1659 vacatures gevonden

Area Manager

Nederland - Q-logic

Doel van de functie is het opzetten, uitbreiden en onderhouden van de huidige marktpositie van een automotive toeleverancier binnen Europa, zodat de positie van marktleider gehandhaafd en versterkt wordt. In overleg met het management wordt het beleid voor de betreffende klantgroepen geformuleerd. Door middel van het afleggen van bezoeken aan prospects moeten duurzame relaties worden opgebouwd en dient een stevige groei van de reeds bestaande omzet gerealiseerd te worden. Klanten zijn nationale en internationale importeurs (van grijs kenteken bestelauto’s), carrosserie specialisten en in toenemende mate de autofabrikanten (OEM’s) zelf. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met genoemde doelgroepen en zal daarmee bijvoorbeeld verkooptrainingen geven en regelmatig voortgangsgesprekken voeren. Het werkgebied is de Benelux en omringende landen (Scandinavië, Engeland en Frankrijk). Je zit ook regelmatig bij klanten of neemt deel aan internationale beurzen en reist zo’n 30-40% van je tijd.

Vandaag - lees meer ...

Junior (Business) Controller

Amersfoort - Q-logic

Als Junior Business Controller fungeer je als sparringpartner voor de business en voor de Senior Controller. Je bent in staat om betekenis te geven aan de cijfers. Je signaleert pro-actief de knelpunten in de processen en helpt om deze te optimaliseren. Je vindt het leuk om rapportagetools te ontwikkelen. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit: - het opstellen van rapportages (op regioniveau en klantniveau) en het analyseren van de cijfers; - de controle op de financiele administratie;  - ondersteunen in het opstellen van de jaarrekening; - fungeren als aanspreekpunt mbt het softwarepakket.

Vandaag - lees meer ...

Junior Projectmanager Ontwikkeling

Heerhugowaard - Solid People

Namens een gerenommeerde vastgoedonderneming zijn wij actief met de werving van een projectmanager. - Overleg met en aansturen architecten, (onder)aannemers, adviseurs, huurders, gemeenten etc). - Het uitwerken van digitaal tekenwerk in AutoCad ten behoeve van de verhuur van woningen, bedrijfsmatig onroerend goed en ontwikkeling van projecten. - Het beoordelen van tekenwerk ten behoeve van de realisatie van bouwprojecten. - Het opstellen en beoordelen van technische omschrijvingen/bestekken voor de realisatie van bouwprojecten. - Het aanvragen en beoordelen van offertes bij adviseurs en (onder)aannemers en bewaken van planningen, budgetten, kwaliteit en organisatie van bouwprojecten. - Het zelfstandig voorbereiden, begeleiden en opleveren van bouw, ontwikkeling en beheer gerelateerde werkzaamheden en kleine (deel)projecten - Contractuele afwikkeling van bovenstaande zaken.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider beton- en waterbouw

Brabant - bouwhuysch

Als werkvoorbereider beton- en waterbouw ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van civieltechnische werken, zowel in de tender- als de uitvoeringsfase. Je richt je op de middelgrote beton- en waterbouw projecten tot 15 miljoen voor industrie, gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat. Door de toenemende omvang en complexiteit van projecten is informatiemanagement steeds belangrijker. Als werkvoorbereider beton- en waterbouw ben je o.a. medeverantwoordelijk voor de inrichting van System Engineering en samenhangende deelprocessen waaronder het opstellen van klanteneisen-, systeemeisen- en vraagspecificaties. Daarnaast maak jij planningen, bereidt leveringen van materialen voor, coördineert onderaanneming en materieelinzet. Als werkvoorbereider ben je veelal aanwezig op de projectlocaties.

Vandaag - lees meer ...

Junior Adviseur / Inspecteur Duurzaamheid

Heeswijk Dinther, Noord-Brabant, Nederland - SGS Search

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als adviseur/inspecteur, gaat het verschil maken, je gaat mee bouwen aan de duurzame ontwikkeling van onze opdrachtgevers en onze eigen organisatie. Relevant en interessant werk dus. Wij zoeken iemand voor ons kantoor in Heeswijk-Dinther of Amsterdam. Junior Adviseur / Inspecteur DuurzaamheidAmsterdam – Heeswijk Dinther | Fulltime Een geweldig teamVanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste built environment team. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Geen dag hetzelfdeBinnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden: Gebouwen inspecteren en informatie verzamelen over het energieverbruik Gegevens analyseren en samenbrengen in een overzichtelijke rapportage Adviseren van de opdrachtgever m.b.t. het optimaliseren van de energie-efficiëntie van gebouwen, installaties, processen en transporten Ondersteuning van projectmanagement (van offerte tot nazorg)

Vandaag - lees meer ...

Bouwkundig Adviseur

Heeswijk Dinther, Noord-Brabant, Nederland - SGS Search

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als bouwkundig adviseur gaat het verschil maken. Je inspecteert de fysieke staat waarin gebouwen verkeren op bouwkundig, constructief en installatietechnisch vlak. Met deze inzichten kan beter bepaald worden welke duurzame kansen er voor de toekomst zijn. Relevant en interessant werk dus. Wij zoeken iemand voor ons kantoor in Heeswijk-Dinther of Amsterdam. Bouwkundig AdviseurAmsterdam - Heeswijk Dinther | Fulltime Een geweldig teamVanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste built environment team. Zo'n dertig specialisten met een berg aan kennis op verschillende terreinen voeren bouw- en installatietechnische onderzoeken uit voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelpanden. Ook worden energiebesparingen van gebouwen, installaties en processen in kaart gebracht. Hun doel en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Geen dag hetzelfdeBinnen het team krijg je alle gelegenheid om initiatief te ontplooien. Houd je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden: Technische Inspecties uitvoeren en rapporteren, zelfs internationaal! Opdrachtgevers adviseren over o.a. de technische staat van het vastgoed Meedenken in commerciële kansen en innovatie en productontwikkeling van bv. inspectietools en rapportages Vergroten van je netwerk op het gebied van vastgoed Actief betrokken bij aan- en verkopen van vastgoed (portefeuilles); van inspectie tot advisering Begeleiden van junior bouwkundig adviseurs Projectmanagement van opdracht tot nazorg

Vandaag - lees meer ...

Accounting Assistent

Amsterdam - Q-logic

Als Accounting Assistent ondersteun je je collega's in de financiële administratie. Hierbij een paar van de belangrijkste taken die je gaat verrichten: - crediteurenadministratie; - debiteurenadministratie; - zorgdragen voor sluitende tussenrekeningen; - vragen van klanten beantwoorden mbt facturen; - voorbereiden van de betalingen;  

Vandaag - lees meer ...

Medewerker Infrastructuur, Beheer en Onderhoud - B

Cuijk - Werkorganisatie CGM

Werkorganisatie CGM heeft voor het team IBO een vacature voor enthousiaste collega voor de functie van Medewerker Infrastructuur, Beheer en Onderhoud - B 30 uur per week Wat ga je doen als Medewerker Infrastructuur, Beheer en Onderhoud? De werkzaamheden binnen deze functie liggen met de nadruk op het gebied van Verkeer en Openbaar groen. Je houdt je vooral bezig met: • voorbereiding van civiel- en cultuurtechnische werkzaamheden voor groenplannen, en verkeerskundige ontwerpen. Hiertoe behoort het opstellen van bestekken en bestekstekeningen, calculeren, aanvragen van vergunningen en de inkoop van producten en diensten (offertes en aanbestedingen); • CAD-tekenwerk met Microstation voor bijvoorbeeld verkeerstechnische ontwerpen; • toezicht houden op de uitvoering van werken volgens de UAV2012, zoals bij groenrenovaties en verkeersmaatregelen, rioolvervangingen, wegreconstructies, bouw- en woonrijp maken, aanleg kabels en leidingen en alles wat daarmee samenhangt, zoals kredietbewaking; • diverse (administratieve) verkeerstaken zoals RDW-ontheffingen, verkeerstellingen, verkeersbesluiten, evenementbeoordeling en klachtafhandeling; • overleg met bewoners, belanghebbenden, aannemers, ingenieurs- en onderzoeksbureaus, enz.

Vandaag - lees meer ...

Bouwkundig Inspecteur (EPA)

Rotterdam - Solid People

Namens een gerenommeerd adviesbureau gespecialiseerd in onderhoudsadviezen, beheer en inspecties zijn wij actief met de werving van een bouwkundig inspecteur voor het uitbrengen van EPA adviezen. Werkzaamheden: - Uitvoeren van bouwkundige opnames volgens de NEN2767. - Verwerken inspectiegegevens in onderhoudssoftware. - Opstellen van onderhoudsrapportages.

Vandaag - lees meer ...

Monteur Mechatronica

Nieuwegein - Rohaco Industrial Handling

Ter ondersteuning van onze werkplaats is Rohaco op zoek naar een nieuwe collega MONTEUR MECHATRONICA  Als MONTEUR MECHATRONICA ben jij samen met een team verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch assembleren en monteren van alle robot-en transportsystemen bij Rohaco. Je hebt ervaring met het lezen en interpreteren van mechanische productie- en montagetekeningen, pneumatische schema’s en elektrotechnische tekeningen. Ben jij een gedreven techneut, ben je net afgestudeerd of heb je een paar jaar ervaring, dan heeft Rohaco de uitdaging voor jou!  Je werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit - Machinebouw, het bedraden en monteren van de robot-en handlingsystemen; - Installeren en aansluiten van besturingskasten; - Bouwen en testen van alle transport en robotsystemen in de werkplaats; - Het bij de klant installeren van de verkochte systemen; - Verrichten van onderhoudswerkzaamheden; - Servicewerkzaamheden op mechatronisch vlak oplossen, zowel zelfstandig als in een team; - Nauw samenwerken met andere afdelingen, waaronder planning en engineering, om correcte afstemming te realiseren.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider /Calculator Onderhoud en Renovatie

Deventer - Goodijk Personeel

Je bent verantwoordelijk voor de opname van het bestek, de calculatie, de werkvoorbereiding en communiceert met de verschillende stakeholders van een project. Dat zijn de opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en vaklieden. Je wilt graag meedenken en input leveren over nieuwe ontwerpen, prijs en kwaliteit. Het team wordt aangestuurd door een projectleider en bestaat uit 2 of 3 andere werkvoorbereiders.

Vandaag - lees meer ...

Uitvoerder

Zwolle - Goodijk Personeel

Zorgdragen voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de uitvoering van een bouwdeel van een project; zodanig dat het project; zodanig dat het project binnen de bestekeisen, volgens kwaliteitsplan, planning en binnen de werkbegroting gerealiseerd wordt. De functie valt onder de verantwoordelijkheid van de hoofd productie en rapporteert aan de projectleider. 

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider

Doetinchem - Goodijk Personeel

Je gaat zelfstandig de werkvoorbereiding uitvoeren voor technisch complexe projecten. Aangezien het bezoeken van de klanten een onderdeel van je werkzaamheden is heb je een representatief overkomen en ben je communicatief vaardig. Daarnaast ben je in staat meerdere projecten te beheren en de structuur en het overzicht te behouden, zodat de doorloopsnelheid en kwaliteit gewaarborgd zijn.

Vandaag - lees meer ...

Senior Uitvoerder Bouwkunde

Rotterdam - Goodijk Personeel

Als Senior Uitvoerder Bouwkunde ben je verantwoordelijk voor de planning, uitvoering en begeleiding van het project op locatie. Je geeft leiding aan het uitvoeringsteam en de toezichthouders. Jij bent het aanspreekpunt voor de projectleider en vervangt hem als het nodig is. 

Vandaag - lees meer ...

Planvoorbereider

Ede - Goodijk Personeel

Als planvoorbereider ben je betrokken bij de bouwkundige voorbereidingen en projectontwikkeling.   

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider Renovatie en Onderhoud

Zwolle - Goodijk Personeel

Als werkvoorbereider ben je, samen met de projectleider, verantwoordelijk voor de voorbereiding van projecten. Je houdt je bezig met de inkoop, ontwikkeling en Lean planning. Daarna bezoek je de bouwplaats en de bouwvergaderingen om betrokken te blijven bij het project.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider

Zwolle - Goodijk Personeel

Als werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor het bewerkstelligen van een zodanige technische en organisatorische werkvoorbereiding van projecten, dat een kwalitatief optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten gewaarborgd is. Je valt onder de hoofd productie, maar de projectleider is jouw eerste aanspreekpunt.

Vandaag - lees meer ...

Uitvoerder Restauratie

Deventer - Goodijk Personeel

Als Uitvoerder restauratie (bouw) stuur je je eigen medewerkers en ZZP-ers aan op de bouwplaats. Je bent verantwoordelijk voor de kosten, veiligheid, kwaliteit en planning van het project.  Je controleert de constructies, bewaakt het proces en weet tijdig in te grijpen. Tevens kijk je verder en denk je mee over verbeteringen in het huidige proces, maar ook in toekomstige bouwprojecten.

Vandaag - lees meer ...

Calculator

Eindhoven - Goodijk Personeel

Je bent verantwoordelijk voor de prijsvorming binnen alle contractvormen van bouwprojecten, offertes aanvragen en vergelijken, risico's en kansen inschatten en het voorstellen van verbetering in de optimalisatie en alternatieven. Je hebt een groot analytisch vermogen en geen moeite met tijdsdruk of met een deadline. 

Vandaag - lees meer ...

Uitvoerder Nieuwbouw

Ede - Goodijk Personeel

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en voortgang van een project en geef je leiding aan het team.  Je zorgt voor een goede kwaliteit en let op de kosten en veiligheid.

Vandaag - lees meer ...

Uitvoerder

Eindhoven - Goodijk Personeel

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor één of meerdere bouwprojecten tijdens de realisatiefase. Je maakt deel uit van het projectteam en werkt nauw samen met projectleiding en werkvoorbereiding. Je geeft leiding aan bouwplaats medewerkers.  Je stuurt het bouwproces op basis van de projectdocumenten en bent verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit, waarbij je de kosten en opbrengsten scherp in de gaten houdt. Je zorgt voor een heldere communicatie met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en de vaklieden. Je controleert of de wettelijke veiligheids-, milieu-, en gezondheidsvoorschriften worden nageleefd op de bouw. Indien nodig denk je mee aan het voortraject en de werkvoorbereiding.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider

Emmen - Goodijk Personeel

Als werkvoorbereider werk je nauw samen met het bouwteam en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het hele project. Je zorgt voor de voorbereiding, planning en kostenbewaking en gebruikt daarbij het BIM-model.  

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider B&U

Huizen - Goodijk Personeel

Je bent als werkvoorbereider verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van verschillende projecten. Je werkt nauw samen met het team van ontwikkeling tot uitvoering.    

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider

Almere - Goodijk Personeel

In het traject wat vooraf gaat aan de bouwwerkzaamheden speel je als werkvoorbereider een grote rol. Daarbij denk je vooruit in het proces en zorg je door te coördineren, plannen en bewaken dat het project in organisatie, tijd en kwaliteit excellent verloopt. In goed onderling overleg met de onderaannemers controleer, toets en pas je de werktekeningen aan. Jij bent degene die bepaalt wat de de meest effectieve werkmethode is. Verder ben je verantwoordelijk voor het voeren van inkoopgesprekken. Na overleg met de projectleider koop je in en rond je de contractvorming af. Een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is het zorg dragen voor de uitvoering en bewaking van activiteiten en processen die betrekking hebben op het kwaliteitssysteem. Jij bent het aanspreekpunt voor de contacten uit het uitvoerende team op de bouwplaats. 

Vandaag - lees meer ...

Projectleider B&U

Huizen - Goodijk Personeel

Als ervaren projectleider ben je verantwoordelijk voor de leiding en duurzame kwaliteit van de bouwkundige projecten. Je hebt oog voor budget en planning.

Vandaag - lees meer ...

Filteren