3703 vacatures gevonden

Logistiek Medewerker Infra

's-Hertogenbosch, Nederland - Voort

Jij gaat aan de slag met projecten binnen de grond-, weg- en waterbouw. Hierbij ga jij zorg dragen voor het feit dat collega's onbezorgd en met goede materiaal en materieel op weg gaan richting de projecten. Hierbij ben jij degene die aan de slag met o.a.  de volgende taken: Werkpakketten voorbereidenLaden / Lossen vrachtOrder voorbereiden m.b.v. IphoneVoorraadtellingen Daarnaast ondersteunende werkzaamheden binnen het magazijn die zorgen voor een fijne werksfeer.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Service Monteur Infra Materieel

's-Hertogenbosch, Nederland - Voort

Zorg jij ervoor dat ons materieel als een zonnetje blijft lopen? Ben jij die monteur die zijn hand niet omdraait voor complexe storingen en onderhoudswerkzaamheden? Met 80.000 materieelstukken verspreid over hele land is geen dag hetzelfde. Als servicemonteur draag je er zorg voor dat ons materieel goed functioneert. Door periodiek onderhoud en keuring op werklocaties zorg je ervoor dat het materieel aan de kwaliteitsnormen voldoet.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder kabel- en leidingsystemen

Rosmalen en projectlocaties - Voort

Jij houdt toezicht op het reilen en zeilen van een project. Dit doe je als uitvoerder niet alleen. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van onderaannemers en monteurs. Ook zorg je dat ondergrondse werkzaamheden worden afgestemd met buurtbewoners en houd je de veiligheid van je collega’s en omstanders altijd scherp in de gaten. Daarbij werk je mee aan de mooiste projecten. Zoals de aanleg van vijftig kilometer aan elektriciteitskabels voor een datacenter. Ter plaatse zie je toe op de kwaliteit, maar je denkt vooral vooruit. Wat moeten we nu regelen zodat het werk volgende week niet stilvalt? Jouw werkdagen zijn altijd anders.  En hoewel je veel buiten bent, hoort administratie er ook bij. Zo roep je materiaal af, boek je bestelbonnen binnen, verzorg je de financiële administratie en houd je planningen en tekeningen bij in AutoCAD. Wil je doorgroeien? Dan heb je bij Heijmans volop mogelijkheden: the sky is the limit!

19 Maart 2020 - lees meer ...

Technisch Specialist Water en Techniek

Eibergen - Voort

Ben jij graag buiten aan het werk aan verschillende en innovatieve projecten? En dat bij een opdrachtgever die personeel ziet als het belangrijkste kapitaal?  Je begint de dag samen met het team op jouw vestiging, zodat de plannen voor de dag besproken kunnen worden. Vervolgens ga je samen met je collega's op pad. Je zal de eerste weken van een ervaren monteur de kneepjes van het vak leren, zodat je goed bent ingewerkt en na een aantal weken als tweede man mee op pad kan gaan. Je handelt op één dag meerdere projecten af die ervoor zorgen dat het grondwaterpeil verlaagd wordt voor aannemers of infrabouwers waarna zij aan de slag kunnen.  Dagelijks werk je aan verschillende grote of kleinere projecten, waardoor je op veel verschillende plekken komt. Hierbij kan je denken aan de voorbereiding voor de aanleg van een tunnel, een kelder onder een woning of het installeren van een watervoorziening. Dit betekent dat je ook veel verschillende technieken tegen komt, waaronder: grondmechanica, diesel- en elektrotechniek. Vanuit het vertrouwen dat jij je werk goed wil doen, krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Ook wordt het op prijs gesteld als je zelf initiatief neemt en meedenkt. Na het eerste jaar kan je je verder specialiseren. Wat vind jij het leukst om te doen? Ben je meer van de systemen of de machines? Wil je onderhouden of installeren? Of je nou een boormachine wil bedienen of in de werkplaats wil sleutelen, er zijn altijd wel doorgroeimogelijkheden die bij jou passen!   

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider / Calculator

Berkel-Enschot, Nederland - Voort

Als calculator draag je zorg voor  Uitwerken van calculaties en offertes (inclusief opnemen van werk) Analyseren en voorbereiden van aanbestedingen.Aanvragen offertes bij leveranciers en onderaannemers.Beoordelen en afwegen van risico’s en kansen in projecten.Bewaken van de gemaakte afspraken met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.Het ondersteunen van projectleiders op gebied van het inventariseren en voorbereiden van projecten.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Calculator/Kostendeskundige

Genemuiden - Voort

Dit doe jij als Calculator/Kostendeskundige: In deze functie richt jij je voornamelijk op nieuwbouw en renovatie & onderhoud van utiliteitsbouwprojecten. Je bent in staat om zelfstandig investeringsoverzichten en calculaties op te stellen in de vorm van een elementenraming/gespecificeerde begroting. Je bepaalt hoeveelheden en als het toelaat gebruik je hiervoor het 3D model. Daarnaast heb jij ook een adviserende en proactieve rol bij de projectontwikkeling en bouwteamwerken. Je stelt planoptimalisaties en alternatieven op maar ook werkbegrotingen en draagt de projecten over aan de uitvoering. Tot slot houdt jij je bezig met het analyseren van nacalculaties. Dit ben jij als Calculator/Kostendeskundige: Jij weet het verschil te maken bij klanten voor jouw inzicht, deskundigheid en oog voor detail. Jij bent competitief ingesteld om zo met je team tot de winnende aanbieding te komen. Je weet kansen te signaleren en door jouw energie en enthousiasme help je opdrachtgevers de beste keuze te maken. Het werken in groepsverband gaat jou goed af en jij voelt je betrokken bij het team.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Project Engineer Beton constructies

Hengelo - Voort

Wij zijn - voor een functie met uitzicht op vast dienstverband - op zoek naar een gemotiveerde Bouwkundige Project Engineer voor de afdeling beton. Jouw werkzaamheden bestaan uit het tekenen in 2D (AutoCAD) en 3D (Tekla), werkvoorbereiding en eenvoudig rekenwerk. De goede mix van genoemde werkzaamheden (verhouding 50% - 35% - 15%) en de grote variatie in projecten maakt de functie extra uitdagend. Je fungeert als een 'spil in het web' op de engineering afdeling. Je bent de verbindende schakel richting opdrachtgever om tot een juiste uitvoering van de projecten te komen. Dit alles met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder ondergrondse infra

Ridderkerk - Voort

In de functie van uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkverdeling en instructies aan zowel de vaste medewerkers als aan de onderaannemer(s) met betrekking tot de lopende projecten op het gebied van gas en elektra. Daarnaast draag je mede zorg voor coaching, begeleiding en ontwikkeling van de medewerkers. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de organisatorische, financiële en administratieve voortgang van de projecten. Je loopt voorop als het gaat om het naleven van de voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu. - Het bepalen van de uitvoeringstechnieken, materiaalkeuzes en hoeveelheden in samenspraak met o.a. de werkvoorbereiding; - Het deelnemen aan verschillende overlegvormen, zowel intern met collega’s als ook extern met de opdrachtgever; - Het uitvoeren van het werk op de meest efficiënte wijze binnen het vastgestelde budget en planning; - Het tijdig afhandelen van schademeldingen; - Het uitvoeren van de eindcontrole op het gerealiseerde werk; - Het voeren van administratie; - Het enthousiasmeren en motiveren van medewerkers en streven naar 100% kwaliteit en kwantiteit; - Het nemen van beslissingen die samenhangen met- of voortvloeien uit de KAM-activiteiten behoren ook tot de functie. Kortom: Je organiseert het werk op basis van veiligheid, kwaliteit en productie.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder KLM

Andelst, Nederland - Voort

In de functie van uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing, werkverdeling en instructies aan zowel de vaste medewerkers als aan de onderaannemer(s) met betrekking tot de lopende projecten op het gebied van gas en elektra. Daarnaast draag je mede zorg voor coaching, begeleiding en ontwikkeling van de medewerkers. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de organisatorische, financiële en administratieve voortgang van de projecten. Je loopt voorop als het gaat om het naleven van de voorschriften op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbeidsomstandigheden en milieu. Het bepalen van de uitvoeringstechnieken, materiaalkeuzes en hoeveelheden in samenspraak met o.a. de werkvoorbereiding; Het deelnemen aan verschillende overlegvormen, zowel intern met collega’s als ook extern met de opdrachtgever; Het uitvoeren van het werk op de meest efficiënte wijze binnen het vastgestelde budget en planning; Het tijdig afhandelen van schademeldingen; Het uitvoeren van de eindcontrole op het gerealiseerde werk; Het voeren van administratie; Het enthousiasmeren en motiveren van medewerkers en streven naar 100% kwaliteit en kwantiteit; Het nemen van beslissingen die samenhangen met- of voortvloeien uit de KAM-activiteiten behoren ook tot de functie. Kortom: Je organiseert het werk op basis van veiligheid, kwaliteit en productie.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Productvoorbereider

Gorredijk - Voort

Als productvoorbereider kom je te werken binnen een ontwikkelteam. Hierin werk je samen met experts op bouwkundig, installatie-technisch en constructief gebied. Gezamenlijk werk je onder andere ontwerpmodellen naar productiemodellen uit voor zowel onze eigen maakindustrie alsmede ons assemblage-bedrijf. In deze rol coördineer en controleer je de modellen en heb je contact met externe adviseurs, ketenpartners en leveranciers. De afdeling productontwikkeling geeft invulling aan het co-creëren van leefomgevingen met vernieuwende businessmodellen. Hierbij kom je terecht in een team met zowel bouwkundige als installatietechnische specialisten. Centraal staat hierin dat we continu op zoek zijn naar passende oplossingen voor onze klanten. Onze producten en concepten worden ontwikkeld vanuit maatschappelijke relevantie en geven antwoord op thema’s zoals energie, grondstoffen schaarste en arbeidsproductiviteitsverhoging.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Toezichthouder Civiele Techniek

Rotterdam - Voort

Voor de uitvoering van diverse projecten is behoefte aan een ervaren toezichthouder er op het gebied van wegenbouw en riolering. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij in staat is om zelfstandig toezicht te houden op de door derden uit te voeren projecten. Daarnaast wordt van de kandidaat verwacht dat hij ook een aantal directievoerders taken, zoals afstemming en coördinatie met projectbelanghebbenden en mede beoordelen meer meer/minder werk, uit kan voeren. Naast toezichthouden bestaat ook een deel van de werkzaamheden uit het coördineren en afstemmen met de omgeving (bewoners en ondernemers), nutsbedrijven en andere (interne en externe) partijen. Toetsen van kwaliteit van geleverde producten van aannemer(s) en leverancier(s)Coördineren en afstemmen met bij de uitvoering van het werk betrokken partijen en instantiesBijhouden dagboeken en weekrapportenVoorbereiden bouwvergaderingen

19 Maart 2020 - lees meer ...

Directievoerder

Rotterdam - Voort

Voor de uitvoering van diverse projecten is behoefte aan een ervaren directievoerder op het gebied van wegenbouw en riolering. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij in staat is om de projecten zelfstandig te begeleiden, aangevuld met de volgende uit te voeren taken: Bewaken van in uitvoering zijnde project(en) in bovengenoemde vakgebieden.Optreden als directievoerder UAV (of UAV-gc) richting de aannemer(s), leveranciers en derden.Coördineren tussen en afstemmen met alle bij de uitvoering van het project belanghebbende partijen.Gedurende de uitvoeringsduur sturen van een uitvoeringsteam.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Bergen op zoom - Voort

Als Werkvoorbereider faciliteer en ondersteun je de uitvoering van projecten. Je plant in overleg met de uitvoering de benodigde materialen en materieel in, t.b.v. de projecten. Je legt projectmappen aan en beheert deze. Je bent verantwoordelijk voor de interne coördinatie van de projecten; je informeert en stuurt alle betrokken collega’s en afdelingen. Binnen het project hebben we te maken met opschuiven in de keten. We maken gebruik van een online registratiesysteem waarin de kwaliteit aantoonbaar gewaarborgd wordt. Je zal ook een rol hebben in de engineerings- en vergunningenfases van het project. Je bent o.a. druk met het opbouwen van as-build dossiers in relatics, het verzamelen van testrapporten, het maken van klantafspraken en het registreren/rapporteren van producties.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Project Engineer kozijnen

Hengelo - Voort

Als Project Engineer / Modelleur ben je verantwoordelijk voor het vertalen van het gevelontwerp, dit gevelontwerp dien je om te zetten naar een constructietekening ten behoeve van de productie- en montageafdeling. Dit alles met behulp van 2D en 3D-systemen. In deze functie kom je in aanraking met uiteenlopend kozijn- en gevel projecten. Jouw rol in de organisatie is binnen het team engineering en je werkt veel samen met de projectleider. Je werkzaamheden zullen bestaan uit: - tekenen en constructief engineeren van kozijnen- en gevelcomponenten in AutoCAD - modelleren in Revit - voeren van overleg met opdrachtgevers - signaleren en inventariseren van meer- en minderwerken - bewaken van eigen projectplanning

19 Maart 2020 - lees meer ...

Tekenaar E

Den Bosch - Voort

In de rol van Tekenaar ga je met je grondige kennis van AutoCAD en ervaring met het tekenen in dit programma aan de slag op mooie projecten binnen de Energietechniek. Projecten op het gebied van midden- en hoogspanningsstations spreken jou erg aan. Je bent in staat om script routines op te stellen en zelfstandig en accuraat te werken. Je gaat aan de slag met het uitwerken van de door de Engineer opgestelde concepten, maar gaat zelf ook detail uitwerken. Je communiceert veel met de verantwoordelijke Engineer en andere partijen. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bouwkundig Constructeur

Apeldoorn - Voort

Als Bouwkundig Constructeur maak je deel uit van het ervaren constructeurs-team. Jij wordt verantwoordelijk voor diverse woning- en utiliteitsbouw projecten, welke je in goede banen dient te leiden. Naast het maken van constructief rekenwerk, stuur je collega constructeurs en constructief tekenaars aan. Je taken zijn onder andere het verzorgen van sterkte berekeningen ten behoeve van beton-, staal-, hout- en funderingsconstructies. Tevens heb je regelmatig overleg met de overige leden van het team en directie. Deze functie is passend voor zowel junioren als ervaren Constructeurs.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Monteur Rail

Hattem - Voort

Voor de functie van monteur geldt dat je werkt in een enthousiast team met een informele werksfeer. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Je kunt ingezet worden op diverse locaties in Nederland.  De werkzaamheden kunnen zowel in dagdienst als in nacht- en/of weekenddienst uitgevoerd worden. Je verricht diverse elektrotechnische montage-, wijzigings- en testwerkzaamheden, volgens de geldende voorschriften. De functie bestaat onder andere uit: Het toepassen van alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn om het werk veilig te kunnen uitvoeren;Het verrichten van revisie- en meetstaten;Het uitvoeren van alle andere voorkomende werkzaamheden;Het lezen en interpreteren van tekeningen;Het rapporteren van de voortgang in relatie met planning;Het signaleren en rapporteren van meerwerk;Het verrichten van de benodigde inmeetwerkzaamheden.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectontwikkelaar

Deventer - Voort

Je bent als projectontwikkelaar continu bezig om ruimte te bouwen voor een beter leven. Je werkt aan diverse projecten, van moderne kantoorpanden tot complete nieuwe woonwijken en alles daartussen. Je neemt en krijgt de vrijheid om je taken zelfstandig aan uit te voeren en draagt hiervoor de verantwoordelijkheid. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en fris team wat flink groeit binnen een dynamisch bedrijf. Je krijgt alle ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, samenwerkingen en businesscases. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van uiteenlopende projecten in de provincie Overijssel en Gelderland, opstellen en bewaken van Stiko’s/HBA’s, onderzoeken van kansen van kansen en mogelijkheden voor nieuwe ontwikkelingen van vastgoed, verzorgen van interne- en externe coördinatie bij het ontwikkelen van projecten, je werkt nauw samen met het bouwbedrijf of met de conceptwoningen van Fijn Wonen. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie richting externe adviseurs en de afzet bij opdrachtgevers en klanten.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectvoorbereider hout

Almelo - Voort

Het is maandagochtend en je begint de dag met een kop koffie. Daarna lees jij je mail en bekijk je de planning van vandaag. Op de planning zie je dat je vandaag aan de slag gaat met het realiseren van levertijden en van kwaliteitsdoelstellingen zoals die gehanteerd worden binnen het bedrijf. Hierna is het tijd voor de lunch. Met je collega's praat je na over het weekend. Na de lunch ga je aan de slag met je tekenwerkzaamheden, coördinatie en planning rondom jouw project. Daarna is het tijd om naar huis te gaan. Binnen deze functie maak je deel uit van de afdeling werkvoorbereiding en draag je samen met je collega's bij aan de team/bedrijfsdoelstellingen. Je gaat werken met Microsoft Office, Matrix Kozijn en met Revit. Je verwerkt gegevens digitaal in 3D. Op deze manier gaat er geen informatie verloren en doe je geen dubbel werk.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider

Groningen - Voort

Als projectleider bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het bouwproces. Vooral utiliteitsgebouwen zijn vaak de gerealiseerde projecten binnen onze opdrachtgever. Tot je taken behoord onder andere het voeren van de bouwdirectie op het werk en het leiden van bouwvergaderingen. Ook ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en de uitvoerende partijen. Ook administratieve taken en financieel behoren tot je werkzaamheden.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Revit modelleur Architectenbureau

Almelo - Voort

In de rol van BIM Modelleur ben je bezig met het omzetten van de ontwerpen van de architect naar een BIM model met behulp van Revit 3D Architecture. Vanuit het BIM model genereer je de benodigde tekeningen voor de verschillende fases in het bouwtraject van ontwerp, vergunning aanvraag tot en met de uitvoering. Denk hierbij ook aan schetsontwerp, bestek en uitvoeringstekening. Ook het verzorgen van de gehele bouwaanvraag neem jij voor je rekening. In een team werk je aan de meest iconische ontwerpen met externe partijen als constructeurs, bestekschrijvers, ontwikkelaars en onderzoekers. Naast deze werkzaamheden als BIM Modelleur voer je ondersteunende werkzaamheden uit in samenwerking met de Projectleider.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Monteur VRI

Nijkerk - Voort

In de functie van monteur Verkeerstechniek ga je je bezig houden met diverse werkzaamheden op het gebied van dynamisch verkeersmanagement (DVM), verkeersregelinstallaties (VRI) en openbare verlichting (OV). Daarnaast verricht je alle andere voorkomende montagewerkzaamheden op het gebied van verkeerstechniek. Wij staan zowel open voor ervaren monteurs als voor kandidaten die wij zelf kunnen opleiden. De functie bestaat onder andere uit: Het toepassen van alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn om het werk veilig te kunnen uitvoeren;Het verrichten van elektrotechnische montagewerkzaamheden;Het installeren en in bedrijf stellen van OV/VRI installaties;Het afmonteren van kabels;Het lezen en interpreteren van tekeningen;Het rapporteren van de voortgang van het werk in relatie met de planning;Het signaleren en rapporteren van meerwerk;Het verrichten van de benodigde (in)meetwerkzaamheden;Het uitvoeren van alle andere voorkomende werkzaamheden.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Engineer Telecom (FttH)

Hattem - Voort

Als engineer ontwerp je zelfstandig optimale glasvezelnetwerken binnen de technische randvoorwaarden, vraag je vergunningen en instemmingen aan, werk je het ontwerp uit tot werktekeningen en werkpakketten voor de uitvoering. Ook het verwerken van revisie behoort tot de taken. Zo blijf je tijdens het gehele project betrokken vanaf calculatie tot en met de oplevering van diverse projecten.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider Projectontwikkeling Woningbouw

Weert - Voort

Als Projectontwikkelaar houd je je bezig met het ontwikkelen van nieuwbouwprojecten en het voorbereiden van de verkoop van deze projecten. Je begeleidt projecten van de initiatieffase tot de bouwvergunningaanvraag en het vervaardigen van de verkoopstukken. Je hebt veel contact met de betrokken partijen (architect, gemeente en makelaar) en overlegt intern tijdens de technische planontwikkeling met Werkvoorbereiding en Inkoop/Calculatie.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Ontwerpmanager/ Planvoorbereider Bouw

Rosmalen - Voort

Als technisch Planvoorbereider heb je een belangrijke positie, je coördineert en realiseert de ontwerp- en engineeringsfase in bouwprojecten binnen de gestelde tijd en budget. Je hebt het overzicht en overziet hoe de diverse disciplines in elkaar grijpen. Jij bent aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zorgt voor interne afstemming tussen de disciplines in het projectteam. Aan het eind van het proces zorg je als Planvoorbereider voor overdracht naar de realisatie.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Filteren