3850 vacatures gevonden

Werkvoorbereider

Bergen op zoom - Voort

Als Werkvoorbereider faciliteer en ondersteun je de uitvoering van projecten. Je plant in overleg met de uitvoering de benodigde materialen en materieel in, t.b.v. de projecten. Je legt projectmappen aan en beheert deze. Je bent verantwoordelijk voor de interne coördinatie van de projecten; je informeert en stuurt alle betrokken collega’s en afdelingen. Binnen het project hebben we te maken met opschuiven in de keten. We maken gebruik van een online registratiesysteem waarin de kwaliteit aantoonbaar gewaarborgd wordt. Je zal ook een rol hebben in de engineerings- en vergunningenfases van het project. Je bent o.a. druk met het opbouwen van as-build dossiers in relatics, het verzamelen van testrapporten, het maken van klantafspraken en het registreren/rapporteren van producties.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Project Engineer kozijnen

Hengelo - Voort

Als Project Engineer / Modelleur ben je verantwoordelijk voor het vertalen van het gevelontwerp, dit gevelontwerp dien je om te zetten naar een constructietekening ten behoeve van de productie- en montageafdeling. Dit alles met behulp van 2D en 3D-systemen. In deze functie kom je in aanraking met uiteenlopend kozijn- en gevel projecten. Jouw rol in de organisatie is binnen het team engineering en je werkt veel samen met de projectleider. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: - tekenen en constructief engineeren van kozijnen- en gevelcomponenten in AutoCAD - modelleren in Revit - voeren van overleg met opdrachtgevers - signaleren en inventariseren van meer- en minderwerken - bewaken van eigen projectplanning

19 Maart 2020 - lees meer ...

Tekenaar E

Den Bosch - Voort

In de rol van Tekenaar ga je met je grondige kennis van AutoCAD en ervaring met het tekenen in dit programma aan de slag op mooie projecten binnen de Energietechniek. Projecten op het gebied van midden- en hoogspanningsstations spreken jou erg aan. Je bent in staat om script routines op te stellen en zelfstandig en accuraat te werken. Je gaat aan de slag met het uitwerken van de door de Engineer opgestelde concepten, maar gaat zelf ook detail uitwerken. Je communiceert veel met de verantwoordelijke Engineer en andere partijen. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwkundig Constructeur

Apeldoorn - Voort

Als Bouwkundig Constructeur maak je deel uit van het ervaren constructeurs-team. Jij wordt verantwoordelijk voor diverse woning- en utiliteitsbouw projecten, welke je in goede banen dient te leiden. Naast het maken van constructief rekenwerk, stuur je collega constructeurs en constructief tekenaars aan. Je taken zijn onder andere het verzorgen van sterkte berekeningen ten behoeve van beton-, staal-, hout- en funderingsconstructies. Tevens heb je regelmatig overleg met de overige leden van het team en directie. Deze functie is passend voor zowel junioren als ervaren Constructeurs.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Monteur Rail

Hattem - Voort

Voor de functie van monteur geldt dat je werkt in een enthousiast team met een informele werksfeer. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Je kunt ingezet worden op diverse locaties in Nederland.  De werkzaamheden kunnen zowel in dagdienst als in nacht- en/of weekenddienst uitgevoerd worden. Je verricht diverse elektrotechnische montage-, wijzigings- en testwerkzaamheden, volgens de geldende voorschriften. De functie bestaat onder andere uit: Het toepassen van alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn om het werk veilig te kunnen uitvoeren;Het verrichten van revisie- en meetstaten;Het uitvoeren van alle andere voorkomende werkzaamheden;Het lezen en interpreteren van tekeningen;Het rapporteren van de voortgang in relatie met planning;Het signaleren en rapporteren van meerwerk;Het verrichten van de benodigde inmeetwerkzaamheden.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectontwikkelaar

Deventer - Voort

Je bent als projectontwikkelaar continu bezig om ruimte te bouwen voor een beter leven. Je werkt aan diverse projecten, van moderne kantoorpanden tot complete nieuwe woonwijken en alles daartussen. Je neemt en krijgt de vrijheid om je taken zelfstandig aan uit te voeren en draagt hiervoor de verantwoordelijkheid. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en fris team wat flink groeit binnen een dynamisch bedrijf. Je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, samenwerkingen en businesscases. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van uiteenlopende projecten in de provincie Overijssel en Gelderland, opstellen en bewaken van Stiko’s/HBA’s, onderzoeken van kansen van kansen en mogelijkheden voor nieuwe ontwikkelingen van vastgoed, verzorgen van interne- en externe coördinatie bij het ontwikkelen van projecten, je werkt nauw samen met het bouwbedrijf of met de conceptwoningen van Fijn Wonen. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie richting externe adviseurs en de afzet bij opdrachtgevers en klanten.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectvoorbereider hout

Almelo - Voort

Het is maandagochtend en je begint de dag met een kop koffie. Daarna lees jij je mail en bekijk je de planning van vandaag. Op de planning zie je dat je vandaag aan de slag gaat met het realiseren van levertijden en van kwaliteitsdoelstellingen zoals die gehanteerd worden binnen het bedrijf. Hierna is het tijd voor de lunch. Met je collega's praat je na over het weekend. Na de lunch ga je aan de slag met je tekenwerkzaamheden, coördinatie en planning rondom jouw project. Daarna is het tijd om naar huis te gaan. Binnen deze functie maak je deel uit van de afdeling werkvoorbereiding en draag je samen met je collega's bij aan de team/bedrijfsdoelstellingen. Je gaat werken met Microsoft Office, Matrix Kozijn en met Revit. Je verwerkt gegevens digitaal in 3D. Op deze manier gaat er geen informatie verloren en doe je geen dubbel werk.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider

Groningen - Voort

Als projectleider bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het bouwproces. Vooral utiliteitsgebouwen zijn vaak de gerealiseerde projecten binnen onze opdrachtgever. Tot je taken behoord onder andere het voeren van de bouwdirectie op het werk en het leiden van bouwvergaderingen. Ook ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en de uitvoerende partijen. Ook administratieve taken en financieel behoren tot je werkzaamheden.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Revit modelleur Architectenbureau

Almelo - Voort

In de rol van BIM Modelleur ben je bezig met het omzetten van de ontwerpen van de architect naar een BIM model met behulp van Revit 3D Architecture. Vanuit het BIM model genereer je de benodigde tekeningen voor de verschillende fases in het bouwtraject van ontwerp, vergunning aanvraag tot en met de uitvoering. Denk hierbij ook aan schetsontwerp, bestek en uitvoeringstekening. Ook het verzorgen van de gehele bouwaanvraag neem jij voor je rekening. In een team werk je aan de meest iconische ontwerpen met externe partijen als constructeurs, bestekschrijvers, ontwikkelaars en onderzoekers. Naast deze werkzaamheden als BIM Modelleur voer je ondersteunende werkzaamheden uit in samenwerking met de Projectleider.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Monteur VRI

Nijkerk - Voort

In de functie van monteur Verkeerstechniek ga je je bezig houden met diverse werkzaamheden op het gebied van dynamisch verkeersmanagement (DVM), verkeersregelinstallaties (VRI) en openbare verlichting (OV). Daarnaast verricht je alle andere voorkomende montagewerkzaamheden op het gebied van verkeerstechniek. Wij staan zowel open voor ervaren monteurs als voor kandidaten die wij zelf kunnen opleiden. De functie bestaat onder andere uit: Het toepassen van alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn om het werk veilig te kunnen uitvoeren;Het verrichten van elektrotechnische montagewerkzaamheden;Het installeren en in bedrijf stellen van OV/VRI installaties;Het afmonteren van kabels;Het lezen en interpreteren van tekeningen;Het rapporteren van de voortgang van het werk in relatie met de planning;Het signaleren en rapporteren van meerwerk;Het verrichten van de benodigde (in)meetwerkzaamheden;Het uitvoeren van alle andere voorkomende werkzaamheden.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Engineer Telecom (FttH)

Hattem - Voort

Als engineer ontwerp je zelfstandig optimale glasvezelnetwerken binnen de technische randvoorwaarden, vraag je vergunningen en instemmingen aan, werk je het ontwerp uit tot werktekeningen en werkpakketten voor de uitvoering. Ook het verwerken van revisie behoort tot de taken. Zo blijf je tijdens het gehele project betrokken vanaf calculatie tot en met de oplevering van diverse projecten.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider Projectontwikkeling Woningbouw

Weert - Voort

Als Projectontwikkelaar houd je je bezig met het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten en het voorbereiden van de verkoop van deze projecten. Je begeleidt projecten van de initiatieffase tot de bouwvergunningaanvraag en het vervaardigen van de verkoopstukken. Je hebt veel contact met de betrokken partijen (architect, gemeente en makelaar) en overlegt intern tijdens de technische planontwikkeling met Werkvoorbereiding en Inkoop/Calculatie.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Ontwerpmanager/ Planvoorbereider Bouw

Rosmalen - Voort

Als technisch Planvoorbereider heb je een belangrijke positie, je coördineert en realiseert de ontwerp- en engineeringsfase in bouwprojecten binnen de gestelde tijd en budget. Je hebt het overzicht en overziet hoe de diverse disciplines in elkaar grijpen. Jij bent aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zorgt voor interne afstemming tussen de disciplines in het projectteam. Aan het eind van het proces zorg je als Planvoorbereider voor overdracht naar de realisatie.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider bouw bij een groot familie bedrijf

Oss - Voort

Als projectleider realiseer jij projecten tot een succesvol eind met de juiste bouwkundige kwaliteit. Je geeft leiding aan de betrokken medewerkers van het project en stimuleert en motiveert medewerkers op coachende wijze. Je bewaakt en controleert het project de kosten, de planning, de bezetting en het rendement en stuurt bij waar nodig bij. Je levert het project met een positief rendement op en waarborgt de continuïteit in klantrelaties. Je evalueert de projecten en borgt de service en onderhoud.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider bouw bij een vooruitstrevende organisatie

Oss - Voort

Als projectleider realiseer jij projecten tot een succesvol eind met de juiste bouwkundige kwaliteit. Je bent de aanvoerder van het team en de betrokken medewerkers van het project. Jij  stimuleert en motiveert medewerkers op coachende wijze. Je bewaakt en controleert het project de kosten, de planning, de bezetting en het rendement en stuurt bij waar nodig bij. Je levert het project met een positief rendement op en waarborgt de continuïteit in klantrelaties.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider bouwkunde

Heythuysen - Voort

Heb jij al een aantal jaren ervaring als werkvoorbereider en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wie weet is dit je kans op een mooie baan! Als werkvoorbereider ga je samenwerken met twee projectleiders en een uitvoerder. Hierin bij jij (mede) verantwoordelijk voor het voorbereidingsproces en afhankelijk van hoe groot de projecten zijn zul je switchen tussen een of meerdere projecten. De taken die je tot je zult nemen bestaan uit het maken van tekeningen, het controleren van werktekeneningen. Verder verzog je offerteaanvragen en beoordeelt deze. Deze offertes zul je met elkaar vergelijken om zo tot de beste opties te komen. Tevens het maken en bewaken van de planning, bestellen van materialen, calculeren van meer en minderwerken. De nadruk zal liggen in het ondersteunen van de projectleiders waarnodig. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwkundig Constructief Modelleur

Apeldoorn - Voort

Als gedreven Bouwkundig Constructief Modelleur ga je werken binnen het Revit team. Hierbinnen ben je verantwoordelijk voor het modelleren, meedenken en uitwerken van projecten met behulp van Revit. Daarnaast werk je als Bouwkundig Constructief Modelleur mee binnen het BIM team waar je meewerkt aan BIM activiteiten. Voor vragen vanuit de klant ben jij het eerste aanspreekpunt, het is dan ook belangrijk dat je klantgericht bent en dat voor jou kwaliteit altijd voorop staat. Binnen het Revit team is het jouw verantwoordelijkheid om het voortouw te nemen en medewerkers te ondersteunen en te coachen.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwkundig Constructeur

Deventer - Voort

Vanwege een toenemende omzetgroei heeft het team van JVZ Deventer dringend versterking nodig van een constructeur op minimaal HBO/TU niveau. Bij JVZ Ingenieurs werken creatieve techneuten die erg veel plezier hebben in het samen bedenken van constructieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij werken in zelfsturende teams aan een grote verscheidenheid van projecten voor diverse opdrachtgevers door geheel Nederland.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder

Groningen - Voort

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de realisatie van projecten. Je zorgt dat alles soepel verloopt en coördineert de dagelijkse werkzaamheden. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het bewaken van de planning van het project en het materiaal. Je bewaakt de voortgang, kwaliteit en veiligheid van het project en stuur jij het team aan. Hierdoor ben je dagelijks op de bouwplaats te vinden. Daarnaast ben jij degene die het contact onderhoudt met de klant en overige betrokken partijen.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider (bouw)

Kaatsheuvel, Nederland - Voort

Als werkvoorbereider bouw werk je in een team met 18 collega's (Planning & Beheer) waarbij de werkvoorbereiding bestaat uit vijf collega's. De baan is op zijn zachtst gezegd heel divers. Je bouwt, onderhoudt en vervangt. De projecten zijn klein tot middelgroot (5.000,- tot 500.000,-) en variëren van vervanging van balken bij attractie Joris en de Draak, maar je draagt ook zorg voor de veiligheid bij bouwwerkzaamheden aan Ravaleijn. Je werkt samen met allerlei partijen. Niet alleen binnen het team, maar plant de werkzaamheden dusdanig dat de bezoekers zo min mogelijk overlast ondervinden, dat de media zijn gang kan gaan en overige stakeholders tijdig.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Implementatie consultant internationaal (medior)

Nieuwegein of Almelo - Voort

 Inventariseren en uitvragen van klantspecificaties en configuratie  Wensen en eisen van de klant vertalen naar een werkbaar processchema en inrichting/configuratie van de software  Adviseren en begeleiden van klanten bij product- of inrichtingsvraagstukken  Communiceren met de klant over de projectvoortgang  Instrueren van gebruikers met behulp van handleidingen, telefonische instructie of training op locatie  Meedenken in de productontwikkeling

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder

Arnhem - Voort

Dit doe jij als uitvoerder: je bent verantwoordelijk voor de uitvoering en aansturing van renovatie & onderhoud / nieuwbouwprojecten binnen de gestelde kaders van de opdracht, de coördinatie, organisatie, planning en kwaliteitsbewaking. Dagelijks geef jij leiding aan medewerkers en onderaannemers op de bouw om de projecten tot een goed einde te brengen. Je zorgt ervoor dat de gewenste kwaliteit en doelstellingen behaald worden, maar ook de vastgestelde omzet- en rendementsdoelstellingen van het project. Je draagt zorg voor het opstellen van de afrekeningen en bewaakt de afhandeling van meer- en minderwerk. Tot slot neem je deel aan diverse interne en externe overlegvormen. Dit ben jij als uitvoerder: jij bent een motivator en weet het team te stimuleren om tot het beste resultaat te komen en geeft leiding op een coachende manier. Je bent commercieel ingesteld zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Je toont initiatief en bent pragmatisch maar ook organisatorisch sterk.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Visualisator

Zwolle - Voort

Wij zoeken een visualisator! Wat ga je doen? Het is een nieuwe functie binnen het bedrijf en daarom is het belangrijk dat je als visualisator al wat ervaring hebt vanuit stage of werk. Voor deze functie zoeken wij iemand die zich bezig gaat houden met de verbeelding van ontwerpen en aan wie wij de 3D ontwerpen kunnen overdragen. Vanuit daar maak jij het presenteerbaar, zowel in stilstaand beeld als in bewegend beeld middels Virtual Reality.

19 Maart 2020 - lees meer ...

BIM modelleur

Zwolle, Nederland - Voort

In de functie van BIM modelleur houd jij je naast modelleren ook bezig met ontwerpende werkzaamheden. Je kunt zelfstandig ontwerp concepten maken, ook grafisch gezien en houd je bezig met haalbaarheidsstudies. Het gaat om projecten op de zakelijke markt en werkt in een klein team.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Woningbouw

Omgeving Den Bosch - Voort

Je bent de spin in het web binnen de woningbouw projecten. Je coördineert, plant, bewaakt en denkt vooruit. Zodat een project goed, op tijd en tegen minimale kosten wordt uitgevoerd. Geen activiteit op de bouwplaats of je hebt er wel mee te maken als Werkvoorbereider Woningbouw.  Als ervaren bouwprofessional doe je zelfstandig de werkvoorbereiding voor een woningbouw- of utiliteitsproject. Je geeft ondersteuning aan het projectteam op één of meerdere gebieden van o.a. inkoop, planning, werkmethodes, (hulp)constructies, materieelkeuze, logistiek, inrichting bouwplaats en kwaliteit. Je levert een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers op basis van kennis van werkmethoden en uitvoeringsvoorwaarden en stelt corrigerende maatregelen voor. Je draagt zorg voor de uitvoering van processen en activiteiten conform het kwaliteits- en VGWM-zorgsysteem. Je stelt kwaliteits- en deelwerkplannen op en controleert voorbereidingsdocumenten die door derden zijn ingebracht. Je verzorgt de administratieve werkzaamheden rondom het project en in overleg het aanvragen van vergunningen. Je werkt projectplanningen en schema’s uit, draagt zorg voor de bewaking hiervan en voert de technische administratie uit ten behoeve van de uitvoering van werken. In voorkomende gevallen zorg je voor het compleet houden van het projectdossier.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Filteren