2117 vacatures gevonden

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

21 December 2018 - lees meer ...

Projectontwikkelaar/projectleider

Groningen - Bouwselect

Wat ga je allemaal doen? Je coördineert grootschalige projecten die soms zó groot zijn dat ze worden verdeeld in deelprojecten. Tijdens de uitvoering van de projecten ben je ook belast met de budgetbewaking, directievoering en het voorzitten van bouwvergaderingen. Jij bent diegene die vanuit de corporatie het meeste bijdraagt in en aan het bouwteam.  Daarnaast ga je als ontwikkelaar aan de slag voor één of meerdere gebieds- en vastgoedontwikkelingen met woningen, voorzieningen en openbare ruimtes. Jij treed in overleg met de gemeente en gaat ervoor zorgen dat de ontwikkelambities waar worden gemaakt.  Je adviseert gevraagd en ongevraagd over trends en ontwikkelingen die invloed hebben op de portefeuillestrategie.  Bovenstaande is natuurlijk maar een opsomming van een klein deel van jouw taken, in een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer!

21 December 2018 - lees meer ...

Service Monteur Lichtreclame & Leddisplays

Tilburg - GLAIFA Lichtreclame & LED Displays

Service Monteur Glaifa Lichtreclame & LED Displays   Glaifa te Tilburg is specialist in het ontwerpen, produceren en onderhouden van lichtreclames en LED displays. Tevens zijn wij via onze eigen service organisatie de klant van dienst als het gaat om onderhoud en reparaties.   Tot het takenpakket behoren onder meer: - Lid van het service- en montageteam - Montage van installaties en daarmee samenhangende werkzaamheden - Uitvoeren van reparaties - Uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden - Storingsdienst - Inregelen van software voor LED displays - Alle overige met de functie samenhangende werkzaamheden   Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Glaifa op professionele wijze vertegenwoordigen bij haar relaties - Installatie en onderhoud op een zo efficiënt mogelijke wijze uitvoeren - Storingen op een zo efficiënt mogelijke wijze oplossen - Communicatie met technische support organisatie in China

20 December 2018 - lees meer ...

Productiemedewerker

Amsterdam - BigAirBag

Productiemedewerker bij BigAirBag Als productiemedewerker bij BigAirBag ben je verantwoordelijk voor het maken van producten van technisch textiel. Hoofdzakelijk werk je met een naaimachine. Jij maakt de valkussens van BigAirBag in een klein en vrolijk team waar hard werken met een leuke sfeer voorop staat.     Functie en taakomschrijving Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het maken van diverse BigAirBag producten. De technieken die hierbij gebruikt worden bestaan uit naaien, snijden, knippen en lassen.

20 December 2018 - lees meer ...

Controller

Leusden - Pon Logistics

CONTROLLER WAT GA JE DOEN? Als fulltime controller bij Pon Logistics in Leusden ben je verantwoordelijk voor de analyse van de financiële en operationele data en de vertaling daarvan naar managementinformatie. Daarnaast adviseer en ondersteun je de budgethouders en het management bij het optimaliseren van processen en het opstellen van businesscases. Zo ben jij als controller een volwaardige businesspartner van onze organisatie. Maar dat is nog niet alles. In jouw nieuwe functie neem jij nog meer taken op je, dat betekent dat je: • de periodieke rapportages verzorgt. • het budget- en forecastingproces faciliteert en afstemt met onze klanten. • voor de juiste financiële verslaglegging zorgt. • het budget en de interne procedures bewaakt. • ingediende investeringsvoorstellen beoordeelt. • deelneemt aan verbeterprojecten. Gelukkig hoef je het niet allemaal alleen te doen. Je bent deel van een gezellig en ondernemend team van 2 controllers en een BI-specialist. Je bent in overleg met een BU-manager en met de afdelingshoofden. Je werkt samen met de afdeling Finance & Control en rapporteert aan de manager van die afdeling.

20 December 2018 - lees meer ...

Calculator/Werkvoorbereider

Zaltbommel - MAT Afbouw

Bouw jij op uitdagende en spraakmakende afbouwprojecten mee aan onze positie als toonaangevend marktleider? MAT Afbouw heeft voor haar locatie in Zaltbommel een vacature voor een Calculator/Werkvoorbereider 1,0 FTE Algemeen MAT Afbouw BV is de meest innovatieve afbouworganisatie in o.a. metal stud systemen met baanbrekende oplossingen voor brand, geluid, akoestiek, logistiek, inbraak- en kogelwering en naadloze klimaatplafonds. Dagelijks zijn circa 170 vakspecialisten actief aan het werk op de meest complexe bouwprojecten. Wij beschikken over eigen transportmiddelen (o.a. vrachtauto’s met kranen), die een belangrijke rol spelen bij de logistiek op de projecten. Wij werken op locaties door heel Nederland, met name in de Randstad, het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Wat ga je doen als Calculator/Werkvoorbereider? • Het adequaat en tijdig calculeren en mede opstellen van offertes van de uit te brengen projectvoorstellen • Het maken van opdrachtbevestigingen en werkbegrotingen • Het organiseren van overdrachten • Het opvolgen, bespreken en overleggen van aanwijzingen in overleg met de sales manager verstrekt en de daaruit voortvloeiende werkzaamheden • Het mogelijk deelnemen aan of afronden van gesprekken samen met de verkoper(s) • Uitwerken van de werkzaamheden in werkschema’s, materiaalbehoeften en vaststellen van montage budgetten in samenwerking met projectleider • Afstemmen/bespreken van de voorbereidende projecten met leidinggevende / projectleider • Afroepen van materialen en inhuren van diensten, m.u.v. logistieke diensten • Tijdig signaleren en adequaat afhandelen van meer- en minderwerk • Signaleren van (dreigende) afwijkingen van de planning en activiteiten, doen van voorstellen ter correctie en uitwerking van alternatieve oplossingen • Het geven van technische ondersteuning

20 December 2018 - lees meer ...

BIM Modelleur

Almere - Centerpoint Amsterdam

U richt zich op het vervaardigen van alle soorten tekeningen en op de coördinatie en bewaking van kwaliteit. De functie kent ook leidinggevende, constructieve, esthetische, economische, informatie- en planningsaspecten. Is vakinhoudelijke (tekentechnisch) gesprekspartner voor zowel interne- als extern partijen.

20 December 2018 - lees meer ...

Project Management Assistant

Sneek - Lankhorst Engineered Products Offshore

Plastic fascinates us, always and every day. We produce and develop high-quality plastic products. We produce these on the basis of new and recycled plastics. We are a European market leader and work from a long tradition of creativity and innovation. Always looking for the right solution, exactly as the client wishes. From the first concepts to a finished product, "the sky is the limit”.  Our experienced and qualified experts and their expertise ensure that Lankhorst is a solid partner. Working at Lankhorst means helping to build superior quality and contribute to a cleaner environment. Our products fit into a sustainable environment and that is the future. That’s what we are proud of!  We are part of the internationally operating company WirecCo WorldGroup.   PROJECT MANAGEMENT ASSISTANT   Function: You are responsible for supporting the project management team during the execution of complex projects. The scope of these projects can range from €1000 to in the millions of Euros, with each project having unique requirements. You will be working within the business unit Lankhorst Engineered Products – Offshore. The business unit has a dedicated international team, with the projects team based in Sneek and sales teams also in USA and Malaysia. The working language with our clients is English. In this role you will report to the Manager Offshore Projects Department.  Together with the project managers you will be responsible for coordinating work between all relevant internal parties (including Production, Engineering, Purchasing and Sales) so that projects are executed according to schedule, budget and the agreements with the customer. As such, there will be regular direct contact with our customers.  As required by the project managers you will be responsible for the preparation and execution of qualification and FAT testing for or with the customer, the preparation and review of documentation for submission to the customer and the provision of regular progress updates. There will also be smaller projects for which you are solely responsible for the execution from start to finish.

20 December 2018 - lees meer ...

Projectleider Architectenbureau

Hoorn - Centerpoint Amsterdam

In de functie van projectleider bent u betrokken bij diverse projecten in uitvoering. U woont de bouwvergaderingen bij, onderhoudt de contact met de aannemer en u houdt toezicht op de uitvoering.

20 December 2018 - lees meer ...

Constructeur Bouw

Almere - Centerpoint Amsterdam

U maakt ontwerp- en dimensioneringsberekeningen en u overlegt over constructieve zaken met de projectteamleden. U draagt definitieve constructieve schetsen over aan de tekenaars, adviseert met name tekenaars en bestekschrijvers over constructietechnische zaken c.q. bestekken. Daarnaast maakt u detailberekeningen, controleert tekenwerk van derden en u vervaardigt verschillende planningen ten behoeve van de uitvoeringsfase.

20 December 2018 - lees meer ...

Projectleider Technisch Beheer

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

Nadat de projecten vanaf kantoor aanbestedingsgereed zijn gemaakt, stapt u als projectleider in. Uw verantwoordelijkheid ligt bij de aansturing van hoogwaardige verbouwprojecten van zo'n 100 huurwoningen per jaar. U onderhoudt de contacten met de aannemer, onderaannemers en het bedrijfsbureau op kantoor. De waarborging van de kwaliteit, de oplevering en de eindafrekening behoren tot uw verantwoordelijkheden. Naast verbouwprojecten kunt u ook betrokken zijn bij de nieuwbouw van appartementen.

20 December 2018 - lees meer ...

Senior Belastingadviseur

Harderwijk/Huizen - Schuiteman Accountants & Adviseurs

Senior Belastingadviseur Harderwijk/Huizen, 32-40 uur Ambitieus? Heb jij minimaal 6-8 jaar werkervaring binnen de fiscale praktijk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom dan eens met ons praten over de functie van Senior Belastingadviseur. De werkzaamheden: Je verdiept je proactief in de wensen van de klant en treedt op als zijn fiscale sparringpartner. Je vertaalt complexe belastingtechnische vraagstukken naar to the point fiscale adviezen. Je krijgt energie van het opbouwen en onderhouden van klantrelaties en dat merken onze klanten en relaties want alleen het beste voor je klant is jouw drijfveer. Je bent commercieel sterk en draagt actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze fiscale praktijk.

20 December 2018 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

20 December 2018 - lees meer ...

Kwaliteitsmanager beton

Groningen - Bouwselect

Het bedrijf levert voor vele aansprekende projecten in binnen- en buitenland al jaren constructieve en esthetische betonelementen in de meest diverse uitvoeringen en vormen. als kwaliteitsmanager beton ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van controlerende werkzaamheden, ten behoeve van kwaliteitsbeheersing van lopende projecten. Daarnaast heb je een adviserende rol tot het aannemen van nieuwe projecten. In deze functie ben je o.a. bezig met advies aan de uitvoering met betrekking tot kwaliteit en uitvoering, het inplannen van kwaliteitscontroles van de lopende projecten en overleg met het team. Het is een controlerende functie, waarin jij een spin in het web bent, voor de organisatie, opdrachtgevers en leveranciers.

20 December 2018 - lees meer ...

Constructeur/adviseur bouwconstructies

Overijssel - Bouwselect

Naast het reguliere constructeurswerk, stuur je ook de modelleurs aan en onderhoud je contact met je klanten en medewerkers van andere bureaus waarmee je gezamenlijk het technische ontwerp voor een bouwwerk realiseert. Je werkt met geavanceerde rekensoftware in zowel 2D als 3D omgevingen. Je bewaakt de kwaliteit van het constructief ontwerp en je coacht de jongere constructeurs binnen de organisatie.

20 December 2018 - lees meer ...

Aankomend revit modelleur (incl. aangeboden revit cursus)

Groningen - Bouwselect

Als aankomend modelleur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het constructieve tekenwerk in alle fasen van het project. In het begin werk je vooral aan kleinere projecten om ervaring op te doen, onder toeziend oog van een ervaren modelleur. Vervolgens ben je binnen het team verantwoordelijk voor grote en kleine projecten en werk je intensief samen met je collega’s. Jouw algemene werkzaamheden zijn het vervaardigen van (voornamelijk) 3D tekenwerk vanaf VO tot DO fase, het afstemmen van planningen, signaleren van knelpunten. Je werkt oplossingen uit voor eventuele problemen/uitdagingen, je bent een vraagbaak voor je collega’s en wilt constant op de hoogte zijn van de nieuwe trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied.

20 December 2018 - lees meer ...

Hoofduitvoerder GWW

Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

U draagt zorg voor een correcte uitvoering van de toegewezen werken en/of deelprojecten binnen de vastgestelde planning en begroting en verstrekt de benodigde projectinformatie. U vult de projectorganisatie en -planning in en stelt de materiële en personele samenstelling vast in overleg met de projectleider. U zorgt ervoor dat de uitvoering van het werk voldoet aan alle gestelde bedrijfsprocedures en rapporteert hierover. U houdt toezicht op een juiste uitvoering van de werkzaamheden door Bouw CAO-ers en onderaannemers. Een deel van het werk wordt 's nachts of in het weekend uitgevoerd.

20 December 2018 - lees meer ...

CNC Frezer

Heerhugowaard - Nijdra Group

Nijdra Group telt ongeveer 100 werknemers en wij zoeken op korte termijn naar een ervaren CNC Frezer. Als CNC Frezer zal je zelfstandig diverse CNC machines programmeren, instellen en bedienen. De productiegrootte betreft kleine tot middelgrote series met zeer nauwkeurige toleranties. Nijdra Group volgt de technische ontwikkelingen op de voet. Hiervoor maken we gebruik van een zeer modern machinepark en is vakmanschap van zeer groot belang. - Het programmeren, instellen en bedienen van C.N.C. gestuurde bewerkingscentra - Programma's schrijven t.b.v. nieuwe producten - Het lezen van tekeningen en het analyseren van de juiste bewerkingsvolgorde - Eventueel wijzigen van bestaande programma’s ter optimalisering van het productieproces - Controle (meten) van de eigen productie

19 December 2018 - lees meer ...

CNC Draaier

Middenbeemster - Nijdra Group

Nijdra Group telt ongeveer 100 werknemers en wij zoeken op korte termijn naar een ervaren CNC Draaier. Als CNC Draaier zal je zelfstandig diverse CNC machines programmeren, instellen en bedienen. De productiegrootte betreft kleine tot middelgrote series met zeer nauwkeurige toleranties. Er wordt gewerkt met een Fanuc besturingssysteem. Nijdra Group volgt de technische ontwikkelingen op de voet. Hiervoor maken we gebruik van een zeer moderne machinepark en is vakmanschap van zeer groot belang. - Het lezen van tekeningen en het analyseren van de juiste bewerkingsvolgorde - Het schrijven van bewerkingsprogramma’s voor CNC-bewerking - Eventueel wijzigen van bestaande programma’s ter optimalisering van het productieproces - Kennis van Fanuc besturingssysteem is een pré - Controle (meten) van de eigen productie

19 December 2018 - lees meer ...

Kwaliteitscontroleur

Middenbeemster - Nijdra Group

De afdeling Quality Control waarborgt dat producten geleverd worden volgens opgestelde specificaties. Quality Control verleent ondersteuning aan de fabriek door het verzorgen van meetmiddelen, het uitvoeren van tegenmetingen, rapportages opstellen, nieuwe en gewijzigde productieprocessen vrij te geven, steekproefgroottes bepalen etc. Lijkt het je wat om een belangrijke bijdrage te leveren aan de sterke groei die onze organisatie ondervindt?  Nijdra Group telt ongeveer 100 werknemers en wij zoeken op korte termijn naar een enthousiaste Kwaliteitscontroleur die zeer nauwkeurig is. Deze functie richt zich vooral op controlewerkzaamheden gedurende het productieproces. Het is een praktische "hands-on"functie, waar je veelal op de werkvloer van de productie te vinden zal zijn, bezig met het vrijgeven van productieprocessen en uitvoeren van tussentijdse controles. Dit doe je door middel van metingen met conventioneel meetgereedschap, hierbij geef je advies m.b.t. meten van producten, daarnaast zal je metingen op één van onze 3D-meetmachines uitvoeren. Je bent het verlengstuk van onze productie, je staat open voor vragen en verleent continu ondersteuning op het gebied van meten aan productiepersoneel. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het meetmiddelen beheer (kalibratie). De meetmiddelen hebben een houdbaarheid, de meetmiddelen dienen tijdig opnieuw te worden beoordeeld. Hieruit wordt geconcludeerd  of deze geschikt zijn om deze in productie te nemen, of dat ze moeten worden gejusteerd, of afgekeurd. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de Quality Assurance-Manager.  Inhoud werkzaamheden: Kerntaken - Vrijgeven van bestaande, nieuwe en gewijzigde productieprocessen. - Uitvoeren en organiseren van interne kalibratie. Taken - Ingangscontrole; controle op binnenkomend materiaal en goederen. - Procescontrole; productcontrole bij diverse machines in verschillende productstadia. - Meetopstellingen; het instellen van meetgereedschap t.b.v. het productieproces. - Bedienen meetmachines vanaf CAD file / 2D tekening. - Het dagelijks onderhoud van de meetkamer en het meetgereedschap. - Contacten onderhouden van interne relaties. - Het kalibreren van meetgereedschap. - Bewaken van orde en netheid van meetmiddelen in de fabriek. - Alle voorkomende werkzaamheden in redelijkheid opgedragen.

19 December 2018 - lees meer ...

Directievoerder Bouwkunde

Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

U bent verantwoordelijk voor het maken van voortgangs- en financiële rapportages zowel intern als extern. U neemt tijdig maatregelen bij te verwachten afwijkingen inzake planning, kwaliteit en budget. U houdt de dossiers met betrekking tot contractbeheersing en het opstellen van contracten en bouwverslagen. U onderhoudt de contacten met opdrachtgevers en andere stakeholders. U maakt offertes en bewaakt de voortgang daarvan.

19 December 2018 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

19 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider bouw ROERMOND | Vaste Baan

Roermond - Randstad

Voor onze opdrachtgever, een middelgroot bouwbedrijf uit Roermond zoeken wij een bouwkundig werkvoorbereider met enige ervaring met nieuwbouw projecten. Dit betreft het vaste aanstelling bij de gerenommeerde aannemer uit omd. Roermond. Je gaat je bezig houden met nieuwbouwprojecten, woningbouw, appartementen en utilitietsprojecten (zorginstellingen, bedrijfsruimtes e.d.) Wij vragen; - MBO+ / HBO werk- en denkniveau - Enige ervaring als werkvoorbereider, nieuwbouw projecten; - Woonachtig in omgeving Roermond; Wij bieden; Een mooie uitdaging met doorgroeimogelijkheden bij een leuke organisatie. Vast dienstverband bij onze opdrachgever met een marktconform salaris / tarief, afhankelijk van ervaring en leeftijd. Verloning conform bouw CAO met bouwbenefits zoals pensioenopbouw via BPF Bouw. Interesse? Reageer dan via de ‘solliciteer-knop’ met een actueel cv en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Gencer Tuter op 0653724474 Hopelijk spreken wij je snel! Werken via Randstad Bouw afdeling kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment van bouwprofessionals. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke benadering, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

19 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider / Buigstatenmaker

Eindhoven - Randstad

Voor onze opdrachtgever, gespecialiseerd in beton- en bouwstaal zoeken wij een Werkvoorbereider / Buigstatenmaker. Het betreft een vaste baan bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever levert al ruim 50 jaar betonstaalvlechtwerken in binnen- en buitenland. Met moderne technieken en vakkundig personeel waarborgen ze constant een hoge kwaliteit. Een flexibele planning en een eigen transportafdeling dragen ertoe bij, dat de eisen van de opdrachtgevers optimaal opgevolgd kunnen worden. Als Werkvoorbereider / Buigstatenmaker ben je onder andere verantwoordelijk voor: - Het vertalen van wapeningstekeningen naar buigstaten voor het knippen, buigen en lassen van wapeningsstaal; - Het invoeren van buigstaten in het systeem; - Het controleren van tekeningen en het vaststellen van afwijkingen op bestek/contract, het volgen van de planning en hiertoe afstemmen met de uitvoerder en/of projectleider; - Meedenken over constructieve oplossingen in overleg met projectleider en bedrijfsleider; initiëren van verbetertrajecten en deze mee uitvoeren. Wij vragen; - MBO werk en denkniveau met een (bouw) technisch achtergrond. - Je kunt tekeningen lezen en probleem oplossend denken; - Je bent flexibel en leert snel; - Je bent woonachtig in omgeving Eindhoven / Helmond; Wij bieden; Een leuke baan met doorgroeimogelijkheden. Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en leeftijd. Bij gebleken geschiktheid, vast dienstverband. Interesse? Reageer dan via de ‘solliciteer-knop’ met een actueel cv en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Gencer Tuter op 0653724474 Hopelijk spreken wij je snel! Werken via Randstad Bouw afdeling kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment van bouwprofessionals. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke benadering, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

19 December 2018 - lees meer ...

Junior Calculator regio Houten

Regio Houten - Propylon

Als junior calculator werk in je in teamverband samen met andere calculators of ben je verantwoordelijk voor eigen calculaties. Je levert een bijdrag aan het opstellen van detail- en elementbegrotingen en bepaal je mede de kostprijs. Je trekt hoeveelheden uit en vraagt offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Van de uitgebrachte offertes maak je offertevergelijkingen. Daarnaast verzorg je de overdracht van vergaderingen en calculatiedossiers, houd je afdelingsbestanden bij en actualiseert deze. Verder verwerk je de nacalculatiegegevens en verricht je overige calculatiewerkzaamheden. Vanuit deze rol groei je uiteindelijk door naar een functie als zelfstandig calculator.

18 December 2018 - lees meer ...

Filteren