3310 vacatures gevonden

Werkvoorbereider

Regio Eindhoven - Propylon

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de begeleiding van diverse (grootschalige) bouwprojecten. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde doelstellingen. Om deze doelstellingen te behalen stel je planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema's op en zorg je voor de inkoopvoorbereiding. Je beoordeelt eveneens leveranciers en zorgt ervoor dat de gegevens voor de financiële bewaking en de afhandeling van projecten kloppen. Ook het signaleren en berekenen van meer- en minderwerk behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Tot slot controleer, registreer en distribueer je documenten. 

22 April 2021 - lees meer ...

Uitvoerder

Regio Oost-Brabant - Propylon

Als uitvoerder werk je bij deze aannemer zelfstandig aan een bouwproject. Op basis van het bestek en de tekeningen voer je het project uit binnen het budget en tijdschema, teneinde het project op te leveren conform het kwaliteitsplan. Hierbij signaleer je tijdig meer- en minderwerk. Je belangrijkste taak is het zorgdragen voor de dagelijkse organisatie op de bouwplaats en het coördineren en controleren van de werkzaamheden welke noodzakelijk zijn voor de kwaliteit en voortgang van het project. Je instrueert hierbij de eigen medewerkers, de onderaannemers, de toeleveranciers en geef je leiding aan de aanwezige assistent uitvoerders. Tevens begeleid je de vooroplevering, werk je de opleveringspunten af, verwerk je de administratie en verstrek je administratieve gegevens ten behoeve van de algehele kostenbewaking.

22 April 2021 - lees meer ...

Hoofd Uitvoerder

CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Xelvin

Vind je het leuk om woningen te bouwen en dit op de bouwplaats te coördineren, organiseren en plannen? Wij zijn op zoek naar een hoofduitvoerder die het een uitdaging vindt om vroeg in het proces erbij betrokken te worden, nieuwe technieken en bouwmethodieken niet schuwt en bekend is met BIM. Je hebt LEAN werken hoog in het vaandel staan en ziet BIM als de toekomst voor de bouwsector. Onze relatie heeft een aantal mooie en uitdagende woningbouwprojecten binnen gehaald in de regio Zuid Holland. Je wordt verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van woningbouwprojecten, zowel grondgebonden woningen als ook gestapelde woningbouw. Jij bent als uitvoerder de regisseur op de bouwplaats en verbindt alle verschillende partijen zodat het bouwproces goed verloopt. Jij beheert en registreert de projectdocumenten digitaal en je zorgt ervoor dat het project tijdig opgeleverd wordt met de afgesproken kwaliteit. Daarnaast denk je samen met de projectleider en werkvoorbereider mee in de tenderfase. Maar dat is niet alles; je speelt namelijk ook een belangrijke rol bij de sfeer van het team op de bouwplaats. Jouw enthousiasme en gedrevenheid straalt af op je team en zorgt voor een succesvol team op de bouwplaats. Samen realiseren jullie een mooi en kwalitatief project met een goed resultaat.

22 April 2021 - lees meer ...

Teammanager Ingenieursdienst bij Gemeente Zoetermeer

Zoetermeer - Gemeente Zoetermeer

Zie jij het als uitdaging om een Ingenieursdienst binnen de gemeente Zoetermeer te formeren en tot een succes te maken? Met jouw ervaring en met die van de professionals in de organisatie een team bouwen en daarmee bijdragen aan de opgaven waar Zoetermeer voor staat? We zien graag je sollicitatie tegemoet! Dit is de rol Zoetermeer groeit en er wordt nagedacht over Zoetermeer in 2040. De stad kent steeds meer vraagstukken in het economische, fysieke en sociale domein die met elkaar samenhangen. De stad staat voor grote opgaven met betrekking tot de vervanging van de openbare ruimte gepaard aan opgaven als energietransitie, klimaatadaptatie, verduurzaming en circulariteit. De inrichting en het werkgebied van het team is een geweldige uitdaging. Voor de komende jaren is het belangrijk om te verkennen wat de orderportefeuille zal zijn, dit gebeurt in nauw overleg met verschillende interne en externe opdrachtgevers en marktpartijen. Welke expertise en in welke omvang is er structureel binnen het team nodig en hoe groot moet de flexibele schil dan zijn. Om dit te realiseren zullen er samenwerkingen en overeenkomsten moeten worden gesloten met verschillende partijen. Als teammanager van de Ingenieursdienst geef je leiding aan het team van ontwerpers, engineers, contractmanagers, projectmanagers (uitvoering), directievoerders, toezichthouders en ingehuurde medewerkers en derden. Je vervult hierin een coachende en sturende rol, zodat er structuur komt en een cultuur ontstaat die past binnen de organisatie. Je weet de kennis en expertise van het team, van de stad en haar assets in de openbare ruimte, op waarde te schatten. Je werkt nauw samen met het Projectenbureau, je maakt realistische afspraken zowel over kwantiteit als kwaliteit op het gebied van processen en producten c.q. het uiteindelijke resultaat. Je initieert, ontwikkelt en voert als lid van het management van de afdeling mede het beleid van de afdeling uit en levert een belangrijke bijdrage aan de vakontwikkeling. Je weet van de Ingenieursdienst een team te formeren dat graag opgezocht en betrokken wordt, een team waar met veel plezier en enthousiasme wordt gewerkt om de plannen en ambities van Zoetermeer te realiseren.

22 April 2021 - lees meer ...

Financial Controller 32-36 uur

Bilthoven - Woonstichting SSW

Ben jij een financieel professional met een paar jaar ervaring? Vind je ontwikkelen en leren belangrijk? Wil je werken bij een professionele organisatie met maatschappelijke impact? Dan is dit een interessante kans! De taken en werkzaamheden o Voorbereiden en opstellen interne en externe rapportages (maand- en tertaalrapportage, jaarrekening, begroting en verantwoording naar ministerie) o Aansturen operationele proces van de financiële administratie o Monitoren en verder ontwikkelen en verbeteren financiële administratie o Overleg met budgethouders over realisatie ten opzichte van begroting o Beheren verzekeringsportefeuille en fiscaliteiten o Adviseren over ontwikkelingen op financieel gebied

22 April 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider / Tekenaar

Alphen aan den Rijn - VNOM

Wat ga je doen?Wij zijn op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider / tekenaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging! Ben jij klaar voor een uitdagende en afwisselende functie en heb jij bouwkundig inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als tekenaar / werkvoorbereider werk je in een projectteam met één of meerdere projectleiders, calculators, collega tekenaars / werkvoorbereiders en monteurs om samen onze projecten tot een goed einde te brengen. Je maakt de werktekeningen voor de uitvoering en je bent er verantwoordelijk voor dat alles op tijd beschikbaar is. Je controleert materiaallijsten en doet de bestellingen. Tevens bewaak je dat de werktekeningen. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:Uitwerken van conceptontwerpen tot een duidelijke tekening;Werktekeningen maken en hiervoor ben je planmatig sterk doordat je kan zorgen dat alles op tijd beschikbaar is.;Verantwoordelijk voor het plannen en controleren van materiaallijsten;Projecten tot een goed einde brengen, waarbij je zult samen met projectleiders, collega tekenaars / werkvoorbereiders en calculators.Wat heb je nodig?Ben jij de tekenaar/ werkvoorbereider waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan direct als jij jezelf herkent in onderstaande functie eisen:Afgeronde technische opleiding op MBO niveau;Ervaring met Autocad, kennis van Revit is een pré;Goede beheersing van de Nederlandse taal. Je krijgt:Naast leuke collega's en veel uitdaging in je werk bieden wij ook:Uitstekend salaris (€2300 - €2800), afhankelijk van ervaring en opleiding;Arbeidsvoorwaarden en reiskosten conform cao;Al je gemaakte onkosten worden vergoed;Direct dienstverband bij de organisatie behoort tot de mogelijkheden;Doorgroeimogelijkheden en meer verantwoordelijkheden;De persoonlijke ontwikkeling van jou staat centraal. We bieden mogelijkheden tot volgen van opleidingen en/ of cursussen;Flexibele werktijden, werken vanuit huis behoort tot de mogelijkheden;Uiteraard mag een goede pensioenregeling niet ontbreken!

22 April 2021 - lees meer ...

Projectleider Nieuwbouw

Amsterdam - VNOM

Wat ga je doen?Om als projectleider aan de slag te gaan ben jij in bezit van een aantal zeer belangrijke eigenschappen waaronder: denken in oplossingen, snel kunnen schakelen en bij te sturen, en het bewaken van de voortgang van het desbetreffende project. Uiteraard zijn er nog meer zaken belangrijk om als projectleider goed te functioneren.Zelfstandig uitwerken van projectplannenCalculaties en inkopen doen voor alle lopende projectenHet aansturen van meerdere projectenLeiding geven aan je team wat bestaat uit werkvoorbereiders, uitvoerders enz.Voortgang van projecten bewaken, je leidt bouwvergaderingen, evalueert en signaleert meer- of minderwerkWat heb je nodig?Wil jij voor deze baan in aanmerking komen? Dan ben jij minimaal in bezit van onderstaande:Minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandige projectleider in de bouwErvaring met thema’s als LEAN en BIM is een préSterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijkJij vindt het een leuke uitdaging om je team te motiveren en inspireren Je krijgt:Naast een goede pensioenopbouw en arbeidsvoorwaarden bieden wij ook:Uitstekend salaris tussen de € 4500,- en de € 6000,-Kans op een vast dienstverband en overname door de klantOpleidingsmogelijkheden zoals het behalen van een VCA-vol certificaatDoorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld senior projectleiderReiskosten vergoeding van maximaal €0,19 cent per kilometerOnkosten worden vergoed (zoals gemaakte parkeerkosten)Auto van de zaak behoort tot de mogelijkhedenTelefoon van de zaak behoort tot de mogelijkheden25 vakantiedagen exclusief atv8% vakantiegeld

22 April 2021 - lees meer ...

Uitvoerder Verduurzaming

Amsterdam - Velox

De verduurzaming van een woonwijk; zorg jij voor de juiste aansturing van de werkzaamheden op de bouwplaats? Voor dit project zijn wij op zoek naar een Uitvoerder. Tijdens dit project worden gevels, daken en vloeren geïsoleerd en de woningen worden voorzien van een goede ventilatie. Naast isolatie worden er ook zonnepanelen aangeboden. Dit gehele project heeft het doel om de CO2-uitstoot te verminderen. Lijkt dit jou een mooi project? Lees dan verder voor meer informatie over deze functie.FunctieomschrijvingHet eerste aanspreekpunt op de bouwplaats; dat ben jij als Uitvoerder bouw. Voor je opdrachtgever, de eindklant, jouw collega’s én de onderaannemers. Dankzij jou weet iedereen wat er moet gebeuren. En vooral ook wanneer en hoe. Jouw missie? Zorgen dat alle bouwactiviteiten op de bouwplaats goed, veilig en volgens planning verlopen.Dit pak jij professioneel aan door:leiding te geven aan en toezicht te houden op de bouwwerkzaamheden.te toetsen of het geleverde werk voldoet aan de bedrijfsprocedures, kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsnormen.de onderaannemers aan te sturen.de deadlines, de planning én de veiligheid op de bouwplaats zorgvuldig te bewaken.Your skillsMet jouw ervaring op het gebied van verduurzaming van diverse bouwprojecten krijg je mensen mee. Organiseren, aansturen, bondig en duidelijk communiceren, draagvlak creëren; jij draait er je hand niet voor om. Zo laat je alle bouwwerkzaamheden soepel verlopen. Daarbij verlies jij aspecten als veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid geen moment uit het oog.Jij bent voor ons de ideale Uitvoerder bouw als je ook nog beschikt over:een mbo-diploma Bouwkunde.beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.zo’n 3 tot 5 jaar ervaring als allround Uitvoerder, Bouwplaatsmanager of kaderfunctionaris bij een aannemer of bouwbedrijf.kennis van BIM en Lean.verstand van duurzaamheid en digitalisering in de bouw.Wat krijg jij?Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé.Daarom profiteer je als Uitvoerder bouw van:een salaris tussen 3250 - 4500 euro op basis van jouw kennis en ervaring.minimaal 25 vakantiedagen.deelname aan de pensioenvoorziening bij Bpf Bouw.de mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaan.een uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseert.een uitgebreide keuze aan door Velox betaalde cursussen en opleidingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lean, VCA, GPI of BHV?

22 April 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Verduurzaming

Alkmaar - Velox

De verduurzaming van een woonwijk; zorg jij voor de juiste werkvoorbereiding? Voor dit project zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider. Tijdens dit project worden gevels, daken en vloeren geïsoleerd en de woningen worden voorzien van een goede ventilatie. Naast isolatie worden er ook zonnepanelen aangeboden. Dit gehele project heeft het doel om de CO2-uitstoot te verminderen. Lijkt dit jou een mooi project? Lees dan verder voor meer informatie over deze functie.FunctieomschrijvingZorgen dat het werk op de bouwplaats volgens plan, op tijd en binnen budget kan worden uitgevoerd; dat is jouw missie. Samen met een team dat bestaat uit een Projectleider, collega-Werkvoorbereiders, een Hoofduitvoerder, Uitvoerders en Aannemers stel je alles in het werk zodat de bouw ongehinderd kan doorgaan. Jij laat niets aan het toeval over in jouw functie als Werkvoorbereider bouw, want je:stelt werkvoorbereidingsplannen op en bewaakt ze, in afstemming met engineering en uitvoering.koopt de juiste materialen in waarbij je een gunstig tarief weet te krijgen.laat de materialen op het juiste moment en op de juiste plek afleveren.bereidt werkzaamheden voor van en met de onderaannemers.stelt werkplannen voor de uitvoering op.bewaakt de informatiestromen rondom de bouwwerkzaamheden.Your skillsJij brengt een schat aan ervaring mee in de verduurzaming van diverse bouwprojecten. Deze ervaring kun je ook uitstekend overbrengen aan je teamleden. Daarbij sta je stevig genoeg in je (veiligheids)schoenen om altijd overzicht te hebben. Zelfs bij drukkende deadlines houd je het hoofd koel. Dat komt ook om dat je heel goed prioriteiten kunt stellen, waarbij je het gezamenlijke resultaat centraal stelt.Boffen wij even! Want als Werkvoorbereider bouw heb jij nog meer in huis, namelijk:een mbo- of hbo-diploma Bouwkunde.zo'n 3 - 8 jaar ervaring als Werkvoorbereider bouw.uitgebreide bouwtechnische kennis.verstand van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.gevoel voor overzicht behouden, planmatig en gestructureerd werken.Wat krijg jij?Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé.Daarom profiteer je als Werkvoorbereider bouw van:een salaris tussen 3000 - 4250 euro op basis van jouw kennis en ervaring.minimaal 25 vakantiedagen.deelname aan de pensioenvoorziening Bpf Bouw.de mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaan.een uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseert.ben je ZZP'er? Wij denken graag met je mee!

22 April 2021 - lees meer ...

Bouwkundig BIM Engineer

Omgeving Breda - Propylon

Voor deze mooie opdrachtgever zoek ik een Bouwkundig BIM Engineer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de bouwkundige uitwerking vanaf SO tot UO. Je werkt mee aan een integraal afgestemd prestatiemodel welke als basis dient voor de productie. Je werkt nauw samen met de architect en ondersteunt deze in het tendertraject en je zorgt voor de benodigde tekeningen. Aan de hand van schetsontwerpen ben jij in staat een bouwkundig model op te zetten en je kunt de architect voorzien van tenderdocumenten als artist impressions en presentaties. Je gaat je bezig houden met gave projecten en hierbij gebruik je de nieuwste technieken en je krijgt de tijd en ruimte om je hierin verder te ontwikkelen. 

22 April 2021 - lees meer ...

Assistent Uitvoerder (K&L), gedreven starters ook welkom!

Zuid-Holland & Midden Nederland - Propylon

Als assistent uitvoerder organiseer je in samenwerking met de uitvoerder op efficiënte, veilige en milieuverantwoorde wijze de voorbereiding en de uitvoering van de met de opdrachtgever overeengekomen werkzaamheden. Je draagt mede verantwoordelijkheid voor het financiële werk en de projecten. Daarnaast geef je dagelijks leiding aan een ploeg medewerkers en onderaannemers. Je houdt je ook bezig met de kwalitatieve en kwantitatieve planning van mensen en middelen.Je doet administratieve werkzaamheden ten behoeve van het werk. Verder bewaak je de voortgang van het werk en onderhoud je contact met opdrachtgevers en leveranciers.

22 April 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Nieuwbouw

regio Heerhugowaard - Propylon

Jij bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding van het bouwproject.Tot jouw takenpakket behoort o.a.:Controleren bestek en bestektekeningenHet signaleren en registreren van afwijkingen (bijhouden meer- en minderwerk) en aandragen van alternatievenZelfstandig opstellen van werkbegrotingen, uittrekstaten en productietekeningenVerantwoordelijk voor het contact met de betrokken partijen tijdens de voorbereiding, zowel intern als externProjectanalyse maken voor tijdige levering van materiaal, goederen en dienstenBijwonen van bouw- en werkbesprekingenHet bewerken van de inschrijfbegroting tot gespecificeerde werkbegrotingEtc.

22 April 2021 - lees meer ...

Projectleider Utiliteitsbouw

Regio Amersfoort - Propylon

Als projectleider utiliteitsbouw coördineer en controleer je op functioneel gebied de werkzaamheden van het de werkvoorbereider alsmede de uitvoerder en geef je leiding aan het uitvoeringsteam. Daarnaast draag je bij aan de verdere uitvoering van het personeelsbeleid, rapporteer je periodiek aan de directie inzake financiële projectprognose en voortgang. Je signaleert afwijkingen en onderneemt hierop actie, je ziet toe op de naleving van het projectkwaliteitsplan en je neemt maatregelen om de voortgang in werkvoorbereiding en uitvoering te waarborgen. Ook behoort het monitoren van de inkoop tot je werkzaamheden.

22 April 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider

regio Hoorn - Propylon

Als werkvoorbereider ben jij onderdeel van een projectteam met een projectleider en uitvoerder. Je bent in een vroeg stadium van de voorbereiding betrokken bij een project. Er is ruimte om mee te denken in de bouwmethoden en alternatieve oplossingen. Op dit moment ligt de projectomvang vnl. tussen een paar ton en 4 miljoen euro. Tot jouw takenpakket behoort o.a.:Controleren van tekenwerkSpiegelen van offertesHet opstellen van planningenInkoopContact met derden (leveranciers, opdrachtgevers, etc.)Signaleren van meer- en minderwerkDeelname aan bouw- en werkvergaderingen

22 April 2021 - lees meer ...

Electrical Engineer - Machinebouw

Nieuw-Vennep - Havatec BV

Vanwege uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten zijn wij op zoek naar een enthousiaste, pro actieve Electrical Engineer Als Electrical Engineer ben je mede verantwoordelijk voor het aanleveren van correcte en volledige schema's en documentatie ten behoeve van een mechatronische machine. In nauw overleg met zowel Mechanical Engineers als Software Engineers, wordt gekozen voor de best passende oplossing. Zo kan bij een eenvoudige machine gekozen worden voor relais. Terwijl bij een complexere machine gekozen kan worden voor besturing op basis van PLC en soms in combinatie met computers. Binnen de afdeling werk je samen met drie collega's aan de ontwikkeling van machines. Jouw werk Ontwikkelen en bijhouden van elektronische schema's; Opstellen en bijhouden van de nodige documentatie; Bijhouden van normen en wet- & regelgeving van machinebouw; Kennisoverdracht aan collega's in de productie, service en aan diverse specialisten; Het oplossen van storingen op afstand; Gaandeweg projectverantwoordelijkheden bij ontwikkelingsprojecten.

21 April 2021 - lees meer ...

servicemonteur - machinebouw

Nieuw-Vennep - Havatec BV

In verband met de groei van onze bedrijfsactiviteiten zijn wij ten behoeve van de service op zoek naar een enthousiaste en pro actieve Servicemonteur Als Servicemonteur werk je samen met 15 Servicemonteurs, twee Servicecoördinatoren, één werkvoorbereider en de Servicemanager. Jouw werk Jouw werk betreft service, onderhoud en installatie bij onze klanten; Bij elektrische en mechanische storingen diagnoses stellen; Tekeningen, schema's en documentatie lezen en verbeteren; Afstemming van de werkzaamheden met collega’s binnen en buiten de service afdeling; Begeleiden van nieuwe collega's en stagiaires; Bij overcapaciteit montage van machines. Wat jij graag doet Je bent zelfstandig, technisch allround en snel van begrip. Je neemt goed waar en bent analytisch sterk. Daarbij ben je oplossingsgericht, pro-actief en vindingrijk en los je de storingen goed op. Jij kan resoluut, effectief en accuraat handelen. Ook ben je flexibel en stressbestendig. Improviseren vind je uitdagend en lukt je goed. Met wijzigende prioriteiten, tijdsdruk en zo nu en dan overwerk kun je goed omgaan. Samen met je collega’s draai jij consignatiediensten. Verder ben je klant- en servicegericht en in staat de taal van de klant te spreken. Jij bent ambassadeur en visitekaartje van Havatec. Je kunt tegen een stoot en behartigt zorgvuldig de relatie tussen klanten en Havatec. Nazorg richting machine en ontzorgen van de klant is voor jou vanzelfsprekend. Je werkt goed samen met de andere servicemonteurs, de servicecoördinatoren, de werkvoorbereider, de servicemanager als je leidinggevende en andere collega’s in diverse afdelingen. Ook begeleidt je graag nieuwe collega’s. Je kunt goed to the point, bondig en zorgvuldig mondeling en schriftelijk rapporteren en werkwijzen e.d. vastleggen. Je werkveld is hoofdzakelijk Nederland, maar korte periodes in het buitenland zijn ook van toepassing.

21 April 2021 - lees meer ...

Supervision Analysts in the Single Supervisory Mechanism

Frankfurt am Main - European Central Bank (ECB)

General Information Type of contract  Fixed-term contract which may be converted into a permanent contract after three years subject to individual performance and organisational needs Who can apply?  EU nationals Salary  E/F (1) (minimum monthly net salary €4,167 and benefits, see further information section) Working time  Full time Closing date  12.05.2021 Your team We are looking for highly qualified and motivated candidates to join ECB Banking Supervision and to contribute to its work as part of the Single Supervisory Mechanism (SSM). The SSM is the system of banking supervision in Europe. It comprises the ECB and the national supervisory authorities of the participating countries.  In your role as a Supervision Analyst, you will be part of one of the ECB’s teams working in the areas of horizontal supervision, supervisory strategy and risk, on-site supervision, and governance and operations, which work in close collaboration with bank-specific supervision functions.The ECB is an inclusive employer and we strive to reflect the diversity of the population we serve. We encourage you to apply, irrespective of age, disability, ethnicity, gender, gender identity, race, religious beliefs, sexual orientation or other characteristics.   Your role As a Supervision Analyst, you will be expected to contribute to the implementation, further development and enhancement of banking supervision policies, methodologies and practices through several of the following tasks:  - Performing risk-based surveillance, and contributing to off-site and on-site supervision;  - Developing, maintaining or up-grading datasets, analytical tools, standards and methodologies; - Analysing trends and developments in relatively complex data sets, and performing ex ante and ex post reviews and consistency checks; - Conducting analytical and policy work, including horizontal analyses, reviews, presentations and reports, notes and policy proposals for submission to the decision-making bodies.  The position offers you an excellent opportunity to gain experience working in the SSM while engaging with a number of stakeholders both in Europe and around the world. This role offers you a great opportunity to develop further your banking knowledge and experience and to contribute to the core supervisory tasks, processes and output of the SSM and to be actively involved in the different areas of banking supervision. You will network with experts in the field and will become a catalyst for communication in the SSM. You will be part of a multicultural team that strives for continuous innovation to make a positive impact on banking supervision and the lives of European citizens.  Qualifications, experience and skills Essential:  - a bachelor’s degree or equivalent in a relevant field such as finance, business administration, economics, information systems, computer science, mathematics, physics, statistics, law, etc. (click here for details on degree equivalences); - at least one year’s experience in banking, banking supervision, finance, accounting, finance consulting or another advisory function in a supervisory or regulatory context; - experience managing multiple and international stakeholders, tasks or processes simultaneously; - the ability to analyse complex reports or datasets and to translate complex ideas and diverse perspectives into clear alternatives for informed decision/making;  - very good drafting and presentation skills and the ability to prepare presentations and briefings in a clear and concise way for diverse audiences; - an advanced (C1) command of English and an intermediate (B1) command of at least one other official language of the EU, according to the Common European Framework of Reference for Languages. Desired: - a master’s degree in a relevant field such as law, finance, business administration, economics, accounting, information systems, statistics, etc. (click here for details on degree equivalences); - a proven and sound knowledge of banking, banking supervision or management consulting, and a sound knowledge of banking standards for financial and non-financial risk management and risk measurement or of the regulatory framework including the operation of the SSM etc. You engage collaboratively with others. You pursue team goals and learn willingly from other people’s diverse perspectives. You signal any need for change by explaining it and proposing alternative solutions. You analyse complex information effectively and can evaluate different views to arrive at solutions. You know and anticipate stakeholder needs.You are motivated to contribute to the ECB’s mission, to serve the citizens of the EU as a member of a public institution and to work with colleagues from all over Europe.You are motivated to be part of our team and to use your skills and competencies to achieve the objectives of this position. Working modalities Working for European banking supervision can involve spending periods of time abroad for on-site visits, on-site inspections or training. The ECB promotes a diverse working environment in which well-being and a good work-life balance are fostered. Playing a role in European banking supervision also entails collaborating in multinational and multicultural teams and operating in the context of different national frameworks, for which a strong ability to use different EU languages for business purposes is an asset. We are willing to discuss part-time arrangements. Further information Temporary appointments may be extended or made permanent subject to organisational needs and budgetary constraints. This may result in a staff member with a non-convertible fixed-term contract being offered a convertible contract in accordance with the ECB Conditions of Employment. Some of the contracts will be convertible into permanent contracts after three years subject to individual performance and organisational needs. Application and selection process Apply directly through the 'Apply' button. For further information on how to join us, read more. The recruitment process for this position will include a pre-recorded video interview in the pre-selection phase and – if you are invited to participate in the subsequent selection phase – a written exercise and interviews. 

21 April 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw

Rotterdam - VNOM

Wat ga je doen?Ben jij een Werkvoorbereider? Lees dan heel snel verder! Zoals je vast weet: de voorbereiding voor de bouw van bijvoorbeeld appartementen, luxe villabouw of een nieuw winkelcentrum neemt veel voorbereiding in beslag! Er moet het een en ander geregeld worden. Wij zijn op zoek naar iemand die direct bij stap één aanwezig is tot aan het einde van een bouwproject. Het gaat hierom de gehele planning van de werkzaamheden waar jij voor gaat zorgen! Is dit het enige wat jij gaat doen? Zeker niet! De werkzaamheden betreffen natuurlijk veel meer dan dit. Tijdens het proces houd jij nauwlettend de voortgang in de gaten en ben jij ook tegelijk het aanspreekpunt. Verder houd je je bezig met de volgende taken:Controleren én toetsen van de bouwtekeningen;Als Werkvoorbereider houd je je ook bezig met de inkoop (zoals het bestellen van de materialen);Ben je dan alleen binnen aan het werk? Nee hoor! Je zal ook op de bouwplaats aanwezig zijn om het contact met het uitvoerende team te onderhouden.Wat heb je nodig?Voor de functie van Werkvoorbereider draag je natuurlijk veel verantwoordelijkheid. Je doet dit werk natuurlijk niet alleen en je wordt aangestuurd door de projectleider. Ook werk je samen met calculators, administratie en tekenaars. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met verschillende contactpersonen in contact te staan én uiteraard bouwkundig inzicht heeft. Ben je benieuwd of je voldoet aan de functie -eisen? Check het even hieronder:Een afgeronde mbo of hbo-opleiding bij voorkeur bouwkunde;Jij bent in het bezit van een rijbewijs B, omdat je ook regelmatig onderweg zult zijn;Heb je geen afgeronde opleiding? Dan is werkervaring als Werkvoorbereider Bouw écht een must! Je krijgt:Ben jij enthousiast en benieuwd naar meer? Wij zijn ook benieuwd naar jou! Voordat je reageert bekijk hieronder een greep uit het aanbod naar jou toe:Uitstekend salaris tussen €2200,- en €3400,- bruto per maand. Geheel afhankelijk óf je een starter bent of al enige ervaring hebt;Fijne arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling en wellicht een auto van de zaak);Dynamische functie met veel verantwoordelijkheid;Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;Uitzicht op een vast dienstverband;Opleidingsmogelijkheden;Doorgroeimogelijkheden;Flexibele werktijden;Reiskostenvergoeding voor woon- en werkverkeer;Onkosten worden vergoed zoals parkeerkosten;Een team met leuke collega's;25 vakantiedagen exlusief ATV dagen en 8% vakantiegeld.

21 April 2021 - lees meer ...

Uitvoerder

Omgeving Breda - Propylon

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een ervaren (hoofd)uitvoerder. In de rol van uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op de bouwplaats. Je waakt over de kwaliteit en de planning van een project, bent het aanspreekpunt voor je collega's als de onderaannemers en leveranciers en je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de bouwplaats. Je signaleert knelpunten, bent een kei in het adhoc oplossen van problemen en zorgt ervoor dat de juiste materialen en het juiste materieel op de juiste tijd aanwezig zij om zo het bouwproces soepel te laten verlopen. Daarbij signaleer je meer- en minderwerk en ben je aanwezig bij bouwvergaderingen. 

21 April 2021 - lees meer ...

Bouwkundig Tekenaar (3D)

Zeeland - Propylon

Ben jij een bouwkundig tekenaar ( 3D) met werkvoorbereiderskills? Of ben jij een werkvoorbereider, maar bezit jij ook goede tekenskills? Dan is dit de functie voor jou! Onze opdrachtgever is namelijk op zoek naar een bouwkundig tekenaar die ook werkvoorbereidingstaken op zich kan nemen. Je bent samen met een junior collega verantwoordelijk voor het tekenwerk van diverse projecten. De organisatie is volop in beweging om efficiënter te gaan werken. Als bouwkundig tekenaar vervul jij de controlerende rol, omdat je de koppeling vormt tussen de creativiteit van de architect en de praktische werkwijze vanuit jouw eigen vakgebied. Jij vertaalt het gezichtspunt van de architect naar een werkbare bouwtekening. 

21 April 2021 - lees meer ...

Projectleider Woning- en Utiliteitsbouw

Regio Gouda - Propylon

In de functie van projectleider ben je als manager eindverantwoordelijke voor het realiseren van de projecten binnen de daarvoor gestelde kwaliteit, planning en het budget. In het werkvoorbereidings-stadium geef je leiding aan de werkvoorbereider(s) in je team. Tijdens de uitvoering geef je leiding aan de uitvoerder(s), waarbij je het project op hoofdlijnen praktijkgericht controleert en begeleidt. Je woont bouwvergaderingen bij en onderhoudt de contacten met onderaannemers, leveranciers en overige derden. Verder bewaak je de planningen en stel je tussentijdse prognoses op in het kader van het te verwachten eindresultaat. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie van de onderneming.

21 April 2021 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider

Omgeving Tilburg - Propylon

Voor deze mooie organisatie ben ik op zoek naar een Senior Werkvoorbereider die met zijn technische kennis en leidinggevende kwaliteiten zich gaat inzetten om de uitdagende projecten zo voor te bereiden dat alles soepel verloopt voor en tijdens de realisatiefase. Als senior werkvoorbereider geef je leiding aan een team van werkvoorbereiders en coördineer je alle activiteiten van het onderdeel werkorganisatie. Je maakt in de verwervingsfase algemene tijdschema's en bepaalt werkmethodieken, waaruit de te hanteren algemene bouwplaats kosten van een project voortkomen. Je beheert de documentenstroom en zorgt ervoor dat de kwaliteits-, veiligheids- en milieumaatregelen worden gerealiseerd. In je werk heb je dagelijks contact met diverse interne en externe partijen en afdelingen, om zo de volledige planning tot in detail uit te werken.

21 April 2021 - lees meer ...

Monteur Inbraakbeveiliging

Harderwijk - Koekman Telecom & Beveiliging

Ben jij op zoek naar een functie met toekomstperspectief? Uitzicht op een vast contract, doorgroeimogelijkheden en een fijne, informele sfeer op je werk? En, wil je hier in de regio werken? Kom dan ook werken bij Koekman Telecom & Beveiliging! Wat ga je doen? Wij zoeken een Monteur Beveiliging met verstand van zaken! Wij bieden je een stap waarin jouw gedrevenheid, zelfstandigheid en passie voor techniek volledig tot zijn recht komt. Als Monteur Beveiliging ben je zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging, camera’s en toegangscontrolesystemen. Dit bestaat hoofdzakelijk uit het aanleggen en onderhouden van diverse installaties. Dit gebeurt bij bedrijven, instellingen maar ook bij particulieren op locatie. Daarnaast voer je ook aanpassingen uit aan installaties en systemen. Mede door jouw brede technische kennis ben je in staat om snel tot oplossingen te komen en ben je niet bang om nieuwe technieken eigen te maken. Je bent flexibel, servicegericht, praktisch en pro actief. Luisteren, overleggen en adviseren, zowel met je collega’s en zeker ook met klanten is een belangrijk onderdeel van jouw werk. Ook ben je bereid om mee te draaien in een storingsdienst.

20 April 2021 - lees meer ...

Allround mechanisch medewerker

Alkmaar - Polychromal

Ben jij op zoek naar een zeer gevarieerde job? Uitzicht op een vast contract, doorgroeimogelijkheden en een fijne, informele sfeer op je werk? Kom dan ook werken bij Polychromal! Wat ga je doen? Wij zoeken een allround medewerker op onze mechanische afdeling. De werkzaamheden bestaan uit cnc frezen, cnc laseren, programmeren van de machines, handmatige mechanische bewerkingen en monteren/assembleren. De producten zijn veelal van aluminium al dan niet gecombineerd met andere materialen. Het is een zeer diverse job waarbij ordentelijk en georganiseerd werken belangrijk is. Wij zoeken een leergierige collega die zeker ook nog in onze organisatie zou willen doorgroeien.

20 April 2021 - lees meer ...

Technicus montage flatbed printers

Alkmaar - Polychromal

Ben jij op zoek naar een zeer gevarieerde job? Uitzicht op een vast contract, doorgroeimogelijkheden en een fijne, informele sfeer op je werk? Kom dan ook werken bij Polychromal! Wat ga je doen? Wij zoeken een Technicus montage flatbed printers die door ons (verder)opgeleid wordt! Wij bieden je een stap waarin jouw gedrevenheid, zelfstandigheid en passie voor techniek volledig tot zijn recht komt. Als Technicus montage flatbed printers ben je zelf verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden waaronder het plegen van onderhoud, installeren, assembleren van flatbed printers all over the world. Dit bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud en in bedrijfstelling van diverse installaties. Wij zoeken een leergierige loyale accuraat werkende collega die graag in een klein middelgroot bedrijf werkzaam wil zijn waarbij groei in werkzaamheden zeker tot de mogelijkheden behoort. Polychromal houdt het midden tussen metaal, grafisch en machinebouw.

20 April 2021 - lees meer ...

Filteren