2117 vacatures gevonden

Projectleider uitvoering (Directievoerder)

Amsterdam - Maandag

Ben jij de projectleider uitvoering (Directievoerder) voor civieltechnische projecten die ik zoek? Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een Projectleider uitvoering (Directievoerder) voor civieltechnische projecten op het gebied van infrastructuur en inrichting van de openbare ruimte. Het resultaat van de werkzaamheden van de projectleider uitvoering is een technisch goed gecontroleerde en naar tevredenheid van de opdrachtgever tijdig gerealiseerde uitvoering van een project door een gecontracteerde aannemer. De Projectleider uitvoering/directievoerder UAV: - Beheert en beheerst het contract met aannemer; - Onderhandelt over meer- en minderwerk, afwijkingen, scopewijzigingen; - Voert goede administratie, incl. planningen, termijnen opstellen, etc.; - Stuurt een team aan van toezicht en specialisten; - Leidt bouwvergaderingen; - Is aanspreekpunt voor bewoners, ondernemers en bezoekers; - Geeft advies aan opdrachtgever.

31 December 2018 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

30 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider Woningbouw

Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

U ben verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van meerdere woningbouwprojecten in Zuid-Holland. U heeft inkoopervaring. U werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoekt u de projecten. U rapporteert aan de bedrijfsleiding. De projectgrootte is variabel.

30 December 2018 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

29 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider nieuwbouw

Overijssel - Bouwselect

Je krijgt, als ondernemende werkvoorbereider, bij bij deze bouwer alle ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Want deze organisatie kijkt naar jouw kwaliteiten en maakt de beste match tussen jou en het project. Naast je persoonlijke ontwikkeling ben je natuurlijk wel verantwoordelijk voor zowel technische als organisatorische voorbereiding van de projecten. Tijdens de uitvoering hiervan houd jij altijd in de gaten dat kwaliteit en kostenbesparing worden gewaarborgd. Dit doe je samen met de projectleider en uitvoerder. Omdat telkens weer gekeken wordt welk project bij je past, kan het zo maar zijn dat je het volgende project met andere collega’s realiseert. Zo blijf je jezelf altijd uitdagen en ontdek je nieuwe talenten.

29 December 2018 - lees meer ...

Bouwkundig tekenaar

Flevoland - Bouwselect

Als bouwkundig tekenaar ben je onderdeel van de afdeling Verkoop en verantwoordelijk voor het maken van ontwerptekeningen, het aanmaken van tekeningen en berekeningen voor de bouwaanvraag en voor het maken en bijwerken van contracttekeningen. Je taken en verantwoordelijkheden zijn o.a.: maken van schets- en voorlopige ontwerpen aan de hand van een opdracht van de Verkoper van het team; aanmaken van tekeningen t.b.v. de bouwaanvraag, zoals bestektekeningen, doorsnedes, bouwbesluitplattegronden, het bijvoegen van de principe details e.d.; aanmaken van berekeningen t.b.v. de bouwaanvraag, zoals ventilatie, daglicht, EPC berekeningen, e.d.; maken en bijwerken van de contracttekeningen, welke de basis zijn voor het verdere bouwtraject.

29 December 2018 - lees meer ...

Calculator/werkvoorbereider renovatie en transformatie

Overijssel - Bouwselect

Van de Calculator/werkvoorbereider wordt het volgende verwacht: je bent in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen; je kunt met relatief weinig gegevens en in korte tijd tot een kostprijs komen; je bent in staat de prijs met onderbouwingen toe te lichten aan de opdrachtgever; je bent erg voor verbetering en levert toegevoegde waarde aan de projectevaluatie; je bent goed in het plannen en organiseren van jouw project en kan daarin de voortgang bewaken; je durft zwakke plekken te analyseren en komt met concrete actiepunten; je beschikt over een ruime blik en bent creatief in jouw aanpak; je bent Multi inzetbaar als calculator en werkvoorbereider; je bent een teamspeler omdat je vindt dat niks zo mooi is als met elkaar iets neerzetten.

29 December 2018 - lees meer ...

Projectcoördinator geveltechniek

Overijssel - Bouwselect

Als Projectcoördinator ben je de verbindende schakel tussen de opdrachtgever, de techniek en collega’s. Je coördineert de werkvoorbereiding, engineering en inkoop. Daarnaast bewaak je de planning, het proces en de taakgestelde budgetten.

29 December 2018 - lees meer ...

Planvoorbereider/calculator renovatie

Gelderland - Bouwselect

De wereld verandert en onze opdrachtgever werkt daar aan mee. Graag met jou! Renoveren is bouwen, maar de hoofdrol gaat naar de bewoners. Dat vraagt om om-denken. Bij onze opdrachtgever pakken ze het ook op hun eigen wijze aan: geen afdelingen; zij werken in teams. Belangrijker dan een vooraf opgesteld functieprofiel vindt men het belangrijker hoe jij je jouw rol als planvoorbereider/calculator ziet? Ze zijn nieuwsgierig naar jouw ideeën; hoe je invulling aan deze functie wilt geven. Bij onze opdrachtgever staat samen voorop, iedere mening telt en van hiërarchie houden ze niet. Ze denken in kansen: samenwerken met de beste partners, het toepassen van de nieuwste technieken, communicatie-nieuwe-stijl, maar ook de balans tussen werk en privé. Is jouw toegevoegde waarde verrassend en wil jij bijdragen aan een aantrekkelijker Nederland? Kom dan binnen deze gezellige, innovatieve bouwclub, die tot de top van het land behoort. Hier heeft jouw ontwikkeling prio.

29 December 2018 - lees meer ...

Nauwgezette bim-modelleur

Overijssel - Bouwselect

Je gaat vanaf ontwerp tot oplevering uje bezig houden met:het tekenen en modelleren in een BIM-omgeving met Revit; toetsen van modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid; inpassen constructiemodel in gebouwmodel en uitwisselen modellen; verrichten van tests, zoals ‘clash controls’; archiveren van gegevens en bestanden; deelnemen aan ontwerpteams; onderhoud contacten met Stakeholders binnen projectteam; onderhouden van contacten met vooral collega’s, architecten en leveranciers.

29 December 2018 - lees meer ...

Salarisadministrateur

Almelo - TriviumMeulenbeltZorg

Personeels- en Salarisadministrateur Wegens de groei van TMZ, zijn wij voor de uitbreiding van de afdeling Personeels- en Salarisadministratie (PSA) op zoek naar een ervaren Personeels- en Salarisadministrateur. Ben jij een echte doorpakker die nieuwe software snel begrijpt en energie krijgt van goed klantcontact? Krijg jij energie van werken met cijfers en procesoptimalisatie? Pas jij in een vooruitstrevende en ondernemende zorgorganisatie? Dan gaat TMZ graag met jou in gesprek. Wat wil jíj? TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. De TMZ Academie speelt daarin een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijk je wat de Academie jou te bieden heeft. Wat ga jij doen? Als Personeels- en Salarisadministrateur ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de uitvoering van de personeels- en salarisadministratie en bijbehorende controles. Waar nodig ondersteun jij jouw collega’s bij een goede verwerking en controle van mutaties met betrekking tot in- door- en uitstroom. Jij bent één van de aanspreekpunten voor medewerkers, zowel telefonisch als ook schriftelijk. Als Key-user van diverse software pakketten binnen de afdeling zorg jij mede voor een optimale inzet van administratieve processen en het functionele beheer van de bijbehorende applicaties en geef je uitleg aan leidinggevenden en medewerkers. Jij ziet het als uitdaging de reeds verregaande digitalisering van de administratie binnen TMZ verder te ontwikkelen zodat onze medewerkers de aandacht volledig kunnen richten op de zorgverlening. Waar? Locatie: Almelo Aantal uur: 36 uur per week Wie ben jij? Jij bent een administratieve duizendpoot. Een organisator met kennis en inzicht in de administratieve kant van het HRM proces en de salarisverwerking. Jij doet geen aannames, maar hebt en houdt een kritische blik op aangeleverde gegevens. Vanuit een procesmatige aanpak ben je accuraat en zoek je zaken graag tot de bodem uit. Als persoon en collega ben jij proactief, betrouwbaar, integer en presteer jij goed onder tijdsdruk. Samenwerken kost jou geen moeite en door jouw goede communicatieve vaardigheden en procesmatige aanpak boek jij snel positieve resultaten. Jij beschikt over een HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding gericht op HRM – financiële administratie met minimaal PDL. Een afgeronde opleiding VPS is daarbij een pré. Daarnaast heb jij minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Jij hebt affiniteit met - en kennis van financiële, personele en salarisadministratieve processen, sociale- en fiscale wetgeving, pensioenen en verzekeringen of bent bereid je hierin (verder) te verdiepen. Wat bieden wij? • Arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT; • Salaris FWG 45 (max.€ 3.153,90 bij een fulltime dienstverband); • Een werkomgeving waarin een open cultuur heerst en samenwerking centraal staat; • Flexibiliteit in de verdeling van jouw werkuren. • Aantrekkelijke overige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, korting op verzekeringen bij verschillende verzekeraars en een bijdrage voor duurzame inzetbaarheid bijvoorbeeld in sport en bewegen. • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten. De afdeling PSA bestaat nu uit een Hoofd Personeels- en Salarisadministratie en vijf medewerkers Personeels- en Salarisadministratie. Interesse? Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie jij vernieuwing en verandering als een kans om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! • Voor meer informatie kun je contact opnemen via nummer 0900-2 453 453. Vraag dan naar Erwin Suthof (Hoofd Salaris- en Personeelsadministratie). • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via de 'Solliciteer' button. Wij reageren zo snel mogelijk. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

28 December 2018 - lees meer ...

Traineeship projectmanagement civiele techniek – uitvoerder (9/11/2018)

Utrecht - Voort

Met het Jong professional programma Projectmanagement civiele techniek ontwikkel jij jezelf in jouw vakgebied. Door de technische trainingen krijg jij de juiste kennis om projecten tot een succes te maken. Daarnaast verbeter je jouw persoonlijke vaardigheden en leer je hoe je deze het best kunt inzetten. De technische trainingen De trainingen worden gegeven in samenwerking met 4Building, Bewuste Bouwers, Heleco Advies & Training en EMVI-prestatiemeting. Aanbesteden & contracteren: In deze training leer je de samenhang te zien tussen de fases in het bouwproces en de uit te voeren acties. Ook kom je erachter met welke criteria de juiste bouworganisatievorm gekozen kan worden en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van de contractvorm, contractvoorwaarden en aanbestedingsprocedures. Risicomanagement: Verdiep je in de stappen die doorlopen worden bij het uitvoeren van een risicoanalyse. En sla vervolgens een brug naar risicomanagement. EMVI in de theorie en praktijk: Leer aanbesteden op basis van de ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving’ (EMVI). Zo weet je de potentiële meerwaarde van de organisatie naar voren te brengen. UAV-gc: In drie trainingen kom jij alles te weten over UAV-gc. Zo weet je na de trainingen precies hoe je UAV-gc moet toepassen in de praktijk. Systems engineering Kom erachter hoe systems engineering wordt toegepast in de praktijk en ga vervolgens zelf aan de slag met een casus. Omgevingsmanagement Je leert de basis van omgevingsmanagement, zodat je invulling kunt geven aan de rol van omgevingsmanager en jouw project succesvol maakt in een (complexe) omgeving. De persoonlijke trainingen De trainingen worden gegeven in samenwerking met MV-Training & Coaching en Inizio Training. Het merk ‘IK’ Ontwikkel relevante inzichten en vaardigheden met betrekking tot jouw persoonlijke effectiviteit. En versterk je kennis van je persoonlijke drijfveren, ambities en vaardigheden. Effectief communiceren Word je bewust van hoe je communiceert en hoe je dit kunt verbeteren door beknopt je boodschap over te brengen, een ander te bevragen en feedback te geven. Persoonlijke effectiviteit Vergroot jouw kennis over je kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. En leer het beste uit jezelf te halen! Timemanagement Krijg belangrijke inzichten over hoe jij effectief je tijd kunt besteden en leer omgaan met tijdnood.

28 December 2018 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

28 December 2018 - lees meer ...

WABO Vergunningverlener

Arnhem - Maandag

Een nieuw aan te leggen park of de transformatie van een kantoorpand naar een restaurant, als WABO Casemanager / vergunningverlener toets jij of plannen voldoen aan alle regels. Als WABO Casemanager ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten bij grote bouwinitiatieven en beoordeel en toets je de bouwplannen aan de hand van de WABO. Jij verleent vergunningen. Of je wijst ze af, als een plan niet aan alle voorwaarden en regels voldoet. Wat het resultaat ook is, er gaat een heel proces aan vooraf. Jouw werk begint als een vergunningaanvraag binnenkomt. Dat kunnen kleine, maar ook heel complexe aanvragen zijn. Het is zaak de aanvragen zowel juridisch als technisch te toetsen aan het bouwbesluit, bestemmingsplan en de bouwverordening.   Je bent een multitasker die niet in paniek raakt bij deadlines, een drukke agenda en volle werkdagen. Past dit bij jou? Reageer dan snel!

27 December 2018 - lees meer ...

Bouwplantoetser

Arnhem - Maandag

Voor diverse overheidsinstellingen in de regio Gelderland ben ik op zoek naar een Bouwplantoester. Als Bouwplantoester beoordeel en toets je de bouwplannen aan de hand van de WABO én ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten bij grote bouwinitiatieven. Je begeleidt het proces van A tot Z: van het maken en laten vaststellen van bestemmingsplannen tot het geven van inhoudelijk advies. Tot slot houd je het overzicht over alle toebedeelde dossiers.

27 December 2018 - lees meer ...

Uitvoerder Groot Onderhoud en Renovatie | Innovatief bouwer

Breda - Building Heroes

Als zelfstandig Uitvoerder stuur je bouwprojecten op locatie aan en je begeleidt de medewerkers. Je schakelt continu tussen betrokken partijen, bewaakt de planning en coördineert de uitvoering.Je krijgt de technische en inhoudelijke verantwoordelijkheid voor het project waar je aan werkt en je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van iedereen op het project. Daarnaast denk jij na over de processen, bouwmethodieken en kom jij met (on)gevraagd advies. Projecten zijn gecentreerd in West-Brabant tot Zeeland. 

27 December 2018 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider | Ontwikkelende aannnemer

Amersfoort - Building Heroes

Jij krijgt als Junior Werkvoorbereider bij dit bedrijf zoveel trainingen en opleidingen als je wil, om jou tot de expert te maken in de bouw. Is jouw ambitie om hele diverse projecten in de mutatie, onderhoud, renovatie en nieuwbouw te leiden, dan zit je hier op je plek! Op de juiste manier werk je samen met alle partijen in het (ver)bouwproces. Jij werkt op meerdere projecten in de transformatie, renovatie en kleine nieuwbouwprojecten.Binnen het bedrijf zijn ze bezig om BIM en LEAN toe te passen en jij draagt hieraan bij door de principes binnen de projecten die jij begeleidt na te leven. 

27 December 2018 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

27 December 2018 - lees meer ...

Beheerder riolering

Enschede - Maandag

Voor een gemeente in de regio Twente zoek ik een beheerder riolering. Als beheerder riolering heb je een breed takenpakket. Je bent expert in het opstellen van beheer- en onderhoudsplannen. Daarnaast houd je je bezig met het herstellen van het hoofdriool en aansluitingen, het verwerken van revisiegegevens in digitale tekeningen en beheersystemen, het maken van kwaliteitsanalyses van de riolering en het geven van advies op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Tevens onderhoud je het contact met diverse stakeholders.

27 December 2018 - lees meer ...

Professional Bouw

Enschede - Maandag

Ben jij werkzaam (geweest) in één van de volgende functies?: • Tekenaar; • Werkvoorbereider; • Calculator; • Uitvoerder; • Projectleider; • Toezichthouder; • Directievoerder. Of een andere functie bij een aannemer of gemeente binnen het vakgebied Bouw? Dan drink ik graag een kop koffie (of thee) met je om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

27 December 2018 - lees meer ...

Constructeur

Amsterdam - Maandag

Voor een gemeente in de regio Noord-Holland zijn wij op zoek naar een constructeur. Als constructeur ben jij verantwoordelijk voor de beoordeling van bouwtechnische constructies die in de gemeente worden verricht. Dit doet jij aan de hand van de geldende wet- en regelgeving. Jij bent verantwoordelijk voor de duurzame veiligheid van deze constructies. Binnen het team vervul jij een adviesfunctie met betrekking tot constructietekeningen en berekeningen. Daarnaast onderhoudt jij technische inhoudelijke contacten met vergunninghouders en andere belanghebbenden. Zie jij het al voor je? Flexibele werktijden, uitdagende projecten en werken bij een grote gemeente?

27 December 2018 - lees meer ...

Inspecteur toezicht en handhaving

Enschede - Maandag

Voor een gemeente houd je toezicht op de uitvoering van bouw- en sloopactiviteiten bij bedrijven of particulier. Je toetst of er aan de vergunning en de wet- en regelgeving voldaan wordt en je adviseert over passende oplossingen en legt wanneer nodig sancties op. Via signaaltoezicht of klachten controleer je illegale bouw, illegaal gebruik en doe je de verslaglegging daarvan. Tevens geef je invulling aan integraal toezicht samen met je team en externen en beschik je over kennis van andere relevante regelgeving voor de fysieke leefomgeving.

27 December 2018 - lees meer ...

Bouwinspecteur

Middelburg - Maandag

Als bouwinspecteur bij Maandag® ga jij aan de slag voor verschillende opdrachtgevers in de regio Zeeland en West-Brabant. Jij bent degene die een opdracht succesvol maakt! Jij gaat aan de slag om controles uit te voeren op bouwprojecten. Jij bent de toezichthouder als het gaat om de bouwplannen en de vergunningen hiervoor. Je controleert of alle eisen vanuit de WABO en het bouwbesluit daadwerkelijk gehanteerd worden. Is dit niet het geval? Dan durf jij hier ook stappen in te ondernemen en ervoor te zorgen dat het bouwproject weer op het goede pad komt. Niet alleen het toezicht houden hoort bij jouw takenpakket, ook ben jij het aanspreekpunt voor omwonenden, opdrachtgevers en aannemers. Jij pakt de rol als mediator op, het moment dat één of meerdere partijen ergens mee zit. Ben jij de bouwinspecteur die het toezicht weet te houden, kwaliteit wilt bewaken en gaat voor veiligheid? Neem dan snel contact met mij op!

27 December 2018 - lees meer ...

Verkeerskundig ontwerper-tekenaar

LEEUWARDEN - Maandag

Ben jij de Verkeerskundig tekenaar-ontwerper die ik zoek? Voor een opdrachtgever in Friesland ben ik op zoek naar een enthousiaste kandidaat. Ben jij iemand die goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden heeft? Een doorpakker is die noodzakelijke veranderingen cq. aanvullingen durft aan te geven en affiniteit heeft met wegen en verkeer? Dan ben ik op zoek naar jou! In het bezit van: - Ondersteuning projectleider - Gevoel bij financiële en ruimtelijke effecten van ontwerpkeuzes - Ruime kennis van bestekken, UAV-gc en andere moderne contractvormen - Ervaring met het bedenken en maken van een verkeerstechnisch en verkeerskundig ontwerp - Ruime en actuele ervaring met Autocad 17 of 18 plus Civil 3D - Affiniteit met wegen en verkeer

27 December 2018 - lees meer ...

Projectleider Civiel

Enschede - Maandag

Voor een gemeente in Twente ben ik op zoek naar een projectleider civiel. Als civieltechnisch projectleider geef je leiding aan verschillende projecten. Je adviseert over projecten in de openbare ruimte. Je draagt de verantwoordelijkheid over aanbestedingstrajecten, contractmanagement, risicomanagement en het omgevingsmanagement. Onderdeel van je werk is afstemmen met verschillende stakeholders, bewaken voortgang en kwaliteit van de projecten en het budget. Spreekt deze vacature jou aan of wil je meer weten? Reageer dan nu!

27 December 2018 - lees meer ...

Filteren