2117 vacatures gevonden

Adviseur Contractmanagement

Regio Rotterdam - Meinselect

Als Adviseur Contractmanager ben je verantwoordelijk om de contractuele belangen rondom multidisciplinaire projecten te waarborgen. Je adviseert het project op de contractuele condities en bijbehorende consequenties. Je bent hierin het eerste aanspreekpunt en zorgt samen met de betrokken partijen voor heldere en transparante projectvoortgang. Met jouw kennis en ervaring zorg niet alleen voor een geborgd proces m.b.t. contractmanagement, maar laat je ook kennis achter binnen de organisatie van de klant. Je werkzaamheden zijn onder meer: • Het voeren van contractmanagement t.a.v. contractpartijen. • Het actualiseren van het inkoop- en contractmanagementbeleid (op basis van wet- en regelgeving of andere wijzigingen) en doorvoeren van procesverbeteringen en -vernieuwingen. • Zorgdragen voor een overzicht van (langjarige) contracten en hierin signaleren. • Het opstellen en beoordelen van contractdocumenten. • Aanspreekpunt zijn voor zowel collega’s als leveranciers bij vragen over de invulling van de dienstverlening.

14 December 2018 - lees meer ...

Technisch Manager

Regio Rotterdam - Meinselect

Je werkt in deze functie van Technisch Manager zowel in teamverband als zelfstandig aan het ontwikkelen en toepassen van innovatieve processen. Met jouw technische kennis ben je betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van contracten voor partijen die het werk uitvoeren. Jij stuurt de projecten zo aan dat eenieder die hierbij betrokken is zich gewaardeerd voelt. Bij de renovatie en vervanging van projecten zorg je er direct voor dat dit op een duurzame en veilige manier wordt uitgevoerd

14 December 2018 - lees meer ...

Bouwkundig Inspecteur NEN2767

Regio Den Bosch - Meinselect

Als Bouwkundig Inspecteur Conditiemeting ziet jouw dag er als volgt uit: Je begint je dag met een lekker kopje koffie / thee en je bespreekt met je collega’s hoe je weekend was. Vervolgens check jij je mail of er nieuwe updates zijn met betrekking tot jouw projecten. Je controleert of je afspraken hebt staan om de wensen en eisen van de klant te bespreken, voordat een nieuw project van start gaat. Daarnaast ga jij op locatie aan de slag om de gebouwen te inspecteren volgens de NEN 2767 of RgdBOEI systematiek. Dit zijn allemaal termen die jou, als Bouwkundig Inspecteur Conditiemeting, bekent in de oren klinken. Is alles met de klant besproken en heb jij alles geïnspecteerd, dan stel jij een meerjaren onderhoudsbegroting (MJOB) op. Ben je flexibel, ambitieus en klinkt deze functie jou als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op! Onze opdrachtgever betreft een jong en dynamisch bedrijf, waarbij volop groei en ontwikkelmogelijkheden zijn voor jou als persoon!

14 December 2018 - lees meer ...

(Junior) Werkvoorbereider Bouw

Regio Eindhoven - Meinselect

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de organisatorische en technische voorbereiding van je eigen projecten. Binnen het projectteam ben je een spil tussen calculatie, inkoop, voorbereiding en uitvoering. Je neemt actief deel aan het projectteamoverleg, werkbesprekingen met de architect, constructeur en belangrijke onderaannemers en leveranciers. Een groot deel van de projecten worden conform BIM uitgevoerd. Met een aantal vaste ketenpartners werk je er mee aan het soepel laten verlopen van je eigen projecten. Meedenken in nieuwe methodes of uitvoeringstechnieken is voor jou als belangrijke schakel binnen je team, een extra uitdaging. Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen de bouw? Informeer gerust naar jouw mogelijkheden!

14 December 2018 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider Bouw

Regio Den Bosch - Meinselect

In deze veelzijdige functie als Werkvoorbereider is het jouw verantwoordelijkheid om projecten vanuit een BIM- Model voor te bereiden. Je bereidt zelfstandig verschillende projecten voor, zorgt ervoor dat alle tekeningen en planningen klaar zijn voor de uitvoering. Van inkoop tot en met de administratieve afhandeling ben je betrokken. In samenwerking met je collega’s bouw je mee aan bijzondere en/of zeer grootschalige projecten. Onze opdrachtgever werkt veelal conform de BIM- methodiek, alle projecten worden opgezet in een BIM- Model. Hierdoor heb je uitvoerig contact met leveranciers en collega’s uit de branche. Gezamenlijk zorg je er voor dat het project tot een goed eind gebracht wordt, zodat alle betrokken partijen tevreden zijn. Werk jij graag in een open werkomgeving, met collega's die voor je klaar staan? Bel dan voor het maken van een afspraak!

14 December 2018 - lees meer ...

Uitvoerder Bouw (vast/ zzp)

Regio Den Bosch - Meinselect

Als ervaren uitvoerder ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de realisatie van een project. Je werkt conform je projectplanning en werkbegroting. Uiteraard ben je zeer alert op de dagelijkse veiligheid op je project. Op de bouwplaats ben jij degene die de onderaannemers en je eigen projectteam aanstuurt. Je neemt deel aan bouwvergaderingen en aan de project overleggen met je team. Je rapporteert direct aan de projectleider, samen met de werkvoorbereider vormen jullie een belangrijk team. Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig Uitvoerder voor een project in de regio Midden-Brabant. Dit project gaat eind december/ begin januari in uitvoering. Ga jij deze kar trekken?

14 December 2018 - lees meer ...

Commercieel medewerker binnendienst

Regio Breda - Meinselect

Binnen de afdeling verkoop ben je medeverantwoordelijk voor de acquisitie en totale verkoop van de producten. Binnen deze dynamische afdeling staat de klant centraal. Je werkt samen met een accountmanager die vanuit de buitendienst de klant adviseert. Jij bent binnen het eerste aanspreekpunt voor zowel je klanten, voor je collega's die actief zijn in de buitendienst en voor alle interne afdelingen. Je onderhoud het klantcontact en je geeft technisch advies over de producten. Daarnaast voer je verkoopgesprekken en verwerk je deze gegevens in het CRM- systeem. Je bent verantwoordelijk voor de binnenkomende aanvragen en voor een correcte afhandeling van de offertes. Alles bij elkaar een leuke, afwisselende job met veel dynamiek! Ga jij het verkoopteam van onze opdrachtgever ondersteunen?

14 December 2018 - lees meer ...

Tekenaar Bouw / WTB

Regio Den Bosch - Meinselect

Ben je een bouwkundig starter of ervaren bouwkundig tekenaar/ engineer en wil je het beste uit jezelf halen? Engineer jouw toekomst en grijp deze ultieme kans! Je technische inzicht en gedegen systeemkennis weet je toe te passen bij elke fase van het project. Je komt te werken op het Bedrijfsbureau samen met andere engineers zowel senior als junior onder leiding van de teamleider tekenkamer. Je legt hierbij verantwoording af aan het hoofd bedrijfsbureau en binnen het projectteam aan de projectleider. Samen met het projectteam, bestaande uit: een engineer junior en/of senior, een projectleider en een montageleider zorg je ervoor dat een project efficiënt, correct en tijdig uitgevoerd wordt. Je ontwerpt en werkt uiteenlopend tekenwerk uit voor productie- en montagetekeningen tot complexe en gedetailleerde opdrachten. Maandelijks neem jee deel aan het tekenkamer overleg.

14 December 2018 - lees meer ...

Bouwkundig Werkvoorbereider (renovatie- transformatie)

Regio Amsterdam - Meinselect

Zie jij complexe projecten als een uitdaging? Ben jij de vakinhoudelijke Werkvoorbereider Renovatie - Transformatie die onze opdrachtgever per direct kan ondersteunen? In deze rol werk je samen met de projectleider en uitvoerder aan grootschalige onderhoud- en renovatieprojecten. Je bent mede verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding. Je levert binnen je team een actieve bijdrage aan de realisatie van een project. Met je enthousiasme en passie motiveer je jouw team. Je begeleidt junior werkvoorbereiders en neemt ze graag mee in deze voor jou bekende wereld. Onze klant staat centraal hierdoor heb je dagelijks contact, anticipeer je op vragen van de klant en denk je vooruit. Weet jij van aanpakken, durf jij initiatief te nemen? Vakinhoudelijk sterk binnen de renovatie- transformatie en onderhoud van grootschalige, complexe werken? Aarzel dan niet en neem contact op!

14 December 2018 - lees meer ...

Uitvoerder bouw | vaste baan

Helmond - Randstad

Randstad Bouw zoekt een ervaren bouwkundige uitvoerder of een gedreven voorman die graag een stap wil maken. Ben jij een ervaren uitvoerder of voorman met voldoende relevante ervaring in bouwkundige onderhoudswerkzaamheden? Wil jij aan de slag bij een leuke middelgrote organisatie, een familiair bouw- schildersbedrijf, als uitvoerder? Woon je in de regio Eindhoven / Helmond / Venlo? Dan zoeken wij jou! In deze functie als uitvoerder heb je een zeer afwisselende baan. Je bent o.a. verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over verschillende onderhoudsprojecten en stelt werkplanningen op, besteld materialen en controleert de opvolging van de opdrachten. Daarnaast staat het waarborgen van kwaliteit centraal binnen jou werkprocessen. Wij zoeken; - MBO bouwkunde - Enkele jaren vergelijkbare werkervaring - Goede communicatieve vaardigheden - Je bent initiatiefrijk, klant- en oplossingsgericht - Je kunt zelfstandig werken maar weet ook je plek in teamverband te vinden - Geen 9 tot 5 werkmentaliteit - Je bent accuraat en gestructureerd Wij bieden? Een uitdagende en afwisselende functie en een vaste baan bij onze opdrachtgever. Jij krijgt een zeer gevarieerde functie met veel zelfstandigheid binnen een leuke team. Je ontvangt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform afbouw CAO. Daarnaast krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen een leuke organisatie met betrokken collega’s en leuke projecten. Interesse? Reageer dan via de ‘solliciteer-knop’ met een actueel cv en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Gencer Tüter op 0653724474 Hopelijk spreken wij je snel! Werken via Randstad Bouw afdeling kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment van bouwprofessionals. Kenmerkend voor onze werkwijze is de persoonlijke benadering, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

13 December 2018 - lees meer ...

Controller

Wageningen - Wageningen University and Research

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega voor deze junior functie in ons team Financial Accounting en Internal Control, die een bijdrage kan leveren aan producten op het gebied van project- en subsidiecontrol die ons team voor de gehele organisatie maakt. Heb jij oog voor details, terwijl je de focus op het grotere geheel kan vasthouden? Kan jij snel processen doorgronden, verbetervoorstellen formuleren en die ook implementeren en toetsen op werkbaarheid? Kan jij gestructureerd werken, heb je affiniteit met het opzetten en verbeteren van de rapportages, financiële analyses, werkprocessen alsook het opzetten en het functioneel beheren van IT producten? Dan zoeken wij jou ter uitbreiding van ons team. Het team FA&IC is verantwoordelijke voor de organisatie van de financiële processen, de beheersing van de financiële risico’s en de tweedelijns ondersteuning van de financiële kolom. Binnen het team van 7 personen werk je nauw samen met 3 collega’s die de tweedelijns ondersteuning op het gebied van projectcontrol verzorgen. Daarnaast bestaat het team uit twee medewerkers die verantwoordelijk zijn voor internal control en de administratieve systemen en processen. In jouw rol als Controller lever je een bijdrage aan de tweedelijns ondersteuning op het gebied van projectcontrol. Je draagt bij aan producten en verbetertrajecten op de drie verschillende aandachtsgebieden binnen projectcontrol: accounting & reporting, audits & projectcontrol en innovatie & ontwikkeling. Tevens zal je ook zelfstandig producten beheren en (op den duur) zelfstandig verbetertrajecten tot een succesvolle implementatie volbrengen. De taken bestaan uit dat: • Je zelfstandig verantwoordelijk bent voor het onderhouden en verbeteren van de projecten bibliotheek (SharePoint site die dient als belangrijke informatievoorziening voor de decentrale project controllers). • Je de Controller Accounting & Reporting ondersteunt bij het opzetten en implementeren van procesverbeteringen, IT producten en rapportages. • Je de Controller Audits & Projectcontrol ondersteunt bij zowel interne als externe audits door: - documentatie voor organisatie-brede processen en financiële onderbouwingen van tarieven en kostprijzen op te zetten en te onderhouden, - te ondersteunen bij de interne audits door veel de organisatie in te gaan om zwaktes in de projectbeheersing te identificeren en te analyseren en - ondersteunen bij het implementeren van verbetervoorstellen die voortkomen uit audits. • Je de Controller Innovatie & Ontwikkeling ondersteunt bij: - het opzetten van interne trainingen voor projectcontrol, - het uitwerken en analyseren van tariefafspraken, - het opzetten van adviezen omtrent subsidievoorwaarden en - het voorbereiden en in details verder uitwerken van nieuwe ontwikkelingen binnen projectcontrol. • Je op den duur functioneel beheerder wordt van een workflow tool voor het plannen en afhandelen van accountantscontroles. In de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden word je begeleid door de Controller Innovatie & Ontwikkeling. Je valt hiërarchisch onder de Manager Financial Accounting & Internal Control.

13 December 2018 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

13 December 2018 - lees meer ...

Manager Kapitaal en Acturiaat

Amsterdam - De Nederlandsche Bank

Draag als afdelingsmanager compliance & integriteit bij aan de verdere ontwikkeling van het interne integriteitsbeleid bij DNB! Jij hebt impact Bij DNB werk je met impact op financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Integriteit is voor De Nederlandsche Bank (DNB) van wezenlijk belang. Van het handelen van DNB en haar medewerkers kan terecht veel verwacht worden. Als manager van de afdeling Compliance en integriteit (C&I) geef jij vorm aan de bevordering van de integriteit van onze organisatie en haar medewerkers. Daarin leg je functioneel verantwoording af aan de President. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een team boete en dwangsom juristen, compliance officers en de screeningsunit. Zo doe je dat als afdelingsmanager Compliance & Integriteit bij DNB Als manager van de afdeling compliance en integriteit adviseer je, gevraagd en ongevraagd, de directie, het management en medewerkers over integriteitskwesties en integriteitsbeleid. Je geeft leiding aan een divers team van circa 17 medewerkers; zowel mensen met een juridische als een economische en bestuurskundige achtergrond. De afdeling is onder andere verantwoordelijk voor de employment screening van huidige en nieuwe medewerkers. Het boete- en dwangsomteam bereidt beschikkingen (boete, last onder dwangsom en/of publicatie) voor waarmee DNB handhavingsmaatregelen kan opleggen aan onder toezicht staande financiële instellingen. In deze functie leg je hiërarchisch verantwoording af aan de Divisiedirecteur Juridische zaken en functioneel aan de President. Wat ga je precies doen? • Je levert een sturende bijdrage aan de ontwikkeling van het interne integriteitsbeleid van DNB. Je weet daarbij zowel met interne als externe ontwikkelingen en verwachtingen rekening te houden. Daarin werk je actief samen met andere onderdelen van het primaire en interne bedrijf van DNB. • Je ontwikkelt en draagt het beleid uit over de bevoegdheid van DNB om een boete of last onder dwangsom op te leggen en die te publiceren. Hier doe je dat Binnen DNB is de divisie Juridische zaken spin in het web op het gebied van procedures, wet- en regelgeving, (bedrijfs)juridische advisering en institutionele vraagstukken. Er werken circa 57 medewerkers bij de divisie. De taken en de positie van de afdeling C&I zijn vastgelegd in het compliance programma van DNB en het statuut van de compliance functie. De afdeling bestaat uit 20 professionals. 7 handhavingsjuristen, 8 compliance medewerkers, 2 privacy professionals en 3 screeningsunit medewerkers. Op de afdeling heerst een professionele, informele en open werksfeer.

13 December 2018 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

12 December 2018 - lees meer ...

Bouwkundig calculator

Overijssel - Bouwselect

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een calculator. Als calculator ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig berekenen van offertes aan de hand van aangeleverde bestekken en tekeningen. Daarnaast ben je een gesprekspartner en heb je een adviserende rol. Ook wordt er verwacht dat je actief meedenkt op het gebied van techniek en controleer je normeringen en bestekken. 

12 December 2018 - lees meer ...

Bouwkundig projectleider

Gelderland - Bouwselect

Wij zijn hiervoor opzoek naar een bouwkundig projectleider. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten van A tot Z, vanaf opdracht tot en met de oplevering van de facturatie. Je bent daarbij gesprekspartner voor opdrachtgevers, partners, monteurs, onderaannemers en leveranciers en hebt het in je om alle zaken omtrent deze partijen tot in de puntjes te regelen.

12 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider afbouw

Gelderland - Bouwselect

In deze functie zorg je voor de totale werkvoorbereiding van projecten. Je werkt daarbij één op één samen met een projectleider. Je werkzaamheden bestaan uit het maken van productiestaten, het coördineren van werkzaamheden, het maken van technische beschrijvingen en werkinstructies, het onderhouden van contact met opdrachtgevers en leveranciers, het inkopen van benodigde projectmatige materialen, het samenstellen van gedetailleerde opdrachten en het nauwkeurig up-to-date bijhouden van de dossiers.

12 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Delft - Centerpoint Rotterdam

U ben verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van meerdere projecten in Zuid-Holland. U heeft inkoopervaring. U werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoekt u de projecten. U rapporteert aan de bedrijfsleiding. De projectgrootte is variabel.

12 December 2018 - lees meer ...

Uitvoerder omgeving Bergen op Zoom

Omgeving Bergen op Zoom - Propylon

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Bergen op Zoom ben ik op zoek naar een uitvoerder. Dat kan een ervaren kracht zijn, maar een junior kandidaat die door wil groeien naar de rol van uitvoerder is ook welkom. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of die mogelijkheid een volgende stap te maken, lees dan verder en solliciteer! Als uitvoerder geef je leiding aan alle bouwplaatsmedewerkers en ben je aanspreekpunt voor opdrachtgever en onderaannemers. Je stuurt het bouwproces aan op basis van een planning en bent verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit. Je maakt deel uit van het uitvoeringsteam, waarin je nauw samenwerkt met de projectleiding en werkvoorbereiding. Je wordt ingezet op afwisselende projecten, waar je op de bouwplaats zelf werkzaam bent.

11 December 2018 - lees meer ...

(Business) Controller

Zwolle - Provincie Overijssel

Ben jij of Ken jij een (Business) Controller die buiten kaders kan denken? Het adviseren over reguliere activiteiten is geen kunst. Anders wordt het wanneer de opgaven met innovatieve instrumenten worden opgepakt, niet binnen de bestaande kaders lijken te passen en een eigen aanpak vragen. Op dat moment is het de uitdaging om als financial bij de provincie Overijssel een passende en verantwoorde oplossing te zoeken. Wij zoeken een nieuwe collega die deze uitdaging aan durft te gaan! Provincie Overijssel heeft voor haar locatie in Zwolle een vacature voor een (Business) Controller 36 uur per week Wat ga je doen als Business Controller? Je adviseert vanuit je financiële achtergrond integraal op provinciale beleidsvoorstellen en toetst deze aan de concernkaders. Denk daarbij aan de vraagstukken rond de Europese programma’s, Cultureel erfgoed of het Midden- en KleinBedrijf. Als controller ben je de sparringpartner van én luis in de pels voor het management. Samen met een viertal collega-controllers draag je zorg voor de tweedelijns & brede control aan de beleidseenheden. Jij hebt als controller een voortrekkersrol bij het signaleren, analyseren en bespreekbaar maken van risico’s en het opstellen van de beheersmaatregelen. Je volgt ontwikkelingen op het financiële vakgebied en onderzoekt, ontwikkelt en implementeert instrumenten die passen bij onze organisatie en jouw eenheid. Je hebt vanuit het financiële team een actieve rol in provinciale projectgroepen zoals formatiebeheer, fiscaliteit of subsidies. Het team Financiën vormt de spil binnen de planning & control-publicaties waarmee Gedeputeerde Staten verantwoording afleggen aan Provinciale Staten. Als contactpersoon richting jouw eenheid zorg je voor de tijdige afstemming en juiste bijdrages. We zoeken een collega voor 36 uur per week.

11 December 2018 - lees meer ...

Calculator - werkvoorbereider

Waalwijk - Cum Laude Groep

Je bent dagelijks bezig met het calculeren, voorbereiden en plannen van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan woningen, scholen etc. Jij bent degene die het contact heeft met diverse vastgoedbeheerders, woningcorporaties, scholengemeenschappen en ook de bewoners, leveranciers en onderaannemers. Goedgekeurde projecten werk je uit om vervolgens onze onderhoudsmedewerkers hierop in te plannen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en eventuele onderaannemers. Je hebt overleg met de opdrachtgevers, bewoners, leveranciers en bewoners Je stelt een begroting samen Je stelt bestellijsten en/of uittrekstaten op en bent verantwoordelijk voor het inkopen van materialen en onderaannemers Je bewaakt de inkoop en voortgang van het project Aanvragen van meer- en minderwerk werk je uit

11 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Schijndel - Cum Laude Groep

Wij zijn een tikkeltje anders en dat vind je terug in onze bedrijfscultuur. Wij beschikken over een uniek team van de beste professionals in de bouw. Iedereen draagt op zijn of haar manier bij aan ons succes. Voortdurend initiatief nemend, werken vanuit de oplossing en doen wat we beloven. Dat vragen we ook van jou. Vanaf dag één krijg jij de vrijheid, verantwoordelijkheid en het vertrouwen om aan mooie projecten te werken. Je hoeft niet eerst 3 handtekeningen te verzamelen voordat je verder kan. Wij geloven in gewoon doen. Niet lullen, maar poetsen. En ja, dan gaat er weleens wat mis. Maar daardoor maken we onszelf juist iedere dag een beetje beter. Stap voor stap. Wij bouwen jouw toekomst. Bezit jij de gave om onze bouwprojecten zowel technisch als organisatorisch optimaal voor te bereiden? Blink jij uit door je gezonde dosis verstand en streef jij naar maakbare en technisch goede details? Wil jij daarnaast jezelf en het proces iedere keer weer verbeteren? Als werkvoorbereider werk je samen met je collega’s keihard om de wensen van onze opdrachtgevers te realiseren. Jij zorgt ervoor dat onze uitdagende projecten soepel en gestructureerd worden voorbereid. Je coördineert, controleert, bewaakt en denkt vooruit. ​Je overige taken zijn onder andere: het (mede) opstellen van de werktekeningen het voorbereiden van de inkoop maken van en bewaken van (inkoop)schema’s en tijdsplanningen het controleren van de werkbegroting het tijdig en adequaat verzorgen van de informatie naar alle interne en externe betrokkenen het verzorgen van alle administratieve werkzaamheden rondom het project.

11 December 2018 - lees meer ...

Auditor ISO 9001 en VCA

Utrecht, Gelderland, Overijssel - Kiwa Nederland B.V.

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van testen, inspectie en certificatie? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa! De business unit Bouw & Infra zoekt een Auditor ISO 9001 en VCA Fulltime | regio Utrecht / Gelderland / Overijssel Wat ga je als Auditor precies doen? Je komt namens Kiwa bij bouwbedrijven, staalbedrijven en producenten van bouwmaterialen. Je voert audits uit op de normen ISO 9001 en VCA. Waar ga je werken? Binnen de unit Bouw & Infra (onderdeel van de Divisie Building & Civil Engineering) maak je deel uit van een team van ca. 25 deskundige en gedreven collega’s. Je werkt hoofdzakelijk bij klanten in je eigen regio Utrecht / Gelderland / Overijssel. Je bent dan ook woonachtig in deze omgeving. Je administratieve en rapporterende taken voer je zoveel mogelijk vanuit huis uit.

11 December 2018 - lees meer ...

Senior Auditor Veiligheidscultuur

Nederland - Kiwa Nederland B.V.

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van testen, inspectie en certificatie? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? Waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa! De business unit Bouw & Infra zoekt een: Senior Auditor Veiligheidscultuur Fulltime Waar draait het om? Je komt namens Kiwa bij de grote en toonaangevende bouwbedrijven. Je bent een serieuze sparringpartner op het gebied van veiligheidscultuur. Je voert assessments uit op de Veiligheidsprestatieladder. Je werkt mee aan een veiligere bouwplaats. Waar ga je werken? Binnen de unit Bouw & Infra (onderdeel van de Divisie Building & Civil Engineering) maak je deel uit van een team van ca. 25 deskundige en gedreven collega’s. Je werkt landelijk binnen Nederland en hoofdzakelijk in teamverband bij klanten en op bouwprojecten. Je bent dan ook centraal in het land woonachtig. De administratieve en rapporterende taken voer je over het algemeen vanuit huis uit.

11 December 2018 - lees meer ...

Jong afgestudeerde MBO-ers en HBO-ers bouwkunde, wtb en ICT

Brabant-Gelderland-Noord-/Midden Limburg - Van Leeuwen P&O

11 December 2018 - lees meer ...

Filteren