1461 vacatures gevonden

Docent Wiskunde 2e graads

Alkmaar - Maandag

Vind jij het lesgeven leuk maar wil je na je werk gewoon lekker vrij zijn zonder met allemaal bijzaken bezig te zijn? Dan is werken via Maandag® iets voor jou! Jij als Docent Wiskunde geeft les aan VMBO leerlingen. Dit doe je op een school in Noord-Holland waar kwalitatief goed en uitdagend onderwijs wordt gegeven. Je krijgt (indien gewenst) begeleiding bij het sollicitatieproces en begeleiding tijdens je werkzaamheden als Docent Wiskunde. Ook vergoeden wij alle reiskosten op basis van € 0,19 per km.

Vandaag - lees meer ...

Client Information Analyst (Interim of vast)

Amsterdam - Q-logic

Ben jij een persoon die het leuk vindt om via diverse kanalen informatie over een internationale klant boven tafel te krijgen? En dit vast te leggen in een dossier? Dan is deze baan als Client Information Analyst  jou op het lijf geschreven. Je taken bestaan voornamelijk uit: - Samenstellen internationale klanten dossiers;  - Screenen Internationale klanten via diverse systemen & instanties);  - Gebruik van (buitenlandse) instanties, bijvoorbeeld KvK, verenigingen, ambassades etc..; - Gebruik systemen, bijvoorbeeld Dun&Bradstreet en LExis NExis i.v.m. watchlists/PEP;  - Onderliggende bedrijfsdocumenten verzamelen zoals bankafschriften, facturen, orders etc...

Gisteren - lees meer ...

Calculator gevelbranche

Regio Eindhoven - Van Leeuwen P&O

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitwerken en onderbouwen van kostprijsberekeningen voor kunststof ramen, deuren en complete gevel-elementen. Dat doe je op basis van de door de klant ter beschikking gestelde tekeningen, bestekken en overige documenten. Je legt contact met leveranciers en onderaannemers om de kostprijs zo nauwkeurig mogelijk te kunnen uitrekenen. Vervolgens maak je samen met Commercie de offertes en verstuurt deze naar de klanten. Voor de collega’s in de Verkoop fungeer je als back-office door de dossiers up-to-date te houden. Waar noodzakelijk ondersteun je de Verkoop in de onderhandelingen buiten kantoor.

Gisteren - lees meer ...

Accountmanager kunststof gevel-elementen

Regio Eindhoven - Van Leeuwen P&O

Jouw hoofdtaak is het verkopen van kunststof projecten in de professionele zakelijk markt binnen Nederland. Hierbij staat het onderhouden van klantrelaties centraal. In deze functie ontwikkel je voortdurend jouw inzicht in de markt en stelt je op de hoogte van trends en productontwikkelingen vanuit de benchmarkt. Je kent de klanten (vaak bouwbedrijven) en bent op de hoogte van actuele en toekomstige projecten. Je beschikt over een relevant netwerk binnen de bouw en geeft opvolging aan uitgebrachte offertes. Hierbij adviseer je de klant en overleg je intern met de afdelingen calculatie en engineering over uitvoering en toepassingen. Je streeft naar de meest optimale aanbieding en bent in staat hierbij meerwaarde voor zowel het bedrijf als de klant te realiseren. Je werkt onder leiding van een commercieel directeur, maar werkt in hoge mate zelfstandig.

Gisteren - lees meer ...

Internal Auditor

Ede - Q-logic

- You will be responsible for planning and conducting of financially-focused internal audits and Sarbanes-Oxley (SOX) compliance testing, mainly throughout Europe, and to a lesser extent the United States and Asia; - reviewing, analyzing, and testing of internal control systems and financial statement accounts to identify recommendations for process improvement and non-compliance with financial policies and procedures; - assist in the development of audit conclusions, written reports, and presentations to varying levels of company management;

Gisteren - lees meer ...

Client Manager

regio Utrecht - Q-logic

Dat voor deze functie in het Salesteam de titel Partner Manager gebruikt wordt, zegt veel. Dat men gelooft in co-sourcing en dat de langetermijnrelatie met de partners (zo noemen we onze klanten) op nummer 1 staat. Zij willen de business van de partners zo goed mogelijk kennen en begrijpen. Dat ze het liefst bij onze partners ‘op schoot zitten’… En daarin heb jij als Partner Manager een cruciale rol. Als Partner Manager ben je constant bezig met het verdiepen en verbreden van de relatie met jouw eigen set aan partners. Ook werk je samen met onze specialist op het gebied van new business aan het onboarden van nieuwe partners. Je gebruikt je voelsprieten om kansen te signaleren en benutten om de tevredenheid van onze partners verder te vergroten. Dit doe je vooral op relationeel vlak; je voelt als geen ander aan waar extra aandacht nodig is, of wie je met elkaar in gesprek moet brengen om de samenwerking te optimaliseren. Daarbij weet je de verleiding te weerstaan om je er op operationeel niveau mee te ‘bemoeien’. Voor elke partner wordt gewerkt met een vast partnerteam, zowel aan de kant van onze opdrachtgever als die van de partner. In dit team werk je vooral nauw samen met de Service Delivery Manager, die de processen coördineert en verantwoordelijk is voor service level management, en de Platform Consultant, die het technische brein is in deze drie-eenheid. Aan de klantzijde zijn ICT- en Informatie Managers je counterpart. Jouw focus in dit geheel is de kwaliteit van de samenwerking in het totale partnerteam. Je bent dan ook vaker bij relaties te vinden bij onze opdrachtgever in Nieuwegein. Je bent een ambassadeur die het gedachtegoed uitdraagt en wat er onze opdrachtgever te bieden heeft. Als geen ander weet je dit te matchen aan de behoeftes van de partner. Zij doen dit in tegenstelling tot veel andere dienstverleners niet op basis van “u vraagt, wij draaien”, maar met een vaste, glasheldere propositie en een scherpe marktfocus. Samen met het Salesteam werk je volgens een vaste opzet en duidelijke processen aan één gezamenlijk doel. Zeker geen functie voor einzelgängers dus.

Gisteren - lees meer ...

Junior Controller

Tiel - SCW

Management rapportages, jaarverslagen, begroting. In je opleiding HBO bedrijfseconomie heb je veel kennis opgedaan. Misschien heb je al een of twee jaar ervaring opgedaan, maar er is meer! Je bent toe aan je eerste of een volgende stap in een zelfstandige rol in een compacte organisatie. Misschien bij een woningcorporatie - een complexe sector waar verslaglegging op een heel ander niveau plaatsvindt dan in het merendeel van de bedrijven. Wellicht is deze vacature dan de vacature die jij zoekt! Want SCW in Tiel heeft een vacature voor een Junior controller HBO | IT-minded | oog voor privacywetgeving | De uitdaging De jaarstukken voor onze externe toezichthouders moeten eerder gereed zijn en hun toezicht is onverminderd diepgaand. Wij moeten een kwalitatief goed gecontroleerd en geanalyseerd controledossier opleveren. Daarnaast willen we de kaders rond gegevensbescherming beter monitoren en borgen. Daar heb jij een belangrijke rol in. Daarvoor: • Stel je de financiële tertiaalrapportage op samen met je collega’s. • Stel je mede de treasuryrapportages op. • Werk je mee aan de meerjarenbegroting in het NCCW-systeem. • Voer je de bedrijfswaardeanalyse uit en actualiseer je de marktwaarde van onze verhuureenheden in FMP en TMS – ná een grondige introductie in de systematiek. • Toets je het balansdossier en de concept jaarrekening op volledigheid, juistheid en kwaliteit. • Werk je mee aan de dPi en dVI; de verantwoordingsstukken voor de Autoriteit Wonen, • Houdt je toezicht op de naleving van ons beleid op persoonsbescherming. Inspireer je je collega’s op dat gebied. Ben je contactpersoon voor de Autoriteit Persoonsgegevens. • Denk en werk je mee aan ons afdelingsplan 2018, dat gebaseerd is op onze nieuwe strategische visie 2020. Je werkt samen met collega’s van je eigen afdeling en ook met externe partijen als onze accountant, de Autoriteit Wonen en meer. De afdeling Financiën en Informatisering heeft 7 andere collega’s en een manager. Je leidinggevende is de manager Financiën en Informatisering.

Gisteren - lees meer ...

Projectleider Civiel

ROTTERDAM - Maandag

Ben jij de civieltechnische projectleider die kennis heeft van diverse disciplines? Ik kom graag met je in contact! Voor een gemeente in Zuid Holland, zijn wij op zoek naar een Projectleider Civiel. Het team waar je in komt te werken bestaat uit medewerkers op het gebied van projectmanagement en vakspecialisten. Zij zijn verantwoordelijk voor de technische advisering en uitvoering van de meer complexe activiteiten in de openbare ruimte. Als civieltechnisch projectleider geef je leiding aan verschillende projecten. Je adviseert over projecten in de openbare ruimte. Je bent verantwoordelijk voor aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement en het omgevingsmanagement. Onderdeel van je werk is afstemmen met verschillende stakeholders. Je speelt in op exogene factoren. Je begeleidt rioleringsprojecten, projecten op het gebied van infrastructuur en projecten op het gebied van bouw- en woonrijp maken van zowel woningbouw als bedrijfsterreinen.

Gisteren - lees meer ...

Stagiaire Officemanager

Alkmaar - Maandag

Word jij het nieuwe gezicht van Maandag® Alkmaar en wil jij ons ondersteunen bij diverse secretariële, organisatorische en administratieve werkzaamheden? Het gezicht van Maandag® Alkmaar is een vrolijke, energieke en ondernemende stagiaire die de MBO 4 opleiding volgt richting (directie)secretaresse, management assistent, officemanagement of facilitaire dienstverlening. Maandag Alkmaar® biedt een toffe stageplaats. In de functie als stagiaire heb je een breed en afwisselend takenpakket en lever je een actieve bijdrage ter ondersteuning van onze officemanager. Wat ga jij doen? Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen die onze vestiging in Alkmaar komen bezoeken, als stagiaire ontvang je iedereen vriendelijk en sta je hen te woord. Je luistert aandachtig naar de vragen die zij stellen om dit op een correcte manier te communiceren met de recruiters of accountmanager. Je bemant onze receptie en neemt alle inkomende telefoontjes aan en beantwoord ingekomen e-mails. Naast onze receptiewerkzaamheden ondersteun je de officemanager met administratieve werkzaamheden, je werkt CV's uit die jou worden aangeleverd door de recruiters en zorg je voor een nette vestiging en voorziet iedereen van facilitaire voorzieningen. Naast de dagelijkse werkzaamheden help je iedere eerste Maandag® van de maand de trainer met het voorbereiden van de ‘'welkom bij Maandag®'' training. Het team van Maandag® Alkmaar kenmerkt zich door haar opgewekte en ambitieuze team aan accountmanagers en recruiters. De officemanager is jouw begeleider en staat open voor vragen en initiatieven. Maandag® Alkmaar typeert zich door zijn nuchtere, informele en ijverige cultuur. Wij zijn professioneel maar toch laagdrempelig, met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling Herken jij jezelf in dit profiel?

Gisteren - lees meer ...

Bouwinspecteur

Rotterdam - Maandag

Draag je bij aan bouw, sloop en renovatie plannen? Voor verschillende opdrachtgevers in de regio Rotterdam ben ik op zoek naar een Bouwinspecteur die breed inzetbaar is voor de werkzaamheden die binnen dit vakgebied voorkomen. Jouw baan Binnen de afdeling Toezicht en handhaving houdt de inspecteur bouwtoezicht zich hoofdzakelijk bezig met uitvoering van toezicht op basis van vastgestelde programma's. Jij controleert en inspecteert zelfstandig bouwplannen die volgens de wet en regelgeving worden ingediend. Voor bouwplannen die niet volgens de regels zijn ingediend zoek jij een passende oplossing. Jij doet onderzoek, beoordeelt en analyseert verschillende situaties die je toetst met het bouwbesluit 2012. Ook voer je overleg met andere organisaties, ondernemers, bewoners, overige betrokken partijen en/of belanghebbenden Jouw werkdag Vandaag ga je op project bezoek bij de bouw van een nieuwe woonwijk waarbij de woningen gecontroleerd moeten worden aan de hand van constructie en brandveiligheid. Deze uitvoering doe je aan de hand van de verleende WABO vergunningen en de daarin opgenomen voorschriften. 's Middags vertaal je alle informatie die je hebt ontvangen in een software bestand Squit XO en JOIN.

Gisteren - lees meer ...

Constructeur Gebouwen

ROTTERDAM - Maandag

Beschik jij over relevante werkervaring als constructeur en heb jij ervaring met gebouwen? Voor een opdrachtgever in de omgeving Zuid-Holland, zijn wij op zoek naar een Constructeur Bouw. Voor de voorbereiding van een aantal projecten is er behoefte aan een ervaren constructeur op de disciplines Industrie en Gebouwen. Wat wordt er van jou verwacht; Je voert zelfstandig de benodigde berekeningen uit voor complexe staal-, beton- en houtconstructies. Je communiceert en werkt samen met collega's of derden aan (een onderdeel van) het constructief ontwerp. Je bewaakt vanuit een technisch en budgettair oogpunt dat de eigen processen en activiteiten volgens de vastgestelde uitgangspunten en binnen het kwaliteitssysteem verlopen. Tot slot zie je toe op de eigen projectadministratie en het archiveren van projectstukken.

Gisteren - lees meer ...

Toezichthouder Bouw

Breda - Maandag

Maandag® is op zoek naar een Toezichthouder Bouw die op detacheringbasis bij ons in vast dienstverband wilt werk voor verschillende opdrachtgevers in Midden-Brabant en Zeeland. Als Toezichthouder Bouw- en Woningtoezicht ben je vanuit je expertise en ervaring verantwoordelijk voor het toezien en adviseren van alle in uitvoering zijnde bouwwerken, nieuwbouw en verbouw. Je controleert en rapporteert tijdens de bouw of het bouwwerk voldoet aan de minimale eisen voor constructieve veiligheid, brandveiligheid, installatietechnische, milieutechnische en bouwfysische kwaliteit (Bouwbesluit) zoals ook nader omschreven in de omgevingsvergunning bouwen. Je voert vooroverleg met aannemers, bij alle grotere bouwwerken voor de aanvang van de bouw. Indien nodig adviseer je de aannemer om maatregelen te nemen die verder gaan dan de minimale eisen van het Bouwbesluit. Je handelt klachten af van omwonenden van bouwprojecten. Indien nodig leg je de bouwwerkzaamheden stil als er wordt afgeweken van de verleende bouwvergunning of het Bouwbesluit. Je wordt door de overheid aangesteld en je bent een onafhankelijke en onpartijdig instituut dat toeziet op de naleving van wet- en regelgeving bij projecten. Je vertegenwoordigt hierbij de gemeente op de bouwplaats. Je draagt hierbij zorg voor een goede afstemming van verschillende werkprocessen. Kijk jij met een kritische blik naar bouw projecten? Hou je overzicht en staat waarborging van kwaliteit bij jou hoog in het vaandel. Dan ben jij welllicht de nieuwe Toezichthouder Bouw die Maandag® zoekt!

Gisteren - lees meer ...

Bouwplantoetser

Middelburg - Maandag

Bij Maandag® zijn we altijd op zoek naar Bouwplantoetsers die afwisselende opdrachten bij gemeentelijke instellingen willen aanpakken. Dit met mogelijkheid tot een vast dienstverband. Als bouwplantoetser voer je de regie over het proces van de omgevingsvergunningen en je bent inhoudelijk betrokken bij de complexe aanvragen (bestemmingsplantoets, bouwkundige toets). Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het zorgdragen voor en coördineren van aanvragen om vergunningen en meldingen in het kader van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht. Verder beoordeel je bouw- en sloopplannen op de technische aspecten uit het Bouwbesluit. Je stelt daarnaast een risicoanalyse op om de bouwfysische en bouwtechnische risico's in kaart te brengen, dit om klachten te voorkomen. Je bent gesprekspartner van de klant en adviseert je collega's, leiding en bestuur. Heb jij een kritische blik met oog voor detail? Dan ben jij wellicht de nieuwe Bouwplantoetser die Maandag® zoekt!

Gisteren - lees meer ...

Werkvoorbereider Civiel

ROTTERDAM - Maandag

Ben jij thuis in het gehele civieltechnisch spectrum? Voor een opdrachtgever in de regio Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Civiel. Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van projecten. Jij gaat je richten op het assisteren van diverse onderzoeken, het ontwerpen, calculeren en het schrijven en beoordelen van gesprekken. Ook coördineer en controleer je de gecompliceerde werkzaamheden van externe partijen en stuur je deze aan. Je treedt op als adviseur in de nieuw te ontwikkelen methoden en mogelijke oplossingen. Verder assisteer je bij het succesvol tot stand brengen van projecten waarbij de marktpositie van projecten worden behouden en versterkt. Tevens waarborg je de kwaliteit van de te leveren bijdragen aan projecten en opdrachten binnen de toegewezen vakgebieden.

Gisteren - lees meer ...

Zorgverkoop Controller

Utrecht - Q-logic

• Je houdt bezig met contractering, beschikking/indicatie en dienstverlening. Gericht op het beheersen van inkomsten en het ondersteunen van onderhandelingsprocessen. Je houdt je bezig met de Wlz, WMO, Jeugdwet, PGB, Forensische Zorg en de ZVW. Je verbindt de zorginhoudelijke én de financiële kant met elkaar. • Je houdt je bezig met het maken van afspraken met contractpartijen, van voorbereiding tot monitoring en afrekening. • Je onderhoudt contacten met zorgkantoren, (zorg-) verzekeraars en gemeenten ten behoeve van het contracteren en de productieafspraken. • Je signaleert trends en ontwikkelingen in de markt en deze zet je om naar kansen en bedreigingen voor de organisatie. Je anticipeert hierop en komt met advies richting MT. • Je zorgt voor een adequate planning en control cyclus en je verzorgt de maand- en kwartaalrapportages op het gebied van de zorginkomsten. • Je ondersteunt en adviseert op het gebied van tariefstelling.

Gisteren - lees meer ...

ICT / Solution Architect

Diemen - Q-logic

De functie bestaat uit de volgende werkzaamheden, je: - Zorgt op basis van de ICT doelarchitectuur voor een detailuitwerking van de architectuur;  - Adviseert over en realiseert het architectuurbeleid;  - Bewaakt de kwaliteit, conform de eisen en veranderingen in de informatiebehoeften van de afnemers gedurende realisatie zijn gesignaleerd en belegd;  - Houdt de architectuur platen actueel en zorgt dat deze blijven aansluiten bij toekomstige behoeften;  - Organiseert het architectuurboard en informeert de organisatie over de besproken punten;  - Onderzoekt probleemmeldingen en wijzigingsverzoeken, volgt deze op of belegt deze;  - Adviseert het management over de benodigde acties om de geleverde diensten in stand te houden, te verbeteren of te vernieuwen.

Gisteren - lees meer ...

Werkvoorbereider

Amsterdam - Randstad

Waternet is per direct op zoek naar een ervaren werkvoorbereider voor het Rayon Drinkwater West, Leiduin, Weesperkarspel en Nieuwegein voor 36 uur per week. Het treft een functie van twee jaar (met uitzicht op vast). Het salaris ligt tussen €2326 en €3121 o.b.v. 36 uur. WERKZAAMHEDEN: Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opnemen van materiaal, begroten, voorbereiden en plannen van onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische installaties. Je overlegt met de rayonleider tijdens de voorbereiding en verzorgt de inkoop van diensten en materialen die nodig zijn vanuit storingen, preventief onderhoud en grotere werken. Binnen het rayon vindt momenteel een traject plaats waarin aandacht is voor verbetering van het werkproces en het welzijn van de medewerker. Mede daarom zoeken we een ervaren werkvoorbereider met een stevige persoonlijkheid. Binnen de sector TOP (Techniek, Onderzoek & Advies en Projecten) voert de afdeling Techniek het technische onderhoud uit aan installaties, gebouwen en objecten. Deze productie faciliteiten worden onderhouden in opdracht van de primaire sectoren Afvalwater, Drinkwater en Watersysteem. Ook een aantal facilitaire gebouwen wordt door de afdeling onderhouden. De activiteiten van de afdeling zijn beschreven in een uniform werkproces en er wordt gewerkt met een onderhoudsmanagement systeem (Maximo). FUNCTIE EISEN: - Je hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 4 richting Elektrotechniek (of daaraan gerelateerd); - Aantoonbare ervaring in het voorbereiden en plannen van onderhoudswerkzaamheden in proces- en bedrijfsinstallaties?; - Je bent communicatief sterk aangelegd en hebt probleemoplossend vermogen; - Rijbewijs B; - Overheid ervaring (pré). WAAROM WATERNET? Bij Waternet sta je midden in de samenleving. Wij zorgen voor schoon drinkwater en vernieuwen zuiveringsinstallaties. Ook zorgen we voor een veilige hoogte van het grondwater en betrouwbare dijken. We werken met plezier aan verschillende projecten in de hele waterkringloop. Waternet staat voor kennis en groei. We houden van medewerkers die kunnen aanpakken. Ook vinden we het belangrijk dat zij zich ontwikkelen. Dat zorgt weer voor de groei van Waternet. Het aantal interessante projecten groeit. En Waternet maakt dingen in de dynamische waterwereld professioneler. Ook over de landsgrenzen. Waternet heeft goede arbeidsvoorwaarden. We vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. Ook het invullen van een werkweek volgens Het Nieuwe Werken en gezondheidsmanagement. Pas jij perfect in het geschetste plaatje? Reageer dan snel voor 21 november 11.00 uur MET CV en motivatie via onderstaande solliciteerbutton. De recruiters van Randstad Overheid nemen vervolgens contact met je op. Toch nog een brandende vraag? Mail dan naar [email protected] Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Gisteren - lees meer ...

Projectcoördinator Onderhoud 513

Regio Eindhoven - Meinselect

Als Projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen van calculaties en/of kostprijsbegrotingen van vooral (mutatie) onderhoud projecten. Dit doe je op een economisch verantwoorde wijze. Daarnaast draag je zorg voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden voor meerdere projecten. Je houdt rekening met tijdslimieten, budgetten, levering van materieel om de uitvoering zo optimaal te ondersteunen. Voor sommige projecten vervul je ook de rol van uitvoerder. Je werkt hierbij ondersteunend aan de bedrijfsleider. Je hebt dagelijks contact met diverse opdrachtgevers, dit zijn vooral woningcorporaties.

Gisteren - lees meer ...

Commercieel Technisch Adviseur 517

Regio Den Bosch - Meinselect

Ben jij die proactieve, ondernemende collega waar onze opdrachtgever graag een kop koffie mee drinkt? Wat ga je doen? • Verkoopgesprekken voeren met particulieren die geïnteresseerd zijn in een tuinhuis, schuur of ander product. • Deze gesprekken zijn voornamelijk telefonisch n.a.v. offerte aanvragen. • Het bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders. • Het uitwerken van aanvragen middels calculaties en offertes. • Maken van budgetramingen • Het begeleiden en uitvoeren van de verkregen opdrachten. • Proactief klanten nabellen • Begroten van meer- / minderwerk • Planningen voorbereiden

Gisteren - lees meer ...

BIM- Werkvoorbereider Woningbouw 518

Regio Den Bosch - Meinselect

In deze veelzijdige functie is het jouw verantwoordelijkheid om projecten vanuit een BIM- Model voor te bereiden. Je bereidt zelfstandig verschillende projecten voor, zorgt ervoor dat alle tekeningen en planningen klaar zijn voor de uitvoering. Van inkoop tot en met de administratieve afhandeling ben je betrokken. In samenwerking met je collega’s bouw je mee aan bijzondere of zeer grootschalige projecten. Onze opdrachtgever werkt conform de BIM- methodiek, alle projecten worden opgezet in een BIM- Model. Hierdoor heb je uitvoerig contact met leveranciers en collega’s uit de branche. Gezamenlijk zorg je er voor dat het project tot een goed eind gebracht wordt, zodat alle betrokken partijen tevreden zijn.

Gisteren - lees meer ...

Meewerkend uitvoerder

Veghel - Randstad

Heb jij affiniteit met beton en ervaring als meewerkend uitvoerder? Woon jij in de regio ’s-Hertogenbosch, Eindhoven of Helmond? Dan zoeken we jou als meewerkend uitvoerder! Onze opdrachtgever is een innovatief ontwerper en producent van industriële betonvloeren. Met hun producten en diensten, zijn ze marktleider in Nederland en België. De organisatie bestaat uit verschillende bedrijfsonderdelen die gezamenlijk gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en realiseren van onderbouwconstructies zoals bedrijfsvloeren, funderingen, funderingspalen enz. Wat ga je doen als meewerkend uitvoerder? Als meewerkend uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de benodigde materialen op de bouwplaats. Je hebt overleg met de projectleider en uitvoerder van de opdrachtgever over de detailplanning en bouwplaats gerelateerde zaken. Als meewerkend uitvoerder heb je een uitvoerende, organiserende en controlerende rol. Je werkt zelfstandig, stuurt collega’s aan en rapporteert aan de werkvoorbereider. Ook voer je diverse betonwerkzaamheden uit, zoals het vormgeven van betonnen bouwelementen, beton verwerken en ontkisten en demonteren. Wat vragen wij van een meewerkend uitvoerder? - Afgeronde bouwkundige opleiding - Aantoonbare ervaring als voorman of meewerkend uitvoerder - Flexibele instelling (Geen 9 tot 5 mentaliteit) - Rijbewijs B + eigen vervoer - Goede communicatieve vaardigheden Wat bieden wij jou als meewerkend uitvoerder? Een marktconform salaris conform CAO Afbouw. Hoogte salaris afhankelijk van ervaring en leeftijd. Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei binnen een professionele organisatie met informele sfeer. Herken jij jezelf in de vacature van meewerkend uitvoerder? Reageer dan via de onderstaande button “solliciteer”. Vul je gegevens zo compleet mogelijk in, dan nemen wij z.s.m. contact met jou op! Heb je vragen? Bel dan met mij, Juliet Mol Recruiter Randstad Bouw, op 06-18214788 of stuur je CV naar [email protected] dan neem ik persoonlijk contact met je op. Mocht je nog twijfelen of heb je vragen aarzel dan niet en bel me. Werken via Randstad Bouw biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. De unit 'kader personeel' bemiddelt dagelijks in kader functie binnen de bouw. Meer informatie en onze actuele vacatures vind je op www.randstad.nl/bouw. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Gisteren - lees meer ...

Calculator/kostendeskundige

Rijssen - Voort

Je werkt mee aan het uitrekenen van de technische kostprijs van utiliteitsprojecten aan de hand van bestek en tekeningenJe stelt offertes opJe vraagt offertes aan bij onderaannemers en leveranciersJe voert overleg met betrokken afdelingen, zoals verkoop, projectleiding en werkvoorbereidingJe onderhoudt contact met de onderaannemers en leveranciers

Gisteren - lees meer ...

Projectleider voorbereiding

Rijssen - Voort

Als ervaren projectleider voorbereiding houdt jij je ermee bezig om meerdere bouwprojecten te begeleiden en aan te sturen in het voortraject.  Wat houdt dit precies in? Je onderhoudt nauw contact met de opdrachtgever, gedurende het bouwproces zie je kansen, maak je problemen bespreekbaar en denk je mee in creatieve oplossingen. Je geeft leiding aan de in- en externe partijen in het voorbereidingsteam. Je kunt hierbij denken aan de planvoorbereiders, de architect, de constructeur, de calculator en de integraal ontwerper. Je zorgt voor een succesvol resultaat van het bouwproject en stuurt op de kosten en de planning. Jij bent degene die goed kan samenwerken met de betrokken partijen, je kunt collega's met elkaar verbinden. Jij weet mensen te motiveren en enthousiast te maken. Heb jij passie voor conceptueel bouwen en verbeterprocessen, woon je in de regio Twente en werk je graag dicht bij huis? Dan is deze rol perfect voor jou!

Gisteren - lees meer ...

(aankomend) uitvoerder woningbouw

Apeldoorn - Voort

Afhankelijk van de grootte ben je verantwoordelijk voor (meerdere) woningbouwprojectenJe geeft dagelijks leiding aan de bouwplaatsmedewerkersJe werkt mee aan de uitvoering van het projectJe houdt de administratie van de werkzaamheden bijJe bent verantwoordelijk voor de bewaking van het budget

Gisteren - lees meer ...

Werkvoorbereider/tekenaar utiliteit

Rijssen - Voort

Het coördineren tussen verschillende afdelingen zoals verkoop, uitvoering en opdrachtgeverJe berekent en besteld de benodigde materialen voor projectenAanbestedingen van de onderaannemers verzorgenTekenwerkzaamheden in 3D (Allplan, Revit)Administratieve orderhandeling verzorgen

Gisteren - lees meer ...

Filteren