2520 vacatures gevonden

Projectleider Civiel

Zwolle - Maandag

Als projectleider civiel neem jij het voortouw op het gebied van infrastructuur, mobiliteit en verkeer. Daarnaast ben jij natuurlijk in staat de projecten te begeleiden. In de rol van meewerkend voorman ben jij verantwoordelijk voor de processen en kom je gericht met oplossingen bij problemen.  Als projectleider civiel heb jij een ondernemende houding. Jij vind het fijn om in een team te werken en neemt daarbinnen graag de rol van aanvoerder op je. Daarnaast ben jij innovatief, heb jij goede communicatieve vaardigheden en ben je analytisch ingesteld. Ook heb jij kennis van besluitvormingscircuits en het functioneren van publiekrechtelijke organisaties.   

Vandaag - lees meer ...

Junior GIS medewerker

Enschede - Maandag

Als junior GIS medewerker ben je ter ondersteuning van piekbelasting voor het zelfstandig uitvoeren van mutaties in het beheer en onderhoud. Als junior GIS medewerker heb jij kennis van het GIS en van onderhoudswerkzaamheden aan het watersysteem. Je hebt ervaring met het verwerken van analoge en digitale informatie in het GIS systeem. Daarnaast kun je GIS data omzetten naar kaart materiaal en Excel tabellen. Met je GIS kennis en vaardigheden ondersteun je de medewerker beheer met het vullen van het beheer en onderhoudssysteem GISratio. Als junior GIS medewerker ben je nauwkeurig, resultaatgericht, zelfstandig en kun je goed plannen en organiseren. Is bovenstaande jou op het lijf geschreven, reageer dan voor 28 juni 12:00 uur!

Vandaag - lees meer ...

Junior constructeur

Groningen - Maandag

Je bent als junior constructeur verantwoordelijk voor het constructief beoordelen van alle ingediende bouwplannen aan de hand van de bouwverordeningen, het bouwbesluit en de hieraan gerelateerde normen. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde (specialisme constructief) en zit bij voorkeur 5 jaar in het vakgebied. De rol van constructeur is meer dan alleen berekeningen uitvoeren. Je komt goed uit je woorden en fungeert ook als projectleider, om de snelheid in het proces te houden. Met jou expertise en ervaring kan jij naast de breedte ook de diepte ingaan. Integraal werken is hierbij belangrijk, frisse ideeën en meedenken dat het anders kan.   Je gaat je bezighouden met de volgende werkzaamheden: - Het controleren van de ter goedkeuring ingediende berekeningen en tekeningen van een constructie op sterkte, stijfheid en stabiliteit. - Het keuren van constructieve bouwdelen voor, tijdens en na de uitvoering op kwaliteit van materiaal en uitvoeringswijze. - Het vertalen van adviezen m.b.t. brandwerendheid, geluid en bodemverontreiniging van brandweer en milieudienst in constructieve oplossingen.

Vandaag - lees meer ...

Medior Toezichthouder civiele techniek

zwolle - Maandag

Als toezichthouder civiele techniek kan jij goed samenwerken. Jij bent namelijk telkens in contact met bijvoorbeeld uitvoerders, aannemers of collega werkvoorbereiders. Wanneer er zich onverwachte zaken voordoen deins jij niet terug maar kom jij gericht met oplossingen. Jij weet dat een verhoging van de kosten hierbij niet wenselijk is maar je zorgt er altijd voor dat de kwaliteit wordt gewaarborgd. Als toezichthouder civiele techniek ben jij onmisbaar! Zo heeft de werkvoorbereider bijvoorbeeld jouw expertise nodig als hij of zij zaken wil afstemmen met een tekenaar. Ook bereid jij de buurtbewoners voor op de aanstaande werkzaamheden in de wijk. Als toezichthouder civiele techniek ben je verantwoordelijk voor de verslaglegging van de ontwikkelingen rondom het project. Jij weet precies wat er op de planning staat en streeft deze altijd na. Ook weet jij dat een goede band met de mannen op de werkvloer erg belangrijk is. Zij zullen jou daardoor vaker en makkelijker om jouw oordeel vragen.  

Vandaag - lees meer ...

Traineeship voor schoolverlaters met een studie richting Bouw/Civiel

Leeuwarden - Maandag

Je hebt een HBO opleiding gevolgd die dicht bij jouw interesses/wensen liggen, jij hebt stage gelopen en de nodige ervaring opgedaan. Maar..... Nu is het zover! Jouw scriptie is (bijna) af, wat ga je hierna doen? Kom dit ontdekken bij Maandag® door via ons een Traineeship te volgen in de richting die jij wilt. Maandag® denkt met jou mee, geef jouw wensen en voorkeuren aan en wij gaan voor jou op zoek. Ga met ons in gesprek en kom samen tot jouw ideale droombaan. Wil je in de uitvoering beginnen of ligt jouw wens specifiek alleen bij de overheid? Heb jij er altijd al van gedroomd om bij een ingenieursbureau te werken of wil jij liever bezig zijn met vergunningen? Maandag® vindt ontwikkeling en meedenken erg belangrijk, hiernaast geven wij leuke trainingen, zijn wij een jong en fris bedrijf die houdt van successen vieren. Laat ons jouw succes zijn!

Vandaag - lees meer ...

Projectleider Openbare Ruimte/Groen

zwolle - Maandag

Als projectleider openbare ruimte werk jij graag buiten. Hier ben jij direct verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten. Omdat binnen het bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat heb jij ook een verbindende rol. Deze rol is belangrijk omdat je werkt met een diverse groep mensen. Jouw sociale vaardigheden en instructievaardigheden zijn hierbij erg belangrijk.  Als projectleider openbare ruimte heb jij al enige ervaring in het uitvoeren en begeleiden van projecten. Jij bent in staat jouw groene en technische kennis over te brengen op je collega's. Om dit te bereiken weet jij dat je eerst het vertrouwen van de medewerkers moet winnen. Jij staat stevig in je schoenen en weet de medewerkers te motiveren en te stimuleren. De projecten die worden uitgevoerd zijn vooral integraal. Om een duidelijk beeld te geven zal ik een voorbeeld schetsen. Rondom een verzorgingstehuis moet de openbare ruimte aangepakt worden. Jij bent dan verantwoordelijk voor de uitvoering en begeleiding van het project. Het betreft de volledige terreininrichting bij verschillende projecten.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereiders voor toonaangevende bouwkundige projecten in groningen

Groningen - Bouwselect

Begin 2019 gaan er in Groningen een aantal zeer uitdagende projecten van start. De projecten hebben een aantal dingen met elkaar gemeen. De omvang in euro’s loopt per project in de 9 cijfers, de projecten zijn technisch complex van aard en hebben een doorlooptijd van enkele jaren. Het werken aan zo’n omvangrijk en uniek project heeft een aantal grote voordelen. Zo kun je ervaren om op multidisciplinair niveau samen te werken. In dit soort projecten worden altijd innovatieve/ nieuwe bouwmethodieken toegepast en leer je werken met de nieuwste software. Tot slot staan dit soort projecten ook goed op je C.V. en is het salaris vaak boven marktconform.

Gisteren - lees meer ...

Werkvoorbereider utiliteitsbouw (direct in dienst bij onze opdrachtgever)

Groningen - Bouwselect

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web binnen de afdeling nieuwbouw. De werkzaamheden hebben hoofdzakelijk betrekking op utiliteitsbouw. Te denken valt dan aan een verbouwing van een schooltje tot aan de nieuwbouw van een groot hotel bijvoorbeeld. Je voelt je nergens te groot voor en je bent nergens te klein voor. Je werkt nauw samen met je naaste collega’s, projectleiding, uitvoering en collega werkvoorbereiders. Je hebt technisch inzicht, analyseert verschillende situaties en durft beslissingen te nemen. de speerpunten van deze functie hebben betrekking op planning, financiën en veiligheid. Ervaring met 3D werken, in welke vorm dan ook , is een grote pre.

Gisteren - lees meer ...

Senior Projectontwikkelaar | Van Wijnen

Lelystad - Building Heroes

Als Senior Projectontwikkelaar bij Van Wijnen ben je samen met de zeer ervaren ontwikkelingsmanagers verantwoordelijk om nieuwe initiatieven te ontplooien. Je benut de mogelijkheden tot verwerving van interessante locaties in de polder. Daarnaast zorg je voor het uitbouwen van het netwerk van gemeenten, beleggers, woningcorporaties en eigenaren. Je werkt nauw samen met gemeenten, inzake vergunningen en je stuurt architecten en adviseurs aan. Met jouw haalbaarheidsonderzoek maak je marktgerichte, technische, haalbare plannen die je als Projectontwikkelaar samen met het bouwbedrijf maakt om de juiste kwaliteit te waarborgen tegen de juiste prijs. Je legt daarmee nadruk op de ontwikkeling tot VO. Jij bent ambitieus? Dat is mooi. Je kunt binnen afzienbare tijd doorgroeien tot Ontwikkelingsmanager, met de huidige Ontwikkelingsmanager als coach. 

Gisteren - lees meer ...

Trainee Bouw | Construction University

Brabant - Building Heroes

Jij bent over 3 jaar de onmisbare bouw professional die van grote toegevoegde waarde is bij toporganisaties en unieke projecten. Dit traineeship is veel meer dan alleen meewerken. Je volgt intensieve opleidingen, doet mee aan sparringsessies en je vergroot je netwerk in de bouwbranche. Samen met andere Building Talents word je uitgedaagd jezelf te overtreffen, te investeren en buiten de bestaande kaders de denken en handelen.Je maakt kennis met verschillende organisaties, functies en projecten. Niet alleen in de uitvoering, maar ook in de initiatieffase van projecten. Ja, je leest het goed, in de initiatieffase. Tenminste als dit aansluit bij jouw capaciteiten en ambities, want het draait om jou; jouw ambities, persoonlijkheid, drive en ontwikkelingsmogelijkheden.Positieve carrièreperspectieven Jouw traineeship vormen we samen met jou, klanten, coaches en opleidings- en kennispartners. De focus ligt op de ontwikkeling van attitude en essentiële kenniselementen zoals contract-, tender-, risico- en omgevingsmanagement, maar ook in BIM, integraal ontwerpen en circulair bouwen. Meld jij je aan en word je uitgekozen voor dit Building Talents traject dan kun je er niet meer onderuit; jij bent een innovator en na afronding de duurzaam inzetbare bouw professional met uitzonderlijk positieve carrièreperspectieven!

Gisteren - lees meer ...

Uitvoerder Beton- en Waterbouw

Den Haag - bouwhuysch

Als Uitvoerder Beton en Waterbouw ben jij een geboren leider en weet jij van aanpakken als geen ander. Je kent en benut het talent van jouw collega’s optimaal en zorgt voor een gemoedelijke sfeer op de bouwplaats constant door een bron van inspiratie en motivatie te zijn. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van kwaliteit tijdens het gehele bouwproces en zorgt samen met jouw gedreven team dat projecten tijdig en succesvol worden opgeleverd. Binnen het bedrijf bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar projectleider of hoofduitvoerder.

Gisteren - lees meer ...

Senior Risicomanager SCB

Amsterdam - ELLBRU Professionals B.V.

De gemeente Amsterdam gaat met het project Singelgrachtgarage-Marnix een parkeergarage realiseren met een capaciteit van 800 plaatsen onder de gracht van Amsterdam. Meer informatie over dit project is te vinden op https://www.amsterdam.nl/projecten/singelgrachtgarage/ . Het project betreft een UAV-GC project waarbij de contractbeheersing plaatsvindt volgens de principes van systeemgerichte contractbeheersing (SCB). Risicomanagement vormt een zeer belangrijk onderdeel van deze contractbeheersing. Niet alleen als input voor het toetsproces maar ook als input voor de interactie met de opdrachtnemer. Om risicomanagement de invulling te geven die benodigd is, is het projectteam op zoek naar een ervaren risicomanager die technisch inhoudelijke aspecten kan vertalen naar risicoinformatie. Het heeft daarnaast de voorkeur dat de risicomanager kennis en ervaring kan inbrengen op andere facetten van projectbeheersing waaronder het planningsmanagement in het bijzonder. Dit om er voor te zorgen dat het staande projectbeheersteam nog beter in staat wordt gesteld zijn rol te vervullen. De gevraagde invulling van de rol van risicomanager is dus enerzijds gericht op het uitvoeren van inhoudelijke werkzaamheden op het gebied van risicomanagement. Anderzijds is de gevraagde functie gericht op coaching van en kennisoverdracht naar bestaande teamleden van het projectbeheersingsteam. Werkzaamheden bestaan uit: - Organiseren, aanjagen en uitvoeren van het risicomanagement proces, ten dienste van de Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB), gericht op de opdrachtnemersrisico's en dat deel van de opdrachtgeversrisico's waar de opdrachtnemer invloed op heeft/kan hebben; - Coachen en betrekken van huidige risicomanagement-adviseur; - Coachen en betrekken van huidige planningsadviseur bij de planning van de opdrachtnemer; - Input leveren vanuit risico's voor de toetsplanning en inhoudelijke bevindingen van alle typen toetsen; - Input leveren vanuit risico's voor de interactie van het kernteam van de opdrachtgever met de opdrachtnemer. Hiervoor zullen in ieder geval 2 wekelijks bilaterale overleggen moeten plaatsvinden met de contractmanager, technisch manager en omgevingsmanager van de opdrachtgever; - Ondersteunen/mede uitvoeren van systeem-, proces- en producttoetsen op het gebied van risicomanagement (niet als lead-auditor); - Nauw afstemmen met de planningsadviseur om passende risico's vanuit uitvoeringsaspecten en processen in de planningen op te nemen; - Stuurinformatie te genereren voor contractmanagement en projectmanagement; - Overleg en afstemming met opdrachtnemer over uitwisseling van risicodossier opdrachtgever en opdrachtnemer; - Beoordeling van risicorapportages vanuit de opdrachtnemer.

Gisteren - lees meer ...

Projectcoördinator Infra

Heiloo - bouwhuysch

Als Projectcoördinator Infra help jij mee de koers te bepalen; jij stelt offertes en EMVI-plannen op. De door jouw team gehaalde EMVI-score is bepalend voor de gunning van het project. Bij een slechte score kan de continuïteit van het bedrijf in gevaar komen. Door jouw coördinerende kwaliteiten houd je de grip op bestek en contract vraagstukken. Jij bent dus de spil in een goed lopend project.

Gisteren - lees meer ...

Sr. Projectmanager Nieuw-West

Amsterdam - ELLBRU Professionals B.V.

Als Senior Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het integrale projectmanagement van de vernieuwing van Overtoomse Veld naar een aantrekkelijke en betaalbare woonwijk. Het gebied maakt deel uit van de Stedelijke Verdichting Ringzone West in het stadsdeel Nieuw-West. De Senior Projectmanager is daarbij verantwoordelijk voor de aansturing van diverse projectteams en is overall verantwoordelijk voor de voortgang en resultaten van de planvorming en besluitvorming. Hij/zij legt verantwoording af aan de ambtelijke en bestuurlijke opdrachtgevers en is opdrachtgever voor directies Ruimte & Duurzaamheid, Grond & Ontwikkeling en het Ingenieursbureau i.s.m. gebiedsteam Slotervaart. De Senior Projectmanager is ook verantwoordelijk voor de capaciteitsaanvraag van medewerkers, de projectplanning en bewaking van de proces- en uitvoeringskosten. De Senior Projectmanager wordt daarbij ondersteund door 2 assistent projectmanagers en geeft dagelijks leiding aan diverse planteams met circa 20 collega's. De vernieuwing omvat (sloop)/nieuwbouw en transformaties voor ca. 2.500 woningen voor alle doelgroepen in nauwe samenwerking met ontwikkelaars, corporaties, vastgoedeigenaren, maatschappelijke organisaties, bewoners en ondernemers. Leefbaarheid, participatie en voorzieningen krijgen hierbij extra aandacht. In een aantal deelgebieden is de vernieuwing al in uitvoering of reeds opgeleverd, in andere gebieden is deze in de fase van verkenning of planvorming. Werkzaamheden bestaan uit: - Verzorgen van integrale projectmanagement van de vernieuwing van Overtoomse Veld en andere projecten in Nieuw West; - Aansturen en coördineren van benodigde gemeentelijke activiteiten voor de planvorming en uitvoering van de verschillende deelprojecten. Dit omvat onder meer het opstellen van ruimtelijke en programmatische kaders voor woningbouw en herinrichting openbare ruimten, het voorbereiden en begeleiden van tenders, het begeleiden van transformaties, het opstellen van bestemmingsplannen en overeenkomsten en het bewaken en actualiseren van grondexploitaties; - Organiseren van gemeentelijke afstemming, draagvlak, communicatie en besluitvorming van de diverse producten en de verschillende fasen van de planvorming; - Organiseren van overleg en draagvlak met betrokken marktpartijen zoals projectontwikkelaars, wooncorporaties en vastgoedeigenaren en semipublieke partijen zoals Waternet, Liander en NUON; - Organiseren van participatie en draagvlak met betrokken bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties; - Organiseren van afstemming en betrokkenheid met afdelingsmanagers en ambtelijke en bestuurlijke opdrachtgevers; - Ophalen van weerstand en tegenkracht en uitvoeren van second opinion en de oogst daarvan waar nodig inbrengen in het reguliere planvormingsproces; - Dagelijks aansturen van de projectteams en projectmedewerkers, organiseren samenwerking en events voor teamleden; - Bewaken voortgang en resultaat projecten; - Adviseren van Dagelijks Bestuur over maatschappelijk gevoelige onderdelen. Je hebt een natuurlijk overwicht, een coachende stijl van leidinggeven, omgevingsbewust en resultaatgericht. Je bent een uitstekende onderhandelaar en laat mensen daarbij in hun waarde. Je bent gericht op samenwerking en schakelt makkelijk van bestuurder naar medewerker. Je bent prima in staat om complexe zaken helder te maken en tot planvorming en besluitvorming te komen. Waar weerstand ligt ga je dat niet uit de weg en beweeg je mee als dat beter is of blijf je staan als de belangenafweging dat verlangt.

Gisteren - lees meer ...

Projectleider civiele techniek

Enschede - Maandag

Als projectleider civiele techniek of cultuurtechniek geef je leiding aan diverse inrichting of herinrichtingsprojecten in de openbare ruimte. Je adviseert o.a. gemeentes, waterschappen, provincies en aannemers over beheer en onderhoud. Als projectleider civiele techniek of cultuurtechniek draag je de verantwoordelijkheid over aanbestedingstrajecten, contractmanagement, risicomanagement en het omgevingsmanagement. Onderdeel van je werk is leidinggeven aan ontwerpteams, afstemmen met verschillende stakeholders, het voeren van directie UAV en bewaken van de voortgang, kwaliteit en het budget van de projecten. Als projectleider civiele techniek of cultuurtechniek heb je een dynamisch werkomgeving met veel vrijheid.

Gisteren - lees meer ...

Uitvoerder

Amsterdam - ELLBRU Professionals B.V.

Als uitvoerder geef je leiding aan de uitvoering van diverse bouwprojecten. Je zorgt ervoor dat de bouwplaats goed is ingericht en je regelt dat iedereen zich aan de veiligheids- kwaliteits- en milieueisen houdt. Tevens zal je zorgdragen voor afgestemde werkschema’s voor medewerkers en onderaannemers, stel je vast welke materialen er nodig zijn op de bouw en houdt je het meer- en minderwerk bij, de gebruikte materialen en de productie van onderaannemers.

Gisteren - lees meer ...

(junior) inspecteur NEN 3140 Utrecht

Utrecht - ELLBRU Professionals B.V.

In deze rol ga je op professionele wijze inspecties aan elektrische installaties uitvoeren op basis van de NEN 3140. Je maakt rapportages en verdiept je in de NEN 1010 om opdrachtgevers op deskundige wijze en conform de norm te adviseren. De werkzaamheden worden zelfstandig of in teamverband verricht. Je werkt voor opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, overheden, verzekeraars enzovoort. De werkzaamheden vinden voor het merendeel in Nederland plaats.

Gisteren - lees meer ...

Werkvoorbereider, Stedin

Heinenoord - Randstad

Ben jij een ervaren werkvoorbereider met kennis van Gas & Elektrotechniek die toe is aan een nieuwe uitdaging? Zoek jij een baan met veel eigen verantwoordelijkheid bij een groot bedrijf? Lees dan snel verder! Jouw dag als Werkvoorbereider bij Stedin Yes, maandagochtend! Klaar voor een week knallen! Je favoriete collega komt tegelijk met jou aan op het werk. Een klap op zijn schouder, een lolletje en een bak koffie later duik je achter je bureau. Zijn die vergunningen al binnen? Eens checken bij de afdeling Grondzaken wat de status is. Dan het volgende punt op je to-do-list: is de materiaallijst voor dat project in Rotterdam al compleet en hebben alle leveranciers bevestigd dat het voor elkaar is? Oh ja, vergeet dat nieuwe project niet! Het schouwrapport is binnen en hier moet je nog even kritisch naar kijken. Vanmiddag maar doen. Dan kun je gelijk naar die conceptfacturen kijken en bij de tekenkamer langslopen om Maik aan zijn haar te trekken. Om 15:30 de klant bellen voor een update en om af te tikken wanneer je monteurs aan de slag kunnen. Hoppa geregeld! Kom maar op met de rest van de week! Wie ben je & wat staat er op je cv? What you see is what you get bij jou. No-nonsense, niet lullen maar poetsen, gewoon gaan met die banaan. Met jouw energie trek je anderen mee. Probleem? Niks probleem. Alleen maar een uitdaging voor jou! Plannen is je tweede natuur en je gaat ‘aan’ als je het nog voor elkaar krijgt ook. Als laatste fix jij ook je administratie; niemand die daar wat op kan aanmerken. Op je cv staat: - Een MBO4 diploma of hoger; - Minstens twee jaar ervaring als Werkvoorbereider; - Materiaalkennis van Gas- en Elektrotechniek. Wat krijg je van ons? - Je salaris: €2400 - €3400 euro per maand, afhankelijk van je ervaring; - Een fulltime job (40 uur); - De keuze: voor een paar maanden aan de slag of liefst voor langere tijd; - Volledige reiskostenvergoeding met OV of €0,13 per kilometer. Helemaal mijn ding deze job, en nu? Reageer via de sollicitatieknop hieronder en je hoort binnen 24 uur van ons wat de mogelijkheden zijn. Vragen? Bel, mail, app of sms mij op 06-22714975 of [email protected] Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Gisteren - lees meer ...

GIS Adviseur

Utrecht - bouwhuysch

De GIS adviseur is een zeer belangrijke schakel binnen projecten, je implementeert bij klanten de benodigde software. Je adviseert bij het opstellen van plannen van aanpak, procedures en ontwikkeling van de BGT te ontwikkelen nieuwe producten. Je levert als ontwikkelaar een bijdrage aan de verdere ontwikkeling en support van de diensten en producten. Je bent betrokken en houdt nauw contact met collega’s, klanten en externe vakspecialisten. In de komende jaren zullen de basisregistraties, waaronder de BGT, verder evalueren richting een geïntegreerde objectenregistratie en zal er een doorontwikkeling zijn richting een 3D-basisbestand met daar aan gekoppelde 3D-toepassingen. Daar ga jij aan werken en daar ben jij een belangrijke schakel in!

Gisteren - lees meer ...

Ontwerper Civil3D (grote infra projecten)

Amsterdam - bouwhuysch

Als Ontwerper Civil 3D ben jij een meester in het omzetten van innovatieve ideeën naar realistische werken. Indrukwekkende, complexe ontwerpen maken met Civil 3D staat jou op het lijf geschreven en je vind het leuk om in een projectteam samen te werken van schets tot definitief product. Je hebt daarnaast ook regelmatig contact met de opdrachtgever om de resultaten en voortgang af te stemmen. Onze klant is betrokken bij grotere infra projecten van dit moment en heeft bouwhuysch gevraagd voor het versterken van het ontwerpteam in de VO, DO en UO fase.

Gisteren - lees meer ...

Aankomend Projectleider Riolering | HB Adviesbureau

Amsterdam - bouwhuysch

Als Aankomend Projectleider Riolering weet je alles van rioleringen; jij biedt gemeenten slimme en duurzame rioleringsoplossingen. Door jouw sterke ontwerp- en bestekstekeningen kan het werk snel en doeltreffend afgerond worden. Bij het ontbreken van een goede voorbereiding kan het werk uitlopen waardoor de overlast voor omwonenden toeneemt. De combinatie van jouw sterke communicatieve vaardigheden samen met een goede voorbereiding en sterke sturing tijdens het proces zorgen ervoor dat het project tot een goed eind komt.

Gisteren - lees meer ...

Junior Bouwkundig Adviseur

Amsterdam - ELLBRU Professionals B.V.

Van junior tot senior adviseur bouwkunde? Binnen het team begin je als junior. Je krijgt alle gelegenheid om initiatief te tonen en je door te ontwikkelen tot senior. Hou je van aanpakken en vind je volop afwisseling in je werk prettig? Dan zit je bij onze opdrachtgever goed. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Een greep uit je werkzaamheden: - Algemene werkvoorbereiding; - Tekeningen maken in AutoCAD; - Ondersteuning bij MJOP's, technische inspecties, EPA en TDD; - Zelf op locatie inspecties uitvoeren en rapporteren.

Gisteren - lees meer ...

Projectleider/werkvoorbereider/calculator

Almere - ELLBRU Professionals B.V.

Je hebt al projectleider/calculator/werkvoorbereider een driedubbele functie, een unieke en geweldige rol! De gedachte achter deze driedubbele rol is dat de opdrachtgever maar één aanspreekpunt heeft gedurende alles fases van een project. Het is een 50% buiten- en 50% binnenfunctie. Op de werkvloer ga je de voormannen aansturen van de verschillende projecten waarvoor jij verantwoordelijk bent en bewaak je de projecten op het gebied van kwaliteit, planning en financiën. Je bewaakt de LEAN-planning en stuurt bij daar waar nodig. Ook voer je regelmatig overleg met de opdrachtgever. Op kantoor bereid je toekomstige projecten voor en werk je inspecties en opnames uit conform de RGS methodiek. Afhankelijk van de grootte van het project, doe je dit alleen of samen met 1 of meerdere calculator/werkvoorbereider(s). Verder bereken je meer- en minderwerk, stel je de juiste uitvoeringsmethode vast en draag je zorg voor de inzet van materialen en vaklieden. 

Gisteren - lees meer ...

Uitvoerder wegenbouw

Gelderland - bouwhuysch

Coördineren, organiseren en plannen. Als uitvoerder infra ben je verantwoordelijk voor de volledige uitvoering van projecten in de wegenbouw. Jij bent de regisseur op de bouwplaats en legt de juiste verbinding tussen alle verschillende partijen en laat het bouwproces goed verlopen. Jij registreert de projectdocumenten digitaal, je zorgt ervoor dat het project tijdig opgeleverd wordt met de afgesproken kwaliteit en legt (financiële) verantwoording af aan de projectleider. Daarnaast zorg jij ervoor dat er een sterk en succesvol team staat en stimuleert het team om kwaliteit te leveren en doelstellingen te behalen. Samen met het team zijn jullie een vertrouwd gezicht op de snelwegen en ook ook aan talrijke kleinschaligere projecten voor lokale overheden en particulieren in  Gelderland en het zuiden van Utrecht.

Gisteren - lees meer ...

Kostendeskundige

Apeldoorn - Kracht Recruitment

Als Kostendeskundige stel je integrale ramingen en kostprijsbegrotingen op, zodanig dat op basis hiervan een economisch verantwoorde aanbieding mogelijk is. Andere belangrijke activiteiten zijn het toetsen van de haalbaarheid van de klantvraag evenals het toetsen van de technische maakbaarheid van het project. Het gaandeweg de tender signaleren en behandelen van kansen, bedreigingen en optimalisaties, zowel technisch als financieel, behoort eveneens tot het takenpakket. Verder voer je taken uit als: - Coördineren van kostprijsbepalingen - Je functioneert als integraal coördinator - Je bent binnen het integrale proces verantwoordelijk voor kostprijzen - Je stemt inhoudelijke zaken af met collega’s waarbij je prijsbelangen vertegenwoordigd

Gisteren - lees meer ...

Filteren