3310 vacatures gevonden

Manager Assetmanagement | Heijmans Utiliteit - Beheer & Exploitatie (landelijke functie)

Rosmalen - Building Heroes

Als Manager Assetmanagement ben je één van de sleutelfunctionarissen van de afdeling Beheer & Exploitatie. In deze stevige positie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kennis en inrichting van processen en systemen met betrekking tot assetmanagement voor de hele Services organisatie binnen Heijmans Utiliteit. Je stuurt hier circa 30 medewerkers aan in vier multidisciplinaire teams op implementatiemanagement, maintenance management, proces- & verbetermanagement en consultancy & advies. Met je team zorg je voor voortdurende ontwikkeling van de assetmanagement capaciteit van Services op contract- én organisatieniveau. Door je analytische vermogen en leiderschapsvaardigheden ben je in staat de klantvraag en behoefte te doorgronden en te vertalen naar een effectieve organisatie.Je volgt de trends en ontwikkelingen en je werkt nauw samen met de Manager Services van Beheer & Exploitatie, de Manager Workplacemanagement en met de Servicemanagers in de regio’s. De focus ligt op de langdurige onderhoudscontracten, waarbij Heijmans haar uitgebreide kennis en expertise in wil zetten om deze vraag samen met klanten in te vullen, innovatief en kosteneffectief onderhoud te realiseren en door te ontwikkelen naar data-gestuurd, voorspellend onderhoud om verstoringen te voorkomen en beschikbaarheid te blijven garanderen.In de rol van Manager Assetmanagement denk je mee met de strategie op het gebied van beheer & onderhoud binnen Heijmans, denk je vooruit en toon je ondernemerschap. Daarnaast zoek je een samenwerking met de regio's en maak je deze sterker door kennisdeling en op de operatie gerichte methodieken, tools en processen. Je positioneert je intern en extern als kennisdrager en autoriteit op de assetmanagement positie van Heijmans Services in de keten.De functie van Manager Assetmanagement is nieuw binnen Beheer & Exploitatie en bouwt verder op de ontwikkeling die een aantal jaren geleden is ingezet. Door drie teams samen te voegen versterkt Heijmans de integraliteit van haar assetmanagement aanpak en zijn ze effectiever in de veranderopgave van de komende jaren en het realiseren van vastgoedwaarde voor haar opdrachtgevers. Een certificeringstraject op ISO 55001 is hierbij één van de doelstellingen.

12 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider

Amsterdam - Velox

De bouw van een woningbouwproject: gaat jouw hart daar sneller van kloppen? Dit project bestaat uit twee delen. Het eerste deel zijn 61 grondgebonden woningen die rond de bouwvak opgeleverd worden. Het tweede deel is een kantoorgebouw dat nu wordt gesloopt. Daarvoor in de plaats wordt er een appartementencomplex gebouwd bestaande uit 70 appartementen. Voor dit project zijn wij op zoek naar een Projectleider bouwkunde. Help jij dit project soepel te laten verlopen? Lees dan verder!FunctieomschrijvingMet een team van Werkvoorbereiders en (hoofd)Uitvoerders zorg jij als Projectleider bouwkunde dat de aan jou toegewezen projecten en onderhoudscontracten volgens plan en binnen budget worden uitgevoerd. Jouw missie? Samenwerken en veilig werken.Dit pak jij professioneel aan door:de kwaliteit, financiën, voortgang en planning van de projecten te managen.contact te onderhouden met de opdrachtgevers en onderaannemers voor de naleving van gemaakte afspraken.mee te denken met de opdrachtgevers, onderaannemers en je team.uitgaande offertes zorgvuldig te controleren in samenspraak met anderen.periodiek overleg te voeren over de status van de projecten.Your skillsRelaties bouwen; dat kun jij als geen ander. Met jouw neus voor kwaliteit en oog voor de klant krijg je mensen in beweging. Daarbij bewaak jij de scope van het project nauwgezet. Als het moet ben je hierin gezond-kritisch of zelfs streng. Veilig werken? Dat is voor jou meer dan instructies geven en veiligheidsmiddelen uitdelen, namelijk ook mensen scherp houden op de bouwplaats.Verder beschik je als Projectleider bouwkunde over:een hbo/wo-diploma Bedrijfskunde of een hts-diploma.beheersing in de Nederlandse taal in woord en geschrift.minimaal 8 jaar ervaring als bouwkundig projectleider bij een aannemer of projectmanager bij een bouwkundig adviesbureau.kennis van alle ins en outs van Microsoft Office (Word, Excel & Projects).uitstekende communicatieskills, zowel in het Nederlands als het Engels.het VCA / VOL-certificaat.Wat krijg jij?Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé.Daarom profiteer je als Projectleider bouwkunde van:een salaris tussen 4500 - 7000 euro op basis van jouw kennis en ervaring.minimaal 25 vakantiedagen.deelname aan de pensioenvoorziening StiPP.de mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaan.een uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseert.een uitgebreide keuze aan door Velox betaalde cursussen en opleidingen.ben je ZZP'er? wij denken graag met je mee!

12 Juni 2021 - lees meer ...

Assistent Uitvoerder afbouw

Wilnis - Velox

Ben jij deel/ assistent Uitvoerder en wil jij graag Hoofduitvoerder worden? Dan is dit wellicht het project voor jou!Voor een van onze projecten zijn wij op zoek naar een deel/ assistent Uitvoerder. Dit project bevindt zich momenteel in de afbouwfase. Jij zult verantwoordelijk worden voor de afbouwfase van 100 woningen. Heb jij kennis van de afbouw van woningen en wil jij meer uit jouw carrière halen? Lees dan verder!FunctieomschrijvingHet eerste aanspreekpunt op de bouwplaats; dat ben jij als deel/ assistent Uitvoerder bouw. Voor je opdrachtgever, de eindklant, jouw collega’s én de onderaannemers. Dankzij jou weet iedereen wat er moet gebeuren. En vooral ook wanneer en hoe. Jouw missie? Zorgen dat alle afbouw activiteiten op de bouwplaats goed, veilig en volgens planning verlopen.Dit pak jij professioneel aan door:leiding te geven aan en toezicht te houden op de bouwwerkzaamheden.te toetsen of het geleverde werk voldoet aan de bedrijfsprocedures, kwaliteits-, veiligheids- en duurzaamheidsnormen.de onderaannemers aan te sturen.de deadlines, de planning én de veiligheid op de bouwplaats zorgvuldig te bewaken.Your skillsMet jouw ervaring op het gebied van de afbouw van woningen krijg je mensen mee. Organiseren, aansturen, bondig en duidelijk communiceren, draagvlak creëren; jij draait er je hand niet voor om. Zo laat je alle bouwwerkzaamheden soepel verlopen. Daarbij verlies jij aspecten als veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid geen moment uit het oog.Jij bent voor ons de ideale deel/ assistent Uitvoerder bouw als je ook nog beschikt over:een mbo-diploma Bouwkunde.beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.zo ongeveer 3 jaar ervaring als allround Uitvoerder, bouwplaatsmanager of kaderfunctionaris bij een aannemer of bouwbedrijf gespecialiseerd in woningbouw.kennis van BIM en Lean.verstand van duurzaamheid en digitalisering in de bouw.Wat krijg jij?Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé.Daarom profiteer je als deel/ assistent Uitvoerder bouw van:een salaris tussen 2500 - 3250 euro op basis van jouw kennis en ervaring.minimaal 25 vakantiedagen.deelname aan de pensioenvoorziening bij BpfBouw.de mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaan.een uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseert.een uitgebreide keuze aan door Velox betaalde cursussen en opleidingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Lean, VCA, GPI of BHV?

12 Juni 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Uitvoering

Huizen - Velox

De nieuwbouw van een groot en uniek appartementencomplex; weet jij wat dit bouwproject van formaat nodig heeft om soepel en volgens plan te verlopen? In juli 2020 start de bouw van een uniek appartementencomplex met verschillende gebouwen. Niet zomaar een project, want binnen de verschillende gebouwen komen privébergingen, parkeerplaatsen, appartementen met een woonoppervlakte van 61 tot 150 m2, twee penthouses met een woonoppervlak van 211 tot 226 m2 en terrassen en tuinen. Voor dit inspirerende project zoeken wij een Werkvoorbereider bouw. Jij komt voor een half jaar tot een jaar te werken voor de gietbouw van dit project op het kantoor in Huizen. Past dit uitdagende project helemaal bij jou? Lees dan verder.FunctieomschrijvingZorgen dat het werk op de bouwplaats volgens plan, op tijd en binnen budget kan worden uitgevoerd; dat is jouw missie. Samen met een team dat bestaat uit een projectleider, collega-werkvoorbereiders, een hoofduitvoerder, uitvoerders en aannemers stel je alles in het werk zodat de bouw ongehinderd kan doorgaan. Jij laat niets aan het toeval over in jouw functie als Werkvoorbereider bouw, want je:stelt werkvoorbereidingsplannen op en bewaakt ze, in afstemming met engineering en uitvoering.koopt de juiste materialen in waarbij je een gunstig tarief weet te krijgen.laat de materialen op het juiste moment en op de juiste plek afleveren.bereidt werkzaamheden voor van en met de onderaannemers.stelt werkplannen voor de uitvoering op.bewaakt de informatiestromen rondom de bouwwerkzaamheden.Your skillsJij brengt een schat aan ervaring mee in de nieuwbouw en woningbouw. Deze ervaring kun je ook uitstekend overbrengen aan je teamleden. Daarbij sta je stevig genoeg in je (veiligheids)schoenen om altijd overzicht te hebben. Zelfs bij drukkende deadlines houd je het hoofd koel. Dat komt ook om dat je heel goed prioriteiten kunt stellen, waarbij je het gezamenlijke resultaat centraal stelt.Boffen wij even! Want als Werkvoorbereider bouw heb jij nog meer in huis, namelijk:een hbo-diploma Bouwkunde.beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.op z’n minst 8 jaar ervaring als Werkvoorbereider bouw op vergelijkbare projecten.ervaring met gietbouw.uitgebreide bouwtechnische kennis.verstand van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.gevoel voor overzicht behouden, planmatig en gestructureerd werken.Wat krijg jij?Werken bij Velox betekent werken aan spraakmakende projecten. Op toplocaties. Met inspirerende mensen. Maar ook aan jezelf, want wij vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé. Daarom profiteer je als Werkvoorbereider bouw van:een salaris tussen 3000 - 4250 euro op basis van jouw kennis en ervaring.minimaal 25 vakantiedagen.deelname aan de pensioenvoorziening StiPP.de mogelijkheid om na dit project weer op andere interessante projecten aan de slag te gaan.een uitnodiging voor onze zomer-BBQ en winterborrel, naast de eventuele activiteiten die je opdrachtgever organiseert.ben je ZZP'er? Wij denken graag met je mee!

12 Juni 2021 - lees meer ...

Senior Projectmanager

Amsterdam - Building Heroes

Jij wordt de Senior Projectmanager van de afdeling verbouw, onderhoud & renovatie. Jij zal verantwoordelijk zijn voor het opzetten en uitvoeren van een zorgvuldige groeistrategie. Je hebt de focus op klanten, een commercieel kijk op de zaak is dus noodzakelijk. Ook sturing geven aan een groeiende vestiging is voor jou geen onbekend terrein. Uiteraard doe je dat niet alleen, maar samen met de medewerkers van de desbetreffende vestiging. Samen bouwen jullie aan projecten in diverse projectfasen.Met jouw enthousiaste houding geef je leiding aan groep medewerkers en zorg je voor de juiste bezetting op de vestiging op zowel de korte als lange termijn. Het is jouw doel om het beste uit je team te halen. Dat doe je onder andere door regelmatig gesprekken met hen te voeren en hen te motiveren in hun werk. Daarnaast houd jij je bezig met de kosten van de lopen de projecten zodat deze binnen de gestelde kaders worden uitgevoerd. Je wordt dus al betrokken bij het maken van de aanbiedingen, tot aan de calculaties en inkoop voor de projecten. In jouw rol als senior projectmanager is relatiebeheer ook een belangrijk onderdeel. Vanuit de opdrachtgever ben jij namelijk de vertegenwoordiger bij externe gelegenheden. Jouw netwerk van klanten, relaties en andere stakeholders onderhoud je goed. Zo draag jij bij aan een duidelijke marktpositionering van de vestiging.

12 Juni 2021 - lees meer ...

Hoofd Productie

Oirschot - Building Heroes

Als Manager Productie ben je verantwoordelijk voor toegewezen productieafdelingen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, tijdigheid en kosten. Hierbij creëer je de juiste cultuur waarbij het accent ligt op open communicatie, eigenaarschap, proactief handelen, teamspirit, vakmanschap en flexibiliteit. Je stelt als Manager Productie een planning op met verschillende afdelingen waarbij doelstellingen behaald worden én je hebt de verantwoordelijkheid over projectoverdrachten.Je signaleert, coördineert en realiseert verbetermogelijkheden op het gebied van ergonomie, veiligheid, kwaliteit, proces en output waarbij je gebruik maakt van passende LEAN principes. Als Manager Productie geef je leiding en coach je jouw collega’s waarbij je verantwoordelijk bent voor de samenwerking tussen verschillende afdelingen.

12 Juni 2021 - lees meer ...

Planontwikkelaar Concepten

Oirschot - Building Heroes

Als Planontwikkelaar Concepten ben je in staat om een vertaling te maken van de klantwens naar een specifiek concept. Hiervan ben jij samen met de Accountmanager verantwoordelijk voor de gekozen strategie. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen en verbind disciplines aan de afgesproken doelstellingen. Jij bent als Planontwikkelaar Concepten dé ondernemer binnen een project.Jouw werkzaamheden als Planontwikkelaar Concepten zijn divers. Naast het ontwikkelen van concepten voor bedrijven, zorg- en onderwijsgebouwen en woningen biedt je ondersteuning bij haalbaarheidsstudies en kostenramingen. Daarnaast signaleer je planoptimalisaties, risico’s en kansen. Ook stuur je derden aan zoals de architect en de constructeur.

12 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider Renovatie

Enschede - Building Heroes

Als Projectleider Renovatie ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan projectteams en een soepel verloop van al jouw projecten. Binnen de rol van Projectleider Renovatie luister je goed naar de wensen van de klant en zorg je voor duurzame oplossingen voor de eindgebruiker of beheerder. Als Projectleider Renovatie ben jij hét aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en stakeholders. Je stelt samen met je team een budget en een projectplan op. Je coördineert het gehele proces en bent continu op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijke set-backs. Kortom: als Projectleider Renovatie ontzorg jij de opdrachtgever volledig bij de verduurzaming van bestaande woningen.

12 Juni 2021 - lees meer ...

Uitvoerder Renovatie Randstad

Elst - Building Heroes

Als Uitvoerder Renovatie ben je verantwoordelijk voor een soepel verloop van de uitvoeringsfase van verschillende onderhouds- en renovatieprojecten. Binnen de rol van Uitvoerder Renovatie zorg je er samen met je collega's voor dat zowel de voorbereiding als de uitvoering en aansturing geregeld wordt. Als Uitvoerder Renovatie bewaak en beheers je de planningen, kosten en tijd terwijl je dynamisch werkt en veel contact hebt met zowel opdrachtgevers als met collega's.

12 Juni 2021 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Utrecht - Building Heroes

Zowel op technisch als organisatorisch gebied ben jij een van de teamleden die verantwoordelijk is voor een gedegen voorbereiding in de tenderfase. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden en overbrengen van het werk naar uitvoering. De werkzaamheden die je verricht als Junior Werkvoorbereider doe je in nauwe samenwerking met andere teamleden en disciplines van ontwerp tot uitvoering.Jouw rol als verbinder tussen de uitvoering buiten en de projectmedewerkers binnen is hierbij essentieel. Je bent een held in het coördineren van werkzaamheden en ondersteunend aan de disciplines. Jij bent de werkvoorbereider die regelt, organiseert en coördineert om het project samen met je collega's tot een goed einde te brengen.

12 Juni 2021 - lees meer ...

Traineeship Calculator / werkvoorbereider

Nieuwegein - Building Heroes

Als deelnemer van de Traineeship Calculator / Werkvoorbereider volg je samen met een vaste groep diverse soft-skills trainingen en kies je vakkennis trainingen die aansluiten bij jouw interesses. Je krijgt de ruimte je te ontwikkelen op professioneel vlak en door een persoonlijke coach word je ook begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling.Het pad van deze traineeship kan op twee manieren bewandeld worden. Het is namelijk mogelijk om jaarlijks te wisselen van opdrachtgever, project en rol, dit wordt ook wel multi-company genoemd. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om in-company aan de slag te gaan, dan werk je bij één vaste opdrachtgever. En mocht je dan zo erg op je plek zitten, is het zelfs mogelijk om na twee jaar bij deze werkgever in dienst te treden. Spannend hè!

12 Juni 2021 - lees meer ...

Meewerkend Uitvoerder

Regio Bergen op Zoom - Propylon

Voor een regionaal bouwbedrijf ben ik op zoek naar een meewerkend uitvoerder, die zelfstandig een bouw kan leiden, maar daarnaast ook graag nog zelf de handen uit de mouwen steekt. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: het reilen en zeilen op de bouwplaatsaansturing van de timmerlieden en andere bouwplaatsmedewerkerscontact met de klantaansturing van onderaannemers en leveranciersoplossen van ad-hoc problemen tijdens de bouwPlanningen maken

12 Juni 2021 - lees meer ...

Uitvoerder Damwanden. Vaste aanstelling!

Zaltbommel - Centerpoint Den Bosch

Als uitvoerder Damwanden stel je de planning vast en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering. Je voert de maandelijkse werkinspecties uit en geeft leiding aan het bouwplaats personeel. Je bent verder ook verantwoordelijk voor het invullen en aanleveren van de dagrapportage. 

11 Juni 2021 - lees meer ...

Uitvoerder GWW vast dienstverband!

Tilburg - Centerpoint Den Bosch

Als uitvoerder GWW krijgt je veel verantwoordelijkheid en vrijheid met betrekking tot het uitvoeren van je job. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Je geeft leiding aan de grondwerkers, machinisten, chauffeurs en onderaannemers. Je hebt regelmatig contact met de opdrachtgevers en neemt deel aan de overlegmomenten. Je stelt de planning op en bewaakt de voortgang. Je stelt voortgangsrapportages op en bewaakt de kosten. 

11 Juni 2021 - lees meer ...

Calculator

regio Hoorn - Propylon

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het traject van offerte aanvraag tot aanbieding. Voor opdrachtgevers ben jij het eerste aanspreekpunt. Binnen het bouwteam heb je een adviserende rol en ben jij verantwoordelijk voor het kostenplaatje. Tot jouw takenpakket behoort o.a.:Het opstellen van inschrijfbegrotingen en ramingenIn kaart brengen van de risico's en voorstellen van alternatievenOpstellen van grove planningen en de bouwplaatsindelingAanvragen en spiegelen van offertes

11 Juni 2021 - lees meer ...

Mechatronisch Monteur

Epe - VMI Group

Ben jij een Mechatronisch Monteur met een uitgesproken interesse in machinebouw? Heb je enkele jaren werkervaring en de wens om je te blijven ontwikkelen op je vakgebied bij een bedrijf wat voorop loopt in technische ontwikkeling? Dan is deze functie echt iets voor jou!. Functieomschrijving Als Mechatronisch Monteur ben je werkzaam op de afdeling Montage, waar je binnen een multidisciplinair team zelfstandig montagewerkzaamheden uitvoert in de breedste zijn van het woord. Je bent verantwoordelijk voor de mechatronische montage van verschillende modules die uiteindelijk worden samengebouwd tot gecompliceerde machines. Je leert om de machines op te stellen en uit te lijnen, waarna je zelf eventuele storingen opspoort en verhelpt. Onze machines zijn voorzien van geavanceerde hydraulische, pneumatische en elektrotechnische besturingen. Je vindt het een leuke uitdaging en afwisseling om incidenteel ingezet te worden bij het plaatsen en inbedrijfstellen van machines bij onze klanten. Jouw afdeling Je komt te werken op de afdeling Montage, waar onze machines mechatronisch worden opgebouwd, alvorens ze verscheept worden naar de klant. Binnen Montage zijn mechanische, mechatronische en elektromonteurs onder leiding van een Ploegbaas gezamenlijk verantwoordelijk voor de bouw van onze machines.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Cost Engineer R&D

Epe - VMI Group

In het kort VMI heeft ongeveer 200 tot 250 engineers in dienst die verdeeld zijn onder Order Engineering (OE) en Research & Development (R&D). OE richt zich op klantspecifieke machineaanvragen en R&D is bezig met nieuwe ontwikkelingen. Wanneer de engineers een tekening opleveren is het van belang dat deze wordt bekeken op maakbaarheid. Als Cost engineer R&D bied je ondersteuning in dit proces. Jouw werk Bij de beoordeling van maakbaarheid op abstract en detail niveau kan gedacht worden aan efficiënt fabriceren/assembleren, kostprijzen, toleranties, inkopen/uitbesteden etc. Je verwerkt deze informatie in het ERP systeem Infor LN. De kostprijzen dien je tijdens het gehele traject te bewaken en monitoren. In deze rol werk je zowel zelfstandig als in samenwerkingsverband. Je hebt veel contact met verschillende interne afdelingen (Productie, Engineering, Inkoop), maar ook met onze buitenlandse productielocaties. Met jouw kennis en ervaring ben je adviseur en sparringpartner rondom productietechnieken en kostprijzen om engineering zo bewust mogelijk te laten ontwerpen. Andere taken zijn: • Presentaties maken en geven aan projectgroepen en Directie waarbij je inzicht geeft in uitgangspunten, bronnen en kosten. • Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelen aan de hand van bezoeken aan beurzen en dergelijke. • Contact met externe leveranciers over materialen en tarieven. • Bijdrage leveren aan verbeterprojecten. Je wordt machine eigenaar van de productgroep "Tire" waarbij je met een eigen Solidworks pakket meekijkt met Engineering en Inkoop adviseert of er beter ingekocht kan worden. Oftewel, je zorgt ervoor dat de kwaliteit van de modules/onderdelen zo hoog mogelijk is waarbij je kostenreductie in acht neemt. Werkomgeving De afdeling Cost Engineering is opgeknipt in R&D en OE. Het R&D team bestaat uit 6 collega's waarvan 1 Coördinator. In het team is ieder verantwoordelijk voor zijn eigen productgroep (Tire, Rubber, Can of Pharma). R&D krijgt te maken met de "moeilijkere" onderdelen waar in sommige gevallen nog geen prijsinformatie over bekend is. Er is een mooie mix van leeftijden in het team aanwezig en een stagiaire is momenteel bezig met onderzoek naar costing tools. Op langere termijn is het gewenst om minder in Excel te calculeren en bezig te gaan met de implementatie van een dergelijke tool, hier kan je dan ook een bijdrage aan leveren. Voor dat je binnen dit team wordt ingewerkt ga je eerst 6 weken meelopen in de Productie om kennis op te doen van de materialen en processen.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Electrical Engineer – Order Engineering

Epe - VMI Group

In het kort Binnen Order Engineering worden standaardmachines klant specifiek gemaakt. Afhankelijk van de klant specifieke vraag worden wijzigingen op de standaarden doorgevoerd (specials). Order Engineering is georganiseerd in meerdere segmenten: Tire, Rubber, Can en Care. Binnen Research & Development worden nieuwe generatie VMI machines ontwikkeld die uiteindelijk resulteren in een standaardmachine. Bestaande machines worden door ontwikkeld op het gebied van techniek en value engineering. Jouw werkzaamheden In je functie van Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van de specificaties en het vaststellen van de uit te voeren wijzigingen aan de elektrische installatie van machineonderdelen. Het ontwerpen en uitwerken van het elektrische deel van machines, installaties en of deelsystemen doe je met behulp van CAD/CAE (Eplan) en PDM (PRO.FILE) volgens de geldende specificaties en werkinstructies. Daarnaast voer je diverse berekeningen en analyses uit. Het (gedeeltelijk) samenstellen, respectievelijk aanpassen van het (productie) documentenpakket. En het laten aanvullen en of wijzigen van de handboeken voor gebruik, onderhoud en service vallen ook onder je takenpakket. Na de interne oplevering van de order verwerk je alle tijdens de uitvoering aan gebrachte wijzigingen zodat alle documenten de feitelijke uitvoering weergeven. In je functie van Electrical Engineer ben je met gemiddeld 2-3 lopende projecten in verschillende stadia bezig. De situatie kan zich voordoen dat er tijdens de testfase of inbedrijfsstelling niet voorziene problemen zich voordoen. Het kan daarom nodig zijn om productie of een klant te bezoeken op locatie voor technische ondersteuning. Werkomgeving Order Engineering bestaat uit een negental verschillende productgroepen. Iedere productgroep is verantwoordelijk voor één of meerdere type machines welke gekoppeld zijn aan de segmenten Tire, Rubber, Can en Care. Je werkt aan projecten in multidisciplinaire teams met daarin o.a. Lead engineer, Electrical, Mechanical en documentation engineers.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Project Engineer - Mechanisch VMI Pharma/Care

Epe - VMI Group

In het kort Binnen VMI hebben we een engineeringsafdeling van ongeveer 200-250 engineers. (Software, Mechanisch, Hardware etc.) Deze engineers werken in multidisciplinaire teams samen aan de verschillende machines die VMI ontwikkeld. In deze functie krijg je veel te maken met de VMI "Indivion" machine. Meer informatie over deze machine vind je hier; https://www.vmi-group.com/specifications/indivion/ Jouw werk Als Project Engineer (Mechanisch) werk je in een klein multidisciplinair team. Met jouw creactiviteit maak je van een specificatie of idee een uitwerking tot een productietekening. Tijdens dit traject heb je veelvuldig overleg met Hard- en Software engineers en Technisch Werkvoorbereiding waardoor een veilig en functioneel mechatronisch ontwerp met een gunstige prijs prestatie verhouding ontstaat. Omdat je in een klein team werkt doe je zowel R&D werk als Order Engineeringswerk. Order Engineering staat voor klantspecifieke aanvragen en R&D (Research & Development) zijn nieuwe ontwikkelingen vanuit de organisatie of klantwensen. Je zit kort op de bal en bent bereid de montage te begeleiden, Customer Service te ondersteunen en as built werk op te pakken. Om in VMI termen te spreken, je vervult een functie die bestaat uit een mix van R&D - en OE engineering taken met alle bijkomstige taken en verantwoordelijkheden die deze functie met zich meebrengt. Werkomgeving De productgroep OE Care is verantwoordelijk voor het beheer en ook verdere ontwikkeling van de Indivion en diverse types Cotton machines waaronder ACE’s. Het team bestaat momenteel uit 9 collega’s, waarbij het van belang is dat je goed samenwerkt. De project engineer legt verantwoording af aan de Groepsleider OE-Care.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Control Engineer – Order Engineering

Epe - VMI Group

In het kort Binnen Order Engineering worden standaardmachines klant specifiek gemaakt. Afhankelijk van de klant specifieke vraag worden wijzigingen op de standaarden doorgevoerd (specials). Order Engineering is georganiseerd in meerdere segmenten: Tire, Rubber, Can en Care. Binnen Research & Development worden nieuwe generatie VMI machines ontwikkeld die uiteindelijk resulteren in een standaardmachine. Bestaande machines worden door ontwikkeld op het gebied van techniek en value engineering. Jouw werk VMI heeft haar organisatie ingericht volgens het principe van first time right. Je werkt aan projecten in multidisciplinaire teams met daarin o.a. Lead engineer, Electrical, Mechanical en documentation engineers. Je bent als Control Engineer met meerdere projecten bezig in verschillende stadia. Bij de sales word je vaak al betrokken, waarna je het project op detail uitwerkt en je ook aandacht hebt voor verificatie en validatie. Tijdens de testfase spar je met je collega’s vanuit productie. En bij de inbedrijfstelling help je de field service engineers met het oplossen van niet voorziene problemen. Indien nodig zul je tijdens het inbedrijfstellen bij de klant in het buitenland, ter plaatse ondersteuning moeten bieden. Al met al dus heel afwisselend en uitdagend. Werkomgeving De afdeling Order Engineering bestaat uit een groot aantal engineers verdeeld in kleinere segmenten met hun eigen specialisme of kennis gebieden Order engineering is vooral bezig met het klantspecifiek maken van onze standaard machines. Dit varieert van lay-out zaken tot complete nieuwe modules. De hoogste kwaliteit en het continue verbeteren in techniek en proces zit echt in ons DNA. Op de afdelingen heerst een informele en open sfeer, waarbij we elkaar vooral willen helpen en van elkaar willen leren.

11 Juni 2021 - lees meer ...

(Hoofd)Uitvoerder Droge Waterbouw

Purmerend - Centerpoint Amsterdam

Jij zult je als (hoofd)uitvoerder in eerste instantie richten op de droge waterbouw. Te denken valt aan kunstwerken, (beweegbare) bruggen of andere civiele betonwerken. Je bent verantwoordelijk voor het juist en tijdig realiseren van het uitvoeringsproces binnen het project. Uiteraard met inachtneming van de veiligheid, kwaliteit en planning. Je stuurt zowel eigen mensen als onderaannemers aan.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Projectleider Voor De Grotere Projecten (Vaste Baan)

Heemstede - Centerpoint Amsterdam

Voor de bouw van een parkeerkelder, 5 woontorens tussen de 6 en 21 bouwlagen met in totaal 500 appartementen zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider. Een projectleider die zijn sporen binnen het aannemingsbedrijf verdient heeft maar die ook ervaring heeft om te participeren in het voortraject. Je bent mede betrokken om het DO tot UO om te zetten wat vanaf Q4 gestart zal worden en de uiteindelijk bouw start in [email protected]

11 Juni 2021 - lees meer ...

Zelfstandig Uitvoerder (Vaste Baan)

Heemstede - Centerpoint Amsterdam

Als zelfstandig uitvoerder ben je betrokken bij de bouw van van een ondergrondse parkeergarage (twee lagen) een commerciële plint en 90 appartementen. Totale bouwsom bedraagt 14 miljoen euro. Samen met de projectleider en werkvoorbereiding vorm jij het projectteam. Naar mate het project vordert krijg je assistentie in de uitvoering die jij ook zult moeten aansturen. Je draagt zorg voor de veiligheid op de bouwplaats en bewaakt de planning, budget en kwaliteit. Je rapporteert aan de projectleider.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Medior Werkvoorbereider

Utrecht - Building Heroes

Als Medior Werkvoorbereider sta je nooit stil en krijg je geen kans om jezelf te vervelen. Jouw functie als Medior Werkvoorbereider is uitdagend en afwisselend door de verschillende projecten. Via Solibri beoordeel jij ontvangen 3D modellen- en tekeningen. Jouw taak binnen de rol van Medior Werkvoorbereider, om alle onderdelen af te stemmen tot één geheel. Samenwerken staat in deze functie centraal. Samen met de architect, constructeurs en installateurs voer je regelmatig (BIM-)werkbesprekingen waarbij je het gesprek begeleid. Jij bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Je controleert de tekeningen, helpt met het inrichten van de bouwplaats en zorgt dat materialen tijdig aanwezig zijn. Als Werkvoorbereider zorg je dat het gehele traject smooth verloopt. Zo maak je ook prijsspiegels en werk je inkooprapportages uit, maar pas je ook het Veiligdheids & Gezondheidsplan aan én maak je een overallplanning. Kortom, jouw functie is altijd uitdagend en jij draagt de coördinerend rol waarbij je ten alle tijden zorgt voor een soepele samenwerking.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Projectmanager | Utiliteitsbouw

Bergen op Zoom - Building Heroes

Je gaat werken aan de realisatie van unieke utilitaire bouwprojecten met een gemiddelde omvang van € 10 miljoen. Denk hierbij aan het project Kloosterboer in Eemhaven of het aanstaande project Newcold in Corby (UK). Ook kan je uiteraard denken aan de andere nieuwe projecten op de Maasvlakte en bijvoorbeeld projecten in Frankrijk, Engeland of Duitsland. Jij krijgt als projectmanager energie van veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je durft af te wijken van het traditionele pad en pakt zaken anders aan. Dat komt goed uit, want bij B-Built doen ze niet aan traditionele aanbestedingen. Juist door een echte bouwteam partner te zijn, die op basis van expertise en bewezen trackrecord, komen ze, en jij dus binnenkort ook, aan tafel bij veelal vaste opdrachtgevers. Zowel in Nederland als daarbuiten.Het gaat vaak om projecten met een bijzondere specificatie, zoals bijvoorbeeld Cold Stores. Bij B-Built spreken ze over ''tailor made'' oplossingen. Jij voegt als projectmanager, vanuit ondernemerschap en kennis, waarde toe. Samen met de directeuren en je collega's van het projectteam bepaal jij het beleidsplan en stel je de vraag achter de vraag aan je klant. Je fungeert als spil in de organisatie en weet het team te motiveren om veilig en op tijd hoge kwaliteit te leveren. In de praktijk wordt er van je verwacht dat je op basis van de bepaalde strategie het project vormgeeft en het tot een goed einde brengt. Hierbij is “stick to the plan” het motto. Het is jouw taak in te spelen op de risico’s en succesfactoren van het werk waardoor je in control bent. Samen met jouw team zorg je voor een doordachte voorbereiding, de inkoop en uiteraard een strak realisatieproces.

11 Juni 2021 - lees meer ...

Filteren