2520 vacatures gevonden

Sterke werkvoorbereider/projectcoordinator civiele projecten in beton en waterbouw

Alkmaar - bouwhuysch

Als Werkvoorbereider/projectcoordinator civiele projecten in beton en waterbouw ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, bewaken en bijsturen van civiele projecten. Jij rolt de werkmethode uit tijdens tender- en realisatiefase, waarmee je een veilige en succesvolle uitvoering waarborgt. Jij staat garant voor de veiligste en meest efficiënte werkmethodieken gedurende het gehele traject. Daarnaast lever je technische specificaties aan de uitvoering, onderaannemers en leveranciers. Je hebt een coördinerende rol in het ontwerpproces, en je stelt planningen, inkoopspecificaties, termijnstaten, werkplannen en keuringsplannen op. In overleg met het projectmanagement bepaal je de inzet van onder meer de personeelscapaciteit, materieel en materiaal. Jij inventariseert project-specifieke risico’s en ten behoeve van de kostenbewaking houd je nauwkeurig de diverse materiaalhoeveelheden bij.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

FRANEKER - Randstad

Voor Steinfort in Franeker zoeken wij een werkvoorbereider. Het betreft een functie in dagdienst. Wat bieden wij jou in de functie als werkvoorbereider? - Een functie voor 20-32 uur per week, waarbij het rooster in onderling overleg wordt vastgesteld; - Salaris afhankelijk van je kennis en ervaring; - Werken in dagdienst. Wat ga je doen als werkvoorbereider? Als werkvoorbereider draag je er zorg voor dat orders van klanten snel en correct in het ERP pakket worden ingevoerd. Bij eventuele onduidelijkheden neem je contact op met de klant. Tevens controleer je de orders op mogelijke problemen en je onderneemt actie waar dat nodig is. Je bent binnen deze functie een belangrijke schakel tussen onze klanten en de interne organisatie. Wie ben jij? - Je hebt een opleiding/ervaring op tenminste MBO niveau en affiniteit met techniek - Je kunt goed tekeningen lezen en interpreteren - Je bent zorgvuldig en resultaatgericht en bent in staat verbeterpunten te herkennen en daar ook iets mee te doen - Omdat je veel moet verwerken in de computer is het belangrijk dat je computervaardig bent - Je kunt zelfstandig werken en weet goed overzicht te houden over je werkzaamheden - Je kunt samenwerken en helder communiceren Over Steinfort Steinfort Glas in Franeker is de grootste zelfstandige vlakglasbewerker van Nederland. Zij snijden, slijpen, frezen, bedrukken, harden en lamineren vlakglas tot de mooiste producten die overal worden toegepast. Daarbij kun je denken aan glazen deuren, balustrades, douchecabines, meubels en vitrines. Maar ook aan gekleurd glas als keukenachterwand, douchewand of gevelpaneel. De nieuwste toepassingen zijn gekleurde zonnepanelen en touchscreens. Al deze producten worden gemaakt met een uitgebreid en modern machinepark waarin de komende jaren nog fors wordt geïnvesteerd. De organisatie is te kenmerken als no-nonsense en hands-on met korte lijnen. Medewerkers voeren hun taken uit met een hoge mate van zelfstandigheid en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Sollicitatieprocedure Heb jij interesse in de vacature van werkvoorbereider? Reageer dan snel via de onderstaande sollicitatieknop. Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen wij contact met je op voor een telefonische intake. Samen bekijken we dan of je wordt uitgenodigd voor een intake bij ons op de vestiging in Sneek of Franeker. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

HOEK - Randstad

Ben jij sterk in organiseren, heb jij kennis van technische zaken zowel mechanisch als Elektrotechnisch, kom dan bij ons werken als Werkvoorbereider. Je gaat werken bij een bedrijf dat groot is in de op en overslag van Olie, Gassen en Chemicaliën. Jouw werkzaamheden bestaan uit het plannen, voorbereiden en volgen van regulier onderhoud. Het plannen en voorbereiden en volgen van projecten ter verbetering en eventuele uitbreiding Je bent vanaf uur nul betrokken, je regelt plant en controleert of alles volgens de geldende wettelijke en andere eisen wordt uitgevoerd. Waarbij Safety in alles wat je doet en plant op de eerste plaats staat. Je zorgt dat de onderaannemers weten wat ze moeten doen, en zorgt dat de materialen aanwezig zijn en gecontroleerd op juistheid.   Wat zouden wij graag van jou zien: Afgeronde opleiding MBO 4 bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar Enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie Kennis en ervaring met CAD tekenen Geldig VCA certificaat Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift   Deze functie is voor een vast dienstverband bij onze opdrachtgever bij gebleken geschiktheid. Het in de vacature getoonde salaris, is slechts een indicatie Voor informatie en sollicitatie [email protected] telefoonnummer: 0610133985 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Junior projectleider bouw

Zwolle - Maandag

Als junior projectleider bouw ben jij samen met de projectleider verantwoordelijk voor het resultaat en heb je een rapporterende rol richting de bedrijfsleiding. Een goed resultaat betekent dat de bouwplaats veilig is, de opdrachtgever en eindgebruiker tevreden zijn en het project binnen de financiële kaders is behaald. Ook zorg jij ervoor dat jouw team optimaal kan presteren. Dit doe je door mensgericht leiding te geven. Als junior projectleider bouw onderhoudt je contacten met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en jouw collega's. Je motiveert hen zodat zij een stapje extra voor je zetten. Daarnaast ben jij iemand die scherp op het proces zit. Je legt knelpunten bloot en je stuurt er actief op dat deze problemen worden opgelost. Dit alles leidt tot het effectief en efficiënt verlopen van het gehele bouwproces. Als junior projectleider bouw ben jij een enthousiaste persoonlijkheid die met zijn team het beste resultaat nastreeft. Daarnaast ben jij in staat om actief te schakelen tussen alle betrokken partijen. Je weet helder te communiceren en bent in staat constructief samen te werken en bent niet bang je grenzen duidelijk aan te geven. Overzicht is erg belangrijk, jij hebt hier dus ook geen moeite mee in drukkere perioden. Met jouw kennis en kunde zorg je voor verbetering en lever je toegevoegde waarde aan de projectevaluatie. En last but not least beschik jij over een gezonde dosis overtuigingskracht en beschik jij over natuurlijk leiderschap.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Calculator Sloopwerken

zwolle - Maandag

Voor onze opdrachtgever in regio Zwolle ben ik op zoek naar een calculator voor sloopprojecten. In deze uitdagende rol als calculator ben jij verantwoordelijk voor juiste kostencalculaties. Samen met het team ben jij bezig met het berekenen en beoordelen van alle projectkosten. Als calculator ben jij nauwkeurig in het bestuderen van projecttekeningen. Zodra jij een tekening ziet weet jij al welke kosten er mogelijk gemaakt gaan worden. Jij gaat direct aan de slag. De projectleider en werkvoorbereider vertellen je graag meer over het project waardoor jij precies weet welke projectonderdelen berekend moeten worden. Het eindresultaat is geweldig! Door jouw kloppende kostenraming weten alle betrokkenen wat de projectkosten zijn. Jij zorgt ervoor dat verassingen uitgesloten zijn. Als calculator bij onze opdrachtgever is elke dag anders. Regelmatig doe jij een projectbezoek met projectleiders, want jij wilt meer weten over het project. Nieuwsgierigheid naar meer informatie is dan ook typerend voor jouw karakter. Als calculator ben jij  het verlengstuk van de directie

5 Juni 2019 - lees meer ...

Adviseur/projectleider duurzaamheid

zwolle - Maandag

Als adviseur/ projectleider ben je zelfstandig. Maar je bent ook in staat om samen met andere specialisten te werken aan projecten met betrekking tot infrastructuur. Jij hebt duurzaamheid hoog ik het vaandel staan en hebt veel kennis op dit gebied. Jij bent klantgericht en weet de vraag van de opdrachtgever altijd te beantwoorden. Als adviseur/projectleider kan jij zowel op tactisch als strategisch niveau adviseren binnen lopende projecten. Ook ben jij in staat om jouw passie voor duurzaamheid toe te passen binnen zowel ruimtelijke als infrastructurele projecten. Jij maakt onderdeel uit van de teams die werken aan de projecten en neemt hierbinnen graag de rol van aanvoerder op je.      Als adviseur/ projectleider adviseer jij niet alleen maar ben je ook in staat om vraagstukken te onderzoeken en te begeleiden. Daarnaast stel jij duurzame mobiliteitsplannen op. Jij bent een proactieve en gedreven adviseur met goede communicatievaardigheden. Jij bent in staat om jouw kennis om te zetten goede adviezen. 

5 Juni 2019 - lees meer ...

Lead Engineer Werktuigbouwkunde

zwolle - Maandag

Als engineer werktuigbouwkunde ben jij in staat een programma van eisen op te stellen, dit doe in overleg met de opdrachtgever. Jij berekent, ontwerpt en begroot installaties. Daarnaast draag jij de verantwoordelijkheid over meerdere (deel)projecten. Ook heb jij een coachende rol naar de medewerkers op de afdeling.   Als engineer werktuigbouwkunde ben je regelmatig in overleg met andere afdelingen. Dit overleg gaat bijvoorbeeld over de coördinatie van de uitvoering en het ontwerp. Offerteaanvragen, planningen, aanvragen voor goedkeuringen bij nutsbedrijven, opstellen van werkbegroting en het verzorgen van de materiaalplanning, een greep uit de taken waar jij verantwoording voor draagt.   Als engineer werktuigbouwkunde heb jij ook leidinggevende kwaliteiten. Zo geef jij bijvoorbeeld leiding aan engineers, CAD-engineers en werkvoorbereiders. Ook ben jij verantwoordelijk voor de gestelde budgetten in de werkbegroting, tijdsduur van het project en uitvoering van de vastgestelde personeels-, Arbo- en kwaliteitsbeleid. Kortom jij bent een alleskunner! 

5 Juni 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Land en Water

Zwolle - Maandag

Als werkvoorbereider land en water ben jij het middelpunt van het team! Waarom? Omdat jij continu aan het sparren bent met de deskundigheid van je collega's. Dit doe je tijdens het werken aan integrale projecten. Je gaat aan de slag in een stimulerende omgeving waar volop kansen liggen voor je persoonlijke ontwikkeling en waar een fijne werksfeer heerst.  Als werkvoorbereider land en water houd jij je bezig met cultuurtechnische projecten en natuurontwikkelingsprojecten. Je werkt aan de meest essentiële maatschappelijke opdrachten van deze tijd. Duurzaamheid, waterveiligheid, energietransitie of gebiedsinrichting bijvoorbeeld. Binnen deze projecten staat een optimale samenwerking tussen alle betrokken partijen centraal.  Als werkvoorbereider land en water teken je zelfstandig en stel je bestekken op. Jij hebt een scherp oog voor detail en er ontgaat jou niks. Zowel zelfstandig als in samenwerking streef jij naar duurzame  en haalbare oplossingen. 

5 Juni 2019 - lees meer ...

(Senior) Salarisadministrateur - Hoogvliet

Hoogvliet - Verwater

(SENIOR) SALARISADMINISTRATEUR HOOGVLIET (Rotterdam) Ben jij een salarisadministrateur in hart en nieren? Vind je het fantastisch om de hele dag met cijfers bezig te zijn? Heeft AFAS Profit HRM / Payroll geen geheimen voor jou en heb je ook een uitgebreide ervaring met het werken met meerdere cao’s (waarbij je in ieder geval zowel de cao voor Groot Metaal als die voor het Klein Metaal goed kent)? Lees dan snel verder! Wij bieden jou: • een prettige werkomgeving in een dynamische organisatie waarin naast werken ook ruimte is voor een gezellige zomer-bbq of een kerstborrel en natuurlijk de wekelijkse vrijdagmiddagborrel in ons eigen Cuba café. • je maakt onderdeel uit van team Payroll en werkt nauw samen met onze andere salarisadministrateur. • een passend salaris. • 30 vakantiedagen. • korting op je zorgverzekering met een collectief pakket. • goede pensioenregeling bij Nationale Nederlanden. • mogelijkheid tot deelname aan de personeelsvereniging. • een fulltime baan. • uitzicht op een vast dienstverband. • laptop en mobiele telefoon. • gebruik van een poolauto indien je een keer naar een andere locatie van Verwater moet. • ruime opleidingsmogelijkheden. Hoe ziet jouw functie eruit? Je bent verantwoordelijk voor de correcte verwerking van gegevens m.b.t. salarissen, uitkeringen, pensioenen, verzekeringen, aangiften en afdrachten van circa 600 medewerkers. In deze functie heb je te maken met verschillende uitdagingen. Zo werken we bijvoorbeeld met 4 verschillende cao’s en een eigen regeling. De cao’s waar we mee werken zijn: groot en klein metaal, SAG (schilders) en Bouw. Dit komt omdat Verwater verschillende disciplines kent en iedere discipline zo zijn eigen cao heeft. De verschillende disciplines maken de functie ook heel uitdagend, want we hebben ook verschillende BV’s en een hele mooie mix van functies en type medewerkers. De medewerkers hebben vroeg of laat een vraag waarbij ze bij jou terecht komen. Verder verleen je adviezen aan de HR-afdeling en leidinggevenden binnen de organisatie en verzorg je informatie voor het management. Je maakt zelf diverse analyses waarbij Excel veelvuldig wordt ingezet. In jouw rol zal je je ook bezighouden met het onderhouden en verbeteren van procedures. Het inrichten en beheren van AFAS Profit maakt een belangrijk onderdeel uit van je werk en ook hierin zijn we continu bezig met optimalisatie van de processen. We zoeken dan ook een nieuwe collega die het leuk vindt om hiermee bezig te zijn en goed op de hoogte is van de mogelijkheden en ontwikkelingen van Profit. Wat neem je mee? • Minimaal 5 jaar relevante werkervering; • Een opleiding PDL aangevuld met het Vakdiploma Payroll Services (VPS); • Uitgebreide kennis en ervaring (als beheerder ) van Profit Payroll (dit is voor ons een absolute must have!); • Relevante werkervaring in het werken met meerdere cao’s (bijvoorbeeld via een payroll organisatie) waarbij kennis van de cao voor groot en klein metaal in ieder geval aanwezig moet zijn; • Een goed cijfermatig inzicht -> cijfers kunnen verklaren en uitleggen (dit kun je ook onderbouwen en aantonen); • Naast de cijfers begrijp je ook de HR-kant van deze cijfers en ben je een goede sparringpartner voor de HR-collega’s; • < > • Stressbestendigheid; veel komt last minute binnen en je bent dan ook bereid om af en toe extra uren te maken; • Je werkt nauw samen met de andere salarisadministrateur, dus we zoeken een echte teamspeler; • Bereid zijn om af en toe onze andere kantoren te bezoeken (Groningen, Emmen en Amsterdam); • Kennis van internationale payroll: je zult ook verantwoordelijk zijn voor een stukje payroll van Belgische collega’s; • Goed gevoel voor automatisering; • Je beschikt over eigen vervoer (met het openbaar vervoer zijn wij minder makkelijk te bereiken. Indien je naar andere locaties van Verwater gaat, is er een poolauto beschikbaar). Wie zijn wij? Verwater is een wereldwijde dienstverlener voor industriële en (petro-)chemische installaties. We zijn gespecialiseerd in tankonderhoud, tankbouw, vijzelen van tanks, civiele werken, leidingwerken, turnarounds, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering. Veiligheid, Kwaliteit en Betrouwbaarheid zijn het fundament van ons succes. Hebben we je kunnen overtuigen? Solliciteer dan snel! Dit kan via de ‘Solliciteer’ button. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Financieel adviseur

Maastricht - Provincie Limburg

Werken bij de Provincie Limburg Samen aan de slag, in Limburg bereiken we meer! Het cluster Financiën is dé professionele, klantgerichte financiële dienstverlener die de Provincie Limburg optimaal faciliteert. Het cluster staat voor een gezonde, transparante en toekomstbestendige financiële huishouding. Proactief speelt het cluster in op de (veranderende) politieke actualiteit en maatschappelijke ontwikkelingen. De Provincie Limburg heeft binnen het cluster Financiën drie vacatures beschikbaar voor een financieel adviseur (3,0 fte) vacaturenummer 2019FIN03 Vanuit de politieke keuze om het vermogen van de provincie Limburg revolverend te investeren in de Limburgse samenleving is sinds 2013 een forse portefeuille opgebouwd van deelnemingen, leningen, garantstellingen en erfpachtconstructen. Zo bestaat de portefeuille inmiddels o.a. uit 45 deelnemingen met een door de provincie geïnvesteerd vermogen van 400 miljoen euro en voor 350 miljoen euro aan verstrekte leningen.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Projectleider projectontwikkeling woningbouw

Weert - Voort

Als Projectontwikkelaar houd je je bezig met het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten en het voorbereiden van de verkoop van deze projecten. Je begeleidt projecten van de initiatieffase tot de bouwvergunningaanvraag en het vervaardigen van de verkoopstukken. Je hebt veel contact met de betrokken partijen (architect, gemeente en makelaar) en overlegt intern tijdens de technische planontwikkeling met Werkvoorbereiding en Inkoop/Calculatie.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Operationeel manager bouw

Mill - Voort

Als Operationeel Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders, waarbij de focus ligt op verbetering van kwaliteit, bewaking van de voortgang en het projectenresultaat. Je bent bezig met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen en bepaalt mede strategische doelstellingen. Je draagt zorg voor de te leveren kwaliteit en handhaving van voorschriften, richtlijnen binnen de organisatie op het gebied van ISO, VCA en overige beleidslijnen. Ook blijf je continu op de hoogte van de belangrijkste technische ontwikkelingen, vernieuwingen, relevante wetgeving, overheidsbepalingen en eisen en voorzieningen. Je bent verantwoordelijk voor de monitoring en beslissingen van alle realisatieprojecten in overleg met de directie. Ook zorg je voor het inrichten en borgen van een efficiënt werkproces en dat je team optimaal kan presteren. Je houdt het overzicht en weet om te gaan met tegenslagen, je laat je niet gek maken. Kortom, je hebt een helikopterview en schakelt snel. Je bent in staat om op verschillende niveaus te acteren, je bent een sparringpartner voor de directie en een klankbord voor je team. Met een fijne samenwerking en door goed te luisteren weet jij als Operationeel manager ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan!

5 Juni 2019 - lees meer ...

Uitvoerder regio eindhoven

Geldrop - Voort

Als uitvoerder ben je primair verantwoordelijk voor de organisatie op de bouwplaats van uitdagende en gevarieerde woning- en utiliteitsbouwprojecten met een bouwsom variërend van een paar ton tot € 10 mln. Tijdens de uitvoering ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid, planning en kosten. Je werkt intensief samen met jouw projectteam bestaande uit directe collega’s en ketenpartners. Je hebt grip op de dagelijkse operatie, maar denkt altijd tenminste één stap vooruit. Deze vooruitziende blik, heldere communicatie en natuurlijk leiderschap is essentieel in deze dynamische functie. Daarnaast is het van doorslaggevend belang dat je steeds de juiste balans weet te vinden tussen proces, kwaliteit en tijd. Uiteindelijk lever je de projecten binnen de afgesproken termijn op.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Vakman/Klusjesman

Amsterdam - Maandag

Ben jij de vakman of vrouw die van klussen houdt? Als vakman verricht je alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden. Bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden signaleer je zowel onderhouds-- als sociale behoeften van bewoners. Je richt je op maximale klanttevredenheid, zowel waar het de kwaliteit van de reparatie betreft als waar het gaat om jouw klantbenadering. Naast een kundig vakman ben jij namelijk in de eerste plaats een sociaal mens, met oog én oor voor de behoeften van jouw klanten. Je stelt je hulpvaardig op naar de klant. Je onderneemt snel de gepaste en concrete acties naar aanleiding van de klantvragen. Zo voelt jouw klant zich gehoord en geholpen!. Hierbij kijk je goed naar wat de mogelijkheden zijn, maar bent ook duidelijk in wat wel of niet kan. Jouw werkzaamheden als Vakman: - timmeren - metselen - tegelzetten - rioolonderhoud - schilderen - klein elektrawerk

5 Juni 2019 - lees meer ...

Planvoorbereider Onderhoud en Renovatie Bouw

Zuid-Holland - Seven Oaks

Als Planvoorbereider Onderhoud en Renovatie Bouw vervul jij een belangrijke rol in het voortraject van groot onderhoud- en renovatieprojecten. Jij werkt nauw samen met de planontwikkelaar, om ervoor te zorgen dat alles klopt en de projecten goed van start gaan. Jouw sterkte is het zoeken naar de verbinding tussen de bewoners en/of verhuurders. Naast de technische aspecten, houd jij je ook bezig met de financiën: het zorgen voor correcte calculaties en begrotingen; het controleren van het aangeleverde werk op uitvoerbaarheid en haalbaarheid; het analyseren van offertes; het up-to-date houden van de database; het onderhouden van contact met ketenpartners; het opstellen van een juiste planning; het goed overdragen van het werk aan jouw collega's van de realisatie.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Grondverwerver Dijkversterkingen

Maastricht - Maandag

Heb jij een hoge mate van besluitvaardigheid als Grondverwerver Dijkversterkingen? Voor Waterschap Limburg zijn wij op zoek naar een Grondverwerver Dijkversterkingen voor gemiddeld 18 uur per week. Als Grondverwerver Dijkversterkingen ga jij als expert onderhandelen met eigenaren en gebruikers van benodigde gronden en zal eventuele schadevergoedingen moeten en kunnen bepalen en/of taxeren. Jij weet als geen ander dat er gronden moeten worden verworden en werkstroken moeten worden geregeld. Ga jij vol enthousiasme en energie als Grondverwerver Dijkversterkingen aan de slag?

5 Juni 2019 - lees meer ...

Vergunningverlener Wabo

Enschede - Maandag

Als Vergunningverlener Wabo ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van de omvangrijkere aanvragen. In bestuurlijke gevoelige dossiers werk je samen met een klantadviseur of klantregisseur. De Bouwbesluittoets en de constructieve toets worden verzorgd door specialisten in het team. De Vergunningverlener Wabo beoordeelt of aanvragen volledig zijn en of voldaan wordt aan het bestemmingsplan. Daarnaast adviseert de vergunningverlener Wabo over de te volgen procedure, over de kritieke punten m.b.t. het initiatief en over of andere vergunningen en ontheffingen nodig zijn en beargumenteert goedkeuringen of afwijzingen en stemt bevindingen af met het oog op draagvlak bij betrokkenen en belanghebbenden. Als vergunningverlener Wabo adviseer je partijen over aanpassingen van aanvragen om een vergunning of ontheffing mogelijk te maken, je adviseert toezichthouders over de verleende vergunningen en de mogelijke risico's en denkt mee over oplossingen bij handhandhavingszaken gerelateerd aan vergunningen. Andere taken van de vergunningverlener wabo zijn o.a. het informeren van burgers, bedrijven en collega's over bouwzaken en overige wet- en regelgeving op het gebied van de Wabo, het signaleren van ontwikkelingen in het vakgebied en adviseren over de consequenties.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Projectontwikkelaar.

Leiden - Centerpoint Rotterdam

U bent verantwoordelijk voor het initiëren en doorontwikkelen van woningbouwprojecten. U voert overleg met diverse partijen, zowel intern als extern. U stelt budgetten op en bewaakt deze. U bent verantwoordelijk voor het (laten) uitwerken van het voorlopig ontwerp. U bent verantwoordelijk voor de verkoop nieuwbouwprojecten. U werkt nauw samen met de directie en geeft gevraagd en ongevraagd advies en u signaleert daarbij kansen in de markt.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Projectleider Woningbouw.

Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

U bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten. U werkt samen met een werkvoorbereider en een uitvoerder en u rapporteert aan de bedrijfsleiding. Het betreft met name woningbouwprojecten. De projecten worden hoofdzakelijk verkregen uit aanbesteding. U bent verantwoordelijk voor de financiële bewaking van uw projecten en u ziet er op toe dat de projecten conform de kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

5 Juni 2019 - lees meer ...

Financieel medewerker

Breda - Scania Nederland B.V.

Scania Benelux te Breda zoekt een Financieel medewerker Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie. Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten. Voor de afdeling accounting zijn wij op zoek naar een Financieel Medewerker (fulltime) die deze afdeling wil komen versterken. Jouw standsplaats is het hoofdkantoor van Scania Benelux, in Breda. Je zult terecht komen in een team van 9 personen (inclusief de manager), die er graag samen voor gaan. Dezelfde functie wordt uitgeoefend door nog een andere collega in dit team. Vanwege de (financiële) verantwoordelijk is het belangrijk dat je iemand bent die stevig in zijn schoenen staat, van aanpakken weet, zelfstandig en verantwoordelijk zijn werk uitvoert. Geen woorden maar daden kenmerkt jou als werker. Binnen de functie financieel medewerker ga jij je bezighouden op drie vlakken: operationeel, treasury en projecten. Operationeel ben je verantwoordelijk voor het boeken van de banken, verwerken en betalen van declaraties, creditcards, kassen, handmatige betalingen van Scania Benelux. Binnen projecten ben je verantwoordelijk voor het creëren van een paperless office, automatisering van de financiële processen en robotics. Focus hierbij ligt op het vlak van P2P en het meehelpen van de implementatie van Microsoft Dynamics 365. Op het gebied van treasury ligt de nadruk op het verzorgen van de liquiditeitsrapporten. Je zult rapporteren aan de manager Accounting. Scania vraagt: • HBO werk- denkniveau, HEAO, bedrijfseconomie of soortgelijk, • Kennis van MS Office, • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste, • Zelfstandig, accuraat en resultaatgericht kunnen werken, • Een dienstverlenende instelling , • Ervaring met Microsoft Axapta. Scania biedt: • Een arbeidsovereenkomst voor 40 uur per week, • Een marktconform maandsalaris, • 13e maand, winstdeling en groepsbonus, • 24 vakantiedagen aangevuld met ADV toeslag, • Een uitdagende functie in een leuk team. Interesse? Reageer via de 'Solliciteer' button. Wens je meer informatie over de job, neem contact op met Edwin Groeneveld, Manager Accounting, +31610225405. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

4 Juni 2019 - lees meer ...

Civieltechnisch Medewerker Wegen

Maastricht - Maandag

Ga jij aan de weg timmeren als Civieltechnisch Medewerker Wegen? Bij een gemeente in Limburg zijn ze voor 28 uur per week op zoek naar jouw expertise! Als Civieltechnisch Medewerker Wegen werk je integraal in projecten in de openbare ruimte, handelt meldingen af in overleg met inwoners en bedrijven en ben je inhoudelijk de specialist op het gebied van wegen. Ook valt het beheer onder jouw hoede waardoor je mede je bezig houdt met het beheer van de kapitaalgoederen. Het belangrijkste is dat je enthousiast wordt van verantwoordelijkheid krijgen op het gebied van beheren en vernieuwen van de openbare ruimte, natuurlijk in het bijzonder voor de wegen.

4 Juni 2019 - lees meer ...

Projectbegeleider

Utrecht - Voort

Voor een grote aannemer zijn wij voor de regio Utrecht op zoek naar een projectbegeleider. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de werkvoorbereiding en de begeleiding tijdens de uitvoeringsfase van diverse projecten, afgestemd op de specifieke situatie en prioriteiten van de vestiging. Kerntaken: Draagt zorg voor de concept werkplanning.Draagt zorg voor de samenstelling van de (projectgerichte) werkmappen.Draagt zorg voor opstelling van de projectplannen waaronder o.a. V&G-, kwaliteits- en milieuplannen, zo nodig in samenspraak met de KAM coördinator.Ondersteunt de uitvoering met betrekking tot de werkmethoden.Assisteert bij inkoop op vestigingsniveau binnen de kaders van het centrale inkoopbeleid.Draagt zorg voor de KLIC-meldingen.Draagt zorg voor de werkvoorbereiding van met name grote en complexe projecten waaronder o.a. Design & Construct projectenDraagt zorg voor het overdragen van kennis en inzicht bij overgang van de werkvoorbe-reidingsfase naar de uitvoeringsfase en begeleidt een project gedurende de uitvoerings-fase.Onderzoekt de mogelijkheid van alternatieve uitvoering/bouwstoffen.Signaleert besteksafwijkingen en stelt meerwerk claims op.Levert een bijdrage aan de contractuele begeleiding en afwikkeling van projecten.

4 Juni 2019 - lees meer ...

Tekenaar binnenstedelijke infra

Utrecht - Voort

Als tekenaar ga je aan de slag op een zeer afwisselende civiele afdeling. Je zal je vooral bezig houden met het volgende: Maken van technische ontwerpen op basis van de afgesproken uitgangspuntenDit is gericht op de binnenstedelijke infra, zoals de aanleg van wegen in nieuwe woonwijken, rotondes en kruispuntenJe adviseert de projectleider over mogelijke oplossingsrichtingen van ontwerpvraagstukkenJe werkt samen met je collega's in het ontwerpteam en met jouw ervaring help je hen verder in hun carrière.

4 Juni 2019 - lees meer ...

Planoloog

Utrecht - Voort

Voor een middelgrote gemeente in de omgeving van Utrecht ben ik per direct op zoek naar een planoloog voor de afdeling ruimtelijke ontwikkeling. Als planoloog ben jij verantwoordelijk  het beoordelen van door derden ingediende bestemmingsplannen en initiatieven. Daarnaast adviseer je het college van B en W. Verder doorloop je de wettelijke procedures (College van B en W - raadsvoorstellen, het beoordelen van zienswijzen en andere publicaties. Je werkt daarbij nauw samen met de projectleider.

4 Juni 2019 - lees meer ...

Traineeship calculator

Utrecht - Voort

Als calculator ga jij je voornamelijk bezig houden met de prijsvorming aan de hand van vraagspecificaties en functionele eisen, bestek en tekeningen, aanvragen, onderaannemers en leveranciers en de kostprijs bepaling t.b.v. de inschrijfsom op het gebied van civiele betonconstructies.   Naast jouw werk als calculator ga je ook aan de slag met jouw ontwikkeling. Je volgt het Jong professional programma Moderne contractvormen bestaande uit 12 opleidingsdagen. Zo word jij een specialist op dit gebied. Ook volg je een aantal persoonlijke trainingen om meer inzicht te krijgen in je eigen gedrag en het effect hiervan op jouw omgeving.

4 Juni 2019 - lees meer ...

Filteren