2458 vacatures gevonden

Interim Werkvoorbereider

Breda - Propylon

In de functie van werkvoorbereider werk je zelfstandig aan de voorbereiding en begeleiding unieke bouwprojecten van begin tot eind. Tot jouw taken behoren onder andere:Het controleren van gegevens op technische uitvoerbaarheid, regelgeving en wettelijke normen;Het opstellen en bewaken van voorbereidings- en inkoopschema’s;Het bijhouden van het meer- en minderwerk;Onderhouden van contacten met de onderaannemers en regelen van de gehele documentenstroom;Verantwoordelijkheid over de gehele technische werkvoorbereiding. Gezien de grootte van de projecten zal dit vaak in teamverband zijn

13 Juni 2019 - lees meer ...

Projectleider

regio Alkmaar - Propylon

Als projectleider bent u de manager van het bouwproject en vormt u de spil tussen het bedrijf en de opdrachtgevers. U draagt een overkoepelende verantwoordelijkheid van planning-organisatie en de relatie met de opdrachtgever, over technische en kwaliteitsaspecten tot en met de financiële opvolging. U bewaakt de planning zodat de overeengekomen deadlines worden gehaald en u overziet en coördineert alle bouwactiviteiten. U zorgt voor oplossingen van technische problemen, houdt de kwaliteit in het het oog en draagt de budgettaire verantwoordelijkheid van het project.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Ervaren Werkvoorbereider

regio Soest - Propylon

In de functie van werkvoorbereider kom je te werken in een gedreven en enthousiast team dat de verantwoording draagt voor de gehele technische uitwerking, van ontwikkeling tot en met realisatie. Je werkt zowel aan utiliteitsbouw-, woningbouw-, renovatie- en verduurzamingsprojecten. Als werkvoorbereider kan jij goed samenwerken met meerdere interne afdelingen en weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast voer je tijdens de verkoopfase gesprekken met kopers en wordt hun keuze in het systeem verwerkt. Tevens controleer tekeningen je tekeningen met behulp BIM, bewaak je planningen en pas je de LEAN-pricipes toe in alle projecten.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Calculator/werkvoorbereider

Regio Almere - Propylon

De functie van Calculator / Werkvoorbereider bestaat voor 20% uit calculatie werkzaamheden en 80% uit werkvoorbereiding. Jouw werkzaamheden bestaan o.a.Uit het controleren en beoordelen van de technische bestekken en tekeningen van het project. Je inventariseert en inspecteert het object en vraagt de prijzen aan bij derden;Je berekent kostprijzen en stelt activiteiten en aanbiedingsplannen op;Je maakt een gedetailleerde uitwerking op basis van het bestek, tekeningen en berekeningen en gegevens van de calculatie;Je bent op de hoogte van de prijsontwikkelingen in de markt;Klantencontact onderhouden en uitbouwen.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Renovatie & Onderhoud

Regio Utrecht - Propylon

ls Uitvoerder bij Rutges Vernieuwt werk je aan de verduurzaming en renovatie van huurwoningen. In de functie van uitvoerder ben jij het aanspreekpunt op de bouwplaats. Je hebt veel contact met de projectleider en de opzichter van de woningcorporatie. Je voert woningopnames uit, maakt concrete afspraken over de werkzaamheden en controleert of deze correct zijn uitgevoerd. Jouw verantwoordelijkheid is dat alles volgens planning verloopt. Je geeft direct leiding aan de medewerkers op de werkvloer, zorgt voor het afroepen van de materialen, doet de ingangscontrole en het administratief vastleggen is voor jou geen probleem. Tevens heb je regelmatig contact met de bewoners en begeleid hen in het totale proces en kunnen ze bij jou terecht voor vragen en/of opmerkingen. Je bent flexibel, maar hebt geen problemen met het behalen van deadlines. Samen met jouw collega's maak je dit tot een succes!

13 Juni 2019 - lees meer ...

Calculator / Werkvoorbereider

regio Heerhugowaard - Propylon

Een collega is verantwoordelijk voor de verkennende gesprekken met (potentiële) klanten voor aan te nemen projecten. Samen met deze collega zal je wel offertegesprekken voeren. Daarnaast sta je veel in overleg met de projectleiders. Ook behoort onderstaande tot jouw werkzaamheden:Pricing bepalen of opvragen bij leveranciersAan de hand van bestek zelfstandig de kostprijs van een project berekenenNormeren van de begrotingControleren bestek en bestektekeningenControleren werktekeningen van architect en constructeurBeheren documentenstroomHet ondersteunen van de projectleider bij de financiële afwikkeling van het projectZorg dragen voor projectevaluatie en- archivering         Etc.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Zelfstandig Calculator

regio Amsterdam - Propylon

Als zelfstandig calculator ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de reële kostprijs van utilitaire projecten. Dit is veel meer dan alleen de juiste prijs of een goede inschatting van de bouwduur; het gaat om vertrouwen van de opdrachtgevers voor de korte en lange termijn.In overleg met de tender-/projectmanager maak je voor ieder project vooraf afspraken (partners, leveranciers, etc.). Is die keuze eenmaal gemaakt dan stel jij de conceptaanvraag op en zorgt voor alle offerteaanvragen. Je actualiseert het overzicht van de offertes van alle bouwpartners zodat er altijd zicht is op de actuele prijs. Is er een bestek voor het project beschikbaar dan maak je de analyse op de verschillende risicoposten. Wanneer je onduidelijkheden in het programma van eisen hebt gevonden, formuleer je de vragen zodat deze op het daarvoor geschikte moment gesteld kunnen worden.Ook ben je verantwoordelijk voor de begrotingstekst schrijven, hoeveelheden uit BIM halen, meer- en minderwerk, wijzigingen en de directe kostenbegroting doorrekenen en afstemmen, verwerken binnengekomen nota's, etc.

13 Juni 2019 - lees meer ...

(Assistent) Uitvoerder

regio Heerhugowaard - Propylon

Als uitvoerder zorg je er voor dat het werk op de bouwplaats in de eerste plaats elke dag volgens planning en plan verloopt. Bovendien snap je dat je niet alleen met stenen en cement bezig bent. Wij bouwen de woon- of werkplek van mensen. De plek waar ze met plezier oud willen worden of carrière willen maken. Ook werk je nauw samen met een groot aantal partijen op allerlei fronten: collega´s, leveranciers, onderaannemers. Jouw werk heeft tevens invloed op de mensen die om de bouwplaats heen wonen. Dat besef in combinatie met de mentaliteit ´afspraak is afspraak´, is voor onze klant bouwen met de hoogste kwaliteit.Het zelfstandig leiding geven aan het uitvoerend personeel op de bouwplaats van één of meerdere projecten. Waarbij vroegtijdig knelpunten of problemen worden gesignaleerd en opgelost.Proactief vooruitkijken met de projectvoorbereiding: het meedenken en beoordelen van projectkwaliteitsplan, veiligheid voorbereiding, planning en uitvoeringsdetails.Het bewaken van de levering, registratie, opslag en uitgifte van materieel en materiaal.Het efficiënt onderhouden van contacten met klant, onderaannemers en overheidsinstanties en het deelnemen aan (bouw)vergaderingen.Het signaleren van meer en minderwerk. Verdiepen en bewaken van de financiële ontwikkeling van het project.Zorgen voor de voortgang van en de controle op de kwaliteit van het werk van eigen personeel en personeel van onderaannemers.Bijhouden van de (dagelijkse) administratie, zoals het werkrapport, personeelsplanning en urenregistratie. Het beoordelen en accorderen van de betalingstermijnen.Het bijhouden van V&G-/projectdossier.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Hoofd Uitvoerder gezocht voor stabiele bouwkundige aannemer

Rosmalen - Propylon

Mijn opdrachtgever zoekt een Hoofd Uitvoerder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in een positieve werkomgeving waard de zaken goed georganiseerd zijn. Jou maken ze niks wijs en je bent goed in staat om jouw eigen Uitvoerders te motiveren, het lijntje met de Projectleiding is kort en deze zien jou direct als dé sparringspartner die ze nodig hebben op het project. Op het vlak van veiligheid en kwaliteit doe je geen concessies en weet je met jouw ervaring hier zo efficiënt mogelijk mee om te gaan. Jouw kennis draag je over aan anderen en je weet de zaken zo te brengen dat je het vertrouwen krijgt en hierdoor het juiste draagvlak creëert om hetgeen dat nodig is gedaan te krijgen.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Assistent uitvoerder

Regio Zuid Holland - Propylon

Als assistent uitvoerder verricht je werkzaamheden op de bouwplaats onder supervisie van de uitvoerder. Je verdeelt de werkzaamheden over de ploegen, de onderaannemers en de installateurs. Op kleine projecten ben jij de uitvoerder. Je houdt de veiligheidsvoorzieningen in de gaten en regelt dat alles op tijd af is. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plaats aanwezig zijn. Daarnaast ben je aanwezig bij bouwvergaderingen en verricht je administratief werk. Vanuit je rol als assistent uitvoerder groei je onder begeleiding van een ervaren uitvoerder door naar zelfstandig uitvoerder. Je hebt samen met deze uitvoerder de verantwoordelijkheid over complexe woningbouwprojecten.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Regio Den Haag - Propylon

Voor een aannemer in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider! De projecten variëren in grootte en vallen zowel binnen de woning- als utilitaire bouw. In deze functie van werkvoorbereider breng je in teamverband bouwprojecten tot uitvoer. Hierbij werk je samen met de werkvoorbereiders binnen het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor de tijdige totstandkoming en distributie van (productie)tekeningen. Hiertoe signaleer je meer- en minderwerk, waarover je rapporteert binnen het uitvoeringsteam. Verder maakt je deelschema's en bereken je hoeveelheden ten behoeve van bestellingen en verrekeningen met toeleveranciers. Je stelt registraties op ten aanzien van werkmethoden, manuren, productievoortgang en werkprestaties. Tot slot biedt je de uitvoerder ondersteuning bij de technisch / administratieve werkzaamheden ten behoeve van de kostenbewaking.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Regio Rotterdam - Propylon

Voor diverse uitdagende projecten op het gebied van woningbouw, zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider. Bij voorkeur heb je al ervaring met BIM, maar mocht dat niet zo zijn, krijg je hiervoor een opleiding aangeboden! Verder krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie en behoort het volgen van andere opleidingen ook tot de mogelijkheden. Als senior werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het opstellen en up-to-date houden van overall-planningen en afgeleide deelplannen. Je verzorgt, eventueel met een of meerdere assistenten, de werkvoorbereiding van grote projecten. Je onderzoekt hierbij alternatieve bouwmethoden en zorgt voor de uitvoering van de taken op het gebied van arbeidsomstandigheden zoals vastgelegd in het ARBO-beleidsplan. Je koopt samen met de projectleider in en je geeft sturing en begeleiding aan de aan het project toegewezen werkvoorbereider(s). In deze functie onderhoud je contacten met aangesloten partijen en afdelingen, zowel binnen als buiten de organisatie.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Controller Bouwkundige Aannemer

NIEUWKUIJK - Propylon

Als Controller voor deze bouwkundige aannemer zal jij je o.a. gaan bezig houden met de volgende taken die voor jou uiteraard geen verassing kunnen zijn:Eindverantwoordelijk voor de hele project- en financiële administratie;Afleveren van rapportages vanuit deze dochteronderneming;Leiding geven aan 2 FTE'ers;Eindverantwoordelijk voor de loon- en salarisadministratie;Aanleveren van management informatie;Optimaliseren van processen.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Assistent Werkvoorbereider

Regio Drechtsteden - Propylon

Als assistent werkvoorbereider werk je onder begeleiding van de werkvoorbereider, waar ook de eindverantwoording bij ligt. Je hebt hierin een ondersteunende rol en bent hierin verantwoordelijk voor de voorbereiding en coördinatie, dan wel de controle van alle activiteiten voor en tijdens de productie van het bouwproject. Tot jouw takenpakket behoren onder andere de controle van tekeningen van de architect, constructeur, onderaannemers en leveranciers. Tevens ben je vanuit de werkvoorbereiding een vraagbaak voor de uitvoering.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Kopersbegeleider

Regio Rotterdam - Propylon

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van kopers van woningen. Je houdt zich bezig met het in kaart brengen en administratief verwerken van meer- en minderwerk. Tevens ben je verantwoordelijk voor het aanpassen van brochuretekeningen en van meer- en minderwerk. Binnen de functie heb je verschillende interne en externe contacten naast de koperscontacten. Hierbij valt te denken aan onderaannemers, leveranciers, projectleiding, technische werkvoorbereiding en uitvoering.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Uitvoerder

Regio Zuid Holland - Propylon

Als uitvoerder houd je toezicht op, werk je mee aan en controleer je de uitvoering van diverse bouwprojecten. Je bent verantwoordelijk voor bewaking van kosten en planning en voor de organisatie van de bouwactiviteiten. Ook signaleer je meer- en minderwerk. Je bent medeverantwoordelijk voor uitvoeringsvoorbereiding en verantwoordelijk voor uitvoering, nazorg, personeelsinzet, bewaking van de personeelsplanning en de beoordeling van het bouwplaatspersoneel. Je roept het materiaal af en koopt in overleg met de projectleider zelf in. Je verzorgt zelf de planning- en kostenbewaking. 

13 Juni 2019 - lees meer ...

Calculator

Regio Gorinchem - Propylon

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het, aan de hand van bestek, tekeningen en andere gegevens, maken van een kostprijsberekening van de aan jou toegewezen bouwprojecten. Je vraagt onder meer offertes aan en verwerkt deze, stelt financiële ramingen en bouwtijdschema’s op en stelt bouwkosten vast. Tevens draag je mogelijke alternatieven aan en werkt deze verder uit. Je werkt in een hecht team waarbij eigen initiatief belangrijk is. Binnen het team is er ook de mogelijkheid om door te groeien.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider BIM Oost Brabant (Kempen)

BERGEIJK - Propylon

Als Werkvoorbereider BIM draag je zorg voor het coördineren van de werkvoorbereiding gericht op specifieke eisen van de klant. Tot jouw takenpakket behoren o.a. de volgende zaken:Opstellen van de werkbegroting;Zorgdragen voor de inkoop;Begeleiden van de koperskeuze;Opstellen van planningen en schema's voor de uitvoering, leveranciers en onderaannemers.Daarnaast weet je met jou kennis en ervaring advies uit te brengen de toepassing van bouwmethodes en heb je op dat vlak ook een adviserende rol.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Uitvoerder (ZZP)

Regio Zuid Holland - Propylon

Voor een mooi en uitdagend utiliteitsproject zijn wij voor een directe invulling op zoek naar een zelfstandig uitvoerder. Op en rond de bouwplaats ben jij de persoon die de bouw aanstuurt en realiseert. Je geeft leiding aan de uitvoering van één of meerdere bouwprojecten of delen / fases van grote projecten. Je stuurt onderaannemers aan, stemt samen met de projectleider de planning af, bewaakt de uren en je bent alert op ARBO-zaken. Je maakt samen met de werkvoorbereider(s) en de projectleider deel uit van een intern projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het afroepen van materieel en materialen. Ook hou je toezicht op werktekeningen en de bouwplanning.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Projectleider

Regio Rotterdam - Den Haag - Propylon

In de functie van projectleider ben je als manager eindverantwoordelijke voor het realiseren van de projecten binnen de daarvoor gestelde kwaliteit, planning en het budget. In het werkvoorbereiding-stadium geeft u leiding aan de werkvoorbereider(s) in uw team. Tijdens de uitvoering geeft u leiding aan de uitvoerder(s), waarbij u het project op hoofdlijnen praktijkgericht controleert en begeleidt. U woont bouwvergaderingen bij en onderhoudt de contacten met aannemers, leveranciers en overige derden. Verder bewaakt u de planningen en stelt u tussentijdse prognoses op in het kader van het te verwachten eindresultaat. U rapporteert rechtstreeks aan de directie van de onderneming.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Projectleider(s) Utiliteitsbouw Oost Brabant

Mill - Propylon

Als Projectleider bouw ben je verantwoordelijk voor 1 tot 2 grote projecten of meerdere kleine projecten tegelijkertijd. Vanuit jouw rol geef je leiding de projectteams en bewaak je de voortgang van lopende projecten. Uiteindelijk weet jij de projecten op te leveren binnen een vastgelegde termijn en budget. Tot jouw verantwoordelijkheid behoren o.a. de volgende taken:Onderhouden van contacten met de leveranciers, onderaannemers en opdrachtgever(s);Leiding geven aan de projectteams;Bewaken van de voortgang van lopende projecten;Geven van advies over aankomende projecten;Rapporteren aan de directie.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Projectvoorbereider

regio Alkmaar - Propylon

Zie je het als een uitdaging om de processen in het voortraject van een bouwproject vorm te geven. Ben jij de spin in het web? Is geen technisch probleem jou te complex? Heb je vernieuwende ideeën? Krijg je energie van het zoeken naar de beste oplossing? Dan is dit een functie voor jou!Je bent de verbindende schakel. Je weet in te spelen op de meerwaarde vanuit het perspectief van de klant en zorgt voor een passende projectinvulling. Je stuurt op techniek, de planning en kosten, waarbij je de verschillende belangen niet uit het oog verliest. De uitdaging is om tot een plan te komen waar alle partijen trots op zijn.Als projectvoorbereider pak je de verschillende projecten op vanaf de initiatieffase en zorgt tot en met de contractfase, voor het aansturen en coördineren van het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke begeleiding van deze projecten. De projecten vragen om kennis van de aannemer die in een vroeg stadium vereist is. Het is mede aan jou om met een frisse, scherpe en enthousiaste houding de projecten voor onze klanten tot een succes te maken!

13 Juni 2019 - lees meer ...

Interim Werkvoorbereider regio Amsterdam

Amsterdam - Propylon

 In de functie van werkvoorbereider werk je zelfstandig aan de voorbereiding en begeleiding unieke bouwprojecten van begin tot eind. Tot jouw taken behoren onder andere: -       Het controleren van gegevens op technische uitvoerbaarheid, regelgeving en wettelijke normen;  -       Het opstellen en bewaken van voorbereidings- en inkoopschema’s; -       Het bijhouden van het meer- en minderwerk;  -       Onderhouden van contacten met de onderaannemers en regelen van de gehele documentenstroom; -       Verantwoordelijkheid over de gehele technische werkvoorbereiding. Gezien de grootte van de projecten zal dit vaak in teamverband zijn

13 Juni 2019 - lees meer ...

Projectcoördinator

regio Alkmaar - Propylon

Je bent met jouw team verantwoordelijk de juiste afhandeling van een breed scala aan diensten voor bewoners / gebruikers van gebouwen die door zorginstellingen, corporaties, scholen, musea, gemeenten en andere professionele organisaties worden geëxploiteerd.Klanten kunnen bij jouw team terecht voor dagelijks- en reparatie-onderhoud, storm-, water- en brand-schades, de vervanging of aanpassing van keukens, badkamers en toiletten, algehele woningmutaties en het realiseren van energiezuinige, duurzame maatregelen.Voornamelijk een binnenfunctie. Je hebt een rol als manager/coördinator van dagelijks onderhoud en mutatiewerkzaamheden voor onder meer woningcorporaties.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Zelfstandig uitvoerder

Regio Purmerend - Propylon

Als uitvoerder werk je zelfstandig aan een bouwproject. Op basis van het bestek en de tekeningen voer je het project uit binnen het budget en tijdschema, teneinde het project op te leveren conform het kwaliteitsplan.Hierbij signaleer je tijdig meer- en minderwerk. Je belangrijkste taak is het zorg dragen voor de dagelijkse organisatie op de bouwplaats en het coördineren en controleren van de werkzaamheden welke noodzakelijk zijn voor de kwaliteit en voortgang van het project. Je instrueert de eigen medewerkers, de onderaannemers, de toeleveranciers en geeft leiding aan assistent uitvoerders. Tevens begeleid je de vooroplevering, werk je opleveringspunten af, verwerk je de bouwplaatsadministratie en verstrek je administratieve gegevens ten behoeve van de algehele kostenbewaking.Onze klant is vooruitstrevend op het gebied van automatisering. Denk hierbij aan BIM, digitalisering van documenten middels workflows, gebruik van iPad's e.d. Daarnaast speelt LEAN en ketenintegratie een grote rol binnen de processen.

13 Juni 2019 - lees meer ...

Filteren