2880 vacatures gevonden

Medewerker Vergunningen

Maastricht - Maandag

Blijven bouwen met Maandag®?! Werk als Medewerker Vergunningen. Als Medewerker Vergunningen verzorg je de administratieve afwikkeling van het vergunningsproces. Jij zorgt ervoor met je bouwkundige kennis dat je de vraagbaak bent voor collega's en de burger. Sloopvergunningen neem je zelf op je, alsook de eenvoudige vergunningsaanvragen. Verder doorontwikkelen? Ook dat kan!

12 Maart 2019 - lees meer ...

Rioolbeheerder

Maastricht - Maandag

Schoon, veilig en compleet is hoe jij het beheer van de riolering van de gemeente wil zien als Rioolbeheerder! De gemeenten in Limburg zijn steeds meer bezig met het (functioneel) beheer en onderhoud van de rioleringen. Als Rioolbeheerder kan jij met deze stroming mee. Met jouw vakinhoudelijke kennis lever je inbreng op de instandhouding van de openbare ruimte. Je hebt een duidelijke visie en bent ondernemend op dit vlak om beheer- en onderhoudsprogramma's op te stellen. Als taken verzorg je de toetsing op ontwerpen en organiseer je onder andere de contractvoorbereiding en begeleiding.

12 Maart 2019 - lees meer ...

Medewerker Toezicht en Handhaving

Maastricht - Maandag

Bij een gemeente in Limburg zijn ze op zoek naar een Medewerker Toezicht en Handhaving voor 36 uur per week. Als Medewerker Toezicht en Handhaving hou je toezicht op de verleende bouwvergunningen vanuit de gemeente. Je controleert en handhaaft naar aanleiding van je constateringen. Op kantoor rapporteer je je bevindingen en voer je overleg over de mogelijke vervolgstappen. Het gesprek aangaan met de burger is iets waar je energie van krijgt en waar jij sterk genoeg voor in je schoenen staat! Een mooie mix tussen buiten- en binnenwerk.

12 Maart 2019 - lees meer ...

Systems Engineer Civiele Techniek

Amsterdam - bouwhuysch

Als systems engineer heb jij passie voor techniek en krijg jij energie van het oppakken van gecompliceerde uiteenlopende zaken. Je bent intensief betrokken bij de totstandkoming van grote multidisciplinaire projecten in zowel een coördinerende als uitvoerende positie. Je hebt een centrale rol in het projectteam met betrekking tot SE activiteiten en je zorgt ervoor dat de meest actuele gegevens bij de juiste betrokken partijen terechtkomen. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en actueel houden van het systeem (Relatics), tevens beheer je planningen en draag je zorg voor de verificaties & validaties, noodzakelijke rapportages en het opstellen van keuringsrapporten. Al met al ben jij de cruciale schakel tussen de verschillende stakeholders. In deze functie is doorgroei naar procesmanager mogelijk.

12 Maart 2019 - lees meer ...

Projectleider Bouw Medior

Arnhem - Kracht Recruitment

Je bent een Projectleider Bouw Medior met zowel technische als organisatorische kennis en ervaring van grote bouwprojecten. Als Projectleider infra heb je goede commerciële vaardigheden en bent communicatief vaardig. Binnen deze innovatieve organisatie bent je verantwoordelijk voor alle technische en financiële aspecten binnen infra technische projecten. Je weet teamleden commercieel bewust te houden en stuurt hen op een motiverende en inspirerende wijze aan. De werkzaamheden bij de functie Projectleider Infra: - Het initiëren en voorbereiden van infrastructurele projecten - Begeleiden van de aanbesteding en voortgang van de uitvoering - Meedenken met de projectontwikkelaar over de uitvoering van projecten - Verantwoordelijk zijn voor diverse bouwprojecten - Coachen, motiveren en stimuleren van het personeel

12 Maart 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Civiele Techniek

Alkmaar - Maandag

Een goede voorbereiding is het halve werk! Ben jij iemand die ervan houdt om alles tot in de puntjes uit te zoeken en dat in details uit te werken? Voor 2 verschillende gemeentes in de omgeving van Alkmaar ben ik op zoek naar een werkvoorbereider in de Civiele Techniek voor 32 of 36 uur per week. Als werkvoorbereider civiele techniek ben je van ontwerp tot uitvoering betrokken bij het project. Binnen het projectteam ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van de civieltechnische vraagstukken. Hiervoor maak je werk- en bestektekeningen en weet je deze te vertalen volgens de RAW systematiek. Daarnaast lever je een bijdrage aan kabels- en leidingenprocedures. Voor deze activiteiten werk je samen met de andere werkvoorbereiders en projectleiders van begin tot eind van elk project. In de afwisselende functie van werkvoorbereider ben je de spin in het web tussen calculatie, projectleiding en uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte voorbereiding van het project en je blijft gedurende het gehele project de uitvoering begeleiden. Tevens beheer je de projectadministratie en onderhoud je contact met de projectleider over de voortgang van de werkzaamheden.

12 Maart 2019 - lees meer ...

Constructeur

Alkmaar - Maandag

Ben jij dé Constructeur met een bouwkundige achtergrond die een bewezen track record heeft in zowel hout-, staal- als betonconstructies doorrekenen en die dit team uit de brand kan helpen?  Wil jij als toetsend Constructeur graag werken in een inspirerende omgeving? Dat kan in een prachtig nieuw en modern stadhuis dat het nieuwe werken ondersteunt met technologische toepassingen. De ambities en vraagstukken binnen de gemeente zijn groot en de middelen zijn soms wat beperkt,. Dat betekent dat je creatief en innovatief moet kunnen zijn, hou jij wel van een uitdaging in je werk? Realisatiekracht, betrokkenheid en durf zijn namelijk eigenschappen waar de organisatie trots op is. Op de afdeling Advies en Toezicht, onderdeel van het vergunningencentrum is er sterke behoefte aan een ervaren Constructeur voor de toetsing van bouwinitiatieven en bouwplannen aan de constructieve eisen van het bouwbesluit. Jij bent vanuit je expertise en ervaring als toetsend Constructeur verantwoordelijk voor het constructief beoordelen van alle ingediende bouwplannen aan de hand van de bouwverordeningen, het bouwbesluit en de hieraan gerelateerde normen. Als Constructeur hou jij je bezig met het toetsen van adviesrapporten, tekeningen en berekeningen behorend bij Omgevingsvergunningen met de activiteit bouwen aan constructieve aspecten. Je beoordeelt zowel de constructieve veiligheid van aangevraagde als verleende omgevingsvergunningen. Daarnaast vertaal je jouw constateringen in heldere en begrijpelijke opmerkingen voor de casemanager of externe partijen, zoals bijvoorbeeld de aanvrager en zijn adviseur.

12 Maart 2019 - lees meer ...

Adviseur beheer en onderhoud waterschap

Zwolle - Maandag

Als adviseur beheer en onderhoud ben jij verantwoordelijk voor de afstemming op het aspect beheer en onderhoud in het project waterschapszorg. Je bent de spil tussen het projectteam. Zij dragen zorg voor de implementatie van Waterschapszorg op de afdeling beheer en onderhoud. Je draagt zorg voor het aanleveren van de gewenste specificaties van het watersysteem aan het begin en het toetsen bij de oplevering. Ook ga jij je bezig houden met de inventarisatie van waterhuishoudkundige knelpunten. Voor medewerkers ben je het eerste aanspreekpunt in al bovengenoemde. Als adviseur beheer en onderhoud geef je uitleg aan medewerkers zoals peilbeheerders, waterschapsvakmannen en gebiedsbeheerders. Je brengt de consquenties voor wijzigingen ten opzichte van toekomstig beheer en onderhoud en herinrichtingswerken in beeld. Je schakelt bij dilemma's die buiten de kaders van het handelingsperspectief vallen met de verschillende medewerkers

12 Maart 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereiders voor toonaangevende bouwkundige projecten in groningen

Groningen - Bouwselect

Begin 2019 gaan er in Groningen een aantal zeer uitdagende projecten van start. De projecten hebben een aantal dingen met elkaar gemeen. De omvang in euro’s loopt per project in de 9 cijfers, de projecten zijn technisch complex van aard en hebben een doorlooptijd van enkele jaren. Het werken aan zo’n omvangrijk en uniek project heeft een aantal grote voordelen. Zo kun je ervaren om op multidisciplinair niveau samen te werken. In dit soort projecten worden altijd innovatieve/ nieuwe bouwmethodieken toegepast en leer je werken met de nieuwste software. Tot slot staan dit soort projecten ook goed op je C.V. en is het salaris vaak boven marktconform.

11 Maart 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Bouw omgeving Amsterdam

Amsterdam - Propylon

Als uitvoerder houd je toezicht op, werk je mee aan en controleer je de uitvoering van diverse projecten. Je bent verantwoordelijk voor bewaking van kosten en planning en voor de organisatie van de bouwactiviteiten. Ook signaleer je meer- en minderwerk. Je bent medeverantwoordelijk voor uitvoeringsvoorbereiding en verantwoordelijk voor uitvoering, nazorg, personeelsinzet, bewaking van de personeelsplanning en de beoordeling van het bouwplaatspersoneel. Je geeft leiding aan de uitvoering van één of meerdere bouwprojecten of delen / fases van grote projecten. Je roept het materiaal af en koopt in overleg met de projectleider zelf in. Tot slot verzorg je eventueel zelf de planning- en kostenbewaking. Kortom een diverse functie met veel verantwoordelijkheden. Ben jij stressbestendig en vind je het interessant om bij het gehele proces betrokken te zijn? Dan is dit de functie voor jou!

11 Maart 2019 - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider regio Amsterdam

Amsterdam - Propylon

Als Senior werkvoorbereider werk je zelfstandig aan de voorbereiding en begeleiding van de aan jou toegewezen bouwprojecten van begin tot eind. Tot jouw taken behoren onder meer het controleren van gegevens op technische uitvoerbaarheid, regelgeving en wettelijke normen; het opstellen en bewaken van voorbereiding- en inkoopschema’s; het bijhouden van het meer- en minderwerk; bijwonen van bouwvergaderingen; inkopen van materialen en het verzorgen van der oplevering. Je onderhoudt o.a. contacten met de onderaannemers en regelt de gehele documentenstroom. Je bent verantwoordelijk voor de gehele technische werkvoorbereiding. Kortom een diverse functie met veel verantwoordelijkheden. Ben jij stressbestendig en vind je het interessant om bij het gehele proces betrokken te zijn? Dan is dit de functie voor jou!

11 Maart 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider U-bouw regio Den Bosch

Den Bosch - Propylon

Mijn opdrachtgever is ter uitbreiding op zoek naar een nieuwe werkvoorbereider. Het betreft een omgeving waarin er absoluut doorgroeimogelijkheden zullen zijn voor iemand die in de praktijk laat zien stappen te willen maken. De projectleiders zijn er meestal in een andere rol begonnen en hebben intern promotie gemaakt. De focus ligt vooral op de persoonlijkheid, waarbij jij met jouw ervaring weet wat er van je wordt verwacht. Je zult o.a. verantwoordelijk zijn voor een deel van de inkoop, de planning, afstemmen met leveranciers en onderaannemers. Je bent een belangrijke schakel in het projectteam en je bewaakt nauwlettend de voortgang van het project. Ervaring hoeft niet perse opgedaan te zijn in de U-bouw

11 Maart 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Civiele Techniek

Alkmaar - Maandag

Een goede voorbereiding is het halve werk! Ben jij iemand die ervan houdt om alles tot in de puntjes uit te zoeken en dat in details uit te werken? Voor 2 verschillende gemeentes in de omgeving van Alkmaar ben ik op zoek naar een werkvoorbereider in de Civiele Techniek voor 32 of 36 uur per week. Als werkvoorbereider civiele techniek ben je van ontwerp tot uitvoering betrokken bij het project. Binnen het projectteam ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van de civieltechnische vraagstukken. Hiervoor maak je werk- en bestektekeningen en weet je deze te vertalen volgens de RAW systematiek. Daarnaast lever je een bijdrage aan kabels- en leidingenprocedures. Voor deze activiteiten werk je samen met de andere werkvoorbereiders en projectleiders van begin tot eind van elk project. In de afwisselende functie van werkvoorbereider ben je de spin in het web tussen calculatie, projectleiding en uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte voorbereiding van het project en je blijft gedurende het gehele project de uitvoering begeleiden. Tevens beheer je de projectadministratie en onderhoud je contact met de projectleider over de voortgang van de werkzaamheden.

11 Maart 2019 - lees meer ...

BIM Modelleur

Nijmegen - Kracht Recruitment

De functie BIM modelleur is zeer uitdagend en er wordt bijzonder veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. Als BIM modelleur ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige uitwerking van projecten in Revit. Bouwkundige trajecten werk je uit in gedetailleerde tekeningen. Bouwkundige objecten ontwerp je op een efficiënte wijze uit in 3D en je maakt technisch maakbare tekeningen. Taken die je uitvoert zijn onder andere: - Het in teamverband onderzoeken en analyseren van technische vraagstukken en dit vertalen naar een technische aanpak / oplossing - Het 3-D modelleren van het bouwkundig ontwerp in Revit - Participeren in BIM-trajecten - Technisch coördineren en verwerken van de door derden verstrekte gegevens in het bouwkundig ontwerp in elke fase - Aanleveren en controleren van (deel)bestekstukken en tekeningen van derden - Overleg met externe partijen (architectenbureau, gemeente, andere adviseurs)

11 Maart 2019 - lees meer ...

Toezichthouder Civiele Techniek

Utrecht - Maandag

Zie jij jezelf succesvol een project afronden, zonder problemen of commotie? Als Toezichthouder Civiele Techniek vervul je namelijk meerdere rollen: - Aanspreekpunt - Controleur - Budgetbeheerder - Belangenbeheerder - Coördinator Dit maakt de functie zo veelzijdig, en laat hier nou nét de uitdaging liggen voor jou als Toezichthouder Civiele Techniek. Jij bent de schakel tussen opdrachtgevers, aannemers en personeel. Blijf jij altijd rustig onder druk, en denk jij altijd in oplossingen. Er komen ook politieke belangen bij kijken en daarom is jou ruime kennis en expertise belangrijk. Een kritische blik, snel kunnen schakelen en assertiviteit zijn daarom onmisbaar. Zie jij jezelf hierin, dan ben jij de Toezichthouder Civiele Techniek die ik zoek!

11 Maart 2019 - lees meer ...

Junior Civieltechnisch 3D Modelleur

Rotterdam - Maandag

Ben jij een enthousiaste startende HBO-er met een sterke interesse voor 3D modelleren? Binnen de functie als 3D modelleur kan je op termijn doorgroeien naar diverse uitgaande rollen in het 3D ontwerpproces. Jouw interesse ligt bij BIM en parametrisch ontwerpen. Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen in ontwerppakketten als Revit, Dynamo, Civil3D of infraworks en een passie voor ondergrondse infra. Onze opdrachtgever is een toonaangevend ingenieursbureau in de regio Zuid-Holland. Gezien jij binnen de functie wordt opgeleid tot volwaardig 3D Modelleur, heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever, als het functioneren hiertoe aanleiding geeft. Enthousiast over deze vacature en benieuwd naar de mogelijkheden? Ik ontvang graag jouw CV en kom met jou in contact om verder te spreken tijdens een persoonlijk gesprek.

11 Maart 2019 - lees meer ...

Civieltechnisch Tekenaar

Bergschenhoek - Maandag

Kan jij civieltechnische ontwerpen uitwerken naar een plan dat geschikt is voor de aanbesteding? Jij bent betrokken bij de stedelijke ontwikkeling en beheer van de buitenruimte. Dit doe je onder aansturing van de projectleiders en programmaleiders. De bestaande situatie op locatie zal jij gaan inventariseren. Naar aanleiding hiervan worden grond(ver)koop tekeningen gemaakt en uitgewerkt. Ook houd jij je bezig met het opstellen van matenplannen en het maken van revisietekeningen. Jouw kracht ligt bij het uitwerken van tekeningen op detailniveau. Ook zal jij de bestaande tekeningen gaan aanpassen. Beschik jij over de bovenstaande kwaliteiten en word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature?

11 Maart 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Eindhoven - Centerpoint Den Bosch

U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding en voor de detailplanning van projecten. U werkt nauw samen met de projectleider, die de te volgen werkwijzen, volgorde van activiteiten en te gebruiken materialen en menskracht, vaststelt. U draagt zorg voor een juiste toepassing van de wettelijke regels en bedrijfsvoorschriften. U draagt zorg voor het up to date houden van het handboek "kwaliteitszorg"'. 

11 Maart 2019 - lees meer ...

Projectcoördinator

Eindhoven - Centerpoint Den Bosch

Als projectcoördinator bent u betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden bij onze opdrachtgever. U houdt zich bezig met onder andere winkelrenovaties en verbouwingen. Uw werkzaamheden bestaan onder andere uit: dagelijks overleg met de vakmensen op de projecten, het opzetten van een goede werkplanning, juiste inzet van voldoende vaklieden en het tijdig bestellen en laten leveren van materialen. U bent verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding en offertes. U coördineert en registreert alles wat er gebeurt. U denkt actief mee over het verbeteren van de kwaliteit.

11 Maart 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Delft - Centerpoint Rotterdam

U ben verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van meerdere projecten in Zuid-Holland. U heeft inkoopervaring. U werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoekt u de projecten. U rapporteert aan de bedrijfsleiding. De projectgrootte is variabel.

11 Maart 2019 - lees meer ...

Adviseur Varkenshouderij en Bouw

Ede - De Heus Voeders BV

Agra-Matic is een adviesbureau voor vraagstukken over ruimtelijke ordening en bouw- en milieuzaken binnen de agrarische sector. We maken bedrijven gereed voor de toekomst met plannen op maat. We helpen bij het gehele traject, van planontwikkeling tot bouwbegeleiding. Agra-Matic is een dochteronderneming van De Heus Voeders: een internationale organisatie die al meer dan 100 jaar hoogwaardige diervoeders produceert en op de markt brengt. Jouw kennis omtrent bedrijfsstrategie, -uitbreiding, -verplaatsing en -inrichting inzetten voor optimale bedrijfsontwikkeling? Ga bij ons aan de slag als Adviseur Varkenshouderij. Wat ga je doen als Adviseur Varkenshouderij en Bouw bij Agra-Matic? Je adviseert veehouders op het gebied van bedrijfsontwikkeling. Wanneer een veehouder bijvoorbeeld gaat uitbreiden, verhuizen of innoveren verzorg jij het project op het gebied van milieu, bouw of ruimtelijke ordening. Je doet de acquisitie van projecten en zorgt voor een realistische projectplanning. Inhoudelijk word je ondersteund door verschillende specialisten en tekenaars waar je specifieke kennis vandaan kunt halen. Je denkt vanuit het perspectief van de klant en kunt met de klant meedenken binnen de context van mogelijkheden. Hierin denk je altijd een stap verder. Indien nodig heb je contact met externe bureaus voor het laten uitvoeren van onderzoeken zoals geluidsonderzoek, watertoetsen en archeologisch onderzoek. Je rapporteert aan de manager Agra-Matic. Je werkt nauw samen met je collega-adviseurs, specialisten en tekenaars. Samengevat: • Je verwerft projecten voor bedrijfsontwikkelingsplannen; • Je adviseert en ontzorgt de veehouder op het gebied van bedrijfsontwikkeling; • Je zet je bouwtechnische kennis in voor begeleiding van bouwprojecten • Je bent verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van de projecten; • Je overziet het hele plaatje en weet vanuit plannen de link te leggen naar regelgeving. Ben jij onze nieuwe adviseur? Je weet hoe je aansluiting vindt bij de ondernemer en denkt mee in de context van mogelijkheden. Denken doe je in originele oplossingen waarbij je gaat voor het beste resultaat voor de klant. Je staat bekend om je hoge energielevel en daadkracht, waarmee je zelfstandig en voortvarend projecten leidt en tegelijk je urendoelstelling realiseert. Een goede samenwerking met je collega’s is belangrijk voor je. Daarnaast beschik je over: • Minimaal afgeronde TU/HBO-opleiding, richting (technische) bouwkunde, landbouw of veehouderij; • Aantal jaren ervaring en/of aantoonbare affiniteit met werken in de intensieve veehouderij en/of bouw; • Goede communicatieve vaardigheden en toepasbare technische kennis; • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift; • Kennis van en interesse in de relevante wet- en regelgeving is een pre; • Een flinke portie ambitie om klantvragen te voorzien van de beste oplossing. “De functie is heel dynamisch: elke veehouder heeft een uniek verhaal, waardoor er veel afwisseling in de functie zit. Daarnaast bepaal je grotendeels zelf je agenda en hoe je je tijd indeelt.”Guus ten Hove– Adviseur Varkenshouderij Agra-Matic als werkgever Het doel van onze organisatie is niet alleen om onze klanten maar ook onze medewerkers vooruit te helpen. We bieden een aantrekkelijke werkomgeving met veel aandacht voor je persoonlijke- en vakmatige ontwikkeling. Agra-Matic vindt het belangrijk dat jij op je plek zit en je jouw talenten kan blijven ontwikkelen. Onze werknemers zijn betrokken, durven het voortouw te nemen en zetten graag die extra stap(pen). Ons aanbod: • Uitstekende arbeidsvoorwaarden o.b.v. opleiding en werkervaring • Werken met gepassioneerde en optimistische collega’s • Een groeiende organisatie met ruimte voor ontwikkeling en ondernemerschap Ons advies? Hier starten! Spreekt deze vacature je aan en kun jij niet wachten om je kennis in te zetten in een resultaatgerichte, no-nonsense omgeving? Reageer dan via de 'Solliciteer' button. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Kees Janssen (Manager Agra-Matic) via 06 - 261 480 99 of kijk voor meer informatie op www.agra-matic.nl. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Anke Kroef (HR Manager) via 0318 – 675541 of via [email protected] Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

11 Maart 2019 - lees meer ...

Medewerker Toezicht en Handhaving

Maastricht - Maandag

Bij een gemeente in Limburg zijn ze op zoek naar een Medewerker Toezicht en Handhaving voor 36 uur per week. Als Medewerker Toezicht en Handhaving hou je toezicht op de verleende bouwvergunningen vanuit de gemeente. Je controleert en handhaaft naar aanleiding van je constateringen. Op kantoor rapporteer je je bevindingen en voer je overleg over de mogelijke vervolgstappen. Het gesprek aangaan met de burger is iets waar je energie van krijgt en waar jij sterk genoeg voor in je schoenen staat! Een mooie mix tussen buiten- en binnenwerk.

11 Maart 2019 - lees meer ...

Projectleider Brandveiligheid

Maastricht - Maandag

Help jij dit brandje bij de gemeente in Zuid-Limburg te blussen als Projectleider Brandveiligheid? Als Projectleider Brandveiligheid ga je je bezig houden met de controle van panden op brandveiligheid. Waar nodig zorg je voor een verbeterslag, zowel bouwkundig alsook op het vlak van bewustzijn bij de ondernemers/eigenaren. Jouw doel is om te komen tot een adequate vergunning situatie binnen de gemeente.

11 Maart 2019 - lees meer ...

Projectleider Nieuwbouw

Arnhem - Pleyade

Projectleider nieuwbouw Ben jij die daadkrachtige, resultaatgerichte en verbindende projectleider? Zie jij het als een uitdaging om de leefomgeving van onze cliënten in te richten vanuit hun wensen en behoeften? Ben jij iemand die kansen ziet, beschik jij over de benodigde creativiteit en bevind jij je graag buiten de gebaande paden? Ben jij een kei in organiseren, plannen en weet jij op een prettige en passende wijze verbinding te maken met diverse interne en externe partijen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Dit is jouw baan In Elst aan de Prinses Irenestraat wordt gebouwd aan een gloednieuwe locatie van Pleyade. Dit wordt een locatie waar cliënten zelfstandig wonen en wij er zijn als het nodig is. De regie ligt volledig bij de cliënt. Er komen 36 appartementen beschikbaar, van alle gemakken voorzien. Ook komt er een (parkeer)garage met bergingen en een ontmoetingsplek voor cliënten en gasten. In het ontwerp van het gebouw zijn het leven, de identiteit en leefstijl van de cliënt uitgangspunt. Een écht thuis voor ouderen is wat we gaan neerzetten. Als projectleider zorg jij er voor dat het project binnen de gestelde kaders wordt uitgevoerd. Jij bedenkt het samen met anderen, maar werkt tegelijkertijd ook mee in de uitvoering. Tijdens het project krijg je te maken met een aantal deelprojecten waaronder de transitie van de huidige bewoners vanuit de oudbouw naar de nieuwbouw, de bewoners en medewerkers moeten worden meegenomen in deze nieuwe vorm van wonen, de daadwerkelijke verhuizing van de bewoners naar de nieuwbouw en de PR en communicatie o.a. richting bewoners en medewerkers rondom dit gehele project. Jij bent binnen het project degene die het overzicht bewaakt van alle activiteiten die er spelen en weet wanneer wat klaar moet zijn. Wanneer projectteamleden zich niet houden aan de afspraken en gestelde deadlines niet worden gehaald dan durf jij diegene daarop aan te spreken en indien nodig stuur je bij. Alle beslissingen die genomen worden rondom de nieuwbouw voldoen aan de visie van Pleyade, namelijk de cliënt is in regie en het woonplezier in de nieuwbouw staat voorop. Je moet het leuk vinden om aan deze beweging deel te nemen, out of te box te denken en je te bewegen buiten de gebaande paden. Hiervoor houd je je ogen en oren open betreft de ontwikkelingen op de markt als het gaat om o.a. innovatieve oplossingen en domotica. Komt jou ten oren dat een andere organisatie dit al slim aanpakt dan klim je in de telefoon en maak je een afspraak om een keer op werkbezoek te gaan. Uiteindelijk willen we met dit project er aan bijdragen dat cliënten bij Pleyade prettig en zoveel mogelijk zelfstandig wonen. Samengevat zoeken wij een veelzijdige en creatieve projectleider die de lijnen uitzet en het niet erg vindt om daarnaast met de poten in de klei te staan. Jij bent van A tot Z betrokken bij het hele project. Dit doe je niet alleen, maar samen met een aantal betrokken collega’s, waaronder de projectmanager vastgoed. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het realiseren van de benodigde resultaten. Een uitdagende klus! Dit ben jij Je hebt aantoonbare ervaring als projectleider op het gebied van nieuwbouwprojecten en hebt interesse in modernisering van de ouderenzorg. Je bent een kei in plannen en organiseren en kunt prima prioriteiten stellen. Niet alleen organisatorisch ben je sterk. Ook inhoudelijk maak jij je thema’s snel eigen, waardoor je met je analytische blik ook de inhoud van het project verder kunt brengen. Je bent creatief, gaat van de gebaande paden af en maakt het onmogelijke mogelijk. Je kunt verbinding maken en onderling samenwerken met verschillende partijen en mensen. Je bent in staat door weerstand heen te breken, je communiceert op alle niveaus in de organisatie en draagt bij aan gedragsverandering om uiteindelijk de visie van Pleyade te kunnen verankeren in de nieuwbouw. En last but not least ben je enthousiasmerend, vernieuwend en zie je kansen en weet je deze ook te benutten. Dit bieden wij We bieden een dienstverband voor de duur van één jaar voor 16 uur per week. Ook ZZP-er’s nodigen wij van harte uit te sollicteren. Het salaris bij indiensttreding is confrom CAO VVT, FWG 55, max € 4.021,18 op basis van 36 uur. Dit is exclusief 8% vakantietoeslag en 7,4% eindejaarsuitkering. Inschaling zal passen bij de ervaring en kennis die je mee brengt. Je komt te werken bij een innovatieve organisatie in een inspirerende werkomgeving met veel ruimte en vrijheid ten aanzien van de uitvoering van je werkzaamheden. De standplaats is Elst. Werken bij Pleyade Pleyade biedt liefdevolle zorg en ondersteuning aan ouderen in Arnhem, Elst en de Liemers. Wij zijn betrokken, respectvol en hebben oprechte aandacht voor onze cliënten. Dat zij zich goed voelen, daar zetten we ons elke dag voor in. In het kort: wij staan voor ‘koester het contact’. Onze bewoners en cliënten willen zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven voeren en hebben en nemen de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven. We doen het dus samen: ouderen kunnen vertrouwen op onze deskundigheid en wij respecteren de manier waarop zij willen leven. De zorg die we bieden stemmen we af op ieders persoonlijkheid en leefstijl. We leveren zo veel mogelijk maatwerk en dat betekent dat we flexibel zijn. Waar de cliënt de regie heeft in het vormgeven van zijn dagelijkse structuur en zorgpad, wil Pleyade dat de medewerkers regie houden op de wijze waarop zij invulling geven aan hun takenpakket. We stimuleren eigenaarschap en motiveren medewerkers zelf de regie te nemen. Meer informatie We zoeken op korte termijn een projectleider, het liefst per 1 april of uiterlijk 1 mei. Reageer dus tijdig via de ''Solliciteer'' button, dan zullen wij ook snel schakelen! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Johan Jansen, manager, op telefoonnummer 06-1116 5327 of stuur een mail naar [email protected] Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

11 Maart 2019 - lees meer ...

Ambitieuze bedrijfsleider/projectmanager sloop/grond/funderingsherstel/ (asbest)

Uithoorn - Schijf Houthandel en Sloopwerken B.V.

Door sterke groei van de onderneming zoeken wij een ambitieuze bedrijfsleider/projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor verschillende disipline’s en geeft leiding aan werknemers. Je voert het door de directie geformuleerde beleid uit en draagt actief bij aan het tot stand komen van de toekomstvisie. Je beschikt over commerciële kwaliteiten en voert (ondersteund door de Marketing afdeling) marketing acquisitie en verkoop uit. Je bewaakt de orderportefeuille c.q. werkvoorraad. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, overdragen, bewaken, opleveren en evalueren van projecten en u heeft expertise op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo – en milieutechnische zaken.

11 Maart 2019 - lees meer ...

Filteren