2117 vacatures gevonden

Uitvoerder Bouwprojecten

's-Gravenhage - Kracht Recruitment

Als Uitvoerder Bouw ben jij iemand wie organisatorisch erg sterk is en weet je de mensen in je team mee te nemen in jouw enthousiasme. Jij zorgt ervoor dat de voortgang van werkzaamheden volgens de planning verlopen, waar nodig stel je deze ook bij. Daarnaast beschik je als Uitvoerder Bouw ook over een mensgerichte instellen en een teamspeler mentaliteit. Als Uitvoerder Bouw zijn je taken onder andere: - Het bewaken van de overallplanning - Toezien op een correcte wijze van uitvoering - Het controleren van de kwaliteit, materialen en prestaties - Het bewaken van de kosten - Het aansturen van jouw team - In het voortraject jouw collega’s adviseren en helpen vanuit jouw eerdere ervaringen

8 Januari 2019 - lees meer ...

BIM Modelleur Starter

Amersfoort - Kracht Recruitment

Deze functie van Junior BIM Modelleur is zeer uitdagend en er wordt bijzonder veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Als Junior BIM Modelleur ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige uitwerking van projecten. Van belang is dat je op vakinhoudelijk gebied communicatief sterk bent en gedreven bent om tekeningen binnen deadlines te realiseren. Taken die je uitvoert zijn onder andere: - Het in teamverband onderzoeken en analyseren van technische vraagstukken en dit vertalen naar een technische aanpak / oplossing - Het 3-D modelleren van het bouwkundig ontwerp - Participeren in BIM-trajecten - Technisch coördineren en verwerken van de door derden verstrekte gegevens in het bouwkundig ontwerp in elke fase - Aanleveren en controleren van (deel)bestekstukken en tekeningen van derden - Overleg met externe partijen (architectenbureau, gemeente, andere adviseurs)

8 Januari 2019 - lees meer ...

Revit Modelleur

Veenendaal - Kracht Recruitment

Als Modelleur ben je een specialist in het bouwen en uitbreiden van het gebouwmodel. Je levert de elementaire informatie voor de betrokken disciplines en maakt gebruik van BIM-softwaretools. Binnen het project ben jij kennisbeheerder en verantwoordelijk voor de kwaliteit van het BIM model en de output hiervan. Alle in- en externe partijen werken met het door jou gemaakte model, dus is het van belang dat het model correct is. Dit valt onder jouw verantwoordelijkheid. Taken en verantwoordelijkheden waar een Modelleur zorg voor draagt zijn o.a.: - Het in teamverband onderzoeken en analyseren van technische vraagstukken en dit vertalen naar een technische aanpak/oplossing - Het 3-D modelleren van het bouwkundig ontwerp in Revit - Adviseren en beoordelen tijdens projecten - Het maken van aanvraag-, bestek- en werktekeningen voor projecten - Toetsen van modellen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid - Verrichten van tests, zoals ‘interference checks’ en ‘clash controls’ uiteraard i.s.m. installatietechnische en constructieve BIM specialisten - Onderhouden van contacten met onder meer collega’s, opdrachtgevers, ontwerpers en leveranciers

8 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Junior

Apeldoorn - Kracht Recruitment

Als Uitvoerder Junior zorg je voor de realisatie van projecten binnen vooraf vastgestelde tijd, kwaliteit en budget. Je rapporteert aan de hoofduitvoerder en/of projectleider en neemt deel aan het projectteam overleg. Je onderhoudt contact met zowel de projectleiding, de werkvoorbereiding en bouwplaatsmedewerkers, als de leveranciers, onderaannemers, omwonenden en de klant. Taken van de Uitvoerder Junior bouw zijn: - Opstellen van uitvoeringsplanningen - Beheren van materiaal en materieel - Aansturen van eigen personeel en onderaannemers - Leiden van bouwvergaderingen - Bewaken van de kwaliteits- en veiligheidseisen - Sturen van projecten op rendement, kwaliteit en efficiëntie

8 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder GWW

Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

U bent in alle opzichten verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten. U werkt nauw samen met uw collega uitvoerders en verzorgt gezamenlijk de planning van materieel en materiaal. U zorgt voor een correcte administratie en u handelt meer en minder werk af. U bent het aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever. U onderhoudt contacten en haalt indien mogelijk meer werk binnen.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Calculator / Werkvoorbereider Renovatie en Onderhoud

Delft - Centerpoint Rotterdam

U bent verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding van één of meerdere projecten in renovatie en onderhoud. U zorgt voor een correcte administratieve afhandeling. U zorgt ervoor dat uw projecten op rolletjes lopen. U werkt nauw samen met uw collega-projectleiders en rapporteert aan de bedrijfsleiding. Uw verricht uw werkzaamheden vanaf kantoor en op locatie.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider Woningbouw

Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

U bent verantwoordelijk voor de plantechnische, logistieke en bouwtechnische werkvoorbereiding en begeleiding van een woningbouwproject in Eindhoven.  U heeft een adviesrol waarin u gevraagd en ongevraagd advies geeft. U rapporteert aan de projectleiding en informeert deze over risico's en knelpunten van projecten. U verzorgt de inkoop en zorgt voor een correcte administratieve afhandeling. Ook meer en minder werk valt onder uw verantwoordelijkheid. U stelt alternatieven voor en doet eventueel nadere aanbevelingen.  U rapporteert aan de projectleiding.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Bouw

Zwolle - Kracht Recruitment

Als Uitvoerder bouw bent u verantwoordelijk voor de aansturing en de logistieke organisatie rondom grote werken. Organiseren van personeel en materieel en bewaken van het transport. De Uitvoerder bouw toetst en bewaakt of werk voldoet aan alle gestelde bedrijfsprocedures en rapporteert hierover aan leidinggevende. De Uitvoerder bouw heeft de dagelijkse leiding en zorgt dat het project tot een goede afronding komt. Hiervoor voert u onder andere onderstaande taken dagelijks uit: - Opstellen van planningen - Inrichting van de bouwplaatsorganisatie - Operationeel leidinggeven en leiden van bouwvergaderingen - Beheren van materiaal en materieel - Afwijkingen signaleren en rapporteren - Bewaken van kwaliteits- en veiligheidseisen

8 Januari 2019 - lees meer ...

Monteur

Ede - Ambiance Premium Wellness

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, klantgerichte en collegiale monteur! Lijkt het jou leuk om de mooiste zwembaden te bouwen, onderhouden en renoveren? Dan is deze baan jou misschien wel op het lijf geschreven.   Over Ambiance Premium Wellness Ambiance Premium Wellness is de specialist in luxe wellness: zwembaden, (infrarood) sauna's, jacuzzi's, stoomruimten, hamamruimten en fitnessapparatuur. Wij hebben alles in huis om elke wellnessdroom te realiseren. Wij werken in een klein, toegewijd team met korte communicatielijnen aan de meest prachtige wellness-projecten.   Wat zijn jouw werkzaamheden: - Je verricht technische werkzaamheden aan onze zwembaden, sauna’s, whirlpools en stoomcabines; - Je voert (preventieve) reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, tests en controles uit; - Je lost storingen op en zet alles in werking om deze storingen in de toekomst te voorkomen.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider | Modern Familiebedrijf

Breda - Building Heroes

Jouw projecten lopen zoals het zou moeten. Dit komt door je ervaring en kennis die je op een positieve manier overbrengt op je collega's. Voor jou is het belangrijk dat iedereen altijd de mogelijkheid heeft om zich te ontwikkelen. Daarom neem je hierin je collega's mee, maar je vindt het net zo belangrijk om zelf ook in beweging te blijven. Naast je werkzaamheden als Senior Werkvoorbereider zit je ook regelmatig met de HR-manager om jouw persoonlijke ontwikkelplan bij te stellen en zodat je ook op lange termijn jezelf blijft ontwikkelen. Zo blijf je altijd up-to-date en ben jij bepalend voor de inkoop en de afspraken met de bijbehorende leveranciers. Tijdens de realisatiefase ben jij financieel verantwoordelijk en de eerste sparringpartner van de Projectleider. In de strakke planningen die onder jouw hoede worden gemaakt, staan onder andere een scherpe kostenbewaking, planning, inkoopschema en facturatie. Jij zorgt voor het aanleveren van de gegevens aan de Uitvoerder en signaleert tijdig het meer- en minderwerk. Samen met de Projectleider spar je hierover en stem jij dit zelfstandig af met de opdrachtgever. Jij zorgt dat het juiste materieel en materiaal op de juiste moment op de bouwplaats te vinden is.Samen met de projectleider en de Uitvoerder bespreek je de vordering op de bouwplaats, want samen maak je van elk project een mooi eindresultaat.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Bouwkundig Modelleur | Moderne Aannemer

Breda - Building Heroes

Je toekomstige projecten hebben meestal bijzondere elementen en vragen vaak om een creatieve aanpak, dat is jou op het lijf geschreven!Jij bent het creatieve brein die de taal van de tekenkamer spreekt. Dit is nodig want jij laat als bouwkundig modelleur de tekenkamer groeien en bent het aanspreekpunt voor buiten de tekenkamer. Als het ware de brug tussen de ideeën en het daadwerkelijke ontwerp.Je bent bekend met het zelfstandig uitwerken van SO naar DO en met het aanvragen van de benodigde vergunningen. Ook zit jij als eerste bij de klant om de ontwerpen te bespreken. Deze aannemer krijgt regelmatig Design & Build opdrachten en door er met een design expert het eerste gesprek te voeren kunnen verwachtingen worden gemanaged en inhoudelijke verbinding worden gemaakt.Je hebt ervaring als modelleur en hebt een visie hoe je jouw collega's meeneemt in deze snelstromende innovatie. De dagelijkse focus van jou en je team bestaat uit BIM-protocollen, families en clashcontrol. Samen met je team verdeel en begeleid je het voortraject en daarnaast los je problemen op. Het is de bedoeling dat je je eigen project(onderdeel) van a tot z coördineert.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider Betonconstructies | Iv-Infra

Nieuwegein - Building Heroes

Jij bent de overkoepelde top van een project: groot of klein. Jij weet als geen ander een divers team opgebouwd uit constructeurs en ontwerpers, de juiste weg op te sturen. Daarbij bewaak jij de complete kwaliteit, zowel in huis als op locatie bij de opdrachtgever. Kennis delen, technisch advies gegeven, vragen beantwoorden en coachend leiderschap gaan jou makkelijk af, je doet dit dan ook met plezier. Je bent dus niet alleen voor onze relaties commercieel bezig, maar bent ook een sparringspartner op technisch gebied.De gedreven techneut in jou, wilt niets anders dan de liefde voor het vak techniek delen met jouw collega’s zodat jullie uiteindelijk trots een uitgevoerd project aankijken. Want dat is het toppunt van deze baan; uiteindelijk leidt elke stap die jij met jouw team maakt naar de echte realisatie van een groot project. Waar jullie straks ook daadwerkelijk onder doorrijden, overheen gaan of in het nieuws voorbij zien komen. Daar wil jij toch zeker onderdeel van zijn?!

8 Januari 2019 - lees meer ...

Zelfstandig Uitvoerder Utiliteit | Brabantse Aannemer

Breda - Building Heroes

Je bent dé Uitvoerder die complexe projecten niet uit de weg gaat. Sterker nog, dan kom je pas echt tot je recht. Jij weet jouw mensen op de bouwplaats te motiveren en te organiseren. Hard werken wordt afgewisseld met een grapje tussendoor en een pilsje op vrijdag. Je begeleidt je collega's en zorgt dat ze veilig kunnen werken op de bouwlocatie. Binnen de organisatie wordt er veel gebruik gemaakt van moderne technieken zoals BIM en lean. Ook hierin weet je een bijdrage te leveren. Naast jouw primaire rol in de realisatiefase denk je ook mee in de voorbereidende fase, zo ben jij de vraagbaak voor de bouwplaatsinrichting. Tijdens de uitvoering ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid, planning en kosten. Je werkt intensief samen met jouw projectteam bestaande uit directe collega’s en bouwpartners. Je hebt grip op de dagelijkse operatie, maar denkt altijd een stap vooruit.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Hoofd Werkvoorbereider Hoogbouw | Modern Familiebedrijf

Drechtsteden - Building Heroes

Jouw ambitie is om van hoofd werkvoorbereider door te groeien naar projectleider? Dan is dit jouw mogelijkheid om de eerste stappen te nemen.Onder jou werken vier collega werkvoorbereiders, jij bent voor hen een klankbord en coacht ze met hun projecten. Jij hebt genoeg kennis en ervaring, want zelf pak je ook nog een project op: een hoogbouw van ongeveer €10 miljoen. Daar ben je betrokken vanaf de VO+ fase tot en met de uitvoering en denk je graag mee met de Tender Manager. En natuurlijk stel je ook gewoon de inkoop op en maak je de kostenramingen.Daarnaast heb je de mogelijkheid om je nog verder te verbreden door je intern met KAM bezig te houden en verschillende processen te optimaliseren. Je ziet kansen en brengt deze in kaart en weet dit helder te communiceren in de organisatie.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Ontwerper Waterbouw Constructies | Iv-Infra

Dordrecht - Building Heroes

Kan jij niet wachten om zeesluizen als die bij het Panamakanaal te ontwerpen? Geef jij als geen ander advies over kadeconstructies en dijkversterkingsprojecten? Dan ben jij de juiste aanvulling voor de sector waterbouw binnen Iv-Infra. In het team Waterbouwkundige Constructies & Hydaulica ben jij als techneut op de beste plek om samen met een jong en divers team te werken aan multidisciplinaire waterbouwprojecten. Als ontwerper/adviseur ben je enerzijds veel bezig met het opstellen van berekeningen en het ontwerpen van nieuwe waterbouwkundige constructies. Anderzijds ben je als adviseur druk met het beoordelen en verbeteren van bestaande waterbouwkundige constructies zoals kademuren, steigers, afmeervoorzieningen, maar ook sluizen en harde waterkeringen.   Jij gaat werken bij een toonaangevend ingenieursbureau dat al jaren in de top 10 van Nederland staat. Je komt terecht in een dynamisch en hecht team waar je met jouw collega’s de liefde voor techniek deelt. Alles wat jullie samen uitdenken, wordt ook daadwerkelijk uitgevoerd. Jij wilt niet alleen maar denken, maar je wilt vooral ook dóen en dat is in deze afwisselende job mogelijk!

8 Januari 2019 - lees meer ...

Hoofdconstructeur Infra | Iv-Infra

Nieuwegein - Building Heroes

8 Januari 2019 - lees meer ...

Senior Constructeur | Iv-Infra

Nieuwegein - Building Heroes

8 Januari 2019 - lees meer ...

Junior Projectleider Renovatie Transformatie |

Den Haag - Building Heroes

Je krijgt in deze functie meteen veel verantwoordelijkheid. Deze bouworganisatie gaat uit van jouw kennis en kunde, het is aan jou om te laten zien wat je in je mars hebt. Of waar je wellicht nog in wil ontwikkelen. Want het is ook mogelijk om opleidingen en praktijktrainingen te volgen in je vakgebied. Als Junior Projectleider haal je samen met de Senior Projectleider de vraag op en werk je deze in zijn geheel uit tot een uitvoerbaar project. Ook in de uitvoeringsfase zul je nauw betrokken zijn en het project begeleiden. Ten slotte is het jouw project! Vanaf het eerste onderhoud en renovatie project ben je verantwoordelijk voor het gehele traject:inventariseren van het project;analyseren van de projectgegevens;calculeren;aanbesteden bij externe partijen;inplannen personeel en materiaal;planning afstemmen met de opdrachtgever;toezien op en (laten) uitvoeren van het veiligheidsbeleid;toezien op de uitvoering van het project.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider Nieuwbouw | Breda

Den Bosch - Building Heroes

Als projectleider ben je ook meteen ondernemer; je gaat namelijk helpen met het uitbouwen van en vormgeven aan de nieuwe vestiging in Den Bosch!Jij denkt oprecht mee met de klant en samen met je team geef je vorm aan de veranderende klantvraag in regio West-Brabant. Naast de coördinatie en het bewaken van de voortgang, kwaliteit en gemaakte afspraken, weet jij commerciële kansen te signaleren en benutten. Door jezelf tijdens het voortraject volledig in verschillende bouwmethodieken, planning en kosten te verdiepen bedenk jij onderscheidende, klantgerichte en winnende oplossingen. De kennis vanuit het voortraject gebruik jij in de uitvoeringsfase om het beste resultaat te bereiken. Jij verbetert de processen en methodieken continue om de klanttevredenheid aan de top te houden.Naast extern ben jij ook intern het aanspreekpunt voor je team en medewerkers. Door jouw coördinatie, coaching en inspiratie weet jij het beste uit individuen en de teams te halen.Verder ben jij degene die:de voortgang, kwaliteit en de gemaakte afspraken bewaakt;een bijdrage levert in de acquisitie van nieuwe opdrachten;tijdens het voortraject in diverse bouwmethodieken duikt en onderscheidende, klantgerichte en winnende oplossingen bedenkt en deze aan de klant presenteert;trends en ontwikkelingen in de markt volgt en hier het team en organisatie in mee neemt;financieel, technisch en inhoudelijk verantwoordelijk is voor het project waar je aan werkt.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw

Eindhoven - Maandag

Wij zijn op zoek naar een bouwkundig werkvoorbereider binnen een gemeentelijke instelling. Jij draagt bij aan de plan- en bouwtechnische werkvoorbereiding en werkbegeleiding. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt van de projectleider. Een kwalitatieve, optimale en tijdige projectuitvoering dient te worden gewaarborgd. Jij krijgt er energie van om contractstukken te controleren en werkmethodes uit te werken. Overalplanningen vervaardigen en contractplanningen bewaken zijn jou bekend. Verder beheer je de documentenstroom, stel je projectplannen op, coördineer je onderaannemers, bewaak je de kosten en controleer je het tekenwerk.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Ondernemende Werkvoorbereider

Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

U bent verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden van projecten. De projectgrootte is zeer variabel.. U werkt nauw samen met de directie. Het betreft met name woningbouwprojecten, zowel grondgebonden als gestapeld.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Projectorganisator Bouwprojecten

Huizen - Kracht Recruitment

Als Projectorganisator ben je kwaliteits -en resultaatgericht en zorg je ervoor dat de planning en voortgang van projecten goed op elkaar zijn afgestemd. Je houdt van dynamiek, denkt constructief en bent praktisch ingesteld. Tot slot ben je innovatief en help je de organisatie graag verder. Je voert onder andere de volgende werkzaamheden uit: - Als Projectorganisator werk je zelfstandig van A tot Z aan de complete voorbereiding en planning van je eigen projecten - Je stuurt de onderaannemers en leveranciers tijdens de voorbereiding aan - Je zorgt dat alle tekeningen worden gecontroleerd en dat alles tijdig op de bouw is - Je denkt de bouwlogistiek uit en komt gevraagd en ongevraagd met suggesties en verbeteringen. - De veiligheid en kwaliteit hou je scherp in de gaten en afwijkingen signaleer je meteen. Ook zorg je voor een correcte vastlegging van alle afspraken. Als Projectorganisator bij deze organisatie ben je vanaf de ontwikkeling tot en met uitvoering bij je “eigen” project betrokken.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Meewerkend Uitvoerder Utiliteitsbouw

Dordrecht - Centerpoint Rotterdam

U heeft de dagelijkse leiding in handen bij een bouwproject.  De projecten zijn gevarieerd. Het betreft met name utiliteitsbouw, bedrijfshallen, scholen en kantoorpanden. U geeft leiding aan de medewerkers op het project en zorgt voor een nauwgezette administratie. U rapporteert aan de bedrijfsleiding.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider Verduurzamen

Amsterdam - Maandag

Ben jij een ervaren projectleider en heb je ervaring met het toegekende budget effectief te vertalen in een haalbare verduurzaming? Voor een opdrachtgever in de regio Amsterdam ben ik op zoek naar een Projectleider Verduurzamen voor 16 uur per week voor een duur van 1 jaar. De projectleider draagt zorg voor de voorbereiding, aanbesteding, realisatie en afronding van het project. En zorgt voor een technisch, financieel en organisatorisch zo gunstig mogelijke realisatie van de maatregelen om zo maximaal bij te dragen aan de doelstellingen van de opdrachtgever. Je werkzaamheden zijn: - Het (laten) uitwerken van de voorkeursoplossingen in een technisch, financieel en energetisch haalbaar concept dat beantwoord aan de doelstellingen van de opdrachtgever en die past binnen het beschikbare budget; - Maken van en sturen op een projectplan, planning en begroting; - Opstellen van een Programma van Eisen voor het realiseren van de gekozen voorkeursoplossing; - Begeleiden van de uitvraag/aanbesteding voor het selecteren van de partij(en) die de oplossing(en) gaat realiseren; - Verkrijgen van de voor de werkzaamheden benodigde omgevingsvergunningen; - Verstrekken van interne opdrachten; - Planning van het werk in afstemming met de beheerder (ivm openstelling bad) en bewaking van dead lines; project start in 2019 en dient uiterlijk in 2020 afgerond te zijn; - Begeleiden van de uitvoering en toetsen of wordt voldaan aan alle aangeboden specificaties; - Monitoring van de resultaten na realisatie; - Vertaling van het project naar beheer en exploitatie en zorgen voor de juiste inbedding; - Communicatie van het project intern, extern en naar bestuurders.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Civiel Wijkbeheerder (0,9 FTE)

Groningen - Maandag

Deze Groninger gemeente zoekt per direct een civiel wijkbeheerder uit de regio. Als wijkbeheerder ben je een belangrijke schakel tussen de teamleider en de buitendienst. Het is een verantwoordelijke en afwisselende functie waarbij je zowel buiten als op kantoor je werkzaamheden uitvoert. Het onderhoud wordt uitgevoerd volgens beeldkwaliteit-bestekken. Een belangrijke taak is het begeleiden, stimuleren en motiveren van je medewerkers. Daarnaast speel je een rol in de coördinatie en het realiseren van het groen/grijs onderhoud in verschillende wijken. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van meldingen en/of klachten over het onderhoud in die wijken. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de gladheidsbestrijding. Hierbij draai je samen met collega's piketdiensten.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Filteren