3848 vacatures gevonden

Klantbegeleider

Enschede, Nederland - Voort

In de functie van klantbegeleider begeleidt je trajecten van A tot Z (mutaties, renovaties en services) en ben je verantwoordelijk voor het klantencontact en vertaal je de wensen van de klant naar de interne organisatie. Om dit te doen plan je technische opnames in en voer je ze zelf ook uit. De gegevens hiervan lever je aan bij de calculatie zodat zij een offerte op kunnen stellen. Je bent verantwoordelijk voor de doorlooptijd ten aanzien van het uitbrengen van de offerte, brengt de offerte uit bij de klant, verzorgt de opvolging hiervan tot aan het akkoord en verzorgt de opdrachtbevestiging. Gedurende het hele traject onderhoud je nauw contact met de werkvoorbereiding na akkoord van de offerte. Je houdt controle op de doorlooptijden van de openstaande werken, monitort de werken die uitgevoerd worden en je verzorgt de oplevering. Administratief ben je goed onderlegd omdat je alle afspraken dient vast te leggen en de voortgang dient te bewaken. Je zorgt ervoor dat de SLA's behaald worden en bent verantwoordelijk voor het behalen van de afgesproken brutomarges. Om dit goed te kunnen doen ben je sterk op commercieel gebied.

19 Maart 2020 - lees meer ...

BIM Engineer Tekla

Rijssen - Voort

In deze functie ben je in teamverband verantwoordelijk voor de 3D warehouse-module binnen de organisatie en werk je mee aan de ontwikkeling daarvan. Je coördineert digitale uitwisseling vanuit 3D warehouse richting co-makers met behulp van o.a. BVBS, PXML, IFC, signaleert raakvlakken en bent verantwoordelijk voor de communicatie en afstemming van de 3D warehouse module binnen het projectteam en de co-makers. Ook neem je deel aan interne ontwikkelprojecten en initieert interessante ontwikkeldoelen. Daarnaast fungeer je gezamenlijk met het team waarin je werkt als vraagbaak voor vragen op het gebied van modelleren in het 3D warehouse.

19 Maart 2020 - lees meer ...

BIM Engineer Utilitaire en Conceptuele projecten

Zwolle - Voort

Als BIM engineer ben je medeverantwoordelijk voor de verder ontwikkeling van BIM binnen de organisatie. Jij doet dit door BIM-standaarden op te stellen, bibliotheken en plattegronden verder uitwerken en up-to-date houden. Jij modelleert voor de tenders van onze opdrachtgever, je bouwt en optimaliseert BIM-modellen voor uiteenlopende projecten. Samen met de BIM afdeling en je collega's werk je samen aan utilitaire en conceptuele projecten en zorgen jullie ervoor dat co-makers aansluiten op ons model.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Utiliteitsbouw

Groenlo - Voort

In deze functie ben je het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en het gezicht van de organisatie op de bouw. Je werkt binnen een vast team met een werkorganisator, bouwplaatsmedewerker, vaste leveranciers en onderaannemers samen aan de projecten.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider (4/7/2018)

Hengelo - Voort

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een werkvoorbereider die zich vast wil bijten in projecten. Iemand die de verantwoordelijkheid voor uiteenlopende technische voorbereidingen en administratieve protocollen draagt. Je organiseert en ‘engineert’ jouw project en alles wat daarbij hoort. Je werkt nauw samen met de uitvoerder op de bouw, jij regelt de zaken binnen en de uitvoerder buiten. Samen laten jullie het bouwproces soepel verlopen.  Voorbeeld van een werkdag: Je komt 's ochtends op je werk, pakt een kop koffie en praat even met je collega's bij. Je computer is opgestart en de offertes die je hebt opgevraagd zijn binnen. Je kijkt en vergelijkt deze met elkaar. Jij beheert de tijdschema's en detailplanningen en controleert of alles nog op schema loopt. De uitvoerder belt jou om wat meer- en minderwerk door te nemen, je verwerkt dit in het overzicht wat je hebt opgesteld. Halverwege de ochtend krijg je een aantal werk- en productietekeningen toegestuurd, je controleert deze en past aan waar nodig. Je beantwoordt nog even een paar mailtjes, voordat je gaat lunchen. Na de lunch staat er een bouwvergadering gepland voor het project wat jij in uitvoering hebt. Je neemt actief deel aan de bouwvergadering en stelt na afloop een rapport op. Er zijn je nog een paar punten binnen geschoten, waarvoor je de projectleider nodig hebt. Je ziet hem in de gang lopen en schiet hem aan. Jullie overleggen kort en komen met dé beste oplossing. Dat is lekker! Je gaat achter je computer zitten, doet een paar belletje en bestelt nog wat materialen voor een ander project. De einde van de middag nadert en de werkdag vloog voorbij.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Junior uitvoerder

Zwolle - Voort

Als trainee uitvoerder ben jij medeverantwoordelijk voor de realisatie van projecten. Samen met de uitvoerder coördineer je de dagelijkse werkzaamheden en zorg je ervoor dat alles volgens plan verloopt. Op de werklocatie ben jij verantwoordelijk voor onder andere het materiaal, de technische uitvoering en het inhuren van het personeel. Ook onderhoud je de contacten met de opdrachtgever en overige betrokken partijen. In deze functie kun je doorgroeien tot zelfstandig uitvoerder. Met de traineeship projectmanagement word jij een specialist in onder andere risicomanagement, EMVI, UAV-gc en Systems engineering. Hierdoor weet jij straks als geen ander hoe je een project tot een succes maakt! Zo kan jij tijdens de traineeship uitvoerder in de omgeving van Zwolle je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Constructief Tekenaar

Hengelo - Voort

Als constructief tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van legplannen en wapeningstekeningen. Daarbij heb je contact met opdrachtgevers, aannemer en hoofdconstructeurs over projectinhoudelijke aspecten. Tevens constateer en meld je afwijkingen in de opdrachtgegevens, denk je mee en breng je advies uit over verbeteringen en waarborgen van kwaliteit.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Integraal BIM modelleur/coördinator

Veenendaal - Voort

Je bent in deze functie betrokken bij zeer uiteenlopende bouwprojecten, je weet goed welke zaken prioriteit hebben en welke werkzaamheden later aanbod komen. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van BIM-modellen, bedenkt in samenwerking met collega's integrale technische oplossingen. Daarbij maak je nZEB-berekeningen en woon je vergaderingen en besprekingen bij.  Als integraal BIM modelleur/coördinator begeleid en coördineer je zelfstandig de projecten. Daarbij bestaat de mogelijkheid, als je de ambitie hebt, om naar deze rol toe te groeien als je nog geen ervaring hebt in het begeleiden van de projecten.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Calculator/commercieel medewerker

Lichtenvoorde - Voort

Je bent verantwoordelijk voor het maken van projectcalculaties, hiervoor bereken je de hoeveelheden materiaal, materieel en manuren per project. Je verzorgt de opvolging en draagt het op een correcte wijze over aan aan je collega's van de afdelingen, planning, bedrijfsbureau en facturatie. Daarnaast verricht je acquisitie werkzaamheden en werf je nieuwe klanten.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Inkoper

Doetinchem omgeving - Voort

Als inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopbeleid van de organisatie. Je bepaalt wat het bedrijf nodig heeft en stelt in overleg vast welke diensten en/of producten er ingekocht dienen te worden. Daarnaast onderhoud je contacten met de leveranciers, zorg je dat er inkoopcontracten afgesloten zijn en zorg je ervoor dat een goede prijs-kwaliteit verhouding voorop staat. Als inkoper heb je een begeleidende rol in het leveringsproces en zorg je voor een juiste financiële en administratieve afhandeling. Daarnaast houd je de inkoopmarkt nauwlettend in de gaten en houd je zicht op de nieuwe producten en diensten die interessant kunnen zijn voor het bedrijf.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Servicetechnicus Bodemenergie

Wichmond, Nederland - Voort

Je werkzaamheden zullen zich primair richten op uitvoering van servicewerkzaamheden en verhelpen van storingen aan de bron- en warmtepompsystemen.  Tevens zul je ook ingezet worden op de inbouw en afmontage van WKO-installaties op locatie en zullen er werkzaamheden worden verricht in de werkplaats van de opdrachtgever (afmontage/testwerk). Daarbij werkt onze opdrachtgever zonder enige vorm van storingsdiensten! Na een inwerkperiode kan (her-)inbedrijfstelwerkzaamheden na een inbouwactiviteit tevens tot je takenpakket behoren.  In de eerste periode zul je de specifieke techniek van energieopslag en warmtepomp ‘eigen moeten maken’, derhalve ben je voornamelijk op locatie aanwezig voor in- en uitbouwwerkzaamheden, service en onderhoud, storingsafhandeling etc en verkrijgen van inzicht in de achterliggende installaties. Je functie betreft hoofdzakelijk een buitenfunctie op wisselende locaties. Voor je functie en werkzaamheden krijgt je (bij zelfstandige inzetbaarheid)beschikking over een bedrijfsauto.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Engineer Telecom

Zwammerdam - Voort

Als engineer ontwerp je zelfstandig uitbreidingen op bestaande glasvezelnetwerken en zal je meewerken aan het verwerken/importeren van bestaande glasvezelnetwerken in verschillende software programma's. Door middel van ruwe data in softwareprogramma's als Cocon, AutoCAD en Excel zorg jij voor eenduidigheid en een optimalisatie slag. De gemaakte engineering zal uitgewerkt worden in werktekeningen en werkpakketten voor de uitvoering. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwfysisch adviseur

Veenendaal - Voort

Als bouwfysisch adviseur in deze functie kom je terecht op de afdeling "energie en duurzaamheid" en ben je inhoudelijk betrokken bij verschillende bouwprojecten. Jij bent de specialist van het project op het gebied van energie en duurzaamheid. Op termijn zul je daarnaast geheel zelfstandig de afdeling aansturen en het gezicht naar buiten zijn. Jouw dag ziet er als bouwfyisch adviseur als volgt uit. Het is maandagochtend en je arriveert op kantoor. Je begint de dag met een lekkere kop koffie en bekijkt je dagplanning. De eerste taak van vandaag bestaat uit het opstellen van nZEB-, El- en EPC berekeningen. Daarna is het tijd voor de kwaliteitsborging van jouw project. Hierbij hanteer je de BRL 9500-05. Tijd voor pauze. Je gaat lunchen en praat gezellig bij met je collega's over het weekend. Na de pauze begin jij met het opstellen van samenhangende projectanalyses en - adviezen met betrekking tot klimaat, energie, installaties en bouwkundige maatregelen. Je hebt nog even tijd om goede integrale technische oplossingen uit te denken voor jouw project. Hier ga je de volgende dag meteen mee verder. Naar mate je langer werkzaam bent in deze functie is er ruimte om je werkzaamheden uit te breiden met de volledige zelfstandige bediening van de opdrachtgevers, van offerte tot nazorg. Tevens mag je het team "energie en duurzaamheid" volledig gaan aansturen. Heeft deze vacature je interesse gewekt? Dan is de functie van bouwfysisch adviseur echt iets voor jou!

19 Maart 2020 - lees meer ...

Calculator (1/8/2019)

Arnhem - Voort

Als zelfstandig calculator adviseer je over- en bepaal je de kostprijs voor een project dat onze opdrachtgever wil gaan realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en beheren van kengetallen in de database om tot de kostprijs te komen. Je informeert en adviseert het projectteam over de wijze waarop de kostprijs is gebaseerd. Je werkt aan grote utilitaire projecten en bent goed in het inschatten van kansen en risico’s. Je zet planmatig de financiële voorbereiding van bouwprojecten op en bent hierdoor betrokken bij prijs- en contractvorming tot de overdracht aan het projectteam. Je bepaalt op ramingsniveau de 1ste kostenopzet, maakt elementen- en analysebegrotingen, prijsvergelijken en vraagt offertes op. Daarbij is het voor jou geen probleem om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Calculator (1/8/2019)

Apeldoorn - Voort

Als zelfstandig calculator adviseer je over en bepaal je de kostprijs voor een project dat onze opdrachtgever wil gaan realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en beheren van kengetallen in de database om tot de kostprijs te komen. Je informeert en adviseert het projectteam over de wijze waarop de kostprijs is gebaseerd. Je werkt aan grote utilitaire projecten en bent goed in het inschatten van kansen en risico’s. Je zet planmatig de financiële voorbereiding van bouwprojecten op en bent hierdoor betrokken bij prijs- en contractvorming tot de overdracht aan het projectteam. Je bepaalt op ramingsniveau de eerste kostenopzet, maakt elementen- en analysebegrotingen, doet prijsvergelijkingen en vraagt offertes op. Daarbij is het voor jou geen probleem om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectvoorbereider

Lichtenvoorde - Voort

Jij bent verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse projecten. Je leest tekeningen en past deze aan als dat nodig is, bestelt materialen en stemt hierop de productie af. Je werkt in een grote ruimte met de rest van je collega's in een zelfsturend team. Jullie pakken gezamenlijk problemen op en je kunt goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Nijverdal - Voort

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het gehele voorbereidingstraject van de uit te voeren projecten. Jij vraag offertes op, bereidt inkoopgesprekken voor, maakt en controleert werktekeningen, onderhoudt contact met de uitvoerder op de bouwplaats en verzorgt de afstemming met leveranciers en onderaannemers.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Calculator

Rijssen - Voort

Als zelfstandig calculator bepaal je de kostprijs en adviseer je hierover voor een project dat onze opdrachtgever wil gaan realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en beheren van kengetallen in de database om tot de kostprijs te komen. Je informeert en adviseert het projectteam over de wijze waarop de kostprijs is gebaseerd. Je werkt aan grote utilitaire projecten en bent goed in het inschatten van kansen en risico’s. Je zet planmatig de financiële voorbereiding van bouwprojecten op en bent hierdoor betrokken bij prijs- en contractvorming tot de overdracht aan het projectteam. Je bepaalt op ramingsniveau de eerste kostenopzet, maakt elementen- en analysebegrotingen, doet prijsvergelijkingen en vraagt offertes op. Daarbij is het voor jou geen probleem om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwkundig ontwerper

Rijssen, Nederland - Voort

Dit doe jij als Bouwkundig ontwerper: jij komt in beeld tijdens het inventariseren van de wensen van de klant om zelfstandig het ontwerp te verzorgen binnen de kaders van de opdrachtgever. Denk hierbij aan schetsontwerp, visualisatie en presentatie. Ontwerpen en keuzes worden gepresenteerd bij projectbesprekingen die jij bij woont en actief aan deelneemt. Verder heb je regelmatig extern contract over je eigen projecten en zorg je voor een goede communicatie met de opdrachtgever. Bouwkundige en constructieve zaken koppel je terug aan alle betrokkenen bij je projecten maar ook bewaak je het ontwerpproces en stuur je bij waar nodig wat je vervolgens terugkoppelt aan de projectleider. Tot slot signaleer je meer- en minderwerk en meldt je dit bij de projectleider. Dit ben jij als Bouwkundig ontwerper: een uitdaging zie jij als een kans en jij wilt graag bijdragen aan het droomhuis van de klant. De klant is koning en jij zult er alles aan doen om mee te denken met hun wensen en om dit uitvoerbaar te maken. Je kunt goed het overzicht bewaken in je projecten maar kent tegelijkertijd ook alle details. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwkundig tekenaar (vrijstaande woningbouw)

Rijssen, Nederland - Voort

Als bouwkundig tekenaar voor vrijstaande woningbouwprojecten kom je terecht in een team van 12 tekenaars, 1 constructeur en 1 hoofd tekenkamer. Innovatie en een optimale samenwerking kenmerken het team. In deze functie ben jij betrokken bij het tekenwerk en alle aanverwante zaken. Denk hierbij aan de eerste schetsen tot aan de definitieve variant voor de uitvoerders. Daarnaast vervaardig jij bestek-, werk- en detailtekeningen en toets jij het bouwbesluit. Je maakt bouwbesluit berekeningen en EPG-berekeningen. Tot slot houd jij je bezig met de volledige 3D modellering inclusief materialen en componenten. Je hebt veel interne en extern contact en regelmatig voer jij overleg met de opdrachtgever, gemeente, de verkoopadviseur van het project, de constructeur en de uitvoerders.  In deze functie krijg je de nodige begeleiding en wordt je ingewerkt om je zo snel mogelijk wegwijs te maken in de functie. Maar ook in het bedrijf, denk aan de vrijdag middag borrel en personeelsvereniging.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider Stedelijk Water

Herten - Voort

Als projectleider houdt je grip op uitdagende projecten, maar ben je ook actief met relatiebeheer en marktbewerking. Je coördineert de projecten en begeleidt collega's hierbij. Je stelt aanbiedingen en begrotingen op en speelt een belangrijke rol bij het verwerven van projecten. Het opstellen van rapportages, offertes en planningen doe je moeiteloos. Je bewaakt de technische kwaliteit van de werkzaamheden. Je levert inhoudelijke bijdragen aan de verschillende (andere) vakgroepen. Daarnaast is het van groot belang dat je goed overzicht houdt van planningen, uren en kosten tijdens de verschillende projectfasen. Je stuurt bij waar nodig met als einddoel een goed projectresultaat en een tevreden opdrachtgever.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Verkeerskundig ontwerper

Herten - Voort

In het proces van probleemanalyse tot ontwerp ben jij de spil die de verkeerskundige kwaliteit van het ontwerp borgt en vormgeeft. De vraagstukken zijn van alle schaalniveaus en worden vaak op een integrale wijze opgepakt in samenwerking met de andere vakgroepen. Jij vertaalt deze vraagstukken verkeerskundig en verkeerstechnische in een helder, integraal ontwerp. Je bekijkt de vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken en weegt de verschillende politieke belangen hierbij af. Je bent in staat om je vakgebied goed te vertegenwoordigen. Je stuurt op een integraal verkeerskundig ontwerp waarin alle disciplines als groen, natuur, landschap, stedenbouw en beheer van openbare ruimte vanzelfsprekend zijn meegenomen. Je kunt je goed verwoorden, zowel mondeling als schriftelijk, je presenteert vlot en luistert goed waarbij je begrip toont voor conflicterende belangen. Kortom, jij bent onze expert op het gebied van verkeerskundig ontwerp.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectadministrateur / Projectcontroller

Andelst, Nederland - Voort

In de rol van projectcontroller ben je verantwoordelijk voor een juiste en accurate project administratie. Je zorgt samen met de medewerkers van de uitvoering en/of projectleiding voor goede kwaliteit van de project administratie. Om dit te bereiken moet je én stevig in je schoenen staan én in staat zijn een goede relatie met je collega’s op te bouwen. Naast zorg voor de administratie maak je als projectadministrateur ook analyses en prognoses. Tevens stel je de periodieke rapportage op voor de controller en de directie van Van Gelder Infratechniek. Daarnaast ben je als projectadministrateur betrokken bij projecten die de administratieve organisatie efficiënter moet maken. Ook ben je in staat om kansen in je eigen werk te herkennen waardoor jij en je collega’s het niveau van de dagelijkse werkzaamheden kunnen verhogen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit: Het inrichten van project/contractadministratie en registeren van basisgegevens van projecten/contracten in het systeem; Het voeren van administratie aangaande het verwerken van gewerkte uren, gebruikte materialen, onderhanden werk, werkelijke kosten/opbrengsten en het bewaken van de tijdige en volledige vastlegging hiervan; Het bewaken van contract- en projectbudgetten en het signaleren en rapporteren van (dreigende) afwijkingen; Het bespreken van meer-/minderwerk en deelnemen aan prognose gesprekken en het rapporteren hierover; Factureren en betaling volgen of door belasten van contract-, projectonderdelen conform gemaakte afspraken; Het monitoren van project specifieke contracten en afspraken met leveranciers, beoordelen van afwijkingen en klachten. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Medewerker (ster) bedrijfsbureau in de ondergrondse infra

Berlicum, Nederland - Voort

Als fulltime medewerker bedrijfsbureau ben je 40 uur per week beschikbaar en maak je deel uit van een team van 6 personen. Samen met collega's en leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de administratie van inkoop, verkoop en projectcalculatie in de breedste zin van het woord. Jouw Taken: bestellen materialen t.v.v. de projectenOntvangen en verwerken facturenMaken van kostprijsberekeningen in MetacomOpmaken van facturenCalculeren t.b.v. offertesVerzorgen van projectgebonden inkoop en uitbestedingBij collega's, leveranciers en/of klanten voorzien van relevante informatie per telefoon of mail.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Kabels & Leidingen

Berlicum, Nederland - Voort

Als fulltime medewerker Uitvoerder ben je 40 uur per week beschikbaar en maak je deel uit van echt familieibedrijf. Samen met collega's en leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten in hoofdleidingen, huisaansluitingen en/of combiwerken. Jouw Taken: bestellen materialen t.v.v. de projectenOntvangen en verwerken facturenAansturen van diverse ploegenVerantwoordelijk voor de voortgang buitenBij collega's, leveranciers en/of klanten voorzien van relevante informatie per telefoon of mail.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Filteren