4068 vacatures gevonden

Tekenaar Revit/Autocad

LEEUWARDEN - Maandag

Als Tekenaar Autocad / Revit ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van de ontwerptekeningen naar werktekeningen. Dit doe je in samenwerking met het team en de andere tekenaar. Vergis je niet, want de details in de tekening kunnen soms erg gedetailleerd zijn! Oog voor detail is dus van belang. Verder ga je als Tekenaar Autocad / Revit aan de slag met het ontwerpen en tekenen van grote utilitaire projecten! Het betreft een functie waar jij je in kunt ontwikkelen en kan laten zien waar je talenten liggen. 

12 Juni 2020 - lees meer ...

Toezichthouder Bouw

LEEUWARDEN - Maandag

Als Toezichthouder Bouw houd jij je bezig met het controleren en rapporteren tijdens de bouw en of het bouwwerk voldoet aan de eisen met betrekking tot veiligheid, brandveiligheid, installatietechniek, milieutechniek en bouwtechniek. Je hebt overleg met de aannemers voor de aanvang van de bouw en je adviseert de aannemer met betrekking tot het bouwbesluit. Verder neem jij de verantwoordelijkheid, vertegenwoordigt de gemeente op de bouwplaats en draag je zorg voor goede afstemming en communicatie. Een Toezichthouder Bouw is vanuit expertise en ervaring verantwoordelijk voor het toezicht houden en voor het adviseren van alle bouwwerken. Je bent de Toezichthouder Bouw die kritisch kijkt naar de bereikte kwaliteit en stelt rapportages op. Ook toets jij de werktekeningen op uitvoerbaarheid en risico's. Je beschikt over een ruim takenpakket, waarin je zal meewerken aan het gehele proces, van uitvoering tot en met oplevering en nazorg.

12 Juni 2020 - lees meer ...

Tekenaar Autocad / Revit

Leeuwarden - Maandag

Als Tekenaar Autocad / Revit ben jij verantwoordelijk voor het vertalen van de ontwerptekeningen naar werktekeningen. Dit doe je in samenwerking met het team en de andere tekenaar. Vergis je niet, want de details in de tekening kunnen soms erg gedetailleerd zijn! Oog voor detail is dus van belang. Verder ga je als Tekenaar Autocad / Revit aan de slag met het ontwerpen en tekenen van grote utilitaire projecten! Het betreft een functie waar jij je in kunt ontwikkelen en kan laten zien waar je talenten liggen. 

12 Juni 2020 - lees meer ...

Constructeur

Leeuwarden - Maandag

Als constructeur weet jij weet jij welke constructies dragend zijn. Jij bent de specialist en de spil van de projecten. Je rekent de stabiliteit en dimensies van draagconstructies uit en bent hierin zeer zelfstandig. Architecten, aannemers, bedrijven en particulieren kun jij zonder problemen adviseren, hiernaast vertaal je bouwkundige onderwerpen in constructieberekeningen en schetsen. Dit varieert van kleinschalige projecten tot complexe bouwconstructies van grotere projecten. Je werkt op kantoor en komt tijdens de uitvoeringsfase af en toe op de bouwplaats om te beoordelen of de bouwconstructies op de juiste manier worden gerealiseerd. Jij hebt bij voorkeur verstand van staal, bouw en houtconstructies, hiernaast woon jij de ontwerpteamvergaderingen en bouwvergaderingen bij zodat jij weet wat er speelt. Jij bent de Constructeur die een extra steentje bijdraagt!

12 Juni 2020 - lees meer ...

Traineeship voor schoolverlaters met een studie richting Bouw/Civiel

Leeuwarden - Maandag

Je hebt een HBO opleiding gevolgd die dicht bij jouw interesses/wensen liggen, jij hebt stage gelopen en de nodige ervaring opgedaan. Maar..... Nu is het zover! Jouw scriptie is (bijna) af, wat ga je hierna doen? Kom dit ontdekken bij Maandag® door via ons een Traineeship te volgen in de richting die jij wilt. Maandag® denkt met jou mee, geef jouw wensen en voorkeuren aan en wij gaan voor jou op zoek. Ga met ons in gesprek en kom samen tot jouw ideale droombaan. Wil je in de uitvoering beginnen of ligt jouw wens specifiek alleen bij de overheid? Heb jij er altijd al van gedroomd om bij een ingenieursbureau te werken of wil jij liever bezig zijn met vergunningen? Maandag® vindt ontwikkeling en meedenken erg belangrijk, hiernaast geven wij leuke trainingen, zijn wij een jong en fris bedrijf die houdt van successen vieren. Laat ons jouw succes zijn!

12 Juni 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw en/of Civiel

Leeuwarden - Maandag

Als Werkvoorbereider ben jij de coördinator van het voorbereidend werk van een project. Je zorgt bijvoorbeeld voor het inkopen van materiaal, een goede planning van het personeel en dat het financiële plaatje kloppend is. Hiernaast zorg jij dat aan alle voorwaarden is voldaan om met de werkzaamheden te kunnen beginnen. Je bent bezig met het controleren, toetsen en aanpassen van werktekeningen van onderaannemers en leveranciers. Jij bepaalt wat de meest effectieve werkmethoden zijn hierin. Een belangrijke taak van de Werkvoorbereider is het in de gaten houden van de voortgang en de kosten. Verder onderhoud je contacten met het uitvoerende personeel op de projectlocatie en ben je de schakel tussen de externe contacten en dit uitvoerende team. Als Werkvoorbereider ben je dus veel bezig met onderhandelen en vergaderen. (Jouw werkzaamheden kunnen afwijken aan de hand van het bedrijf waar je aan de slag gaat)

12 Juni 2020 - lees meer ...

Junior functie Bouwkunde bij Maandag®

Leeuwarden - Maandag

Als jonge professional Bouwkunde ben je volop bezig met ontwikkeling en heb jij interesse in jouw vak. Gedurende jouw opleiding heb je stage(s) gelopen (met voorkeur bij overheidsinstellingen) en heb je kennis gemaakt met Autocad. Je bent breed opgeleid en samen met jou kijken wij wat jouw wensen zijn in een nieuwe uitdaging. Jij zou bijvoorbeeld aan de slag kunnen als werkvoorbereider, tekenaar of junior projectleider. Samen gaan wij zorgen dat jij de specialist wordt in jouw vakgebied. Wij zoeken een passende opdracht, zodat jij je verder kunt ontwikkelen. Hiernaast zijn er ruime ontwikkelingsmogelijkheden en is er begeleiding vanuit Maandag® om jouw project optimaal te laten verlopen bij jouw nieuwe opdrachtgever. Jij bent als jonge professional proactief en je laat in verschillende opdrachten zien wat jij in huis hebt!

12 Juni 2020 - lees meer ...

Werkt u als projectbegeleider systematisch onderhoud graag met een hecht team?

Rosmalen - Centerpoint Den Bosch

Systematisch onderhoud geeft invulling aan de planmatige onderhoudsvraag. De klanten bevinden zich in de domeinen wonen, werken, leren en recreëren. U werkt samen met de projectleider aan het planmatig onderhoud van opdrachtgevers, het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen/-begrotingen, het uitvoeren van nulmetingen en het inplannen van de werkzaamheden vanuit een MJOP. U houdt zich niet enkel bezig met de voorkant van het proces, maar u bent ook verantwoordelijk voor de uitvoering en de geleverde kwaliteit. U bent in contact met de klant om de daadwerkelijke klantvraag te achterhalen. U bent proceseigenaar van alle werkzaamheden.

12 Juni 2020 - lees meer ...

Projectmanager Integrale Bouwprojecten Junior

Almere - Kracht Recruitment

Als Projectmanager Junior ben je verantwoordelijk voor de realisatie van volledige projecten vanaf de contractvorming. Enkele taken waar je verantwoordelijk voor bent zijn: - Relatiebeheer en klantencontact - Opstarten en beheren bouwproces - Contact met opdrachtgever en betrokken partijen - Bewaken en sturen op budget - Managen van aanbesteding - Ontwerpmanagement - Opzetten van lokale projectteams - Procesmatig begeleiden van bouwprojecten in uitvoering

12 Juni 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Utiliteit

Oss - Centerpoint Den Bosch

U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de aan u toegewezen projecten. U zorgt voor een optimale inzet van mens en materieel en ziet er op toe dat de werkzaamheden worden uitgevoerd conform de eisen op het gebied van veiligheid, milieu, ARBO en kwaliteit. U rapporteert aan de directie en/of de projectleiding. U coördineert de inzet van onderaannemers op de bouwplaats en u organiseert werkvergaderingen. U levert ook een bijdrage aan de projectvoorbereiding.

12 Juni 2020 - lees meer ...

Kostendeskundige

Eindhoven - Centerpoint Den Bosch

In deze uitdagende functie bent u niet alleen verantwoordelijk voor de calculatie van bouwprojecten, vanaf initiatieffase tot en met de uitvoering maar ook voor het opstellen van ramingen, begrotingen en planningen met de bijbehorende werkzaamheden. U heeft een adviserende rol richting de directie. Het meedenken over alternatieve bouwmethodieken of (kosten)verbeteringen behoort vanzelfsprekend ook tot uw takenpakket.  

12 Juni 2020 - lees meer ...

Projectbegeleider Vastgoedbeheer Vast dienstverband!!

's-Hertogenbosch - Centerpoint Den Bosch

U denkt oprecht mee met de klant, en dat kan zowel een eindgebruiker als de woningcorporatie zijn. Samen met uw collega's geeft u invulling aan de functie. Door uw brede kennis bent u binnen het team verantwoordelijk voor de opnames buiten, samen met de opdrachtgever. Tevens bent u verantwoordelijk voor de prijsvorming, de voorbereiding, begeleiding en uitvoering en de administratieve input ten behoeve van de facturatie. 

12 Juni 2020 - lees meer ...

Uitvoerder

's-Hertogenbosch - Centerpoint Den Bosch

Als uitvoerder utiliteitsbouw bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van een complex project. U levert een wezenlijke bijdrage aan het analyseren van het bouwproces binnen de organisatie en bent u voortdurend bezig om dit proces te verbeteren. U stimuleert bouwpartners om met elkaar te communiceren, leeft de wettelijke voorschriften ten behoeve van de veiligheid, milieu en gezondheid na. Onderhoudt contact met de opdrachtgever en ketenpartners. U stuurt uitvoerders en materiaaldienst aan en u neemt deel aan ondernemersoverleg/projectbesprekingen. Tevens bent u verantwoordelijk voor o.a de kostenbewaking. 

12 Juni 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Junior

Oss - Kracht Recruitment

Als Junior Uitvoerder ben je samen met de Hoofduitvoerder de operationele kartrekker van de uitvoeringsfase van een of meer bouwprojecten. Je bent mede verantwoordelijke voor de kwantiteit en kwaliteit van de uitvoering van het werk. Je voert hiertoe onder andere de volgende taken voor uit: - Opstellen van planningen - Zorgen voor de coördinatie en aansturing van onderaannemers op de bouwplaats - Verschillende projecten aansturen - Afwijkende signalen rapporteren - Bewaken van kwaliteit- en veiligheidseisen

12 Juni 2020 - lees meer ...

Projectbegeleider GWW

Utrecht - Kracht Recruitment

Als projectbegeleider fungeer jij als rechterhand van de projectleider en ben jij het aanspreekpunt voor het uitvoeringsteam. Enkele taken waar jij verantwoordelijk voor bent zijn: - Je stelt de planning op en zorgt voor de naleving ervan; - Het doen van de inkoop voor het project; - Het contractueel ondersteunen van de projectleiding en uitvoering; - Je bent het aanspreekpunt voor alle externe partijen; - Het houden van controle over de kosten.

12 Juni 2020 - lees meer ...

Bouwkostenadviseur

Den Haag - Kracht Recruitment

Als bouwkostenadviseur begrijp je dat elke opdrachtgever maatwerk verdient, dit is voor jou juist een motivatie! Je hebt kennis van de eisen en houdt goed in de gaten of het ontwerp binnen het budget te realiseren is. Hierin adviseur en fungeer je als sparringpartner: zowel intern en als extern. Het beheersen van de bouwkosten zie je als een van de belangrijkste succesfactoren: jij hebt dus persoonlijk veel invloed op het project en de uitkomsten. Je kent de wensen en eisen van de klant en adviseert hierin. Ook heb je intern een verantwoordelijkheid: het opleiden of begeleiden van junioren hoort deels bij je takenpakket. 

12 Juni 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Civiele betonbouw

Utrecht - Kracht Recruitment

Als Uitvoerder civiele betonbouw ben je betrokken bij de realisatie van één of meerdere grootschalige of kleinschalige civiele projecten. Je stuurt het betreffende projectteam aan en bent verantwoordelijk voor het verloop van de werkzaamheden. Je hebt zowel intern als extern contact met diverse partijen. Daarnaast ben je flexibel en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Taken die je onder andere realiseert als Uitvoerder civiele betonbouw zijn: - Opstellen van uitvoeringsplanningen - Beheren van materiaal en materieel - Aansturen van eigen personeel en onderaannemers - Leiden van bouwvergaderingen - Bewaken van de kwaliteits- en veiligheidseisen - Sturen van projecten op rendement, kwaliteit en efficiëntie

12 Juni 2020 - lees meer ...

Projectontwikkelaar

Arnhem - Kracht Recruitment

Als projectontwikkelaar ben je betrokken bij de concept- tot en met de realisatiefase van diverse projecten. De projectontwikkelaar zal hierin waakzaam zijn op de werkzaamheden en bijhorende doelen, risico’s beperken, commerciële aspecten tot zich nemen en de daarbij horende financiële kaders in het vizier houden. Het doel is om hiermee het maximale uit een bouwproject te halen, waarbij de visie van de eindgebruiker centraal staat en het besef dat grenzen tussen wonen, werken en ontspannen steeds verder vervagen. Dit betreft dus een vacature waarbij je invloed hebt op alle aspecten van het project met een zeer afwisselend takenpakket. Als projectontwikkelaar verricht je dus de volgende taken: - Zoeken van bouwlocaties - Ontwikkelen van bouwconcepten - Opstellen van Programma van Eisen, exploitatiebegroting en haalbaarheidsstudies - Selecteren van bouwparticipanten en verkoopmakelaars - Toetsen projecten aan wet en regelgeving en het regelen van vergunningen - Ontwerpproces en engineering coördineren - Voor een deel de verkoop begeleiden i.s.m. makelaars

12 Juni 2020 - lees meer ...

Projectontwikkelaar Woningbouw en Transformatie

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

In deze functie bent u bij alle fasen van de projecten betrokken. Zowel voor de nieuwbouw als voor vastgoedverbetering. U ondersteunt de voorbereiding en realisatie van gebiedsontwikkelingen en vastgoedprojecten. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de advisering, voorbereiding en realisatie van transformatieprojecten van bedrijfsruimten naar woningen. Uiteraard draagt u de eindverantwoording van uw projecten.

12 Juni 2020 - lees meer ...

Logisch denkende ervaren Calculator

Omgeving Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

Als calculator staat u aan de basis van het bouwproject. Uw werkzaamheden bestaan uit het aanvragen en verwerken van offertes, het opstellen van gespecificeerde begrotingen, het maken van ramingen en het uittrekken van hoeveelheden. Daarnaast beoordeelt u verschillende contractstukken en verkoopdocumentatie, formuleert u bezuinigingsvoorstellen voor de prijsonderhandelingen en zorgt u voor een correcte overdracht van gegevens aan het projectteam.

12 Juni 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider-projectcoördinator met overzicht

Giessenlanden - Centerpoint Rotterdam

Je vindt het leuk om in een bouwteam samen te werken met de opdrachtgevers en samen het project tot een goed einde te brengen. Producten en materiaalkeuze die recht doen aan de wensen van de opdrachtgever en de slimste manier om een project uit te voeren, waarbij er maximaal rekening wordt gehouden met bewoners. Je hebt affiniteit met de werkvoorbereiding op het gebied van kozijnprojecten. Je bent in staat alles in te meten en uit te werken op tekening om vervolgens zelf de inkoop en aanverwante materialen te verzorgen. Het is een pre als je kunt werken met CAD, zo niet, vindt je het wel interessant om jezelf hierin te ontwikkelen. Daarnaast sta je je mannetje en weet ook in hectische tijden het hoofd koel te houden.

12 Juni 2020 - lees meer ...

Projectleider/Bedrijfsleider Bouw

Badhoevedorp - Centerpoint Amsterdam

In deze functie bent u verantwoordelijk voor de projecten van A tot en met Z. U kunt al vanaf de plandefinitiefase bij de projecten betrokken zijn. U zorgt dat de projecten worden voorbereid. U stelt de planningen op en bewaakt deze, zoals ook de financiële planning. Bovendien bent u verantwoordelijk voor de inkoop.

12 Juni 2020 - lees meer ...

Uitvoerder

Schiphol - Velox

Een meerjaren onderhoudsplan, jij weet precies hoe je deze vorm moet geven en iedereen hierin mee kan krijgen. Hoe mooi is het om dit te mogen doen voor Schiphol?Wij zoeken een uitvoerder bouwkunde die deze uitdaging aan wil gaan en nieuwe ervaring op wil doen binnen Schiphol. Natuurlijk hou jij je ook bezig met het leiding geven binnen het project en zorgen dat alles volgens de planning en binnen de deadlines gebeurt. Door jouw communicatieve vaardigheden krijg jij iedereen met je mee en wordt het houden van overzicht een stuk makkelijker. Heb je al ervaring op Schiphol? Dan willen wij jou zeker hebben!Het eerste aanspreekpunt op de bouwplaats; dat ben jij als uitvoerder bouw. Voor je opdrachtgever, de eindklant, jouw collega’s én de onderaannemers. Dankzij jou weet iedereen wat er moet gebeuren. En vooral ook wanneer en hoe. Jouw missie? Zorgen dat alle activiteiten op de bouwplaats goed, veilig en volgens planning verlopen.Dit pak jij professioneel aan door:leiding te geven aan en toezicht te houden op de bouwwerkzaamhedente toetsen of het geleverde werk voldoet aan de bedrijfsprocedures, kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsnormende onderaannemers aan te sturende deadlines, de planning én de veiligheid op de bouwplaats zorgvuldig te bewaken

12 Juni 2020 - lees meer ...

Uitvoerder

Hellevoetsluis - Velox

Heb jij als uitvoerder ervaring binnen de woningbouw en heb jij zin om aan de slag te gaan met een nieuwbouwproject in Hellevoetsluis? Dan zal jij zeker op je plek zitten bij dit mooie project!In Hellevoetsluis start een nieuwbouwproject voor in totaal 95 appartementen. Deze appartementen worden verdeeld over twee woonblokken die zijn ontworpen door twee verschillende architecten. Hierdoor hebben de woonblokken een unieke look maar vormen ze wel een mooi geheel. Binnen de blokken zelf komen o.a. 8 royale herenhuizen, 4 maisonnettes en 48 appartementen, wat dit project een mooie uitdaging maakt. Met jouw ervaring en communicatieve vaardigheden weet jij sturing en leiding te geven op de bouwplaats waardoor de werkzaamheden goed en volgens planning verlopen. Hierbij zorg jij altijd dat alles veilig kan gebeuren. Zie jij jezelf de boel al aansturen op deze bouwplaats? Lees dan snel verder!Het eerste aanspreekpunt op de bouwplaats; dat ben jij als uitvoerder bouw. Voor je opdrachtgever, de eindklant, jouw collega’s én de onderaannemers. Dankzij jou weet iedereen wat er moet gebeuren. En vooral ook wanneer en hoe. Jouw missie? Zorgen dat alle activiteiten op de bouwplaats goed, veilig en volgens planning verlopen.Dit pak jij professioneel aan door:leiding te geven aan en toezicht te houden op de bouwwerkzaamhedente toetsen of het geleverde werk voldoet aan de bedrijfsprocedures, kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsnormende onderaannemers aan te sturende deadlines, de planning én de veiligheid op de bouwplaats zorgvuldig te bewaken

12 Juni 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Hardinxveld-Giessendam - Velox

Heb jij als werkvoorbereider ervaring binnen de woningbouw en heb jij zin om aan de slag te gaan met een nieuwbouwproject in Hellevoetsluis? Dan zal jij zeker op je plek zitten bij dit mooie project!In Hellevoetsluis start een nieuwbouwproject voor in totaal 95 appartementen. Deze appartementen worden verdeeld over twee woonblokken die zijn ontworpen door twee verschillende architecten. Hierdoor hebben de woonblokken een unieke look maar vormen ze wel een mooi geheel. Binnen de blokken zelf komen o.a. 8 royale herenhuizen, 4 maisonnettes en 48 appartementen, wat dit project een mooie uitdaging maakt.Jij zal binnen dit project de verantwoordelijkheid dragen om alles soepel te laten verlopen, van begin tot einde. Zo zorg jij dat de planning wordt opgevolgd met oog op het tijdbestek. Daarnaast weet jij het budget goed te bewaken. Zie jij jezelf alle zaken regelen voor dit nieuwbouwproject? Lees dan snel verder! Zorgen dat het werk op de bouwplaats volgens plan, op tijd en binnen budget kan worden uitgevoerd; dat is jouw missie. Samen met een team dat bestaat uit een projectleider, collega-werkvoorbereiders, een hoofduitvoerder, uitvoerders en aannemers stel je alles in het werk zodat de bouw ongehinderd kan doorgaan. Jij laat niets aan het toeval over in jouw functie als werkvoorbereider bouw, want je:stelt werkvoorbereidingsplannen op en bewaakt ze, in afstemming met engineering en uitvoeringkoopt de juiste materialen in waarbij je een gunstig tarief weet te krijgenlaat de materialen op het juiste moment en op de juiste plek afleverenbereidt werkzaamheden voor, van en met de onderaannemersstelt werkplannen voor de uitvoering opbewaakt de informatiestromen rondom de bouwwerkzaamheden

12 Juni 2020 - lees meer ...

Filteren