3926 vacatures gevonden

Medior Projectcoördinator GWW

Rotterdam - Building Heroes

In deze functie als Medior Projectcoördinator GWW blijf jij betrokken bij de verschillende projecten van ontwerp tot uitvoering, waarbij jij onder andere de planning bewaakt en tijdig afwijkingen signaleert. De projectcoördinator die nauw contact onderhoudt tijdens de verschillende fases van de projecten. Hierin stel jij onder andere uitvoerings-, werk-, keurings- en kwaliteitsplannen op aan de hand van het hoofdcontract. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectcoördinator GWW

Eindhoven - Building Heroes

In deze functie als Medior Projectcoördinator GWW blijf jij betrokken bij de verschillende projecten van ontwerp tot uitvoering, waarbij jij onder andere de planning bewaakt en tijdig afwijkingen signaleert. De projectcoördinator die nauw contact onderhoudt tijdens de verschillende fases van de projecten. Hierin stel jij onder andere uitvoerings-, werk-, keurings- en kwaliteitsplannen op aan de hand van het hoofdcontract. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectleider Binnenstedelijke Bouw | Utiliteitsbouw

Amsterdam - Building Heroes

Wij zoeken een Medior Projectleider Binnenstedelijke Bouw voor een modern bouwbedrijf waarbij de LEAN en BIM technieken op elk project worden toegepast. De projecten zijn in (de omgeving van) Amsterdam. Als Medior Projectleider Binnenstedelijke Bouw ben jij eindverantwoordelijke bij utilitaire woningbouwprojecten met een bouwsom tot € 25 miljoen, op zowel technisch als financieel gebied. Ben jij nog niet de ervaren projectleider die zelfstandig een project qua omvang van € 25 miljoen kan oppakken? Geen probleem. want deze partij gaat je opleiden en klaarstomen om de beste te worden. Binnen deze organisatie krijg je veel vrijheid, maar er wordt wel van je verwacht dat je informatie waar nodig ophaalt. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie, waardoor je samen met een klaargestoomd team het project helemaal op kan pakken. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectleider Bouw | Renovatie & Transformatie

Utrecht - Building Heroes

Deze organisatie is op zoek naar een Medior Projectleider Bouw - een leuke job met veel kansen en uitdagingen. Jij geeft in deze rol samen met de bedrijfsleider vorm aan deze afdeling die nog volop in ontwikkeling is - onder andere door de veranderende klantvraag wat betreft verduurzaming van woningen en panden. Je bent of maakt jezelf makkelijk en actief bekend met diverse bouwmethodieken, planning en kosten tijdens het voortraject. Onderscheidende en klantgerichte winnende oplossingen bedenk je, en presenteer je vervolgens ook zelf aan de klant.Hiernaast volg je als Medior Projectleider Bouw ontwikkelingen binnen de sector op de voet en neemt de organisatie, de teams en medewerkers hierin mee. Tijdens de uitvoeringsfase gebruik je als Medior Projectleider Bouw de kennis uit het voortraject om de projecten tot een goed eindresultaat te brengen. Daarbij staat een tevreden eindgebruiker en opdrachtgever voorop.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectleider Infra | Wegen

's-Hertogenbosch - Building Heroes

Als Medior Projectleider Infra heb jij de financiële verantwoordelijkheid over jouw projecten. Eigen initiatieven en innovatief denken wordt daarbij erg gewaardeerd. Deze functie biedt jou de mogelijkheid om het merk, samen met jouw team, te versterken in de regio en de bestaande organisatie verder uit te breiden. Hierbij zijn uitstekende coachende vaardigheden essentieel. Ook creativiteit, ondernemerschap en een commerciële kijk zijn essentieel bij deze functie als Medior Projectleider Infra. Kortom, je kan veel en dat kan je bij deze werkgever goed laten zien.  Binnen deze rol krijg je als Medior Projectleider Infra de volledige vrijheid om van tender tot oplevering sturing te geven aan diverse projecten tot € 10 miljoen. Je onderhoudt tevens klantcontacten en hebt een commerciële drive om je netwerk uit te breiden. Je bent als moderne projectleider gericht op innovaties, nieuwe ontwikkelingen, technieken en veranderingen in de markt. Je neemt een flinke dosis enthousiasme mee en weet hierin je projectteam mee te nemen.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectleider Utiliteitsbouw

Abcoude - Building Heroes

Binnen de rol van Medior Projectleider Utiliteitsbouw geef jij leiding, coördineer en realiseer jij projecten in bouwteam van de ontwikkelingsfase tot realisatie- en exploitatiefase. Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:Realiseren van projecten binnen gestelde doorlooptijd, budget en kwaliteit;Operationeel leiding geven aan de uitvoerders, werkvoorbereiders en onderaannemers;Het calculeren van de projecten;Inzet van de medewerkers bepalen en waken voor kwaliteit; Inkopen van materiaal voor de bouwplaats;Evalueren van projecten en intern hierover rapporteren. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectleider Vastgoed

Amersfoort - Building Heroes

Als Medior Projectleider Vastgoed heb je een omzetverantwoordelijkheid van € 4 tot € 6 miljoen en ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Ook ben jij (financieel) verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten. Je zorgt ervoor dat jouw collega's en onderaannemers aan het werk kunnen, om vervolgens samen te werken aan het continu verbeteren en kritisch evalueren van de geleverde kwaliteit. Jij bent iemand die anderen inspireert, scherp houdt maar bovenal verder helpt in hun ontwikkeling. Deze organisatie werkt met vaste klantteams, waarbij iedere klantteam een eigen projectleider heeft. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectleider Voorbereiding Utiliteitsbouw

Rotterdam - Building Heroes

In deze rol als Medior Projectleider Utiliteitsbouw ben jij verantwoordelijk voor het maken van een aanbieding (zowel technisch als financiëel) op maat van de klant. Als de opdracht binnen is gehaald dan werk je de aanbieding verder uit tot deze uitvoeringsklaar is. Je bent continu in gesprek met de klant en zoekt de vraag achter de vraag en speelt hier actief op in. Hierbij draag je als Medior Projectleider Utiliteitsbouw zorg voor een technische probleemanalyse die inzicht biedt in de gewenste technische specificaties en variabelen die van invloed zijn op het ontwerp, risico en/ of andere kritische gebieden. Je werkt en ontwikkelt in deze rol de stedenbouwkundige plannen uit tot concrete bouwplannen. Hierbij hoort dat je projectplannen opstelt, met een uitwerking van de kosten, en een inventarisatie van de benodigde middelen.  Je ziet er in deze rol als Medior Projectleider Utiliteitsbouwer tevens op toe dat de juiste toepassing van kwaliteitsprocedures aangehouden worden, rekening houdend met relevante wet- en regelgeving. Je stuurt het complete traject scherp aan en je onderhoudt intensief contact met alle betrokken partijen (de opdrachtgever, interne en externe adviseurs, leveranciers en onderaannemers). Je weet precies wat de wensen van alle partijen zijn. Je evalueert op continue basis alle variabelen in het proces en waar nodig schakel je externe adviseurs in en je initieert daar waar nodig ook alternatieve oplossingen. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectontwikkelaar

Zaanstreek - Building Heroes

Als Medior Projectontwikkelaar stuur je meerdere complexe vastgoedprojecten aan. Samen met je projectteams breng jij vastgoedprojecten van visiebesluit tot oplevering. Jij weet ontwikkelkansen te signaleren en naar haalbare projecten of aankopen te brengen. Het managen van stakeholders zoals; gemeente, bewonerscommissies, bewoners, Bestuur en RvC gaat jou feilloos af zodat projecten snel en naar tevredenheid worden afgerond. Daarnaast ben je ook dé sparringpartner voorafgaand aan het project en zorg je voor inhoudelijk advies d.m.v. een visiedocument waarmee een ontwikkelbesluit kan worden genomen.Je hebt als Medior Projectontwikkelaar een inhoudelijk coachende rol naar technisch specialisten. Je overziet het geheel, hebt helikopterview en gaat als vanzelfsprekend op de ‘grote lijn’ zitten, zonder je te verliezen in de welbekende details. Je vindt het ook leuk om in de ontwerp- en besluitvormingsfase van een project deel te nemen, je nek uit te steken en buiten de gebaande paden te treden. Daarbij heb je een naar buiten gerichte blik, beschik je over een netwerk van ontwikkelaars in Noord-Holland met grondposities in de Zaanstreek.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Uitvoerder Beton

West-Brabant - Building Heroes

Jij bent als Medior Uitvoerder Beton verantwoordelijk voor de uitvoering voor een of meerdere civiel structurele regionale projecten in de regio West-Brabant.Jouw kennis en ervaring wordt gebruik in zowel tenders als uitvoering. Initiatief nemen en innovatief zijn, past bij jou als persoon. Daar krijg je bij deze organisatie de volledige vrijheid voor. Om samen met je team bij te dragen aan een succesvolle realisatie. Jij bent de aangewezen persoon die het projectteam aanstuurt, hier ligt jouw verantwoordelijkheid. Samenwerking binnen projecten is namelijk het allerbelangrijkste. Dagelijks houd jij je bezig met de partners, onderaannemers en nevenaannemers om de uitvoering soepel te laten verlopen. Een groot gedeelte van de projecten wordt door vaste samenwerkingspartners gerealiseerd en samen zijn jullie verantwoordelijk voor het succes.Alle projecten zijn op locaties in de regio West-Brabant. Je kunt hierbij denken aan de binnenstedelijke projecten of gebieden erbuiten. Het is van belang dat jij, als Medior Uitvoerder Beton, rekening houdt met alle stakeholders binnen dit project. Dit zijn zowel omwonenden, als winkeliers en gemeenten. De belangen van stakeholders zijn hier dermate groot, dat naast technische risico's, er ook grote omgevingsrisico's zijn.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Uitvoerder Bouw

Heerhugowaard - Building Heroes

Als Medior Uitvoerder Bouw zorg je dat het werk op de bouwplaats in de eerste plaats elke dag volgens planning en plan verloopt. Je snapt dat je niet alleen met stenen en cement bezig bent. Je bouwt tenslotte de woon- of werkplek van mensen. De plek waar ze met plezier oud willen worden of carrière willen maken. In de rol van Medior Uitvoerder Bouw werk je nauw samen met een groot aantal partijen op allerlei fronten: collega´s, leveranciers, onderaannemers. Daarnaast heeft je werk als Medior Uitvoerder Bouw invloed op de mensen die om de bouwplaats heen wonen. Dat besef in combinatie met onze Westfriese mentaliteit ´afspraak is afspraak´, is voor ons bouwen met de hoogste kwaliteit. Verantwoordelijkheden:het zelfstandig leiding geven aan één of meerdere projecten in uitvoering;proactief vooruitkijken met de projectvoorbereiding;Het efficiënt onderhouden van contacten met interne en externe partijen;het signaleren van meer en minderwerk;zorgen voor de voortgang van en de controle op de kwaliteit van het werk;bijhouden van de administratie;

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Uitvoerder Bouw | Onderhoud & Renovatie

Rosmalen - Building Heroes

Als Medior Uitvoerder Bouw kom je te werken in een enthousiast uitvoeringsteam, een team dat verantwoordelijk is om samen met de betrokken bouwpartners de projecten met een optimaal wooncomfort en projectresultaat te realiseren. Dit doe je als team binnen de gestelde tijd, het budget en maximale bewonerstevredenheid. Je zorgt voor de zelfstandige uitvoering van een project, dit kan zowel onderhouds-, renovatie of verduurzamingsproject zijn en geeft leiding aan het bouwplaatspersoneel. Je houdt als Medior Uitvoerder Bouw toezicht op de dagelijkse uitvoering en op de inzet en tijdige levering van materieel en materiaal van een project. Samen met het projectteam is jullie gezamenlijke doel een tijdige en kwalitatief optimale uitvoering van het project te realiseren.Tevens ben je als Medior Uitvoerder Bouw mede verantwoordelijk voor het creëren van een zo veilig en gezond mogelijke werksituatie. Ook het contact met bewoners met betrekking tot werkzaamheden en planning behoort tot jouw takenlijst. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Calculator Bouw | Onderhoud & Beheer

Breda - Building Heroes

Als Medior Calculator Bouw heb je focus op Onderhoud en Beheer. Je  begrotingen maakt, en tegelijkertijd kansen en gevaren ziet. Zo weet jij exact wat de besparingsmogelijkheden zijn, beoordeel jij offertes en draag jij zorg voor een correcte nacalculatie. Tevens onderhoudt jij als Medior Calculator Bouw het contact met adviseurs, leveranciers en onderaannemers. Je geeft hen kostenadvies en denkt in rendement voor alle betrokken partijen. Hierbij hoort ook het adviseren in ontwerp, materiaalkeuze, uitvoeringsmethodieken en planning. In de praktijk betekent dat jij als Medior Calculator Bouw veel aan het schakelen bent met verschillende partijen. Er wordt dan ook van je verwacht dat je kennis hebt van de ontwikkelingen in jouw vakgebied. Dit betreft ook een functie met ondernemerschap en diversiteit. Jij moet dus ook kennis hebben van diverse type opgaves. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Coördinator Bouw

Amersfoort | Heemskerk | Rotterdam | Tilburg - Building Heroes

Heb jij de ambitie om aan de slag te gaan als Medior Coördinator Bouw met eventueel de mogelijkheid om door te groeien naar projectleider? Dan is dit je kans om daar concrete stappen voor te zetten!Als Medior Coördinator Bouw vervul jij een belangrijke rol naast de projectleider. Samen zorgen jullie ervoor dat er een vertaling komt van ontwerp naar gedetailleerd bouwplan (overall planning). Dit bouwplan is uitgewerkt in concrete doelstellingen, planning, bouwmethoden, benodigde middelen, budgetten en oplevering van eindresultaten.Concreet betekent dit dat in samenwerking met de projectleider en opdrachtgever jij als Medior Coördinator Bouw de voorfase aanstuurt (inclusief plan van aanpak), en de gesprekspartner bent voor opdrachtgevers. Je werkt dus niet alleen samen met je collega’s, maar ook met verschillende externe partijen en werkt samen met adviseurs en ontwerpers. Het ketendenken zit verweven in al jouw werkzaamheden: jij gaat nauwe samenwerkingen aan en bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor inkoop en contractering van leveranciers en onderaannemers.Ook het aanvragen en gereedmaken van vergunningen behoort tot het takenpakket. Je bereidt jouw werk voor in BIM en zorgt dus voor een optimale inzet daarvan. Daarbij hoort ook het aansturen van modelleurs en junior werkvoorbereiders.Samenwerken is een sleutelwoord in deze baan. Samen met de betrokkenen doe je er alles aan om een project te laten slagen en te zorgen voor een veilige, goede en betaalbare huisvesting van bewoners. De bewoners staan centraal. Jij houdt rekening met bewoners die tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in hun woning kunnen blijven.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Deeluitvoerder (zzp) Woningbouw | Afbouw/Gevelsluiting

Amsterdam - Building Heroes

Voor de bouw van een groot appartementencomplex in Amsterdam, zijn wij op zoek naar twee Medior Deeluitvoerders. De aandachtsgebieden zijn de afbouw en de gevelsluiting. Het bouwproject is al gaande en laatstgenoemde onderdelen zullen vanaf juni a.s. worden opgestart.Je komt te werken voor één van Noord-Hollands bekendere bouwers waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Binnen één van de twee aandachtsgebieden wordt jij verantwoordelijk voor de realisatie. Je bent binnen de rol als Medior Deeluitvoerder verantwoordelijk voor: Het maken en bewaken van de planning; Het bewaken van de kwaliteit;Het afroepen van materiaal en materieel;Het bijhouden van meer en minderwerk;Het aansturen van cao personeel en onderaannemers.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Hoofduitvoerder Woningbouw

Rotterdam - Building Heroes

Binnen deze organisatie ben je als Medior Hoofduitvoerder Woningbouw eindverantwoordelijk voor de realisatie van diverse woningbouw projecten. Dit is zijn veel al binnenstedelijke appartementencomplexen of grondgebonden woningbouwprojecten. Uiteraard worden deze type projecten ook gecombineerd. Binnen deze organisatie maak je deel uit van een jong en dynamisch team dat werkt met vaste bouwpartners volgens de LEAN methodiek. Jij weet door je ervaring wat er nodig is om de Medior Hoofduitvoerder te zijn die alles goed laat lopen. Je collega uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers weten wat ze aan je hebben: een motiverende, positief ingestelde hoofd Uitvoerder die niets over het hoofd ziet. Vol enthousiasme en inzicht stuur je je collega's aan. Als Medior Hoofduitvoerder Woningbouw organiseer jij dag- en weekoverleggen om de voortgang van de LEAN-planning te bewaken, waarbij je de kwaliteit van het eindproduct nooit uit het oog verliest. In deze rol als Medior Hoofduitvoerder Woningbouw bewaak je de gemaakte afspraken, kom je je eigen afspraken na en houdt je alle stakeholders aan hun afspraken.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Inkoper Bouw | Utiliteitsbouw

Gouda - Building Heroes

Als Medior Inkoper Bouw stel je de lange termijn visie vast op het gebied van Inkoop en stel je inkoopjaarplannen op voor de organisatie. Hiernaast is deze organisatie actief bezig met het proces van projectinkoop en contractmanagement te versterken met als doel nog efficiënter en klantgerichter te werken. Je wordt hierin bijgestaan door het Hoofd Inkoop, en hebt de verantwoordelijkheid om jouw collega's te coachen en te trainen. Het optimaliseren van het proces heeft jouw aandacht. Je initieert en begeleidt de ontwikkeling van de project inkoopplannen samen met de projectmanager en draagt bij aan het opstellen, actualiseren en beheren van inkoop- en contractmanagementbeleid waaronder de ketensamenwerking. Ook adviseer je over het inrichten van contractmanagement bij individuele verschillende contracten. Tot slot heb je ook een rol bij het voorbereiden en uitwerken van analyses en rapportages.Van jou wordt verwacht dat je als Medior Inkoper Bouw een duidelijke visie hebt op het inkoopproces, van strategisch via tactisch tot operationeel niveau. Daarnaast heb je een grote rol in het voortraject van de tenderfase en doordat jij ervaring hebt ken jij de verschillende processen.Ook tijdens het uitvoeringsproces lever jij als Medior Inkoper Bouw een grote bijdrage om het project succesvol te kunnen realiseren, je waarborgt dat de gevraagde kwaliteit en kwantiteit van materialen en diensten beschikbaar zijn op het juiste moment en de juiste locatie tegen optimale voorwaarden. Je bent voortdurend bezig jouw relatie met de leveranciers te optimaliseren en uit te zoeken waar de kostendrivers zitten.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Kostendeskundige Bouw

Capelle aan den IJssel - Building Heroes

Als Medior Kostendeskundige Bouw werk je in een uitdagende en ambitieuze onderneming. Samen met jouw collega’s in Capelle aan den IJssel ben jij verantwoordelijk voor de berekening van de juiste prijsopgaven van bouwprojecten. Je houdt rekening met alle benodigde aspecten om tot de meest passende begroting te komen. Het doel is uiteraard om op basis hiervan te komen tot een economisch verantwoorde inschrijving en het project binnen te halen! Je werkt zorgvuldig en constructief, maar ook innovatief en creatief om tot de beste prijs te komen. Kansen en bedreigingen spelen dagelijks mee in de zoektocht naar de juiste aanbieding. Je neemt als Medior Kostendeskundige Bouw hierin je verantwoordelijkheid en verzorgt tijdige en juiste informatie naar alle betrokkenen binnen jouw project. Je werkt aan verschillende woningbouwprojecten tussen de € 5 en € 30 miljoen. Als Medior Kostendeskundige Bouw rapporteer je aan het Hoofd Voorbereiding.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Ontwerpmanager Nieuwbouw

Amersfoort - Building Heroes

Als Medior Ontwerpmanager Nieuwbouw manage jij de ontwerpfase van uitdagende woningbouwprojecten. Soms ben je ook betrokken bij de ontwerpfase van andere soorten projecten, zoals scholen en hotels. Je coördineert over het algemeen twee of drie projecten tegelijk. Veel afwisseling dus!Deze organisatie doet projecten voor opdrachtgevers, maar zij ontwikkelen ook zelf projecten. Hierbij is het erg belangrijk dat er verkoopstukken, tekeningen en omschrijvingen bestaan als het ontwikkelingsplan wordt gepresenteerd en in de verkoop gaat. Het is als Medior Ontwerpmanager Nieuwbouw jouw taak om ervoor te zorgen dat deze stukken compleet zijn. Om dit succesvol te doen onderhoudt jij nauw contact met de calculator, architect, constructeur en ontwikkelaar. Je neemt actief deel aan overleg en levert waar nodig input.Als Medior Ontwerpmanager Nieuwbouw krijg je elke dag wel met iets anders te maken. De ene keer is het een luchtbehandelingssysteem, de andere keer heb je het met de architect over de kleur van de kozijnen. Wat jouw werk het allermooiste maakt? Jij ziet dat wat jij en je team bedacht hebben letterlijk tot leven komen wanneer de uitvoeringsfase start.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Planontwikkelaar Bouw | Renovatieconcepten

Groot Amsterdam - Building Heroes

Binnen de functie Medior Planontwikkelaar Bouw ga je je bezighouden met het ontwikkelen van plannen van renovatieprojecten van bestaande woningbouwprojecten. In jouw toolbox zitten vaardigheden als het bedenken van isolatie- en installatietechnische oplossingen en het doorvoeren van verbeteringen naar wens van de klant. Binnen deze bouwkundige scenario's ben jij je als Medior Planontwikkelaar Bouw tevens bewust van de omgevingsfactoren.Hiertoe stel je als Medior Planontwikkelaar Bouw onder meer begrotingen op, maak je plannen van aanpak, sta je garant voor het feit dat de bewonersadviezen worden meegenomen en voer je risico-analyses en tijdsanalyses uit. Je begeeft je op de bouwlocaties en bent te allen tijde beschikbaar als aanspreekpunt, in zowel de ontwerp- als de realisatiefase

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Planontwikkelaar RGS

Eindhoven - Building Heroes

Binnen jouw rol als Medior Planontwikkelaar zorg jij dat je op basis van startnotities, MJOB's en inspectierapporten en door gesprekken met de opdrachtgever en interne projectleider, scenario's opstelt. De scenario's passen integraal binnen de kader die gesteld zijn in de overeenkomst en voldoen daarmee altijd aan de wensen van de opdrachtgever. Je bent dus voornamelijk bezig met het ontwikkelen van scenario's voor het onderhoud aan de woningen in de rayons. Steekwoorden zoals duurzaamheid, instandhouding en TCO zijn belangrijk daarbij. Na het opstellen van deze scenario's presenteer je ze aan de opdrachtgever en worden de jaarplannen vastgesteld. Het is ook aan jou om daarna een goede overdracht naar uitvoering te realiseren. Ook blijf je als Medior Planontwikkelaar betrokken bij de planvoorbereiding. De onderhouds- en verduurzaamheidswerkzaamheden bestaan uit het opwaarderen van het woningbezit van diverse opdrachtgevers. Als Medior Planontwikkelaar kan jij je goed verbinden met de klant, het team en bewoners. Jouw interesse ligt ook bij data gestuurd onderhoud, hier ligt namelijk de toekomst. Je voert conditiemetingen uit en inspecteert/inventariseert de objecten en je baseert je scenario’s op bestaande en nieuwe data. Daarnaast kun je jouw plannen ook nog eens vol enthousiasme presenteren en overbrengen naar de opdrachtgever.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Planvoorbereider Onderhoud

Amsterdam - Building Heroes

Bij deze leuke onderhoudspartij is de rol van Medior Planvoorbereider Onderhoud breder dan bij andere partijen. Zo houdt een Medior Planvoorbereider Onderhoud zich bezig met: Het voorbereiden van de onderhoudswerkzaamheden tot aan de realisatie; Het maken van een onderhoudsplan en de calculatie hiervan; In co-making samenwerken met de opdrachtgever;Een binnen buiten functie (30% buiten en 70% binnen);Administratief weet je alles goed vast te leggen.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Planvormer Renovatie & Onderhoud

Eindhoven - Building Heroes

Als Medior Planvormer werk jij op meerdere projecten gelijk. Deze projecten kunnen in omvang en complexiteit van elkaar verschillen. Jij neemt de verantwoordelijkheid op je vanaf de initiatiefase tot en met de opdrachtverstrekking, voor projecten op het gebied van groot onderhoud en verduurzaming van bestaand vastgoed. Dit zal voornamelijk voor woningcorporaties zijn. In jouw rol als Medior Planvormer ben jij het aanspreekpunt voor opdrachtgevers, interne projectteam en de andere samenwerkingspartners en -adviseurs. Het is dus jouw taak om klantwensen en eisen vast te stellen en de opdrachtgever te adviseren over de nodige bouwkundige, installatietechnische en bouwfysische maatregelen. Wanneer jij op de locatie bent heb je ook contact met de bewoners en bewonerscommissies. Na een inventarisatie van het project vertaal je dit samen met het planvormingsteams naar een plan van aanpak. Ook communicatieplannen en middelen opstellen valt onder jouw takenpakket. De projectinformatie presenteer je en draag je over aan het projectteam voor de start van de realisatiefase. Indien nodig ondersteun je ook het uitvoeringsteam tijden de realisatie van het project. Natuurlijk draag je ook mogelijke verbeteringen en aandachtspunten aan bij de bouwkundig adviseur planvorming. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectbegeleider Bouw | Renovatie En Onderhoudsbedrijf

Amsterdam - Building Heroes

Je bent in deze leuke binnen- en buitenfunctie als Medior Begeleider Bouw verantwoordelijk voor:Opname en voorbereiding van mutatiewoningen van een woningcorporatie;Na ontvangst van mutatie neem je in overleg met de vertrekkende bewoner het werk zelfstandig op, maak je een prijs (aan de hand van vaste boekjesprijzen) en zorg je voor goedkeuring vanuit de opdrachtgever;In de toekomst bespreek je als Medior Begeleider Bouw de eventueel benodigde herstelwerkzaamheden met de zittende huurder;Indien van toepassing neem je eventuele huurders opties door met de nieuwe huurder en de consequenties van deze opties voor de huurprijs;Na akkoord vanuit opdrachtgever zorg je er als Medior Begeleider Bouw voor een panklare opdracht die je overdracht aan de teamleider.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Projectcoördinator

Tilburg - Building Heroes

Als Medior Projectcoördinator ben jij technisch en financieel verantwoordelijk voor je eigen account(s), bestaande uit zorginstellingen, woningcorporaties en scholen. Wanneer het project is aangenomen ga je zelfstandig aan de slag; jij bent nauw betrokken bij de calculatie tot en met realisatie en nazorg bij de nieuwbouw- en renovatieprojecten van € 30.000 tot € 4 mln. omzet.  Jij zorgt na aanbesteding voor een uitstekend voortraject. Jij zorgt ervoor dat de begroting, inkoopcontracten, bouwplaatsinrichting, planning op orde is, de werktekeningen gecontroleerd worden en de offertes gespiegeld. Daarnaast coördineer jij de gehele realisatie. Samen met de Uitvoerder vorm jij een sterk en hecht team. Jij kunt altijd terugvallen op je collega's van afdeling "projecten", bestaande uit 7 andere projectcoördinatoren en 3 uitvoerders. Als Medior Projectcoördinator stuur jij je eigen project(en) aan en leg je verantwoording af aan de directie. Je hebt gemiddeld 2 tot 4 projecten om handen.Verder bestaan jouw taken als Medior Projectcoördinator o.a. uit:Contact met opdrachtgever, bewoners, architect, constructeur en andere belanghebbenden onderhouden;Regiewerk; meer- en minderwerk;Inkoopgesprekken voeren met onderaannemers;Bezoek bouwplaatsen (minimaal 1x per week);Coördinatie uitvoerders;Organiseren dat jouw accounts goed lopen; het is (bijna) je eigen toko!

31 Juli 2020 - lees meer ...

Filteren