3850 vacatures gevonden

Technisch beheerder leidingen

Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam, Nederland - Voort

Als Technisch Beheerder krijg je de verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van een aantal distributienetten binnen het netwerk van de opdrachtgever. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het opstellen en uitvoeren van een aantal beheers- en onderhoudsplannen (conform de specificaties die aan de leidingen gesteld zijn) waarbij je rekening houdt met klantbenadering, techniek en kosten van het onderhoud. Je bent eindverantwoordelijk voor de bewaaksystemen en de aansturing van de externe onderhoudspartijen en daarmee de uiteindelijke operationele beschikbaarheid van de installaties.   Beheren van installaties binnen een specifieke regio;Begeleiden van in- en uit bedrijfsstellingen van leidingen bij onderhoud en bij storingen;Monitoren van verstoringen en zonodig aansturen van externe monteurs;Maken van storingsanalyses en oplossen van complexe technische klachten om eventuele onderbreking van de netten zo kort mogelijk te houden.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectmanager Stadswarmte

Amsterdam, Nederland - Voort

Als Projectmanager Stadswarmte voor de regio Amsterdam of Almere realiseer je alle werkzaamheden die deel uitmaken van een project. Je geeft sturing aan engineers, werkvoorbereiders en opzichters. Daarnaast onderhoud je contact met alle extern betrokken partijen zoals (deel)gemeenten, engineersbureaus, aannemers, ontwikkelaars, bewoners en andere stakeholders. Ook organiseer je overleggen en bijeenkomsten die je zelf leidt. Uiteindelijk zorg je ervoor dat wordt voldaan aan de projectdoelstellingen als overeengekomen met de opdrachtgever (Business Manager) en de eindklant en ben je eindverantwoordelijk voor o.a. budget en kosten, planning, kwaliteit en communicatieaspecten van het project. Je rapporteert aan de Regiomanager. Je initieert verbeterprojecten en voert deze uit om alle betrokkenen op een hoger professioneel niveau te krijgen en te behouden. Vanzelfsprekend voer je alle werkzaamheden uit volgens onze richtlijnen en eisen voor veiligheid, arbo- en milieuzorg zodat optimale arbeidsomstandigheden gewaarborgd blijven.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Ambitieuze junior projectmanager

Amsterdam, Nederland - Voort

Je gaat bij de opdrachtgever werken bij het bedrijfsonderdeel Aanleg. Aanleg is één van de bedrijfsonderdelen van de tak Operatie. Zij verzorgen de aanleg van aansluitingen voor het grootverbruik. Ook leggen zij infrastructuren aan op het gebied van laagspanning, middenspanning, openbare verlichtingsnetten en hoge en lage druk gas. Als Projectmanager werk je in een team met Engineers, Uitvoerders en een Projectcoördinator samen aan het ontwerp en de realisatie van onze projecten. Hierin ben jij end-to-end verantwoordelijk voor de realisatie van complexere infrastructurele energieprojecten. Voorbeelden van projecten zijn: reconstructie van kabels en leidingen als gevolg van projecten op initiatief van bijvoorbeeld gemeenten, aanleg van kabels en leidingen om het bestaande netwerk te verbeteren en aansluitingen voor grootverbruik aansluitingen. In deze functie zorg je er voor dat de opdrachtgever tijdig haar projecten heeft voorbereid en uitgevoerd. Naast overleggen met collega’s overleg je ook regelmatig met gemeentes, overheidsinstellingen, eindklanten of projectontwikkelaars om kansen te ontdekken en om er achter te komen welke projecten gaan spelen. De werkzaamheden bestaan verder uit: Het sturen op kwaliteit, kosten en planning;Signaleren en oplossen van risico’s, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft;Doorlopend coördineren van meerdere technische projecten;Aansturen van een team van Engineers en Uitvoerders. Zij bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor en zorgen voor de juiste uitvoering, waarna jij overkoepelend alles coördineert;Namens de opdrachtgever deelnemen aan combi-overleggen met andere infra-bedrijven, zoals Vitens en VodafoneZiggo om projecten in de regio gelijktijdig uit te kunnen voeren.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Tekenaar Verkeersmaatregelen

Bodegraven, Nederland - Voort

Een aannemer in de regio Utrecht zoekt iemand met: Ervaring met Autocad, Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, affiniteit met verkeer, ruimtelijk inzicht, oog voor detail, kennis van de richtlijnen van de CROW, 96a en 96b is een pré of bereidheid deze je eigen te maken.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Traineeship Persoonlijke Ontwikkeling

Groningen - Voort

Bij Voort is het mogelijk om naast je technische skills ook je soft skills te ontwikkelen. Vanaf maart 2020 zal er weer een nieuwe groep beginnen met dit traineeship. Dit kan binnen de diverse technische vakgebieden. Een jaar lang ga jij aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Op basis van jouw wensen en ambities wordt er gekeken hoe jij verder kunt groeien met onder andere coaching, drie speciaal ontwikkelde trainingen, extra trainingen naar eigen keuze en een opleidingsbudget. Ook een projectbezoek en kennissessies staan op de planning. Coaching Gedurende het jaar heb je 2 coaching gesprekken. Dit doe je met een externe coach. De coaching is individueel en gericht op jouw persoonlijke ontwikkelvragen. Voort Academy Je kunt nog 3 extra Voort Academy trainingen naar keuze volgen. Het trainingsaanbod bestaat uit technische en persoonlijke trainingen op ieder niveau. Opleidingsbudget Je krijgt een opleidingsbudget van € 1.250 euro. Dit budget is in te zetten voor individueel maatwerk, bijvoorbeeld om meer technische kennis op te doen. 3 Trainingen 'Beïnvloeden zonder macht' 'Voeren van lastige gesprekken'  'Sturing geven aan anderen'' Kennissessies Er wordt twee keer een inspirerende kennissessie georganiseerd. Een vakspecialist vertelt meer over een relevant onderwerp en licht het op een praktische wijze toe met concrete voorbeelden. De sessie staat in het teken van inspireren en delen van kennis. Projectbezoek Je bezoekt een project bij één van onze opdrachtgevers. Je krijgt o.a. een rondleiding waarbij je de mogelijkheid krijgt om je vragen te stellen, inspiratie op te doen en te luisteren naar de verhalen van ervaren professionals en de opdrachtgever.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

(Jr.) Milieukundig medewerker omgeving Friesland

Drachten - Voort

Als milieukundig medewerker ben grotendeels van de week veel buiten de deur het veld in. Je veldwerk bestaat onder andere uit bodemonderzoek, maar andere onderdelen kunnen ook aan bod komen zoals: water en asbest. Je werkt nauw samen met je collega's in het projectteam dus je vindt het ook leuk om in groepsverband te werken. Maar daarnaast kan het ook voorkomen dat je een dag alleen op pad moet. Je bent zelf verantwoordelijk voor de data verwerking en de rapportage. Dus je zal je eigen bevindingen in het veld ook zelf op kantoor mogen uitwerken. Afhankelijk van je studieachtergrond (MBO of HBO) en je interesses kan je doorgroeien naar een zelfstandig medewerker en ga je meer de advieskant op. Maar daar is het eerst belangrijk bij dat je buiten praktische ervaring in het veld op doet.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Civil 3D ontwerper

Groningen - Voort

In deze functie als Civiel technisch ontwerper ga jij je bezighouden met het bedenken van technische oplossingen, denk hierbij aan het ontwerpen van D&C projecten en as-built tekeningen. Dit ga jij doen met het programma Civil 3D. Je komt in teamverband te werken waarbij communicatieve vaardigheden van belang zijn, zowel voor de samenwerking als het overbrengen van informatie. Als ontwerper krijg je de kans om aan mooie civiel technische projecten mee te werken en hier een steentje aan bij te dragen. Het zijn voornamelijk de grotere projecten in de binnenstedelijke infra.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Traineeship Projectmanagement Civiele Techniek

Groningen - Voort

Vanaf maart 2020 zal er weer en nieuwe groep starten met het traineeship Projectmanagement. Met het traineeship projectmanagement in Noord-Nederland ontwikkel jij jezelf in jouw vakgebied. Door de technische trainingen krijg jij de juiste kennis om projecten tot een succes te maken. Daarnaast verbeter je jouw persoonlijke vaardigheden en leer je hoe je deze het best kunt inzetten. Zie hieronder een kort overzicht van de trainingen die tijdens het traineeship worden gegeven: De technische trainingen: • Aanbesteden & contracteren • Risicomanagement • EMVI in de theorie en praktijk • UAV-gc • Systems engineering • Omgevingsmanagement De persoonlijke trainingen: • Het merk ‘IK’ • Effectief communiceren • Persoonlijke effectiviteit • Timemanagement Op onze website staat nog meer informatie over dit traineeship en andere traineeships!

19 Maart 2020 - lees meer ...

Ambitieuze junior projectmanager

Almere - Voort

Je gaat bij de opdrachtgever werken bij het bedrijfsonderdeel Aanleg. Aanleg is één van de bedrijfsonderdelen van de tak Operatie. Zij verzorgen de aanleg van aansluitingen voor het grootverbruik. Ook leggen zij infrastructuren aan op het gebied van laagspanning, middenspanning, openbare verlichtingsnetten en hoge en lage druk gas. Als Projectmanager werk je in een team met Engineers, Uitvoerders en een Projectcoördinator samen aan het ontwerp en de realisatie van onze projecten. Hierin ben jij end-to-end verantwoordelijk voor de realisatie van complexere infrastructurele energieprojecten. Voorbeelden van projecten zijn: reconstructie van kabels en leidingen als gevolg van projecten op initiatief van bijvoorbeeld gemeenten, aanleg van kabels en leidingen om het bestaande netwerk te verbeteren en aansluitingen voor grootverbruik aansluitingen. In deze functie zorg je er voor dat de opdrachtgever tijdig haar projecten heeft voorbereid en uitgevoerd. Naast overleggen met collega’s overleg je ook regelmatig met gemeentes, overheidsinstellingen, eindklanten of projectontwikkelaars om kansen te ontdekken en om er achter te komen welke projecten gaan spelen. De werkzaamheden bestaan verder uit: Het sturen op kwaliteit, kosten en planning;Signaleren en oplossen van risico’s, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft;Doorlopend coördineren van meerdere technische projecten;Aansturen van een team van Engineers en Uitvoerders. Zij bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor en zorgen voor de juiste uitvoering, waarna jij overkoepelend alles coördineert;Namens de opdrachtgever deelnemen aan combi-overleggen met andere infra-bedrijven, zoals Vitens en VodafoneZiggo om projecten in de regio gelijktijdig uit te kunnen voeren.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Adviseur ruimtelijke ordening

Maastricht - Voort

Wil jij bijdragen aan een samenleving die oog heeft voor de toekomst? Dan is deze functie echt iets voor jou!  Als adviseur ruimtelijke ontwikkeling adviseer je over planologische procedures en vergunningen, haalbaarheid van vraagstukken en stel je ruimtelijke plannen op, zoals bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en milieueffectrapportages. Ook neem je de rol van projectleider op je tijdens specifieke ruimtelijke vraagstukken. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Trainee BIM in Maastricht

Maastricht - Voort

Als trainee BIM in omgeving Maastricht ga jij aan de slag met het modelleren van projecten vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering. Dit doe je volgens het BIM protocol van jouw opdrachtgever. Dit protocol gebruik je ook voor de controle van modellen van externe partijen. De focus ligt hierbij op de volledigheid en juistheid van de modellen. Een goede communicatie met collega’s, klanten en adviseurs is een belangrijk aspect van je werk. Met de traineeship BIM leer jij alles over de BIM methodiek en hoe je hiermee werkt. Word een specialist in onder andere Revit Architecture, IFC en Revit Bouwkundig Content Creation! Of verdiep je in Revit, IFC, 3D modellen, Navisworks en BIM360. Zo kan jij je als trainee verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Adviseur Bodem

Maastricht, Nederland - Voort

Als bodemadviseur ga je, onder de hoede van een senior adviseur, aan de slag met verschillende bodemgerelateerde projecten. Je werk bestaat onder andere uit het verrichten van historisch onderzoek met veldinspecties en het voorbereiden en rapporteren van bodemonderzoek. Het maken van offertes en regelen van meldingen en vergunningen kunnen hier deel van uitmaken. Wij zijn op zoek naar twee bodem adviseurs: een startende en een ervaren adviseur. Je werkt zelfstandig als ook samen in een projectteam. Afhankelijk van je werkervaring ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten waaraan je een organisatorische en inhoudelijke bijdrage levert. Voor deze functie ben je in het bezit van de certificaten BRL 1001, 2001 en 6001. Mocht je beschikken over BRL 2002, 2003, 2018, 6002 of ervaring hebben met asbestinspecties is dat een pré.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Planvoorbereider woning- en utiliteitsbouw

Apeldoorn - Voort

Als Planvoorbereider bereid je bouwplannen voor in het voorbereidingsproces, van voorlopig ontwerp tot definitief ontwerp. Gedurende het ontwerpproces beoordeel en bewaak je het voorlopig ontwerp op technische en financiële haalbaarheid, verzamel je informatie ten behoeve van het voorlopig ontwerp en controleer je de onderlinge samenhang van de projectgegevens. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: aansturen op kosten en techniek waarbij je rekening houdt met de belangen van diverse partijenmaken van budget- en elementenramingenaansturen van het calculatieteam t.b.v. de inschrijfbegrotingonderzoeken van de bouwmethodiek in samenspraak met andere disciplinescontroleren van de uiteindelijk contractstukken a.d.h.v. de gemaakte afspraken en bijsturen waar

19 Maart 2020 - lees meer ...

Adviseur wegen

Heerenveen - Voort

Vind jij het juist leuk om je te verdiepen in het beheer van de openbare ruimte? Als adviseur ben je betrokken bij diverse opdrachten en dan met name gericht op wegbeheer voor diverse gemeenten. Je vindt het leuk om met verschillende beheerssystemen te werken en hierin nauwkeurig te werk te gaan met data om vervolgens een advies te schrijven. Binnen deze vacature zijn er zowel kansen voor starters, als voor meer ervaren kandidaten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging om zich verder te ontwikkelen.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider bodem

Leeuwarden, Nederland - Voort

Als projectleider ga je aan de slag met verschillende bodemgerelateerde projecten. Je werkt zelfstandig als ook samen in een projectteam. Afhankelijk van je werkervaring ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten waaraan je een organisatorische en inhoudelijke bijdrage levert. Voor deze functie ben je in het bezit van de certificaten BRL 1001, 2001 en 6001. Mocht je beschikken over BRL 2002, 2003, 2018, 6002 of ervaring hebben met asbestinspecties is dat een pré.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider/werkvoorbereider GWW

Leeuwarden - Voort

Vanwege uitbreiding van het team zijn we op zoek naar versterking op het gebied van de werkvoorbereiding. Je bent betrokken in de gehele keten van aanbesteding tot en met de uitvoering. Je vervult een rol in het tenderteam en wordt direct ingezet op lopende contracten. Concreet zorg je voor de kostprijscalculaties en een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Je vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Je houdt rekening met tijdslimieten, budgetten en technische specificaties. Je zorgt ervoor dat materieel, goederen en diensten gewaarborgd zijn en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. Je schuift aan bij team overleggen zowel met interne als externe opdrachtgevers. De projecten kunnen zowel te maken hebben met de wegenbouw als met beton- en waterbouw.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Vakman GWW

Heerenveen - Voort

De functie kenmerkt zich door het uitvoeren van werkzaamheden welke gericht zijn op de daadwerkelijke realisatie van de aangenomen projecten. Hier moet je denken aan: bijwonen toolbox meetingenhet aanbrengen van diverse verhardingen, aanbrengen van oeverconstructies, duikershet verrichten van metingen Je rol bij deze werkzaamheden is proactief meewerkend. Dit betekent dat je ter plaatse onder aansturing van een meewerkend voorman werkt, maar ook veel werk zelfstandig zult moeten kunnen oppakken en uitvoeren. Ervaring, initiatief en flexibiliteit zijn daarbij essentieel. Je bent de praktische schakel tussen de voorman en het uiteindelijke projectresultaat en bent daardoor mede verantwoordelijk voor het eindresultaat van de vele mooie projecten die wij realiseren.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider utiliteitsbouw

Genemuiden - Voort

Als werkvoorbereider neem jij een essentiële plek in binnen het bedrijf. Jij bent de coördinator in het klantproces van ontwerp tot uitvoering. Jij combineert jouw technisch inzicht, organisatorische vaardigheden en gedreven persoonlijkheid, om op een lean-wijze samen met het team efficiënt de lijnen uit te zetten. Jij bent te omschrijven als assertief, proactief, positief en leergierig. Je vindt het interessant om mee te denken over innovatieve oplossingen. Wat vooral belangrijk is in deze functie is dat jij bouwkundige kennis hebt. Het is mooi meegenomen als je ook met Solibri overweg kunt maar dit kunnen wij je ook aanleren. Het team van werkvoorbereiders waar je in terecht zult komen is vrij junior dus als jij het leuk vindt kun je een junior werkvoorbereider coachen. Hij of zij gaat jou assisteren tijdens de voorbereiding van verschillende projecten. Daarnaast kan het ook zo zijn dat jij stage- en of afstudeeropdrachten van de junior werkvoorbereider gaat controleren en contact hebt met de stagebegeleider. Maar.. mocht dit niet jouw ding zijn en je wilt gewoon lekker de werkvoorbereiding doen is dat ook prima! Niets is verplicht en laat je hier vooral niet door afschrikken. Projecten waar jij aan gaat werken zijn vooral in de nieuwbouw en renovatie van utiliteitsbouw. Denk aan bedrijfshallen, zorgcentra, scholen en appartementencomplexen. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Adviseur Bodem | Goes

Goes - Voort

Als junior adviseur bodem bij een van onze opdrachtgevers in Zeeland werk je aan projecten voor overheden, (petro)chemische industrie en leidingbeheerders. Je werkt vanuit een jong en gedreven team waarbij je verantwoordelijk bent voor meerdere deelprojecten. Je voert onder meer bodemonderzoeken uit en stuurt het veldwerk aan. Het organiseren van vergunningen en meldingen en het voorbereiden en begeleiden van bodemsaneringen is eveneens onderdeel van je takenpakket. Je biedt in eerste instantie ondersteuning aan onze projectleiders en senior adviseurs. Kwaliteit staat bij deze functie hoog in het vaandel. Jij bent er (mede) verantwoordelijk voor dat de werkzaamheden naar de maatstaven van onze opdrachtgever en binnen de grenzen van de relevante beoordelingsrichtlijnen plaatsvinden. Kortom, we zijn op zoek naar een aanpakker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Project Engineer Gevel constructies

Hengelo - Voort

Wij zijn - voor een functie met uitzicht op een vast dienstverband - op zoek naar een gemotiveerde Project Engineer voor de afdeling gevel. Met een team van 13 gemotiveerde engineers werk jij dagelijks aan verschillende projecten. In de regel begeleid je circa 10 a 15 projecten. De werkzaamheden bestaan uit het tekenen in 2D (AutoCAD) en 3D (Tekla), werkvoorbereiding en eenvoudig rekenwerk. De goede mix van genoemde werkzaamheden (verhouding respectievelijk 50% - 35% - 15%) en de grote variatie in projecten maakt de functie extra uitdagend. Je fungeert als een 'spin in het web' op de afdeling engineering. Je bent de verbindende schakel richting opdrachtgever om tot een juiste uitvoering van de projecten te komen. Dit alles met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Project Engineer Beton constructie

Hengelo - Voort

Wij zijn - voor een functie met uitzicht op een vast dienstverband - op zoek naar een gemotiveerde Project Engineer voor de afdeling beton. Met een team van 4 gemotiveerde engineers werk jij dagelijks aan verschillende projecten. In de regel begeleidt je circa 10 a 15 projecten. De werkzaamheden bestaan uit het tekenen in 2D (AutoCAD) en 3D (Tekla), werkvoorbereiding en eenvoudig rekenwerk. De goede mix van genoemde werkzaamheden (verhouding respectievelijk 50% - 35% - 15%) en de grote variatie in projecten maakt de functie extra uitdagend. Je fungeert als een 'spin in het web' op de afdeling engineering. Je bent de verbindende schakel richting opdrachtgever om tot een juiste uitvoering van de projecten te komen. Dit alles met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Afstudeerplek bij een architectenbureau met unieke projecten

Apeldoorn, Nederland - Voort

Het architectenbureau blijft zich continu ontwikkelen en kan daarom wel nieuwe inzichten van iemand zoals jij gebruiken. Als afstudeerder zul je zelfstandig een opdracht gaan oppakken die in lijn ligt met de doelen van de organisatie. Ook is het belangrijk dat je er voor open staat om, naast het uitvoeren van je opdracht, mee te werken op de afdeling. Je zult het team op verschillende gebieden ondersteunen om uiteindelijk producten te realiseren die voldoen aan de eisen van de klant. In deze afstudeerperiode leer je verschillende technisch tekeningen uitwerken voor exclusieve projecten, dit gebeurd met behulp van Revit (BIM), dus het is van belang dat je het leuk vindt om hier mee te werken. Goed nieuws! Na het afstuderen is er namelijk kans op doorstromen. Door mee te werken op de afdeling kunnen het architectenbureau en jij onderzoeken of jullie bij elkaar passen. Tijdens het afstuderen word je uiteraard goed begeleid door iemand van niveau.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Sr. Projectleider Communicatie & Change

Den Bosch - Voort

Voor het traject Operationele Sturing is onze opdrachtgever op zoek naar versterking op het gebied van Communicatie en Change. Dit traject ondersteunt de lijn in het verbeteren van haar operationele resultaten door: het zorgen voor heldere richting en kaders, het inrichten van een goed stuur en het leren om goed te sturen en continu te verbeteren. Tevens wordt in elk thema veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van het benodigde gedrag en leiderschap.  Takenpakket -Communicatie binnen het programma en in de organisatie; -Opstellen en finetunen van een communicatieplan; -Uitvoeren van het communicatieplan van het plan waaronder het aanjagen van opstellen van de communicatiemiddelen en artikelen; -Vormgeven van change in het programma -Bijdragen aan de integratie van twee programma’s met als doel het aspect Gedrag en Leiderschap op te nemen in het programma Operationeel sturen.  Maken van de vertaalslag naar de praktijk door bestaande middelen te integreren in het programma en/of door het ontwerpen van nieuwe middelen en materialen.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider Civiele Techniek

Capelle aan den IJssel, Nederland - Voort

Als Projectleider civiele techniek ben jij verantwoordelijk voor de (inhoudelijke) aansturing van projecten. Jij zet een goed projectteam neer en je draagt zorg voor de kwaliteit, planning en financiële bewaking van projecten. Je vindt het leuk om naast deze verantwoordelijkheid ook je technische kennis in te brengen in de voorbereiding van werken. Ook ben je aanspreekpunt voor alle betrokken partijen en stuur je deze aan. Wij zoeken iemand die zich niet uit het veld laat slaan. Een harde werker die makkelijk contacten legt en een groot netwerk goed kan onderhouden. Is dit iets voor jou? Dan maken we graag eens kennis.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Technisch administratief medewerker

Drachten, Nederland - Voort

Tussen alle telefoontjes door verwerk je de gehele planning en de mutaties in het planningsprogramma. Je beheerst en bewaakt de materiaalstroom en bestelt het materiaal. Je verzorgt de afhandeling van klachten en bent verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de afdeling. Je biedt ondersteuning op het gebied van correspondentie en kan worden ingezet voor receptiegerelateerde werkzaamheden.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Filteren