2117 vacatures gevonden

Hoofd Uitvoerder | Woningbouw

Den Haag - Building Heroes

Jij weet door je ervaring wat er nodig is om de Hoofduitvoerder te zijn die alles goed laat lopen. Je collega uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers weten wat ze aan je hebben: een motiverende, positief ingestelde hoofd Uitvoerder die niets over het hoofd ziet. Vol enthousiasme en inzicht stuur je je collega's aan. En dit doe je soms wel op verschillende projecten. Het ligt er maar net aan wat jij kunt en hoe groot en complex de woningbouwprojecten zijn. Plezier in je werk heb je in ieder geval, hoe complex een project ook is: jij ziet juist de uitdaging er in. Jij zorgt ervoor dat deze uitdagende projecten binnen bestekeisen volgens kwaliteitsplan, planning en werkbegroting worden gerealiseerd. Ook let je op de juiste VGM-informatie en het naleven van een risico inventarisatie, want zoals eerder gezet; jij ziet niets over het hoofd. Alles op de werkplek loopt dankzij jou gestructureerd, je houdt daarbij rekening met veiligheid, gezondheid en milieu. Want bouwen doe je niet alleen, maar ook met je collega's en voor de toekomstige gebruikers.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder | SMT Bouw en Vastgoed

’s-Hertogenbosch - Building Heroes

Je bent primair verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten tussen de €5 en €20 mio. Deze projecten zijn veelal in Bouwteam, D&B, E&B, UAV-GC en EMVI contractvormen. Je gaat werken aan uitdagende utiliteitsbouwprojecten variërend van 3000 m2 tot 10.000 m2. Naast jouw primaire rol in de realisatiefase, denk je ook mee in de ontwerpfase. In deze fase geef je gevraagd en ongevraagd jouw mening met als doel om zoveel mogelijk faalkosten in de realisatiefase te voorkomen. Tijdens de uitvoering ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid, planning en kosten. Je werkt intensief samen met jouw projectteam bestaande uit directe collega’s en ketenpartners. Je hebt grip op de dagelijkse operatie, maar denkt altijd tenminste één stap vooruit. 

7 Januari 2019 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider Nieuwbouw | Vooruitstrevende Aannemer

Breda - Building Heroes

Jij gaat als werkvoorbereider op hoog niveau meebouwen aan de meest prestigieuze bedrijfsruimten.Een mooi voorbeeld van zo'n project is DC New Logic III langs de A58, waar door jouw uitstekende voorbereidingswerk samen met de bouwplaats medewerkers en strategische partners (leveranciers) een project van ruim 60.400m2 gerealiseerd wordt.Jij bent de werkvoorbereider die als brug tussen de ontwerp- en realisatiefase alles samenbrengt tijdens de voorbereiding. De werktekeningen van de Architect, de input van de Constructeur, de mogelijkheden van de leveranciers met het bouwbesluit en de bouwvergunning komen bij jouw samen. Samen met de Projectleider heb jij een belangrijke rol bij de inkoop en de bijpassende leveranciers. Jij zorgt voor een kosten check en de administratieve afhandeling hiervan. In jouw strakke planningen staan onder andere een scherpe kostenbewaking, planning, inkoopschema en facturatie.. Daarnaast ben je voornamelijk bezig met:het tijdig verstrekken van gegevens (zoals tekeningen, leveranciers etc) aan de uitvoerderhet signaleren van meer- en minderwerk, het afprijzen hiervan en het afstemmen met de opdrachtgever, na overleg met de projectleiderde juiste spullen op de juiste tijd op de bouw overleggen op de bouwplaats om de vorderingen te zien en te bespreken

7 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider Civiel

Eindhoven - Maandag

Voor onze gemeentelijke opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Civiele Projectleider. Iemand die stevig in zijn schoenen staat en bevlogen is in zijn werkzaamheden. Een verbinder die met de alle partijen (politiek, omwonenden, potentiële gebruikers) en belanghebbenden aan tafel zit om er samen uit te komen. Je stelt budgetten op, regelt dat deze budgetten aan de juiste dingen besteed worden en pakt door om uiteindelijk alle belanghebbenden en indirect belanghebbenden tevreden te stellen. Je hebt de leiding over en adviseert over verschillende projecten in de openbare ruimte. Daarnaast houdt jij je bezig met aanbestedingen, contractmanagement, risicomanagement en omgevingsmanagement. Een ervaren kracht die weet waar hij over praat.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Opzichter Dagelijks Onderhoud

Amsterdam - Maandag

Ligt jouw hart bij het dagelijks onderhoud en draag jij graag je steentje bij aan een maximale klanttevredenheid? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen een specifieke regio houd jij toezicht op de uitvoering van het dagelijks- en contractonderhoud (door vakmannen en derden) en zorg je ervoor dat dit onderhoud binnen planning, kwaliteitsnormen, Arbowetgeving, vastgoedbeleid en budget wordt uitgevoerd. Ook voer je inspecties uit als gevolg van reparatieverzoeken. Daarnaast lever jij een proactieve bijdrage aan het continu verbeteren van onze processen.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Assistent uitvoerder

Regio Katwijk - Propylon

Als assistent uitvoerder verricht je ondersteunende werkzaamheden uit voor de uitvoerder. Samen met de uitvoerder geef je leiding aan het personeel op de bouwplaats. Je verdeelt de werkzaamheden over de ploegen, de onderaannemers en de installateurs. Op kleine projecten bent jij de uitvoerder. Je houdt de veiligheidsvoorzieningen in de gaten en regelt dat alles op tijd af is. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plaats aanwezig zijn. Je trekt de materialen uit aan de hand van bestekken en na oplevering handel je klachten af binnen de gestelde termijn.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder

Omgeving Katwijk - Propylon

Voor een mooi en uitdagend utiliteitsproject zijn wij voor een directe invulling op zoek naar een zelfstandig uitvoerder. Op en rond de bouwplaats ben jij de persoon die de bouw aanstuurt en realiseert. Je geeft leiding aan de uitvoering van één of meerdere bouwprojecten of delen / fases van grote projecten. Je stuurt onderaannemers aan, stemt samen met de projectleider de planning af, bewaakt de uren en je bent alert op ARBO-zaken. Je maakt samen met de werkvoorbereider(s) en de projectleider deel uit van een intern projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het afroepen van materieel en materialen. Ook hou je toezicht op werktekeningen en de bouwplanning.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider Bouw

Dordrecht - Centerpoint Rotterdam

U bent van A tot Z verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten. U zorgt ervoor dat de projecten tijdig en binnen budget worden opgeleverd. De projectgrootte is zeer gevarieerd. U rapporteert aan de bedrijfsleider en werkt nauw samen met uw collega projectleiders. U geeft leiding aan een projectteam dat, afhankelijk van de grootte van het project, varieert van 5 tot 15 medewerkers.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider civiele techniek

Zwolle - Maandag

Als werkvoorbereider civiele techniek ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en voorbereiding van projecten. Je volgt het gehele proces op de voet. Je maakt een schetsontwerp, voorlopig ontwerp en het definitieve ontwerp. Als er tijdens de uitvoeringsfase iets gewijzigd dient te worden spring jij snel in. Als werkvoorbereider civiele techniek stel jij mensen in staat om hun proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een effectieve en efficiënte realisatie van de productiewerkzaamheden. Jouw ambitie is grenzeloos en geen project te groot.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider Groen

Alkmaar - Maandag

Heb jij een hart voor groen en wil je graag bijdragen aan een mooie samenleving? Weet jij door jouw kennis en kunde alle projecten in goede banen te leiden? Voor een mooie organisatie in de omgeving van Alkmaar ben ik opzoek naar een projectleider met een groen hart. Het is een grote organisatie in een prachtig groen gebied waarin je verantwoordelijk bent voor zowel kleine als grotere groenprojecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan projecten zoals de ontwikkeling van een stadspark, nieuwe speelvelden, het onderhoud of de aanleg van recreatiegebieden tot aan bijvoorbeeld de groene stroken tussen de wegen die aangelegd moeten worden. Als Projectleider Groen ben jij verantwoordelijk voor een optimale voorbereiding en uitvoering van de projecten. Je bent bij het gehele proces betrokken van de voorbereidende fase tot aan de fase waarbij het groenproject klaar is en het in beheer moet worden genomen. Daarnaast denk je mee aan de groenvisie voor de langere termijn en kan jij je steentje bijdragen aan een mooiere groene samenleving. Om iets moois te maken van de omgeving ben ik natuurlijk op zoek naar een creatief persoon, die met mooie ideeën kan komen en mee denkt om de projecten optimaal te realiseren. Daarnaast moet je communicatief vaardig zijn omdat je de schakel bent tussen de directie en de teamleden die met jou samen werken aan het project, ook ben jij het aanspreekpunt voor de burgers als een project wordt uitgevoerd waarvan jij de projectleider bent. Door jou politieke sensitiviteit begrijp je snel de lijnen en structuren van de organisatie die van belang zijn in de verantwoordelijke functie als Projectleider Groen. Uiteraard ben jij een echte teamspeler en maak jij graag samen met jouw Groen team iets moois van de omgeving!

7 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider Onderhoud en Beheer

Zwolle - Maandag

Als projectleider neem jij veel ervaring mee. Je weet de kwaliteit van het project hoog te houden en verliest nooit de dienstverlening richting de klant uit het oog. Door jouw ervaring en brede kennis ben jij binnen het projectteam de eindverantwoordelijke. Je schakelt continu tussen de klant en de uitvoering. Je zorgt dat de budgetten bewaakt worden en dat administratief alles staat als een huis.  Als persoon ben jij een echte aanjager, je weet het beste uit het team te halen. Daarnaast ben je ook een echte out-of-the-box denker, je ziet geen problemen maar uitdagingen. Uitdagingen die opgelost moeten worden! Jij weet als geen ander dat geen enkel project gaat zoals van te voren gepland is. Je moet dus snel kunnen schakelen en tegen de druk die hierbij hoort. De taken zijn erg divers maar je doet alles met één ding in je achterhoofd. Namelijk klanttevredenheid! 

7 Januari 2019 - lees meer ...

Senior Adviseur Techniek

MAASTRICHT - Maandag

Help je carrière van A naar Beter als Senior Adviseur Techniek! De onderhoudsmaatregelen die er nodig zijn om de hoofdwegen van Nederland goed te laten functioneren, daar ga jij je mee bezighouden. Voor Rijkswaterstaat is het essentieel om op de hoogte te zijn van alles op en aan de (snel)wegen. Op basis hiervan moeten ten slotte de korte en lange termijn onderhoudsmaatregelen bepaald worden! Jij bent als adviseur het aanspreekpunt als het gaat om beheer en onderhoud. Je werkt vanuit Projectteam ZN A Wegen en bent de sparringpartner voor de technisch manager en het integraal projectmanagement (IPM team). Aan deze laatstgenoemde geef jij gevraagd en ongevraagd advies vanuit jouw deskundigheid. Jij bezit actuele kennis over het vakgebied en deelt deze pro-actief.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Bouwinspecteur

Amsterdam - Maandag

Maandagochtend 10 uur en jij stapt de auto in. Je ruilt jouw kantoor in voor de bouwplaats. Op kantoor is een melding binnengekomen dat een aannemer in jouw gemeente zich niet aan de afgegeven bouwvergunning houdt! Illegale bouw… Wie sturen ze eropaf? De bouwinspecteur! De bouwinspecteur is HET visitekaartje van de gemeente. Bewust van deze rol zorg jij ervoor dat je zowel daadkrachtig als representatief overkomt. Aangekomen op de bouwplaats zit de aannemer niet op jou te wachten… Hij weet dat hij fout zit maar dit zou hem een hoop extra centjes opleveren. Maar goed een bouwstop daar is niemand bij gebaat. Alle partijen tevreden houden maar ook jouw handhavingswerkzaamheden en bouwkundige inspecties uitvoeren, dat is de uitdaging! Als bouwinspecteur verricht jij inspecties op de bouwplaats en verricht jij onderzoek. Jij controleert of vergunningen worden nageleefd, adviseert over handhavingszaken en zoekt de dialoog met alle betrokken partijen. Samen zoeken we een oplossing binnen de toegestane kaders.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Constructeur civele techniek

Maarssen - bouwhuysch

Als civiele constucteur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van diverse civieltechnische constructies en waterbouwkundige projecten. Samen met een aantal constructeurs zorg je voor dat al het teken- rekenwerk binnen de afgesproken termijn en volgens de gangbare eisen wordt opgeleverd. Afhankelijk van je interesses draag je bij aan het ontwerpen en dimensioneren van het werk.

6 Januari 2019 - lees meer ...

Civiele constructeur voor Ingenieursbureau

Eindhoven - bouwhuysch

Als constructeur ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen van met name (middelgrote) civieltechnische werken. Je neemt deel aan projectteams. Je bent een vraagbaak voor vragen op constructief gebied en voert het nodige overleg op inhoud met opdrachtgevers. Daarnaast beoordeel je tekeningen en ontwerpen. Naast civiele kennis is het een pré dat je naast civiele kennis ook kennis van utilitaire constructies.

6 Januari 2019 - lees meer ...

Ontwerpcoordinator Civil3D

Nieuw Vennep - bouwhuysch

Als ontwerpcoordinator infra (MX / Civil3D) ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, uitvoering en toezicht op ontwerpwerkzaamheden. De activiteiten kunnen zich zowel in de tenderfase als in de uitvoeringsfase afspelen. De werkzaamheden betreffen het bewaken van de ontwerpplanning, het beoordelen, verifiëren en vrijgeven van ontwerpdocumenten, het analyseren en (laten) uitwerken van technische specificaties, richtlijnen geven over het ontwerpproces, aangeven van alternatieve oplossingen, afstemmen tussen de verschillende subprojecten en ingenieursbureaus, het overleggen met werkvoorbereiding en uitvoering met betrekking tot het realiseren van het ontwerp, het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever met betrekking tot het ontwerp.

6 Januari 2019 - lees meer ...

Projectcoördinator beton en waterbouw

Brabant - bouwhuysch

Als projectcoördinator ben je in staat om zelfstandig de werkvoorbereiding voor meerdere projecten te leiden. Je verzorgt en bewaakt de planning voor de juiste uitvoering van het project. Je levert een bijdrage aan de kostenbewaking en aan het opstellen en onderbouwen van meer- en minder werk. Je geeft operationeel leiding aan medewerkers. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, bouwpartners en leveranciers. Je neemt deel aan vergaderingen en behartigt daarin de procedures en instructies betreffende kwaliteit, veiligheid en milieu. Het kan zijn dat je als projectcoördinator de ene keer wordt ingezet bij een kadermuur of waterzuiveringsinstallaties en de andere keer voor een viaduct. Doorgroei naar projectleider beton en waterbouw behoort tot de mogelijkheden.

6 Januari 2019 - lees meer ...

Sterke verkeerskundig adviseurs voor groeiende aannemer

Oss - bouwhuysch

bouwhuysch zoekt exclusief in opdracht van onze opdrachtgever meerdere verkeerskundigen die samen met zijn collega’s de verkeerskundige adviesdiensten, vakkundig weet in te vullen. Je gaat succesvol worden in deze rol als je de vertaalslag van theoretische verkeerskunde naar praktische uitvoerbaarheid weet te maken. Jouw verkeerskundige achtergrond helpt bij het bieden van adviezen binnen de verschillende stadia van aanbesteding tot uitvoering. Je bent proactief en durft je mening te geven voor een optimaal resultaat. Enkele werkzaamheden: - Contact opbouwen en onderhouden met opdrachtgever en klantrelaties - Opstellen van alle voorkomende verkeerskundige adviezen (verkeersmanagementplan, alternatieve faseringen, doorstromingsadviezen) binnen infra, bouw en evenementen - Adviseren over creatieve oplossingen voor de uitvoering van werkzaamheden, projectbreed, ook buiten het gebied van doorstroming - Advies verlenen in de (voor) calculatiefase aan opdrachtgevers - Onderzoeken van alternatieven met betrekking tot uitvoeringsmethodieken - Verkeerssituaties beoordelen - Begeleiden uitwerking van tijdelijke en permanente verkeersmaatregelen op tekening - Opstellen van bestekken, inclusief adviseren rondom EMVI criteria - Kennisoverdracht binnen de afdeling

6 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider | AKOR

Rijssen - Building Heroes

Als Werkvoorbereider bij AKOR werk je aan verschillende projecten gericht op wonen, werken en winkelen. Dit zijn geen standaard projecten, maar kwalitatief hoogwaardige projecten. Zo werk jij bijvoorbeeld aan een groot transformatieproject van een woontoren of aan de vernieuwbouw van een stadion. Dit zowel in het binnen- als buitenland. Voor AKOR ben jij de onmisbare schakel in het bouwteam. Met jouw kennis en expertise zorg je ervoor dat de mensen op de bouwplaats aan de slag kunnen.Geen dag is voor jou hetzelfde door de afwisselende projecten die AKOR realiseert. Je werkt zowel binnen als buiten; de ene dag ben je op kantoor en de ander dag ben je te vinden op de projectlocatie. Bij AKOR krijg jij volop de ruimte en vrijheid om het project succesvol te laten verlopen. Je bent een Werkvoorbereider die energie krijgt van nieuwe innovaties. Met jouw enthousiasme verzamel jij informatie met de nieuwste technieken en weet jij interessante 3D-analyses te presenteren door slim gebruik te maken van de PlayStation – Controller.

6 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw | Carré Bloemendaal

Bloemendaal - Building Heroes

Als Werkvoorbereider kom je te werken in een enthousiast team en ben je verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van de nieuw te bouwen stadvilla's binnen het project Carré van Bloemendaal. Je werkt nauw samen met meerdere interne afdelingen en weet altijd de juiste prioriteiten te stellen. Je bent een ster in plannen en staat bekend om jouw accurate handelen en technische kennis. Jij zorgt ervoor dat de inkoop wordt voorbereid en daarbij ook de bijbehorende budgetplanning in orde is. Je controleert tekeningen, bewaakt de planning en zorgt ervoor dat LEAN-principes binnen het project geïntegreerd wordt. De mogelijkheid bestaat om vanuit het kantoor in Amersfoort te werken, maar indien gewenst kan je ook op het project in Bloemendaal zelf werken. 

6 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider | Heilijgers

Amersfoort - Building Heroes

Als Werkvoorbereider kom je te werken in een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor de gehele technische uitwerking van ontwikkeling tot en met realisatie. Je werkt zowel aan utiliteitsbouw-, woningbouw-, renovatie- en verduurzamingsprojecten. Als werkvoorbereider kan jij goed samenwerken met meerdere interne afdelingen en weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Tijdens de verkoopfase voer jij gesprekken met kopers waarna de koperskeuzen in het systeem wordt verwerkt. De inkoop wordt door het voorbereidingsteam voorbereid inclusief de bijbehorende budgetverdeling. Jij controleert tekeningen met behulp van BIM, bewaakt planningen en de LEAN-principes pas jij toe in alle projecten en in je gehele werkwijze.

6 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider Bedrijfshuisvesting | Modern bouwbedrijf

Tilburg - Building Heroes

Als ervaren Projectleider denk jij oprecht mee met de klant. Samen met je team geef jij vorm aan de veranderende klantvraag in Nederland. Naast de coördinatie, de overall planning en het bewaken van de van de voortgang ben je in staat om onderaannemers en leveranciers te selecteren en te contracteren. Je geeft sturing en leiding aan je projectteam waarin je met jouw kennis en ervaring verschillende collega's ondersteunt. Door jouw coördinatie, coaching en inspiratie weet jij het beste uit individuen en de teams te halen. Jij voelt precies wat de opdrachtgever belangrijk vindt en je verbetert processen en methodieken continue om de klanttevredenheid hoog te houden. Daarnaast ben jij in contact met verschillende stakeholders en weet jij commerciële kansen te signaleren en benutten. 

6 Januari 2019 - lees meer ...

Projectcoördinator

Amsterdam - Building Heroes

Werk jij momenteel als Uitvoerder/Werkvoorbereider en wil jij een hogere stap zetten in jouw carrière? Voor deze functie als Projectcoördinator zoeken wij iemand die verschillende projecten gaat uitvoeren, van middel- en grote verbouwingen tot renovatie- en restauratieprojecten. Als Projectcoördinator pak jij meerdere taken tegelijk op. Jij bent van alle markten thuis. Naast de nodige technische kennis, ben jij een groot organisatietalent. Jij hebt grote bouwkundige kennis en interesse in de laatste ontwikkelingen in de branche. Daarnaast ben jij die sociale collega waar iedereen graag mee werkt. Jij onderhoudt contact en behartigd de uitvraag van de opdrachtgever. Voordat problemen zich voordoen heb jij ze al onderschept.

6 Januari 2019 - lees meer ...

Junior Calculator | Wegen

West-Brabant - Building Heroes

Elk contract, groot of klein, zal worden benaderd vanuit de tendergedachte, wat betekent dat er kostenbewust wordt gekeken naar de projecten. Er is een team opgesteld dat binnen het traject van calculatie- en voorbereiding zorgt voor een goede uitvoering en oplevering. Je verzorgt de calculaties, bestaande uit: opvragen van bestekken;prijzen opvragen bij leveranciers;onderhouden van contacten met onderaannemers.Ook stel je werkschema’s op en verzorg je inschrijvingen en prijsaanbiedingen. Jij maakt de een vertaalslag van voorbereiding naar uitvoering. Jij ondersteunt de zorg voor het overdragen van kennis en inzicht bij overgang van de calculatie- naar de werkvoorbereiding-/uitvoeringsfase samen met de Werkvoorbereider en Senior Calculator. 

6 Januari 2019 - lees meer ...

Filteren