2878 vacatures gevonden

GIS Adviseur

Utrecht - bouwhuysch

De GIS adviseur is een zeer belangrijke schakel binnen projecten, je implementeert bij klanten de benodigde software. Je adviseert bij het opstellen van plannen van aanpak, procedures en ontwikkeling van de BGT te ontwikkelen nieuwe producten. Je levert als ontwikkelaar een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en support van de diensten en producten. Je bent betrokken en houdt nauw contact met collega’s, klanten en externe vakspecialisten. In de komende jaren zullen de basisregistraties, waaronder de BGT, verder evalueren richting een geïntegreerde objectenregistratie en zal er een doorontwikkeling zijn richting een 3D-basisbestand met daar aan gekoppelde 3D-toepassingen. Daar ga jij aan werken en daar ben jij een belangrijke schakel in!

26 November 2019 - lees meer ...

Uitvoerder wegenbouw

Rotterdam - bouwhuysch

Als ervaren (hoofd) uitvoerder ben je mede verantwoordelijk voor een succesvolle uitvoering van het aan jou toegewezen project. Dit doe je dagelijks met de partners, onderaannemers, eventuele nevenaannemers en met het juiste materieel en materiaal om projecten in goede orde te laten verlopen. Je onderhoudt dus de relatie met de opdrachtgevers en andere projectbetrokkenen. Je werkt aan regionale projecten, geworven door winnende tenders, maar ook werken vanuit onderhoudscontracten. Je houdt toezicht op de veiligheid en een juiste uitvoering van werkzaamheden en je haalt het maximale uit je team. Je denkt ook mee in de voorbereiding van projecten en je maakt een ambitieuze planning, waarbij je binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget blijft.

26 November 2019 - lees meer ...

Projectcoördinator beton en waterbouw

Rotterdam - bouwhuysch

Improviseren, snel handelen en pragmatisch; dat zijn enkele van de kwaliteiten van een projectcoordinator civiele werken. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op het project. Vraagbaak, voorbereider, alleskunner.  Je staat stevig in je schoenen je wilt je bewijzen in de wereld van aannemers en zodoende je carriere een start of impuls geven. Je onderhoudt contacten met de stakeholders, partners en leveranciers. Neemt deel aan vergaderingen. Daarnaast zie je ook toe op naleving van de richtlijnen, voorschriften en procedurers. Bij het ene project ben je ook verantwoordelijk voor de (eind)controle van ontwerpen en berekeningen. Bij het andere zit je meer op op de uitvoering. Kortom een afwisselende, uitdagende baan.

26 November 2019 - lees meer ...

Ontwerper infra (MX / Civil3D) voor Ring Groningen

Groningen - bouwhuysch

Als Civil 3D Ontwerper Wegen maak je zelfstandig ontwerpen van 3D modellen volgens het programma van eisen en/of verzamelde informatie. Samen met een ontwerpteam van vakspecialisten werk je mee aan het uitdagend project wat Aanpak Ring Zuid heet. De zuidelijke ringweg in Groningen is de belangrijkste verkeersader van het Noorden. Het project Aanpak Ring Zuid verbetert de bereikbaarheid van stad en regio, de leefbaarheid en de veiligheid. Tussen 2016 - 2021 ondergaat de weg een belangrijke reconstructie. De Combinatie Herepoort voert de werkzaamheden uit. bouwhuysch is exclusief gevraagd een sterke ontwerper te leveren.

26 November 2019 - lees meer ...

EMVI Manager

Nederland - Flux Partners

Als EMVI-manager binnen Flux Partners maak je onderdeel uit van de dienst Tendermanagement. Vanuit deze dienst word je ingezet op grote infratenders bij onze klanten. Reeds afgeronde tenders zijn bijvoorbeeld VIA15, Afsluitdijk en Maincontracting Schiphol. Top-prospects zijn A27/A12 en Dijkversterking Krachtige IJsseldijken Krimpenerwaard. De dienst Tendermanagement bestaat uit 12 EMVI-collega’s variërend van junior tot senior specialisten. Als gemeenschappelijk doel streven wij ernaar om de hoogste EMVI-scores te behalen en de meest toonaangevende projecten van Nederland te winnen. Om dit bereiken willen wij ons team uitbreiden met collega’s die beschikken over aantoonbare werkervaring binnen complexe EMVI-tenders. In de rol van EMVI-manager begeleid je een aantal EMVI-specialisten en ben je medeverantwoordelijk om de dienst verder uit te bouwen. Rob vertelt je graag meer over de vacature > https://youtu.be/DsNlR9eDZdU

26 November 2019 - lees meer ...

Bouwinspecteur

Alkmaar - Maandag

Jij staat voor een veilige en leefbare samenleving en voelt je verantwoordelijk, dit maakt jou een goede Bouwinspecteur! Jij bent de bouwinspecteur die graag in een dynamische omgeving werkt. Je bent constant onderweg en elke dag zal anders zijn. Jij gaat langs bouwwerken om deze te toetsen op het leven van wet- en regelgeving op basis van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsvergunning (WABO). Je monitort en houd toezicht op de aan jou toegewezen projecten. Jij bent het aanspreekpunt voor burgers, ondernemers of overige belanghebbende.  Daarnaast houd jij je als bouwinspecteur bezig met: - Het inspecteren van het naleven van de vergunningen op de wet- en regelgeving - Het geven van advies omtrent regelgeving en procedures - Het schrijven en opstellen van constateringsrapporten en overige correspondentie - Handhavingsprocedures zoals onrechtmatige bewoning, invallen bij hennepkwekerijen etc.

26 November 2019 - lees meer ...

Kostendeskundige

Apeldoorn - Kracht Recruitment

Als Kostendeskundige stel je integrale ramingen en kostprijsbegrotingen op, zodanig dat op basis hiervan een economisch verantwoorde aanbieding mogelijk is. Andere belangrijke activiteiten zijn het toetsen van de haalbaarheid van de klantvraag evenals het toetsen van de technische maakbaarheid van het project. Het gaandeweg de tender signaleren en behandelen van kansen, bedreigingen en optimalisaties, zowel technisch als financieel, behoort eveneens tot het takenpakket. Verder voer je taken uit als: - Coördineren van kostprijsbepalingen - Je functioneert als integraal coördinator - Je bent binnen het integrale proces verantwoordelijk voor kostprijzen - Je stemt inhoudelijke zaken af met collega’s waarbij je prijsbelangen vertegenwoordigd

26 November 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider U-Bouw

Eindhoven - Kracht Recruitment

Als Werkvoorbereider verzorg je de begeleiding tijdens de ontwerpfase en/of de uitvoeringsfase van diverse projecten. Taken van de Werkvoorbereider zijn voornamelijk: - Aandragen van alternatieven in te hanteren bouwmethodieken, materialen en materieel - Maken van de werkbegroting inclusief uittrekken van de hoeveelheden - Opvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemers en een vergelijkingsstaat opstellen - Verzorgen en begeleiden van de (projectmatige) inkoop - Verzorgen en begeleiden van koperskeuze ten behoeve van woningbouw - Maken van planningen, detailschema's en afroepschema's voor uitvoering, onderaannemers en leveranciers

26 November 2019 - lees meer ...

Servicemonteur W-installaties

Omgeving Wijchen - Nijmegen - Installatiebedrijf Toonen

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhouden en repareren van cv-toestellen, warmtepompen en gebouwgebonden verwarming- en luchtbehandelingsinstallaties. Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en neem je deel aan de storingsdienst. Heb je een aantal jaren ervaring binnen een organisatie gericht op service en onderhoud en in het bezit van rijbewijs B en een MBO opleiding op het . Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

26 November 2019 - lees meer ...

Technisch Werkvoorbereider | vaste baan

BEUNINGEN GLD - Randstad

Ben jij een (technische) Werkvoorbereider? Of heb je een bouw en/of technisch achtergrond en wil je dit vak leren?  Woon je in de regio Nijmegen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Onze opdrachtgever is een middelgrote organisatie gespecialiseerd in productie en montage van gevel technische producten. In deze functie ben jij een onderdeel van een team van 4 werkvoorbereiders / tekenaars. Voor een ambitieuze kandidaat zijn er altijd doorgroeimogelijkheden richting projectleiding. Het betreft een zeer afwisselende baan. Naast werkvoorbereiding en tekenwerk (AutoCad) kan je je specialiseren in BIM / Revit. Daarnaast ben je regelmatig op bouwlocatie voor enige technische begeleiding en evt. bouwvergaderingen. Functie eisen: - WTB of en/of bouwkundige opleiding op minimaal MBO-niveau 4 - Enige ervaring als werkvoorbereider / tekenaar in bouw / geveltechniek of vergelijkbaar is een pré - Voldoende kannis van AutoCad - Voldoende kennis van moderne communicatiemiddelen - In het bezit van rijbewijs B Wij bieden; Een uitdagende en afwisselende functie bij een professionele organisatie. Jij krijgt een gevarieerde functie met veel zelfstandigheid binnen een leuke team. Je ontvangt een goed salaris passend bij je leeftijd en ervaring met een prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen een leuke organisatie. Kandidaat komt direct in dienst bij deze opdrachtgever. Het betreft een vaste baan met doorgroeimogelijkheden. Interesse? Reageer dan via de "solliciteer"-knop; met een actueel cv en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Gencer Tüter op 0653724474 Hopelijk spreken wij je snel! Werken via Randstad Bouw afdeling kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment van bouwprofessionals. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke benadering, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring. Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

26 November 2019 - lees meer ...

Software en Hardware Tester

Doetinchem - Hanskamp

Bijna 2 jaar geleden hebben wij onze eigen voercomputer Spider op de markt gebracht die volledig draait op software en hardware die door een team van Hanskamp-engineers ontwikkeld is. Deze Spider zal ook de basis vormen voor de aansturing voor ons CowToilet welke op dit moment volop in de ontwikkelfase zit. Ontwikkeling van deze soft- en hardware staat nooit stil en om te zorgen dat de nieuwste versie probleemloos het veld ingezet kan worden, zijn wij op zoek naar een Software en Hardware Tester. Wat ga je doen? In de functie van Software en Hardware Tester neem je de logfiles van onze software door en analyseert deze files. Je kijkt waar nog storingen of zwakke plekken zitten. De kerntaken van de Software en Hardware Tester zijn het analyseren van de data die de software en hardware je ter beschikking stellen. Je schrijft zelf de testprotocollen en richt hiervoor de juiste testopstelling in. Je bent communicatief aangelegd, kunt zowel alleen als ook in teamverband werken en je conclusies goed overbrengen aan de engineers in de verschillende teams. Op basis van jouw rapportage zal de soft- en/of hardware verder geoptimaliseerd worden indien nodig. Wat verwachten wij van jou? Voor deze functie vragen wij iemand met een opleiding HBO-elektronica en een aantal jaren werkervaring. Je hebt een analytisch denkvermogen. Je houdt ervan om je ergens helemaal in vast te bijten en door alle beschikbare data heen te worstelen, zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd hebt gezien. Je kunt goed zelfstandig en alleen werken maar vindt het ook prettig om jouw opgedane inzichten te delen met jouw collega’s.

26 November 2019 - lees meer ...

Meedenkende werkvoorbereider/calculator planmatig onderhoud uit friesland

Leeuwarden 8912 Friesland - Bouwselect

MBO/HBO werk- en denkniveau Ervaring als werkvoorbereider/calculator in de onderhoudsbranche Ervaring met ketensamenwerking is een pré Op de hoogte van huidige wet- en regelgeving binnen de bouw Iniatief, klantgericht en commercieel zijn Bouwselect beloont conform de voorwaarden zoals die gelden bij onze opdrachtgever (pensioen, salaris,  ATV dagen, evt. auto vd zaak, flexibele werktijden evt., etc.). Bij goed functioneren kun je na het jaarcontract voor onbepaalde tijd in dienst treden bij onze opdrachtgever

26 November 2019 - lees meer ...

Specialist (civieltechnische) kunstwerken bij een gemeente in de provincie groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

Wat ga je allemaal doen als dé specialist? Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding én de uitvoering van de te onderhouden projecten op het gebied van civiele kunstwerken. Je bent vanuit de gemeente het aanspreekpunt op de projecten en schakelt hierdoor snel met diverse stakeholders (aannemers, inwoners etc etc) Als je vragen hebt kun je altijd terugvallen op je (senior) collega’s. Je vraagt offertes aan bij marktpartijen en verricht aanbestedingsprocedures waarbij je de inkoopvoorwaarden van de gemeente voorop stelt. Daarnaast ben je ook belast met de beoordeling van de aanbestedingen. Je coördineert en bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden met betrokken partijen en andere stakeholders. Ook ben je bezig met de financiële voortgang en haalbaarheid van de projecten.

26 November 2019 - lees meer ...

Supply chain specialist

Breda - Continu

Als supply chain specialist vervul je een erg diverse rol binnen een groeiende organisatie, met veel vrijheden en ruimte voor eigen inbreng. Je zal dagelijks bezig zijn met het volgende:  - Dagelijkse opvolging van beschikbaarheid van o.a. machines en onderdelen - Communiceren en schakelen met afdeling sales en customer service - Opvragen levertijden en prijzen bij leveranciers  - Opvolgen en regelen van transporten bij derden  - Zorgen voor uitlever statistieken, backorder - stock en verbruikslijsten - Logistieke en administratieve ondersteuning bieden 

26 November 2019 - lees meer ...

R&D Engineer

Breda - Continu

Als detailgerichte R&D engineer ben je graag bezig aan de ontwikkeling van mechanische ontwerpen van de machines.  Heb je regelmatig het gevoel dat er een lampje gaat branden dan pas jij perfect op deze afdeling. Baard, geen baard, vrouw, man, jong, oud doet er allemaal niet toe, maar passie voor de techniek in een innovatieve omgeving is van cruciaal belang. Het betreft hier voornamelijk nieuwe concepten op basis van marktontwikkelingen. Scherpte en creativiteit is noodzakelijk omdat het geen repeterend lopende band werk betreft. Daarnaast ben je als R&D engineer bezig met: - Het verbeteren van bestaande concepten; - Het begeleiden van de ontwikkelingsprojecten binnen de organisatie; - Het verwerken van de bijbehorende administratie en documentatie van de projecten, denk hierbij aan mogelijke subsidietrajecten. Kortom, als R&D engineer ben je de interne kartrekker van de ontwikkelingstrajecten in de organisatie. Je begeleidt de projecten van concept tot realisatie.

26 November 2019 - lees meer ...

Lead Engineer Installatietechniek-W

Baarle-Nassau - Continu

Hoeven ze bij jou die duimschroef niet aan te zetten, omdat jij precies weet hoe je een ontwerp moet tekenen in Autocad? Wil jij een vernieuwende functie binnen de Installatietechniek als Lead Engineer en vind je het belangrijk dat je ook daadwerkelijk jouw ontwerp ziet? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Jouw productieproces is het maken, uitvoeren en berekenen van werktuigbouwkundige installaties van diverse projecten (kleine utilitaire gebouwen) bij een toonaangevende organisatie waar de focus ligt op de brandweer en bedrijfshulpverlening. Waar ben je dagelijks mee bezig: - Het maken van werktekeningen (gas/ventilatie en waterleidingen); - Het uitvoeren van berekeningen, controles en analyses m.b.t. de maakbaarheid en kwaliteitsborging; - Het opstellen van budget en zorgdragen voor de beheersing hiervan; - Het bieden van technische ondersteuning; - Ontwikkelen en beheren van technische dossiers; - Het efficiënt inkopen van materialen; - Het begeleiden van het logistieke proces.

26 November 2019 - lees meer ...

Revit tekenaar

Breda - Continu

26 November 2019 - lees meer ...

Bouwkundig Tekenaar

Venray - Continu

Het betreft een fulltime functie voor de lange termijn. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het uittekenen van betonconstructies in AutoCad, daarnaast onderhoud je het contact met extern: aannemers en architecten en intern: calculators en constructeurs.

26 November 2019 - lees meer ...

Technical Support Engineer

Roermond - Continu

- Je behandelt de orderaanvragen voor technische ondersteuning van de geplaatste producten. - Je geeft advies over de optimalisering van de producten en/of de geleverde onderdelen. - Je verzorgd de beoordeling van verzoeken om ondersteuning of advies, zo nodig op locatie bij de klant. - Je coördineert projectopdrachten betreffende verplaatsingen, aanpassingen en renovaties van de bestaande producten. - Je fungeert als coach bij de projectopdracht richting de uitvoerende medewerkers. - Je bent verantwoordelijk voor het offerte stuk, de orderintake, coördinatie en afhandeling van aanvragen en orders inzake de vraag van de klant en stelt rapportages op over de wijze van afhandeling

26 November 2019 - lees meer ...

Projectengineer werktuigbouwkunde (Breda)

Goirle - Continu

Jij bent als engineer een kandidaat met passie voor techniek en je bent niet bang om rotzooi te maken die je door je multitask vaardigheden weer in goede banen leidt. Technische installaties en machines die jou uitdagingen opleveren zie je als een must in je projecten waar je aan mag werken. Als projectengineer ben je daarnaast verantwoordelijk voor het mechanische ontwerp van de klant specifieke machine en maak je deel uit van een multidisciplinair team. Wat zijn de werkzaamheden? - Zorgdragen voor de uitwerking van het ontwerp; - Functioneel aansturing collega-engineers binnen het toegewezen project; - Opstellen van projectplanning t.b.v. mechanische engineering; - Bewaken van planning en voortgang van de toegewezen (deel)projecten; - Fungeren als aanspreekpunt voor tekenaars, soft- en hardware engineers en monteurs; - Overleg met afdeling inkoop over materiaalkeuze en toepassingen; - Verzorgen van communicatie met de klant over technische specificaties; - Ondersteunen van projectmanager.

26 November 2019 - lees meer ...

Mechanical Engineer

Werkendam - Continu

Ben jij klaar om de carrière ladder te beklimmen en houdt zelfs een rood stopteken jou niet tegen? Slaat dit de spijker op zijn kop? Lees dan snel verder want dan is de functie van mechanical engineer bij onze klant een fantastische rol voor jou!  Continu zoekt voor haar opdrachtgever een Mechanical Engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het volledige engineerings traject en de afdeling engineering. Je taken bestaan o.a. uit: - Onderhouden van contact met opdrachtgevers - Optimaal ontwerpen van niet standaard producten - Ontwerpen, tekenen en maken van sterketeberekeningen - Verbeteren van bestaande producten - Projectmanagament, werkvoorbereiding en maken van kostprijscalculaties behoren ook tot de werkzaamheden.  Enthousiast geworden? Reageer dan nu!

26 November 2019 - lees meer ...

Bouwkundig Constructeur

Maastricht - Continu

Als constructeur ben je verantwoordelijk voor het maken van de constructieberekeningen en de controle van de constructieve aspecten van een bouwkundig werk, conform de geldende voorschriften.  Dit houdt niet enkel in dat je puur en alleen bezig bent met rekenwerk. Je schakelt over de door jou gemaakte berekeningen namelijk ook met je collega's, leidinggevende en projectleiders. Als (aankomend) constructeur houd je je bezig met het maken van staal-, hout- en betonberekeningen voor projecten over de volledige breedte van werken: van de verbouwing bij de buren en woningbouw tot grote utiliteitsbouwprojecten of bruggen. Dit geldt voor zowel prefab- als maatwerk. Dit maakt je functie bijzonder veelzijdig en je kunt je dan ook tot een breed inzetbare professional ontwikkelen!

26 November 2019 - lees meer ...

Constructeur

Rotterdam - Continu

Als constructeur binnen dit ingenieursbureau werk je samen met een team van ervaren constructeurs om oplossingen te vinden en inzichten te delen. Het team waarin je komt te werken is variërend in grootte van 5 tot 12 personen en bestaat uit junior-, senior constructeurs en constructief tekenaars. Tussen het harde werken en leren door wordt er ook veel gelachen op de werkvloer.    Je vertaalt het ontwerp naar een constructief model in AutoCAD, Revit of Tekla, waarbij berekeningen worden uitgevoerd met SCIA of Diana, en stemt dit af met verschillende partijen. Tevens wordt er van je verwacht dat je de ontwikkelingen op de markt volgt op constructief gebied, alsmede het modelleren in AutoCAD/Revit/Tekla/BIM. Binnen dit ingenieursbureau overleg je de werkzaamheden niet alleen met je eigen team, maar schakel je ook met andere teams binnen en buiten het bedrijf. Een projectbezoek vindt ook geregeld plaats om de toepassing van jouw oplossing in werkelijkheid te kunnen zien.

26 November 2019 - lees meer ...

Vergunningverlener Bouw

MAASTRICHT - Maandag

Sociale WABO-expert gezocht! De dag van een Vergunningverlener Bouw is erg afwisselend! Het is maandagochtend en je gaat vol frisse energie weer aan de week beginnen. Eerst even een kop koffie en het weekend kort doorspreken met je collega's. Dan begint je planning voor vandaag! Om 9.00 uur heb je een afspraak met de heer en mevrouw Hendrikx voor een aanvraag van een omgevingsvergunning. Ze hebben wat vragen over vergunningsvrij bouwen, de vergunningplicht én hoe hun plannen passen binnen het bestemmingsplan. Je bekijkt de conceptaanvraag en geeft hun advies. De aanvraag zal ook langs de Welstandscommissie moeten gaan, dus plan je dit in. Na een zonnige lunchwandeling met het team, heb je nog enkele concepten liggen waar je de vergunningsvrije toets op moet loslaten, of moet toetsen aan het bestemmingsplan of de WABO. Daar vlogen weer een paar uur voorbij! Nog gauw even ervoor zorgen dat de aangevraagde en verleende vergunningen op tijd worden gepubliceerd en dan is het alweer tijd om richting huis te gaan. Klinkt dit als jouw ideale Maandag®? Laten we dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen om de mogelijkheden te bespreken! 06 83 02 45 08 | [email protected]

26 November 2019 - lees meer ...

Vakspecialist Riolering/Water Realisatie openbare ruimte

Utrecht - Maandag

Als vakspecialist openbare ruimte ben je werkzaam bij de binnendienst van de afdeling IBOR. Het team is in ontwikkeling en continu aan het verbeteren. We verwachten dat je een stevige bijdrage levert aan de ontwikkeling in het team en in het onderhouden van de relatie met de 4 IBOR gemeenten.  Voor het team van vakspecialisten zoeken wij, ter aanvulling aan het vakgebied riolering en civiel, een vakspecialist waarbij het hoofdaandachtsgebied ligt op groen en reiniging. Aanvullend is kennis op andere aandachtsgebieden in de openbare ruimte ook zeer welkom.  Als vakspecialist heb je een coördinerende en een sturende rol binnen jouw vakgebied. Je werkt met werkvoorbereiders, directievoerders, toezichthouders, financiële adviseur, contractmanager en de teamleiders van de buitendienst. Daarnaast ben je voor jouw vakgebieden contactpersoon voor de gemeenten. Je denkt mee aan het verbeteren van de dienstverlening naar de gemeenten en vertaalt de dienstverleningsovereenkomsten (DVO's) naar reguliere beheerplannen. Als budgetbeheerder stel je begrotingen en voortgangsrapportages op.

26 November 2019 - lees meer ...

Filteren