4308 vacatures gevonden

Junior Werkvoorbereider Woningbouw

Eindhoven - Building Heroes

Als Junior Werkvoorbereider Woningbouw bij Van Wijnen organiseer, coördineer en plan je. Jij bent als Junior Werkvoorbereider Woningbouw die wordt opgeleid tot Senior Werkvoorbereider die ervoor zorgt dat het gehele proces vlotjes verloopt. Met jouw goede communicatieve vaardigheden zorg jij ervoor dat je de vele verschillende partijen verbindt en je team ten alle tijden weet te motiveren.Je onderhoudt als Junior Werkvoorbereider Woningbouw nauwe contacten met de toeleveranciers voor jouw onderdeel (beton, gevel, afbouw, hang&sluitwerk, kopersopties) en zorgt ervoor dat hetgeen dat op kantoor bedacht is ook op de bouwplaats waargemaakt wordt. Samen met je collegae zorgen jullie ervoor dat je elkaar blijft stimuleren en motiveren en jij zult er ook aan meedragen dat er samen een team gekneed wordt dat tot alles in staat is!

Gisteren - lees meer ...

HBO-starter | Uitvoerder Utiliteitsbouw

Amsterdam - Building Heroes

In de rol van Uitvoerder Utiliteitsbouw ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten tot € 7 miljoen. Op de bouwplaats ben je de regisseur en verbindt de verschillende partijen zoals opdrachtgever, bouwplaats medewerkers, onderaannemers en leveranciers met elkaar. Jij zorgt voor een soepel verloop van het bouwproces van onze talrijke projecten. Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen. Als Uitvoerder Utiliteitsbouw kan je op veel steun rekenen van de werkvoorbereider en  projectleider. Samen zorgen jullie ervoor dat de klus geklaard wordt. 

Gisteren - lees meer ...

Junior Kostendeskundige | Familiare Ontwikkelende Aannemer

Drechsteden - Building Heroes

Binnen een aantal jaar zie jij jezelf als zelfstandig kostendeskundige en stuur jij wellicht de calculatie afdeling aan. Jouw ambitie en passie voor de bouw wil je optimaal benutten en dat kan als Junior Kostendeskundige bij deze bouworganisatie. Je werkzaamheden als Junior Kostendeskundige bestaan onder andere uit:Deelnemen aan het interne projectteam;Afstemmen met de werkvoorbereiding, onderaannemers en leveranciers;Verzamelen van benodigde gegevens;Opstellen begroting aan de hand van technisch ontwerp en tekeningen;Begrotingen opzetten voor meer- en minderwerk;Aanvragen en vergelijken van offertes.De kostendeskundige begeleidt je in jouw proces als Junior Kostendeskundige en leert je alle ins & outs en geleidelijk ga je steeds meer naar de voorkant en wordt je steeds zelfstandiger. Je werkt op de calculatie afdeling met 4 behulpzame collega's die jou graag het vak willen leren. Je houdt van een uitdaging en gaat complexe projecten niet uit de weg. Je denkt vooruit, bent omgevingsbewust, en vanzelfsprekend heb je cijfermatig inzicht. Dit alles weet je te combineren met een goede motivatie. En dat is precies wat we zoeken!

Gisteren - lees meer ...

Junior Uitvoerder Utiliteitsbouw

Breda - Building Heroes

Je bent dé Junior Uitvoerder Utiliteitsbouw die complexe projecten niet uit de weg gaat. Sterker nog, dan kom je pas echt tot je recht. Jij wil als Junior Uitvoerder Utiliteitsbouw  jouw mensen op de bouwplaats leren te motiveren en te organiseren. Hard werken wordt afgewisseld met een grapje tussendoor en een pilsje op vrijdag. Je leert je collega's begrijpen en zorgt dat ze veilig kunnen werken op de bouwlocatie. Dit alles van jouw mentor, een ervaren hoofduitvoerder binnen de utiliteitsbouw. Binnen de organisatie wordt er veel gebruik gemaakt van moderne technieken zoals BIM en lean. Ook hierin weet je een bijdrage te leveren. Naast jouw primaire rol in de realisatiefase denk je ook mee in de voorbereidende fase, zo ben jij de vraagbaak voor de bouwplaatsinrichting. Tijdens de uitvoering ben je als Junior Uitvoerder Utiliteitsbouw samen met de hoofduitvoerder verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid, planning en kosten. Je werkt intensief samen met jouw projectteam bestaande uit directe collega’s en bouwpartners. Je hebt grip op de dagelijkse operatie, maar denkt altijd een stap vooruit.

Gisteren - lees meer ...

Manager Technisch Beheer en Onderhoud

Rotterdam - Building Heroes

Als Manager Technisch Beheer en Onderhoud ben jij verantwoordelijk voor het totale beheer van het vastgoed en de huisvesting. Zo zorg jij onder andere voor dat het gehele beheer van de facilitaire contracten met de onderhoudspartners. Je bent een echt teamspeler. Ook communicatief ben je sterk. Dat is ook nodig in deze rol. Op een duidelijk manier weet jij leiding te geven aan de coördinatoren en de technische adviseurs en sta je altijd open voor een goed gesprek met een eigenaar of (ver)huurder. Afspraken kom jij altijd na en er is geen enkel probleem op een vastgoed locatie wat jij niet weet op te lossen.

Gisteren - lees meer ...

Medior Contractmanager Vastgoed

Rotterdam - Building Heroes

Als Medior Contractmanager ben jij onderdeel van het commerciële team. Jij houdt je bezig met de inkoop en het opstellen van alle overeenkomsten met aannemers, partners, adviseurs en leveranciers voor diverse projecten. Je stelt contracten op doet onderhandelingen. Daarbij ondersteun jij de projectontwikkelaars en rapporteer je alles door aan de commercieel directeur. Communicatief ben je sterk en zorgt ervoor dat er een goede relatie bewaakt wordt met de leveranciers.

Gisteren - lees meer ...

Werkvoorbereider / Assistent projectleider

Giekerk - Voort

In omgeving Leeuwarden zijn op zoek naar een werkvoorbereider / assistent projectleider vanwege uitbreiding van de werkzaamheden bij onze opdrachtgever  In deze rol ben jij als werkvoorbereider een assistent projectleider,je bent betrokken in het gehele proces na gunning. Van de inkoop tot oplevering. Je houdt je bezig met de volgende werkzaamheden: - Bewaken het contract met de te leveren kwaliteit en voortgang - Financiële afwikkeling van het project - Onderhouden van contact met de klant - Zoeken naar nieuwe kansen in de markt / werk Kort gezegd, jij bent verantwoordelijk voor het afrekenen en opleveren van het project.

Gisteren - lees meer ...

Kostendeskundige ontwikkelende aannemer

Goor - Voort

Als Kostendeskundige bereid je bouwplannen voor in bouwteam of in eigen ontwikkeling van concept tot contract. Gedurende het ontwerpproces verzamel je informatie ten behoeve van het technisch ontwerp en controleer je de onderlinge samenhang van de projectgegevens. Je stuurt op kosten en techniek waarbij je rekening houdt met de belangen van diverse partijen. Het is de uitdaging om tot een optimaal plan te komen waar alle partijen trots op zijn en blijven. Je maakt budget- en elementenramingen en stuurt het calculatieteam aan voor de inschrijfbegroting. Je onderzoekt de bouwmethodiek in samenspraak met andere disciplines. Ook controleer je uiteindelijk de contractstukken aan de hand van de gemaakte afspraken en stuurt waar nodig bij. Je werkt in teamverband samen met een projectleider voorbereiding. De projectleider heeft meerdere projecten onder zijn hoede en afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden pak je onderdelen zelfstandig op.

Gisteren - lees meer ...

Uitvoerder ondergrondse infra

Purmerend - Voort

Als Uitvoerder houd jij je bezig met verschillende ondergrondse infra projecten en specials. Jij bent verantwoordelijk voor het binnen de geplande tijd en budget aanleggen of vervangen van de leidingen voor transport en distributie van water. Hiervoor vertaal je wat je collega’s op kantoor hebben voorbereid naar de uitvoering op de projectlocaties en stuur je jouw ploegen en onderaannemers aan. Door je natuurlijk overwicht en goede mensenkennis zorg je voor eenheid en weet je het werk goed te verdelen. Als Uitvoerder heb jij de verantwoordelijkheid voor de volledige planning, logistiek, veiligheid, coördinatie en controle op het werkterrein. Daarnaast stuur je strak op kosten en opbrengsten.

Gisteren - lees meer ...

Ontwerper Rail

Deventer, Nederland - Voort

Jij hebt als ontwerper al enige ervaring opgedaan en hebt altijd interesse gehad in de railsector. Grijp dan nu je kans en lees snel verder! Als Autocad-ontwerper ben jij in elk project een belangrijke schakel voor de uitwerking van railontwerpen. Van spoor tot onderdoorgang: het opstellen van uitvoeringsontwerpen voor verschillende disciplines binnen de railsector vormt de hoofdmoot van je takenpakket. Dit is een behoorlijke verantwoordelijkheid: jouw ontwerp wordt gebruikt om het werk buiten te maken. Jij gaat daarom altijd secuur en kwaliteitsbewust te werk. Je pakt je rol en werkt samen binnen het projectteam. Daarnaast ben je in staat om de bijdragen van andere tekenaars en ontwerpen op kwaliteit te toetsen.

Gisteren - lees meer ...

Adviseur Energietransitie

Deventer, Nederland - Voort

Heb jij ruime ervaring met de energietransitie en wil jij jouw opgedane ervaring gebruiken om te helpen een afdeling op te zetten? Lees dan snel verder want dan hebben wij mogelijk jouw nieuwe uitdaging hier voor je. De energietransitie is momenteel een hot topic en jij voelt je hier aardig in thuis. Met een netwerk bij de overheid en het bedrijfsleven ben jij een bekende in deze markt. Met jouw ervaring ben jij de aangewezen persoon om onze opdrachtgever verder te helpen. Onze opdrachtgever is een ingenieursbureau die werkt aan duurzame oplossingen. Hierbij is de energietransitie een belangrijk onderdeel. Zij zijn nu bezig met het opzetten van een afdeling en zijn op zoek naar een ervaren adviseur ter versterking. In de rol van ervaren adviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategische en complexe energietransitie projecten. Je hebt plezier in het onderhouden van contacten en je weet kansen binnen te halen en projecten in teamverband op te pakken en af te ronden. Je netwerk richt zich op overheden, bedrijfsleven, of energieontwikkelaars en -leveranciers. Jij weet wat er speelt bij onze klanten, komt met nieuwe ideeën en vertaalt klantvragen naar slimme oplossingen. Thema's waaraan je werkt kunnen variëren van grootschalige energie opwekking, energietransitie, CO2 footprinting, energiebesparing, maar ook bijvoorbeeld samenwerkingsvraagstukken. Je bent inventief en ontwikkelt nieuwe aanpakken, alternatieven en oplossingen voor multidisciplinaire vraagstukken en tenders. Je benut de inbreng van anderen om eigen ideeën te toetsen en je stimuleert de onderlinge samenwerking.  

Gisteren - lees meer ...

Projectcoördinator Assetmanagement

Grou - Voort

Toezien op dat in de periode van het project dat de opdrachtgever voldoet aan alle contractvoorwaarden en uiterst secuur wordt omgegaan met de contractwijzigingen Zorgen dat het proces goed gevolgd wordt en zaken op de juiste manier worden vastgelegd Verozrgen van document- en risicomagement Ondersteuning bieden aan het projectteam met betrekking tot de voorbereiding en uitvoering van diverse aanvullende werkzaamheden  

Gisteren - lees meer ...

Projectorganisator Renovatie, Transformatie & Restauratie toonaangevende aannemer

Epe - Voort

Voor onze vaste klantrelatie zijn we op zoek naar een Projectorganisator met ervaring in de renovatie, transformatie en/ of restauratie. Ondanks de corona-tijd zitten veel projecten in de pijplijn voor de komende jaren. Om deze projecten tot een succes te brengen is er versterking nodig. Als Projectorganisator Restauratie werk je in projectteams en diverse restauratie projecten, zoals het restaureren van een museum, kerk of stadhuis of het herbestemming van bestaande bouw naar de nieuwe situatie. Bijvoorbeeld van kasteel tot museum.  Als Projectorganisator Restauratie ben je verantwoordelijk voor het gehele project van begin tot eind, van calculatie tot en met oplevering. Zo zit je aan tafel met de opdrachtgever, architect en andere belangrijke stakeholders. De beheersing van het bouwproces, de prijsvorming, de voortgang en de kwaliteit en veiligheid liggen in jouw handen. Het is belangrijk dat je plannings- en financiële zaken scherp in de gaten houdt. Daarnaast weet jij hoe je mensen en middelen inzet om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. Ondanks je naast en tussen 'jouw'' mensen staat, weet je ze te sturen, coachen, beoordelen en houdt je de boel scherp. Ook met (in)direct betrokken partijen, zoals omwonenden, verzorg jij het contact en houdt je de administratie op orde. Samen met de Werkvoorbereider(s), Uitvoerder en de onderaannemers zorg je voor grote tevredenheid onder de opdrachtgevers.

Gisteren - lees meer ...

Werkvoorbereider Restauratie toonaangevende aannemer

Epe - Voort

Voor onze vaste klantrelatie zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider met ervaring in de renovatie, transformatie en/ of restauratie. Ondanks de corona-tijd zitten veel projecten in de pijplijn voor de komende jaren. Om deze projecten tot een succes te brengen is er versterking nodig. Als Werkvoorbereider Restauratie werk je in projectteams aan diverse restauratie projecten, zoals het restaureren van een museum, kerk of stadhuis of het herbestemming van bestaande bouw naar de nieuwe situatie. Bijvoorbeeld van kasteel tot museum. In deze functie maak je onderdeel uit van het restauratie team en werk je nauw samen met collega’s in het projectteam. Jij deelt jouw kennis en zorgt voor een goede informatiestroom. Jouw rol als Werkvoorbereider Restauratie: opstellen van aanvragen;verantwoordelijk voor het benodigde materiaal;aanspreekpunt voor derde partijen als leveranciers, onderaannemers, etc.;bewaken van de voortgang en het resultaat adhv rapportages;controleren van werktekeningen en uitwerken van detailtekeningen;verantwoordelijk voor projectplanning.

Gisteren - lees meer ...

Uitvoerder/Projectleider

Apeldoorn (reizen door heel Nederland en soms Belgie en Duitsland) - Ruys Vloeren b.v.

Als Uitvoerder/Projectleider houdt jij het overzicht over meerdere vloerenprojecten die variëren in grootte tot circa € 500.000, zowel nieuwbouw als renovatie in de industriële markt. Je bent technisch inhoudelijk goed onderlegd, georganiseerd en je bent in staat om het bouwproces gestroomlijnd te laten verlopen. Taken en verantwoordelijkheden, onder andere: • Het communiceren met, en het organiseren en instrueren van klanten, onderaannemers, ZZP’ers, eigen personeel en leveranciers; • Het afstemmen met verkoopafdeling tijdens de overdracht van projecten; • Berekenen en bestellen van de benodigde mankracht, materialen en werktuigen binnen het afgesproken budget. • Opstellen van detail- en productieplan voor de bouwploeg en klant binnen raamplanning. • Het coördineren van de kick-off van de projecten tot en met de oplevering van de projecten en alle de activiteiten op de bouwplaats; • Regelen en bewaken van de voortgang van de project, toezien op de kwaliteit en een efficiënte uitvoering en het bijhouden en communiceren van meer- en minderwerk. • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor vaklieden en klanten; • Bewaken van de voorcalculatie (budget), meer- en minderwerk en facturatie. • Het bewaken van deadlines.

Gisteren - lees meer ...

Calculator/ Werkvoorbereider

Omgeving Roosendaal - Propylon

Voor dit mooie bedrijf zoek ik een Calculator/ Werkvoorbereider waarbij de nadruk ligt op de calculatie. Je gaat in jouw rol mee naar een opname en gaat op basis van die afspraak, den wensen van de klant en jouw bouwkundige kennis aan de slag om uiteindelijk een offerte uit te kunnen brengen. Je maakt ter plaatse foto's en bent in staat goed door dingen heen te kijken en het uiteindelijke doel te visualiseren. Daarbij neem je een deel van de ( grove) werkvoorbereiding op je, om hierna jouw werk over te dragen aan de projectbegeleider die de fijne werkvoorbereiding en de aansturing van het uitvoeringsteam op zich neemt. 

Gisteren - lees meer ...

Projectleider

Regio Delft - Propylon

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de planning, het budget en de kwaliteit van de aan jou toegewezen projecten. Je coördineert en controleert het projectteam, bestaande uit werkvoorbereiding, uitvoering, inkoop en kopersbegeleiding. Verder ben je verantwoordelijk voor de werkbegrotingen en fungeer je als contactpersoon voor alle betrokkenen van de projecten. Je ziet erop toe dat het volledige project binnen de gestelde doelen en tijdsplanning blijft en rapporteert wekelijks aan de directie.

Gisteren - lees meer ...

Projectleider GWW

Hengelo - Kracht Recruitment

Als projectleider GWW ben je vanaf de tenderfase t/m uitvoering betrokken bij diverse infraprojecten. Je leest de contractstukken vakinhoudelijk door, vormt een beeld van de scope, de wijze waarop deze het meest efficiënt gerealiseerd kan worden. Op het gebied van samenwerking werk je nauw samen met collega's van de calculatie en het ontwerpteam. Daarnaast sta je in direct contact met de uitvoerders, als klankbord bedien je ze optimaal. Taken: - Onderhouden van relaties en het maken van werk met werk; - Inschatten van kansen en mogelijkheden in het project; - Het aanjagen en optimaliseren van het projectproces vanuit de klantwensen; - Het aansturen van het uitvoerende personeel, in de werkvoorbereiding en uitvoering; - Bewaken van de klanttevredenheid, de voortgang, de kwaliteit en de kosten van het project; - Het opleveren en afrekenen van het project.

Gisteren - lees meer ...

Werkvoorbereider

Middelburg - Centerpoint Rotterdam

Jij gaat als werkvoorbereider het complete bouwproces beheren waarbij je moet denken aan werken aannemen, coördineren, begeleiden en budget/kostenbeheersing d.m.v. inkoop. Ook de kostenbewaking van nieuwbouw en grote verbouwwerkzaamheden voor ontwikkelaars, bedrijven, woningcorporaties en particulieren vallen in je takenpakket. Je legt verantwoording af aan de directie d.m.v. het opzetten van maandrapportage en het verstrekken van voortgangsinformatie. Naast de kerntaken en targets is er ruimte voor ontwikkeling.

Gisteren - lees meer ...

Calculator/werkvoorbereider GWW

Bergambacht - Centerpoint Rotterdam

Je gaat je bezighouden met het calculeren, analyseren en beoordelen van offerte- aanvragen, bestekken en tekeningen. Je legt verantwoording af over de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. Uiteraard zorg je voor een complete projectadministratie en houdt hierbij de dossiers en bestanden goed bij.

Gisteren - lees meer ...

BIM modelleur

Terneuzen - Centerpoint Rotterdam

Je komt terecht op de tekenafdeling waar ze beschikken over de nieuwste tekensoftware die speciaal op prefab is toegespitst. Op de afdeling heb je te maken met 4 directe collega's waarmee je gaat samenwerken aan uitdagende projecten om samen een mooi resultaat neer te zetten. Jou werkzaamheden zullen onder andere het verzamelen van informatie t.b.v. het opstarten van het tekenwerk zijn. Het aanvragen van de constructie berekening voor de te produceren prefab elementen op basis van de werkbeschrijving / opdrachtbevestiging. En natuurlijk zorg je voor een goede overdracht van het project richting de werkvoorbereiding op de werkvloer.

Gisteren - lees meer ...

Engineer Installatie E

Eindhoven - Kracht Recruitment

Je houdt je als Engineer Installatie E bij deze opdrachtgever voornamelijk bezig met het ontwerpen en berekenen van complexe E installaties. De projecten waarin je actief bent zijn bijna altijd multidisciplinair ingestoken en dat vraagt om samenwerking met bouwkundige en werktuigbouwkundige disciplines. Jij bedenkt het ontwerp van de installatie en geeft deze door aan de tekenaars. Andere taken bestaan uit: - Bedenken van een integraal ontwerp samen met architecten en constructeurs; - Ontwerpen en berekenen van installaties inclusief schetsontwerpen, principeschema's, ontwerpspecificaties, technische beschrijvingen en kostenbegrotingen; - Beoordelen van wijzigingen in het ontwerp; - Adviseren van de opdrachtgever en ketenpartners; - Aansturen van de werkvoorbereider en modelleurs; - Communiceren en samenwerken met partners en opdrachtgevers.

Gisteren - lees meer ...

Projectleider Verduurzaming

Tilburg - Kracht Recruitment

Als Projectleider Verduurzaming ben jij iemand die een project kan initiëren en daarbij altijd de klantvraag voor ogen blijft houden. Je bent een ondernemend type die het niet schroomt om zijn handen uit de mouwen te steken. Enkele taken waar je verantwoordelijk voor zal zijn: - Het uitvoeren van haalbaarheids- en scenariostudies; - Samenstellen en aansturen van het projectteam; - Het onderhouden van klantcontacten; - Zorg dragen voor de personele planning; - Daadkrachtig verrichten van commerciële taken; - Kwaliteitswaarborging.

Gisteren - lees meer ...

Werkvoorbereider Civiele Betonbouw

Alkmaar - Kracht Recruitment

Als Werkvoorbereider Civiele Betonbouw zorg je ervoor dat het project (kosten- en tijds)efficiënt kan worden gerealiseerd. Om dit te bereiken organiseer jij een strakke, realistische planning en verzorg je de inkoop. Je zorgt voor afstemming met leveranciers en partners en maakt zo de logistieke en technische puzzel. Je werkt samen met gemotiveerde en kundige collega's waarmee je mooie resultaten kan behalen en vieren. Concrete taken bestaan onder andere uit: - Opstellen van project- en werkplanningen; - Inkoop en afstemming met leveranciers; - Offertes opstellen; - Technische en financiële administratie; - Het bewaken van de kosten en tijd.

Gisteren - lees meer ...

Calculator

Hilversum - Kracht Recruitment

Als Calculator ben jij de financieel verantwoordelijke over projecten. Je maakt kostencalculaties, zorgt voor de kostenbeheersing en financiële verslaglegging. Daarnaast maak je deel uit van een multidisciplinair projectteam waarmee je samen zorgt voor de realisatie van spraakmakende projecten. De volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: - Opstellen kostenprijsbegrotingen binnen nieuwe contractvormen; - Deelnemen aan aanbestedingsprocedures; - Onderhandelen met leveranciers en onderaannemers; - Maken van begrotingen voor meer- en minderwerk.

Gisteren - lees meer ...

Filteren