2117 vacatures gevonden

Projectleider

Regio Gelderland - Voort

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het hele projecttraject, van offerte tot aan de oplevering. Daarnaast zorg jij voor een goede voorbereiding, uitvoering en afwikkeling van de projecten. Met de juiste dosis vakbekwaamheid weet jij de kwaliteit van de uitvoering in het veld te waarborgen. Met jou ervaring en netwerk binnen de civiele wereld weet jij uitstekend een commerciële slag te maken en nieuwe projecten in de markt te benaderen/faciliteren. Vanuit de functie weet jij ook uitstekend het klanten contact te onderhouden en intern efficiënt samen te werken met het rest van het team.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Projectcoordinator

Nijmegen/ Arnhem - Voort

In de functie van projectcoördinator onderhoud je een netwerk en hebt zelf grote marktkennis in Gelderland. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van de projecten. Veelzijdigheid en een grote afwisseling in processen is aanwezig, hiernaast ben je een gesprekspartner in de GWW-branche. Je hebt commercieel inzicht en weet daardoor kansen te creëren. Je versterkt het imago, bent namelijk het visite kaartje. Tot slot bestaat er een mogelijkheid om voor de lange termijn in dienst te treden bij de opdrachtgever.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Junior projectleider

Arnhem - Voort

Als junior projectleider ben je verantwoordelijk voor het gehele project, als kartrekker van je eigen project maak jij je ontwerpen in AutoCAD en Civil 3D, het opstellen van RAW bestekken, vraagspecificaties en andere contractstukken. Daarnaast weet jij met je communicatieve vaardigheden ook steeds vaker eigen projecten te faciliteren. 

5 Januari 2019 - lees meer ...

Tekenaar/landmeter

Arnhem - Voort

Als landmeetkundige/ontwerper voer je zelfstandig landmeetkundige werkzaamheden uit. Daarnaast zorg je voor het efficiënt en accuraat verwerken van de ingewonnen data. Dit doe je door gebruik te maken van CAD-applicaties. Tevens onderhoudt je contact met de opdrachtgever. Er wordt van de landmeter een hoge mate van zelfstandigheid en accuratesse verwacht. Je voert je werkzaamheden integer en kwaliteitsgericht uit en hebt daarbij een flexibele werkhouding. Het betreft een functie waarin je 50/50 buiten/binnen werkzaam zal zijn.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider cultuur en civiele techniek

Omgeving Arnhem - Voort

Voor een ambitieus en vooruitstrevend adviesbureau op civiel en cultuurtechnisch gebied zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van voornamelijk civieltechnische projecten. De variatie in de functie is er zeker omdat je ook enkele cultuurtechnische projecten zal voorbereiden. Daarnaast houd jij je bezig met het maken van calculaties voor zowel civiel- als cultuurtechnische projecten.  Je kunt rekenen op goede begeleiding en je voert je werkzaamheden dan ook uit in samenspraak met de overige afdelingen binnen het adviesbureau en de opdrachtgever van het project.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Junior bodem adviseur

Doetinchem - Voort

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een energieke en gemotiveerde bodem adviseur met de juiste ambities en gedrevenheid. Als adviseur ben je onder andere bezig met het het in kaart brengen en adviseren van bodemsaneringen, verontreinigingen onder begeleiding van de projectleider. Je werkgebied bevindt zich in het oosten van Nederland met de focus op Gelderland en Overijssel. 

5 Januari 2019 - lees meer ...

Hoofd uitvoerder

Arnhem - Voort

Deze aannemer is de ontwerpende, uitvoerderende en onderhoudende partij van de energie-infrastructuren. We zijn voor hun op zoek naar een een ervaren hoofd-uitvoerder ondergrondse infra. Als Hoofd-Uitvoerder stuur je complexe projecten van A tot Z aan en heb je contact met externe partijen. Samen met een team van technisch specialisten bereid je projecten voor en stel je een strakke planning op. En je zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je bewaakt de algemene voortgang, ziet toe op veiligheidsaspecten en zorgt ervoor dat de administratie perfect in orde is. Bovendien verzamel en beheer je informatie en gegevens en verzorg je heldere voortgangsrapportages. Bij dreigende knelpunten kom je direct in actie. Een echte uitdaging, je bent niet alleen hét aanspreekpunt voor de projecten, maar bent in het kader van de BEI ook 'officieel' werkverantwoordelijk. Je verricht werk om trots op te zijn!

5 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider

Arnhem - Voort

Voor een landelijk georganiseerd ingenieursbureau zijn wij op zoek naar een projectleider civiel. Het betreft een ambitieuze organisatie met veel ontwikkeling en potentie.  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van de diensten en producten. Je bent vanaf het begin tot eind nauw betrokken bij projecten; van ontwerp tot realisatie.  De projecten waar je aan werkt zijn allemaal civieltechnisch. Hieronder vallen reconstructies van gemeentelijke en provinciale wegen, voorbereiding van bouw- en woonrijpmaken en saneringsprojecten van ontwerp tot en met realisatie.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Tekenaar kabels en leidingen

omgeving Twente - Voort

Voor een technisch bedrijfsbureau van een middelgrote aannemer op het gebied van kabels en leidingen zijn wij op zoek naar een tekenaar ondergrondse infra. De werkzaamheden bestaan uit het tekenen van kabels en leidingen van onder andere elektra, telecom, water en gas. In de toekomst kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden naar het ontwerpen hiervan. De tekenwerkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van AutoCad.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Ontwerpleider

Deventer - Voort

Als ontwerpleider ben je verantwoordelijk voor de procesbewaking, risicomanagement, financiële bewaking en het klantcontact. Je stelt voortgangsrapportages op, draagt zorg voor verificatie en keuring van ontwerpen en de daaraan gerelateerde documenten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de overdracht naar de realisatiefase, de evaluatie achteraf en daarmee het continu verbeteren van het proces. Hierbij houdt je rekening met bedrijfs-, branche en algemeen geldende veiligheidsvoorschriften in ontwerpen (NVW/VWS, brancherichtlijnen, VCA VOL).  Dit betekent dat de competenties samenwerken, financieel bewustzijn en eigenaarschap van resultaat jou op het lijf zijn geschreven.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Inspecteur/adviseur kunstwerken

Apeldoorn - Voort

Als adviseur/inspecteur kunstwerken werk jij grotendeels zelfstandig aan je projecten. Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden: - Het (zelfstandig) uitvoeren van beheer en onderhoud projecten. - Het uitvoeren en verwerken van inspecties en materiaalmetingen. - Het controleren van gegevens in de beheersystemen. - Het opstellen van diverse documenten en rapportages. - Het voeren van overleg met de opdrachtgever over de planning en uitvoering van het werk.

5 Januari 2019 - lees meer ...

(junior) uitvoerder civiele specialismen heijmans

Apeldoorn - Voort

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een groot aantal civiele projecten. Je geeft operationeel leiding aan medewerkers en ziet toe op de werkzaamheden van de onderaannemers. Je controleert en registreert de voortgang, kwaliteit en kosten van het werk en stuurt indien nodig bij conform werkbegroting en planning. Tevens coördineer en bewaak je de inzet en kwaliteit van productiemiddelen, personeel, leveranciers en diensten van derden conform werkbegroting en projectplanning. Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning ten aanzien van de organisatie, werkmethoden, inzet mensen/middelen en bewaakt de projectplanning.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Civil 3d ontwerper gww

Arnhem - Voort

Jij bent een echte ontwerper die zelfstandig tekeningen maakt, signaleert proactief knelpunten en ontwerpoplossingen aandraagt. Daarbij let je kritisch op de details maar weet je daarnaast ook uitstekend overzicht te creëren en behouden. Je hebt toonaangevende ervaring in 3D ontwerp, bent hier enthousiast over en weet hier anderen ook in mee te nemen. Daarnaast weet je snel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider civiel

Zutphen - Voort

Voor een energiek, enthousiast en groeiend ingenieursbureau zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider met passie voor het vak. In de hoofdtaak bestaat jouw functie uit werkvoorbereiding op het gebied van bouw- en woonrijp maken, reconstructies, rioolvervangingsprojecten, verkeerskundige projecten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse ontwerp- en tekenwerkzaamheden. Dit ten behoeve van schetsontwerpen, VO, DO,  bestekstekeningen (UO) en opbreek tekeningen. Dit betreffen zowel situatietekeningen, als dwarsprofielen en details, opgemaakt conform de NLCS m.b.v. Civil 3D en AutoCad. Je houdt je bezig met werkvoorbereiding op het gebied van UAV-gc contracten, waarin de eisen en wensen verzameld worden van de stakeholders. Vervolgens ga je deze verwerken in technische eisen en proceseisen. Het opstellen van de Annexen en het uitwerken van een referentieontwerp of een VO-tekening vallen binnen het brede takenpakket. Daarnaast weet je hoe je hoeveelheden moet uittrekken en ramingen maken op basis van de SSK-systematiek of een RAW-bestek. En als je nu zoekt naar een functie met net dat beetje extra, dan weet je de projectleider zo goed mogelijk te ondersteunen en ga je zelf op pad naar opdrachtgevers indien van toepassing.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider sloop

Haaksbergen - Voort

Voor een gerenommeerde aannemer in de sloop zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van meerdere projecten op het gebied van sloopwerkzaamheden. 

5 Januari 2019 - lees meer ...

Toezichthouder/directievoerder

Groenlo - Voort

Voor een gemeente in de omgeving van Doetinchem/Arnhem zijn wij opzoek naar een toezichthouder/directievoerder die ervaring heeft op het gebied van RAW/UAV en UAV-GC contracten. Je begeleidt uitvoeringswerkzaamheden van infrastructurele projecten met RAW of UAV-GC contracten. 

5 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider kabels en leidingen

Apeldoorn - Voort

Veel lijntjes van een project komen bij jou als werkvoorbereider samen. In nauwe samenwerking met de projectleider en uitvoerder druk jij je stempel op de interessante projecten. Door vooruitkijken en voorbereiden lopen je projecten op rolletjes. Voor “buiten” zorg je dat alles gereed is en daardoor op zijn plaats valt. Voor “binnen” zorg je dat alles netjes voldoet en wordt vastgelegd. 

5 Januari 2019 - lees meer ...

Tekenaar/bestekschrijver

Achterhoek - Voort

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een tekenaar/bestekschrijver. In deze functie werk je veelal in teamverband, aan concrete opdrachten op het brede vakgebied van de openbare ruimte. Onder begeleiding van een projectleider maak je zowel civiele- en cultuurtechnische tekeningen en bestekken. Hierbij ben je nauwkeurig en kan je gemaakte keuzes goed communiceren met zowel de opdrachtgever en derden. Daarnaast stel je gedurende diverse stadia van projecten ramingen op en ondersteun je projectleiders tijdens de voortgang van projecten.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Elektromonteur ov

Apeldoorn - Voort

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een elektromonteur OV. Dit houdt in: werkzaamheden als plaatsen/vervangen van lantaarnpalen maar ook werkzaamheden aan infrastructuren zoals verkeerslichten, beveiligingscamera's en openbare verlichting. Als elektromonteur heb je een hele afwisselende functie. Zelfstandig of samen met je collega's ga je met je bedrijfsauto op pad om montagewerkzaamheden  te verrichten. Je verricht werkzaamheden ten behoeve van aanleg, vervanging, reparatie en onderhoud. Verder behoort tot je werkzaamheden: Verhelpen storingen (en onderzoek er naar)Verzorgen administratie wat er bij welke storing is gedaanBoeken urenMaken aansluitschetsenVerbetervoorstellenKlantcontact over storingen en afhandeling ervan Tevens is er de mogelijkheid om in deze functie de rol van leermeester voor de leerling monteurs te vervullen. Een uitdagende functie met veel afwisseling qua inhoud en taakverdeling. In eerste instantie zullen de werkzaamheden zich beperken tot de installatie en aanleg van openbare verlichting maar bij gebleken geschiktheid zijn er groei mogelijkheden naar de functie Uitvoerder. Hierom wordt er ruimte geboden voor opleiding en opdoen van ervaring.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Monteur laagspanningsnetten

omgeving Twente - Voort

Voor een toonaangevende aannemer zijn wij op zoek naar een monteur laagspanningsnetten.  Als monteur laagspanningsnetten verricht je werkzaamheden aan de openbare verlichting, laag- en middenspanningsnetten, verkeersregelinstallaties en parkeersystemen voor diverse opdrachtgevers. Hierbij kan je denken aan nutsbedrijven, gemeenten en overheidsinstellingen.  Ook verricht je als monteur laagspanningsnetten het noodzakelijke onderhoud aan diverse installaties. Je gaat met jouw collega's op pad in teams van 2-3 man.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder sloop

Haaksbergen - Voort

Voor een gerenommeerde aannemer in de sloop zijn wij op zoek naar een uitvoerder. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van één of meerdere projecten op het gebied van sloopwerkzaamheden. 

5 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider/calculator

Oost Nederland - Voort

Als calculator/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de zorg en de juiste afhandeling van projecten die door jou en je team voorbereid moeten worden zoals tracébepaling, vergunningsaanvragen en het schrijven van bestekken.  Ook zal het maken van kostencalculaties tot jouw taak behoren. Daarnaast onderhoud je contacten met  opdrachtgevers en autoriteiten. Je dient voortdurend alert te zijn op vernieuwingen en ontwikkelingen bij het maken, invoeren, beoordelen en bijwerken van procedures en werkinstructies.  Er wordt van je verwacht dat je in staat bent zelfstandig het werk te plannen en uit te voeren waarbij je aan het hoofd bedrijfsbureau rapporteert.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Projectcoördinator milieu

Enschede - Voort

Als projectcoördinator milieu ben jij verantwoordelijk voor meerdere disciplines binnen het vak. Naast algemene werkvoorbereidende taken zul je als sparringspartner gaan fungeren van de projectleider. Meebeslissen, denken en een bijdrage leveren aan concrete besluitvormingsprocessen hoort hierbij. Je moet je kennis vanuit de opleiding kunnen toespitsen op complexe milieukundige vraagstukken en het mooi vinden om deze uitdaging aan te gaan.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider/calculator groen

Flevopolder - Voort

Voor een toonaangevende opdrachtgever in het groen zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/calculator. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van calculaties van de projectaanvragen. Ten behoeven hiervan verzamel je informatie van zowel klanten, commercieel adviseurs, leveranciers en de vestigingen. Voor het grote deel ben je hier zelfstandig verantwoordelijk voor en overleg je met collega's die je kunnen ondersteunen op het gebied van de vaktechnische inhoud. Zo kan jij van een ervaren collega leren en kennis en kunde opdoen. De cultuur is open en het is mogelijk om mee te denken en ook jouw kennis over te dragen aan je team.

5 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Omgeving Groningen - Voort

Als werkvoorbereider kabels en leidingen bereid je de binnengehaalde projecten voor en maak je projectplanningen. Die zul je ook beheren. Veel lijntjes van een project komen bij jou als werkvoorbereider samen, het voorbereiden, begroten en ondersteunen ervan. In nauwe samenwerking met de projectleider en uitvoerder druk jij je stempel op de interessante projecten. Je bent verantwoordelijk voor de invoer van productie, aanvragen van vergunningen, bestellen van materiaal / materieel, controleert de gemaakte afspraken en stemt de werkzaamheden af samen met de uitvoerder en de opdrachtgever. 

5 Januari 2019 - lees meer ...

Filteren