4308 vacatures gevonden

Bouwkundig calculator/werkvoorbereider onderhoud en renovatie provincie groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

In het projectteam ben jij verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding in het voortraject van grote opdrachten. Daarnaast zal je fungeren als aanspreekpunt voor leveranciers en de planning in de gaten houden. Ook ben jij één van de bouwkundige experts in het bedrijf. Kennis van de laatste ontwikkelingen en de toepassing daarvan is erg belangrijk. Het is een afwisselende functie waarbij elke dag anders is en je genoeg ruimte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen.

3 Januari 2021 - lees meer ...

Procesmanager civiele techniek

Utrecht - Bouwhuysch B.V.

Je bent als procesmanager binnen de civiele projecten verantwoordelijk voor de goede organisatie van het project en het op eenduidige wijze organiseren, implementeren en verbeteren van alle projectprocessen. Je stemt deze projectprocessen af met alle verantwoordelijke proceseigenaren binnen het project én met de klant. Als procesmanager in de civiele techniek bent verantwoordelijk voor het managen van de verbindingen tussen de diverse processen en zorgt voor de kwaliteit van deze verbindingen. Je opgedane ervaring deel je met je collega procesmanagers waarmee je zorgt voor kruisbestuiving tussen de tenders en projecten.

3 Januari 2021 - lees meer ...

Projectleider wegen Amsterdam | top 10 aannemer

Amsterdam - Bouwhuysch B.V.

Als projectleider wegen Amsterdam vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie infraprojecten te leiden in en rondom Amsterdam. De varierende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd. Soms houd je je bezig met grondverzet en bouw -en woonrijp maken, soms met saneringen of parkaanleg of juist de grote asfaltwerken. De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk; mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden. Vanwege de toename van werken met innovatieve contactvormen is het een pré dat je als projectleider wegen Amsterdam om kan gaan met de bijbehordende methodiek.

3 Januari 2021 - lees meer ...

Medior Planontwikkelaar Utiliteitsbouw

Den Bosch - Building Heroes

Jij bent de Medior Planontwikkelaar Utiliteitsbouw die het leuk vindt om je technische achtergrond en gevoel voor commercie in te zetten tijdens gesprekken met klanten. Als Medior Planontwikkelaar Utiliteitsbouw ben je sturend in het voortraject, vanaf klantcontact tot de handtekening is gezet. Dat houdt in dat je stuurt op budget, planning en op resultaat. Samen met het team werk je in een vaak kort tijdsbestek aan de beste oplossing. Dat vraagt om een bouwkundige insteek, maar je moet je ook willen verdiepen in de klant; altijd denken in mogelijkheden en de klant meerdere scenario’s voorleggen. Je zorgt dat de aanbieding naar de klant goed is, voldoet aan de wensen en ook begrijpelijk en leesbaar is opgesteld. Het ‘bouwteam’ gaat namelijk meer inhoudelijk aan de slag om de vraag van de klant goed te vertalen, technisch uit te werken en daar een passende prijs voor te maken. Als Planontwikkelaar is het dan ook belangrijk om in het voortraject met veel verschillende partijen samen te werken, maar ook intern met de mensen die betrokken kunnen zijn in het team.

3 Januari 2021 - lees meer ...

Medior Planvoorbereider Utiliteitsbouw

Veenendaal - Building Heroes

Jij hebt je strepen verdiend in de bouw. Jouw naam staat garant voor een solide bedrijfsvoering, een krachtige ondernemersgeest en inspirerend leiderschap. Jij schakelt moeiteloos tussen een regisserende helicopterview en operationele betrokkenheid. In jouw rol als Medior Planvoorbereider ben jij:De schakel tussen ontwikkeling en bouw;Verantwoordelijk voor het aansturen van het projectteam, het betrekken van de onderaannemers om samen tot een haalbaar plan komen;Sterk acterend vanuit kosten en techniek en vanuit gevoel voor ontwikkeling van projecten en kennis van bouwen en zorg je ervoor dat de plannen goed en verantwoord zijn;De kartrekker die het interne team meeneemt en zelf de ingewikkelde projecten doet;Eventueel verantwoordelijk voor de aansturing van calculatie, werkvoorbereiding en BIM, indien gewenst of er ambitie voor is; Onderdeel van het management team; jij mag dus iets vinden van de organisatie, het beleid en processen. In de praktijk betekent dit:Het aansturen en begeleiden van het complete aanbiedingstraject;Het onderhouden van contacten met de opdrachtgever, adviseurs en leveranciers;Het opzetten van haalbaarheidsstudies, het beoordelen en controleren van calculaties en begrotingen vanuit kostendeskundigheid en het initiëren van alternatieven;Het zelfstandig presenteren van aanbiedingen op directieniveau en het opstellen van contracten;Het leidinggeven aan het projectteam in de engineeringsfase.

3 Januari 2021 - lees meer ...

Projectverwerver Woningbouw

Deventer - Voort

Als Projectverwerver ben jij verantwoordelijk voor het allereerste begin van ons proces. Vanuit haalbaarheidsonderzoeken, deskresearch en marktonderzoek onderzoek je mogelijke locaties met als doel grondverwerving. Je gaat in gesprek met grondeigenaren en betrekt tijdig het nieuwbouw team bij het proces. Het uiteindelijke doel is het vergroten van de volume binnen de portefeuille. Jij bent creatief en krijgt een kick van nieuwe kansen zien en deze benutten.

3 Januari 2021 - lees meer ...

Calculator/werkvoorbereider

Gemert, Nederland - Voort

je bepaalt een realistische kostprijsje bedenkt eventuele bezuinigingsvoorstellen en alternatievenje bent in staat om een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) op te stellenje verzorgt de werkvoorbereiding & inkooptijdens de uitvoeringsfase ben je de rechterhand van de Projectleider

3 Januari 2021 - lees meer ...

projectleider

Regio Leiden - Propylon

Als projectleider coördineer en controleer je op functioneel gebied de werkzaamheden van de werkvoorbereider alsmede de uitvoerder en geef je leiding aan het uitvoeringsteam. Daarnaast draag je bij aan de verdere uitvoering van het personeelsbeleid, rapporteer je periodiek aan de directie inzake financiële projectprognose en voortgang. Je signaleert afwijkingen en onderneemt hierop actie, je ziet toe op de naleving van het projectkwaliteitsplan en je neemt maatregelen om de voortgang in werkvoorbereiding en uitvoering te waarborgen. Ook behoort het monitoren van de inkoop tot je werkzaamheden.

3 Januari 2021 - lees meer ...

Junior Planvoorbereider Woningbouw

Apeldoorn - Building Heroes

Als Junior Planvoorbereider Woningbouw voer jij de werkzaamheden uit die benodigd zijn om de kostprijs en bouwmethodiek van een te realiseren werk te bepalen. Hierin ben jij verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van de database en voor het bewaken van de kostprijs. Uiteraard word je begeleid door een kostendeskundige/senior planvoorbereider. Je kunt de kansen en risico's van het werk goed inschatten, en bent tijdens de voortgangsfase in overleg met de kostendeskundige en/of de directie. Hiernaast houd jij je bezig met het financieel waarderen van de risico's, en verwerk jij de risico's en de effecten vanuit de omgeving op een correcte manier in de kostprijs. Het is essentieel dat alle benodigde informatie wordt verzameld, en wordt verwerkt in jouw calculatie. De kwaliteit van het project moet natuurlijk hoog zijn. Jij bepaalt de kosten die nodig zijn om deze kwaliteit te kunnen leveren. Als Junior Planvoorbereider Woningbouw informeer en adviseer jij binnen het projectteam over de wijze waarop de kostprijs is samengesteld. Jij bent verantwoordelijk voor correcte communicatie zowel als intern als extern.Jij als Junior Planvoorbereider Woningbouw organiseert werkzaamheden die nodig zijn om de kostprijs te bepalen. Als er adviseurs moeten worden ingezet, dan lever jij input wat betreft de inzet van de adviseurs.

2 Januari 2021 - lees meer ...

Junior/Medior Calculator Woningbouw

Rotterdam - Building Heroes

Jij bent als Junior / Medior Calculator Woningbouw straks verantwoordelijk voor het vakkundig uitrekenen van de kostprijs. Afhankelijk van het project en de opdracht kan je in verschillende fases meekijken. Dit doe je veelal op de traditionele manier, vanuit het bestek. Belangrijk voor deze functie is dat je met enige regelmaat contact hebt met de verschillende onderaannemers/toeleveranciers met betrekking tot het berekenen van de kostprijs. Uiteraard geef je hen netjes een antwoord als zij te duur zijn. Dit met name in overleg met de afdeling inkoop. Naast het uitrekenen van de hoeveelheden zal jij ook met een schuin oog mee kijken naar de Algemene Bouwplaats kosten en denk je er over na hoe dit het beste geregeld kan worden. Kortom, een uitdagende calculatie functie waar je de komende jaren nog verder in kan vastbijten! 

2 Januari 2021 - lees meer ...

Calculator

's-Heerenhoek, Nederland - Voort

Als calculator ben jij degene die medewerkers op technisch gebied begeleidt en stuurt zodat er een optimaal rendement wordt behaald. Tot jouw belangrijkste taken behoren: - Je maakt een optimale planning en inzet voor de werkzaamheden; - Je behaalt de meest optimale resultaten van uitvoerende werkzaamheden; - Je focust op kwaliteit van de calculaties, - Je maakt eenduidige kostprijzen bij alle begrotingen; - Je zorgt voor een optimale inkoop van projecten; - Je komt tijdig met een onderbouwing van projecten met afwijkingen t.o.v. de begroting.

2 Januari 2021 - lees meer ...

Traineeship Installatietechniek - Apeldoorn

Apeldoorn - Voort

Net je diploma op zak en geïnteresseerd in een uitdagende baan? Bij onze goede relatie en opdrachtgever in omgeving Apeldoorn, kun je dat doen in een speciaal ontwikkeld Traineeship. De combinatie van werken, leren en persoonlijke ontwikkeling geeft je een goed inzicht welke functie bij onze opdravchtgever het best bij je past. In een periode van 18 maanden doorloop je het complete Traineeship. Dit doe je uitteraard onder begeleiding van een bekwame mentor en praktijkbegeleider binnen de organisatie. Afhankelijk van je opleiding en interesse kom je te werken binnen een bedrijfsstroom van het bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld richting de werktuigkundige, elektrotechnische of juist de bedrijfskundige kant binnne de techniek. Elke zes maanden verhuis je naar een nieuwe werkplek binnen jouw bedrijfsstroom, denk aan de werkvoorbereiding, uitvoering, bedrijfsbureau, ontwerp of service & onderhoud. Zo leer je het bedrijf goed kennen, kun je jezelf vakinhoudelijk verdiepen en ervaar je welke functie het beste bij jou past. Je wordt ontvangen als volwaardige werknemer en levert direct bijdrage aan de lopende projecten. Het echte werk dus! .  

2 Januari 2021 - lees meer ...

Junior Engineer

Hengelo - Voort

In deze functie functie ga je je verder specialiseren in projecten op het gebied van ondergrondse infra. Je gaat je bezig houden met het ontwerpen, uitrekenen en uitwerken van leidingtrajecten. Daarnaast onderhoud je contacten met aannemers en opdrachtgevers en voer je overleg met collega's over de projectvoortgang. Kortom in deze afwisselende en technisch uitdagende functie kun je je breed ontwikkelen en zijn er mogelijkheden om door te groeien richting een rol van Lead Engineer of meer organisatorische functie.

2 Januari 2021 - lees meer ...

Project Engineer Gevelbouw

Asten, Nederland - Voort

Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische uitwerking en de verificatie van een in opdracht genomen project. Dit doe je samen met je engineeringsteam, waaraan je dagelijks sturing geeft. Je levert samen met je team een actieve bijdrage aan het opleveren van kwalitatieve projecten binnen de gestelde budgetten en planning. - Verzorgt de op project basis dagelijkse aansturing van het toegewezen engineeringsteam, zowel intern als extern. - Levert een actieve bijdrage aan het opleveren van kwalitatieve projecten binnen de gestelde budgetten en planning. - Zet de technische principes iom. de Design Manager op en neemt belangrijke technische beslissingen. - Ontwikkelt project specifieke oplossingen en/of producten. - Verificatie van de gekozen uitwerking en de gekozen producten aan de kwalitatieve randvoorwaarden. - Coördineert het tekenwerk met externe partijen. - Biedt technische ondersteuning aan de afdeling verkoop. - Bewaakt de voortgang conform de projectplanning - Het signaleren van meer- en minderwerk. - Het zelfstandig offreren van kleine meer- en minderwerken. - Het bijhouden en actualiseren van het projectdossier. - Initiëren en onderhouden van contacten met (vertegenwoordigers van) opdrachtgevers en/of klanten t.b.v. de technische invulling van projecten. - Het bijwonen van bouw- en ontwerpbesprekingen. - Het bijwonen van de projectteambesprekingen. - Actief en anticiperend optreden in het project.   

2 Januari 2021 - lees meer ...

Junior Technisch Adviseur NEN2767/BOEI

Vught - Voort

De werkzaamheden bestaan uit het inzichtelijk maken van de staat van het vastgoed middels een inspectie conform de NEN 2767 of RVB-Boei, deze inspectie verwerk je in een vastgoedbeheer softwarepakket. Je adviseert de opdrachtgever over de resultaten en, indien nodig, verzorg je een training om de opdrachtgever wegwijs te maken in de gebruikte onderhoudssystematiek. Voor sommige opdrachtgevers verzorgen wij ook het vervolgtraject. We stellen een jaarbegroting op en we gaan deze activiteiten aanbesteden in de markt. Nadat we op basis van met de opdrachtgever afgestemde uitgangspunten een uitvoerende partij hebben geselecteerd, zorgen we ervoor dat de uitvoering van het onderhoud conform de uitgangspunten en naar wens wordt uitgevoerd. We bewaken de kwaliteit van de werkzaamheden en signaleren eventuele problemen en tekortkomingen vroegtijdig.

2 Januari 2021 - lees meer ...

Projectleider Bouw

Geldrop - Voort

Ter uitbreiding van het team ben ik voor een opdrachtgever op zoek naar een projectleider. Het is een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwbouw van woningbouw- en utiliteitsprojecten. Je komt terecht in een jong team met een sterke ambitie om te groeien!  Wat ga je als projectleider doen? Van begin tot eind stuur je projecten aanJij bent verantwoordelijk voor het interne en externe contact met partijenProjecten voorbereidenPlanning opstellen en bewakenJe bent aanspreekpunt voor projectenJe bent budget- en resultaatverantwoordelijkBudgetbewakingInvesteringen bepalen met bijbehorende kostenProjectresultaten tussentijds en na oplevering evalueren

2 Januari 2021 - lees meer ...

Junior specialist duurzaamheid met technische bedrijfskunde in groningen

Groningen - Bouwselect

Wij zijn zoekende naar iemand die enthousiast wordt van het verbeteren van het bedrijfs managment systeem (BMS), en bijvoorbeeld VGM-plannen. Daarnaast krijg jij energie van het doen van onderzoek naar energie-reducerend maatregelen en ben jij als organisatietalent belast met het organiseren van inlichtingsbijeenkomsten voor relaties en kopers. Ook breng jij in kaart hoe het bouwbedrijf duurzaamheid kan introduceren in ALLE bedrijfsprocessen.  De functie valt onder de afdeling KAM (kwaliteit, Arbo en Millieu). Waarbij je samen met 2 collega’s verantwoordelijk bent voor die 3 onderwerpen, jouw aandachtsgebied wordt dus duurzaamheid.

2 Januari 2021 - lees meer ...

Startende bim modelleur voor een architectenbureau uit regio van friesland

Sneek - Bouwselect

Als BIM Modelleur heb je diverse werkzaamheden. Zo ben je onder meer bezig met het uitwerken en aanvragen van de omgevingsvergunning incl. de bijbehorende bouwbesluittoetsing. Je maakt en detailleert zelfstandig (3D) bouwtekeningen in diverse stadia van een project. Je maakt de vertaalslag van de techniek naar het integrale 3D-model (BIM).

2 Januari 2021 - lees meer ...

Junior revit tekenaar provincie groningen

Provincie Groningen - Bouwselect

Als junior Revit tekenaar ben je samen met een ervaren tekenaar verantwoordelijk voor het bouwkundig tekenwerk, welke uitgevoerd wordt in Revit. Je houdt je bezig met het vertalen van ontwerpen naar een bouwkundige tekening, de wensen van de opdrachtgever combineren met de informatiebehoefte van de aannemer, het vormgeven van de verbinding tussen het creatieve en het praktische en het uitwerken van bouwkundige tekeningen met alle details erin verwerkt. Bij deze opdrachtgever krijg je veel ruimte en mogelijkheden om je te ontwikkelingen tot een volwaardig Revit modelleur.

2 Januari 2021 - lees meer ...

Kostendeskundige in de provincie drenthe

Provincie Groningen - Bouwselect

Als kostendeskundige ben je verantwoordelijk voor het maken van de kostenschatting voor een bouwproject. De projecten waarmee je bezig gaat onderscheiden zich van anderen door hun technische complexiteit en de specifieke organisatiemodellen. Ook ga je bezig met het opstellen van bouwkostenramingen in de voorlopige en definitieve ontwerpfase, maak je de kostprijsbegrotingen aan de hand van bestek en tekeningen en scan je deze stukken op kansen en risico’s. Daarnaast onderhoud je contact met partijen als leveranciers, architecten, constructeurs en onderaannemers.

2 Januari 2021 - lees meer ...

Uitvoerder regio twente

Almelo - Bouwselect

Succes door samenwerking. Als uitvoerder weet jij deze slogan maar al te goed op waarde te schatten. Op de bouwplaats is het iedere dag jouw doel om alle activiteiten in goede banen te leiden. Samenwerking en coördinatie tussen alle betrokken partijen staat hierbij centraal. Als uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van alle bouwactiviteiten op de bouwplaats. Je stuurt bouwplaats medewerkers, stagiairs, onderaannemers en leveranciers aan én je controleert hun werkzaamheden door het houden van veiligheidsinspecties en kwaliteitscontroles. Je neemt actief deel aan diverse overlegvormen, maakt en legt afspraken vast, je bent verantwoordelijk voor de administratie van het project en doet de wekelijkse urenregistratie. Ter ondersteuning van jouw werkzaamheden bieden wij de nieuwste software en applicaties. Wel zo efficiënt in deze uitdagende baan waarin elke dag anders is.

2 Januari 2021 - lees meer ...

Assistent uitvoerder provincie groningen

Provincie Groningen - Bouwselect

Als assistent uitvoerder zal je begeleidt en gecoacht worden door een ervaren uitvoerder. Je gaat meelopen met alle werkzaamheden van de uitvoerder. Dit houdt in dat je samen met de uitvoerder contact onderhoudt met toeleveranciers, leveranciers en onderaannemers, je stuurt samen met andere uitvoerders het project aan en bewaakt de voortgang van het project, je ziet erop toe dat iedereen zicht houdt aan de veiligheidsvoorschriften en je bent het eerste aanspreekpunt op de bouwplaats. Je hebt veelvuldig contact met de projectleider, werkvoorbereiders en het uitvoerende personeel.

2 Januari 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider GWW

Noord Brabant - Propylon

Werkvoorbereider Grond- en sloopwerken Ben jij die proactieve collega wie een ster is werkvoorbereiding, heb je ervaring met grondwerk en alles wat hierbij komt kijken en sta je met beide benen stevig aan de grond èn wil je een belangrijke schakel vormen in onze grond- en sloopwerk processen? Ben je flexibel en is het geen probleem om snel zelfstandig aan de slag te gaan. Dan zijn wij op zoek naar jou! Functieomschrijving: In deze functie smeed je in de werkvoorbereiding, samen met je collegae van planning en calculatie, de werkaanvragen tot goede, duidelijk en economisch verantwoorde offertes, zodanig dat de werkzaamheden kwalitatief goed, veilig, succesvol en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Je zorgt voor het tijdig beschikbaar zijn van mensen, middelen en materialen op de plaats van uitvoering. Je houdt als een echte werkvoorbereider scherp in de gaten dat binnen de normen van kwaliteit & veiligheid, alle disciplines correct en tot in detail met elkaar de opdrachten uitvoeren en dat alles ook nog binnen het binnen budget.Werkzaamheden bestaan o.a. uit: • Het controleren van aangeleverde gegevens tijdens aanbesteding- en contractfase; • Inventarisatie van de klantwens en die vertalen naar oplossingen; • Begeleiden en aansturen op projecten; • Het opstellen en verzorgen van de planningen;• Het indienen vergunningsaanvragen; • Het voorbereiden van de inkoop;• Het zorgdragen dat de resource en materialen tijdig beschikbaar zijn; • Het opstellen van onderaannemerscontracten; • Het opstellen van termijnstaten en het voorbereiden van in te dienen facturen;• Het bewaken en vastleggen van (gewijzigde) contractstukken en correspondentie;• Het verzorgen van opleverings- en nazorgdocumenten;

2 Januari 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

Omgeving Goes - Propylon

Voor deze mooie opdrachtgever ben ik op zoek naar een werkvoorbereider voor projecten in de utiliteitsbouw, met name bedrijfspanden. Als werkvoorbereider ben je de spil in het bouwproces van de innovatieve bouwprojecten. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van het bouwproces van diverse bedrijfspanden en zorgt ervoor dat de werkgegevens gereed zijn voor het uitvoeringsteam. Dit doe je in teamverband. Ook onderhoud je contacten met de architect, constructeur, onderaannemers en leveranciers en ben je verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en diensten van onderaannemers. 

2 Januari 2021 - lees meer ...

Werkvoorbereider GWW

Noord Brabant - Propylon

Werkvoorbereider Grond- en sloopwerken Ben jij die proactieve collega wie een ster is werkvoorbereiding, heb je ervaring met grondwerk en alles wat hierbij komt kijken en sta je met beide benen stevig aan de grond èn wil je een belangrijke schakel vormen in onze grond- en sloopwerk processen? Ben je flexibel en is het geen probleem om snel zelfstandig aan de slag te gaan. Dan zijn wij op zoek naar jou! Functieomschrijving: In deze functie smeed je in de werkvoorbereiding, samen met je collegae van planning en calculatie, de werkaanvragen tot goede, duidelijk en economisch verantwoorde offertes, zodanig dat de werkzaamheden kwalitatief goed, veilig, succesvol en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Je zorgt voor het tijdig beschikbaar zijn van mensen, middelen en materialen op de plaats van uitvoering. Je houdt als een echte werkvoorbereider scherp in de gaten dat binnen de normen van kwaliteit & veiligheid, alle disciplines correct en tot in detail met elkaar de opdrachten uitvoeren en dat alles ook nog binnen het binnen budget.Werkzaamheden bestaan o.a. uit: • Het controleren van aangeleverde gegevens tijdens aanbesteding- en contractfase; • Inventarisatie van de klantwens en die vertalen naar oplossingen; • Begeleiden en aansturen op projecten; • Het opstellen en verzorgen van de planningen;• Het indienen vergunningsaanvragen; • Het voorbereiden van de inkoop;• Het zorgdragen dat de resource en materialen tijdig beschikbaar zijn; • Het opstellen van onderaannemerscontracten; • Het opstellen van termijnstaten en het voorbereiden van in te dienen facturen;• Het bewaken en vastleggen van (gewijzigde) contractstukken en correspondentie;• Het verzorgen van opleverings- en nazorgdocumenten;

2 Januari 2021 - lees meer ...

Filteren