2117 vacatures gevonden

Bouwkundig tekenaar

Gelderland - Bouwselect

Als bouwkundig tekenaar ga je na de ontwerpfase het bouwobject uitwerken. Met behulp van een 3D-modelleringsprogramma (in Archicad) ga je het bouwobject begrijpbaar maken voor alle partijen die er mee in aanraking komen. Het bureau is een integraal werkend architectenbureau. Ze begeleiden klanten graag bij het formuleren en het calculeren van hun project (projectmanagement), bij het vormgeven en de technische uitwerking ervan (architectuur en bouwkunde) en bij de realisatie en de budgetbewaking (bouwmanagement). Ontwerpen is voor hun integraal nadenken over: het comfort en de beleving van de gebruikers, de inpassing in de omgeving, alle aspecten van duurzaamheid, de vormgeving van het gebouw, het interieur en de omgeving, de kosten van realisatie en gebruik, en de degelijkheid, flexibiliteit en toekomstbestendigheid. 

1 Januari 2019 - lees meer ...

(junior) revit tekenaar

Gelderland - Bouwselect

Als (Junior) Revit tekenaar ga je in een compact team werken aan 3D modellen, bestekken, uitvoering en toezicht. De medewerkers van het bureau werken met elkaar op 1 locatie ten behoeve van meerdere architectenbureau’s. Creativiteit, kennis en ervaring kunnen zo optimaal uitgewisseld worden. je werkzaamheden bestaan uit het maken van (3D) bouwtekeningen in diverse stadia van een project: van presentatie tekeningen tot en met werktekeningen.

1 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider Bouw Medior

Arnhem - Kracht Recruitment

Je bent een Projectleider Bouw Medior met zowel technische als organisatorische kennis en ervaring van grote bouwprojecten. Als Projectleider infra heb je goede commerciële vaardigheden en bent communicatief vaardig. Binnen deze innovatieve organisatie bent je verantwoordelijk voor alle technische en financiële aspecten binnen infra technische projecten. Je weet teamleden commercieel bewust te houden en stuurt hen op een motiverende en inspirerende wijze aan. De werkzaamheden bij de functie Projectleider Infra: - Het initiëren en voorbereiden van infrastructurele projecten - Begeleiden van de aanbesteding en voortgang van de uitvoering - Meedenken met de projectontwikkelaar over de uitvoering van projecten - Verantwoordelijk zijn voor diverse bouwprojecten - Coachen, motiveren en stimuleren van het personeel

1 Januari 2019 - lees meer ...

Technisch beheerder

Utrecht - Maandag

De afdeling WSB is verantwoordelijk voor een goed beheer van onze openbare ruimte. Juiste communicatie/contact met bewoners, bedrijven en bestuur staan hierbij centraal. Er is volop ruimte voor creatieve oplossingen. Servicegerichtheid en duurzaamheid hebben een hoge prioriteit binnen de gemeente. Daarnaast staan uitgangspunten als, samenwerken, informeren en plannen en prioriteren centraal. Van jou verwachten wij dat jij op basis van jouw onbevangen kijk op het werken binnen de lokale overheid resultaatgerichte en vindingrijke oplossingen weet aan te leveren.             Wat ga jij doen Concreet denken wij aan de volgende taken: Organiseren diverse (elektrotechnische) beheer- en onderhoudswerkzaamheden aan de openbare verlichting; verkeer regel installaties; stadsafsluiting; gemalen, enz.; Verzorgen beheer en onderhoud van bewegwijzering en verwijssystemen; Verzorgen en beheren revisiegegevens van gemeentelijke kabels en leidingen; Overleg met nutsbedrijven en vergunningverlening kabels en leidingen.

1 Januari 2019 - lees meer ...

Civiele Werkvoorbereider

Breda - Maandag

Bij Maandag® zij wij op zoek naar een Civiele Werkvoorbereider die bij ons in vast dienstverband wilt treden voor 24-36 uur per week (bespreekbaar). Als Civiele Werkvoorbereider in dienst van Maandag® zal je werkzaam zijn binnen een gemeentelijke instelling in de regio midden Brabant. Je kennis en ervaring is gericht op wegen, kunstwerken en verkeer.

1 Januari 2019 - lees meer ...

tekenaar/ontwerper wegen (MBO middenkaderfunctionaris infra)

Hoorn - bouwhuysch

Bij onze opdrachtgever ga je na je studie middenkaderfunctionaris aan de slag als junior ontwerper. Je komt te werken in een enthousiast team bestaande uit ontwerpers, adviseurs en project- en procesmanagers. Dagelijks werk je aan een verscheidenheid van civieltechnische projecten. Door de sterk wisselende orderportefeuille wordt er steeds een beroep gedaan op jouw creativiteit en technische vaardigheden. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitwerking, maar tevens voor de juiste vertaling van de wensen vanuit de opdrachtgever en/of de omgeving.

31 December 2018 - lees meer ...

Toezichthouder Bouw

Breda - Maandag

Maandag® is op zoek naar een Toezichthouder Bouw die op detacheringsbasis bij ons in vast dienstverband wilt werk voor verschillende opdrachtgevers in Midden-Brabant. Als Toezichthouder Bouw- en Woningtoezicht ben je vanuit je expertise en ervaring verantwoordelijk voor het toezien en adviseren van alle in uitvoering zijnde bouwwerken, nieuwbouw en verbouw. Je controleert en rapporteert tijdens de bouw of het bouwwerk voldoet aan de minimale eisen voor constructieve veiligheid, brandveiligheid, installatietechnische, milieutechnische en bouw fysische kwaliteit (Bouwbesluit) zoals ook nader omschreven in de omgevingsvergunning bouwen. Je voert vooroverleg met aannemers, bij alle grotere bouwwerken voor de aanvang van de bouw. Indien nodig adviseer je de aannemer om maatregelen te nemen die verder gaan dan de minimale eisen van het Bouwbesluit. Je handelt klachten af van omwonenden van bouwprojecten. Indien nodig leg je de bouwwerkzaamheden stil als er wordt afgeweken van de verleende bouwvergunning of het Bouwbesluit. Je wordt door de overheid aangesteld en je bent een onafhankelijke en onpartijdig instituut dat toeziet op de naleving van wet- en regelgeving bij projecten. Je vertegenwoordigt hierbij de gemeente op de bouwplaats. Je draagt hierbij zorg voor een goede afstemming van verschillende werkprocessen. Kijk jij met een kritische blik naar bouw projecten? Hou je overzicht en staat waarborging van kwaliteit bij jou hoog in het vaandel. Dan ben jij welllicht de nieuwe Toezichthouder Bouw die Maandag® zoekt!

31 December 2018 - lees meer ...

Medewerker Technisch Beheer

MAASTRICHT - Maandag

Jij hebt het bouwkundige inzicht en de juiste sociale eigenschappen om voor iedereen bij te dragen aan een goede huisvesting. Je begint je dag op kantoor. Een notitie van een bewoner die gaat vertrekken. Je gaat langs om te inventariseren of de huurder of de corporatie nog iets aan de woning moet doen. Onderweg krijg je een telefoontje. Een lekkage in de badkamer en de bewoner is in paniek. Je gaat meteen langs om de bewoner gerust te stellen en de schade op te maken. Terwijl je omdraait bel je meteen het onderhoudsbedrijf zodat ook zij die kant op kunnen. Een snelle oplossing! Met een gezonde dosis lef waarbij je risicokaders respecteert zorg jij voor de beste oplossing, in elke onderhoudszaak en voor elke partij. Ben jij die sociale lefgozer die van aanpakken weet, dan zetten wij de auto alvast voor je klaar!  

31 December 2018 - lees meer ...

Junior Uitvoerder Transformatie | Project Klokkenberg Breda, Aan De Stegge Roosendaal

Breda - Building Heroes

Als junior uitvoerder bij Aan de Stegge Roosendaal maak je snel stappen. Dat begint al met jouw eerste project: Transformatie van landgoed de Klokkenberg te Breda. Jij krijgt de eer om ervaring op te doen tijdens de uitvoering van dit iconische project. Samen met een ervaren uitvoerder naast je en verschillende opleidingsdagen leer jij alle kneepjes van het vak. Jij bent over 3 jaar de onmisbare bouw professional die van grote toegevoegde waarde is bij toporganisaties en projecten zoals de Klokkenberg.Door als junior uitvoerder aan de slag te gaan op dit transformatieproject bij één van de mooiste bouwbedrijven van Zuid-West Brabant, maak je deel uit van ons 3-jarig multi-company traineeship, de Construction University. Dit traineeship is veel meer dan alleen meewerken. Je volgt intensieve opleidingen, doet mee aan sparringsessies en je vergroot je netwerk in de bouwbranche. Samen met andere Building Talents word je uitgedaagd jezelf te overtreffen, te investeren en buiten de bestaande kaders de denken en handelen.Positieve carrièreperspectievenJouw traineeship vormen we samen met jou, klanten, coaches en opleidings- en kennispartners. De focus ligt op de ontwikkeling van attitude en essentiële kenniselementen zoals contract-, tender-, risico- en omgevingsmanagement, maar ook in BIM, integraal ontwerpen en circulair bouwen. Meld jij je aan en word je uitgekozen voor dit Building Talents traject dan kun je er niet meer onderuit; jij bent een innovator en na afronding de duurzaam inzetbare bouw professional met uitzonderlijk positieve carrièreperspectieven!

31 December 2018 - lees meer ...

Traineeship Civiele Techniek | Construction University

Brabant - Building Heroes

Jij bent over 3 jaar meer dan future proof voor de civiele branche! Jij creëert impact niet alleen voor jezelf maar ook voor je (toekomstige) collega's en de branche.Dit bereik je door dit traineeship: Construction University. Naast dat je werkt bij top spelers in de civiele techniek volg je ook kennis en attitude trainingen, doe je mee aan sparringssessie en vergroot je je netwerk binnen de civiele techniek. Samen met andere Building Talents word je uitgedaagd jezelf te overtreffen, te investeren en buiten de bestaande kaders de denken en handelen.Je maakt kennis met verschillende organisaties, functies en projecten. Niet alleen in de uitvoering, maar ook in de initiatieffase van projecten. Ja, je leest het goed, in de initiatieffase. Tenminste als dit aansluit bij jouw capaciteiten en ambities, want het draait om jou; jouw ambities, persoonlijkheid, drive en ontwikkelingsmogelijkheden.Positieve carrièreperspectieven Jouw traineeship vormen we samen met jou, klanten, coaches en opleidings- en kennispartners. De focus ligt op de ontwikkeling van attitude en essentiële kenniselementen zoals contract-, tender-, risico- en omgevingsmanagement, maar ook in BIM, integraal ontwerpen en circulair bouwen. Kortom alles om de duurzaam inzetbare professional te worden met uitzonder positieve carrièreperspectieven!

31 December 2018 - lees meer ...

Senior Projectmanager

Roermond - Waterschapsbedrijf Limburg

Senior Projectmanager “...doelmatig en rechtmatige inkoop…” Dit doe jij Als Senior Projectmanager ben je verantwoordelijk voor projecten betreffende budget, tijd, kwaliteit, projectorganisatie en organisatie impact, je draagt hierover verantwoordelijkheid af aan de Manager Afdeling Projecten. De inhoudelijke afstemming over de voortgang, risico’s en issues stem je af met de interne opdrachtgever. Je verricht meer complexe werkzaamheden qua omvang en diepgang binnen het taakveld en je ondersteunt, faciliteert en instrueert projectmedewerkers bij het behalen van de projectdoelstellingen. Je geeft functioneel leiding aan leden van het projectteam, tevens ben je mede verantwoordelijk voor aanlevering van relevante projectinformatie ten behoeve van portfoliomanagement. De Senior Projectmanager verzorgt de procesmatige begeleiding en globale inhoudelijke kwaliteitstoetsing van alle voorkomende nieuwbouw-, renovatie-, vervangings- en onderhoudsprojecten en organisatorische projecten met een hoog afbreukrisico. Je bent verantwoordelijke voor de voorbereiding, uitvoering, overdracht en de nazorg van meerdere complexe, heterogene en multidisciplinaire projecten of programma's zowel uitgevoerd in eigen beheer als uitbesteed aan adviesbureaus. Als Senior Projectmanager lever je een bijdrage aan onderzoek en innovatie en draag je bij aan het meerjaren investeringsprogramma en onderhoudsplan. Je vraagt vergunningen aan in het kader van de projecten aan zuiveringstechnische werken. Je geeft leiding aan de uitvoering van complexe aanbestedingen volgens het vastgestelde aanbestedingsbeleid en financieel mandaat. Hier werk je samen met contractmanagers en de coördinator inkoop of inkoper.

31 December 2018 - lees meer ...

Jong professional die wil doorgroeien als werkvoorbereider of uitvoerder met bim

Emmen - Voort

Je bent net afgestudeerd. Je wilt groeien. En als jong professional van Voort ga jij jezelf verder ontwikkelen in BIM. Dit betekent dat je het programma van technische en persoonlijke trainingen volgt. Ondertussen doe je werkervaring op bij één van onze opdrachtgevers. Maar wat ga je leren?  de toegevoegde waarde van BIMde aansluiting van BIM op de praktijkhet doorvoeren van aanpassingen in Revit user interfacenavigeren in 3D3D modelleren het exporteren van data uit een BIM modelmodellen importeren en linkenBIM 360

31 December 2018 - lees meer ...

Jong professional die wil doorgroeien als werkvoorbereider of uitvoerder met bim

Heerenveen - Voort

Je bent net afgestudeerd. Je wilt groeien. En als jong professional van Voort ga jij jezelf verder ontwikkelen in BIM. Dit betekent dat je het programma van technische en persoonlijke trainingen volgt. Ondertussen doe je werkervaring op bij één van onze opdrachtgevers. Maar wat ga je leren?  de toegevoegde waarde van BIMde aansluiting van BIM op de praktijkhet doorvoeren van aanpassingen in Revit user interfacenavigeren in 3D3D modelleren het exporteren van data uit een BIM modelmodellen importeren en linkenBIM 360

31 December 2018 - lees meer ...

Jong professional die wil doorgroeien als werkvoorbereider of uitvoerder met bim

Groningen - Voort

Je bent net afgestudeerd. Je wilt groeien. En als jong professional van Voort ga jij jezelf verder ontwikkelen in BIM. Dit betekent dat je het programma van technische en persoonlijke trainingen volgt. Ondertussen doe je werkervaring op bij één van onze opdrachtgevers. Maar wat ga je leren?  de toegevoegde waarde van BIMde aansluiting van BIM op de praktijkhet doorvoeren van aanpassingen in Revit user interfacenavigeren in 3D3D modelleren het exporteren van data uit een BIM modelmodellen importeren en linkenBIM 360

31 December 2018 - lees meer ...

Traineeship projectmanagement civiele techniek – uitvoerder (9/11/2018)

Utrecht - Voort

Met het Jong professional programma Projectmanagement civiele techniek ontwikkel jij jezelf in jouw vakgebied. Door de technische trainingen krijg jij de juiste kennis om projecten tot een succes te maken. Daarnaast verbeter je jouw persoonlijke vaardigheden en leer je hoe je deze het best kunt inzetten. De technische trainingen De trainingen worden gegeven in samenwerking met 4Building, Bewuste Bouwers, Heleco Advies & Training en EMVI-prestatiemeting. Aanbesteden & contracteren: In deze training leer je de samenhang te zien tussen de fases in het bouwproces en de uit te voeren acties. Ook kom je erachter met welke criteria de juiste bouworganisatievorm gekozen kan worden en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van de contractvorm, contractvoorwaarden en aanbestedingsprocedures. Risicomanagement: Verdiep je in de stappen die doorlopen worden bij het uitvoeren van een risicoanalyse. En sla vervolgens een brug naar risicomanagement. EMVI in de theorie en praktijk: Leer aanbesteden op basis van de ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving’ (EMVI). Zo weet je de potentiële meerwaarde van de organisatie naar voren te brengen. UAV-gc: In drie trainingen kom jij alles te weten over UAV-gc. Zo weet je na de trainingen precies hoe je UAV-gc moet toepassen in de praktijk. Systems engineering Kom erachter hoe systems engineering wordt toegepast in de praktijk en ga vervolgens zelf aan de slag met een casus. Omgevingsmanagement Je leert de basis van omgevingsmanagement, zodat je invulling kunt geven aan de rol van omgevingsmanager en jouw project succesvol maakt in een (complexe) omgeving. De persoonlijke trainingen De trainingen worden gegeven in samenwerking met MV-Training & Coaching en Inizio Training. Het merk ‘IK’ Ontwikkel relevante inzichten en vaardigheden met betrekking tot jouw persoonlijke effectiviteit. En versterk je kennis van je persoonlijke drijfveren, ambities en vaardigheden. Effectief communiceren Word je bewust van hoe je communiceert en hoe je dit kunt verbeteren door beknopt je boodschap over te brengen, een ander te bevragen en feedback te geven. Persoonlijke effectiviteit Vergroot jouw kennis over je kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. En leer het beste uit jezelf te halen! Timemanagement Krijg belangrijke inzichten over hoe jij effectief je tijd kunt besteden en leer omgaan met tijdnood.

31 December 2018 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

31 December 2018 - lees meer ...

Planvoorbereider Bouw

Gouda - Kracht Recruitment

Als Planvoorbereider krijg je een belangrijke rol in de tender- en engineeringsfase toegewezen. Je komt in actie tijdens het verwerven en uitwerken van nieuwe bouwprojecten. Op basis van je kennis en ervaring ben je in staat om een project te doorgronden wanneer het gaat om techniek en processen. Naast dat je actief bent in de tenderfase ben je onder andere ook verantwoordelijk voor: - Opstellen voorbereidingsplanning - Opstellen uitvoeringsplanning - Opstellen van logistieke plannen - Inrichten van bouwplaatsen - Actief bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie - Meedenken over nieuwe technieken en procesoptimalisaties

31 December 2018 - lees meer ...

Calculator / werkvoorbereider bouw | vast dienstverband

PUTH - Randstad

Heb jij al enige ervaring als Calculator / Werkvoorbereider in renovatie onderhoud en woon je in regio Zuid Limburg? Zoek je een (andere) baan waarbij je kan werken in een relatief klein hecht team? Wil je werken als de rechter hand van de directeur? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je maakt in deze organisatie onderdeel uit van een flexibel team met een informele sfeer. Het betreft een dynamische functie met voldoende afwisseling van binnen en buiten. Functie omschrijving: - Het zelfstandig opnemen en calculeren van projecten - Werkvergunningen aanvragen - Materialen bestellen - Bouwplaats personeel aansturen - Het plannen van de werkzaamheden Functie eisen: - MBO- of HBO-Bouwkunde - Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie bij een aannemer - Secuur te werk kunnen gaan - Goede communicatieve vaardigheden Wij bieden: Een uitdagende en afwisselende functie en een vaste baan bij onze opdrachtgever. Jij krijgt een gevarieerde functie met veel zelfstandigheid binnen een leuke team. Je ontvangt een goed salaris passend bij je leeftijd en ervaring met een prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform Bouw/Uta CAO. Daarnaast krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen een leuke organisatie. Interesse? Reageer dan via de ‘solliciteer-knop’ met een actueel cv en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Gencer Tüter op 0653724474 Hopelijk spreken wij je snel! Werken via Randstad Bouw afdeling kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment van bouwprofessionals. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke benadering, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

31 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider / Tekenaar - aankomend projectleider

BEUNINGEN GLD - Randstad

Ben jij een (technische) Werkvoorbereider / tekenaar met bouw en/of technisch ervaring? Heb jij BIM / Revit ervaring of enkel AutoCad en wil je juist (meer) ervaring opdoen met BIM / Revit? Woon je in de regio Nijmegen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Onze opdrachtgever is een middelgrote organisatie gespecialiseerd in productie en montage van gevel technische producten. In deze functie ben jij een onderdeel van een team van 4 werkvoorbereiders / tekenaars. Voor een ambitieuze kandidaat zijn er concrete doorgroeimogelijkheden richting projectleiding. Het betreft een zeer afwisselende baan. Naast werkvoorbereiding en tekenwerk (AutoCad) kan je je specialiseren in BIM / Revit. Daarnaast ben je regelmatig op bouwlocatie voor enige technische begeleiding en evt. bouwvergaderingen. Functie eisen: - WTB of en/of bouwkundige kennis op minimaal MBO-niveau - Enige ervaring als werkvoorbereider / tekenaar in bouw / geveltechniek of vergelijkbaar - Ervaring AutoCad is een must en ervaring met BIM / Revit een pré - Voldoende kennis van moderne communicatiemiddelen - In het bezit van rijbewijs B Wij bieden; Een uitdagende en afwisselende functie bij een professionele organisatie. Jij krijgt een gevarieerde functie met veel zelfstandigheid binnen een leuke team. Je ontvangt een goed salaris passend bij je leeftijd en ervaring met een prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen een leuke organisatie. Het betreft een vaste baan met doorgroeimogelijkheden. Voor een volledige functieomschrijving of meer info over functie en/of bedrijf graag contact opnemen met Gencer Tüter op 0653724474 Interesse? Reageer dan via de ‘solliciteer-knop’ met een actueel cv en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Gencer Tüter op 0653724474 Hopelijk spreken wij je snel! Werken via Randstad Bouw afdeling kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment van bouwprofessionals. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke benadering, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

31 December 2018 - lees meer ...

Hoofd Bouwplaatstoetsing | vast dienstverband

Gouda - Randstad

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Hoofd Bouwplantoetsing met ervaring als Bouwplantoetser en aantoonbaar leidinggevende ervaring. Als Hoofd Bouwplantoetsing hou je bezig met de dagelijkse coördinatie en aansturing van het team. Het gaat in beginsel om ondersteuning van het team in de dagelijkse werkzaamheden. Als Hoofd Bouwplantoetsing ga je je richten op de werkzaamheden: - kwaliteit beheer van de werkzaamheden; - aanspreekpunt voor vraagstukken m.b.t. de dagelijkse werkzaamheden; - verantwoordelijk voor totaalwerkvoorraad en doorlooptijden; - denkt mee en doet voorstellen aan de directeur Techniek voor proces- of kwaliteitsverbetering. Voor het hoofd Bouwplantoetsing gelden de resultaatgebieden van de bouwplantoetser. Naast deze basis resultaatgebieden richt het hoofd Bouwplantoetsing zich ook op de volgende resultaatgebieden: - realiseren van het effectief en efficiënt uitvoeren van de werkzaamheden van het team; - signalering voortgangsprocessen in relatie tot doorlooptijden, bouwplannen inclusief de realisatieprocedure; - bewaking gestelde doelen; - monitoren van de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden; - helpt medewerkers (op weg) bij vragen; - delegeert concrete taken aan medewerkers; - onderneemt de juiste actie bij knelpunten in de dagelijkse werkzaamheden; - komt tot beargumenteerde beslissingen en keuzes; - stimuleert en motiveert medewerkers tot het kwaliteitsgericht werken; - afstemming met de directeur Techniek over de gang van zaken en knelpunten binnen het team; - voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken; - organiseren van teamcursussen en workshops. Wij zoeken: - minimaal afgeronde HBO-bouwkunde of gelijkwaardig, aangevuld met kennis en ervaring op - het gebied van Woningwet, Bouwbesluit 2012 en brandveiligheid. - bekend met inspecties van nieuwbouw woningen (toetsen van plannen volgens het Bouwbesluit). - vaardigheid in het vergaren en verspreiden van bouwkundige kennis. - op de hoogte van de marktontwikkelingen en trends op het vakgebied. - in het bezit van rijbewijs B. - ruime werkervaring als bouwplantoetser. - aantoonbaar ervaring in een leidinggevende functie. Wij bieden: Een uitdagende en afwisselende functie en een vaste baan bij onze opdrachtgever. Jij krijgt een gevarieerde functie met flexibele werktijden met veel zelfstandigheid binnen een leuke team. Je ontvangt een goed salaris passend bij deze positie met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen een leuke organisatie. Interesse? Reageer dan via de ‘solliciteer-knop’ met een actueel cv en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Gencer Tüter op 0653724474 Hopelijk spreken wij je snel! Werken via Randstad Bouw afdeling kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment van bouwprofessionals. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke benadering, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

31 December 2018 - lees meer ...

Gebiedsmanager(s) Versterken 2 FTE

Groningen - Maandag

Als Gebiedsmanager bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor de lokale uitwerking van het Plan van Aanpak Versterken. Je bent de schakel tussen de gemeente, NCG, de uitvoeringsorganisatie CVW en verschillende externe partijen. Daarbij leg je verbanden tussen de verschillende programma's. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van de juiste (financiële) randvoorwaarden om de voortgang van het programma te bevorderen. Daarnaast stuur je de uitvoering van projecten aan die bij de deelnemers en stakeholders worden uitgevoerd. Je bent in staat op inhoud en proces initiatief te nemen, nieuwe impulsen te geven en op strategisch niveau overzicht te organiseren en te behouden. Je voelt je nauw betrokken bij de regio. Dat houdt in dat je bereid bent je voor langere tijd te verbinden aan het gebied en haar inwoners. Vanuit de opdrachtgever werk je onder (bestuurlijke) verantwoordelijkheid en uit naam van de gemeente waar je werkzaam bent. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team bestaande uit een projectmanager (tevens plaatsvervangend gebiedsmanager), projectleiders, junior projectleiders, projectondersteuners en bewonersbegeleiders. Het team is in opbouw en heeft in de definitieve vorm een omvang van ca. 15 fte. De inrichting van projecten gaat volgens de IPM methode. Je rapporteert rechtstreeks aan het Teamhoofd gebiedsgericht werken. - Je bent eindverantwoordelijk voor het proces- en projectmanagement (volgens de IPM methode) van het PvA respectievelijk de projecten die daar uit voortvloeien - Je geeft leiding aan het team in het gebied - Je zorgt voor afstemming met externe deelnemers en stakeholders, waaronder de gemeenten en corporaties - Je voert regie over de inbreng in en uitvoering van PvA door CVW - Je bent medeverantwoordelijk voor de opbouw en bemensing van de projectorganisatie - Je zorgt voor het opstellen van plannen van aanpak met ramingen of begrotingen voor de intentie-, initiatief- en uitvoeringsfase van projecten - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van periodieke inhoudelijke en financiële verantwoordingsrapportages op

31 December 2018 - lees meer ...

Projectcoordinator Civiele Techniek

Groningen - Maandag

Onze projectcoördinator is voor onze opdrachtgever betrokken bij uiteenlopende civiele projecten. Hij is druk met de werkschema's voor de aanleg van een brug en belangrijk bij het opstellen van de kostenraming voor de nieuwe tunnel. Met zijn brede technische interesse is hij betrokken bij grote en kleine trajecten en volledig in control! Let op: dit is een wervende vacature, waarna wij samen op zoek gaan naar een passende opdracht voor jou!

31 December 2018 - lees meer ...

BIM Modelleur

Zwolle - Maandag

Als BIM modelleur werk je bouwkundige ontwerpen uit. Je wordt in deze functie verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van bouw en technische installaties. Dit gebeurd vaak in softwareprogramma's zoals Revit of AutoCAD, dit klinkt jou dus niet onbekend in de oren! Naast zelf ontwerpen houd jij je je ook bezig met het controleren van je collega modelleurs. Ook ben je continu aan het schakelen met opdrachtgevers, leveranciers en andere collega's van verschillende bouwprojecten. Als BIM Modelleur ben je van projectontwikkeling tot aan de uitvoering betrokken bij het ontwerp van diverse objecten. Hoe leuk is dat!

31 December 2018 - lees meer ...

Toezichthouder Bouw

Groningen - Maandag

Ben jij een bouwkundige die er niet zomaar vanuit gaat dat alles volgens de regels voorloopt? Check en controleer jij liever alles eerst? Heb jij gemeentelijke ervaring? Dan ben jij de juiste persoon voor de functie Toezichthouder Bouw bij Maandag®! Instappen met een vast dienstverband waarbij je gedetacheerd wordt bij verschillende gemeentes. Als Toezichthouder Bouw ben je namens de gemeente werkzaam op de meest uiteenlopende locaties; van grote bouwterreinen in de buitenlucht tot een gezellig dorpscafé in aardbevingsgebied. Hierbij check jij met jouw bouwkundig oog of de voortgang van het pand en project conform bouwbesluit, vergunning en bestemmingsplan verloopt. Je rapporteert je bevindingen en maakt melding van overtredingen.

31 December 2018 - lees meer ...

Adviseur Waterbouw

Groningen - Maandag

Stel je voor wat er gebeurt als een damwand niet op tijd wordt onderhouden. Daar moet je natuurlijk niet aan denken! Gelukkig heeft onze noordelijke opdrachtgever het assetmanagement goed op orde. Mede dankzij jou. Als waterbouwkundige ben jij de ‘gegevenseigenaar' van verschillende assets in Noord-Nederland. Je levert de technische input bij het opstellen van opdrachten en vraagspecificaties voor vast en variabel onderhoud richting opdrachtnemers. Je doet verbetervoorstellen, vaak in multidisciplinaire samenwerking met je collega (senior) adviseurs. Je beoordeelt verbetervoorstellen van de opdrachtnemer en neemt actief deel aan de verbeterprocessen. Bij aanlegprojecten stel je de voorwaarden vast. Dit doe je op basis van de functionele specificaties en in overeenstemming met relevante regelgeving en wensen stakeholders. Je focus ligt op zaken als damwanden, kust- en oeverwerken, morfologie en waterbodems. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van beheer- en onderhoudsplannen op basis van de Reliability Centered Maintenance-methodiek. Dankzij jou zijn deze plannen optimaal qua beschikbaarheid, betrouwbaarheid, veiligheid en kostenefficiëntie. Op basis van jouw advies over risico's, prioritering van maatregelen en de eventuele beheersmaatregelen ligt er uiteindelijk een heldere opdracht. Daarnaast adviseer je over de optimale onderhoudsstrategie en maak je de gevolgen hiervan voor de informatievoorziening van de ondersteunende systemen duidelijk. Ook maak je analyses rondom inspecties en rapportages.

31 December 2018 - lees meer ...

Filteren