2117 vacatures gevonden

Hoofdconstructeur Beton | Iv-Infra

Utrecht - Building Heroes

Als hoofdconstructeur stuur jij een divers team aan van junior, medior en senior constructeurs. Samen zetten jullie de schouders onder elk nieuw project. In jouw team worden alle belangrijke berekeningen gemaakt voor alle betonnen constructies. Daarnaast bewaak jij de totale kwaliteit van het project en draag je kennis en ervaring over gedurende het gehele project.De gedreven techneut in jou, wil niets anders dan de liefde voor techniek delen met jouw collega’s. Uiteindelijk kijken jullie met trots terug op een uitgevoerd project. Want dat is het toppunt van deze baan; uiteindelijk leidt elke stap die jij met jouw team maakt naar de echte realisatie van een groot project waar jullie straks daadwerkelijk onder doorrijden, overheen gaan of in het nieuws voorbij zien komen. Daar wil jij toch zeker wel onderdeel van zijn?!

18 December 2018 - lees meer ...

Adviseur Constructies Waterbouw | Iv-Infra

Dordrecht - Building Heroes

Enerzijds ga je aan de slag met de beoordeling van waterbouwkundige constructies en anderzijds ben je bezig met het ontwerpen van nieuwe constructies. Je project begint vrijwel altijd met naar buiten gaan om de projectlocatie te bezoeken. Zo zie je meteen waarmee je aan de slag gaat!In je adviserende rol ben je bezig met het beoordelen van diverse constructies naar de laatste wettelijke standaarden en eisen. Samen met inspecteurs stel je een inspectieplan op, om de juiste gegevens op tafel te krijgen en de uitgangspunten vast te stellen. Dit verwerk je in een rapport, stem je af binnen het projectteam en waar nodig met collega’s van andere sectoren binnen de organisatie. Uiteindelijk licht je het product toe bij de opdrachtgever.Als ontwerper maak je geotechnische, hydraulische en constructieve berekeningen voor uiteenlopende waterbouwkundige projecten. Daarbij moeten de ontwerpen ook op tekeningen worden gezet, dus stuur jij, tevens, de tekenaars en werkvoorbereiders aan.Doorgaans werk je aan meerdere projecten tegelijk wat je job uitdagend en veelzijdig houdt. Van dammen tot havenkades en van zeesluizen tot dijken. Zowel het maken van compleet nieuwe ontwerpen als het voorbereiden en realiseren van renovaties, maken jou razend enthousiast.

18 December 2018 - lees meer ...

Ontwerper Bruggen En Sluizen | Iv-Infra

Haarlem - Building Heroes

Je werkt als ontwerper aan meerdere projecten tegelijk. Complexe en grote projecten waar je zelfs internationaal gezien niet omheen kunt!Het zijn altijd projecten die te maken hebben met het ontwerpen en berekenen van vaste of beweegbare stalen bruggen of sluizen. De ene keer ben je betrokken bij het ontwerp van de sluisdeuren van een sluis in het buitenland, de andere keer ga je op pad voor de renovatie van een beweegbare brug in Nederland. Daarbij zet je je kennis in op het gebied van norm- en regelgeving, uitvoering, kosten, onderhoud en duurzaamheid. Dat maakt je werk veelzijdig en stelt je in staat een kei te worden op je vakgebied.Je hebt een trekkersrol in het ontwerpproces en je geeft advies over de ontwerp keuzes aan je de projectleider of de klant. Je werkt vrijwel altijd in teams, en afhankelijk van de grootte van het project stuur je daarbij modelleurs en constructeurs aan.Omdat je werkt aan integrale projecten, werk je nauw samen met collega’s van andere sectoren, zoals beton, geotechniek, waterbouw en industriële automatisering.

18 December 2018 - lees meer ...

Coördinator Financiële Administratie

Waalwijk - F.E.K. Metaal B.V.

FEK Metaal heeft voor haar locatie in Waalwijk een vacature voor een: Coördinator Financiële Administratie 32 - 40 uur Functie-inhoud In deze gevarieerde functie ben je verantwoordelijk voor de gehele financiële administratie, evenals de salaris- en personeelsadministratie. Als meewerkend voorman geef je leiding aan de afdeling administratie, die naast jou bestaat uit 1,75 FTE. Je houdt overzicht over een correcte debiteuren- en crediteurenadministratie, de betalingsstromen en de liquiditeit van de organisatie. Tevens zorg je voor een overzichtelijke en correcte grootboekadministratrie en bewaakt de tussenrekeningen en de onderhanden werkpositie. Het opstellen van de aangiftes loonbelasting en BTW behoort eveneens tot je taken. Daarnaast houdt je controle op een correcte en tijdige facturatie en voer je de personeels- en salarisadministratie uit. Je stelt weekrapportages op en levert de gegevens aan voor de maand-, kwartaal- en jaarrapportages. Samen met je collega’s lever je een bijdrage aan de verbetering van de diverse systemen en de automatisering daarvan, waar nodig in overleg met andere afdelingen.

18 December 2018 - lees meer ...

Jong professional die wil doorgroeien als werkvoorbereider of uitvoerder met bim

Heerenveen - Voort

Je bent net afgestudeerd. Je wilt groeien. En als jong professional van Voort ga jij jezelf verder ontwikkelen in BIM. Dit betekent dat je het programma van technische en persoonlijke trainingen volgt. Ondertussen doe je werkervaring op bij één van onze opdrachtgevers. Maar wat ga je leren?  de toegevoegde waarde van BIMde aansluiting van BIM op de praktijkhet doorvoeren van aanpassingen in Revit user interfacenavigeren in 3D3D modelleren het exporteren van data uit een BIM modelmodellen importeren en linkenBIM 360

18 December 2018 - lees meer ...

Jong professional die wil doorgroeien als werkvoorbereider of uitvoerder met bim

Groningen - Voort

Je bent net afgestudeerd. Je wilt groeien. En als jong professional van Voort ga jij jezelf verder ontwikkelen in BIM. Dit betekent dat je het programma van technische en persoonlijke trainingen volgt. Ondertussen doe je werkervaring op bij één van onze opdrachtgevers. Maar wat ga je leren?  de toegevoegde waarde van BIMde aansluiting van BIM op de praktijkhet doorvoeren van aanpassingen in Revit user interfacenavigeren in 3D3D modelleren het exporteren van data uit een BIM modelmodellen importeren en linkenBIM 360

18 December 2018 - lees meer ...

Traineeship projectmanagement civiele techniek – uitvoerder (9/11/2018)

Utrecht - Voort

Met het Jong professional programma Projectmanagement civiele techniek ontwikkel jij jezelf in jouw vakgebied. Door de technische trainingen krijg jij de juiste kennis om projecten tot een succes te maken. Daarnaast verbeter je jouw persoonlijke vaardigheden en leer je hoe je deze het best kunt inzetten. De technische trainingen De trainingen worden gegeven in samenwerking met 4Building, Bewuste Bouwers, Heleco Advies & Training en EMVI-prestatiemeting. Aanbesteden & contracteren: In deze training leer je de samenhang te zien tussen de fases in het bouwproces en de uit te voeren acties. Ook kom je erachter met welke criteria de juiste bouworganisatievorm gekozen kan worden en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van de contractvorm, contractvoorwaarden en aanbestedingsprocedures. Risicomanagement: Verdiep je in de stappen die doorlopen worden bij het uitvoeren van een risicoanalyse. En sla vervolgens een brug naar risicomanagement. EMVI in de theorie en praktijk: Leer aanbesteden op basis van de ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving’ (EMVI). Zo weet je de potentiële meerwaarde van de organisatie naar voren te brengen. UAV-gc: In drie trainingen kom jij alles te weten over UAV-gc. Zo weet je na de trainingen precies hoe je UAV-gc moet toepassen in de praktijk. Systems engineering Kom erachter hoe systems engineering wordt toegepast in de praktijk en ga vervolgens zelf aan de slag met een casus. Omgevingsmanagement Je leert de basis van omgevingsmanagement, zodat je invulling kunt geven aan de rol van omgevingsmanager en jouw project succesvol maakt in een (complexe) omgeving. De persoonlijke trainingen De trainingen worden gegeven in samenwerking met MV-Training & Coaching en Inizio Training. Het merk ‘IK’ Ontwikkel relevante inzichten en vaardigheden met betrekking tot jouw persoonlijke effectiviteit. En versterk je kennis van je persoonlijke drijfveren, ambities en vaardigheden. Effectief communiceren Word je bewust van hoe je communiceert en hoe je dit kunt verbeteren door beknopt je boodschap over te brengen, een ander te bevragen en feedback te geven. Persoonlijke effectiviteit Vergroot jouw kennis over je kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. En leer het beste uit jezelf te halen! Timemanagement Krijg belangrijke inzichten over hoe jij effectief je tijd kunt besteden en leer omgaan met tijdnood.

18 December 2018 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Wieringerwerf - Centerpoint Amsterdam

In deze functie zult u worden opgeleid tot volwaardig projectleider. U zult bij alle facetten van de bouw betrokken zijn. Calculatie, inkoop, werkvoorbereiding en uitvoering. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u zelfstandig projecten begeleidt vanaf de calculatie tot en met de oplevering. U draagt dan ook de volledige verantwoordelijkheid voor deze projecten.

18 December 2018 - lees meer ...

Projectleider Kleinbouw

Den Haag - Centerpoint Rotterdam

U bent verantwoordelijk voor meerdere projecten.. U stuurt uw team aan dat bestaat uit een werkvoorbereider en een uitvoerder. U rapporteert aan de directie. de projectgrootte is variabel. Projecten worden verkregen vanaf de aanbestedingskalender,  één op één en uit eigen ontwikkeling. U bent verantwoordelijk voor de inkoop, meer- en minder werk, contacten met uw opdrachtgevers en relatiebeheer en de financiële afwikkeling van uw projecten. Ook levert u desgewenst uw bijdrage in de werkvoorbereiding.

18 December 2018 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider

's Gravenhage - Centerpoint Rotterdam

Als zelfstandig werkvoorbereider zult u de gehele werkvoorbereiding verrichten, dit zowel in technische- als organisatorische zin. De projecten zijn zeer gevarieerd, in aard en in omvang.  De werkvoorbereiding geschiedt vanuit het kantoor van onze opdrachtgever. U werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders en de projectleiding. U bent al vanaf de planvoorbereiding betrokken bij uw projecten.

18 December 2018 - lees meer ...

Startend werkvoorbereider

Leiden - Centerpoint Rotterdam

Als startend werkvoorbereider bent u betrokken bij de organisatorische werkvoorbereiding van uiteenlopende projecten. Dit betreft bijvoorbeeld nieuwbouw van bedrijfspanden, winkels of verbouw en renovatie van woningen. Ook de nieuwbouw van woningen behoort tot de portefeuille van onze opdrachtgever. Tot uw taken en verantwoordelijkheden behoren ondermeer het opvragen van offertes, bestellen van onderaannemers, prijzen opvragen en bestellen van materieel. In voorkomende gevallen zult u de calculatieafdeling ondersteunen. In deze functie leert u in een klein en hecht team het vak van werkvoorbereider. Door de korte lijnen van communicatie zijn er legio mogelijkheden voor het vragen van advies en het opdoen van extra kennis.

18 December 2018 - lees meer ...

Uitvoerder Utiliteitsbouw

Zeeland - Centerpoint Rotterdam

U bent verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. U stuurt uw team aan en ziet toe op de kwaliteit en veiligheid. U woont bouwvergaderingen bij, houdt toolbox meetings en u onderhoudt contacten met de opzichter. De projecten worden gerealiseerd in Zeeland, Noord-Brabant en op de Zuid-Hollandse eilanden. 

18 December 2018 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

18 December 2018 - lees meer ...

Ervaren projectleider infra noord-nederland

Overijssel - Bouwselect

Als Projectleider Infra zal je enerzijds verantwoordelijk zijn voor het binnenhalen van werken en het inschrijven op aanbestedingen en anderzijds de voorbereiding en uitvoering van de aangenomen werken. Je zal je hierbij gaan richten tot de disciplines civiele betonbouw en infra. Het uiteindelijke doel van onze opdrachtgever is om marktaandeel te vergaren in de Noord-Nederlandse inframarkt. 

18 December 2018 - lees meer ...

Uitvoerder utiliteitsbouw

Gelderland - Bouwselect

Als  uitvoerder geef je dagelijks leiding aan de voorlieden, de bouwplaatsmedewerkers en werk je optimaal samen met onze partners. Je bent samen met je projectteam verantwoordelijk voor de daadwerkelijke uitvoering van het utiliteitsbouwproject. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving en voor een tijdige oplevering van het project op het gewenste kwaliteitsniveau. Tot je takenpakket behoort o.a.: Opstellen en consequent bewaken van de planning, personele bezetting, voortgang en aansturing van het project, verantwoordelijk voor het tijdig afroepen van materialen en materieel, bijwonen van bouwvergaderingen, initiëren van werkbesprekingen met partners, neven- en/of onderaannemers, pro-actief sturen met uren, je zorgt voor de juiste verantwoording en bewaking, verzorgen van juiste communicatie richting onze opdrachtgevers, eigen organisatie en partners, neven- en/of onderaannemers, onderhouden van (sociale) contacten met opzichter, gemeente, nutsbedrijven en het coachen van bouwplaatsmedewerkers en gezamenlijk zoeken naar de meest optimale werkwijze.

18 December 2018 - lees meer ...

Hoofd uitvoerder gevels

Overijssel - Bouwselect

De bouwprojecten worden steeds groter en complexer, wat maakt dat je als Hoofduitvoerder een team van uitvoerders en monteurs aanstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor verschillende projectlocaties  waarbij je minimaal de gestelde resultaatnorm haalt. Je leidt bouwoverleggen, bent sparringpartner voor de projectleiders en hebt een scherp oog voor de klant en andere betrokken partijen. Je stelt bouwplanningen op, signaleert en acteert tijdig op risico’s en stemt de logistiek af op de projectlocaties. Voorbeelden van uitgevoerde projecten waar je collega’s een zeer belangrijke bijdrage hebben geleverd zijn: Nhow  Amsterdam RAI Hotel, Hilton Schiphol, Le Carrefour Leiden, the Edge Amsterdam en nog veel meer!

18 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider ut- en woningbouw

Gelderland - Bouwselect

Je bereidt de uitvoering van middelgrote projecten voor in de utiliteits- en woningbouw. Als werkvoorbereider werk je zelfstandig in een team dat bestaat uit een projectleider en een uitvoerder/voorman. Je treft alle voorbereidingen die nodig zijn om projecten conform plan te bouwen. Je hebt veel handelingsvrijheid en ruimte voor eigen initiatief. Daarnaast heb je klantcontact en bezoek je regelmatig de bouw voor werkoverleg. Als werkvoorbereider werk je voltijd (40 uur p/w)

18 December 2018 - lees meer ...

Calculator

Leiden - Centerpoint Rotterdam

U bent verantwoordelijk voor het opstellen van inschrijfbegrotingen bij aanbestedingen. U heeft een proactieve bij bouwteamprojecten. U bent dan verantwoordelijk voor bouwtijdbepalingen, bepalen van bouwmethodes en het beoordelen van constructies. U stelt werkbegrotingen op en u maakt elementenramingen. U werkt nauw samen met uw collega's en u geeft gevraagd en ongevraagd advies.

18 December 2018 - lees meer ...

Verkoper bouwshop

Utrecht - Job Promo

De verkoper Bouwshop heeft een brede en uitdagende functie gericht op de verkoop van bouwmaterialen, hout, tegels en aanverwante producten. De taken bestaan uit: Adviseert klanten over de aanschaf van artikelen uit het assortiment; verkoopt artikelen aan de (zakelijke) klanten; Helpt klanten aan de balie en zorgt voor een goede administratieve afhandeling van aankopen; zorgt voor correcte ontvangst, opslag en afgifte van goederen binnen het Bouwcenter; Bezorgt op verzoek van de klant orders op locatie; het bewaren van orde en netheid binnen het afhaalcenter.

17 December 2018 - lees meer ...

Verkoper bouwshop

Eemnes - Job Promo

Verantwoordelijkheden: Het adviseren en helpen van klanten aan de balie; het administratief verwerken van bestellingen en inkomende goederen; de correcte ontvangst, opslag en afgifte van goederen binnen het Afhaalcenter; het bewaren van orde en netheid binnen het Afhaalcenter. Taken: Klanten helpen aan de balie. Adviseert over en het gebruik van bouwmaterialen. Verstrekt informatie over toepassingen, voorraden, levertijden, prijzen, etc. Neemt bestellingen op en maakt bonnen aan in het geautomatiseerde systeem. Zorgt voor de administratieve verwerking van de inkomende goederen. Ontvangt bestelde goederen. Lost de goederen indien mogelijk met een heftruck. Zorgt ervoor dat de goederen op de juiste wijze en plaats worden opgeslagen. Zorgt voor de afgifte van goederen aan de hand van de leveringsbonnen.

17 December 2018 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider Woningbouw

Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van de aan u toegewezen projecten. Het betreft met name woningbouwprojecten. De projectgrootte varieert van 10 tot 60 woningen. Zowel grondgebonden als gestapeld. Naast woningbouw worden er ook utiliteitsbouw projecten gerealiseerd. Voorbeelden hiervan zijn bedrijfshallen, kantoren en hotels. U werkt nauw samen met de projectleider en uitvoerder van uw projecten. U verricht uw werkzaamheden op kantoor.

17 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider Dakbedekking

Regio Eindhoven - Meinselect

Ben jij die gedreven, enthousiaste werkvoorbereider dakbedekking die wij zoeken? In deze functie ben je een belangrijke schakel tussen de calculatie en de uitvoering. Je bent mede verantwoordelijk voor de planning en bewaking van de projecten. Je verzorgt tekeningen, berekeningen en signaleert meer- en minderwerk. Je draagt zorg voor de inkoop van materialen de levering hiervan en je onderhoudt contacten met zowel opdrachtgevers als leveranciers. De projecten varieren in omvang en complexiteit, zowel voor de particuliere markt als zakelijke opdrachtgevers. Hierdoor is geen dag hetzelfde! Ga jij het bedrijfsbureau van onze opdrachtgever versterken?

17 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider Renovatieprojecten

Regio Eindhoven - Meinselect

Als Werkvoorbereider Renovatieprojecten streef je altijd naar verbetering. Je voelt je verantwoordelijk om samen met je collega’s de projecten succesvol op te leveren. Als werkvoorbereider ben jij dé organisator van het projectteam. Dit maakt jou verantwoordelijk voor het verzorgen van de benodigde projectinformatie, materialen en diensten van leveranciers en onderaannemers. Dit gaat uiteraard volgens de planning en binnen de werkbegroting. Je gaat werken met een team van enthousiaste collega’s waarbij initiatief en meedenken wordt gewaardeerd.

17 December 2018 - lees meer ...

Manager Kwaliteit QA/QC

Deest - Wienerberger

Manager Kwaliteit QA/QC Wienerberger verbetert met haar portfolio aan duurzame en hoogwaardige bouwmaterialen de kwaliteit van leven van miljoenen mensen in de wereld. We zijn nu op zoek naar een ervaren Manager Kwaliteit die de kwaliteit van onze producten en organisatie verder kan verbeteren om nog meer mensen met onze duurzame producten te kunnen bereiken. Als Manager Kwaliteit QA/QC bij Wienerberger ben je onze kopman (m/v) op het gebied van kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor het totale kwaliteitsbeleid op onze fabrieken, het standaardiseren van de procesvoeringen en ben je de spil in onze contacten met laboratoria en certificerende instanties. Uniek aan deze rol is dat je tevens aan het roer staat van onze energiebeleid. De uitdagingen op het gebied van energie voor de keramische industrie zijn uitdagend en samen met een tweetal energiespecialisten werk je aan het ontwikkelen, implementeren en verduurzamen van ons energiebeleid. Je rapporteert in de functie aan de Director Operations van Wienerberger in Nederland en je bent daarnaast lid van het Operationeel Management Team. Wat ga je doen: Je geeft functioneel sturing aan onze laboranten en kwaliteitsmedewerkers op onze fabrieken. Daarnaast geef je leiding aan een klein team van specialisten op het gebied van energie en procestechniek. Welke verantwoordelijkheden heb je daarnaast nog meer: • Als Manager Kwaliteit ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van een uniform kwaliteitsbeleid en maak je een vertaalslag van dit beleid naar de productielocaties; • Je ontwikkelt een goede uniforme methodiek voor kwaliteitsmetingen en analyses in samenwerking met onze kwaliteitsmedewerkers op locatie en je coördineert het beheer van onze product-database. • Je bent betrokken bij audits, weet deze goed te begeleiden en onderhoudt en coördineert onze contacten met certificerende instanties; • Door jou coachende stijl van leidinggeven ben je in staat om de collega`s op de productielocaties mee te krijgen in de nieuwe manier van werken; • Natuurlijk houdt je het kwaliteitssysteem up-to-date; • Uitvoeren van management reviews, adviseren over maatregelen en (laten) opstellen van in- en externe rapportages, overleggen met instanties in geval van tekortkomingen, behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden; • Je ontwikkelt en coördineert beleid gericht op verduurzaming en uitfasering van fossiele brandstoffen. Kortom een fantastische uitdaging in een bedrijf met een mooi portfolio aan producten waar je nog jaren in vooruit kan. Waar ga je werken: Wienerberger is wereldwijd de grootste producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen: gevelbakstenen, binnenmuurstenen, raamdorpels, straatbakstenen en dakpannen en is beursgenoteerd in Wenen. Wienerberger beschikt in Europa over tal van productielocaties. In Nederland bestaan we uit 19 productielocaties en meer dan 1.000 medewerkers. De standplaats voor deze functie is Deest maar je werkt voor alle fabrieken binnen Wienerberger. De functie is nieuw binnen onze organisatie en je krijgt veel ruimte om deze functie goed uit te bouwen. Wat breng je mee: Je hebt hbo- of wo-werk- en -denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding richting procestechniek of chemische technologie. Daarnaast heb je goede kennis van de Engelse en Duitse taal. Wat breng je nog meer: • Je hebt minimaal 5 jaar vergelijkbare ervaring; • Je bent sterk organisatiebewust, innovatief en resultaatgericht; • Je bent een echte people manager en schakelt makkelijk tussen management en werkvloer. Wat bieden wij: Een fulltime dienstverband en een salaris op basis van jouw kennis en ervaring. Daarnaast: • Bedrijfsauto op basis van leasing; • Een goede pensioenregeling via het pensioenfonds voor de Bouw BPF; • 30 vakantiedagen; • 8% vakantiegeld; • Producten met belastingvoordeel zoals een (elektrische) fiets, privé computer of tablet; • Personeelsverzekeringen met collectiviteitskortingen; • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden; • Een professionele nationale en internationale omgeving; • 3% eindejaarsuitkering. Ben jij ook overtuigd van de Kracht van Keramiek? Solliciteer dan direct via de ''Solliciteer'' button! Mocht je nog vragen hebben bel dan met Lex Jansen, Recruiter (06-11691683) Een WhatsApp versturen mag ook en dan belt hij jou. Procedure: De sollicitatieprocedure voor de functie van Manager Kwaliteit bestaat uit twee gespreksrondes en een assessment bij het GITP. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

17 December 2018 - lees meer ...

Leraar Civiele Techniek

's-Hertogenbosch - Koning Willem I College

Ben jij in staat om infratechnici van morgen op te leiden binnen onze afdeling Bouw-infra, Architectuur en Meubeldesign? Ben jij een prettige, proactieve collega die de taal van onze studenten spreekt? Dan kan de functie van Leraar Civiele Techniek de juiste stap in jouw loopbaan zijn. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een vakkundige en enthousiaste Leraar Civiele Techniek. Taakomschrijving • De studenten op een plezierige en effectieve wijze lesgeven, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau. • Het begeleiden van studenten op school en/of in de praktijk. • Het samenstellen van leer- en oefenmateriaal en van de les- en leermethode, alsmede de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten. • Het leveren van een bijdrage aan het samenstellen van onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied. • Een bijdrage leveren aan de afstemming van het proces m.b.t. toetsing en examinering alsmede het leveren van een bijdrage aan de toetsontwikkeling. Kennis • Kennis van en ervaring met de vakgebieden en de bedrijfspraktijk. • Algemene theoretische kennis van pedagogische en didactische methoden en technieken. • Brede kennis van het programma Autocad of bereid deze zichzelf eigen te maken. Vaardigheden • Vaardig in het overdragen van kennis. • Vaardig in het begeleiden en motiveren van studenten en het opzetten van onderwijsprogramma’s. • Vaardig in het toepassen van didactische methoden en technieken. Opleidingseisen • Afgeronde tweedegraads lerarenopleiding (bijvoorbeeld PTH) of; • In bezit van een relevant hbo-diploma (zoals Civiele Techniek of vergelijkbaar) en de bereidwilligheid om het Pedagogisch Didactisch Getuigschrift (PDG) te behalen of; • Een afgeronde mbo niveau 4 opleiding in relevante richting en de bereidwilligheid om een 4-jarige lerarenopleiding te volgen. Bijzonderheden • Het maximum salaris dat bij de aanstelling hoort is € 4123,- bruto op basis van een fulltime betrekking. Indien er sprake is van een ontwikkeltraject dan bedraagt het maximale aanvangssalaris € 3704,- bruto op basis van een fulltime aanstelling (schaal 9). • Voor wat betreft zij-instromers: het PDG-traject wordt in samenwerking met Fontys gefaciliteerd door het Koning Willem I College, waarbij er gedurende anderhalf jaar één dag per week ter beschikking wordt gesteld voor deze opleiding. • Indien het hoogst genoten diploma een mbo niveau 4 betreft dan zal er in eerste instantie ingeschaald worden als instructeur in opleiding (schaal 7). Na het behalen van de bevoegdheid (4-jarig traject) wordt er ingeschaald in de LB-schaal. De opleiding wordt volledig gefaciliteerd vanuit het Koning Willem I College. • Verder biedt het Koning Willem I College uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan er gerekend worden op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke vakantieregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 17 januari 2019. Informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer Erwin Brouwer (afdelingsdirecteur) via telefoonnummer 073-6249522. Reageren Via de knop 'Solliciteer' voor 7 januari 2019. Te richten aan: Dienst HRM Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

17 December 2018 - lees meer ...

Filteren