3850 vacatures gevonden

Junior Werkvoorbereider

Heerenveen - Continu

Werken aan complexe, spraakmakende en unieke projecten in de utiliteitsbouw? Ben jij sterk in het beheren van processen? Dan kom ik graag in contact met je! Naast de uitdagende, technisch hoogstaande projecten waar jij je mee bezighoudt, werk je samen in een team van werkvoorbereiders waarbij je ervoor zorgt dat het gehele project op financieel, administratief en procesgebied goed op orde is. Je werkt nauw samen met je collega's en collega's die in de andere disciplines werkzaam zijn en bent met het team verantwoordelijk voor het slagen van het project. Er wordt vaak gewerkt vanaf projectlocatie (in de keet), maar je bent ook regelmatig op kantoor te vinden in omgeving Heerenveen. Je houdt je met alle werkvoorbereiders taken bezig zoals;  - Controleren van de tekeningen (BIM); - Bestellen materiaal/ materieel; - Bewaken van de planning/ voortgang; - Schakelen met opdrachtgever, collega's op kantoor en op projectlocatie; - Inplannen van de werkzaamheden; - Bepalen hoeveelheden; - En nog veel meer!

Vandaag - lees meer ...

Calculator/kostendeskundige Gouda

Gouda - Continu

Heb jij ervaring als calculator en heb je tevens ervaren met het maken van ramingen, wil je deel uit maken van een enthousiast team en ben je daarbij op zoek naar een bedrijf die open staat voor jouw ideeën en inzichten binnen dit vakgebied? Reageer dan via onderstaande link of mail mij rechtstreeks. De bouw is een kleine wereld en wij gaan dan ook vanzelfsprekend zeer discreet om met je gegevens. Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden? - Zelfstandig eindverantwoordelijk voor de bouwkosten binnen een project - Alle voorkomende werkzaamheden als kostendeskundige zoals het maken van detail- en elementenbegrotingen, maken van ramingen en budgetteringen - Aanspreekpunt voor de opdrachtgever - Aansturen projectteam, zowel intern als extern - Aanspreekpunt voor de uitvoeringsfase - Calculeren van projecten vanuit de projectontwikkeling of bouwteam

Vandaag - lees meer ...

Calculator

Limburg - Continu

- Uitvoeren van bouwkundige calculaties aan de hand van het calculatieprogramma; - Het voorbereiden / uitwerken, uitbrengen en opvolgen van aanvragen in overleg met de DGA; - Archiveren en documenteren van calculaties; - Berekenen van meer- en minderwerk; - Commerciële en technische informatie verzamelen bij (potentiële) toeleveranciers; - Verzamelen van informatie om gedegen calculatie samen te kunnen stellen; - Verrichten van nacalculaties - Berekenen van meer- en minderwerk van projecten - Onderhouden van interne en externe contacten ten behoeve van aanvragen / calculaties

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider woningbouw

Genemuiden - Continu

Voor een periode van minimaal 6 maanden zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider woningbouw. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: - Controleren en toetsen werk- en productietekeningen - Muteren en bewaken begrotingen - Opstellen werk- leveringsschema’s - Aanvragen en beoordelen offertes ten behoeve van inkoop

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw

Weesp - Continu

Als werkvoorbereider zijn dit je belangrijkste verantwoordelijkheden: - Het controleren van tekenwerk m.b.v. het BIM-model - Technisch inhoudelijk voorbereiden van een project inclusief de inkoop van materialen - Het adviseren en toetsen van de haalbaarheid van een project op het gebied van uitvoerbaarheid, technische (garandeerbare) kwaliteit, bouwen voorbereidingsplanning, budget en wettelijke bouwtechnische en bouwfysische regelgeving. - Je maakt een voorbereidingsplanning met daarin tijdspad en verantwoordelijkheden. Verder ben je verantwoordelijk voor het controleren van tekeningen ten opzichte van gehanteerde uitgangspunten, bewaak je de procesvoortgang en signaleer je afwijkingen en laat deze zonodig corrigeren.

Vandaag - lees meer ...

Managing Consultant Executive Search

Utrecht - Continu

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en iedere dag jouw vak op Champions League niveau wil uitoefenen? Ben jij daarnaast de ondernemer die in staat is om een afdeling vorm te geven en op te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hoe ziet de functie eruit? In deze ondernemende functie van Managing Consultant Executive Search ben je hét gezicht van Continu binnen het specialisme Executive Search. Je bent in staat om een gedreven en kundig team om je heen te bouwen, inspireren en behouden. Als ‘meewerkend voorman’ ben je dagelijks bezig met het verbinden van kandidaten en bedrijven en zorg je voor een juiste match tussen beiden. Professionals overtuigen en binden aan een bedrijf, vraagt om meer dan alleen een aantrekkelijk cv. Bouwen aan langdurige relaties vraagt om een stevig fundament. Die basis begint met oprechte interesse in de drijfveren en dromen van professionals. Zonder deze broodnodige mensenkennis lukt het niet om de gezamenlijke ambities waar te maken. Continu kijkt verder, wat betekent dat we ook graag de persoon achter de kandidaat willen leren kennen en willen weten wat onze opdrachtgever nu echt belangrijk vindt. Continu Executive Search zoekt naar kandidaten voor posities in het hoogste segment; senior specialisten, senior management en directieniveau. Naast de dagelijkse aansturing ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten voor posities in het hoogste segment bij onze klanten binnen de Bouw, Infra en Industrie. Je voert de eerste selectie gesprekken en bepaalt de juiste positie voor hem of haar binnen jouw uitgebreide netwerk. Zo bemiddel jij bijvoorbeeld de nieuwe CEO bij jouw relatie! Om dit doel te bereiken ben je continu actief je netwerk op te bouwen en te onderhouden en volg je belangrijke ontwikkelingen in de markt. Je bent scherp, analytisch, communicatief zeer sterk en kent een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je een doorzetter, een prettige collega en een teamplayer. Je bent in staat om makkelijk te schakelen op meerdere niveaus. Affiniteit met het technische vakgebied is een pré. Eén van de vele leuke aspecten binnen dit vakgebied is dat je commerciële successen boekt en daarnaast ook nog eens iets wezenlijks voor mensen kunt betekenen. Als je naast een commerciële drive het ook echt leuk vindt om met mensen in gesprek te zijn om zo achter de kwaliteiten en drijfveren te komen, dan is deze baan je op het lijf geschreven. Je bent ambitieus en beschik je over de juiste capaciteiten, drive en motivatie om jouw teamleden te helpen ontwikkelen naar het hoogste niveau binnen de Executive Search.

Vandaag - lees meer ...

Uitvoerder

Amsterdam - Continu

- Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn zijn voor jou vanzelfsprekend binnen jouw werkomgeving. Je bent ook zeer goed in staat om het beleid hieromtrent uit te dragen en te handhaven. Zo is jouw bouwplaats altijd schoon en worden de veiligheidsregels streng in acht genomen;  - Op efficiënte en effectieve wijze leiden van een uitvoeringsteam;  - Het bijhouden van de projectadministratie en het administreren van rapportages van voortgang- en kostenbewaking;  - Het signaleren van meer- en minderwerk en het bijsturen op de financiële ontwikkeling van het project.  - Je zorgt voor de aanwezigheid van de benodigde productiemiddelen op het project; 

Vandaag - lees meer ...

Document Controller

Eindhoven - Continu

Als document controller ben je verantwoordelijk voor het beheer van alle bouwdocumenten voor twee grootschalige projecten. Deze documenten worden door de samenwerkende organisaties geplaatst en gedeeld op een online platform. Jij zorgt ervoor dat het projectteam steeds over de juiste versies beschikt. Er vinden gedurende het project namelijk veel revisies plaats. Daarnaast is het belangrijk dat je het projectteam weet te informeren over de wijzigingen die plaatsvinden op de tekeningen. Als document controller is het zodoende van belang dat je ervaring hebt met AutoCAD. Het gaat om een parttime functie voor 16 tot 24-uur per week.

Vandaag - lees meer ...

MBO/HBO Bouwkunde Starter

Apeldoorn - Continu

Diverse startersfuncties op de werkvoorbereiding, tekenkamer en uitvoering voor schoolverlaters die flexibel en gedreven zijn. Doorgroei in de projectleiding behoort tot de mogelijkheden. Vanwege het allround karakter van de functie zoeken we een veelzijdige persoon met goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis enthousiasme. Daarnaast is een uitstekend technisch inzicht zeer belangrijk.

Vandaag - lees meer ...

Bouwkundig projectleider in regio Den Haag

's-Gravenhage - Continu

Bouwspecialisten opgelet! Ben jij een projectleider nieuwbouw, woning- en utiliteitsbouw? En ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière? Dan heb ik een baan voor de lange termijn voor jou.  In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor projectbegeleiding van meerdere complexe bouwprojecten. Uiteenlopend van herbestemming tot revitalisatie en van woning- tot utiliteitsbouw projecten. Je bent in staat om processen en mensen aan te sturen. Daarnaast volg je de ontwikkelingen van Revit en BIM op de voet. 

Vandaag - lees meer ...

Kostendeskundige / planvoorbereider

Tilburg - Continu

In deze bijzondere functie heb je een breed pakket aan taken. Op basis van de aanbestedingsstukken/eisenlijst van de opdrachtgever ga je aan de slag met een kostenraming. Samen met je team bedenk je vervolgens een plan en ontwerp waarbij veel ruimte en vraag is naar creatieve en technische oplossingen om zo voordelig mogelijk te werk te gaan. Je hebt volgens het D&B principe invloed op het ontwerp en de ontwikkeling van een project. Aan tafel ga je vanuit de inhoud in gesprek met de opdrachtgever en hebt een grote bijdrage in het voortraject. Vervolgens blijf je tijdens de uitvoering van het project actief en zorgt dat het project binnen de kaders blijft.

Vandaag - lees meer ...

Zelfstandig calculator

Breda - Continu

Als calculator ben je onderdeel van het projectteam en werk je nauw samen met collega’s op de afdeling calculatie. Als calculator sta je aan de basis van de projecten. Als calculator heb je een zelfstandige rol waarin je verantwoordelijk bent voor projecten, deze zelfstandig op moet kunnen pakken en daar met volle focus mee aan de slag kunt. Je moet in staat zijn om de werkbegroting en de complete kostprijsbegroting van de projecten binnen de gestelde termijn op te stellen. Je beoordeelt ten behoeve van de calculatie aanvraagdocumenten onder meer op contractuele aspecten en risico’s, selecteert de leveranciers, onderaannemers en/of derden en vraagt offertes aan en beoordeelt ontvangen offertes op basis van de contractdocumenten.

Vandaag - lees meer ...

Projectleider renovatie

Zwolle - Continu

Je zet renovatieprojecten op en leidt het voltallige projectteam. Je bent bovendien het aanspreekpunt voor onderaannemers en opdrachtgevers. Voor elk renovatietraject stel je een prognose en een overallplanning op. Omdat we bij Mateboer altijd waarmaken wat we beloven, bewaak je die vervolgens op de punten: kwaliteit, veiligheid, kosten en tijd.

Vandaag - lees meer ...

Bouwkundig tekenaar

Waalwijk - Continu

Voel jij je als een vis in het water in een professionele en groeiende organisatie die gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van aluminium gevels, deuren en ramen? Kun jij met je communicatievaardigheden, tekencapaciteiten en creativiteit zelfs de minister president overtuigen om ‘Het Torentje’ in Den Haag te vernieuwen? Zijn ellenlange vergaderingen niet helemaal jouw ding? Dan ben ik op zoek naar jou! Van jouw tekeningen worden klanten blij. Of het nu gaat om het tekenen van aluminium kozijnen voor een schoolgebouw, winkelpuien of vliesgevels voor een bedrijfspand. Dit is voor jouw bekend terrein. Daarnaast ben je een echte regelneef en schakel je tussen de klant en projectleider. Je zorgt dat het proces van tekenen en werkvoorbereiding volgens plan verloopt.

Vandaag - lees meer ...

Calculator woningbouw

Tilburg - Continu

Elke dag vrolijk naar je werk gaan en niet meer druk maken of het gras groener is aan de overkant. Werken in een bedrijf waar iedereen zich voor driehonderd procent inzet. Dat zijn onderdelen die sterk bijdragen aan werkgeluk! Jij bent in staat om buiten de grenzen te denken en te zorgen dat het beste en meeste haalbare resultaat wordt behaald waarbij je rekening houdt met de belangen van alle betrokken partijen. Je kunt daarom in een vroeg stadium betrokken worden vanuit projectontwikkeling, maar pakt je telraam er ook bij om vanuit een aanbesteding te calculeren.  Ben jij de Albert tot hun Einstein? Denk jij dat in iedere kern van moeilijkheden juist mogelijkheden schuilen? Dan zoeken we JOU!

Vandaag - lees meer ...

Calculator

Kampen - Continu

Je bent volledig zelfstandig aan het werk. Je zorgt ervoor dat de kostenberekeningen, aanbestedingen, prijsvragen en bouwteamwerken juist worden opgesteld. Een echt deskundig iemand die van enorme waard is voor de organisatie. Nauwkeurigheid is op jouw lijf geschreven. Tevens werk je nauw samen met de calculatie en planvoorbereiding.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider gevelbouw - Rotterdam

Rotterdam - Continu

Ben jij als bouwkundig werkvoorbereider toe aan een volgende stap in jouw carrière? En durf je het aan om onderdeel te zijn van een nieuwe B.V. binnen een grote organisatie. ‘Lees: durf jij een pionier te zijn binnen een veilige omgeving?’ Kijk dan hieronder of jij voldoet aan waar deze organisatie op dit moment om staat te springen. Vanuit de projectlocatie (regio Rotterdam/Moerdijk) van één van hun complexe industriële projecten (vaak in combinatie met complexe utiliteitsbouw), ben jij in de rol van werkvoorbereider gevels verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van dit specifieke onderdeel. Binnen jouw rol als werkvoorbereider gevels houd je je o.a. bezig met; - De schakel zijn tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats - Schakelen met de onderaannemers (en alles wat hierbij komt kijken) - Bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden - Opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s - Onderhouden van contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats   Tot slot en zeker niet onbelangrijk; als collega's elkaar voorzien van een heerlijk kopje filterkoffie in de keet!

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereiders / Tekenaars

Hoogeveen - Continu

Als werkvoorbereider / tekenaar ben je de kolen op het vuur. Samen met calculatie en engineering werk je aan de voorbereiding en uitvoering van projecten. Je hebt dagelijks contact met de monteur, leveranciers en opdrachtgevers. Zonder jou staat alles stil dus je bent echt nodig.

Vandaag - lees meer ...

Technisch Werkvoorbereider (Achterhoek)

Groenlo - Continu

Wil jij vrijheid voelen in jouw baan en dagelijks bezig zijn met de meeste innovatieve technieken binnen de installatietechniek? Dan is dit wat je zoekt! In deze organisatie ben je de schakel die zorgt voor een optimale werkvoorbereiding van elk project. Jij krijgt de ruimte om mee te denken in het groter geheel en mede door jouw inbreng weet je prachtige utiliteitsprojecten te realiseren. Voorbeelden van werkzaamheden: engineering, tekenwerk, calculeren, inkoop en planning. Uiteraard hoef je niet alles te kunnen want je bent namelijk werkzaam in een team. In dit team kunnen werkzaamheden van elkaar overgenomen worden. Bovendien krijg je de ruimte om nieuwe werkzaamheden op te pakken doordat er genoeg kennis en expertise is binnen de organisatie. Zij zullen jouw (eventueel) bij de hand nemen zodat je steeds allrounder gaat worden. Dit zorgt voor een stabiele fundering en draagt bij aan de ontwikkeling van alle werknemers. Door de uitdagende utiliteitsprojecten, de hechte groep werknemers en de diversiteit aan werkzaamheden zorgt er voor dat je elke dag weer met een lach naar het werk gaat.

Vandaag - lees meer ...

Trainee HBO/WO Bouw&Techniek

Rosmalen - Continu

Ben jij klaar om de Installatie ladder te beklimmen? Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Installatietechniek zijn technieken die je interessant vind, maar je weet nog niet waar je passie ligt? Dan krijg je de kans om gedurende anderhalf jaar een kijkje in de keuken te nemen op verschillende projecten binnen de organisatie. Met jouw ambitie en achtergrond als uitgangspunt bepalen we samen op welke afdelingen je gaat werken en welke projecten je op gaat pakken. Zodat je op het einde van de ladder een voldaan gevoel krijgt en met beide voeten graag die berg wil beklimmen!

Vandaag - lees meer ...

BIM regisseur installatietechniek

Arnhem - Continu

In deze functie sta je in het middelpunt van alle disciplines. Voor grote, complexe integrale projecten in de randstad zorg je ervoor dat informatievoorziening goed en efficiënt verloopt. Dit doe je van tenderfase tot onderhoud voor uiteenlopende installaties zoals gasleidingen, koelinstallaties, verlichting, warmtepompen en klimaatsystemen. Het is jouw verantwoordelijkheid dat alles op de juiste manier wordt verwerkt in het 3D-informatiemodel. Dit gaat zelfs zo ver dat je projectleiders, modelleurs en andere betrokkenen mag gaan trainen! Met jouw overtuigingskracht zorg je ervoor dat binnen no-time alle informatie efficiënt in BIM samenkomt. Alsof dit nog niet uitdagend genoeg is, gaat deze functie nog een stapje verder. Je hebt namelijk ook een belangrijke rol binnen innovaties. Met je BIM-team ga je namelijk onderzoek doen naar de mogelijkheden van de digital twin, virtual reality en parametrisch ontwerpen. Het hoofdkantoor van Heijmans in Rosmalen is je thuisbasis. Echter bepaal je zelf waar je wilt gaan werken. Als je dat liever thuis of op de projectlocaties doet in de Randstad, dat is helemaal aan jou.

Vandaag - lees meer ...

Specialist Installatietechniek

Breda - Continu

Technisch is er niets te ingewikkeld voor je. Je ziet snel waar er verbetering mogelijk is en weet wat er anders kan. Waar je vroeger zelf op pad zou gaan ben jij nu de persoon om dit te vertalen naar adviezen en beleidsstukken. Jij pakt graag de leiding en stuurt waar nodig collega's en aannemers aan. Lijkt dit je wat? Lees dan vooral verder! Voor een woningcorporatie in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een specialist installatietechniek. Deze professional kent de huidige regelgeving en technische ontwikkeling op zijn/haar duimpje en kan dit goed vertalen naar plannen en beleidsaspecten. In deze rol ben jij de specialist die adviseert richting management en bestuur van de corporatie over renovaties, nieuwbouw en groot onderhoud aan alle gebouw gebonden installaties. Van beheer en onderhoud tot calamiteiten en troubleshooting ben jij de sparringpartner die de zaken in kaart brengt en zorgt voor kennisdeling binnen de organisatie. Onderwerpen als duurzaamheid, vastgoedprocessen, standaardbestekken, PVE en materiaallijsten, inspecties, rapportages en gereed meldingen zijn onderdeel van jou verantwoordelijkheden en takenpakket. Jij bent opdrachtgever richting externe en interne onderhoudspartijen. Als Specialist Installatie Techniek ben je (eventueel op termijn) aangewezen installatieverantwoordelijke en daarmee ben je opdrachtgever aan externe partijen bij het periodiek (laten) inspecteren van gebouw gebonden installaties, heb je periodiek overleg met werkverantwoordelijken en teamleiders en rapporteer je over veiligheid van gebouw gebonden installaties.

Vandaag - lees meer ...

Installatiemonteur

Eindhoven - Continu

06.00 uur                     Je wekker gaat en je mag beginnen aan een nieuwe dag 06.15 uur                     Lekker warme douche 06.30 uur                     Ontbijt, en de eerste kop koffie 07.00 uur                     Je stapt in je gloednieuwe werk bus en zet het adres in je navigatiesysteem voor die dag 07.30 uur                     Mevrouw de Ruiter heeft een storing in de verwarming. Jij zoekt het probleem en repareert het meteen. Als je klaar bent krijg je nog een kop koffie van mevrouw de Ruiter om vervolgens door te rijden naar de volgende klus. 11.00                           De huisbaas van mevrouw Brouwer heeft gevraagd of je de jaarlijkse controle van de airco wil doen. Het is een enorme installatie waar je lang bezig bent om alle punten van de checklist af te werken. Mevrouw Brouwer vraagt geïnteresseerd welke werkzaamheden je allemaal uitvoert. Jij verteld haar tijdens het lunchen precies waar je mee bezig bent zodat zij ook begrijpt waarvoor zij een vrij dag heeft opgenomen vandaag. 14.00                           De laatste klus van vandaag, een kleine reparatie bij slager Jacobs die bij jou om de hoek gevestigd is. Hij heeft al enkele dagen een lek in zijn kraan. Jij vervangt de kraan en binnen een uur sta je weer buiten. 15.00                           Een korte verslaglegging van de dag en alvast de voorbereiding voor de klussen voor morgen. 16.00                           De bus staat weer voor de deur en je werkdag is klaar, alle tijd om nog lekker te sporten of verdiend een glas bier te drinken!

Vandaag - lees meer ...

Kostendeskundige Openbare Ruimte

Alkmaar - Continu

Als kostendeskundige houdt je je bezig met het opstellen van diverse soorten ramingen op vanaf initiatief tot realisatie van civiel-, sport- en groentechnische projecten en onderhoudt het ramingsdossier. Hiermee opdrachtgevers in het vastleggen en de voortgangsbewaking van haar budgetten. Je hebt vormt samen met de projectleider de spil bij het doorvoeren van wijzigingen in het budget en denkt actief mee om binnen budget te blijven.  Zelfstandig contact houden met opdrachtgevers, leveranciers, aannemers en overige relevante partijen. Als kostendeskundige lever je een belangrijke bijdrage in het berekenen van milieueffecten (bijv. CO2, stikstof, LCA e.d.) in de realisatie van duurzaamheid en circulariteit binnen projecten.

Vandaag - lees meer ...

Adviseur bodem / milieu

Amsterdam - Continu

Je werkzaamheden bestaan uit het coördineren van projecten van A t/m Z. Denk hierbij van het opstellen van offertes tot aan het bewaken van het budget. Daarnaast zal je met de klant in gesprek moeten gaan om te kijken waar het probleem ligt en hen een oplossing aanbieden voor deze vraagstukken. Dit doe je door middel van een rapport en persoonlijk advies binnen de Bodem / Milieu sector. Het kan zo zijn dat er voor een multi disciplinair project in teamverband moet werken met andere disciplines. Geen enkel project is dus hetzelfde waardoor er veel variatie in de werkzaamheden zijn.

Vandaag - lees meer ...

Filteren