3303 vacatures gevonden

Senior Planvoorbereider Renovatie & Transformatie

Utrecht - Building Heroes

Als Senior Planvoorbereider Renovatie & Transformatie luister je goed naar de wensen en behoefte van de klant, waarna je een helder opdracht uit kan formuleren. Binnen de functie van Senior Planvoorbereider | Ontwikkelende Bouwer heb je de uitdaging om tot een plan te komen waar alle partijen trots op zijn. Je checkt de realiseerbaarheid van projecten en concepten en draagt eventuele verbeter ideeën aan. In de praktijk pak je als Senior Planvoorbereider | Ontwikkelende Bouwer de ontwikkeling en uitwerking van projecten in hoofdlijn op. Daarbij focus je je op budget, risico, organisatie, timing en kwaliteit.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Commercieel medewerker regio Utrecht

Utrecht - Building Heroes

Als Commercieel Medewerker in Nieuwegein ondersteun je het commerciële team en de afdeling projectontwikkeling van begin tot eind bij de verwerving van nieuwe projecten. Dit betekent dat jij je bezighoudt met de nieuwbouw van grondgebonden woningen, appartementencomplexen én utilitaire woningbouw. Je vervult een brede, afwisselende en dynamische rol. Je maakt deel uit van een tenderteam waarmee je samen werkt aan winnende commerciële strategieën.Je weet als Commercieel Medewerker technische input te vertalen naar een pakkend verhaal waarvoor jij de opmaak, redactie, teksten en sprekende beelden verzorgt. Daarnaast speel je een rol in de interne communicatie, de corporate communicatie én de landelijke vakgroep. Je organiseert events en ondersteund projectontwikkeling in de vorm van kennisdeling en ondersteuning.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Wonen regio Enschede

Enschede - Building Heroes

Als Werkvoorbereider Wonen in Enschede werk je aan projecten van conceptueel ontwikkelde woningen. Samen met de projectleider en uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de vlekkeloze realisatie van de projecten. Je werkt samen met verschillende partijen zoals opdrachtgevers, architecten en co-makers. Je houdt je als Werkvoorbereider Wonen bezig met het procesmatig en technisch coördineren van het voorbereidingstraject, inclusief BIM. Er is genoeg ruimte om processen binnen de organisatie te innoveren en optimaliseren waarbij de functie als Werkvoorbereider Wonen een grote rol speelt.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Building Talent Vastgoedontwikkeling

Rotterdam - Building Heroes

Jij wilt alles uit jezelf halen, werken tot het einde, luisteren naar dat grenzeloze verlangen. Je hebt een ongekende passie om te vernieuwen, om jouw stempel op de wereld te drukken. Jij bent de generatie van nu, die met vernieuwende kennis en een andere kijk, samen met ons de wereld gaat veranderen.Jij kan niet wachten om (een ervaren) Projectontwikkelaar te worden. Een vakman of vakvrouw die een bijzondere kijk heeft op het ontwikkelen van projecten. Jij ziet jezelf al invulling geven aan jouw ambities, op de meest spraakmakende projecten werken en dat bij bijzondere ontwikkelaars. Het is tijd voor de volgende stap.Spreekt dit jou aan? Dan hebben wij dé ideale plek voor jou. Een unieke plek waar jij jouw kennis en ervaring kan boosten, waar jij de kans krijgt een excellente projectontwikkelaar te worden en waar je ondertussen jezelf op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelt. Die plek heet de Construction University. Het ontwikkelprogramma waarin werken en ontwikkelen hand in hand gaan. Jij wordt klaargestoomd om de wereld van morgen te creëren.Claim jouw spot. We hebben dit jaar namelijk maar plek voor vijf toptalenten. Ben jij één van de vijf en start jij in het traineeship? Laat zien dat jij het in je hebt om een unieke vaste plek in de vastgoedwereld in te nemen.Zorg dat je deze kans op een duurzame formatieplek in de vastgoedontwikkeling niet laat lopen!

11 Juni 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider bouw diverse projecten

Schiphol - Velox

Voor een van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider bouwkunde. Je komt te werken aan meerdere projecten met een aanneemsom van maximaal 1 miljoen euro. Je start met een project op Schiphol en krijgt daarna meerdere werken als jouw verantwoordelijkheid. Deze opdracht heeft de duur van 1 jaar en je kunt per 1 juli beginnen. Interessant voor jou? Lees dan verder!FunctieomschrijvingZorgen dat het werk op de bouwplaats volgens plan, op tijd en binnen budget kan worden uitgevoerd; dat is jouw missie. Samen met een team dat bestaat uit een Projectleider, collega-Werkvoorbereiders, een Hoofduitvoerder, Uitvoerders en aannemers stel je alles in het werk zodat de bouw ongehinderd kan doorgaan. Jij laat niets aan het toeval over in jouw functie als Werkvoorbereider bouw, want je:stelt werkvoorbereidingsplannen op en bewaakt ze, in afstemming met engineering en uitvoering.koopt de juiste materialen in waarbij je een gunstig tarief weet te krijgen.laat de materialen op het juiste moment en op de juiste plek afleveren.bereidt werkzaamheden voor van en met de onderaannemers.stelt werkplannen voor de uitvoering op.bewaakt de informatiestromen rondom de bouwwerkzaamheden.Your skillsJij brengt een schat aan ervaring mee in de [type bouw] bij [type projecten]. Deze ervaring kun je ook uitstekend overbrengen aan je teamleden. Daarbij sta je stevig genoeg in je (veiligheids)schoenen om altijd overzicht te hebben. Zelfs bij drukkende deadlines houd je het hoofd koel. Dat komt ook om dat je heel goed prioriteiten kunt stellen, waarbij je het gezamenlijke resultaat centraal stelt.Boffen wij even! Want als Werkvoorbereider bouw heb jij nog meer in huis, namelijk:een mbo- of hbo-diploma Bouwkunde.beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.zo'n 3 - 8 jaar ervaring als Werkvoorbereider bouw.uitgebreide bouwtechnische kennis.verstand van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.gevoel voor overzicht behouden, planmatig en gestructureerd werken.Wat krijg jij?Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé.Daarom profiteer je als Werkvoorbereider bouw van:een salaris tussen 3000 - 4250 euro op basis van jouw kennis en ervaring.minimaal 25 vakantiedagen.deelname aan de pensioenvoorziening Bpf Bouw.de mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaan.een uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseert.ben je ZZP'er? Wij denken graag met je mee!

11 Juni 2021 - lees meer ...

Uitvoerder appartementencomplex

St.-Annaparochie - Velox

De bouw van een appartementen complex; zorg jij ervoor dat alle bouwwerkzaamheden volgens planning verlopen? Voor een van onze projecten zijn wij op zoek naar een Uitvoerder die ervaring heeft met de bouw van appartementencomplexen. Je komt namelijk te werken aan een appartementen complex bestaande uit 42 appartementen. Als Uitvoerder ben je onderdeel van het projectteam dat bestaat uit een Projectleider en een Werkvoorbereider. Klinkt dit als een leuke uitdaging voor jou? Lees dan verder en solliciteer!FunctieomschrijvingHet eerste aanspreekpunt op de bouwplaats; dat ben jij als Uitvoerder bouw. Voor je opdrachtgever, de eindklant, jouw collega’s én de onderaannemers. Dankzij jou weet iedereen wat er moet gebeuren. En vooral ook wanneer en hoe. Jouw missie? Zorgen dat alle [type bouw] activiteiten op de bouwplaats goed, veilig en volgens planning verlopen.Dit pak jij professioneel aan door:leiding te geven aan en toezicht te houden op de bouwwerkzaamheden.te toetsen of het geleverde werk voldoet aan de bedrijfsprocedures, kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsnormen.de onderaannemers aan te sturen.de deadlines, de planning én de veiligheid op de bouwplaats zorgvuldig te bewaken.Your skillsMet jouw ervaring op het gebied van de bouw van appartementen krijg je mensen mee. Organiseren, aansturen, bondig en duidelijk communiceren, draagvlak creëren; jij draait er je hand niet voor om. Zo laat je alle bouwwerkzaamheden soepel verlopen. Daarbij verlies jij aspecten als veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid geen moment uit het oog.Jij bent voor ons de ideale Uitvoerder bouw als je ook nog beschikt over:een mbo-diploma Bouwkunde.beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.minimaal 3 jaar ervaring als allround Uitvoerder, Bouwplaatsmanager of kaderfunctionaris bij een aannemer of bouwbedrijf gespecialiseerd in woningbouw.kennis van BIM en Lean.verstand van duurzaamheid en digitalisering in de bouw.Wat krijg jij?Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé.Daarom profiteer je als Uitvoerder bouw van:een salaris tussen 3250 - 4500 euro op basis van jouw kennis en ervaring.minimaal 25 vakantiedagen.deelname aan de pensioenvoorziening bij Bpf Bouw.de mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaan.een uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseert.een uitgebreide keuze aan door Velox betaalde cursussen en opleidingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lean, VCA, GPI of BHV?

11 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider Hoogbouw

Regio Utrecht - Propylon

Jij zorgt voor de totstandkoming van de werkvoorbereiding, inkoop, organisatie en uitvoering van de aan jouw toegewezen projecten. Binnen je team geef je operationeel sturing en zorg je ervoor dat de werkzaamheden strak gepland en georganiseerd worden. Je werkt resultaatgericht en bent verantwoordelijk voor de voortgang van het project. Je weet accuraat te reageren op complexe vraagstukken en je durft zelfstandig beslissingen en initiatief te nemen. Met veel passie breng je samen met jou team de meest uitdagende projecten tot stand!

11 Juni 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider (woningbouw) Vaste baan

Hardinxveld-Giessendam - Centerpoint Rotterdam

Je bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van meerdere woningbouwprojecten in Zuid-Holland. Je hebt inkoop ervaring omdat je in deze functie ook de inkoop zal vervullen. Je werkt nauw samen met jou collega werkvoorbereiders vanuit het  kantoor. Regelmatig bezoek je de projecten. Je rapporteert aan de projectleider en de project grootte zullen variëren.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Allround Onderhoudsmonteur

Lelystad - HRC Europe

Ben jij op zoek naar een functie met toekomstperspectief? Uitzicht op een vast contract, doorgroeimogelijkheden en een fijne, informele sfeer op je werk? Kom dan ook werken bij HRC Europe! Wat ga je doen? Je bent als allround, zelfstandig monteur verantwoordelijk voor het in goede staat houden van het complete machinepark met bijbehorende installaties. Je houdt je bezig met het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud aan de diverse productiemachines zoals frictielasmachines en een schaarlijn voor betonstaal. Daarnaast draag je zorg voor het verhelpen van storingen en het uitvoeren van reparaties, op mechanisch, hydraulisch, pneumatisch en elektronisch gebied. Je beschikt over basis PLC-kennis en bent in staat om in-/uitgangen te kunnen uitlezen. Indien nodig, het uitvoeren van eenvoudige las-, draai- en freeswerkzaamheden. Het verrichten van eenvoudige administratieve werkzaamheden (vastleggen storingen en reparaties), begeleiden en instrueren van operators en het doen van verbetervoorstellen.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider Infra

Amsterdam - Bouwhuysch B.V.

Je geeft leiding aan het projectteam en je bent eindverantwoordelijk voor de contractstukken. Je werkt nauw samen met projectmanagers, tekenaars en werkvoorbereiders. Je werkt aan diverse projecten in de regio. Hierbij kun je denken aan onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen en watersystemen. Opdrachtgevers van hun zijn gemeenten, waterschappen, provincies en projectontwikkelaars.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider Funderingswerken

Noord-Holland - Bouwhuysch B.V.

Als projectleider/projectmanager geef je dagelijks leiding aan medewerkers op onze (inter)nationale projecten. Je controleert de voortgang en kwaliteit van het project, voert heibesprekingen en maakt werkafspraken. Je onderhoudt het dagelijks contact met de klant, leveranciers en de eigen organisatie. Bovendien ben je verantwoordelijk voor een correcte administratie op het gebied van materieel, materiaal, middelen, mensen en tijd. Je bewaakt de budgettering, de productplanning en rapporteert aan de bedrijfsleiding. Kortom: je deelt de kennis door op coachende wijze leiding te geven aan verschillende funderingsploegen.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider civiele techniek | groeiende aannemer

Nieuw Vennep - Bouwhuysch B.V.

Als projectleider civiele techniek heb je een leidinggevend vermogen. Op enthousiasmerende wijze stuur je de projectteamleden aan. Je bent stressbestendig, omgevingsbewust en resultaatgericht. Je bent als projectleider is op de hoogte van de ontwikkelingen in de civiele techniek, legt nieuwe contacten met potentiële opdrachtgevers en onderhoudt contacten met huidige opdrachtgevers. Je beschikt over een combinatie van uitstekende analytische vaardigheden, een flinke dosis organisatiesensitiviteit en prima sociale vaardigheden. Als projectleider civiel betonwerk ben je verantwoordelijk voor het primaire resultaat van de projecten, de optimale inzet van mensen en middelen en het realiseren van projecten conform de eisen en wensen van de opdrachtgever. Daarnaast het technisch en financieel afsluiten van het project. Je rapporteert aan de Bedrijfsleider.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Uitvoerder wegen Amsterdam

Amsterdam - Bouwhuysch B.V.

Als uitvoerder wegenbouw ben je bij onze opdrachtgever verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten in de wegenbouw in en rondom groot Amsterdam. Dit betekent veel RAW werken, soms een D&C project. Jij bent het middelpunt op de bouwplaats en legt de juiste verbinding tussen alle verschillende partijen zodat het bouwproces goed verloopt. Jij beheert en registreert de projectdocumenten digitaal en je zorgt ervoor dat het project tijdig opgeleverd wordt met de afgesproken kwaliteit. Daarnaast speel jij een belangrijke rol bij het coachen en motiveren van het team op de bouwplaats. Als uitvoerder wegen zorg je ervoor dat er een sterk en succesvol team staat en stimuleert het team om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Civiele Betonbouw

Utrecht - Bouwhuysch B.V.

Gaat jouw bloed sneller stromen van kunstwerken, bouwkuipen en andere constructieve vraagstukken? Dan is deze afwisselende functie wat voor jou! Naast de voorbereiding bewaak je de voortgang en kwaliteit van het werk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en middelen. Je houdt doelmatig jouw administratie bij wat betreft materiaal, materieel en tijd. Samen met het projectteam en de afdeling heb je geregeld overleg en treed je op als vraagbaak en aanspreekpunt op de projecten. Je krijgt veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij de verantwoordelijkheid bij jezelf ligt.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Traineeship beton -en waterbouw

Utrecht - Bouwhuysch B.V.

Éen club. Eindeloze mogelijkheden. bouwhuysch. Hey. Leuk je te ontmoeten. Wij zijn bouwhuysch. We zijn hard op weg het nr. 1 wervings-, selectie- én projectconsultancybureau van NL te worden in de civiele techniek. Dit betekent dat we elke dag een club fantastische ingenieurs leveren aan de beste bedrijven en projecten in wegen, water en beton. Onder één contract bouw je aan jouw carrière bij de mooiste projecten van onze branche. Dat is wat wij doen, en waar ga jij je mee bezig houden als trainee beton- en waterbouw? bouwhuysch heeft exclusief van onze opdachtgever de vraag gekregen voor het werven, selecteren en begeleiden van ambiteuze civieltechnische starters voor het traineeship. Elk traineeship beton- en waterbouw wordt individueel opgesteld op basis van de huidige marktontwikkelingen, jouw wensen en persoonlijkheid. Door persoonlijke coaching (via het Insights Model) creëren we voor de starter beton- en waterbouw het ideale maatwerktraject. Voor de één is dat een generalistisch traject met veel projectmanagement binnen de infra, voor de ander kan dat juist een specialistisch traject zijn met veel ontwerp op civieltechnische projecten. Onze opdrachtgever biedt de mogelijkheid om zowel bij het ingenieursbureau als de aannemer actief te zijn. Daarnaast heeft ze meerdere vestigingen. Afhankelijk van jouw woonplaats wordt gekeken naar de werklocatie in de beton- en waterbouw.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider ( ZZP ook mogelijk)

Omgeving Breda - Propylon

Voor deze mooie organisatie ben ik op zoek naar een ervaren projectleider, als uitbreiding van het huidige team. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de planning, het budget en de kwaliteit van de aan jou toegewezen bouwkundige projecten. Dit kunnen projecten zijn zowel in de woning- als utiliteitsbouw.  Je coördineert en controleert de werkvoorbereider en uitvoerder van de werkzaamheden en begeleidt ze. Verder ben je verantwoordelijk voor de werkbegrotingen en fungeer je als contactpersoon voor alle betrokkenen van de projecten. Je ziet erop toe dat het volledige project binnen de gestelde doelen en tijdsplanning blijft en rapporteert  aan de directie. 

11 Juni 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Amsterdam

Enschede - Building Heroes

Als Werkvoorbereider draag je bij een soepel verloop van alle projecten. Want een project staat of kraakt met een voorbereiding. Binnen de rol van Werkvoorbereider speel je een belangrijke rol op het gebied van de technische voorbereiding in verschillende fasen van het project. Denk aan de ontwerp-, realisatie- en maintenancefase. Jij bent het aanspreekpunt voor onderaannemers en leveranciers en zorg als Werkvoorbereider voor een soepele samenwerking tussen alle betrokken partijen. Door als Werkvoorbereider procesmatig te werk te gaan en het gehele proces in BIM te coördineren, zorg je voor een goede realisatie van het bouwproject boven verwachtingen.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Zelfstandig Uitvoerder

regio Amsterdam - Propylon

Uit eigen ontwikkeling de realisatie van een hotel en horeca aangelegenheden met een aanneemsom van 9 miljoen euro. Een andere mogelijk project is de transformatie van een utilitaire ruimte tot woningen met een aanneemsom van 7 miljoen euro.Als zelfstandig uitvoerder ben jij verantwoordelijke voor de dagelijkse leiding op de bouwplaats van jouw bouwdeel. Er is een hoofduitvoerder aanwezig. Tot jouw takenpakket behoort:tijdig signaleren waar en wanneer de behoefte aan materiaal isanticiperen op de volgorde van werkzaamhedenopstellen, bewaken en bijsturen van 6 wekenschema'ssturen op kwaliteit adhv kwaliteitscontrolestijdig signaleren en beoordelen of bewerkingen afgerond zijn voordat een opvolgende bewerking startverantwoordelijkheid voor de veiligheidvoeren van startgesprekken

10 Juni 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Utilitaire Woningbouw

regio Amsterdam - Propylon

Het project bedraagt de nieuwbouw van een appartementencomplex incl. parkeergarage. Tot jouw taken behoren onder andere:Het controleren van gegevens op technische uitvoerbaarheid, regelgeving en wettelijke normen; Het opstellen en bewaken van voorbereidings- en inkoopschema’s; Het bijhouden van het meer- en minderwerk;  Onderhouden van contacten met de onderaannemers en regelen van de gehele documentenstroom; Verantwoordelijkheid over de gehele technische werkvoorbereiding.

10 Juni 2021 - lees meer ...

Hoofduitvoerder woontorens

regio Amsterdam - Propylon

Mega project: Nieuwbouw van meerdere woontorens met parkeerkelder met in totaal ruim 400 appartementen (aanneemsom meer dan 80 miljoen euro). De bouw start in het eerste of tweede kwartaal van 2022. Als hoofduitvoerder ben jij verantwoordelijke voor de dagelijkse leiding op de bouwplaats. Tot jouw takenpakket behoort:aansturing vanuit inhoud en tegelijkertijd het overzicht bewaren en sturen op tijd, geld, kwaliteit en veiligheidaansturen van meerdere uitvoerders, zowel ervaren als minder ervarenbeoordelen en bijsturen van planningen en werkmethodiekenmotiveren van collega'stijdig signaleren waar en wanneer de behoefte aan materiaal isanticiperen op de volgorde van werkzaamhedenopstellen, bewaken en bijsturen van 6 wekenschema'ssturen op kwaliteit adhv kwaliteitscontrolestijdig signaleren en beoordelen of bewerkingen afgerond zijn voordat een opvolgende bewerking startvoeren van startgesprekken

10 Juni 2021 - lees meer ...

Uitvoerder

regio Amsterdam - Propylon

Onze opdrachtgever is op zoek naar een uitvoerder voor de nieuwbouw van 100 appartementen met parkeergarage (aanneemsom 15 miljoen euro). Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor o.a.:het aansturen van personeel en onderaannemersaansturen van minder ervaren uitvoerderafroepen van materialen en materieelhet onderhouden van contacten met derdenopstellen van 6-8 wekenschema'sbewaken van de voortgangkwaliteit en veiligheidbijwonen van werk- en bouwvergaderingen

10 Juni 2021 - lees meer ...

Zelfstandig Uitvoerder Woningbouw

Kop van Noord-Holland - Propylon

Het project betreft de nieuwbouw van 90 woningen. Het project loopt gefaseerd: Er is een treintje van 20 a 25 woningen. Het ene blok zit in de funderingsfase, de andere in de ruwbouwfase en weer een ander blok in de afbouwfase. Jij bent de zelfstandig uitvoerder en werkt samen met 2 assistent uitvoerders.

10 Juni 2021 - lees meer ...

Senior bouwkundig engineer Rijksvastgoed

Assen - Rijksoverheid

Senior bouwkundig engineer Rijksvastgoed Rijksvastgoedbedrijf (RVB) Functieomschrijving Bunkers, rijksmonumenten en kazernes, maar ook musea, rechtbanken en gevangenissen. Als je ergens werkt aan unieke vastgoedprojecten, dan is het wel bij het Rijksvastgoedbedrijf. Als ervaren bouwkundig engineer zorg jij ook dat onze klanten in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel ongestoord gebruik kunnen maken van het vastgoed. Jij bent dé bouwkundig specialist in de voorbereiding van complexe vervangings-, onderhouds- en verbouwprojecten. Het programma van eisen vertaal je naar slimme technische oplossingen en ontwerpen. Onder leiding van de projectleider duik je in het vraagstuk, verzamel je gegevens en stel je een bestek op. Hierbij werk je samen met gebruikers en E- en W-collega’s, waarbij jij als voorbereidingscoördinator de technische afstemming verzorgt. Als wij projecten uitbesteden aan de markt, stel jij vraagspecificaties op voor externe bureaus. Tijdens de aanbestedingsfase beoordeel je de aangeleverde producten en adviseer je bij de selectie van aannemers. Je let hierbij op technische en kostenaspecten. Soms houd je in de uitvoeringsfase toezicht op het werk van de opdrachtnemer. Je schuift als het nodig is aan bij bouwvergaderingen en ziet toe op de kwaliteit van oplevering van de bouwtechnische aspecten. Lopen zaken niet zoals gedacht, dan laat jij je niet uit het veld slaan. Omdat je weet wat er speelt, strijk je op natuurlijke wijze eventuele plooien glad. Tot slot draag je de revisiegegevens over aan je collega’s die zich met name bezighouden met het dagelijkse beheer. Dit maakt jouw werk interessant • Met stip op één: de vastgoedobjecten. Ooit gewerkt aan een wapenkamer, een vliegbasis of een rechtbank? Bij het Rijksvastgoedbedrijf is elk project bijzonder. • Afwisselende werkdagen. De ene dag ben je op je (thuis)kantoor, de andere dag reis je door Noord-Nederland en inspecteer je het werk in uitvoering. Hierbij manage je je eigen agenda. • Een coördinerende expertrol, waarin je veelvuldig samenwerkt met collega’s van verschillende disciplines. • Ruimte om bij te dragen aan kennisopbouw over jouw vakgebied, zowel op lokaal als landelijk niveau. • Ook volg je regelmatig trainingen en opleidingen om je kennis bij te spijkeren. Je krijgt dus de ruimte om jezelf binnen het Rijksvastgoedbedrijf te ontwikkelen. • Maatschappelijke impact: jij draagt als bouwkundige bij aan een duurzame en energiezuinige Rijksoverheid.

10 Juni 2021 - lees meer ...

Junior bouwkundig medewerker

Assen - Rijksoverheid

Junior bouwkundig medewerker Rijksvastgoedbedrijf (RVB) Functieomschrijving Het in stand houden van belangrijk en karakteristiek vastgoed. Daar zetten we ons voor in bij het Rijksvastgoedbedrijf. Van bunkers, rijksmonumenten en kazernes tot musea, rechtbanken en gevangenissen. Als junior bouwkundig medewerker ben je niet alleen de bouwkundig specialist, maar ook de regisseur van het verloop van jouw projecten. Zo zorg jij dat onze klanten in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel ongestoord gebruik kunnen maken van het vastgoed. Jij speelt een belangrijke rol in de voorbereiding van vervangings-, onderhouds- en verbouwprojecten. Jij vertaalt het programma van eisen naar slimme bouwkundige oplossingen en technische ontwerpen. Onder leiding van de projectleider duik je in het vraagstuk, verzamel je gegevens en stel je een bestek of vraagspecificatie op. Samen geef je bouwkundig advies met oog voor verduurzaming of andere projectspecifieke aandachtspunten. Kunnen we bij een onderhoudsklus bijvoorbeeld direct gevelisolatie toepassen? Of kunnen we bepaalde materialen hergebruiken bij een verbouwing? Hierbij werk je samen met gebruikers en je E- en W-collega’s, waarbij je als voorbereidingscoördinator de technische afstemming verzorgt. Als wij projecten uitbesteden aan de markt, stel je vraagspecificaties op voor externe bureaus. Tijdens de voorbereidings- en aanbestedingsfase beoordeel je de aangeleverde producten en adviseer je bij de selectie van aannemers. Je let hierbij op de technische en kostenaspecten. En soms houd je in de uitvoeringsfase toezicht op het werk van de opdrachtnemer. Als het nodig is, schuif je aan bij bouwvergaderingen en draag je bij aan de kwaliteit van oplevering van de bouwtechnische aspecten. Lopen zaken niet zoals gedacht? Dan laat jij je niet uit het veld slaan. Omdat je precies weet wat er speelt, strijk je op natuurlijke wijze eventuele plooien glad. Tot slot draag je de revisiegegevens over aan je collega’s die zich met name bezighouden met het dagelijkse beheer. Dit maakt jouw werk interessant • Met stip op één: de vastgoedobjecten. Ooit gewerkt aan een wapenkamer, een vliegbasis of een rechtbank? Bij het Rijksvastgoedbedrijf is elk project bijzonder. • Afwisselende werkdagen. De ene dag ben je op je (thuis)kantoor, de andere dag reis je door Noord-Nederland en inspecteer je het werk in uitvoering. Hierbij manage je je eigen agenda. • Een coördinerende rol, waarin je ondersteund wordt door de andere bouwkundigen en veelvuldig samenwerkt met collega’s van verschillende disciplines. • Ruimte om bij te dragen aan kennisopbouw over jouw vakgebied, zowel op lokaal als landelijk niveau. • Ook volg je regelmatig trainingen en opleidingen om je kennis bij te spijkeren. Je krijgt dus de ruimte om jezelf binnen het Rijksvastgoedbedrijf te ontwikkelen. • Maatschappelijke impact: jij draagt als bouwkundige bij aan een duurzame en energiezuinige Rijksoverheid.

10 Juni 2021 - lees meer ...

Medior bouwkundig inspecteur

Noord-Holland - Bouwselect Amsterdam

Als medior inspecteur ben jij verantwoordelijk voor de inspecties en de daarbij behorende rapportages. Je hebt contact met de bewoners, je maakt een plan van aanpak van het object. Op basis van dit plan zet jij de inspectie uit en zorg je voor een juiste afwikkeling. Daarnaast ben je een aanspreekpunt bij onze opdrachtgever voor de minder ervaren inspecteurs en opnemers. Door jouw kennis en ervaring weet jij hen eenvoudig te ondersteunen. Vanuit jouw zelfstandigheid heb jij ruime ervaring opgedaan met het inspecteren van meerdere soorten gebouwen. Ervaring met monumentale panden is hierbij een absolute pré. 

10 Juni 2021 - lees meer ...

Filteren