2422 vacatures gevonden

Werkvoorbereider Bouw

Eindhoven - BAM Groep N.V., Koninklijke

Wil jij werken aan mooie, complexe utiliteitsbouwprojecten waar jouw bouwkundige expertise tot uiting komt? Dan is een functie als Werkvoorbereider Bouw bij onze projectenorganisatie jouw nieuwe uitdaging! Wat ga je doen? Als Werkvoorbereider Bouw werk je mee aan middelgrote tot grote integrale projecten. Dit doe je samen met collega’s voor complexere werken in verschillende markten. Jij bent de steun en toeverlaat van de Projectmanager en pakt de technische en administratief-organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op. Hierbij is een kwalitatief optimale en goede projectuitvoering tegen minimale kosten het eindresultaat. Verdere werkzaamheden: Uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden; Creëren en bewaken van gedetailleerde project specifieke planningen en werkvoorbereiding schema’s; Signaleren en uitwerken van afwijkingen en dit communiceren binnen het uitvoeringsteam (meer- en minder werk); Communiceren met co-makers over de hoeveelheden ten behoeve van bestellingen en verrekeningen.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Duurzaamheid & Energie

Bunnik - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij een Werkvoorbereider die zich de combinatie van duurzame energiesystemen en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw installatie/werktuigbouwkundige expertise goed samen met andere disciplines? En wil jij bijdragen aan de ambitieuze groei van een duurzaam bedrijfsonderdeel? Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het team Realisatie zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Duurzaamheid & Energie op het gebied van Energiesystemen. Je werkt als rechterhand van de projectleider aan kleine en middelgrote energie gerelateerde projecten. Deze projecten hebben vaak betrekking op warmtepompen, WKO-systemen en zonnepanelen. Werkzaamheden zijn: Ontwerpen, berekenen en begroten van installaties; Opnemen en uitwerken van meer- en minderwerken; Verzorgen van de noodzakelijke planningen en de bewaking daarvan; Aanvragen en beoordelen van offertes; Verzorgen van de materiaalbestellingen; Overleggen met medewerkers van andere disciplines ten aanzien van de coördinatie van ontwerp en uitvoering.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw Bam Schiphol

Schiphol - BAM Groep N.V., Koninklijke

Check nu in voor jouw droombaan als Werkvoorbereider Bouw bij BAM Schiphol! Wat ga je doen? Als Werkvoorbereider Bouw bij BAM Schiphol werk je aan complexe en integrale projecten op de 3e grootste luchthaven van Europa. Als Werkvoorbereider Bouw zit jouw uitdaging vooral in de aard en omvang van de projecten en om de verschillende stakeholders te ondersteunen in hun dagelijkse werk. Je pakt op een enthousiaste manier de technische en administratief-organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op, waarbij een kwalitatief optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten het eindresultaat is. In jouw rol als werkvoorbereider ben je in staat om: de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en werkinstructies uit te werken; gedetailleerde projectspecifieke planningen en werkvoorbereidingschema’s te maken en te bewaken; je signaleert afwijkingen, werkt dit uit en communiceert dit binnen het uitvoeringsteam (meer- en minder werk); je communiceert met onze co-makers over de hoeveelheden ten behoeve van bestellingen en verrekeningen.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Elektrotechniek

Apeldoorn - BAM Groep N.V., Koninklijke

Voel jij je als Uitvoerder Elektrotechniek thuis bij complexe projecten waar jij eindverantwoordelijk bent voor planning, controle, uitvoering, veiligheid en kwaliteit op de bouw? Wil je graag projecten in regio oost doen met standplaats Apeldoorn? Dan is dit jou baan! Wat ga je doen? Jij voelt je thuis en hebt ervaring in grote, complexe projecten. Aspecten zoals planning, werkorganisatie, controle, uitvoering, veiligheid en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel. In deze spilfunctie krijg jij de mogelijkheid en de vrijheid om de totale begeleiding van de uitvoering van aanleg of montage van middelgrote en/of complexe elektrotechnische projecten op je te nemen. Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van het project. Daarbij sta je als uitvoerder elektrotechniek in nauwe samenwerking met collega’s die een W- of B-achtergrond hebben. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van het werk. In ieder project is optimale samenwerking cruciaal, dus zorg jij bijvoorbeeld voor: het zelfstandig uitvoeren van middelgrote en/of complexe elektrotechnische projecten; montagebezetting en personeelsinzet op het project in overleg met de projectleiding; het gedetailleerd bijhouden van meer- en minderwerk; het bewaken van de standopname, prognose en planning van de uit te voeren werkzaamheden en indien nodig zelfstandig opstellen van detailplanningen en bepalen van de aanpak en de werkvolgorde; de kwaliteit van het werk en periodieke rapportages omtrent de montagevoortgang, gereedheidspercentage, budget en prognose; het volgen van ontwikkelingen op het gebied van gereedschap, materieel en montagetechnieken en adviseren van het management hierover.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Service Specialist Werktuigbouwkunde

Apeldoorn - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij service specialist in hart en nieren en weet jij alles van werktuigbouwkundige installaties? Op locatie bij onze klant in Arnhem zijn wij op zoek naar een dedicated service specialist werktuigbouwkunde. Is dit jouw volgende stap? Wat ga je doen? Ben jij een volwaardig Service Specialist en haal jij je uitdaging uit het oplossen van complexe technische storingen? Kun jij goed in teamverband werken en ga je aan de slag en het verschil maken bij onze klant in Arnhem? Dan is dit jouw baan! Bij BAM Bouw en Techniek Regio Oost werk je aan een integrale, multidisciplinaire aanpak van kleine en middelgrote complexe projecten in de utiliteit. Het project is een utiliteitsgebouw met een bruto vloeroppervlak van 34.000m2, je zult begrijpen dat je daar als service specialist een belangrijk onderdeel van bent. Als Service Technicus | Service Specialist onderhoud, test, kalibreer en repareer je de complete werktuigkundige installatie waaronder verwarmings-, luchtbehandeling en (warm) water- en gasinstallaties. Jij spoort in deze installaties storingen op, verhelpt deze en rapporteert schriftelijk hierover en adviseert onze klanten. Je bent in deze rol de locatieleider op de locatie. Daarom bouw je als professional aan een duurzame klantrelatie, signaleer je mogelijke extra werkzaamheden en denk je mee over totaaloplossingen en verbeteringen. Je overlegt met de klant omtrent de uitvoering van de werkzaamheden en instrueert zo mogelijk de eindgebruikers van de opdrachtgever. Een belangrijk onderdeel van deze functie is het draaien van consignatiediensten volgens rooster. Hiervoor verwachten wij dat je een flexibele opstelling hebt.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Projectorganisator – middelgrote projecten

Bunnik - BAM Groep N.V., Koninklijke

Het project is gegund. Jij vormt met de projectleider en de hoofduitvoerder een vast team. Het is aan jou om de eerste grote lijnen uit te zetten voor onze integrale utiliteitsbouwprojecten. Wat ga je doen? Je denkt goed na over een project, maakt een inschatting van de nodige en beschikbare tijd en stelt voorbereidingsplanningen op afgeleid van de contractplanning. Vervolgens stem je de planningen af met de engineers, onze (bouw)partners en het uitvoeringsteam wat het project tot een integraal succes maakt. Je stelt de eerste werkplannen op en zorgt dat de procedures overeenkomstig ons managementsysteem goed zijn ingericht. Je richt het documentmanagementsysteem in om de informatiestromen goed te laten verlopen. Als projectorganisator werk je samen in een team bestaande uit projectleider en hoofduitvoerder. Je geeft leiding aan 2-3 werkorganisatoren. Ieder heeft zijn/haar focus en jij brengt dit samen. Als projectorganisator van utiliteitsbouwprojecten zit jouw uitdaging vooral in de aard en omvang van de projecten, de integraliteit (bouw én techniek) en om de verschillende teamleden te ondersteunen in hun dagelijkse werk. Wat kun je verwachten in je rol? Verantwoordelijk voor alle voorbereidende taken t.b.v. de uitvoering; Opstellen, beheren, monitoren en bijsturen van zowel korte als lange termijn planningen op projecten met behulp van de geschikte planningsmethodiek en binnen geldende veiligheidsregels, projectkaders en wet- en regelgeving ten einde de voortgang van het project te waarborgen; Het bewaken van de planningen, signaleren van en acteren op wijzingen; Opzetten en bewaken van informatiestromen van alle projectbetrokkenen; Faciliteren en borgen van afstemming van de disciplines tussen interne en externe partijen, conform de projecteisen, zodat een geïntegreerde planning beschikbaar is en gedragen wordt; Eerste aanspreekpunt voor de werkvoorbereiding; Het coachen van jonge werkorganisatoren in het team.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Rotterdam – Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Regiowerken

Rotterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij een werkvoorbereider die de combinatie van techniek en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw werkbouwtuigkundige expertise goed samen met andere disciplines? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Binnen het team Regiowerken werk je aan meerdere projecten. Deze projecten vloeien voort uit bijvoorbeeld Prestatiecontracten of vanuit bestaande/nieuwe relaties. Je bent als (ervaren) werkvoorbereider de rechterhand van het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren, (technisch) begeleiden van de calculatie- en werkvoorbereiding en je zorgt voor een soepel verloop van ieder project. Je werkt aan uitdagende projecten in zowel uitbreidingen, vervangingen en renoveren van werktuigbouwkundige installaties. Een greep uit jouw werkzaam- en verantwoordelijkheden: Verantwoordelijk voor alle voorbereidende taken t.b.v. de uitvoering; Samen met het team werk je aan het opnemen van renovatie- en vervangingswerkzaamheden in het werk en deze vertalen naar aanpak en/of een begroting; Het aanvragen en selecteren van offertes bij partners of andere leveranciers behoort tot je takenpakket; Bewaken en opstellen van offertes voor meer- en minderwerken en het voorleggen hiervan aan projectleiding; Verzorgen van alle administratieve taken in onderhoudssysteem; Leveren van technische en financiële informatie ten behoeve van prognoses.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider (Engineer) Werktuigbouwkunde

Zwaag - BAM Groep N.V., Koninklijke

Werk je nu in de uitvoering en wil je doorgroeien in de rol van Werkvoorbereider W, of ben je net een paar jaar werkzaam als werkvoorbereider en wil je je verder ontwikkelen, lees dan snel verder. In verband met het doorgroeien van een collega, zijn wij op zoek naar een nieuwe Werkvoorbereider W. Wat ga je doen? Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde bij BAM Beheer en Onderhoud werk je op de afdeling Beheer en Service. Een afdeling die zich richt op de projecten tot €250.000,- in de regio (Noord-Holland). Doordat de verschillende bouwprojecten steeds technischer worden - denk aan technische bouw innovaties - wordt op deze afdeling met multidisciplinaire teams gewerkt. Zo vallen meerdere deelspecialisaties samen in een team. Zelf ben je verantwoordelijk voor een portfolio aan klanten die aansluiten bij jouw specialisme, maar voel jij ook thuis binnen de andere specialisaties E en B. In deze dynamische rol ben je met drie tot vijf projecten tegelijkertijd bezig en voor 75% op kantoor en 25% buiten de deur aan het werk. Werkzaamheden Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde houd jij je bezig met het uitwerken van binnenkomende aanvragen, zodat de te verrichten werkzaamheden helder in kaart kunnen worden gebracht; het voorbereiden en plannen van de te verrichten werkzaamheden en binnen het team uitvoerende de geschiktste mensen vinden voor de uitvoering van de werkzaamheden. het verrichten van werkzaamheden op locatie. In sommige gevallen kun je jezelf zien als een halve uitvoerder; ondersteunende calculatiewerkzaamheden; de ondersteuning van het buitenteam Informeren van de klant Tekenwerk

24 Juli 2019 - lees meer ...

Amsterdam, Realisatie: Projectmanager Elektrotechniek

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Heb jij organisatorisch talent en kun je processen goed coördineren? Weet jij de bindende factor in een team te zijn én kun je mensen inspireren? Wat ga je doen? Als projectmanager techniek ben je verantwoordelijk voor de realisatie van één of meerdere multidisciplinaire projecten. Jij bent vanuit de techniek (E & W) verantwoordelijk voor het installatietechnische gedeelte van onze utiliteitsbouwprojecten. Je zoekt actief de samenwerking met medewerkers van andere vakgebieden op om samen tot een goed ontwerp en uitvoering(plan) te komen. In de projectfase komen de volgende werkzaamheden op jouw pad komen: Verantwoordelijk voor de inzet medewerkers binnen de door jou gestelde urenbudgetten; Verzorgen en beoordelen van offerte aanvragen; Uitwerken van meer- en minderwerk, stelposten en bijhouden van periodieke financiële overzichten; Naleven van het opgestelde personeels-, arbo- en kwaliteitsbeleid; Contact onderhouden met verschillende stakeholders zoals leveranciers, onderaannemers, maar ook opdrachtgevers zoals overheids- en nutsbedrijven of particuliere partijen omtrent de (technische) voortgang van de projecten. Verder vinden wij het belangrijk dat je een actieve bijdrage levert aan het optimaliseren van onze processen om op een efficiënte en veilige wijze invulling te geven aan de uitvoering van onze projecten.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Bouw

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Wil jij werken aan middelgrote integrale Bouwprojecten in Amsterdam en Noord Holland? Wat ga je doen? Als Uitvoerder binnen de regio ben je een onmisbaar deel van onze organisatie. In deze functie ben je samen met andere uitvoerders verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van uitdagende projecten en geef je dagelijks leiding aan een uitvoeringsteam. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn o.a.: Het waarborgen van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn van ons werk en onze medewerkers. Jij bent in staat om het beleid hieromtrent uit te dragen en te handhaven. Zo is jouw bouwplaats altijd schoon en worden de veiligheidsregels streng in acht genomen; Je geeft op efficiënte en effectieve wijze leiding aan het uitvoeringsteam; Het bijhouden van de projectadministratie en het administreren van rapportages van voortgang- en kostenbewaking; Het signaleren van meer- en minderwerk en het bijsturen op de financiële ontwikkeling van het project. Je zorgt voor de aanwezigheid van de benodigde productiemiddelen op het project; Je bent een aanjager van innovaties, BIM en Lean zijn voor jou reeds dagelijkse kost en je weet mensen op de bouwplaats hierin mee te nemen om samen iedere dag een stukje beter te worden; Tot slot, ben je ook een ’coachend leider’ en haal jij het beste uit jouw medewerkers naar boven.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Amsterdam – Projectleider Utiliteitsbouw

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij ervaren in het technisch en financieel aansturen van integrale utiliteitsbouwprojecten in regio Groot Amsterdam/Noord-Holland? Wat ga je doen? Als projectleider Bouwkunde ben je verantwoordelijk voor het realiseren van middelgrote utiliteitbouwprojecten. Jij bent technisch en financieel verantwoordelijk én zorgt ervoor dat het project op een veilige wijze wordt uitgevoerd. Samen met je projectteam draag je zorg voor een optimale werkvoorbereiding zodat de bouw en installatie op de meest efficiënte en effectieve wijze kan worden gerealiseerd. Samen met je team ontwerp, bereken en begroot je de bouw en installatie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de planning (ook financieel) en treedt veelvuldig in overleg met de opdrachtgever om maximale service en kwaliteit te bieden. Je werkt nauw samen me de opdrachtgever volgens UAV-GC en stelt in overleg met de opdrachtgever een acceptatieplan op. Daarbij overleg je veel met medewerkers (en externen) van andere vakgebieden t.a.v. de coördinatie van het ontwerp en uitvoering. Hiermee werk je o.a. met BIM. Je verzorgt de aanvragen voor benodigde goedkeuring zoals Nutsbedrijven e.a. alsmede de offerte-aanvragen en beoordeelt deze. Je verzorgt tevens de goedkeuring op tekening en parafeert deze voor uitvoering van de diverse projecten, inclusief de eventueel door derden gemaakte tekeningen. Verder draag je zorg voor het tijdig gereedkomen van de werkbegrotingen, werk je meer- en minderwerk en stelposten uit en houdt hiervan periodiek financiële overzichten bij. Naast deze projectgebonden verantwoordelijkheden en taken vind jij het een uitdaging om mee te denken en te bouwen aan de (cultuur) omslag van een traditionele bouwer naar een service gerichte bouwer. In deze functie rapporteer je aan de Manager Realisatie.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Amsterdam, Planontwikkeling: Projectorganisator/Planner

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Leidt jouw kennis van bouwprocessen tot een winnende inschrijving en succesvolle uitvoering? Sta jij stevig in je schoenen en weet je continue de juiste kritische vragen te stellen waarmee we de organisatie naar een nog hoger niveau krijgen? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan. Je komt te werken op de afdeling Planontwikkeling. Dit team is verantwoordelijk voor het indienen van de winnende tender. Het doel van jouw rol in het tenderproces is om een veilige, kwalitatief hoogwaardige en tijdige projectuitvoering tegen de meest economische kosten te waarborgen. Als projectorganisator in de tenderfase stel jij een plan op hoe wij het bouwproject gaan realiseren, hierbij denk je na over de bouwmethode, de daarbij behorende veiligheid en de bouwplaatsinrichting. Vervolgens stem je het plan af met onze (bouw)partners en teamleden wat het project tot een integraal succes maakt. Dit vertaal je in een begroting, de Algemene Bouwplaats Kosten (ABK). Samen met je collega’s van de afdeling planontwikkeling stel je een realistische engineerings- en realisatie planning op. Je vindt het leuk om aan de ‘commerciële’ kant van projecten jouw kennis van het bouwproces in te zetten. Kortom, een leuke diverse rol waarvoor we zoeken naar een communicatief vaardige strateeg. Wat kun je bijvoorbeeld verwachten in je rol? Met jouw kennis en expertise adviseer je o.a. het tenderteam, de uitvoerder en de projectleider; Opstellen van de bouwplaatsinrichting en het algemene tijdsschema (ATS), die dienen als input voor het opstellen van de begroting van de algemene bouwplaatskosten (ABK). Hierin werk je samen met onze collega’s van BAM Materieel. Het fungeren als sparringpartner om gezamenlijk te zorgen dat de begrootte kosten aansluiten bij de te verwachten kosten in de uitvoering; Het opstellen van afgeleide producten na de gunningsfase. Je kunt hierbij denken aan inkoopschema’s, termijnschema’s, personeelsinzetschema’s, etc. Signaleren van veiligheidsrisico’s tijdens de ontwerp-, tender- en voorbereidingsfase en stimuleren van veiligheidsbewustzijn bij het projectteam. Je bepaalt de beheersmaatregelen en implementeert deze in de projectaanpak, met als doel een veilige uitvoering van de werkzaamheden;

24 Juli 2019 - lees meer ...

Calculator

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij een bouwkundig calculator die toe is aan de volgende stap in je carrière? Durf jij het aan om in teamverband aan complexe projecten te werken van minimaal € 25.000.000 die midden in de stad worden gebouwd? En wil jij in een ervaren team alle kneepjes van het vak leren? Dan dagen wij jou uit te solliciteren bij de grootste (ontwikkelende)bouwer van Nederland. Wat ga je doen? Als bouwkundig calculator bij BAM Wonen Speciale Projecten kom je in een mooi team van ervaren kostendeskundigen/calculatoren en werk je daarnaast in een projectteam van diverse specialisten aan de projecten, dit van initiatief tot en met oplevering. We hechten veel belang aan kennisdeling, werken met moderne bouwtechnieken vanuit BIM en realiseren projecten in nauwe samenwerking met een vaste groep co-makers. Om een goed beeld te schetsen kan je week er als volgt uit zien: Je begint elke dag met een goede kop koffie/thee. Je hoort daarna dat er een groot project binnengekomen is en je ontvangt een uitnodiging van het projectteamoverleg om samen met een andere collega om deel te nemen in het projectteam. Het betreft een object met appartementen van 26 verdiepingen hoog met een meerlaagse parkeergarage eronder. Aan jou/jullie de taak de kostprijs van het ontwerp te berekenen. Dit doe je aan de hand van een 3D-model in Navisworks en Solibri in het calculatiesysteem. Op een punt waar je er even niet uitkomt trek je een ervaren kostendeskundige, organisatiedeskundige of projectmanager aan zijn mouw. Je hebt een ervaren team om je heen dus je kunt altijd met je vraag ergens terecht. In de middag kan je lunchen in de bedrijfskantine of buiten de deur. Je zit midden in Amsterdam Zuidoost, dus er zijn veel eettentjes op loopafstand. Na de lunch is het tijd om deel te nemen aan de vergadering van een kennis/innovatieteam waar je deel van uit maakt en bezoek je buiten een project in uitvoering waar je aan gewerkt hebt. Het is mooi om te zien wat we met elkaar bereikt hebben, je bent er trots op! De rest van de week werk je aan het project. Tussendoor komen er een aantal offertes binnen van een ander project in de eindfase van de calculatie en jij beoordeelt op prijs/kwaliteitsverhouding. Je overlegt nog even met de afdeling inkoop om te kijken of je de krachten kunt bundelen, waarmee de inkoopprijs voordeliger uitvalt. De prijsaanbieding is volgende week en het eindgesprek tussen het projectteam met de directie is ingepland. Dan is er een bespreking over een project dat in zich in de overdrachtsfase bevindt. Jij draagt jouw calculatiedossier en kennis over aan het projectteam dat zich gaat bezighouden met de werkvoorbereiding en uitvoering. Lopende het project maak je de nacalculaties en neemt deel aan overleggen omtrent de financiële voortgang van het project. Je maakt deel van het complete proces en daarmee ook van onze lerende organisatie.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

23 Juli 2019 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

23 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider utiliteitsbouw (direct in dienst bij onze opdrachtgever)

Groningen - Bouwselect

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web binnen de afdeling nieuwbouw. De werkzaamheden hebben hoofdzakelijk betrekking op utiliteitsbouw. Te denken valt dan aan een verbouwing van een schooltje tot aan de nieuwbouw van een groot hotel bijvoorbeeld. Je voelt je nergens te groot voor en je bent nergens te klein voor. Je werkt nauw samen met je naaste collega’s, projectleiding, uitvoering en collega werkvoorbereiders. Je hebt technisch inzicht, analyseert verschillende situaties en durft beslissingen te nemen. de speerpunten van deze functie hebben betrekking op planning, financiën en veiligheid. Ervaring met 3D werken, in welke vorm dan ook , is een grote pre.

23 Juli 2019 - lees meer ...

Accounting (IFRS) Specialist

Arnhem - Nouryon

Nouryon’s global financial reporting and accounting expertise team supports the Executive Committee, Business Units and Functional management teams with the required accounting expertise, financial reporting, and the development and implementation of (new) accounting procedures and guidelines. Furthermore, the external financial reporting and coordination of the audit will be handled by this team. This team will ensure the quality of the group financial statements by reviewing the Business Units and Group balance sheet, income statement and cash-flow statement. We are looking for an Accounting Governance Expert. This role reports to the Manager Financial Reporting and Accounting Expertise and is based in Arnhem, the Netherlands. Within this context, you are responsible for the Group accounting principles and policies. Your mission is to ensure that accounting rules and guidelines are well documented and are applied consistently across Nouryon globally. Main responsibilities: • You maintain and further develop instructive and directive global accounting policies and guidelines • You drive the improvement agenda for providing clear and transparent accounting instructions throughout the organization • You maintain one standard chart of account (SCOA) • You monitor developments in IFRS and other relevant regulation and determine the impact thereof on Nouryon • You work with team members on accounting topics (position papers / accounting memoranda) • You contribute in the preparation of IFRS compliant consolidated (interim) financial statements • You contribute to or lead projects in the Accounting and Reporting department Job Requirements Qualifications • Accounting professional with at least 5+ years of relevant work experience in accounting and financial reporting • A master’s degree in accounting or finance and appropriate professional qualification (e.g. RA, CPA, or similar) • Experience as external auditor (big 4) is preferred • Thorough knowledge of IFRS • Excellent analytical skills and ability to balance multiple priorities and meet deadlines • Adequate communication skills to communicate effectively with employees at all levels in the organization • Excellent English language skills • Resourceful; ability to bring solutions and suggestions to management • Knowledge of SAP is preferred What can Nouryon, formerly AkzoNobel Specialty Chemicals, offer you? If you share our values and ambitions, we offer a fascinating international environment that rewards your skills and enthusiasm. Our employment package comprises a competitive salary, 46 vacation days and an attractive bonus scheme. Training opportunities and internal networks enable valuable personal and professional development. And through challenging projects with like-minded people, you will help us become first choice for our customers, shareholders and employees, all over the world. Application Information: For further information on the recruitment process, please contact Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, Tel +31 6 25194221. If you have questions on the role, please contact Albert Hoekman, Manager Financial Reporting and Accounting Expertise, Tel +31 6 21143512. We look forward to your application! Pease apply via the 'Apply' button. We have already chosen our sourcing channels for this recruitment and kindly ask not to be contacted by any advertisement agents, recruitment agencies or manning companies. *LI-RSD

23 Juli 2019 - lees meer ...

Engineer autocad

Noord Nederland - Prostruct

Onze klant is een gerenommeerde aannemer die zich bezig houdt met het installeren, onderhouden en repareren van diepzee kabels voor olie-, gas- en duurzame energieprojecten. Voor deze klant zijn wij op zoek naar een Project engineer AutoCAD. Ben jij op zoek naar een uitdaging in een dynamisch internationaal werkomgeving binnen een kleine maar groeiende organisatie? En ben jij gepassioneerd over jouw expertise? We zoeken naar een sterk gemotiveerde Project engineer AutoCAD met een betrokken en competitieve houding. Jouw nieuwe uitdaging Als een Project Engineer AutoCAD ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen en controleren van project tekeningen. Werkzaamheden: Vervaardigen van tekeningen voor projecten en tenders met AutoCAD Vervaardigen van installatie story boards met AutoCAD 2D Ontwerpen van schipdeck layouts met AutoCAD 3D/Inventor Ontwerpen van kabelroutes met AutoCAD 3D/Inventor Reviseren en updaten van CAD tekeningen waarnodig; Zorgen dat tekeningen conformeren aan contract, industrie, en lokale regelgeving; Verzorgen de werkvoorbereiding en administratieve afhandeling van de projecten. Wat vragen wij van jou? In het bezit van een HBO opleiding Werktuigbouw en/of een scheepsbouw achtergrond. Aantoonbare ervaring met AutoCAD 2D/3D and Inventor. Vloeiend in het spreken en schrijven van de Engelse taal. Vindingrijk en probleemoplossend vermogen. Sociale team player met een hands-on mentaliteit. Werken bij ProStruct. Bij ProStruct geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. De klant legt de lat hoog wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je zekerheid bij een solide bedrijf. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vieren gezamenlijk successen. Elke dag weer mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en de nieuwste technieken. Interesse? We snappen het als enthousiast bent geworden door deze vacature. Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt en wij nemen spoedig contact met je op.

23 Juli 2019 - lees meer ...

Ervaren uitvoerder gww

Overijssel - Prostruct

Onze klant is een regionaal georiënteerde aannemer binnen de infra. Zij voeren zowel kleine als middelgrote projecten uit in de GWW in het midden en noorden van het land. Bij dit familie bedrijf is ruimte voor een senior uitvoerder gekomen door groei van de organisatie.   De organisatie bestaat uit veel ervaren krachten. Een hechte band tussen de organisatie en haar personeel heeft het bedrijf stabiel door de crisis geleid. Eigen inbreng en innovatief denken zijn kenmerken binnen deze organisatie. Een uitdagende functie binnen een stabiel en innovatief bedrijf. Jouw uitdaging. Als Uitvoerder GWW ben je verantwoordelijk voor civieltechnische GWW projecten. Dit zal het volgende takenpakket zijn: Je maakt de planning voor de werkzaamheden De coördinatie van de werkzaamheden voor personeel, materieel en hulpmiddelen Het inkopen en inhuren van materieel, materiaal en hulpmiddelen ten behoeve van projecten met de juiste specificaties, in overleg met de directie Het fungeren als kwaliteitsverantwoordelijke Het naleven en toezien op de veiligheidsregels en arbeidsomstandigheden op te werklocatie Het uitvoeren van werkplekinspecties Het mede beoordelen van de onder hem/haar vallende medewerkers. Wat vragen wij van jou? Minimaal een afgeronde MBO of HBO opleiding civiel Woonachtig in Noord-Oost Nederland Leidinggevende capaciteiten 5 tot 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie Flexibele en resultaatgerichte instelling In het bezit van een rijbewijs B (B-E pré) Werken bij ProStruct. Bij ProStruct geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. De klant legt de lat hoog wanneer het gaat om jouw opleiding, ervaring en competenties. Natuurlijk krijg je een goed concurrerend salaris. Wij bieden je zekerheid bij een solide bedrijf. We hebben oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vieren gezamenlijk successen. Elke dag weer mag je aan de slag met mooie uitdagende projecten en de nieuwste technieken. Jou wacht een directe, structurele aanstelling bij een stabiel familiebedrijf met een informele en gestructureerde werksfeer. Interesse? We snappen het als enthousiast bent geworden door deze vacature. Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt en wij nemen spoedig contact met je op.    

23 Juli 2019 - lees meer ...

Monteur Mobiele Werktuigen

Hoorn - Snijder

Snijder B.V. heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de verhuur van (groot) grondverzetmaterieel en de daarbij behorende technische ondersteuning. Wij zijn vooral werkzaam in de z.g. natte projecten wereldwijd. Het machinepark bestaat voornamelijk uit CATERPILLAR machines. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, dit wordt ook verwacht van haar medewerkers. Wij zoeken versterking voor de werkplaats in Hoorn Monteurs mobiele werktuigen Functieprofiel Monteur GWW: In onze onderhoudswerkplaats worden de machines gereviseerd, gerepareerd, onderhouden en voorbereid voor een project. De grondverzetmachines zijn o.a. bulldozers type D6, wielladers type 966 en graafmachines type 330, 365, 385. De monteur is verantwoordelijk voor de eindcontrole, voordat de machine naar een project wordt getransporteerd. De monteurs weten een machine te reviseren, een storing diagnose te stellen en deze te repareren. Zij zijn verantwoordelijk voor registratie van de gewerkte uren en het materiaalgebruik. Onze monteurs zorgen er ook voor dat, als een machine op een project binnen Europa stil staat vanwege een storing, deze zo snel mogelijk weer kan draaien. Dit houdt in dat zij regelmatig ingepland zullen worden voor de consignatiedienst.

23 Juli 2019 - lees meer ...

Rotating Monteur

Hoorn - Snijder

Snijder B.V. heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de verhuur van (groot) grondverzetmaterieel en de daarbij behorende technische ondersteuning. Wij zijn vooral werkzaam in de z.g. natte projecten wereldwijd. Het machinepark bestaat voornamelijk uit CATERPILLAR machines. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, dit wordt ook verwacht van haar medewerkers. Wij zoeken voor de werkplaats in Hoorn een Rotating Monteur Functieprofiel Monteur rotating equipment: In onze onderhoudswerkplaats wordt het equipment voorbereid voor een project. De rotating monteur is verantwoordelijk voor het onderhouden, reviseren en repareren van rotating equipment, waaronder pompen – mechanical seals -, aandrijvingen e.d. het onderhouden van hydraulische componenten en werktuigen zoals hydraulische cilinders en hamers hoort hier ook bij. De monteur is verantwoordelijk voor de eindcontrole, voordat b.v. een pomp naar een project wordt getransporteerd. Hij is verantwoordelijk voor registratie van de gewerkte uren en het materiaalgebruik.

23 Juli 2019 - lees meer ...

Mechanic Mobiele Werktuigen

Hoorn - Snijder

MECHANIC MOBIELE WERKTUIGEN INERNATIONAAL | SPECIALE UITVOERINGEN|TECHNIEK |INFRA Wat doe je als internationale mechanic Als mechanic ben je verantwoordelijk voor het equipment, dat wereldwijd als een pakket wordt verhuurd aan grote aannemers. Je hebt direct contact met de klant op het project waar je in overleg de machines onderhoudt en / of repareert. Daarbij heb je de beschikking over spareparts, die op voorraad liggen in de storecontainers. Je doet de bestellingen in goed overleg met de technische dienst in Hoorn. Bij technische problemen zijn deze 24/7 bereikbaar om de mechanic te adviseren. De grondverzetmachines zijn o.a. bulldozers CAT D6 en D8, wielladers CAT 966, CAT 980, graafmachines CAT 6015, 390, 385, 375, Hitachi 1200, 1900, en dumptrucks CAT 770, 735 en 745. Als mechanic werk je zelfstandig om de machines door te laten draaien zoals afgesproken met de klant. Je wordt zes weken ingepland op het werk, aansluitend vier weken verlof.

23 Juli 2019 - lees meer ...

Projectleider vastgoud bij een groningse corporatie

Groningen 9781 Groningen - Bouwselect

De projectleider die wij zoeken houdt zich bezig met lopende projecten en nieuwbouwprojecten wanneer die starten. Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken en je verdiept je dan ook in de bouwtechnieken op het gebied van volkshuisvesting en duurzaamheid. Je houdt je bezig met de m.j.o.p. en bent aanspreekpunt voor de stakeholders en andere betrokken partijen van de projecten. Ook ga je natuurlijk overleg plegen met architecten/ingenieursbureaus en aannemers. Jij weet als geen ander de voortgang van de projecten te communiceren richting de manager vastgoed én draagt zorg voor een goede projectadministratie.

23 Juli 2019 - lees meer ...

Epa adviseurs gezocht in groningen, drenthe en friesland

Groningen E.o. 9743 Groningen - Bouwselect

Je houdt je bezig met het verrichten van inspecties in de woningbouw, hierbij onderzoek je wat de meest efficiënte energiebesparende oplossingen zijn. Ook ga je rekenen waardoor je huizen een energie label geeft. De inspecties doe je bij de mensen thuis. Je gaat je als adviseur bezig houden met het uitvoeren, voorbereiden en verweken van inspecties en opnames. Het is belangrijk dat je mensenkennis hebt omdat het bedrijf veel verschillende soorten klanten heeft waarbij je een advies op maat geeft om klanten zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast biedt het bedrijf een legio kansen aan om jezelf beter te ontwikkelen, heb je affiniteit met ICT? of wil je altijd al graag wat kunnen betekenen richting klantgesprekken? Ook dan ben je bij de deze functie aan het juiste adres.

23 Juli 2019 - lees meer ...

Allround Uitvoerder GWW

IJmuiden - Centerpoint Amsterdam

In deze uitdagende en vooral hectische functie draagt u zorg voor de projecten in uitvoering. U bent verantwoordelijk voor de projecten in tijd, geld en kwaliteit en u rapporteert aan de projectleider.U stuurt meerdere projecten tegelijk aan en daarnaast geeft u leiding aan 15-20 man eigen personeel en onderaannemers.

23 Juli 2019 - lees meer ...

Filteren