3305 vacatures gevonden

Werkorganisator Mutatie Onderhoud

Mijdrecht - Building Heroes

Als Werkorganisator Mutatie Onderhoud ben je de schakel tussen opdrachtgevers, vaklieden en bewoners. Je regelt het totale proces: van opname tot administratieve afhandeling. Je bewaakt de kwaliteit en zorgt voor tevreden bewoners. Tevens is je administratie altijd op orde. Je bent proactief, hebt probleemoplossend vermogen en houdt van verantwoordelijkheid nemen. Je legt makkelijk contact met mensen en schakelt snel. Fouten maken mag, zolang je er maar van leert. Kortom: het is een veelzijdige functie waarbij je organisatorisch, administratief en op bouwtechnisch vlak kan laten zien wat je in huis hebt. Werken bij onze opdrachtgever betekent dat je net als je collega’s bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Verduurzamen en Verbeteren

Regio Utrecht - Building Heroes

Je bent in deze rol betrokken bij planmatige renovaties, grootschalige renovaties en transformatie projecten. De eerste weken zul je voornamelijk kennismaken met de verschillende afdelingen van de organisatie om alle medewerkers en de processen van de organisatie te leren kennen. Afhankelijk van je ervaring zullen een hoop werkzaamheden nieuw voor je zijn. In eerste instantie zal je worden ingezet op een project waarin je de juiste begeleiding kan krijgen. Afhankelijk van de complexiteit en de grote van het project zal jij iedere keer deeltaken krijgen. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld begint met tekeningen controleren, het spiegelen van de offertes, uittrekken van hoeveelheden, het maken van een planning, het voorbereiden van inkoopgesprekken, het contact met uitvoerder/onderaannemers oppakken of nadenken over een logistiek plan. Gaandeweg het proces/project zal je steeds meer worden losgelaten en verantwoordelijkheden krijgen. Hoe beter het gaat hoe sneller je meer verantwoordelijkheden en taken zult krijgen. 

9 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Ontwerpmanager

's-Hertogenbosch - Building Heroes

Als Junior Ontwerpmanager ben je goed in staat de klantbehoefte scherp te krijgen en te houden tijdens het ontwerpproces. In deze sleutelpositie stuur je het ontwerpproces aan van integrale projecten (D&B) welke zich laten kenmerken als utiliteitsbouw- of utilitaire woningbouw. Deze projecten hebben echter allemaal één ding gemeen: er zit of een grote mate van repetitie in of het project is te bouwen vanuit een prefab modulair bouw systeem. Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor zowel het technisch ontwerp als de planning en de budgetbewaking en geeft (in)direct leiding aan een team van 5 tot 15 medewerkers, waaronder ontwerpers, constructeurs, bouwkundigen, installateurs etc. Je bent de verbindende schakel tussen alle betrokken partijen in het traject en in staat het verschil te maken door een mensgerichte en strakke aansturing van het ontwerpproces en neemt een actieve rol in het voortraject waaronder het (mede) bepalen of het project past bij de uitgangspunten die deze organisatie nastreeft. Kortom, een zeer veelzijdige rol bij een moderne, groeiende organisatie die het echt anders doet.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Ontwerpmanager

Eindhoven - Building Heroes

Als Ontwerpmanager ben je goed in staat de klantbehoefte scherp te krijgen en te houden tijdens het ontwerpproces. In deze sleutelpositie stuur je het ontwerpproces aan van integrale projecten (D&B) welke zich laten kenmerken als utiltieitsbouw- of utilitaire woningbouw. Deze projecten hebben echter allemaal één ding gemeen: er zit of een grote mate van repetitie in of het project is te bouwen vanuit een prefab modulair bouw systeem. Jij bent in deze rol verantwoordelijk voor zowel het technisch ontwerp als de planning en de budgetbewaking en geeft (in)direct leiding aan een team van 5 tot 15 medewerkers, waaronder ontwerpers, constructeurs, bouwkundigen, installateurs etc. Je bent de verbindende schakel tussen alle betrokken partijen in het traject en in staat het verschil te maken door een mensgerichte en strakke aansturing van het ontwerpproces en neemt een actieve rol in het voortraject waaronder het (mede) bepalen of het project past bij de uitgangspunten die deze organisatie nastreeft. Kortom, een zeer veelzijdige rol bij een moderne, groeiende organisatie die het echt anders doet.

9 Juni 2021 - lees meer ...

(Junior) Calculator Bouw

Regio Eindhoven - Building Heroes

Jouw afdeling is de calculatie - dat spreekt voor zich. Je bent als calculator verantwoordelijk voor het bepalen van de kostprijs volgens vastgestelde normen en richtlijnen. Dit doe je op basis van informatie uit een 3D model. Vervolgens stel je een overzichtelijk calculatie op. Je bekijkt het ontwerp en signaleert risico’s en bijzonderheden. Jouw werkzaamheden doe je in teamverband. Je werkt bijvoorbeeld nauw samen met collega’s van de afdeling verkoop. Zo kunnen jullie samen de klantwensen helder krijgen en tot een goede aanbieding komen. Ook het overleg met leveranciers en onderaannemers, in verband met normbepalingen ten behoeve van de kostprijs, valt onder jouw verantwoordelijkheid.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Senior Projectleider | Binnenstedelijke Transformatie/Renovatie

Utrecht - Building Heroes

Deze aannemer is op zoek naar een gedreven, ondernemend en toegankelijk persoon. In de rol van Projectleider houd jij je bezig met het realiseren van projecten binnen vooropgesteld budget en binnen de overeengekomen tijd. Er wordt voornamelijk gedacht in mogelijkheden en oplossingen. Je weet iedereen te motiveren hieraan hun bijdrage te leveren. Je houdt je bezig met werkvoorbereiding, planning, inkoop, financiën, aansturing vaklieden, onderaannemers en relatiebeheer.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Calculator | Renovatie, Transformatie & Restauratie

Rijssen - Building Heroes

Als Junior Calculator ben jij dé kostenexpert. Cijfers kennen geen geheimen voor jou. Je bent verantwoordelijk voor calculaties van diverse projecten op het gebied van wonen, werken en winkelen. Jij draait je hand niet om voor kwalitatief hoogstaande projecten in transformaties, renovaties en restauraties. In jouw rol als Junior Calculator ben je vanaf het begin van het project betrokken bij de plannen. Je denkt erover na hoe iets gebouwd kan worden en weet dit uitstekend te vertalen naar een goede begroting. Je geeft kostenadvies aan de voorzijde van het bouwproject en denkt in rendement voor alle betrokken partijen. Je adviseert in ontwerp, materiaalkeuze, uitvoeringsmethodieken en planning.Dit doe je in een hecht en professioneel team van calculators. Daarnaast werk je nauw samen met diverse andere collega’s van inkoop, projectleiding en directie. Ook tijdens de bouw blijf je volop betrokken bij het project. Het gehele project bewaak jij de kosten en houd je je bezig met meer- en minderwerk.Rol je net uit de schoolbanken met enorm veel kennis? Super! Deze functie is ook zeker voor starters die net de eerste stappen in hun carrière zetten.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Senior Projectmanager Infra

Rotterdam - Building Heroes

Binnen de rol van Projectmanager Infra ben je in staat om klanten te adviseren over infrastructurele nieuwbouw- en renovatieprojecten vanaf de tenderfase tot aan de oplevering. Dit alles doe je conform de gemaakte afspraken en binnen tijd en budget. Bovendien vorm je het aanspreekpunt voor de klant en rapporteer je op vastgestelde momenten over de voortgang van het project.Er wordt verwacht dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Dat je als Senior Projectmanager Infra actief bent bij de werving van nieuwe opdrachten en dat je beschikt over een eigen netwerk. Heb jij een passie voor infrastructurele werken, waarmee je de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland vorm geeft? Dan is deze functie misschien wat voor jou!

9 Juni 2021 - lees meer ...

Werkplek & UX Consultant

Rotterdam - Building Heroes

Als Werkplek & UX Consultant ben jij in staat om de klanten te verrassen met een gebruikerservaring waarbij functionaliteit, ontwerp, techniek, branding en facilitaire dienstverlening samenkomen. Jij bent in staat om een werkplek op basis van UX design methodiek te begeleiden, van pitches tot oplossingen.Jouw taak is het produceren van werkplek concepten, ontwerp en verandermanagement en om dit ook aan klanten te presenteren. Dat doe je door het uitvoeren van analyses van onderzoek gegevens. Deze onderzoek gegevens kunnen bestaan uit enquêtes en gebruiksstudies die naar overtuigende bevindingen en implementeerbare oplossingen vertaald zijn. Ook ben je betrokken bij het creëren van unieke klant oplossingen die verankerd zijn in hun bedrijfsstrategie, door gebruik te maken van mogelijkheden in de technologie, ruimte, cultuur en de ervaringen van hun medewerkers.Er wordt van je verwacht dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, wij verwachten dat jij als Werkplek & UX Consultant actief bent bij de werving van nieuwe opdrachten en beschikt over een sterk eigen netwerk. Jouw sterke punten zijn het managen van de klantverwachting en open en transparant te communiceren.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Uitvoerder Nieuwbouw | Appartementencomplex

Utrecht - Building Heroes

Als Uitvoerder Nieuwbouw ga je binnen deze organisatie aan de slag op een mooi en uitdagend project. Het gaat hier over een project van rond de 30 miljoen in aanneemsom. Het betreft een nieuwbouw van een appartementencomplex met circa 130 woon-eenheden in hartje Amsterdam. Dat maakt dat je te maken hebt met een binnenstedelijke omgeving en bouwen op een postzegel. Als Uitvoerder ben jij naar het aansturen van de partijen op de bouwplaats ook verantwoordelijk voor het bewaken van de planning en inregelen van de bouwlogistiek. Verder ben je in het bezit van een proactieve houding en neemt deel aan de lerende organisatie.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Kam medewerker

Den Haag - Building Heroes

Als KAM Medewerker krijg jij een belangrijke rol bij het implementeren van een nieuw softwarepakket en het herschrijven van de kwaliteitsmanagementsystemen van onze opdrachtgever. Binnen de rol van KAM Medewerker denk je continu mee over verbeterkansen en initieer & implementeer je deze veranderingen ook via het verbeterteam. Als KAM Medewerker draag je bij aan het verbeteren van de organisatie, door het onderhouden van de KAM-systemen en het maken van verschillende overzichtelijke rapportages. Samen met een team van ambitieuze collega's ben je constant bezig met Kwaliteit, Arbo en Milieu, waarbij het jullie streven is om de organisatie op dat vlak naar het hoogste level mogelijk te brengen.

9 Juni 2021 - lees meer ...

werkvoorbereider beheer en onderhoud

Rotterdam - Building Heroes

Als Projectorganisator Beheer en Onderhoud haal jij energie uit het verbeteren van bestaand vastgoed. Bestaande gebouwen krijgen mede dankzij jou een nieuw leven. Als Projectorganisator Beheer en Onderhoud denk jij actief mee over de projectaanpak. Vanaf het eerste rekenwerk tot aan de uitvoering en alles wat daarbij komt kijken. Jij adviseert de bedrijfsleiding over prijzen, kansen en risico’s. Hierbij kan je in no-time schakelen en bedenk je creatieve oplossingen. Voor jou is het beheren van bestaande gebouwen geen big deal: je kent de markt, bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én bouwt als geen ander relaties op met opdrachtgevers, co-makers en leveranciers. En o ja; veiligheid staat natuurlijk altijd op nummer één. Maar met jouw kennis op het gebied van de wet- en regelgeving van KAM en veiligheid is dat voor jou geen verrassing.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Contractengineer

Amsterdam - Building Heroes

Als Junior Contractengineer heb je een adviserende rol op het gebied van de verkoopfase tot en met de realisatiefase van een project. Binnen de rol van Junior Contractengineer ondersteun je de verschillende disciplines en zorg je dat er een passende overeenkomst komt. Als Junior Contractengineer ben je van het ontwerp, voorbereiding en de uitvoering van projecten betrokken. Je helpt daarbij met het beoordelen van contracten, vraagstukken over werkload en het behouden van overzicht op het nakomen van contractverplichtingen.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Medior Directievoerder | Grote projecten

Rotterdam - Amsterdam - Building Heroes

De rol: Medior Directievoerder. Voor deze rol zijn we op zoek naar iemand met een grote passie voor de bouw met organiserende en coördinerende kwaliteiten. Met jouw ervaring ben je zelfstandig en daadkrachtig en wil jij deze organisatie vertegenwoordigen als Directievoerder. Jij bent in staat om ervoor te zorgen dat de meeste complexe bouwprojecten gerealiseerd worden. Tegelijkertijd lever je een bijdrage aan de groei van de organisatie. Samen met jouw nieuwe collega’s ga jij bouwen aan een mooie toekomst.Als Directievoerder weet jij precies wat er speelt - uiteraard doe je dit voor de klant. Je bent de schakel tussen de bouwdirectie en de bouwplaats medewerkers, maar ook het aanspreekpunt op de bouw voor de klant en uitvoerende partijen. Dit maakt ook dat jouw dag nooit hetzelfde is.Jij voert de dagelijkse toezicht op het project, houd de kwaliteit in de gaten maar denkt ook aan de planning en financiën. Je krijgt de verantwoordelijkheid om samen met het uitvoeringsteam organisatie, planning, budget en kwaliteit te waarborgen. Van ontwerpfase tot en met ingebruikname. Als directievoerder controleer je de uitvoeringskwaliteit en de voortgang.Concreet betekent dit dat jij:Advies geeft gedurende de gehele fase van ontwerp tot en met bestek op technische aspecten;Toezicht houdt en de uitvoering aanstuurt;Erop toeziet dat in de uitvoeringsfase alles volgens de afspraken verloopt;De weekrapporten controleert en waar nodig de leveringen voorbereidt door middel van het opnemen en keuren van werk;De afwerking van de opleverpunten controleert tijdens de onderhoudsperiode.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Senior Projectleider | Renovatie en Onderhoud

Breda - Building Heroes

Als Senior Projectleider gaat je taak verder dan het realiseren van de projecten. Samen met je team geef je vorm aan de veranderende klantvraag in de verduurzaming van bestaande woningen.De klant staat centraal en jij denkt oprecht mee aan duurzame oplossingen voor de eindgebruiker of vastgoedbeheerder. Intern en extern zorg jij voor verbinding en ben je het aanspreekpunt voor belanghebbenden. De kennis die je in het voortraject verkrijgt gebruik je in de uitvoeringsfase om het beste eindresultaat te hebben. Jij verbetert de processen en methodieken continue om de klanttevredenheid aan de top te houden.Verder ben jij degene die:de voortgang, kwaliteit en de gemaakte afspraken bewaakt;coördineert, coacht en inspireert;een bijdrage levert in de acquisitie van nieuwe opdrachten;tijdens het voortraject in diverse bouwmethodieken duikt en onderscheidende, klantgerichte en winnende oplossingen bedenkt en deze aan de klant presenteert;trends en ontwikkelingen in de markt volgt en hier het team en organisatie in meeneemt;financieel, technisch en inhoudelijk verantwoordelijk is voor het project waar je aan werkt.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Senior Projectmanager Uitvoering

Rotterdam - Amsterdam - Building Heroes

Als Senior Projectmanager Uitvoering ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de belangen van de opdrachtgever tijdens een bouwproject. Binnen de rol van Senior Projectmanager Uitvoering zorg je samen met jouw collega’s binnen het projectteam, dat een project van A tot Z gemanaged wordt. Je hebt als Senior Projectmanager Uitvoering korte lijnen met de opdrachtgever en bent continu bezig met het aansturen van jouw team en het proces. Binnen de functie van Senior Project Manager zorg je voor soepel samenspel tussen alle betrokken partijen en bewaak je de kwaliteit van uitvoering nauwkeurig. Met jouw ervaring binnen deze functie en je vakliefde, ben je in staat positieve werkrelaties te stimuleren en vraagstukken op te lossen.

9 Juni 2021 - lees meer ...

(Junior) Projectleider Woningbouw

Gorinchem - Building Heroes

Als (junior) Projectleider Woningbouw sta je voor een goede kwaliteit en mooi totaalresultaat van het product. Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie. Jij houdt je in deze rol als (junior) Projectleider Woningbouw bezig met de werk – en personeelsplanning. Hiernaast focus jij je op de inkoop, kostenbewaking en kwaliteitsbewaking. Je geeft de leiding aan de werkvoorbereiding, kopersbegeleiding en uitvoering en je verzorgt de tussentijdse en eindevaluatie van het project. Deze verantwoording leg je af aan de directie. Korte lijnen waar je dus snel kan schakelen. Jouw eerste project is reeds binnen gehaald en betreft een groot appartementencomplex. Jij gaat dit project niet een keer maar twee keer bouwen. De eerste keer doe je het namelijk digitaal in het BIM Model!

9 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Calculator/Werkvoorbereider Nieuwbouw (Eindhoven)

Eindhoven - Building Heroes

Als Junior Calculator word je echt betrokken bij de projecten. Alles komt hierbij kijken: je ontvangt documenten en mag mee bepalen van de inschrijfbegroting op de nieuwbouwprojecten. Je bent nauwkeurig en weet van ieder project een uitdaging te maken. Voor jou is het een uitdaging om tot een complete en nauwkeurige berekening te komen voor de bouwprojecten. Daarnaast heb je veel contact met architecten en opdrachtgevers, neem je deel aan het werkoverleg, werk je begrotingen en projectmappen conform mappenstructuur uit en beoordeel en controleer je tekeningen. 

9 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Projectleider | Renovatie & Transformatie

Den Haag - Building Heroes

Je krijgt in deze functie meteen veel verantwoordelijkheid. Deze bouworganisatie gaat uit van jouw kennis en kunde, het is aan jou om te laten zien wat je in je mars hebt. Of waar je wellicht nog in wil ontwikkelen. Want het is ook mogelijk om opleidingen en praktijktrainingen te volgen in je vakgebied. Als Junior Projectleider Renovatie haal je samen met de Senior Projectleider de vraag op en werk je deze in zijn geheel uit tot een uitvoerbaar project. Ook in de uitvoeringsfase zul je nauw betrokken zijn en het project begeleiden. Taken waar jij als Junior Projectleider Renovatie verantwoordelijk voor bent zijn:inventariseren van het project;analyseren van de projectgegevens;calculeren;aanbesteden bij externe partijen;inplannen personeel en materiaal;planning afstemmen met de opdrachtgever;toezien op en (laten) uitvoeren van het veiligheidsbeleid;toezien op de uitvoering van het project.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Projectleider Bouw | Utiliteitsbouw

Rotterdam - Building Heroes

Jij wordt de nieuwe projectleider voor dé utilitaire projecten in Nederland, mits jij jezelf natuurlijk blijft ontwikkelen. Dit hoef je niet alleen te doen. Je kan immers terugvallen op een team van meer dan 20 projectleiders en projectdirecteuren die jou kunnen helpen het beste in jou naar boven te halen. Onder supervisie van een projectmanager zorg jij als Junior Projectleider Utiliteitsbouw ervoor dat het project technisch en organisatorisch tot een goed einde wordt gebracht. Jij bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de uitvoering. Hierbij heb jij als Junior Projectleider Utiliteitsbouw oog voor voor innovatie, duurzaamheid, veiligheid en het contract. Kansen en risico's die jij hierin tegenkomt communiceer je open met opdrachtgever, directie en natuurlijk de projectmanager. Jouw eerste project als Junior Projectleider Bouw staat op het punt om binnen gehaald te worden. Wat we wel kunnen vertellen is dat het een binnenstedelijk project is met meer dan 10 verdiepingen. Ben jij klaar voor de volgende stap?!

9 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Projectleider Nieuwbouw

Breda - Building Heroes

Als Junior Projectleider Nieuwbouw begeleid jij nu al innovatieve projecten van €2 tot €15 miljoen. Hoe mooi is dat? Van VO naar realisatie tot en met oplevering, jij bent leading, je hebt niet voor niets die Bouwkundige opleiding gevolgd. Natuurlijk krijg je als Junior Projectleider Nieuwbouw begeleiding van een Senior Projectleider, die zijn kennis en ervaring graag aan jou overbrengt.Dit is jouw trainingsschool om binnen drie jaar door te groeien naar Projectleider, tenminste als je het lef en de ambitie hebt, want bij deze ontwikkelende bouwer ligt dit plan voor je klaar. Het is duidelijk dat je meteen veel verantwoordelijkheid krijgt en vanaf de eerste minuut betrokken bent bij de projecten, het stakeholders management en dat je communiceert met alle betrokken partijen.Naast dat je als Junior Projectleider Nieuwbouw vanaf het begin bezig bent met inventariseren, voorbereiden, calculeren, inkoop en BIM werk je ook aan de uitvoering van toonaangevende projecten. Dus je werkt aan jezelf én je levert ook nog eens een mooie bijdrage aan de omgeving.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Projectleider Nieuwbouw

Alkmaar - Building Heroes

Als Junior Projectleider Nieuwbouw ben je samen met de projectleider verantwoordelijk voor het realiseren van jouw bouwprojecten en de financiële- en voortgangsbewaking hiervan. Je stelt als Junior Projectleider Nieuwbouw projectplannen op. Hierin worden ook de (deel)projectplannen van leveranciers meegenomen. Ook bereid je de projectevaluaties voor en vertaal je de uitkomsten van de evaluatie naar andere projecten.Het is jouw taak om zorg te dragen voor de afhandeling en overdracht van de projecten. Je geeft daarbij leiding aan de werkvoorbereiders-en uitvoeringsteams en ben je verantwoordelijk voor de contact met verschillende partners. Jij komt tot goede resultaten met de verschillende partijen door de contact op goede wijze te initiëren.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Projectleider Onderhoud

Amersfoort - Building Heroes

Als Junior Projectleider Onderhoud heb je een omzetverantwoordelijkheid van € 2 tot € 4 miljoen en ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Ook ben jij (financieel) verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten. Je zorgt ervoor dat jouw collega's en onderaannemers aan het werk kunnen, om vervolgens samen te werken aan het continu verbeteren en kritisch evalueren van de geleverde kwaliteit. Jij bent iemand die anderen inspireert, scherp houdt maar bovenal verder helpt in hun ontwikkeling. Deze organisatie werkt met vaste klantteams, waarbij iedere klantteam een eigen projectleider heeft. 

9 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Projectleider Utiliteitsbouw

Nijmegen - Building Heroes

Als Junior Projectleider Utiliteitsbouw begin jij de dag goed met een heerlijk bakje koffie. Samen met je projectteam start je de dag rustig op. Je gaat je bezighouden met een groot utiliteitsproject uit eigen ontwikkeling (D&C-contract). Voor dit project ben jij vanaf de ontwikkeling tot en met de realisatie verantwoordelijk onder supervisie van de Hoofd productie. Een leuke uitdaging en omdat jij al vanaf het begin betrokken bent bij de ontwikkeling signaleer jij tijdig de pijnpunten van het project. Natuurlijk kun jij dit niet alleen. Samen met het projectteam, dat jij aanstuurt en coördineert, wil jij een een mooi resultaat leveren. Jij hebt goed contact met het projectteam en weet van iedereen waar zijn of haar kracht ligt. Dit komt omdat jij samen met de Hoofd Productie de projectteams samenstelt. Door jouw persoonlijke aanpak en sterke communicatieve vaardigheden weet jij de opdrachtgever aan jouw te binden. Je weet al snel wat de opdrachtgever van jou verwacht. Jij bent immers mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het contract met de opdrachtgever. Daarnaast zorg jij voor en goede vertaling naar het product. Innovatie is iets wat hoog bij jou in het vaandel staat. Daarom zorg jij ervoor dat BIM op de juiste wijze wordt toegepast in het project. Overige werkzaamheden:Eindverantwoordelijk voor het vastleggen van de projectgegevens en projectdocumenten;Eindverantwoordelijk voor het inkopen van materialen en diensten voor jet project en contracteren van onderaannemers;Eindverantwoordelijk voor de faseborging door middel van faseverslagen;Verzorgen van risico- en contractmanagement.Kortom, een brede functie met verantwoordelijkheid, vrijheid, samenwerken en mogelijkheden.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Projectleider Woningbouw

Amersfoort - Building Heroes

Als Junior Projectleider Woningbouw ben je verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding als de realisatie van projecten binnen de contractvoorwaarden, besteks- en kwaliteitseisen, planning en werkbegroting. Het grootste verschil met andere Projectleidersfuncties is de grote mate van verantwoordelijk die jij draagt aan het begin van het proces (projectontwikkeling) en ook breder inzetbaar bent in de organisatie. Met passie voor het vak behaal je de vooraf vastgestelde doelen en signaleer je de commerciële kansen. Verder bewaak je de voortgang gedurende de projectuitvoering en draag je zorg voor een periodieke en betrouwbare financiële rapportage. Je coacht het projectteam en draagt zorg voor het extern managen van partijen.Als Junior Projectleider Woningbouw kom je tot verbeteringen van het uitvoeringsproces en stimuleer je je team om optimalisaties aan te dragen. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor goede klant- en bewonerscommunicatie. Je onderhoudt effectief je contacten met opdrachtgevers, co-makers en leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor een projectteam dat bestaat uit Projectvoorbereider(s) en Uitvoerder(s). Je streeft naar goede communicatie en samenwerking binnen dit team, maar ook met alle externe partijen. Daarmee creëer je duurzame relaties en verbind je medewerkers, leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Natuurlijk hoef jij dit niet alleen te doen. Bij het onboarden wordt een coach aan jou gekoppeld om je de fijne kneepjes van het vak te leren en gezamenlijk de verantwoordelijkheid van het project te dragen.

9 Juni 2021 - lees meer ...

Filteren