2421 vacatures gevonden

Kam-coördinator aannemer in drenthe

Hoogeveen 7900 Groningen - Bouwselect

Als Kam-Coördinator hou jij je bezig met het onderhouden van het KAM-systeem voor ISO 9001, VCA en CKB. Je voert onder ander. interne audits uit, coördineert externe audits, opstellen en uitvoeren van TRA, V&G-plannen schrijven en de werkplaats ondersteunen bij registraties.

4 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider trappen provincie groningen

Groningen 9363 Groningen - Bouwselect

In de rol als werkvoorbereider trappen heb je een uitgebreid takenpakket, taken bestaan o.a. uit: het af en toe meewerken in de timmerfabriek; instellen en aanpassen CNC-Apparatuur; contact onderhouden met klanten en leverancier; Materiaallijsten opstellen en uitwerken; Divers tekenwerk in Autocad.

4 Juli 2019 - lees meer ...

Projectleider vastgoed regio zwolle

Regio Zwolle 8013 Overijssel - Bouwselect

Als projectleider vastgoed zorg jij voor het daadwerkelijk realiseren van investeringsprojecten in nieuwbouw en renovatie. Ondersteun en adviseer jij de projectmanager bij de planvorming. Bereid je onderhoudsprojecten voor en realiseer je deze van initiatief tot en met oplevering. De werkzaamheden behelzen onder andere het opstellen van contractstukken en het bewaken ervan. Jij zorgt voor een goed overleg met interne en externe partijen, je communiceert gemakkelijk en effectief met collega’s, huurders en aannemers. Jij zorgt voor een goede overdracht van het gerealiseerde project aan de beheersorganisatie en handelt garantiezaken adequaat af. Jij bent nadrukkelijk gericht op de bewaking van de planning, financiën en kwaliteit. Dat doe je zowel voor de eigen projecten als voor de totale portefeuille van onderhoudsprojecten.

4 Juli 2019 - lees meer ...

Project Manager

Amsterdam - de Vries & van de Wiel

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Project Manager waarbij je eindverantwoordelijk bent voor de realisatie van het project zodat op een beheerste manier aan de projectdoelstellingen (vertaald in KPI’s) wordt voldaan en waarbij de belangen van zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer voldoende aandacht krijgen? Lees dan snel verder! Als Project Manager.. • ben je verantwoordelijk voor het algehele on-site management van het project; • zorg je voor het opstarten van het project volgens de contractuele afspraken en commerciële aspecten van het project; • zorg je dat iedereen maximaal bijdraagt aan het veilig uitvoeren van het project en voor de bewustwording van het belang van de naleving van de milieuprocedures en milieu wet– en regelgeving binnen het projectteam; • stuur je op kostenbewaking door het periodiek laten vaststellen van de actuele stand en het genereren van kengetallen; • zorg je voor een kwalitatief en kwantitatief optimaal en gemotiveerde projectorganisatie zodat het project zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd; • beoordeel, motiveer en coach je projectmedewerkers aan wie direct leiding wordt gegeven, binnen de kaders van het HR-beleid, met als doel een bijdrage te leveren aan de persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling van de medewerkers; • geef je veel aandacht aan samenwerking, zowel in de relatie met de klant als binnen het projectteam.

4 Juli 2019 - lees meer ...

Tender Manager

Amsterdam - de Vries & van de Wiel

Ben jij op zoek naar een functie als Tender Manager waarbij je het tenderproces beheert om een projectvoorstel te realiseren dat volledig voldoet aan de wensen van de klant? Lees dan snel verder! Als Tender Manager.. • analyseer je tenderdocumenten, stel je de scope vast, signaleer je risico’s en opportuniteiten in samenspraak met het management; • draag je bij aan en beheer je de planning van mensen en materiaal en zorg je voor optimalisatie van het projectprogramma gedurende de tender- en uitvoeringsfases; • coördineer je het volledige tenderproces van begin tot eind en ben je verantwoordelijk voor het samenstellen en opvolgen van de tender planning; • ben je verantwoordelijk voor de communicatie richting opdrachtgever; • ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van het optimale tenderteam en/of het benaderen van benodigde externe ondersteuning; • ben je het aanspreekpunt van het tenderteam en de communicatieschakel tussen het management en het tenderteam; • denk je mee over de (onderscheidende) werkmethode en review je aan te leveren stukken van de tenderteam leden; • coördineer je de finalisering van het projectvoorstel, rekening houdend met risico's en contractuele verplichtingen; • zorg je voor de evaluatie en rapportage van de tenderfase en eindresultaten; • anticipeer je op risico’s en voorwaarden (bv. juridisch of financieel) in tenderdocumenten; • verzorg je een risico- en kansendossier.

4 Juli 2019 - lees meer ...

Surveyor

Amsterdam - de Vries & van de Wiel

Ben jij op zoek naar een positie als Surveyor waarbij je zorgt voor de uitvoering van de nodige dataverwerking (verwerken van metingen tot kaarten), rapportage en volume berekeningen? Lees dan snel verder! Als Surveyor.. • volg je de gegevensverwerking, rapportage en volumeberekeningen op; • verwerk je ontvangen gegevens volgens de overeengekomen normen. De resultaten worden onmiddellijk gebruikt voor besluitvorming aan boord en zullen deel uitmaken van het bijhorende rapport; • ben je in contact met zowel het bedrijfsbureau als de projecten; • zorg je, indien nodig, voor het actualiseren van de data aan boord van de kranen of schepen.

4 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider utiliteitsbouw (direct in dienst bij onze opdrachtgever)

Groningen - Bouwselect

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web binnen de afdeling nieuwbouw. De werkzaamheden hebben hoofdzakelijk betrekking op utiliteitsbouw. Te denken valt dan aan een verbouwing van een schooltje tot aan de nieuwbouw van een groot hotel bijvoorbeeld. Je voelt je nergens te groot voor en je bent nergens te klein voor. Je werkt nauw samen met je naaste collega’s, projectleiding, uitvoering en collega werkvoorbereiders. Je hebt technisch inzicht, analyseert verschillende situaties en durft beslissingen te nemen. de speerpunten van deze functie hebben betrekking op planning, financiën en veiligheid. Ervaring met 3D werken, in welke vorm dan ook , is een grote pre.

3 Juli 2019 - lees meer ...

Inspecteur Handhaving Bouw/RO

Zaandam - Gemeente Zaanstad

Inspecteur Handhaving Bouw/RO Locatie De functie In een team van zelfstandige handhavingsprofessionals werk je als inspecteur samen aan een veilig Zaanstad. Het team kenmerkt zich door een grote mate van zelfstandigheid en collegialiteit. Zaanstad is een lerende organisatie, dit houdt in dat elke medewerker verantwoordelijk is voor zijn of haar ontwikkeling, dat je leert van fouten maken en elkaar als collega’s ook helpt te leren. De nadruk in deze functie ligt op Toezicht en Handhaving op het gebied van Bouw en RO. Daarbij wordt intensief samengewerkt met collega toezichthouders, juristen en collega’s van andere afdelingen zoals Vergunningverlening. •Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en afhandelen van controles op de naleving van bepalingen van de wet- en regelgeving op het gebied van Bouw/RO. •Je controleert op locatie en stelt rapportages en adviezen op. •Je neemt deel aan het juridische handhaving traject en hebt een vooruitziende blik met betrekking tot de juridische gevolgen van besluiten. •Het terugkoppelen van de praktijkresultaten naar de vergunningverlenende collega’s vergt een adviserende houding.

3 Juli 2019 - lees meer ...

Assistent uitvoerder waterbouw west-friesland

Groningen - Bouwselect

Als Assistent uitvoerder ondersteun je de hoofd uitvoering. Hierbij realiseer je projecten en onderhoud je contacten met leveranciers en opdrachtgevers. Je bent verantwoordeljk voor de dagelijkse gang van zaken van jouw projecten en organiseert, coordineert en bewaakt alle te verrichten activiteiten op de bouwplaats van eigen werknemers en onderaannemers. De functie biedt een doorgroeimogelijkheid naar de functie van hoofduitvoerder

3 Juli 2019 - lees meer ...

Tijdelijke uitvoerder betonbouw in prov groningen (ook zzp-ers!!!)

Groningen - Bouwselect

Als uitvoerder beton ben je op locatie aanwezig. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van betonnen windmolenfundaties. Voor dit project zijn we ook zeer geïnteresseerd in ZZP-ers die ervaring hebben of gespecialiseerd zijn in de civiele betonbouw.

3 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider landmeetkunde omgeving groningen

Groningen - Bouwselect

– verwerken van Landmeetkundige metingen  – voorbereiden van uitzetgegevens  – het opstellen van calculaties en kostenramingen  – het verzorgen en begeleiden van aanbestedingstrajecten  – het onderhouden van contacten met opdrachtgevers 

3 Juli 2019 - lees meer ...

Planner regio drachten

Kootstertille 9288 Friesland - Bouwselect

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een spil in het web, een planner die de touwtjes in handen neemt. Je bent verantwoordelijk voor de planningen van de optimale bezetting van de  productiecapaciteit en de voorraad overzichten. Verzamelen en beoordelen van gegevens van de productieplanning, voorleggen van planningen, invoeren en actueel houden van de geautomatiseerde systemen. Dit is een kleine greep uit de werkzaamheden op een dag. Verder komen er nog commerciële activiteiten bij kijken zoals calculatie en het bewaken van de voortgang van het orderbestand. Stuk werkvoorbereiding komt er nog bij kijken, zoals het voorbereiden en verzorgen van de wapening en overige materialen,  bewaken van de voorraden en het onderzoeken van verbeteringen bij het productie en transport proces.

3 Juli 2019 - lees meer ...

Landmeters omgeving groningen

Groningen Groningen - Bouwselect

Als landmeter ga je zelfstandig te werk, waarbij je ondersteuning krijgt van de werkvoorbereiding vanuit het kantoor. De ingewonnen data is cruciaal voor de uitvoering van werken. Tevens zul je als Landmeter werken gaan nameten.

3 Juli 2019 - lees meer ...

Hoofd-Uitvoerder woning- en appartementen bouw

Regio Eindhoven - Van Leeuwen P&O

De bouwprojecten worden omvangrijker en complexer, waardoor het steeds vaker voorkomt dat er een team van uitvoerders wordt ingezet. Als Hoofd Uitvoerder geef je leiding aan dit team en stuur je een tot drie (deel-)uitvoerders aan. Je bent eind-verantwoordelijk voor de uitvoering van jouw project. Het is dus belangrijk dat je overzicht kunt houden en verantwoordelijkheid toont. Het is jouw taak om het project binnen de gestelde tijd en planning te realiseren, waarbij veiligheid, kwaliteit en bouwkundige kennis essentieel zijn. Je wordt reeds vanaf ontwerp betrokken bij het project, waarbij je meedenkt in bouwtechnieken en -methodieken. Tijdens de realisatiefase zorg jij voor terugkoppeling naar de projectleider en de klant.

3 Juli 2019 - lees meer ...

aankomend werkvoorbereider HBO-Bouwkunde

Regio Eindhoven/Helmond - Van Leeuwen P&O

- contact onderhouden met de uitvoerder, architect, constructeur en adviseurs alsmede leveranciers en onderaannemers aangaande bouwplanning, leveringen, controle, organisatie en voortgang van het werk - het verzorgen van offerteaanvragen en het opstellen van spiegels (vergelijkingen) - opstellen van een V&G-projectplan voor de uitvoering - opstellen van werkinstructies m.b.t. technische, kwaliteits- en veiligheids-/Arbo-aspecten van de uit te voeren werkzaamheden - het maken van een bouwplaats inrichting i.s.m. de uitvoering/projectleiding  - controleren van tekeningen, signaleren van afwijkingen tussen bestek en -tekeningen en de werktekeningen, alsmede afstemmen van installatietekeningen, constructietekeningen enz. en het vrijgeven van tekeningen t.b.v. de uitvoering - het voeren van correspondentie m.b.t. het project  - verzorgen van contacten met gemeenten en energiebedrijven i.v.m. keuringen en controles - bijwonen van werkvergaderingen - het opstellen van meer- en minderwerk-overzichten - het maken van productie-opnamen en opstellen van termijnbetalingsstaten - het verzamelen van garantiecertificaten en verzorgen van archivering van projectdocumenten

3 Juli 2019 - lees meer ...

Projectcoördinator

TILBURG - Propylon

Momenteel zijn wij voor de vestiging in omgeving Tilburg op zoek naar een gedreven projectcoördinator. In de rol van projectcoördinator werk je niet alleen samen met collega's maar schakel je ook direct met externe partijen zoals architecten en opdrachtgevers. Je maakt prijsafspraken met onderaannemers en leveranciers, je bereidt werk voor in BIM en houdt natuurlijk te allen tijde rekening met bewoners die tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in hun woning blijven. Het is prettig als je bekend met pull planning en je zorgt ervoor dat er doorgewerkt kan worden. Daarbij is het natuurlijk van groot belang dat het juiste materieel en materiaal op het juiste moment aanwezig is. In jouw rol is een goede communicatie ook erg belangrijk en je kijkt kritisch naar de technische uitwerking van een project. 

2 Juli 2019 - lees meer ...

Projectmanager Bruggen

Omgeving Utrecht - Propylon

Binnen de afdeling van onze opdrachtgever richt men zich op renovatie en onderhoud van civiele kunstwerken in de infrastructuur. Van het renoveren van grote stalen verkeersbruggen, beweegbare bruggen of sluizen tot het onderhouden van spoorbruggen of tunnels. Samenbouwen, samen werken, met de beste mensen een topprestatie neerzetten voor de klant, staat centraal.Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren, aansturen en leiden van (deel)projecten binnen het team. Je enthousiasme en leiderschap inspireert je teamleden om meer uit zichzelf te halen.Als Projectleider ben jij het aanspreekpunt voor de klant, maar ook voor onze organisatie. De projecten stuur je aan op de uitvoering en je bewaakt de projecten binnen de afgesproken kaders (geld, tijd en kwaliteit). Onderhandelen, rapporteren, timemanagement en communiceren zijn belangrijke en voor jou vanzelfsprekende factoren in deze rol. Daarnaast weet jij commerciële kansen te spotten en te benutten, hierin blijf je altijd klantgericht. Jij bent iemand die continue zoekt naar verbetering en weet deze in het proces door te voeren en hiervoor draagvlak te creëren.

2 Juli 2019 - lees meer ...

Adviseur elektrotechniek industrie

Veenendaal - Job Promo

Empowering Sustainability. Dit is wat ons beweegt. Wij willen duurzaamheid werkend maken. Hiervoor is in de industriële en grootzakelijke omgeving een uitdagende weg te gaan. Wij zien dat als een kans: aangezien de markt nog erg gefocust is op energie-efficiencyverbetering, er moeten voor volledige verduurzaming veel raderen in beweging komen. Als adviseur elektrotechniek bij BlueTerra Energy Experts houd je je vooral bezig met het adviseren van opdrachtgevers over betrouwbare, innovatieve en kostenbesparende energieoplossingen in de industrie. Opdrachtgevers zoals Suiker Unie zijn blij met jouw advies over energiebesparing door inzet van een innovatieve TDR oplossing in de suikerfabriek in Dinteloord, waar lagedruk stoom gerecomprimeerd wordt tot nuttige middendruk stoom. In dit project heeft BlueTerra de Suiker Unie kunnen ondersteunen bij de aanvraag van subsidie, de monitoring en rapportage van het uiteindelijke realisatieproces. Jouw werkdag ‘Na een goede kop koffie en een collegiaal intermezzo over de wereldpolitiek heb je om acht uur een kort werkoverleg met je collega. Jouw ideeën over de energiebesparing in aandrijvingen als onderdeel van een bredere studie moeten gedeeld worden! Vervolgens heb je een belafspraak met Rijkswaterstaat om een tweetal offertes te maken voor energiebesparingsonderzoeken, waarbij het zwaartepunt ligt op de elektrotechniek. Die ochtend ga je verder met het ontwerp van de MS- en LS-installatie van een warmteoverdrachtsstation, dat onderdeel is van een groot stedelijk warmtenet. Hiervoor moet je rekenen en schema’s opstellen. Als aangename onderbreking van de dag, geniet je met je collega’s van de gezamenlijke lunch en worden de meest uiteenlopende onderwerpen behandeld en inspirerende verhalen verteld. ’s Middags werk je de offertes voor Rijkswaterstaat verder uit en je laat ze meelezen door je collega. Aan het eind van de dag maak je met een collega een afspraak wanneer je zijn rapport van een EED-audit zal gaan doorlezen.’

2 Juli 2019 - lees meer ...

Onderhoudsmanager Bouwkunde & Civiel

IJmuiden - Tata Steel

Als Onderhoudsmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan gebouwen, wegen, groen en ondergrondse infra op het Tata Steel terrein in IJmuiden. Onze waterbouwkundige werken (havens en kades) vallen daar ook onder. Kerntaken bestaan uit het opstellen en managen van: •Onderhoudsprogramma’s voor civiele assets van Site Facilities, denk hierbij aan bruggen, gebouwen, wegen en terreinen op onze Site in IJmuiden, zodat de capaciteit en functionaliteit goed op peil blijft voor nu en in de toekomst. •Begrotingen (dienstenplannen) waarin je beschrijft welke dienstenplannen en onderhoudsplannen het komende boekjaar uitgevoerd gaan worden. •Het doorvoeren van technische verbeteringen in het civiele onderhoud, zodat we ook in de toekomst kunnen blijven produceren. •Onderhoudsmethodieken, opstellen en coördineren van de civiele assets. •Jouw mensen, hun persoonlijke ontwikkeling en het optimaal inzetten van hun capaciteiten. Jij krijgt de uitdaging om de teams Bouwkunde en Infra nog beter samen te laten werken in één team van ongeveer 10 medewerkers met een verscheidenheid aan functies (installatiebeheerder, technisch specialist en maintenance engineer). Je richt je op het implementeren van het ontwikkelpad voor het nieuwe beheerteam en het verder opbouwen en uitbreiden van het dienstenpakket. De ultieme doestelling voor het nieuwe team is om alle werkeenheden/ fabrieken te ontzorgen op onderhoudsvraagstukken door middel van een proactieve benadering. Verder zorg je voor profilering van je team en faciliteer je de besluitvorming van toekomstige investeringen in assets (spoorbruggen, kades etc.). Je zal naast het leidinggeven aan je eigen team ook veel moeten afstemmen en samenwerken met je collega’s in de fabrieken, kantoren en externe firma’s. Je werkt samen met diverse partijen met soms andere belangen. Als onderhoudsmanager weet jij hoe je hier mee om moet gaan en weet je draagvlak te creëren voor het opstellen en uitvoeren van jouw onderhoudsplannen en strategieën. Jij weet de actuele onderhoudsvraagstukken en een optimale dienstverlening feilloos te combineren. Verder zorg je dat de volgende zaken goed georganiseerd zijn: •Inzicht in technische staat van de Civiele assets die in scope zijn. •Bepalen en monitoren van het onderhoudsbudget. •Inrichten van het onderhoudssysteem (SAP PM). •Implementeren van het onderhoudsbeleid. Wij maken gebruik van een kwaliteitsmodel (CAMF) voor het managen van zowel het curatief als preventief onderhoud aan haar assets. De processen uit dit asset management model zijn opgenomen in SAP. Kennis van dit systeem en/ of de standaard CAMF werkwijze van Tata Steel is daarom een pre. Voor de uitvoering van het onderhoud worden contractors ingeschakeld. Goed en professioneel contractmanagement maakt daarom een essentieel onderdeel uit van deze functie.

2 Juli 2019 - lees meer ...

(aankomend) bouwkundig vooropname expert / inspecteur

heel nederland / standplaats Hoogvliet Rotterdam - TOP Expertise BV

Wie zoeken wij? Een ambitieuze techneut met voldoende sociale en communicatieve vaardigheden. Voor de vacature van (aankomend) vooropname-expert word je ingewerkt en/of opgeleid om bouwkundige vooropnames uit te voeren. Doorgroeimogelijkheden naar behandeling van (complexe) schadekwesties behoort tot de mogelijkheden. Enige werkervaring is een pré. Daarnaast ben je bereid om een opleiding te volgen tot NIVRE-registerexpert. Personen die reeds NIVRE-expert zijn, hebben een voorkeur. Wat is je achtergrond? Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op MBO of HBO-niveau. Inmiddels heb je enige werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal. Collegialiteit, servicegerichtheid en stressbestendigheid zijn vanzelfsprekende begrippen voor jou.

2 Juli 2019 - lees meer ...

Calculator/werkvoorbereider/tekenaar

Rotterdam - Bovero

Wat ga je doen: - Zelfstandig calculeren; - Samen met de afdeling verkoop offertes maken voor projecten; - Uittekenen van offertes in AutoCad (op termijn gaan we werken met BIM); - Berekenen en bestellen van materiaal voor de verkoop; - Zorgen voor een goede werkvoorbereiding voor de afdeling uitvoering; - Goed contact onderhouden met leveranciers en opdrachtgevers; - Samenwerken met andere teams binnen Bovero;

2 Juli 2019 - lees meer ...

Projectmanager Civiel Technische Projecten

Zoetermeer - Gemeente Zoetermeer

Van brugpijlers tot woontorens en van OV-stations tot parkbankjes, als projectmanager civiel bij Zoetermeer kun je werken aan gevarieerde projecten én aan zichtbare impact op de stad. Bouwen aan een stad (zeker één met zoveel plannen als Zoetermeer) brengt een bonte verzameling aan projecten met zich mee. Woningbouw: er komen 10.000 woningen bij. Openbaar vervoer: aan de rand van de stad leggen we een compleet nieuw knooppunt aan. Kwaliteit: we verbeteren de binnenstad voor de meer dan 12 miljoen jaarlijkse bezoekers. Alles bij elkaar lopen er zo’n 50 projecten. Je levert als projectmanager civiel een belangrijke bijdrage aan deze projecten, door sturing te geven in de ontwerp- en werkvoorbereidingsfase. Ook houd je de vinger aan de pols bij onze externe ingenieursbureaus die voor de gemeente de ontwerpen en bestekken opzetten. Dit doe je in een team van specialisten die allemaal anders zijn, maar twee dingen gemeen hebben: ze staan altijd klaar voor elkaar en ze gaan 100% voor het vak. We werken hard aan de beste oplossingen voor de stad. Natuurlijk is er ruimte voor de nodige gezelligheid en geintjes tussendoor. Als jij aan de slag wilt met projecten die kunnen variëren van het opknappen van brugduikers tot het bouwen van de nieuwe Dutch Tech Campus ben je in Zoetermeer aan het juiste adres.

2 Juli 2019 - lees meer ...

Projectcoördinator

regio Utrecht - Propylon

Samen met jouw collega's werk je aan uiteenlopende projecten in de onderhoud en renovatie. In deze functie bereid je je werk voor in BIM en houdt je rekening met de bewoners tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Je maakt prijsafspraken met externe partijen, zoals leveranciers en onderaannemers. Je bent kritisch op de technische uitwerking van de projecten en zorgt dat de planning up-to-date is, zodat er doorgewerkt kan worden. Klanten kunnen bij jouw team terecht voor dagelijks- en reparatie-onderhoud, de vervanging of aanpassing van keukens, badkamers en toiletten en algehele woningmutaties. 

2 Juli 2019 - lees meer ...

Inspecteur Bouw

Dordrecht - Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

Heb je interesse in bouw en constructie? Ben jij een toezichthouder met passie voor het vak van inspecteur bouw, een echte bouwkundige duizendpoot. Wil je het vak leren, maar mis je ervaring? Word jij gemotiveerd door het bezoeken en inspecteren van bouwlocaties, ook bij industriële bedrijven en word jij niet zenuwachtig van inzet bij een klacht bij een burenruzie? Dan zijn wij bij Integraal Toezicht op zoek naar jou! Inspecteur Bouw 36 uur | Dordrecht Wat ga je doen? Je bent een enthousiaste startende of ervaren collega met passie voor het vak. In de praktijk controleer je bij complexe nieuwbouwprojecten of aan de vergunning wordt voldaan en bij overtredingen zet je handhaving in. Je gaat in gesprek met belanghebbenden om tot een passende oplossing te komen en stimuleert actief tot naleving van de regelgeving. Je gaat zelfstandig op pad, waarbij het belangrijk is dat je stevig in je schoenen staat. Je handelt ook klachten of meldingen af op het gebied van bouw.

2 Juli 2019 - lees meer ...

Projectorganisator Rail

Landelijk - BAM Infra Nederland

rg jij dat railprojecten vlekkeloos verlopen? Jij bent als projectorganisator de welbekende spin in het web in de voorbereiding en uitvoering van landelijke projecten. Ga jij deze uitdaging aan? Wat ga je doen? Als projectorganisator ben je verantwoordelijk voor het opzetten, bewaken en bijsturen van de organisatorische en financiële aspecten van het railproject. Hierbij werk je samen met projectleider(s), werkvoorbereider(s) en uitvoerder(s) van alle betrokken partijen. De railprojecten worden landelijk uitgevoerd. Dagelijkse werkzaamheden die daarbij komen kijken, zijn: Kwaliteitsborging van het project; Opstellen van de projectplanning met alle betrokken partijen; Coördineren van interne processen, waarbij je wijzigingen in ontwerp, contract en planning verifieert en registreert; Beheren en bewaken van het contract en de financiën; Omgevingsmanagement; Diverse vergaderingen en overleggen met alle betrokken partijen. Veiligheid, ondernemerschap, klantrelatie en het leveren van een hoge kwaliteit staan hoog in het vaandel met het uiteindelijke doel: een tevreden klant en een goed projectresultaat. Daarbij denk je in oplossingen en mogelijkheden en beperk je je niet alleen tot de werkzaamheden van BAM Infra Rail, maar betrek je ook de andere disciplines van BAM Infra en/of onderaannemers.

2 Juli 2019 - lees meer ...

Filteren