3307 vacatures gevonden

Logistics Engineer

Groningen - Or-Quest

Waarom wil jij als Logistics Engineer aan het werk? Onze opdrachtgever maakt innovatieve systemen die voor de revival van de taatsdeur gezorgd hebben. Inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de internationale markt en zijn ze actief in 52 landen. Vanuit het hoofdkantoor werkt een ambitieus kernteam aan het verder ontwikkelen van de systemen. Momenteel zijn ze op zoek naar een Logistics Engineer die beschikt over een gedreven en pragmatische persoonlijkheid. In deze functie analyseer je verschillende bedrijfsprocessen en stel je actief verbeteringen voor. Word jij hun nieuwe collega die ambitieuze ideeën omzet naar werkelijkheid? Wat ga jij doen als Logistic Engineer? In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en professionaliseren van de inkoop- en logistieke processen binnen organisatie. Een aantal taken die bij deze functie horen: Het opstellen van informatie-, proces-, en productiviteitsanalyses; Het begeleiden en uitvoeren van verschillende verbeterprojecten; Proactief verbeteringen voorstellen binnen de afdeling. Wat bieden wij jou als Logistics Engineer? Je komt te werken bij een financieel gezond, groeiend, innovatief en kwaliteit-gedreven bedrijf te werken. Daarnaast krijg jij van ons: Een fulltime dienstverband; Een aansprekend salaris tussen de € 2.500 en € 3.000 bruto per maand (o.b.v 40u/pw.), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot het volgen van zowel interne- als externe scholing; Een no-nonsense maar ongedwongen werksfeer; Een organisatie met korte communicatielijnen waar ideeën direct omgezet kunnen worden in daden. Wat vragen wij van jou als Logistics Engineer Minimaal HBO werk- en denkniveau door opleiding & ervaring, richting Logistics engineer of technische bedrijfskunde is een pré; Minimaal twee jaar ervaring in soortgelijke functie; Goed in Engels zowel in woord als geschrift; Een pragmatische en stressbestendige instelling Kennis van processen en systemen binnen de logistiek.

8 Mei 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Omgeving Drechtsteden - Propylon

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de begeleiding van de diverse woningbouwprojecten, nieuwbouw. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde doelstellingen. Om deze doelstellingen te behalen stel je planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema's op en zorg je voor de inkoopvoorbereiding. Je beoordeelt eveneens leveranciers en zorgt ervoor dat de gegevens voor de financiële bewaking en de afhandeling van projecten kloppen. Ook het signaleren en berekenen van meer- en minderwerk behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Tot slot controleer, registreer en distribueer je documenten. 

8 Mei 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Omgeving Drechtsteden - Propylon

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de begeleiding van de diverse woningbouwprojecten, nieuwbouw. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde doelstellingen. Om deze doelstellingen te behalen stel je planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema's op en zorg je voor de inkoopvoorbereiding. Je beoordeelt eveneens leveranciers en zorgt ervoor dat de gegevens voor de financiële bewaking en de afhandeling van projecten kloppen. Ook het signaleren en berekenen van meer- en minderwerk behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Tot slot controleer, registreer en distribueer je documenten. 

8 Mei 2021 - lees meer ...

Projectleider Woningbouw

Regio Amersfoort - Propylon

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de planning, het budget en de kwaliteit van de aan jou toegewezen projecten. Je coördineert en controleert de werkvoorbereider en uitvoerder betreffende de werkzaamheden en begeleidt ze. Verder ben je verantwoordelijk voor de werkbegrotingen en fungeer je als contactpersoon voor alle betrokkenen van de projecten. Je ziet erop toe dat het volledige project binnen de gestelde doelen en tijdsplanning blijft en rapporteert aan de directie.

8 Mei 2021 - lees meer ...

Uitvoerder Groen

Emmeloord - Or-Quest

Waarom wil jij als Uitvoerder Groen aan het werk? Als moderne Uitvoerder Groen ben jij iemand die houdt van afwisseling en uitdaging in het werk. Je krijgt een kick door projecten succesvol af te ronden, maar ook door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van je team. Je komt te werken voor één van de grootste aannemers op het gebied van groen. Het bedrijf is ruim 60 jaar geleden opgericht en heeft inmiddels meer dan 300 medewerkers in dienst. De organisatiecultuur is informeel, dynamisch en resultaatgericht. Wat ga jij doen als Uitvoerder Groen? Als Uitvoerder Groen ben jij op de projectlocatie verantwoordelijk voor de uitvoering en de succesvolle afronding van projecten. Je draagt zorgt voor de directe aansturing van de projectmedewerkers en onderaannemers. Je hanteert een coachende leiderschapsstijl en draagt zorgt voor talentontwikkeling. Jouw belangrijkste werkzaamheden: Het inplannen van mensen, middelen en materialen; Bijhouden van- en sturen op budget; Bijhouden van de projectregistratie; Opstellen, verzenden en communicatie betreffende offertes, opdrachten en verkoopfacturen; Geven van VGM- en kwaliteit instructies en zorgen voor controles; Signaleren en bespreekbaar maken van meer – en minderwerk; Houden van werkplekinspecties en toolboxmeetings. Wat bieden wij jou als Uitvoerder Groen? Naast een uitdagende baan als Uitvoerder Groen krijg jij van ons: Een aansprekend salaris tussen de € 2.500 en € 3.500; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 35 vakantiedagen, een auto van de zaak en een mobiele telefoon; De mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen door middel van opleidingen, trainingen en workshops via de Or-Quest Academy; Een inspirerende werkomgeving bij een leuke opdrachtgever binnen de Civiele Techniek. Wat vragen wij van jou? Een afgeronde technische opleiding en minimaal hbo werk- en denkniveau; Minimaal twee jaar werkervaring als voorman of (assistent) uitvoerder; Ervaring met UAV-gc en/of BVP-contracten; Kennis van GWWBundel, RAW Calc of Bakker&Spees; Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Junior Ontwerper Constructies

Drachten - Or-Quest

Waarom wil jij als Junior Ontwerper Constructies aan het werk? Als junior ontwerper constructies ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van diverse typen constructies. Je werkt aan uiteenlopende en toonaangevende projecten in de wereld van de bouw, civiel en milieu. Onze opdrachtgever is een breed advies- en ingenieursbureau met meerdere vestigingen. De adviezen omvatten alle fasen van een project: van een haalbaarheidsstudie tot aan het beheer en onderhoud. Het team bestaat uit ongeveer 50 deskundige en betrokken medewerkers. Wat ga jij doen als Junior Ontwerper Constructies? Het ontwerpen en berekenen van diverse typen constructies; Verzorgen van de coördinatie en toetsing van tekenwerk; Zelfstandig constructieve berekeningen en adviezen opstellen; Hanteren van de geldende normen en richtlijnen. Wat bieden wij jou als Projectmanager Industrie? In deze functie krijg je de mogelijkheid om door te groeien in de organisatie op basis van de getoonde ambitie, kennis en kunde. Daarnaast krijg jij: Een aansprekend salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 (o.b.v 40u/pw.), dit afhankelijk van jouw opleiding en ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; Gevarieerde en afwisselende werkzaamheden; Studiefaciliteiten met gelegenheid tot specialisatie. Wat vragen wij van jou? Een afgeronde hbo- of wo-opleiding met een specialisme in constructies; Kennis en ervaring met hedendaagse software; In staat om zelfstandig constructieve berekeningen en adviezen op te stellen. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Junior Ontwerper Constructies in de regio Drachten.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Planvoorbereider Bouw

Zwolle - Or-Quest

Waarom wil jij als Planvoorbereider Bouw aan het werk? In deze functie als planvoorbereider bouw ben je verantwoordelijk voor de fundering van nieuwbouw- en renovatietrajecten. Jij bent dé persoon waar onze opdrachtgever op kan bouwen. Te midden van alle afspraken, ontwerpen en regels houd jij het overzicht op de kostprijzen, begrotingen en planningen. En daarbij maak je altijd duurzame afwegingen bij het materiaalgebruik en energiezuinigheid. Een dynamische functie waar techniek, cijfers en mensen samenkomen om de projecten tot een succes te maken. Bovendien ben je ook nog eens de spil tussen alle disciplines in het projectteam. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in bouw, projectontwikkeling en milieutechniek. Er werken ongeveer 50 gedreven medewerkers in kleine en hechte teams. Je krijgt veel vrijheid bij de invulling van je functie en eigen initiatieven worden zeer gewaardeerd. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Ook is er een actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert. Wat ga jij doen als Planvoorbereider Bouw? Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken van de calculatie en productie van bouwplannen. Een aantal taken die bij deze functie horen: Het verzorgen van de technische uitwerking van de bouwplannen; Verzamelen en beoordelen van informatie voor het technisch ontwerp; Controleren van de onderlinge samenhang van de projectgegevens; Risico's zien en bespreekbaar maken; Advies geven aan collega's, maar ook externe partijen; De juiste balans vinden tussen de belangen van de opdrachtgever, het proces, de kosten en de kwaliteit. Hierbij is het van belang dat je kunt vertrouwen op jouw kennis van bouwmethodieken, technische knooppunten, innovatieve technieken en efficiencyverhoging. Wat bieden wij jou als Planvoorbereider Bouw? Je komt te werken in een ruimte waar jij veel vrijheid krijgt om je eigen functie in te richten. Daarnaast krijg jij van ons: Een fulltime dienstverband; Een aansprekend salaris tussen de € 3.000 en € 3.500 bruto per maand (o.b.v 40u/pw.), dit afhankelijk van jouw opleiding en ervaring; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; Goede interne en externe ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden; Een organisatie met een actieve personeelsvereniging. Wat vragen wij van jou? Een technische hbo opleiding, richting bouwkunde; Ervaring als werkvoorbereider, planvoorbereider of kostendeskundige; Je bent creatief en denkt altijd in uitdagingen. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Planvoorbereider Bouw in de regio Zwolle.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Projectcoördinator Vastgoedonderhoud

Apeldoorn - Or-Quest

Waarom wil jij als Projectcoördinator Vastgoedonderhoud aan de slag? Als Projectcoördinator Vastgoedonderhoud word jij verantwoordelijk voor grote onderhoudsprojecten. Naast onderhoud en renovatie ga jij je ook bezighouden met woningverbetering. Hierbij is het uitwerken van energetische maatregelen ook een onderdeel van je werk. Hiermee weet jij straks significante energiebesparingen en CO2 reductie te bewerkstelligen. En zo draag je bij aan de verduurzaming van de sector. Kortom, een hele afwisselende en dynamische functie waarbij het project van A tot Z in jouw handen ligt. Een functie waarbij je veel in contact bent met diverse stakeholders, waarbij jij de verbinder bent die hiermee impact maakt in de vastgoedsector. In deze dynamische functie kom je te werken voor een specialist in vastgoedonderhoud van woningen en gebouwen. Het bedrijf is ruim 90 geleden opgericht en een echt familiebedrijf. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en daarnaast veel waardering voor de medewerkers. De collega’s zijn erg tevreden, de organisatie wordt dan ook bekroond met een 8,2 tijdens een medewerker onderzoek. Het bedrijf werd recent ook al tweemaal op rij uitgeroepen tot “Beste Werkgever”. Wat ga jij doen als Projectcoördinator Vastgoedonderhoud? Verantwoordelijk voor grote onderhoudsprojecten van A tot en met Z; Zorg dragen voor de plantontwikkeling, werkvoorbereiding en calculaties; Overdragen naar- en begeleiden bij de uitvoering; Contact onderhouden met de onderaannemers en ketenpartners; Het begeleiden van LEAN sessies met ketenpartners; Nazorg over de projecten. Als Projectcoördinator Vastgoedonderhoud ben je de spil tussen de planontwikkeling en de uitvoering en tevens tussen onze opdrachtgever en de klant. Dit betekent dat je een afwisselende rol krijgt waarbij je kantoorwerk combineert met klant- en projectbezoek. Wat bieden wij jou als Projectcoördinator Vastgoedonderhoud? Een fulltime dienstverband; Een marktconform salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 (o.b.v. 40u/pw.), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en telefoon, I-Pad en Laptop; Voldoende vakantiedagen, bedrijfsfitness, een fietsplan en een actieve personeelsvereniging; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Exclusieve toegang tot netwerk events en vak gerelateerde workshops via de Or-Quest Academy; Een positieve werksfeer in een hecht familiebedrijf. Wat vragen wij van jou? Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting Bouwkunde of Vastgoed; Minimaal twee jaar werkervaring in een coördinerende rol binnen de bouw of vastgoedonderhoud; Goede communicatieve en sociale vaardigheden; Goede beheersing van de Nederlandse taal. In het bezit van een rijbewijs B. Als Projectcoördinator Vastgoedonderhoud ben je een echte verbinder. Je wordt de spil tussen intern- en extern en de spil tussen planontwikkeling en uitvoering. Dit betekent dat je snel kunt schakelen en de juiste afwegingen weet te maken tussen interne- en externe belangen. Je bent representatief en makkelijk in de omgang.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider GWW

Groningen - Or-Quest

WAT GA JIJ DOEN ALS WERKVOORBEREIDER GWW? Als Werkvoorbereider GWW voor onze opdrachtgever in Groningen wordt jij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van GWW projecten in de regio Groningen. Je werkt binnen een multidisciplinaire en integrale aanleg- en onderhoudsprojecten binnen de grond-, weg- en waterbouw voor diverse opdrachtgevers, als Rijkswaterstaat, gemeenten en provincies. Jouw belangrijkste werkzaamheden: Het verzamelen en controleren van projectinformatie ten behoeve van de werkvoorbereiding; Het opvragen van offertes bij onderaannemers en leveranciers; Opstellen van plan van aanpak, kwaliteitsplan en V&G Plan; Maken van kostenramingen, begrotingen en calculaties; Opstellen en aanvullen van technische specificaties, bouwtekeningen en bestekken; Aanvragen kliq-meldingen. WAT VRAGEN WE VAN JOU ALS WERKVOORBEREIDER GWW? Minimaal twee jaar werkervaring in de functie van werkvoorbereider, ervaring binnen de GWW is een pré; Mbo- of hbo-diploma civiele techniek; Je bent ambitieus, leergierig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden; Woonachtig in de regio Groningen. WAAR KOM JE TE WERKEN ALS WERKVOORBEREIDER GWW? Onze opdrachtgever is een groot internationaal aannemer. De afdeling civiel werkt dagelijks met meer dan 1.000 gemotiveerde collega’s aan grensverleggende infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. De organisatie is dynamisch en volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werkt onze opdrachtgever ook aan regionale kleinere projecten. De organisatie investeert in duurzaamheid en werkt met veel respect voor mens en milieu. WAT IS DE ROL VAN OR-QUEST? Je komt bij ons in dienst. Wij detacheren ambitieuze professionals die waarde toevoegen aan de wereld van de bouw, infra en industrie. Wij bieden jou: Een fulltime dienstverband; Een uitstekend salaris tussen de € 3.200 en € 4.100 (o.b.v. 40u/pw.), afhankelijk van jouw ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen ,15 adv-dagen en een leaseauto; Mogelijkheid tot zowel interne als externe scholing en vele doorgroeimogelijkheden; Exclusieve toegang tot seminars en kennisevents; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Werkvoorbereider GWW in de regio Groningen!  

7 Mei 2021 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider MVA

Zwolle - Or-Quest

Waarom wil jij als Junior Werkvoorbereider MVA aan de slag? Als Junior Werkvoorbereider MVA krijg jij bij onze opdrachtgever de kans om je te ontwikkelen tot volwaardig Werkvoorbereider. Dit betekent dat jij naast praktijkervaring ook veel ervaring op gaat doen in calculaties. Je krijgt een zeer dynamische rol waarbij je zowel veel op de bouwplaats als in de werkplaats in de fabriek aanwezig bent. Vanuit onze opdrachtgever krijg jij in eerste instantie veel begeleiding bij het maken van calculaties, dit van een ervaren calculator. Wanneer jij er klaar voor bent zal jij steeds vaker volledig zelfstandig de calculaties uitvoeren. In deze dynamische functie ga je aan de slag bij een middelgrote aannemer gespecialiseerd in de vastgoedonderhoud. Het bedrijf houdt zich bezig met renovatie, gevelonderhoud en energiebesparing.  Houtproducten worden in eigen moderne fabriek doormiddel van mechanische verf applicatie (MVA) voorzien van coatings. Ook beschikt onze opdrachtgever over een eigen timmerfabriek. Hierdoor zijn zij in staat om hout in slechts één bewerking rondom te behandelen. Door alles in eigen beheer uit te voeren is onze opdrachtgever in staat om de hoogste kwaliteit houtmaterialen te leveren. Het bedrijf is ruim 60 jaar geleden opgericht en inmiddels zijn er zes vestigingen verspreidt over het land. Wat ga jij doen als Junior Werkvoorbereider MVA? Het bestuderen van bouwtekeningen en deze vertalen naar de productieafdeling; Inkopen van het benodigde materiaal; Inplannen van de machinemedewerkers en het aansturen van de fabriek; Inmeten op de bouwplaats; Het calculeren van offertes; Maken van detailtekeningen. Wat bieden wij jou als Junior Werkvoorbereider MVA? Een fulltime dienstverband, met uitkijk op een vast contract; Een aansprekend salaris tussen de € 2.400 en € 2.800 (o.b.v 40u/pw.), dit afhankelijk van jouw opleiding en ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 7 atv-dagen; Mogelijkheid tot het volgen van zowel interne- als externe scholing en goede interne doorgroeimogelijkheden; Een prettige werksfeer in een gemotiveerd en loyaal team. Wat vragen wij van jou? Een afgeronde mbo- of hbo- opleiding richting Bouwkunde of gerelateerd aan de hout- en timmerindustrie; Ervaring met AutoCAD en het lezen van bouwtekeningen, Accuraat, oplossingsgericht en goede vaardigheden met betrekking tot samenwerking; Administratief goed onderlegd; Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Industriebouw

Groningen - Or-Quest

Waarom wil jij als Werkvoorbereider Industriebouw aan het werk? In de functie van Werkvoorbereider Industriebouw word jij verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, planning en coördinatie van diverse projecten op het gebied van industriebouw. Hierbij is het belangrijk dat jij al enige ervaring meebrengt op dit vakgebied. Door toedoen van het aannemen van diverse projecten, is onze opdrachtgever zoekende naar een ervaren werkvoorbereider in het noorden. Hierbij kom jij te werken in een hecht projectteam waar je verantwoordelijk bent voor diverse lopende projecten. Wat ga jij doen als Werkvoorbereider Industriebouw? Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van werkplannen en projectplanning ten behoeve van de uitvoering; Het coördineren van de werkzaamheden tijdens de uitvoeringsfase; Het bepalen van de benodigde mensen, middelen en materialen; Je voert overleg met het projectteam voor voortgang; Berekenen en verzorgen van inkooplijsten en afstemming met de inkoopafdeling. Wat bieden wij jou als Werkvoorbereider? Fulltime dienstverband; Een aansprekend salaris tussen de €3.500 en €4.250 (o.b.v. 40u/p.m.), dit afhankelijk van jouw opleiding en ervaring; Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 15 adv dagen – conform bouw cao; Goede interne- en externe ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Or-Quest Academy. Wat vragen wij van jou? Een afgeronde opleiding op mbo- of hbo- niveau in de richting van Civiele Techniek; Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; Ervaring binnen GWW, Beton, Bouw of Industrie is een pré; Je hebt ervaring met moderne contractvormen; Goede contactuele en communicatieve vaardigheden.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Projectleider Renovatie

Apeldoorn - Or-Quest

Waarom wil jij als Projectleider Renovatie aan het werk? Als Projectleider Renovatie voer jij kleinschalige opdrachten uit voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Dit vanaf de beginfase tot en met de oplevering. En meerdere projecten tegelijkertijd. In deze functie is het dan ook belangrijk dat je lastige bouwprojecten niet uit de weg gaat en goed om kunt gaan met hectische situaties. Maar ook goed overzicht kunt bewaren. Daarnaast krijg je in deze functie de kans om jezelf te ontwikkelen en de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Wat ga jij doen als Projectleider Renovatie? Het in goede banen leiden van diverse renovatieprojecten; Het vertalen van ideeën vanuit het voorbereidingstraject naar een bouwproject; Bouwprojecten binnen de gestelde tijd, geld en kwaliteit opleveren. Wat bieden wij jou als Projectleider Renovatie? Naast een leuke en afwisselende baan krijg jij van ons: Een parttime of fulltime dienstverband; Een aansprekend salaris tussen de € 3.500 en € 4.500 bruto per maand (o.b.v 40u/pw.), dit afhankelijk van jouw opleiding en ervaring; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot het volgen van zowel interne- als externe scholing; Naast werkplezier een omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen. Wat vragen wij van jou als Projectleider Renovatie? Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding; Minimaal drie jaar werkervaring als projectleider; Je bent nieuwsgierig, kwaliteit- en klantgericht. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Projectleider V&O in de regio Apeldoorn.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Uitvoerder Kabels en Leidingen

Drachten - Or-Quest

Waarom wil jij als Uitvoerder Kabels en Leidingen aan het werk? Als Uitvoerder Kabels en Leidingen krijg jij op locatie de leiding over projecten. Je bent veel in contact met klanten en je wordt degene die de ploegen aan gaat sturen. Er is veel variatie in te projecten, van kort-cyclisch tot langere projecten. Hierdoor ben jij iemand die snel kan schakelen. Binnen deze functie is er een mooi groei- en ontwikkel-perspectief richting hoofd uitvoerder of projectleider. Je komt te werken voor een grote aannemer, gespecialiseerd in de ondergrondse infra. Als Uitvoerder kom je te werken op de afdeling hoofdleidingen. Het team bestaat uit twee projectleiders, vijf uitvoerders en vijf werkvoorbereiders. Op de locatie in Drachten werken ongeveer 65 medewerkers. Wat ga jij doen als Uitvoerder Kabels en Leidingen? Dagelijkse leiding en verantwoordelijkheid over de uitvoering van projecten; Plannen van de dagelijkse werkzaamheden, in afstemming met de werkvoorbereiding; Aanturen van de ploegen buiten en externe partijen tijdens de uitvoering; Het bewaken van de kosten en opbrengsten van projecten en zorgen voor de administratieve afhandeling; Signaleren van meer- en minderwerk. Als Uitvoerder Kabels en Leidingen sta je stevig in je schoenen en ben jij degene die jouw team gaat coachen en motiveren om de projecten binnen de gestelde eisen op gebied van kwaliteit, veiligheid en tijd af te ronden. Wat bieden wij jou als Uitvoerder Kabels en Leidingen? Naast een zeer afwisselende en dynamische functie waarbij jij veel verantwoordelijkheid draagt,  krijg jij: Een fulltime dienstverband met flexibele werktijden; Een aansprekend salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 (o.b.v 40u/pw.), dit afhankelijk van jouw opleiding en ervaring; Aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen; Mogelijkheid tot het volgen van zowel interne- als externe scholing en goede interne doorgroeimogelijkheden; Alle ruimte voor het bedenken en uitwerken van je eigen initiatieven; Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Wat vragen wij van jou als Uitvoerder Kabels en Leidingen? Een afgeronde technische opleiding op mbo- of hbo-niveau; Ervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar geen harde eis; Affiniteit met de ondergrondse Infra; Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Als Uitvoerder Kabels en Leidingen toon je eigenaarschap en drive. Je bent een echte teamspeler en je beschikt over natuurlijk leiderschap. Je hanteert een coachende stijl en hebt veel oog voor de mens. In deze rol krijg je een erg dynamische functie en bent daarom goed in staat om 'ad-hoc' klussen op te pakken. Hierdoor weet je snel te schakelen en georganiseerd te werk te gaan. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Uitvoerder Kabels en Leidingen in Drachten.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Nieuwbouw

Apeldoorn - Or-Quest

Waarom wil jij als Werkvoorbereider Nieuwbouw aan het werk? Als Werkvoorbereider Nieuwbouw ben jij dé spin in het web. In deze functie bereid je diverse woningbouw- en utiliteitsbouw projecten voor. Niemand hoeft jou te vertellen wat je moet doen, want je weet precies hoe je deze projecten moet coördineren. Bij deze organisatie staat werkplezier voorop en krijg je volop kansen en uitdagingen om jezelf te ontwikkelen. Met het team brengen jullie de organisatie naar een nog hoger niveau. Wat ga jij doen als Werkvoorbereider Nieuwbouw? In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische en logistieke werkvoorbereiding van bouwprojecten. Samen met het team nieuwbouw werk je aan diverse voorbereidings- en uitvoeringstrajecten. Een aantal taken in deze functie: Je zorgt voor de maakbaarheid van de projecten; Het controleren en toetsen van werk- en productietekeningen; Het bewaken van de werkbegrotingen; Maken van werk- en leveringsschema's; Offertes aanvragen ten behoeve van de inkoopvoorbereiding en het beoordelen daarvan. Wat bieden wij jou als Werkvoorbereider Nieuwbouw? Naast een leuke en afwisselende baan krijg jij van ons: Een parttime of fulltime dienstverband; Een aansprekend salaris tussen de € 2.500 en € 3.750 bruto per maand (o.b.v 40u/pw.), dit afhankelijk van jouw opleiding en ervaring; Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; Mogelijkheid tot het volgen van zowel interne- als externe scholing; Naast werkplezier een omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen. Wat vragen wij van jou als Werkvoorbereider Nieuwbouw? Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding; Minimaal drie jaar werkervaring als werkvoorbereider; Ervaring met MS Office, AutoCAD en Navision; Je bent nieuwsgierig, kwaliteit- en klantgericht. Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en heb jij de kennis en ervaring die onze opdrachtgever zoekt? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Werkvoorbereider Bouw in de regio Apeldoorn.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Bouwkundig Rapporteur Rotterdam

Rotterdam - Bouwselect Rotterdam

Aan de hand van de foto’s en omschrijvingen van de inspecteur maak je een correct rapport. Voor een correcte afhandeling is het belangrijk dat alle informatie juist en compleet is gedocumenteerd. Jij zorgt ervoor dat alle informatie is verzameld, inventariseert of alles van het object op de juiste wijze is ontvangen en vult waar nodig ontbrekende gegevens aan. Tot slot zorg je ervoor dat alles op de juiste plek in de computer (volgens de laatste AVG richtlijnen) wordt vastgelegd. In deze functie ga je nauw samenwerken met je collega inspecteurs, tekenaars en constructeurs.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Teamleider Service en Onderhoud

's-Hertogenbosch - Orly & Endevoets

Een dag uit het leven van… Zo, 8.00 uur op de zaak. Jij wrijft je handen warm en hebt zin in deze dag. Want elke dag is compleet anders dan de vorige. Maar nooit minder leuk. De collega’s uit jouw teams weten precies waar ze heen moeten vandaag, want dat heb je twee dagen geleden uitgebreid besproken. Dus eerst even een bakkie koffie en dan is de mail aan de beurt en wikkel je de eindafrekeningen op basis van nacalculatie van de afgelopen werken af. Je maakt nog een aantal prijsopgaven van nieuwe aanvragen en zorgt dat deze zo snel mogelijk weer naar de opdrachtgever gaan. En dan is het alweer tijd voor het wekelijkse begrotingsoverleg, waarin je met Berrie (je leidinggevende) de komende werken doorloopt en plant. Je belt de opdrachtgevers en collega’s die je tijdens je overleg gemist hebt, meteen terug en stapt vervolgens met je ipad onder de arm, jouw auto in voor een aantal opnames. Die verwerk je meteen op je ipad. Heerlijk! Geen dubbel werk, meteen digitaal. Hier houd je van. Efficiënt werken en door naar het volgende. Je rijdt even naar een bewoner die een paar keer heeft gebeld. Je laat graag even je gezicht zien, zodat deze bewoner weet dat je zijn berichtjes ontvangen hebt en oppakt. Oprechte aandacht voor bewoners gaat bij jou vanzelf, omdat je het oprecht leuk vindt. Je drinkt je koffie met je collega als je daar toch even een bezoekje aan brengt. Je ziet dat je collega best wat hulp kan gebruiken, dus handen uit de mouwen en even meehelpen. Vervolgens noteer je wat je signaleert en keert weer naar kantoor. Daar staat nog een overleg op de agenda en je hebt nog het een en ander voor te bereiden voor morgen. Dus eerst even het magazijn in om bij Marco je bestellingen door te geven. De tijd vliegt. Het is hollen en weinig stilstaan. Daar houd je juist van. Jij zit echt op je plek hier bij Orly & Endevoets. Dus • Verantwoordelijk voor dagelijks onderhoud van projecten van diverse opdrachtgevers • Je stuurt 2 of 3 teams, totaal 6 medewerkers. Grote kans dat het aantal teams snel meer wordt. • Je bent een communicatietalent want jij staat midden in het proces en hebt contact met alle partijen in- en externe partijen (denk aan bewoners, opdrachtgevers, collega’s. Dus het juiste zeggen, op het juiste moment, tegen de juiste mensen is jou wel toevertrouwd. • Opnames doen • Planningen maken • Prijsindicaties en nacalculaties maken • Je teamleden hun werk veilig laten uitvoeren en voorzien van de juiste materialen

7 Mei 2021 - lees meer ...

Allround Onderhoudsmonteur

Leek - Acodeq Kunststoffen Industrie

Ben jij één van de technische krachten die ons productieproces draaiende gaat houden? Wat ga je doen? In deze afwisselende functie als allround onderhoudsmonteur ben jij samen met je collega’s van de Technische Dienst verantwoordelijk voor het technische productieproces en streef je er naar om het complexe productieproces zo storingsvrij en voorspelbaar mogelijk te laten verlopen. Naast het oplossen van elektrotechnische-, softwarematige-, mechanische- en hydraulische storingen verleen je assistentie bij het ombouwen van de spuitgietmachines en de bijbehorende randapparatuur. Ook voer je het onderhoud aan de spuitgietmachines uit en ben je belast met het mogelijk reviseren van de desbetreffende machines. Over Acodeq Acodeq Kunststoffen Industrie BV is een full service, turn key producent van kunststof spuitgiet producten. Acodeq houdt zich vooral bezig met het spuitgieten van bijna alle thermoplastische kunststoffen. We richten ons als spuitgiet bedrijf op grote aantallen en op producten van relatief grotere omvang (bijv. kratten). Meer informatie over Acodeq is te vinden op www.acodeq.nl. Acodeq is onderdeel van de Schoonderwolf Groep, een groep bedrijven bestaande uit verschillende technische georiënteerde bedrijven.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Uitgeest - De Boer Snijbedrijf

De Boer Snijbedrijf zoekt een Werkvoorbereider die uit het juiste staal is gesneden. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van orders. Je maakt nestingen, tekeningen en planningen en overlegt met de productie, de verkoop en de klant over de haalbaarheid van de productie- en levertijden. Je taken en verantwoordelijkheden: -uitwerken en aanleveren van orders voor de productie -maken van snijtekeningen en nestingen voor snijprogramma’s voor de productie -onderhouden van contacten met de klant en de afdeling verkoop bij het uitwerken van orders en/of geconstateerde afwijkingen -opvragen van noodzakelijke ontbrekende gegevens -opvragen van door de klant goedgekeurde tekeningen -plannen van het tekenwerk zodat levertijden gewaarborgd blijven -uitbesteden van werkzaamheden aan derden en bestelling van eventueel benodigde materialen -verzenden van certificaten naar de klant -in deze rol rapporteer je aan de productieleider

7 Mei 2021 - lees meer ...

Bouwkundig Adviseur Architecten

Helmond - Reynaers BV

Heb jij een passie voor techniek, dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega die vanuit het Reynaers kantoor in Helmond architecten adviseert. Wij leren jou graag kennen en staan klaar om je te laten groeien in je persoonlijke ontwikkeling en uit te groeien tot een volwaardige Bouwkundig Adviseur Architecten Architecten geven Reynaers Aluminium een 8 op gebied van klantentevredenheid. Daar zijn we trots op. Wil jij onderdeel uitmaken van een vooruitstrevende, innovatieve organisatie? Inspireert de bouwwereld jou en ben je zowel technisch als commercieel aangelegd? Neem dan snel contact op met een van onze collega’s van de HR-afdeling. Misschien maak jij binnenkort deel uit van een organisatie waar jouw ontwikkeling en een gezonde werkomgeving voorop staat. HR & Office Manager | Conny Henkens | +31 (0)6 153 57 803 HR- & Managementassistent | Marloes van Hugten | +31 (0) 492 561 020 Waarom zijn wij op zoek? Reynaers is de afgelopen jaren sterk gegroeid en hierdoor nemen de vragen vanuit architecten, aannemers en investeerders ook toe. De combinatie van persoonlijk advies en op maat ondersteuning is volgens ons de succesfactor om deze ontwikkeling het hoofd te bieden. Dit zorgt voor de creatie van een nieuwe adviesfunctie binnen het projectteam van Reynaers Aluminium. Wat houdt de functie van Bouwkundig Adviseur Architecten in? Als Bouwkundig Adviseur Architecten in de binnendienst geef je advies richting o.a. architecten, aannemers en ontwikkelaars over onze gevelsystemen. Je beantwoord vragen en bent bezig om invulling te geven aan uiteenlopende projecten, grote en kleine gebouwen. Jij vertaalt het ontwerp naar een passende Reynaers oplossing. Je krijgt in deze functie de ruimte om zelfstandig aan deze projecten te werken, maar naast de ondersteuning van je directe collega’s in het projectteam kun je ook rekenen op de hulp van onze sales en technische supportafdeling. Iedere collega beschikt over een eigen specialisme waar je gebruik van kunt maken. Na een training op ons hoofdkantoor zit jij vol kennis over onze raam-, deur- en gevelsystemen en kun je als geen ander hierover adviseren. Je bent in deze functie vooral bezig met het vinden van oplossingen en het uitwerken van projecten. Voor architecten ben jij het eerste aanspreekpunt. Je duikt dus af en toe de diepte in, maar wanneer je een vraag niet kunt beantwoorden dan kun je altijd bij je collega’s terecht om samen tot een zo goed mogelijk advies te komen.

7 Mei 2021 - lees meer ...

CDD Analist Organisaties (medior/senior) | Amsterdam

Amsterdam - Rabobank

Stel je eens voor… dat jij de ontbrekende puzzelstukjes vindt waardoor we onze zakelijke klanten nog beter begrijpen. En hen nog beter kunnen bedienen. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als Analist CDD (Customer Due Diligence) door zorgvuldig onderzoek te doen naar integriteitsrisico’s op financieel en juridisch vlak bij organisaties. Zo voorkomen we misbruik van het financieel stelsel en onze diensten voor criminele activiteiten als witwassen, fraude of financiering van terrorisme. Dat zijn we als de Rabobank aan onze klanten én aan de samenleving verplicht.    Impact creëren  - Voer zelfstandig onderzoek uit naar nieuwe zakelijke klanten en verzorg periodieke reviews voor bestaande klanten.  - Overtuig organisaties en ondernemers van de noodzaak van dit onderzoek. En beweeg ze tot het aanleveren van de benodigde informatie.  - Signaleer en onderzoek mogelijke integriteitsrisico’s volgens onze kwaliteitsrichtlijnen. De resultaten leg je goed en op tijd vast.  - Geef waar nodig uitleg over onderzoeken of licht maatregelen waar nodig toe aan klanten. Jij doet dit met veel tact om de goede relatie met onze klanten te behouden.  - Werk samen met de business en breng commerciële kansen in de zakelijke markt onder de aandacht bij de klantverantwoordelijke.  - Als ervaren analist heb je een belangrijke rol in je team, door niet alleen je eigen werk op orde te hebben, maar ook door het begeleiden van de junior analisten, of bijvoorbeeld door over jouw specifieke expertise een workshop voor de rest van het team te verzorgen.  Met elkaar  Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team CDD Organisaties - onderdeel van KYC Operations Retail NL - bundelt de krachten om misbruik van het financieel stelsel en onze diensten voor criminele activiteiten te voorkomen. Dit doen wij door alle review- en beheersactiviteiten uit te voeren voor organisaties en ondernemers die klant zijn bij de Rabobank. Elke Analist CDD heeft daarbij een eigen specialisatie, bijvoorbeeld vastgoed, private equity of startups. Met jou erbij als senior Analist CDD staat de teller van het team op zo’n 1.700 diverse collega’s waaronder:  Ali Yasar, CDD Analist: CDD is een relatief jong vakgebied, er valt nog veel te ontdekken. Het is interessant om daaraan mee te werken. Zeker bij de Rabobank: de bank neemt het vakgebied zeer serieus, het onderwerp is topprioriteit.’  Edwin Wijermars, CDD Advisor: ‘De Rabobank is echt koploper op het gebied van CDD. Organisatorisch, technisch en op het gebied van kennis en opleiding, Onze Risico Detectie Toets heeft een prestigieuze prijs gewonnen. Dit algoritme helpt je om je werk beter en sneller te doen’. Met jouw talenten  Natuurlijk ben je klantgericht, heb je overtuigingskracht en voel je haarfijn aan wat klanten en collega’s nodig hebben. Als leider binnen de Rabobank neem je verantwoordelijkheid, faciliteer en inspireer je het team, zoek je actief in- en extern de samenwerking op en maak jij het verschil voor de community. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede medior/senior Analist CDD, zeker in combinatie met:  - minimaal een hbo-diploma op bedrijfseconomisch, juridisch of criminologisch gebied; - Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; - op z’n minst 5 jaar werkervaring als Analist CDD of in een andere analytische functie bij een bank;  - diepgaande kennis van financiële dienstverlening, bancaire systemen actuele wet- en regelgeving en juridische structuren;  - veel verstand van omvangrijke en complexe dossiers van grote MKB- en Grootzakelijke organisaties;  - het vermogen om alle risico-indicatoren bij zakelijke klanten zelfstandig te beoordelen;  - een focus op het verstevigen en onderhouden van goede relaties met klanten en andere organisatieonderdelen van de Rabobank;  - een natuurlijk leiderschap om collega’s mee te nemen in veranderingen en waar nodig aan te sturen.  Bij de Rabobank  Dat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al. Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op 101 manieren, zoals:  - Met de Rabobank Foundation stimuleren we organisaties die sociaal ondernemen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen zo de kansen die ze verdienen om volwaardig mee te draaien in onze maatschappij.  - Samen met ontwikkelingsbanken investeren we 485 miljoen euro in opkomende markten. Daarmee geven we een extra zetje in de rug om succes in de toekomst te garanderen.  - Nadenken over de toekomst doen we continu. We investeren 3,8 miljard euro in duurzame energieopwekking, zodat generaties na ons in een schonere wereld kunnen leven.  Wil jij dit ook?  De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te zetten en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren. Door innovaties als machine learning, robotisering en een geavanceerde inzet van data, kun je je écht richten op het analistenwerk. We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kunt groeien als professional. Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 36-urige werkweek) ook rekenen op:   - een bruto maandsalaris tussen € 2.750,- en € 5.304,- (schaal 7/8/9);  - een dertiende maand en vakantiegeld;  - een Employee Benefit Budget (9% of 10% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;  - een persoonlijk budget dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;  - flexibiliteit in werktijden en locatieonafhankelijk werken: zolang de coronamaatregelen gelden, werk je vanuit huis;  - 100% vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding;  - een pensioenregeling waar je zelf maar 5% aan bijdraagt.  Laten we kennismaken  Ben jij hem/haar? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als ervaren Analist CDD? En zo het verschil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature. Wij zoeken medior en senior Analisten door heel Nederland, dus op welke locatie je wilt werken bepaal je zelf.  Handig om te weten:  - Reageer via de “Solliciteer” button met jouw CV en motivatiebrief. - Vragen over de functie van medior/senior Analist CDD Organisaties? Charmaine Scheurwater, Recruiter CDD, beantwoordt ze met plezier via [email protected]  - De sollicitatieprocedure bestaat uit een individueel online assessment, een (virtueel) gesprek en een CDD-case.  - Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.  - Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan deze link.  - Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent!

7 Mei 2021 - lees meer ...

Zwembadmonteur

Herpen - Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting

Arjan Brok tuin- en zwembadinrichting is geen doorsnee hoveniersbedrijf! Dit moderne Brabantse bedrijf heeft nog ouderwets passie voor groen en voert ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen én zwembaden volledig in eigen beheer uit. Als veelbelovend zwembadmonteur/technicus gaat men je alles leren wat ervoor nodig is om een zwembad en de technische ruimte probleemloos te installeren en onderhouden. Door samen te werken met een team vol zwembadspecialisten groei je snel door tot een volwaardig zwembadinstallateur.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Oisterwijk - Tegels.com

Wie wil ons team komen versterken? Ben jij die gedreven jonge man of vrouw die ervaring wil op doen als werkvoorbereider? Ben je net afgestudeerd of toe aan een 2e stap in je carrière? Ben je leergierig, hou je van aanpakken en wil je werken binnen een bedrijf waar een goede werksfeer gegarandeerd is? Neem dan snel contact met ons op, want dan zou dit zo maar eens de ideale baan voor je kunnen zijn. Wie zijn wij? • De Grondlegger van Sfeer is onze bijnaam • 2e generatie familiebedrijf met oer-Brabantse roots gevestigd in Oisterwijk • We zijn trots op ons bedrijf • Gespecialiseerd in tegelvloeren, tegelwerken en sanitair • Een gevestigde naam als bedrijf in de markt, • Zowel B2C (Tegels.com) als B2B (Tegels.com Projects) • Hard werken en samen plezier gaan bij ons hand in hand Wat doet een junior werkvoorbereider bij de Grondlegger van Sfeer zo al? • Controleren van bouwkundige bestek-, werk-, en detailtekeningen • Verzamelen van de benodigde gegevens van materialen, gereedschappen en hulpmiddelen • (Assisteren bij het) opstellen van offertes • Meten en markeren van het te betegelen oppervlak • Het bewaken van de planning • Inkoop van materialen • Opstellen van meer- en minderwerk • Kosten bewaken

7 Mei 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Oisterwijk - Tegels.com

Wie wil ons team komen versterken? Ben jij die gedreven man of vrouw die ervaring heeft als werkvoorbereider? Hou je van aanpakken en wil je werken binnen een bedrijf waar een goede werksfeer gegarandeerd is? Neem dan snel contact met ons op, want dan zou dit zo maar eens de ideale baan voor je kunnen zijn. Wie zijn wij? • De Grondlegger van Sfeer is onze bijnaam • 2e generatie familiebedrijf met oer-Brabantse roots gevestigd in Oisterwijk • We zijn trots op ons bedrijf • Gespecialiseerd in tegelvloeren, tegelwerken en sanitair • Een gevestigde naam als bedrijf in de markt, • Zowel B2C (Tegels.com) als B2B (Tegels.com Projects) • Hard werken en samen plezier gaan bij ons hand in hand Wat doet een werkvoorbereider bij de Grondlegger van Sfeer zo al? • Controleren van bouwkundige bestek-, werk-, en detailtekeningen • Verzamelen van de benodigde gegevens van materialen, gereedschappen en hulpmiddelen • Opstellen van offertes • Meten en markeren van het te betegelen oppervlak • Het bewaken van de planning • Inkoop van materialen • Opstellen van meer- en minderwerk • Kosten bewaken

7 Mei 2021 - lees meer ...

Senior werkvoorbereider

's-Gravenhage - VNOM

Wat ga je doen?Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Werkvoorbereider binnen de bouw! Ben jij ook op zoek naar een vaste baan? Dan bieden wij nu een mooie kans aan! Als werkvoorbereider ben jij de vaste schakel tussen de uitvoering en kantoor. Jij zorgt ervoor dat het werk op de werkvloer uitgevoerd kan worden. Hieronder staan je dagelijkse werkzaamheden beschreven:Verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding;Het inkopen van materiaal bij de leveranciers;Het berekenen van wat de werknemers op de vloer nodig hebben aan materiaal;Het onderhouden van het contact met de klanten;Het maken van offertes;Het voeren van verkoopgesprekken;Gesprekspartner en sparringpartner voor andere collega's;Administratieve handelingen verrichten.Wat heb je nodig?Om in aanmerking te komen voor de functie Senior Werkvoorbereider Bouw hebben wij wel een aantal criteria waaraan je dient te voldoen. Bekijk hieronder of je aan de eisen voldoet:Minimaal een MBO-niveau 4 diploma in de richting van Bouwkunde;Je neemt als Senior Werkvoorbereider minimaal 7 tot 10 jaar werkervaring binnen de werkvoorbereiding;Rijbewijs B;Het lezen van 3D-tekeningen is voor jou geen probleem. Je krijgt:Voor de functie Senior Werkvoorbereider Bouw bieden wij jou natuurlijk ook het een en ander aan. Naast een goed pensioenopbouw bieden wij ook:Uitstekend salaris tussen de € 3.500,- en de € 5.000,-Bij goed bevallen is er kans op vast dienstverband en overname door de klant;Opleidingsmogelijkheden zoals het behalen van een VCA certificaat;De locatie waar jij aan de slag gaat is goed te bereiken. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer;Doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar;Hierdoor zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden voor jou. Het bedrijf hecht veel waarde aan jouw persoonlijke zelfontplooiing;Voldoende afwisseling in de werkzaamheden;Goede werkplekken. Je komt te werken in goede arbeidsomstandigheden;Een fijne werksfeer waar een goede balans tussen werk en privé een standaard is;Reiskosten vergoeding van maximaal € 0,19 cent per kilometer;Onkostenregeling van bijvoorbeeld parkeerkosten;Bus van de zaak behoort tot de mogelijkheden;Uiteraard is een telefoon van de zaak ook bespreekbaar;25 vakantiedagen exclusief atv;8% vakantiegeld.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw

Rotterdam - VNOM

Wat ga je doen?Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die bemiddeld wil worden naar een vast dienstverband! Als Werkvoorbereider Bouw, maak jij deel uit van een dynamische organisatie voor zowel in de utiliteitsbouw en/of bijvoorbeeld de woningbouw. Als werkvoorbereider heb je kennis van materialen en is het bovenal belangrijk dat jij probleemoplossend kunt denken. Je bent in de functie een spin in het web! Een werkvoorbereider bij onze opdrachtgever is namelijk niet alleen een werkvoorbereider. Naast de werkvoorbereiding ben je ook bezig met een stukje calculatie en licht tekenwerk. Een 360 graden rol dus. Binnen de functie ga je onder andere de volgende werkzaamheden oppakken:Aanvragen van offertes;Materiaal bestellen;Planningen maken en bewaken;Contracten onderhouden;Meedenken in het maken van tekeningen;Klant contact onderhouden.Wat heb je nodig?Vanzelfsprekend vragen wij natuurlijk ook een aantal dingen van jou. Voor ons is jouw ervaring het belangrijkste! Wij vinden het daarnaast ook erg belangrijk dat jij een passie hebt voor het vak. Jouw enthousiasme straalt van je af en jij weet de andere medewerkers te motiveren. Passen deze eigenschappen bij jou? Bekijk hieronder de overige eisen:Een bouwkundige opleiding afgerond;Je hebt al ervaring opgedaan als werkvoorbereider bij bijvoorbeeld een aannemer;Enige kennis van calculatie;Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je krijgt:Voor de functie Werkvoorbereider Bouw bieden wij jou natuurlijk ook het een en ander aan. Naast een goed pensioenopbouw bieden wij ook:Uitstekend salaris tussen de € 2.500,- en de € 4.500,-Bij goed bevallen is er kans op vast dienstverband en overname door de klant;Opleidingsmogelijkheden zoals het behalen van een VCA certificaat;De locatie waar jij aan de slag gaat is goed te bereiken. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer;Doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar;Hierdoor zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden voor jou. Het bedrijf hecht veel waarde aan jouw persoonlijke zelfontplooiing;Voldoende afwisseling in de werkzaamheden;Goede werkplekken. Je komt te werken in goede arbeidsomstandigheden;Een fijne werksfeer waar een goede balans tussen werk en privé een standaard is;Reiskosten vergoeding van maximaal € 0,19 cent per kilometer;Onkostenregeling van bijvoorbeeld parkeerkosten;Bus van de zaak behoort tot de mogelijkheden;Uiteraard is een telefoon van de zaak ook bespreekbaar;25 vakantiedagen exclusief atv;8% vakantiegeld.

7 Mei 2021 - lees meer ...

Filteren