3928 vacatures gevonden

Senior Projectleider Bouw

Rotterdam - Building Heroes

Jouw eerste project als Senior Projectleider Bouw wordt het Conradhuis, het Nieuwbouw Onderwijsgebouw voor de Hogeschool van Amsterdam.Jij bent bij dit project verantwoordelijk voor de realisatie. Hierbij zijn het juridisch goed verankeren (contract), innovatie, duurzaamheid en veiligheid belangrijk voor een optimaal resultaat. Samen met je projectteam, de opdrachtgever en haar eventuele adviseurs bereik je als Senior Projectleider Bouw overeenstemming en stel je een uitvoeringsplan op. Uiteraard rekening houdend met het ontwerp en budget. Je monitort als Senior Projectleider Bouw de voortgang van het project waarbij je indien nodig bijstuurt. Kansen en risico’s breng je in kaart en je communiceert hierover helder met de klant en directie.Het ontwikkelen van jouw talent is belangrijk, deze organisatie kijkt daarom met jou naar de mogelijkheden na dit project, en jouw volgende stap.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Projectleider Utilitaire Woningbouw

Amersfoort - Building Heroes

Binnen de rol van Senior Projectleider Utilitaire Woningbouw geef jij leiden aan en coördineer en realiseer jij projecten in verwervings-, realisatie- en exploitatiefase. Jouw verantwoordelijkheden zijn onder andere:Realiseren van projecten binnen gestelde doorlooptijd, budget en kwaliteit;Operationeel leiding geven aan de toegewezen medewerkers;Zorg dragen voor een kwantitatief en kwalitatief optimale bezetting; Inzet van de medewerkers bepalen en waken voor kwaliteit; Verantwoordelijk zijn voor de K&V-plan(nen);In overleg de eindafrekening met de opdrachtgever opstellen; Evalueren van projecten en intern hierover rapporteren. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Projectmanager Utiliteitsbouw

Gouda - Building Heroes

In deze rol als Senior Projectmanager Utiliteitsbouw ligt jouw verantwoordelijkheid bij de realisatie van onalledaagse, complexe utiliteitsprojecten. Vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Markthal in Rotterdam. Hier gaat het met name om innovatie, duurzaamheid, veiligheid, risicomanagement en kwaliteit. Je begint in de tenderfase, waar wordt verwacht dat jij jouw mening geeft over de haalbaarheid. Als de opdracht binnen is, wordt jij als Senior Projectmanager Utiliteitsbouw eindverantwoordelijk voor het gehele project (tijd, geld en kwaliteit) vanaf de eerste paal tot en met oplevering. Je werkt tijdens de ontwerpfase intensief samen met de projectmanager engineering en je zorgt tegelijkertijd voor een optimale projectbezetting, zodat de teamleden doen waar ze goed in zijn. Hier draait alles om samenwerking. Jij zit vaak met engineering, werkvoorbereiding, uitvoering en inkoop om de tafel om te sparren. Hiernaast ben jij het aanspreekpunt en de verbindende factor voor externe partijen zoals de opdrachtgever, adviseurs, onderaannemers en leveranciers. Je stelt als Senior Projectmanager Utiliteitsbouw samen met de opdrachtgever en het projectteam het budget en het projectplan op. Je maakt strategische keuzes - in overleg met collega's - over welke partners bij het project betrokken worden. Je monitort hun voortgang en stuurt bij waar nodig. Het is van belang dat je kansen en risico's in kaart brengt, en dat je hier actief op anticipeert door helder met de klant, het projectteam en de opdrachtgever te communiceren. Afwijking worden door jou op tijd gesignaleerd. Je bent hiernaast actief bezig met het ontwikkelen van je netwerk, zodat je kansen voor nieuwe projecten en vervolgopdrachten snel signaleert en benut.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Projectmanager Utiliteitsbouw

Rotterdam - Building Heroes

Jij stapt als Senior Projectmanager Utiliteitsbouw in vanaf de tender of bouwteamfase en je begeleidt het project (€ 50 - € 100 miljoen) naar realisatie. Het volledige project is jouw verantwoordelijkheid. Jij plant, stuurt aan, hebt contact met de opdrachtgever, bent verantwoordelijk voor het budget en de coördinatie van het project op het gebied van techniek. Daarnaast focus jij je ook op ontwerp en realisatie van de vergunningen. Verder bepaal jij als Senior Projectmanager Utiliteitsbouw op basis van de bepaalde strategie het projectbeleid bij start van het project en bedenk je hoe je deze tot een goed einde brengt. Je zorgt samen met het team voor een doordachte voorbereiding, de inkoop en een strak realisatieproces. Jij voert tevens de onderhandelingen met de leveranciers en onderaannemers, en je onderhoudt de relaties met de opdrachtgever en andere betrokken partijen. Essentieel is dat het project wordt opgevolgd en dat de resultaten worden gecheckt. Je grijpt als Senior Projectmanager Utiliteitsbouw in als er technische problemen zijn en stuurt bij. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Projectontwikkelaar | Nederlandse Bouw Unie

Etten-Leur - Building Heroes

Als Senior Projectontwikkelaar bij Nederlandse Bouw Unie (NBU) werk je zelfstandig in een brede rol en krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met o.a. gemeenten, architecten, constructeurs en makelaars en natuurlijk jouw interne collega's. Dit doe je aan meerdere projecten tegelijkertijd (2 tot 3), welke zich elk in een verschillende fase bevinden. Het is van belang dat je zowel commercieel als technisch onderlegd bent, met een ondernemend karakter. Bij NBU ben je in de volle breedte actief, van het meewerken aan een acquisitie, tender of prijsvraag tot aan het zelfstandig uitwerken van een project. Hierbij komen alle facetten van het vakgebied ontwikkeling aan de orde zoals grondexploitaties, bestemmingsplannen, stedenbouwkundige opzet, woningontwerpen, marktbenadering tot aan het maken van de verkoopbrochures. Jij zorgt er voor dat het project qua tijd en geld binnen de gestelde randvoorwaarden kan worden gerealiseerd. De bouw-collega’s denken in het voortraject veelal mee over de specifieke bouwtechniek, maar jij bent als Senior Projectontwikkelaar hands-on en technisch in staat het project te ontwikkelen t/m verkoop van de woningen. Daarna nemen de werkvoorbereiders en kopersbegeleiders het project van je over. Je werkplek is op het kantoor in Etten-Leur. Hier werk je samen met een creatief team collega projectontwikkelaars wat bestaat uit een mix van ervaren projectontwikkelaars en jong talent. Kortom, een brede, veelzijdige en verantwoordelijke rol waar je met jouw ervaring helemaal je ei in kwijt kan! Meer informatie over NBU? Check de website: www.nbu.nl. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Projectontwikkelaar | Woning & Utiliteitsbouw

Oost-Brabant - Building Heroes

Jij bent niet voor niets een senior - dat betekent dat jij altijd kansen ziet en in resultaten denkt. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het aansturen en ontwikkelen van verschillende projecten. Dit zijn jouw eigen projecten, waarbij je opgaven die passen bij het profiel en koers van deze opdrachtgever zelf initieert. De passerende kansen en ontwikkelingen beoordeel jij op haalbaarheid, risico’s en strategie. Jij verzorgt de opzet van projecten, houd de regie en bent in control. Het mooie aan deze rol is dat jij vrij bent om invulling te geven aan deze projecten (binnen de kaders). Dat maakt deze rol divers, verrassend en interessant.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Uitvoerder Bestaande Bouw

Den Haag - Building Heroes

Jij gaat als Senior Uitvoerder Bestaande Bouw werken aan diverse projecten. Het ene jaar ben je bezig met de renovatie van (diverse) woningbouwprojecten en energetische maatregelen terwijl het volgende project de renovatie is van een binnenstedelijk boutique hotel in Den haag. In de rol van Senior Uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van een zes-weken planning, het creëeren van een efficiënt bouwproces (treintje laten lopen), afroepen van materiaal en materieel en het bedenken van een logistiek plan waar de projecten vaak binnenstedelijk zijn. Verder geef je coachend leiding aan je (ingeleende) timmerlieden en onderaannemers. Aan het einde van de week zorg jij voor een kloppende administratie en heb je financiële prognose op orde. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Uitvoerder Bestaande Bouw

Den Haag - Building Heroes

Jij gaat als Senior Uitvoerder Bestaande Bouw werken aan diverse projecten. Als Senior Uitvoerder weet jij maar al te goed wat je moet doen, het unieke aan deze rol/aannemer is dat jij als uitvoerder veel contact hebt met de klant. Zij zullen jou als eerste aanspreekpunt zien. Naast het vele klantcontact wordt er van jou verwacht dat je de financiële zaken goed op orde hebt en hier zelfs een prognose voor kan maken. Voor dit project is er al het een en ander voorbereid en start op de korte termijn. Voor jouw volgende project mag jij al in een VO meekijken en jouw inbreng geven met betrekking tot de haalbaarheid van de projecten, bouwmethodiek en logistieke planning. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider / Engineer Bouw

Wijchen - Building Heroes

Als Werkvoorbereider / Engineer ben jij betrokken bij de ontwikkeling, bouw en nazorg van utiliteit- en woningbouwprojecten. Geen fase in het project gaat aan jou voorbij, want je werkt integraal: van aanbieding tot en met realisatie blijf jij betrokken. Jij zorgt er proactief voor dat de rest zijn werk kan doen en bewaakt als een pitbull de planning.Als Senior Werkvoorbereider / Engineer zorg je voor alle voorbereidende werkzaamheden. Of het nu op plantechnisch, logistiek en bouwtechnisch gebied is, of in de ontwikkel-, voorbereidings- of uitvoeringsfase. Hoe complexer, hoe beter. Jij:Werkt zelfstandig aan de organisatie van complexe, omvangrijke projectenBent aanspreekpunt voor projectgebonden engineeringZorgt met gedetailleerde uitwerkingen dat het project zo efficiënt mogelijk kan plaatsvindenKoopt materialen in en legt de partners vastJij weet dankzij nauwkeurige projectanalyses waar ruimte is voor verbeteringen en optimalisatiesControleert en coördineert diverse 3D-modellen van de leveranciers en partnersStelt diverse planningen op

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectvoorbereider Wonen | Nieuwbouw & Renovatie

Rosmalen - Building Heroes

Jij runt het voortraject voor renovaties in Zuid-Holland als Projectvoorbereider Wonen. Niet zo maar projecten, maar spraakmakende appartementen complexen of rijksmonumenten. Er kan ook zo maar een verduurzamingsproject tussen zitten. Dit maakt jouw werk leuk en veelzijdig.Een renovatieontwerp vraagt om maatwerk. Elk bouwer heeft namelijk zijn eigen geschiedenis en bewoners. Maar ook opdrachtgevers hebben wensen en ambities. Maar dit maatwerk geeft jou als Projectvoorbereider Wonen ook veel vrijheid. Samen met de verschillende stakeholders zoals opdrachtgevers, ontwerpers, kostendeskundige, duurzaamheidsexperts en de uitvoerende partijen zit jij om tafel om het plan te bespreken. Het is aan jou om verschillende scenario’s uit te denken, keuzes te maken op gebied van materiaal, kosten en technieken, de maakbaarheid van een ontwerp toetsen en indien nodig bij te sturen. Wanneer contracten getekend zijn draag jij het project over aan het uitvoeringsteam.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Calculator Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Jij bijt je als Senior Calculator Bouw vast in complexe binnenstedelijke bouwprojecten, je bent een expert op het gebied van bouwkosten en krijgt op den duur een adviserende rol in bouwteams. Als Senior Calculator Bouw krijg je de mogelijkheid om een junior calculator aan te sturen en te coachen.Je bent als Senior Calculator Bouw onderdeel van het bedrijfsbureau. Je bent verantwoordelijk voor de totstandkoming van inschrijfbegrotingen en bouwkostenramingen. Je begroot hiervoor zelfstandig een project of een deel. Er wordt veel in bouwteams gewerkt waar jij kostenraming in verschillende stadia van het ontwerp opstelt en je hebt een adviserende rol om daar waar mogelijk kostenbesparende wijzigingen door te voeren.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Commercieel Manager | Vastgoed

Utrecht - Building Heroes

Ben jij die verbinder die er energie van krijgt om resultaat te boeken? Maar ook iemand die in staat is om mensen voor zich te winnen, commercieel doortastend en besluitvaardig is, maar altijd de klantvraag centraal stelt, dan zijn we op zoek naar jou! Voor de regio Utrecht zijn we op zoek naar een Senior Commercieel Manager die een leidende rol heeft bij de verwerving van nieuwe projecten. In deze rol heb je de verantwoordelijkheid voor het winnen van tenders, het acquireren van nieuwe projecten en het opbouwen van een relatienetwerk. Je werkt zelfstandig met veel verantwoordelijkheid en bevoegdheid. De lijnen zijn kort waardoor je je kan focussen op je taak. Ter ondersteuning heb je de beschikking over commercieel managers en projectontwikkelaars die je met jouw enthousiasme, kennis en bevlogenheid goed weet te motiveren.Wil jij meewerken aan gave nieuwbouwprojecten? Dan ben jij verantwoordelijk voor de acquisitie van ontwikkellocaties en het leiden van vastgoedontwikkeling tenders. Je draagt zorg voor winnende concepten, voor de aankoop van ontwikkellocaties en de verkoop aan bijvoorbeeld beleggers en corporaties. Je legt de basis voor de projectontwikkelaars en ontwikkelingsmanagers zodat zij vanaf DO kunnen uit ontwikkelen.Door jouw analytische vaardigheden doorgrond je de klantvraag. Je luistert naar de klant en maakt, i.s.m. met specialisten, de winnende aanbieding. Jij ontwikkelt een doordachte verwervingsstrategie en creëert een omgeving waarin medewerkers worden uitgedaagd om vanuit het perspectief van de klant het beste uit zichzelf te halen. Samen komen jullie tot de onderscheidende aanbieding die feilloos invulling geeft aan de ambities van de klant.Het signaleren van kansen, het identificeren van prospects en het gevraagd en ongevraagd uitwerken van proposities zijn voor jou dan ook bekend terrein. Kortom, met jouw ervaring en netwerk in de regio lever je een belangrijke bijdrage aan het verder uitbouwen van de zichtbaarheid en expertise op het gebied van gebieds/projectontwikkeling.Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden bestaan uit:Het inventariseren van kansen in de markt en ontplooien en begeleiden van acquisitie-activiteiten t.b.v. de projectverwerving, selecties en prijsvragen;In samenwerking met bijvoorbeeld de projectmanager ontwikkelen van meer complexe projecten vanaf de haalbaarheidsstudie tot en met de oplevering en nazorg van het project;Onderhandelen met gebruikers, gemeenten, corporaties,  andere verkopers van gronden, adviseurs, marktpartijen, beleggers om tot een haalbaar project te komen.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Hoofduitvoerder Bouw

Heerhugowaard - Building Heroes

In deze rol als Senior Hoofduitvoerder Bouw geef jij leiding aan één of meerdere bouwprojecten. Je zorgt ervoor dat de projecten worden uitgevoerd binnen de gestelde budgetten en planningen, en voldoen aan het bestek en de kwaliteitseisen. Jij bewaakt de voortgang en de logistieke planningen. Daarnaast controleer jij de kwaliteit van het werk van de medewerkers en dat van de onderaannemers. Jij ziet knelpunten voortijdig aankomen, en je zorg dat ze worden opgelost. Hiernaast signaleer je ook op tijd of er meer- en minderwerk is, en je ondersteunt de inkooptrajecten. De financiële ontwikkeling van het project wordt door jou bewaakt. Tijdens de projectvoorbereiding denk je mee met het voorbereidingsteam en beoordeel je het project kwaliteitsplan, de veiligheid op de bouwplaats, de planning en uitvoeringsdetails. Je houdt zeer nauwkeurig de administratie bij en organiseert het wekelijkse overleg met onderaannemers en voorlieden. Het is hierbij essentieel dat jij van aanpakken weet en de verantwoordelijkheid voor de projecten zelfstandig kan dragen.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Hoofduitvoerder Nieuwbouw Woningbouw

Amsterdam - Building Heroes

Verantwoordelijkheid voor de gehele bouwplaats en toezien op veiligheid, kwaliteit en het behalen van de planning;Het opstellen van de weekplanning en het daarbij behorende afroepen van onderaannemers en materiaal & materieel;Het bewaken van de planning, deelnemen aan bouwvergaderingen en verzorgen van correspondentie met onderaannemers;Het aansturen van assistent uitvoerders, eigen bouwplaats personeel en alle onderaannemers.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Organisatiedeskundige Bouw | Hillen & Roosen

Amsterdam - Building Heroes

Als Senior Organisatie Deskundige Bouw ben je de kartrekker van het voorbereidingsteam van projecten met een omvang van ongeveer €10 tot €40 miljoen. Dit zijn met name complexe binnenstedelijke bouwprojecten. Je wordt betrokken bij het bouwteam en stuurt één of meerdere organisatie medewerkers (lees: Werkvoorbereiders) aan. Zelf pak je als Senior Organisatie Deskundige Bouw de complexe onderdelen op. Je bewaakt de kosten en planning van het project.In nauw overleg met (keten)partners zorg je voor een optimale afstemming van de werkzaamheden. Je bent als Senior Organisatie Deskundige Bouw in staat zelf de inkoopvoorbereiding te doen of zelfs geheel zelfstandig in te kopen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambities pak je telkens meer projectleiderstaken op. Alle projecten worden voorbereid in BIM, dus ervaring hiermee is een sterke pré. 

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Planontwikkelaar | Binnenstedelijke Bouw

Amsterdam - Building Heroes

Vanaf de acquisitiefase betrokken:Samen met de commercieel directeur bepaal je de kaders van de projecten;Door je innovatieve insteek zie je oplossingen voor logistiek en technische uitdagingen en zet je haalbare projecten neer.Jouw werkzaamheden als Senior Planontwikkelaar:Stelt unieke en passende plannen op voor de aanpak van bouwteam projecten en (emvi) tenders;Draagt alternatieve bouwmethoden aan;Berekent de kansen en gevolgen van de gekozen bouwmethodes door in de planning en financiën;Onderzoekt naar de ketenpartners en bepaalt bij de keuze;Anticipeert op vraagstukken en knelpunten.Verantwoordelijkheden:Coördinatie van de calculatie en inkoop;Commercie tijdens het voortraject;Goede en heldere communicatie richting de klant;Meenemen en enthousiasmeren van opdrachtgevers voor de projecten.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Planontwikkelaar | Traditionele Woningbouw

Rotterdam - Building Heroes

Als Senior Planontwikkelaar  ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het ontwerpproces van een voorlopig ontwerp naar een technisch ontwerp. Jij bent de verbindende schakel tussen alle betrokken partijen van het project en stuurt het ontwerp team aan. Je hebt bijvoorbeeld contact met de opdrachtgevers en diverse adviseurs waaronder constructeurs en architecten. Daarnaast schakel je intern veel met o.a. Inkoop, Calculatie, Voorbereiding. Het uiteindelijke doel is om een technisch en financieel haalbaar ontwerp op te leveren, zonder de klantvraag uit het oog te verliezen.De organisatie werkt met verschillende contractvormen, waaronder bijv. UAV-GC en diverse samenwerkingsvormen. Dit is onder andere in bouwteam en design and build. Je komt in een team te werken die werkzaam zijn binnen de Tenderfase, projectbeheersing en ontwerp & engineering.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Project Inkoper | Conceptmatig bouwen

Waalwijk - Building Heroes

Jij bent dé inkoop specialist met ervaring in de bouw sector die zich laat kenmerken als een echte vakman/vakvrouw. Jouw verantwoordelijkheid betreft het inkopen ten behoeve van mooie en niet alledaagse projecten. Het maken van deals en onderhandelingen met respect voor belangen- en relaties is jou als geen ander toevertrouwt. Doordat jij makkelijk samen werkt, vlot bent in de omgang en het gegund krijgt, krijg je veel voor elkaar. Dit geldt voor zowel strategisch als operationeel en tactisch gebied. Je hebt een breed netwerk en legt verbindingen met de juiste partijen. Je onderhoudt de relatie met deze partijen met als doel het komen tot het beste resultaat/voorstel. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en draagt verbeteringen aan. Je hebt een adviserende rol waarbij geput wordt uit jouw kennis en input vanuit de markt. Dit doe je voor de projectteams, maar ook de organisatie (bijv. de afdeling calculatie) en het management. Kortom, geen dag is hetzelfde bij jou, je zorgt er samen met je collega's opdrachtgevers en leveranciers dat jullie de mooiste projecten realiseren, die ook nog duurzaam en circulair zijn. Jouw werkzaamheden: Samen met de projectleider inkopen van totale bouw projecten waaronder o.a. onderaannemers, toeleveranciers, componenten en technische materialen;Aan de voorkant van het project, in samenspraak met het projectteam, de ''best for project'' strategie bepalen om de inkoop daarvan zo efficiënt en optimaal mogelijk te laten verlopen;Je tilt project inkoop naar een hoger niveau. Waar nodig initieer en begeleid je verbeteringen;Het onderhandelen en opstellen van raamcontracten;Zorgdragen voor naleven van de contracten, leveranciersbeoordelingen en inkoopplanningen; Verbindingsofficier met andere afdelingen binnen de organisatie waaronder de afdeling calculatie waar jij met jouw kennis van producten toegevoegde waarde levert;Onderhouden van contacten met preferred suppliers maar teven het scherp in de gaten houden van de marktontwikkelingen;Bezoeken van (internationale) leveranciers en vakbeurzen;Bewaking van projectmatige voortgang.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Senior Projectleider | Nationaal en Internationaal

Tilburg - Building Heroes

Als Senior Projectleider ben jij bij deze internationale Design & Build bouwer in de utiliteitsbouw verantwoordelijkheid voor het volledige project, van ontwikkeling tot nazorg. Daarbij werk je nauw samen met de opdrachtgevers, uitvoerders en verschillende bouwpartners om samen ieder project tot het best mogelijke eind te brengen. Vanuit het hoofdkantoor in Tilburg legt deze partij de focus op de ontwikkeling van diverse utiliteitsbouw projecten. Denk hierbij aan scholen, kantoren, appartementen, industriële gebouwen maar vooral veel in de sportsferen.Tijdens het gehele traject ben jij als Senior Projectleider in staat om strategisch te denken. Met jouw bouwkundige kennis ben jij dan ook in staat om snel onderliggende verbanden te zien binnen de projecten. Hiermee zorg jij voor een goed projectresultaat. Daarnaast weet jij, door middel van jouw leidinggevende capaciteiten, de mensen om je heen aan te steken met jouw enthousiasme. Hierdoor ben jij in staat om alle betrokken partijen samen naar een gemeenschappelijk doel te brengen en om dus het project op tijd en met de hoogst mogelijke kwaliteit op te leveren.Als Senior Projectleider bij deze gerenommeerde partij werk jij, indien je een keer op een internationaal project werkt, twee dagen in de week op het kantoor in Nederland en drie dagen in de week in het buitenland.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Werkvoorbereider GWW

Hoofddorp - Building Heroes

Als Medior Werkvoorbereider GWW ben je op dagelijkse basis druk met onderhouds-, reconstructie- of nieuwbouwprojecten in alle moderne contractvormen.Je plant in overleg met de uitvoering de benodigde materialen, materieel, afhandeling van activiteiten van onderaannemers, opstellen van uitvoeringsplannen en het aanvragen van vergunningen ten behoeve van de projecten. Daarnaast ben je als Medior Werkvoorbereider GWW verantwoordelijk voor een goede en heldere overdracht naar de uitvoering. Je coördineert de projecten richting collega’s en andere afdelingen en je rapporteert de voortgang van de projecten aan de hoofduitvoering/bedrijfsleiding. Jij vertaalt kansen en risico’s uit het bestek naar in de praktijk toepasbare oplossingen. Je maakt werkorders, schrijft een plan van aanpak en woont bouwvergaderingen bij.Kortom; jouw baan als werkvoorbereider is verrassend veelzijdig en jij denkt creatief mee in de technische oplossingen

31 Juli 2020 - lees meer ...

Medior Werkvoorbereider Woningbouw| Ontwikkelende Aannemer

Utrecht - Building Heroes

Je bent een ambitieuze Werkvoorbereider Woningbouw en dat komt goed uit, want ook jouw collega's zijn erg ambitieus. Zij gaan voor het beste resultaat en dat willen ze samen met jou bereiken. Jouw middelgrote projecten hebben veel diversiteit, jij bijt je er in vast en weet overal een strakke voorbereiding voor te maken.Het plannen en organiseren zit in je genen en je houdt graag de touwtjes in handen. Met oog voor detail en inzicht, klopt de planning altijd en reduceer je de faalkosten en risico's tot een minimum.Je schakelt makkelijk tussen collega's, leveranciers, onderaannemers en derden. Je nieuwsgierigheid naar nieuwe ontwikkelingen is je drive om jezelf te blijven uitdagen. Je krijgt hier de vrijheid voor en opleidingen, cursussen en workshops worden aangeboden zodat jij nog verder groeit. Want als jij groeit, groeit de organisatie met je mee.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Operationeel Directeur | Brabants Bouwbedrijf

Eindhoven - Building Heroes

De Operationeel Directeur richt zich in eerste aanleg op een efficiënte en effectieve organisatie en zal het bedrijf laten groeien in kwalitatief opzicht waarbij de nadruk ligt op de uitvoering van projecten. Dit vraagt om visie, overtuigingskracht, kennis van bouwen en het vermogen een nieuwe manier van werken in de organisatie te borgen en te verankeren. In deze rol stuur jij dagelijks de projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders aan. Hierin richt jij je met namelijk op het verbeteren van kwaliteit en bewaking van de voortgang van projecten. Dit gaat gepaard met het optimaliseren van bedrijfsprocessen en borging van diverse kwaliteitsvoorschriften en richtlijnen. Al deze werkzaamheden dragen bij aan de strategische doelstellingen die jij mede bepaalt. Uiteindelijk ben jij iemand die als een helikopter boven de operationele afdelingen vliegt en vanuit daar fungeert als sparringpartner voor de directeur/eigenaar.Zoals bij veel verandertrajecten zal de organisatie moeten worden meegenomen in het nut en de noodzaak van deze wijzigingen in werkprocessen en optimaliseren van de organisatie. Bij voorkeur door personeel te laten meedenken omdat draagvlak hiermee eerder wordt bereikt maar tevens door goed na te denken over (noodzakelijke) investeringen die je daarnaast weet te onderbouwen. Als bevlogen leider stuur je de organisatie aan en focus je je met name op projecten in de uitvoering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de projectleiders, de uitvoerders en werkvoorbereiders en natuurlijk de mannen op de bouwplaats. Samen met de directeur eigenaar geef je verder vorm aan het bouwbedrijf.Naast het operationele gedeelte ben je ook goed in staat om van werk werk te maken, heb je goede contacten met opdrachtgevers, toeleveranciers en onderaannemers en schroom je niet om als visite kaartje van de organisatie te acteren. Kortom, een veelzijdige positie met perspectief.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectcoördinator Complexe Bouwprojecten | VolkerWessels

Amsterdam - Building Heroes

Jij bent de Projectcoördinator die grote complexe projecten aan kan. Het gaat om projecten vanaf €50 miljoen, mooie uitdagende projecten realiseren. En daar krijg jij een belangrijke rol in.Vanuit je ervaring en kennis weet je dat de werkzaamheden onder andere zijn:Het analyseren van het project per fase en daarbij een plan van aanpak maken;Rekening houden met de risico's, de locatie en de uitvoeringsmethodieken;Optimalisaties uitwerken in het ontwerp en de gevolgen m.b.t. kosten, tijd en kwaliteit bekijken;Coördineren van de werkmethodiek in BIM;Aansturen en coördineren van partners en adviseurs;Overleg voeren met de calculatie;Opstellen van contracten met partners en onderaannemers;Coördineren op duurzaamheid van het project.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectcoördinator Intergrale Projecten

Noord-Holland / Zuid-Holland - Building Heroes

Als projectcoördinator ben je onderdeel van het tenderteam, waarbij elk teamlid zijn eigen verantwoordelijkheid draagt. Door samenwerking komen jullie tot een competitieve inschrijving. Vanuit je rol als projectcoördinator ligt de focus op de beheersing van het project. Kortom, jij weet het hele project te doorgronden en kan daardoor zowel meedenken als het proces naar de inschrijving begeleiden. Dit doe je door:Het analyseren en uitwerken van conditioneringsaspecten; Het bedenken en uitwerken van de slimste fasering en beste planning;Mee te denken in oplossingen voor het aanbiedingsontwerp;De raakvlakken tussen de verschillende disciplines, leveranciers en onderaannemers te bewaken.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Projectcoördinator Woningbouw

Regio Utrecht - Building Heroes

Als Projectcoördinator ben je de rechterhand van de projectmanager en vorm je samen met de uitvoerder een belangrijke driehoek die uitdagende projecten in de woningbouw realiseert. Er wordt van je verwacht dat je de werkvoorbereiders aanstuurt die ervoor zorgen dat materialen op tijd zijn en dat de planning en het budget worden gehaald.In de praktijk ben je het het aanspreekpunt en een coach voor de werkvoorbereiders. Je leidt vergaderingen met hen en doet verbetervoorstellen die het project en het team ten goede komen. Maar naast resultaat halen is het vooral jouw doel om mensen te begeleiden in hun verdere inhoudelijke ontwikkeling. Regelmatig sluit je bij de werkvoorbereiders aan in een gesprek met een onderaannemer om te volgen hoe je collega’s dit aanpakken. En ook met inkopers zit je om tafel om het over goed materiaal voor de juiste prijs te hebben.

31 Juli 2020 - lees meer ...

Filteren