2117 vacatures gevonden

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Allround uitvoerder gww

Groningen - Bouwselect

Als Uitvoerder GWW zal je verantwoordelijk zijn voor de coördinatie en uitvoering van een aantal kleine tot middelgrote GWW projecten. Hierbij zet je mens, materiaal en materieel in om de projecten tot een goed eind te draaien. Uiteraard binnen de gestelde eisen zoals budget, tijd en kwaliteit. Als Uitvoerder GWW zal je verantwoording afleggen aan de Hoofduitvoerder en ben je in staat om zelfstandig beslissingen te maken. 

8 Januari 2019 - lees meer ...

Ervaren werkvoorbereider civiel

Groningen - Bouwselect

Als Werkvoorbereider civiel ben je verantwoordelijk voor de planning, voorbereiding en coördinatie van civieltechnische werkzaamheden binnen de betonbouw. In overleg met de verschillende disciplines stel je efficiënte werkplannen op en waarborg je de kwaliteit van het project. Je geeft aansturing aan de uitvoering door middel van het opstellen van werkopdrachten. Tenslotte lever je input aan de inkoop. Hierbij ligt het accent op het doorgeven van de behoefte aan materiaal en materieel.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider bouw

Gelderland - Bouwselect

De werkvoorbereider verricht de voorbereiding van projecten. Dit kunnen meerdere projecten zijn of één groot project. Je bent de schakel van verkoop naar project en verantwoordelijk voor inhoudelijke details als inkoop, planning en het verzorgen van benodigde bouwfaciliteiten. Dit doe je samen met een modelleur en in overleg met de technisch projectleider. Je bepaalt zelf de detaillering, planning en materiaalkeuzes, meestal in overleg met leveranciers/onderaannemers en de constructeur en architect. Als werkvoorbereider verzorg je het gehele proces tussen contractvorming en start bouw. Vaak word je ook al in het verkooptraject ingezet, zodat de planuitwerking naadloos aansluit op het verkoopproces en loop je aansluitend ook deels mee in het uitvoeringstraject.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Junior technisch manager vve

Overijssel - Bouwselect

Je ondersteunt de technisch manager in het technisch beheer van een groot aantal VvE’s. De portefeuille is een combinatie van gemengde appartementencomplexen (koop- en huurwoningen, parkeergarages en commerciële ruimten). Verder ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en uitzetten van voorkomende reparatieverzoeken, storingen en schades; het opstellen van offertevergelijkingen; het verstrekken en inplannen van onderhoudsopdrachten aan leveranciers en het inspecteren van VvE complexen en het (steekproefsgewijs) controleren van uitgevoerde werkzaamheden.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Technisch projectleider ut bouw

Gelderland - Bouwselect

De Technisch Projectleider geeft leiding aan de werkvoorbereiding en -uitvoering van één of meer bouwprojecten, onderhoudt contacten met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en eventueel opzichter(s). In deze rol ben je verantwoordelijk voor de planning en de bouwkosten. Je komt te werken in een enthousiast team en er zijn binnen het bedrijf goede mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. 

8 Januari 2019 - lees meer ...

Projectmanager Bouw Junior

Hilversum - Kracht Recruitment

Als Projectmanager Junior ben jij iemand die een project kan initiëren en daarbij altijd de klantvraag voor ogen blijft houden. Je bent een ondernemend type die het niet schroomt om zijn handen uit de mouwen te steken. Enkele taken waar je verantwoordelijk voor zal zijn: - Het uitvoeren van haalbaarheids- en scenariostudies - Samenstellen en aansturen van het projectteam - Het onderhouden van klantcontacten - Zorg dragen voor de personele planning - Daadkrachtig verrichten van commerciële taken - Kwaliteitswaarborging

8 Januari 2019 - lees meer ...

Medewerker Duurzaam Vastgoedbeheer

Zwolle - Maandag

In deze functie coördineer je de uitvoering van maatregelen voortkomend uit de duurzaamheidsscans van gemeentelijk vastgoed. In 2019 maak je in samenspraak met collega's van informatiebeveiliging een plan van aanpak voor elektronische en mechanische toegangsoplossingen. Dit heeft als doel een de toegankelijkheid veiliger en gebruiksvriendelijker te maken. Je vraagt offertes aan en beoordeelt deze voor uit te voeren werkzaamheden uit de overeengekomen jaarplannen en coördineert deze werkzaamheden op het gebied van bouwkunde en gebouw gebonden installaties als deze uitgevoerd worden. Je houdt toezicht op de uitvoering en de geleverde kwaliteit van aannemers en overige levaranciers. Deze functie is voor 32 uur per week en na de eerste negen maanden is er een optie tot verlenging van twee keer zes maanden. Je komt te werken bij de binnendienst van de afdeling realisatie en beheer. De binnendienst bestaat uit 10 collega's. Ook heb je regelmatig contact met de buitendienst, zij zijn 17 man sterk. Naast dat je in een groot enthousiast team komt te werken, werk je ook samen met vakspecialisten. Stuk voor stuk. Per 1 maart 2019 heb jij kans om jouw ervaring en kennis in te zetten bij deze Gelderse gemeente. Jij beschikt over de kennis en ervaring om gemeentelijk vastgoed te onderhouden en duurzaam te maken. Tijdens je werkzaamheden verlies de veiligheid en gezondheid nooit uit het oog. Als professional op het gebied van vastgoedbeheer weet jij alles op het gebied van vastgoedbeheer. Naast jouw technische kwaliteiten ben jij ook communicatief vaardig en ben jij een verbindende factor in ieder project. En wat mij betreft het mooiste aan deze functie is, is dat je gaat werken aan projecten met monumentale panden.

8 Januari 2019 - lees meer ...

Adviseur Bodemsanering

ROTTERDAM - Maandag

Voor een gemeente in de regio Rijnmond, waarvoor jij werkzaam zal zijn, dient de bodem opnieuw onderzocht te worden. Mogelijk wordt deze gesaneerd vanwege een strenge loodnorm. Als specialist op het gebied van stedelijke saneringsprojecten en Rijksprojecten, weet jij adviezen uit te brengen. De adviezen breng jij uit ten behoeve van de ontwikkeling en uitvoering van bodemonderzoek en bodemsanering. Jij kan (boor)plannen ontwikkelen en uitvoering geven aan complexe projecten. Tot de taken behoren ook, het zelfstandig: - Aansturen meetploeg, veldwerkers en tekenaars - Uitzet chemische analyse - Rapporten schrijven Ben jij dé ervaren bodemsanering adviseur die wij zoeken? Ik kom graag met je in contact!

8 Januari 2019 - lees meer ...

Geslepen Calculator Wegen

Eindhoven - bouwhuysch

Als calculator wegen ben je onder andere verantwoordelijk voor het calculeren van potentiële opdrachten zoals binnenstedelijke herinrichtingen, maar ook provinciale wegen. Je maakt offertes en zorgt voor de voorbereiding van inschrijvingen en aanvragen van vergunningen en ontheffingen. Naast het calculeren van werkzaamheden uit bestekken, zoals RAW-bestekken richt je je ook geïntegreerde contracten (UAV-GC, D&C) en schrijf je EMVI-plannen. Je draagt zorg voor het overdragen van kennis en inzicht bij overgang van de calculatie- naar de werkvoorbereidings-/uitvoeringsfase. Risico’s neem je uiteraard ook mee en waar mogelijk kom je met passende alternatieven.

7 Januari 2019 - lees meer ...

BIM Modelleur Aannemer

Apeldoorn - Kracht Recruitment

Deze functie van Modelleur BIM is zeer uitdagend en er wordt bijzonder veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Als Junior BIM Modelleur ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige uitwerking van projecten. Van belang is dat je op vakinhoudelijk gebied communicatief sterk bent en gedreven bent om tekeningen binnen deadlines te realiseren. Taken die je uitvoert zijn onder andere: - Het in teamverband onderzoeken en analyseren van technische vraagstukken en dit vertalen naar een technische aanpak / oplossing - Het 3-D modelleren van het bouwkundig ontwerp - Participeren in BIM-trajecten - Technisch coördineren en verwerken van de door derden verstrekte gegevens in het bouwkundig ontwerp in elke fase - Aanleveren en controleren van (deel)bestekstukken en tekeningen van derden - Overleg met externe partijen

7 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder

Omgeving Oosterhout ( landelijke projecten) - Propylon

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen met een mooie nieuwe uitdaging in de rol van uitvoerder? Zoek dan niet verder en lees deze vacature! Voor een fijne en betrouwbare opdrachtgever ben ik op zoek naar een ervaren uitvoerder voor mooie, uitdagende utilitaire projecten. Denk hierbij aan scholen, sportcomplexen, zwembaden en brandweerkazernes. Als uitvoerder geef je dagelijks leiding op de bouwplaats aan de bouwplaatsmedewerkers en de onderaannemers en zorgt voor een tijdige en kwalitatief goede oplevering van het project. Je bent aanspreekpunt en troubleshooter en zorgt ervoor dat iedereen zich houdt aan alle geldende veiligheidsvoorschriften. Je leidt werkbesprekingen, zorgt voor een goede verhouding met de opdrachtgever en signaleert afwijkingen en kwantiteit en kwaliteit. Je krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden in te delen en in te richten. De projecten bevinden zich door het land, waarbij uiteraard wel zoveel mogelijk wordt gekeken naar woon-werkafstand, maar waar ook flexibiliteit van de uitvoerder wordt verwacht.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Hoofduitvoerder Utiliteitsbouw

Rotterdam - Centerpoint Rotterdam

U bent vanaf de ruwbouw tot en met de afbouw verantwoordelijk voor uw project. U stuurt uw team van eigen medewerkers en de onderaanneming aan. U rapporteert aan de projectleider. U voert de projectadministratie, controleert het geleverde materiaal en u bewaakt de kwaliteit van het werk. Vanzelfsprekend bewaakt u de veiligheid.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider/Projectleider

Leiden - Centerpoint Rotterdam

U bent verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten. Vanaf de werkvoorbereiding bent u betrokken bij uw projecten. U begeleidt uw projecten van A tot en met Z. U werkt nauw samen met uw collega projectleiders en uw uitvoerders en werkvoorbereiders. U rapporteert aan de directie.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Meewerkend voorman

Heerenveen - Nedcam

Vacature: Meewerkend voorman m/v  Locatie: Heerenveen  Aantal uren: 40 uren  Je bent verantwoordelijk voor: - Werkverdeling en communicatie daarover in het ochtendoverleg. - Verantwoordelijk voor KAM (Kwaliteit, Arbeid en Milieu). - Samen met medewerkers uitvoeren van de werkzaamheden t.b.v. de productie in de hal. - Verantwoord uitvoeren van de productiewerkzaamheden, waarbij de veiligheid van de werknemer voorop staat (toezicht op gebruik van PBM’s) - Communicatie met de andere afdelingen. - Inplannen van verlofdagen op de afdeling in overleg met Productieleider. - Documentenbeheer (o.a. invullen van project- en controleformulieren). - Aangeven van voorwaarden aan de Productieleider om de planning uit te kunnen voeren. - Magazijnbeheer. - Controleren van de ingevulde urenregistratielijsten.   Je bent bevoegd tot: - In overleg met de Productieleider vrijgeven van het gereed product. - Plaatsen van interne bestellingen (m.n. verbruiksartikelen). - Inplannen van verlofdagen a.d.h.v. productieplanning. - Voeren van overleg met de andere afdelingen met betrekking tot afstemming van de werkzaamheden. Je legt verantwoording af aan de Productieleider.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Eindhoven - Centerpoint Den Bosch

U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding en voor de detailplanning van projecten. U werkt nauw samen met de projectleider, die de te volgen werkwijzen, volgorde van activiteiten en te gebruiken materialen en menskracht, vaststelt. U draagt zorg voor een juiste toepassing van de wettelijke regels en bedrijfsvoorschriften. U draagt zorg voor het up to date houden van het handboek "kwaliteitszorg"'. 

7 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Veldhoven - Centerpoint Den Bosch

U draagt zorg voor de werkvoorbereiding van bouwprojecten, u stelt planningen en inkoopschema's op, controleert het bestek en de tekeningen en distribueert deze. U onderhoudt contacten met opdrachtgevers, adviseurs, onderaannemers en leveranciers en beoordeelt de door hen opgestelde offertes. U verricht de kostenbewaking vanuit de werkbegrotingen. U werkt nauw samen met de projectleiding en uitvoering. 

7 Januari 2019 - lees meer ...

Allround Calculator

Tilburg - Centerpoint Den Bosch

Als calculator maakt u zelfstandig kostprijsbegrotingen van bouwprojecten of delen daarvan onder leiding van het hoofd calculatie. Daarnaast verzorgt u ook de kostprijsberekeningen of delen daarvan aan de hand van bestek, tekeningen en andere gegevens. U maakt elementenramingen. U werkt zelfstandig aan één of meerdere projecten. Verder bent u verantwoordelijk voor het uittrekken van materialen en hoeveelheden, het opstellen van de begrotingsstaat en het spiegelen, beoordelen en verwerken van offertes en het selecteren van onderaannemers. Daarnaast geeft u gevraagd en ongevraagd kostendeskundige adviezen. U werkt nauw samen met uw collega’s en rapporteert aan het hoofd calculatie. U verricht uw werkzaamheden vanaf kantoor.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider afbouw

Amsterdam - bouwhuysch

Naast de vernieuwde ondergrondse parkeergarage Albert Cuyp, vernieuwing centrumzijde Amsterdam Centraal "De Entree", werk jij als werkvoorbereider afbouw aan één van de grootste binnenstedelijke projecten in de hoofdstad van Nederland. Ontworpen door meer dan 10 nationale -en internationale architecten. Wat ga jij doen? Jij stelt het BLVC-plan op waarbij onderwerpen zoals een omgevingsscan, risicoanalyse, verkeersmaatregelenplan uitvoerig omschreven zijn. Daarnaast stel jij de planningen op, zorgt voor een correcte inkoopvoorbereiding en bewaakt de financiële voortgang van het project. Jij bent niet alleen bezig met de techniek, maar zorgt ervoor dat alle belanghebbende op de hoogte zijn van de voortgang. Dit betekent dat jij veel samen werkt met externe adviseurs, leveranciers, opdrachtgever en omwonenden.  De steun van de achterban is mede van fundamenteel belang voor het succes van het project!

7 Januari 2019 - lees meer ...

Traineeship civiele techniek

Amsterdam - bouwhuysch

bouwhuysch heeft exclusief van onze opdachtgever de vraag gekregen voor het werven, selecteren en begeleiden van ambiteuze civieltechnische starters voor het traineeship. Elk traineeship wordt individueel opgesteld op basis van de huidige marktontwikkelingen, jouw wensen en persoonljkheid. Door persoonlijke coaching (via het Insighs Model) creeeren we voor een starter het ideale maatwerktraject. Voor de één is dat een generalistisch traject met veel projectmanagement binnen de infra, voor de ander kan juist een specialistisch traject zjin met veel ontwerp op civieltechnische projecten. Onze opdrachtgever de mogelijkheid biedt om zowel bij het ingenieursbureau als de aannemer actief te zijn. Daarnaast heeft ze meerdere vestigingen. Afhankelijk van jouw woonplaats wordt gekeken naar de werklocatie.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider Civiele Techniek

Nieuw Vennep - bouwhuysch

Als projectleider Civiele Techniek heb je een leidinggevend vermogen. Op enthousiasmerende wijze stuur je de projectteamleden aan. Je bent stressbestendig, omgevingsbewust en resultaatgericht. De projectleider is op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt, legt nieuwe contacten met potentiële opdrachtgevers en onderhoudt contacten met huidige opdrachtgevers. Je beschikt over een combinatie van uitstekende analytische vaardigheden, een flinke dosis organisatiesensitiviteit en prima sociale vaardigheden. Als projectleider civiel betonwerk ben je verantwoordelijk voor het primaire resultaat van de projecten, de optimale inzet van mensen en middelen en het realiseren van projecten conform de eisen en wensen van de opdrachtgever. Daarnaast het technisch en financieel afsluiten van het project. Je rapporteert aan de Bedrijfsleider.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Retail | AKOR

Rijssen - Building Heroes

Als Uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van toonaangevende retailprojecten, zoals bijvoorbeeld het bouwen van een grote winkelketen. Binnen deze dynamische wereld wordt er hard gewerkt. Ondanks dat staat veiligheid bij jou hoog in het vaandel. Door jouw ervaring en gedrevenheid zorg jij er samen met het team voor dat je volgens planning en budget een volledige winkel weet te bouwen of te verbouwen. Samenwerken is het belangrijkste en zit in jouw genen.Jij bent het aanspreekpunt  op de bouwplaats voor de vaklieden, de onderaannemers en de partners. Door jouw heldere communicatie wordt er niks meer aan de verbeelding overgelaten. Bij retailprojecten kun je tegen onverwachte problemen aanlopen. Het is jouw taak om die problemen te voorkomen of op te lossen, maar met jouw kennis en ervaring moet dit geen probleem zijn. Jij bent op alles voorbereid. 

7 Januari 2019 - lees meer ...

Senior Inkoop Specialist Tenderbouwprojecten |

Rotterdam - Building Heroes

Bij verschillende projecten ben je verantwoordelijk voor het overleg en afsluiten van opdrachten met leveranciers en onderaannemers. Je beslist mee over de keuze van de te contracteren partijen en je legt de afspraken vast in contracten. Ook weet je collega's en derden zo te inspireren en motiveren dat ze het beste uit zichzelf halen. Gericht samenwerken en netwerken behoren tot je kwaliteiten om verder in het proces te komen.In de tenderfase, ben je eerder betrokken bij het proces. Je houdt je dan ook bezig met onderstaande werkzaamheden:Benaderen leveranciers en onderaannemers vanuit de samenwerkingsgedachteSelecteren van partners ook als de kaders nog niet gedefinieerd zijnOnderhandelen met partners en heldere afspraken makenOpstellen van samenwerkingsovereenkomstenJe bent de ervaren inkoper die inzicht heeft in de marktsituatie en je bent nog steeds nieuwsgierig en leergierig naar nieuwe technieken. In de loop van de tijd weet jij jezelf te ontwikkelen tot inkoopexpert in een productgroep.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Senior Kostendeskundige Bouw

Den Haag - Building Heroes

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor een team van calculatoren en zorgt ervoor dat jullie betrokken worden bij de complexe woningbouwprojecten. Dit gebeurt al in de initiatieffase van het project. Je pakt de projecten direct na de ontwikkeling op, stelt het projectbudget vast, zet de kaders neer en je maakt de risicoanalyse op.Naast dat je verantwoordelijk bent voor de definitieve berekeningen en de aansturende rol ben je ook verantwoordelijk voor:controle op de financiële begrotingen;spoedige doorstroom van de begrotingen;opstellen van rapportages en analyses en deze vervolgens kunnen toelichten aan de directeur;meedenken over verbeteringen en de kwaliteit van het proces;adviseren over bouwmethodieken, veiligheid, innovaties en besparingsopties.

7 Januari 2019 - lees meer ...

Senior Planontwikkelaar woningbouw | Moderne Aannemer

West-Brabant - Building Heroes

Als (Senior) Planontwikkelaar zorg jij ervoor dat commercie en techniek samenkomen. Als 'Procesleider' stuur jij vanaf klantcontact het voortraject aan op budget, planning en resultaat. Samen met het team werk je, vaak in een kort tijdsbestek, aan de beste en een haalbare oplossing. Dat vraagt om een bouwkundige insteek, maar je moet je ook willen verdiepen in de klant. Altijd denken in mogelijkheden en de klant meerdere scenario’s voorleggen. Jij zorgt dat de aanbieding naar de klant perfect is; dat voldoet aan zijn wensen en begrijpelijk en leesbaar is opgesteld. Het ‘bouwteam’ gaat namelijk meer inhoudelijk aan de slag om de vraag van de klant goed te vertalen, technisch uit te werken en daar een passende prijs voor te maken. Als Planontwikkelaar is het dan ook belangrijk om in het voortraject met veel verschillende partijen samen te werken, maar ook met de interne collega's uit je team. Daarnaast coach en begeleid jij twee minder ervaren Planontwikkelaars. Zij kunnen met vragen altijd bij jou terecht: 'We will not build our own future, without helping others to build theirs!' 

7 Januari 2019 - lees meer ...

Filteren