2409 vacatures gevonden

Werkvoorbereider utiliteitsbouw (direct in dienst bij onze opdrachtgever)

Groningen - Bouwselect

Als werkvoorbereider ben je de spin in het web binnen de afdeling nieuwbouw. De werkzaamheden hebben hoofdzakelijk betrekking op utiliteitsbouw. Te denken valt dan aan een verbouwing van een schooltje tot aan de nieuwbouw van een groot hotel bijvoorbeeld. Je voelt je nergens te groot voor en je bent nergens te klein voor. Je werkt nauw samen met je naaste collega’s, projectleiding, uitvoering en collega werkvoorbereiders. Je hebt technisch inzicht, analyseert verschillende situaties en durft beslissingen te nemen. de speerpunten van deze functie hebben betrekking op planning, financiën en veiligheid. Ervaring met 3D werken, in welke vorm dan ook , is een grote pre.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Acceptant Volmacht

Nieuwegein - DAK Intermediairscollectief

Ben jij toe aan de volgende uitdaging in de verzekeringsbranche? Voor onze afdeling Volmacht zijn wij op zoek naar een ervaren acceptant met passie voor het vak. Acceptant Volmacht Fulltime Functieprofiel Jij bent klantgericht, accuraat en vooral commercieel en kwaliteitsbewust. Als acceptant voor de particuliere markt heb jij echt passie voor het vak en ben je verantwoordelijk voor: het beoordelen, offreren en verwerken van nieuwe aanvragen en mutaties; het beheer van de relatie- en polisgegevens; het telefonisch en schriftelijk contact met onze leden en verzekeraars; actief meedenken ter verbetering van de werkzaamheden en processen op de afdeling; verantwoordelijk voor de kwaliteit en de processen op de afdeling.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Bim modelleur omgeving zwolle

Omgeving Zwolle 8281 Overijssel - Bouwselect

Als BIM Modelleur heb je diverse werkzaamheden. Zo ben je onder meer bezig met het uitwerken en aanvragen van de omgevingsvergunning incl. de bijbehorende bouwbesluittoetsing. Je maakt en detailleert zelfstandig (3D) bouwtekeningen in diverse stadia van een project. Je maakt de vertaalslag van de techniek naar het integrale 3D-model (BIM). Bovendien pak je de verantwoordelijkheid in het aansturen van constructeurs, adviseurs en onderaannemers. 

24 Juli 2019 - lees meer ...

Inspecteur 0 metingen aardbevingsgebied

Heerenveen 8441 Friesland - Bouwselect

Wat ga je nu eigenlijk doen? Je brengt onregelmatigheden in kaart middels foto’s van de panden. Je begint buiten en werkt dan door naar binnen. Je geeft aan waar de onregelmatigheden zich bevinden op de foto’s en je geeft een beschrijving van wat je ziet. Je hoeft als inspecteur nulmetingen geen oordeel te vellen over de onregelmatigheden. Dit alles verwerk je in een speciaal programma, welke is geïnstalleerd op je tablet. Lastige cases kun je bespreekbaar maken met je collega’s of een ervaren inspecteur.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Bouwkundig uitvoerder totaalonderhoud omgeving rijssen

Omgeving Rijssen 7451 Overijssel - Bouwselect

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Bouwkundig Uitvoerder. Je werkzaamheden zijn onder andere het ondersteunen van de projectleider, het dagelijks leiding geven op het toegewezen project, zorg dragen aan een optimale inzet van medewerkers en gebruik van materiaal, het bespreken van meer- en minder werk met de opdrachtgever, zorg dragen aan een veilige, nette en overzichtelijke bouwplaatsinrichting en zorg dragen aan een goede informatieoverdracht naar zowel de bewoners, opdrachtgever als projectleider.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Vastgoedadviseur (regio drachten/heerenveen)

Heerenveen 9723 Friesland - Bouwselect

Als vastgoedadviseur heb je, logisch, een adviserende rol. Maar dat is lang niet alles. De projecten kunnen klein zijn maar ook heel groot. Bij kleine projecten ga je vaak zelf op pad om het werk op te nemen en een voorstel te doen naar de klant, om het vervolgens tijdens de uitvoering ook te begeleiden. Bij grotere projecten ligt jouw verantwoordelijkheid iets meer in het voortraject. Je maakt deel uit van het projectteam om een gedegen plan op te stellen om het werk te scoren. Een PvA opstellen, selecteren van onderaannemers op basis van KPI’s, prijsvorming en het opstellen van een uitvoeringsplan maken allemaal deel uit van de functie.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Jr. projectleider woningbouw in drenthe (#carrièrestap)

Drenthe 7821 Groningen - Bouwselect

Als je wilt mag je gedetacheerd worden maar in dit geval behoort direct in dienst treden bij deze aannemer ook tot de mogelijkheden. Je wordt goed verzorgd…. Auto vd zaak, (erg) goede voorwaarden en een top werksfeer met hele goede interne ontwikkelmogelijkheden. Voor wie is dit een interessante stap? Als je een ervaren Werkvoorbereider bent, of zelfs als je al enige ervaring hebt als Projectleider, dan is dit een hele mooie carrièrestap in de bouw. Bij voorkeur heb je een HBO bouwkundige opleiding afgerond maar iemand met een MBO bouwkundige opleiding en goed aansluitende werkervaring is minstens zo waardevol. Bouwselect beloont conform de voorwaarden zoals die gelden bij onze opdrachtgever (bouwpensioen, salaris, aantal vrije dagen, eventueel auto vd zaak, flexibele werktijden, etc.). Bij goed functioneren kun je na het jaarcontract voor onbepaalde tijd in dienst treden bij onze opdrachtgever.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Startend Werkvoorbereider

Haarlem - Centerpoint Amsterdam

In deze functie werkt u nauw samen met een collega werkvoorbereider en de projectleider. U zult betrokken zijn met projecten in de particuliere sector met een projectgrootte tot 2,5 miljoen. Hierbij kunt u denken aan de nieuwbouw van een villa of grootschalige renovatie van particuliere woningen. Projecten worden vooral verkregen via onderhandse aanbestedingen. U draagt zorg voor de totale werkvoorbereiding, technisch en organisatorisch. De inkoopvoorbereiding wordt in samenwerking met de projectleider gerealiseerd. U werkt vanaf kantoor.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Weg- en Waterbouw

Lisse - Centerpoint Amsterdam

Onze opdrachtgever zoekt een allrounder in de GWW. Uw focus ligt op de uitvoering maar er wordt meer van u verwacht. Gezien de grote van de organisatie wordt u in de gelegenheid gesteld om een groter takenpakket tot u te nemen. Bent u bedreven in acquisitie dan staat u daarin vrij. Ook calculaties en de werkvoorbereiding kunnen tot uw verantwoordelijkheden behoren.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Apeldoorn - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij een werkvoorbereider (met werktuigbouwkundige achtergrond) die veel afwisseling zoekt in de projecten die je doet? Niet alleen de projecten zelf, maar ook qua werkzaamheden? En werk je daarnaast graag samen met collega's van andere disciplines? Wij hebben bij BAM alle disciplines in huis en zijn op zoek naar een werkvoorbereider werktuigbouwkunde. Wat ga je doen? Bij BAM Bouw en Techniek Regio Oost werk je aan integrale, multidisciplinaire aanpak van diverse projecten, die zich met name in het oosten van Nederland bevinden. Je werkt als werkvoorbereider nauw samen met een projectleider aan projecten, deze projecten zijn voor diverse klanten; van de Apenheul tot een gemeentehuis renovatie en van een hotelketen tot een zorginstelling. Binnen deze projecten zorg je samen met de projectleider dat de werktuigbouwkundige projecten op rolletjes lopen. Als allround werkvoorbereider hoeven we je niet te vertellen wat je allemaal doet, je doet alles; van engineering tot het verwerken van werkbonnen en van materiaal aanvragen tot calculatie. Als werkvoorbereider ontkom je er niet aan om zo nu en dan ‘ad hoc’ in te springen en oplossingen voor onverwachtse problemen of situaties te bedenken. Je bent de spil in projecten en communiceert met interne en externe stakeholders. Hoe werkvoorbereiders bij diverse BAM onderdelen hun functie ervaren is HIER te lezen.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Planontwikkelaar

Eindhoven - BAM Groep N.V., Koninklijke

Is het omzetten van klantwensen naar een gebruiksklare integrale huisvestingsoplossing jouw passie? Heb jij jouw kennis en kunde van bouwen en installeren paraat? Ben jij in staat om overzicht te hebben en te houden? Lees dan snel verder! Wat ga je doen? Jij bent als Planontwikkelaar de sparringpartner van de klant, vanaf het Programma van Eisen tot en met de start van de realisatie. Jij coördineert de technische ontwikkeling en voorbereiding van projecten en hebt daarin een sturende en adviserende rol. Je bent moeiteloos in staat om daarin samen te werken en op te trekken met alle betrokken partijen. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Planontwikkeling. Werkzaamheden: - Coördineren van Programma van Eisen, schetsontwerp, voorlopig ontwerp, definitief ontwerp, bestek, tekeningen en de start van de realisatie; - Het uitwerken van alternatieven en oplossingen die leiden tot (bouwkosten-)optimalisaties en/of Toegevoegde waarde voor de klant; - Onderhandelen en overleggen met alle betrokken partijen om de projectdoelstellingen te realiseren; - Een coördinerende en sturende rol bij de ontwikkeling van projecten tot realisatie en toezien op het behalen van de gestelde rendementsdoelstellingen; - Beoordelen en monitoren van (engineerings-)contracten en zorgen voor een goede coördinatie van de engineering gedurende het gehele proces; - Ondersteunen van het projectteam gedurende de realisatiefase; - Managen van risico’s met betrekking tot tijd, kwaliteit, kosten, veiligheid - Het begeleiden van tenders om te komen tot een kwalitatief hoogwaardige aanbieding.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw

Eindhoven - BAM Groep N.V., Koninklijke

Wil jij werken aan mooie, complexe utiliteitsbouwprojecten waar jouw bouwkundige expertise tot uiting komt? Dan is een functie als Werkvoorbereider Bouw bij onze projectenorganisatie jouw nieuwe uitdaging! Wat ga je doen? Als Werkvoorbereider Bouw werk je mee aan middelgrote tot grote integrale projecten. Dit doe je samen met collega’s voor complexere werken in verschillende markten. Jij bent de steun en toeverlaat van de Projectmanager en pakt de technische en administratief-organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op. Hierbij is een kwalitatief optimale en goede projectuitvoering tegen minimale kosten het eindresultaat. Verdere werkzaamheden: Uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden; Creëren en bewaken van gedetailleerde project specifieke planningen en werkvoorbereiding schema’s; Signaleren en uitwerken van afwijkingen en dit communiceren binnen het uitvoeringsteam (meer- en minder werk); Communiceren met co-makers over de hoeveelheden ten behoeve van bestellingen en verrekeningen.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Duurzaamheid & Energie

Bunnik - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij een Werkvoorbereider die zich de combinatie van duurzame energiesystemen en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw installatie/werktuigbouwkundige expertise goed samen met andere disciplines? En wil jij bijdragen aan de ambitieuze groei van een duurzaam bedrijfsonderdeel? Wat ga je doen? Ter uitbreiding van het team Realisatie zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Duurzaamheid & Energie op het gebied van Energiesystemen. Je werkt als rechterhand van de projectleider aan kleine en middelgrote energie gerelateerde projecten. Deze projecten hebben vaak betrekking op warmtepompen, WKO-systemen en zonnepanelen. Werkzaamheden zijn: Ontwerpen, berekenen en begroten van installaties; Opnemen en uitwerken van meer- en minderwerken; Verzorgen van de noodzakelijke planningen en de bewaking daarvan; Aanvragen en beoordelen van offertes; Verzorgen van de materiaalbestellingen; Overleggen met medewerkers van andere disciplines ten aanzien van de coördinatie van ontwerp en uitvoering.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw Bam Schiphol

Schiphol - BAM Groep N.V., Koninklijke

Check nu in voor jouw droombaan als Werkvoorbereider Bouw bij BAM Schiphol! Wat ga je doen? Als Werkvoorbereider Bouw bij BAM Schiphol werk je aan complexe en integrale projecten op de 3e grootste luchthaven van Europa. Als Werkvoorbereider Bouw zit jouw uitdaging vooral in de aard en omvang van de projecten en om de verschillende stakeholders te ondersteunen in hun dagelijkse werk. Je pakt op een enthousiaste manier de technische en administratief-organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op, waarbij een kwalitatief optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten het eindresultaat is. In jouw rol als werkvoorbereider ben je in staat om: de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en werkinstructies uit te werken; gedetailleerde projectspecifieke planningen en werkvoorbereidingschema’s te maken en te bewaken; je signaleert afwijkingen, werkt dit uit en communiceert dit binnen het uitvoeringsteam (meer- en minder werk); je communiceert met onze co-makers over de hoeveelheden ten behoeve van bestellingen en verrekeningen.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Elektrotechniek

Apeldoorn - BAM Groep N.V., Koninklijke

Voel jij je als Uitvoerder Elektrotechniek thuis bij complexe projecten waar jij eindverantwoordelijk bent voor planning, controle, uitvoering, veiligheid en kwaliteit op de bouw? Wil je graag projecten in regio oost doen met standplaats Apeldoorn? Dan is dit jou baan! Wat ga je doen? Jij voelt je thuis en hebt ervaring in grote, complexe projecten. Aspecten zoals planning, werkorganisatie, controle, uitvoering, veiligheid en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel. In deze spilfunctie krijg jij de mogelijkheid en de vrijheid om de totale begeleiding van de uitvoering van aanleg of montage van middelgrote en/of complexe elektrotechnische projecten op je te nemen. Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van het project. Daarbij sta je als uitvoerder elektrotechniek in nauwe samenwerking met collega’s die een W- of B-achtergrond hebben. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de kwaliteit en kwantiteit van de uitvoering van het werk. In ieder project is optimale samenwerking cruciaal, dus zorg jij bijvoorbeeld voor: het zelfstandig uitvoeren van middelgrote en/of complexe elektrotechnische projecten; montagebezetting en personeelsinzet op het project in overleg met de projectleiding; het gedetailleerd bijhouden van meer- en minderwerk; het bewaken van de standopname, prognose en planning van de uit te voeren werkzaamheden en indien nodig zelfstandig opstellen van detailplanningen en bepalen van de aanpak en de werkvolgorde; de kwaliteit van het werk en periodieke rapportages omtrent de montagevoortgang, gereedheidspercentage, budget en prognose; het volgen van ontwikkelingen op het gebied van gereedschap, materieel en montagetechnieken en adviseren van het management hierover.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Service Specialist Werktuigbouwkunde

Apeldoorn - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij service specialist in hart en nieren en weet jij alles van werktuigbouwkundige installaties? Op locatie bij onze klant in Arnhem zijn wij op zoek naar een dedicated service specialist werktuigbouwkunde. Is dit jouw volgende stap? Wat ga je doen? Ben jij een volwaardig Service Specialist en haal jij je uitdaging uit het oplossen van complexe technische storingen? Kun jij goed in teamverband werken en ga je aan de slag en het verschil maken bij onze klant in Arnhem? Dan is dit jouw baan! Bij BAM Bouw en Techniek Regio Oost werk je aan een integrale, multidisciplinaire aanpak van kleine en middelgrote complexe projecten in de utiliteit. Het project is een utiliteitsgebouw met een bruto vloeroppervlak van 34.000m2, je zult begrijpen dat je daar als service specialist een belangrijk onderdeel van bent. Als Service Technicus | Service Specialist onderhoud, test, kalibreer en repareer je de complete werktuigkundige installatie waaronder verwarmings-, luchtbehandeling en (warm) water- en gasinstallaties. Jij spoort in deze installaties storingen op, verhelpt deze en rapporteert schriftelijk hierover en adviseert onze klanten. Je bent in deze rol de locatieleider op de locatie. Daarom bouw je als professional aan een duurzame klantrelatie, signaleer je mogelijke extra werkzaamheden en denk je mee over totaaloplossingen en verbeteringen. Je overlegt met de klant omtrent de uitvoering van de werkzaamheden en instrueert zo mogelijk de eindgebruikers van de opdrachtgever. Een belangrijk onderdeel van deze functie is het draaien van consignatiediensten volgens rooster. Hiervoor verwachten wij dat je een flexibele opstelling hebt.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Projectorganisator – middelgrote projecten

Bunnik - BAM Groep N.V., Koninklijke

Het project is gegund. Jij vormt met de projectleider en de hoofduitvoerder een vast team. Het is aan jou om de eerste grote lijnen uit te zetten voor onze integrale utiliteitsbouwprojecten. Wat ga je doen? Je denkt goed na over een project, maakt een inschatting van de nodige en beschikbare tijd en stelt voorbereidingsplanningen op afgeleid van de contractplanning. Vervolgens stem je de planningen af met de engineers, onze (bouw)partners en het uitvoeringsteam wat het project tot een integraal succes maakt. Je stelt de eerste werkplannen op en zorgt dat de procedures overeenkomstig ons managementsysteem goed zijn ingericht. Je richt het documentmanagementsysteem in om de informatiestromen goed te laten verlopen. Als projectorganisator werk je samen in een team bestaande uit projectleider en hoofduitvoerder. Je geeft leiding aan 2-3 werkorganisatoren. Ieder heeft zijn/haar focus en jij brengt dit samen. Als projectorganisator van utiliteitsbouwprojecten zit jouw uitdaging vooral in de aard en omvang van de projecten, de integraliteit (bouw én techniek) en om de verschillende teamleden te ondersteunen in hun dagelijkse werk. Wat kun je verwachten in je rol? Verantwoordelijk voor alle voorbereidende taken t.b.v. de uitvoering; Opstellen, beheren, monitoren en bijsturen van zowel korte als lange termijn planningen op projecten met behulp van de geschikte planningsmethodiek en binnen geldende veiligheidsregels, projectkaders en wet- en regelgeving ten einde de voortgang van het project te waarborgen; Het bewaken van de planningen, signaleren van en acteren op wijzingen; Opzetten en bewaken van informatiestromen van alle projectbetrokkenen; Faciliteren en borgen van afstemming van de disciplines tussen interne en externe partijen, conform de projecteisen, zodat een geïntegreerde planning beschikbaar is en gedragen wordt; Eerste aanspreekpunt voor de werkvoorbereiding; Het coachen van jonge werkorganisatoren in het team.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Rotterdam – Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde Regiowerken

Rotterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij een werkvoorbereider die de combinatie van techniek en klantcommunicatie eigen gemaakt heeft? Werk jij vanuit jouw werkbouwtuigkundige expertise goed samen met andere disciplines? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Binnen het team Regiowerken werk je aan meerdere projecten. Deze projecten vloeien voort uit bijvoorbeeld Prestatiecontracten of vanuit bestaande/nieuwe relaties. Je bent als (ervaren) werkvoorbereider de rechterhand van het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren, (technisch) begeleiden van de calculatie- en werkvoorbereiding en je zorgt voor een soepel verloop van ieder project. Je werkt aan uitdagende projecten in zowel uitbreidingen, vervangingen en renoveren van werktuigbouwkundige installaties. Een greep uit jouw werkzaam- en verantwoordelijkheden: Verantwoordelijk voor alle voorbereidende taken t.b.v. de uitvoering; Samen met het team werk je aan het opnemen van renovatie- en vervangingswerkzaamheden in het werk en deze vertalen naar aanpak en/of een begroting; Het aanvragen en selecteren van offertes bij partners of andere leveranciers behoort tot je takenpakket; Bewaken en opstellen van offertes voor meer- en minderwerken en het voorleggen hiervan aan projectleiding; Verzorgen van alle administratieve taken in onderhoudssysteem; Leveren van technische en financiële informatie ten behoeve van prognoses.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider (Engineer) Werktuigbouwkunde

Zwaag - BAM Groep N.V., Koninklijke

Werk je nu in de uitvoering en wil je doorgroeien in de rol van Werkvoorbereider W, of ben je net een paar jaar werkzaam als werkvoorbereider en wil je je verder ontwikkelen, lees dan snel verder. In verband met het doorgroeien van een collega, zijn wij op zoek naar een nieuwe Werkvoorbereider W. Wat ga je doen? Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde bij BAM Beheer en Onderhoud werk je op de afdeling Beheer en Service. Een afdeling die zich richt op de projecten tot €250.000,- in de regio (Noord-Holland). Doordat de verschillende bouwprojecten steeds technischer worden - denk aan technische bouw innovaties - wordt op deze afdeling met multidisciplinaire teams gewerkt. Zo vallen meerdere deelspecialisaties samen in een team. Zelf ben je verantwoordelijk voor een portfolio aan klanten die aansluiten bij jouw specialisme, maar voel jij ook thuis binnen de andere specialisaties E en B. In deze dynamische rol ben je met drie tot vijf projecten tegelijkertijd bezig en voor 75% op kantoor en 25% buiten de deur aan het werk. Werkzaamheden Als werkvoorbereider werktuigbouwkunde houd jij je bezig met het uitwerken van binnenkomende aanvragen, zodat de te verrichten werkzaamheden helder in kaart kunnen worden gebracht; het voorbereiden en plannen van de te verrichten werkzaamheden en binnen het team uitvoerende de geschiktste mensen vinden voor de uitvoering van de werkzaamheden. het verrichten van werkzaamheden op locatie. In sommige gevallen kun je jezelf zien als een halve uitvoerder; ondersteunende calculatiewerkzaamheden; de ondersteuning van het buitenteam Informeren van de klant Tekenwerk

24 Juli 2019 - lees meer ...

Amsterdam, Realisatie: Projectmanager Elektrotechniek

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Heb jij organisatorisch talent en kun je processen goed coördineren? Weet jij de bindende factor in een team te zijn én kun je mensen inspireren? Wat ga je doen? Als projectmanager techniek ben je verantwoordelijk voor de realisatie van één of meerdere multidisciplinaire projecten. Jij bent vanuit de techniek (E & W) verantwoordelijk voor het installatietechnische gedeelte van onze utiliteitsbouwprojecten. Je zoekt actief de samenwerking met medewerkers van andere vakgebieden op om samen tot een goed ontwerp en uitvoering(plan) te komen. In de projectfase komen de volgende werkzaamheden op jouw pad komen: Verantwoordelijk voor de inzet medewerkers binnen de door jou gestelde urenbudgetten; Verzorgen en beoordelen van offerte aanvragen; Uitwerken van meer- en minderwerk, stelposten en bijhouden van periodieke financiële overzichten; Naleven van het opgestelde personeels-, arbo- en kwaliteitsbeleid; Contact onderhouden met verschillende stakeholders zoals leveranciers, onderaannemers, maar ook opdrachtgevers zoals overheids- en nutsbedrijven of particuliere partijen omtrent de (technische) voortgang van de projecten. Verder vinden wij het belangrijk dat je een actieve bijdrage levert aan het optimaliseren van onze processen om op een efficiënte en veilige wijze invulling te geven aan de uitvoering van onze projecten.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Bouw

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Wil jij werken aan middelgrote integrale Bouwprojecten in Amsterdam en Noord Holland? Wat ga je doen? Als Uitvoerder binnen de regio ben je een onmisbaar deel van onze organisatie. In deze functie ben je samen met andere uitvoerders verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van uitdagende projecten en geef je dagelijks leiding aan een uitvoeringsteam. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn o.a.: Het waarborgen van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en welzijn van ons werk en onze medewerkers. Jij bent in staat om het beleid hieromtrent uit te dragen en te handhaven. Zo is jouw bouwplaats altijd schoon en worden de veiligheidsregels streng in acht genomen; Je geeft op efficiënte en effectieve wijze leiding aan het uitvoeringsteam; Het bijhouden van de projectadministratie en het administreren van rapportages van voortgang- en kostenbewaking; Het signaleren van meer- en minderwerk en het bijsturen op de financiële ontwikkeling van het project. Je zorgt voor de aanwezigheid van de benodigde productiemiddelen op het project; Je bent een aanjager van innovaties, BIM en Lean zijn voor jou reeds dagelijkse kost en je weet mensen op de bouwplaats hierin mee te nemen om samen iedere dag een stukje beter te worden; Tot slot, ben je ook een ’coachend leider’ en haal jij het beste uit jouw medewerkers naar boven.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Amsterdam – Projectleider Utiliteitsbouw

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij ervaren in het technisch en financieel aansturen van integrale utiliteitsbouwprojecten in regio Groot Amsterdam/Noord-Holland? Wat ga je doen? Als projectleider Bouwkunde ben je verantwoordelijk voor het realiseren van middelgrote utiliteitbouwprojecten. Jij bent technisch en financieel verantwoordelijk én zorgt ervoor dat het project op een veilige wijze wordt uitgevoerd. Samen met je projectteam draag je zorg voor een optimale werkvoorbereiding zodat de bouw en installatie op de meest efficiënte en effectieve wijze kan worden gerealiseerd. Samen met je team ontwerp, bereken en begroot je de bouw en installatie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de planning (ook financieel) en treedt veelvuldig in overleg met de opdrachtgever om maximale service en kwaliteit te bieden. Je werkt nauw samen me de opdrachtgever volgens UAV-GC en stelt in overleg met de opdrachtgever een acceptatieplan op. Daarbij overleg je veel met medewerkers (en externen) van andere vakgebieden t.a.v. de coördinatie van het ontwerp en uitvoering. Hiermee werk je o.a. met BIM. Je verzorgt de aanvragen voor benodigde goedkeuring zoals Nutsbedrijven e.a. alsmede de offerte-aanvragen en beoordeelt deze. Je verzorgt tevens de goedkeuring op tekening en parafeert deze voor uitvoering van de diverse projecten, inclusief de eventueel door derden gemaakte tekeningen. Verder draag je zorg voor het tijdig gereedkomen van de werkbegrotingen, werk je meer- en minderwerk en stelposten uit en houdt hiervan periodiek financiële overzichten bij. Naast deze projectgebonden verantwoordelijkheden en taken vind jij het een uitdaging om mee te denken en te bouwen aan de (cultuur) omslag van een traditionele bouwer naar een service gerichte bouwer. In deze functie rapporteer je aan de Manager Realisatie.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Amsterdam, Planontwikkeling: Projectorganisator/Planner

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Leidt jouw kennis van bouwprocessen tot een winnende inschrijving en succesvolle uitvoering? Sta jij stevig in je schoenen en weet je continue de juiste kritische vragen te stellen waarmee we de organisatie naar een nog hoger niveau krijgen? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan. Je komt te werken op de afdeling Planontwikkeling. Dit team is verantwoordelijk voor het indienen van de winnende tender. Het doel van jouw rol in het tenderproces is om een veilige, kwalitatief hoogwaardige en tijdige projectuitvoering tegen de meest economische kosten te waarborgen. Als projectorganisator in de tenderfase stel jij een plan op hoe wij het bouwproject gaan realiseren, hierbij denk je na over de bouwmethode, de daarbij behorende veiligheid en de bouwplaatsinrichting. Vervolgens stem je het plan af met onze (bouw)partners en teamleden wat het project tot een integraal succes maakt. Dit vertaal je in een begroting, de Algemene Bouwplaats Kosten (ABK). Samen met je collega’s van de afdeling planontwikkeling stel je een realistische engineerings- en realisatie planning op. Je vindt het leuk om aan de ‘commerciële’ kant van projecten jouw kennis van het bouwproces in te zetten. Kortom, een leuke diverse rol waarvoor we zoeken naar een communicatief vaardige strateeg. Wat kun je bijvoorbeeld verwachten in je rol? Met jouw kennis en expertise adviseer je o.a. het tenderteam, de uitvoerder en de projectleider; Opstellen van de bouwplaatsinrichting en het algemene tijdsschema (ATS), die dienen als input voor het opstellen van de begroting van de algemene bouwplaatskosten (ABK). Hierin werk je samen met onze collega’s van BAM Materieel. Het fungeren als sparringpartner om gezamenlijk te zorgen dat de begrootte kosten aansluiten bij de te verwachten kosten in de uitvoering; Het opstellen van afgeleide producten na de gunningsfase. Je kunt hierbij denken aan inkoopschema’s, termijnschema’s, personeelsinzetschema’s, etc. Signaleren van veiligheidsrisico’s tijdens de ontwerp-, tender- en voorbereidingsfase en stimuleren van veiligheidsbewustzijn bij het projectteam. Je bepaalt de beheersmaatregelen en implementeert deze in de projectaanpak, met als doel een veilige uitvoering van de werkzaamheden;

24 Juli 2019 - lees meer ...

Calculator

Amsterdam - BAM Groep N.V., Koninklijke

Ben jij een bouwkundig calculator die toe is aan de volgende stap in je carrière? Durf jij het aan om in teamverband aan complexe projecten te werken van minimaal € 25.000.000 die midden in de stad worden gebouwd? En wil jij in een ervaren team alle kneepjes van het vak leren? Dan dagen wij jou uit te solliciteren bij de grootste (ontwikkelende)bouwer van Nederland. Wat ga je doen? Als bouwkundig calculator bij BAM Wonen Speciale Projecten kom je in een mooi team van ervaren kostendeskundigen/calculatoren en werk je daarnaast in een projectteam van diverse specialisten aan de projecten, dit van initiatief tot en met oplevering. We hechten veel belang aan kennisdeling, werken met moderne bouwtechnieken vanuit BIM en realiseren projecten in nauwe samenwerking met een vaste groep co-makers. Om een goed beeld te schetsen kan je week er als volgt uit zien: Je begint elke dag met een goede kop koffie/thee. Je hoort daarna dat er een groot project binnengekomen is en je ontvangt een uitnodiging van het projectteamoverleg om samen met een andere collega om deel te nemen in het projectteam. Het betreft een object met appartementen van 26 verdiepingen hoog met een meerlaagse parkeergarage eronder. Aan jou/jullie de taak de kostprijs van het ontwerp te berekenen. Dit doe je aan de hand van een 3D-model in Navisworks en Solibri in het calculatiesysteem. Op een punt waar je er even niet uitkomt trek je een ervaren kostendeskundige, organisatiedeskundige of projectmanager aan zijn mouw. Je hebt een ervaren team om je heen dus je kunt altijd met je vraag ergens terecht. In de middag kan je lunchen in de bedrijfskantine of buiten de deur. Je zit midden in Amsterdam Zuidoost, dus er zijn veel eettentjes op loopafstand. Na de lunch is het tijd om deel te nemen aan de vergadering van een kennis/innovatieteam waar je deel van uit maakt en bezoek je buiten een project in uitvoering waar je aan gewerkt hebt. Het is mooi om te zien wat we met elkaar bereikt hebben, je bent er trots op! De rest van de week werk je aan het project. Tussendoor komen er een aantal offertes binnen van een ander project in de eindfase van de calculatie en jij beoordeelt op prijs/kwaliteitsverhouding. Je overlegt nog even met de afdeling inkoop om te kijken of je de krachten kunt bundelen, waarmee de inkoopprijs voordeliger uitvalt. De prijsaanbieding is volgende week en het eindgesprek tussen het projectteam met de directie is ingepland. Dan is er een bespreking over een project dat in zich in de overdrachtsfase bevindt. Jij draagt jouw calculatiedossier en kennis over aan het projectteam dat zich gaat bezighouden met de werkvoorbereiding en uitvoering. Lopende het project maak je de nacalculaties en neemt deel aan overleggen omtrent de financiële voortgang van het project. Je maakt deel van het complete proces en daarmee ook van onze lerende organisatie.

24 Juli 2019 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

23 Juli 2019 - lees meer ...

Filteren