2117 vacatures gevonden

Projectleider regio omgeving Maarn

Regio Maarn - Propylon

Als projectleider bewaak je die kwaliteit continu. In de ontwikkelingsfase ben je samen met de klant en onderaannemers continu in gesprek om alles goed voor te bereiden. Hier word je ondersteund door de werkvoorbereider. Samen vorm je een team om te zorgen dat er een goed bouwplan ligt. Je bent als projectleider actief betrokken bij de voorbereiding, dit maakt jou eigenaar van je project. Met de werkvoorbereider doe je samen de inkoop & planning voor elk project. Nu de bouw van start is gegaan ben je continu in gesprek met de leveranciers en onderaannemers en leid je zelfstandig bouwvergaderingen. Bij die zelfstandigheid moet je regelmatig creatief zijn in het bedenken van oplossingen. Bij deze opdrachtgever doe je maximaal 2 projecten tegelijk. Deze projecten zijn samen €5.000.000 t/m €10.000.000 Je beheert daarom een eigen begroting en lost accuraat problemen op. Je kan steunen op een bouwkundig team van eigen personeel, hierdoor kan jij het project in juiste banen leiden.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder

Deventer - Goodijk Personeel

Als Uitvoerder geef je leiding aan het bouwplaatspersoneel binnen de projecten of aan delen hiervan. Binnen deze functie roep je materiaal af, koop je kleine hoeveelheden zelf in en verzorg je de planning en kostenbewaking. Je bent verantwoordelijk voor - de leiding op de bouwplaats en voortgang van het werk - het  bewaken van de kwaliteit en veiligheid op de bouwplaats - het maken van planningen en het instrueren van het bouwplaatspersoneel - het bestellen en afroepen van materialen en het controleren van de leveringen, afleverbonnen controleren en archiveren - het vastleggen van alle van belang zijnde correspondentie en contracten en bijbehorende projectadministratie - het voeren van startbespreking en overige bouwvergaderingen - het aanwezig zijn bij stort en afwerking van betonvloeren - het signaleren van meer- en minderwerken en deze terugkoppelen naar de projectleider - het maandelijks doorlopen van de GOTIK beheersaspecten en bevindingen vastleggen

3 Januari 2019 - lees meer ...

Kostendeskundige

Deventer - Goodijk Personeel

Als kostendeskundige zit je vanaf de start in het projectteam en stel je, op basis van het project ontwerp, integrale ramingen en begrotingen op. Je vertaalt de wensen van de opdrachtgever naar een eerlijke en complete prijs (rekening houdend met regels, wetgeving en kwaliteit) en maakt dit inzichtelijk voor de uitvoering. Met als doel om gezamenlijk, op een effectieve en efficiënte wijze, een totaal bouwproject te ontwerpen en te realiseren.  

3 Januari 2019 - lees meer ...

Startend Projectleider

Zwolle - Goodijk Personeel

Heb jij een Passie voor Bouwen? Dan is deze mooie uitdagende vacature als startend Projectleider in de regio Zwolle met een veelzijdigheid aan taken, afwisseling en met ondersteuning van de benodigde ICT-tools (o.a. smartphone, tablet, bouw apps ed.) beslist iets voor jou!!!  Vanaf het allereerste contact met de opdrachtgever tot en met de oplevering, ben jij als aankomend projectmanager verantwoordelijk voor het gehele project. Dus je werkzaamheden omvatten niet alleen het voortraject, contact leggen met de opdrachtgever en leveranciers, maar ook de uitvoering en de evaluatie van het project. Daarbij behoren dan taken als klant- en leverancierscontact, calculatie, bouwvergaderingen leiden/bijwonen, planning, aansturen en bewaken van de uitvoering.   Bij deze moderne opdrachtgever in de regio Zwolle werk je samen met leuke, gemotiveerde collega's in een informele collegiale sfeer.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Tendermanager Wegen

Utrecht - bouwhuysch

Als tendermanager coördineer en (bege)leid je de RAW, EMVI en UAV-GC aanbestedingen en ben je eindverantwoordelijk voor de winnende inschrijvingen. Jouw werk bestaat uit het effectief en efficiënt organiseren van een tender. Dit betekent het vinden van de optimale balans tussen capaciteit (mensen en middelen) en het doen van een succesvolle inschrijving. Hierbij bepaal jij de strategie, jij verbindt de specialismen, motiveert het team en zorgt voor de compleetheid van de aanbieding. En, last but not least bespreek je tijdens dit gehele proces de tenderstrategie en doelstellingen met het team, stel je het tenderplan op en bewaak je de tenderplanning en het budget.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Adviseur Omgeving

MAASTRICHT - Maandag

Met een goede Adviseur Omgeving aan het roer, valt het omgevingsmanagement niet in het water! Team Bouw & Civiel van Maandag® Maastricht is per direct op zoek naar een beschikbare ‘stuurman'. Jij geeft richting aan de koers die de Omgevingsmanager uitstippelt. Daarbij werk je nauw samen met andere adviseurs binnen het Maasroute Omgevingsteam en overige relevante projectteams. Binnen deze samenwerking deel jij als inhoudelijk expert actief jouw kennis. Jouw twee belangrijkste overkoepelende taken worden enerzijds stakeholdersmanagement, communicatie, verkeersmanagement en conditionering (onder meer kabels, leidingen, flora en fauna en vergunningen) en anderzijds het zorgdragen voor de juiste afronding van de producten die nodig zijn in het kader van Oplevering en Overdracht. Om een vliegende start te kunnen maken is het wenselijk dat je al kennis hebt van de informatiesystemen Office, Hummingbird en Connect en ervaring hebt met natte projecten!

3 Januari 2019 - lees meer ...

Projectbegeleider Service En Reparatie | Toonaangevende Organisatie

Amersfoort - Building Heroes

Jouw doel is om de bewoners weer prettig in hun woning te laten wonen en met deze mooie functie kun jij dat doen! Jij lost, als Projectbegeleider service- en reparatie onderhoud), alle grote en kleine problemen op die bewoners hebben met hun woning.Van een lekkende kraan tot een muur met vochtplekken; ongemakken die het leven in de woning onprettig maken los jij op. Zodra de melding binnenkomt, neem jij contact op met de bewoner. Zo snel mogelijk plan je een afspraak in om de situatie te bekijken en ga je langs bij de bewoner. Via het digitale planbord stuur je de werkbon naar de allround vakman, deze lost het probleem op en meldt de bon digitaal gereed. Je controleert of alles is opgelost, nog niet het geval? Dan bekijk je wat de vervolgactie is en houd je bewonder op de hoogte. Tenslotte check je de factuur en rapporteer je maandelijks de doorlooptijd en de kwaliteit van de uitgevoerde bonnen aan de opdrachtgever.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Traineeship projectcoördinator mutaties en onderhoud | Coen Hagedoorn

Utrecht - Building Heroes

Het Coen Hagedoorn traineeship biedt je volop kansen. In drie jaar ontwikkel je naar een allround werkorganisator; na deze functie kan je echt alle kanten op binnen Coen Hagedoorn! Bijvoorbeeld als Senior of Bedrijfsleider. Ook is het de ideale basis om een overstap te maken naar de grote renovatieprojecten. Tijdens het ontwikkelprogramma werk je, krijg je intensieve begeleiding van je mentor, doorloop je opleidingsdagen (8 per jaar) en wordt je op competenties gecoacht door ervaren professionals. De ene keer krijg je een ingrijpende opknapbeurt de andere keer verhelp je een defect of loop je de standaard servicepunten na. Van opname van het werk tot en met de administratieve afhandeling: jij regelt het!Je leert het vak van werkorganisator service -en mutatie onderhoud; de schakel tussen woningbouworganisaties, vaklieden en bewoners. Je streeft altijd naar tevreden bewoners én zorgt voor een zo hoog mogelijk rendement door:een goede inschatting te maken van het werk;je vakman(nen) strak aan te sturen;de materialen gunstig te bestellen;je werk optimaal te organiseren en te plannen;en je administratie zorgvuldig te borgen.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider | Innovatief en toonaangevend bouwbedrijf

Breda - Building Heroes

Als Werkvoorbereider kom je te werken in een hecht en enthousiast (bouw)team dat wil uitblinken! Samen bouwen jullie aan de nieuwe vestiging in Breda en willen jullie niet de grootste worden, maar wel de beste!Met je bouwteam realiseer je uitdagende nieuwbouw- (utiliteit- en woningbouw), renovatie- en verduurzamingsprojecten. Jij bent verantwoordelijk voor de gehele technische coördinatie en uitwerking van ontwikkeling tot en met realisatie.  Als Werkvoorbereider kan jij goed samenwerken met meerdere interne afdelingen en weet jij de juiste prioriteiten te stellen. Jij schakelt actief met alle betrokken partijen!Door jouw kennis tackel je mogelijke knelpunten al in het voortraject. Je toetst het project op technische kwaliteit, budget en checkt of het binnen de wettelijke bouwtechnische en bouwfysische regelgeving valt. Daarnaast adviseer je de uitvoering op haalbaarheid en ben je verantwoordelijk voor een soepele overgang naar de uitvoering. Jij zorgt dat iedereen op één lijn zit, de plannen kloppen en dat iedereen met plezier werkt aan de uitdagende projecten!

3 Januari 2019 - lees meer ...

Traineeship projectmanagement civiele techniek – uitvoerder (9/11/2018)

Utrecht - Voort

Met het Jong professional programma Projectmanagement civiele techniek ontwikkel jij jezelf in jouw vakgebied. Door de technische trainingen krijg jij de juiste kennis om projecten tot een succes te maken. Daarnaast verbeter je jouw persoonlijke vaardigheden en leer je hoe je deze het best kunt inzetten. De technische trainingen De trainingen worden gegeven in samenwerking met 4Building, Bewuste Bouwers, Heleco Advies & Training en EMVI-prestatiemeting. Aanbesteden & contracteren: In deze training leer je de samenhang te zien tussen de fases in het bouwproces en de uit te voeren acties. Ook kom je erachter met welke criteria de juiste bouworganisatievorm gekozen kan worden en hoe zich dit verhoudt ten opzichte van de contractvorm, contractvoorwaarden en aanbestedingsprocedures. Risicomanagement: Verdiep je in de stappen die doorlopen worden bij het uitvoeren van een risicoanalyse. En sla vervolgens een brug naar risicomanagement. EMVI in de theorie en praktijk: Leer aanbesteden op basis van de ‘Economisch Meest Voordelige Inschrijving’ (EMVI). Zo weet je de potentiële meerwaarde van de organisatie naar voren te brengen. UAV-gc: In drie trainingen kom jij alles te weten over UAV-gc. Zo weet je na de trainingen precies hoe je UAV-gc moet toepassen in de praktijk. Systems engineering Kom erachter hoe systems engineering wordt toegepast in de praktijk en ga vervolgens zelf aan de slag met een casus. Omgevingsmanagement Je leert de basis van omgevingsmanagement, zodat je invulling kunt geven aan de rol van omgevingsmanager en jouw project succesvol maakt in een (complexe) omgeving. De persoonlijke trainingen De trainingen worden gegeven in samenwerking met MV-Training & Coaching en Inizio Training. Het merk ‘IK’ Ontwikkel relevante inzichten en vaardigheden met betrekking tot jouw persoonlijke effectiviteit. En versterk je kennis van je persoonlijke drijfveren, ambities en vaardigheden. Effectief communiceren Word je bewust van hoe je communiceert en hoe je dit kunt verbeteren door beknopt je boodschap over te brengen, een ander te bevragen en feedback te geven. Persoonlijke effectiviteit Vergroot jouw kennis over je kernkwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. En leer het beste uit jezelf te halen! Timemanagement Krijg belangrijke inzichten over hoe jij effectief je tijd kunt besteden en leer omgaan met tijdnood.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Projectleider

Omgeving Alphen aan den Rhijn - Propylon

Als projectleider woningbouw ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de planning, het budget en de kwaliteit van de aan jou toegewezen nieuwbouw projecten. Je coördineert en controleert de werkvoorbereider en uitvoerder van de werkzaamheden en begeleidt ze. Verder ben je verantwoordelijk voor de werkbegrotingen en fungeer je als contactpersoon voor alle betrokkenen van de projecten. Je ziet erop toe dat het volledige project binnen de gestelde doelen en tijdsplanning blijft en rapporteert wekelijks aan de directie.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Talent Development Programme - Allround Werkorganisator

Amsterdam - YER

Heb jij je MBO/HBO/WO-opleiding richting Bouwkunde afgerond, 0,5 tot 4 jaar werkervaring als werkvoorbereider, heb je ambitie en wil jij jezelf blijven ontwikkelen tijdens je carrière? Dan is het Talent Development Programme als Allround Werkorganisator wat voor jou! Dit tweejarige programma geeft jou de mogelijkheid om bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers te werken en tegelijkertijd je post-HBO diploma te behalen. Wil jij jezelf graag blijven ontwikkelen tijdens de jouw carrière? Voor ons tweejarig Talent Development Programme - Allround Werkorganisator zijn wij op zoek naar talentvolle bouwkundigen die net die stap extra willen zetten. Enthousiast? Meld je snel aan via onderstaande link. YER speelt in op het tekort aan vakvolwassen werkvoorbereiders in de bouw in de vorm van een Talent Development Programme tot Allround Werkorganisator. Gedurende twee jaar tijd worden ambitieuze starters opgeleid. Na het behalen van de opleiding ontvang je een Post HBO-diploma van Allround Werkorganisator. Dit biedt toekomstperspectief om door te groeien naar een functie als senior werkvoorbereider, projectcoördinator en projectleider. YER heeft dit programma samen met onze partner in bouwopleiders BOB op maat gemaakt. Het unieke aan deze Post HBO-opleiding tot Allround Werkorganistor is dat de docenten specialisten zijn uit de markt en zelf werkzaam zijn bij toonaangevende bedrijven. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere Projectmanagement, Kostenbeheersing, Arbeidskunde, Techniek en maakbaarheid, Beheersing van het bouwproces, Persoonlijke effectiviteit en communicatie, Project financiën, Bouwrecht en contractrecht. Professionals hebben een steile leercurve, enerzijds door werkervaring op te doen, anderzijds door het doorlopen van een intensief technisch opleidingsprogramma waarbij je gemiddeld 1 x per 4 weken een uitdagende training krijgt. De persoonlijke ontwikkeling wordt naar een hoger niveau getild door individuele coaching van een gecertificeerde arbeidspsycholoog. Waarom het Talent Development Programme? Jouw groei staat op de eerste plaats; Intensieve begeleiding door een professionele coach; Inspirerende trainingen; Aan de slag bij een toonaangevende opdrachtgever; Werken aan uitdagende en complexe utiliteitsprojecten; Vast contract; Post-hbo-diploma.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Maintenance Engineer Schiphol

Amsterdam - YER

Als Maintenance Engineer Schiphol werk je in een enorm complexe en zeer uitdagende omgeving met bijna 200.000 passagiers en meer dan 1.000 vliegbewegingen per dag, meer dan 60.000 werknemers bij 500 verschillende bedrijven. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Meld je dan snel aan via onderstaande link! In deze functie kom je te werken voor de bedrijfsstroom Heijmans Bouw & Techniek binnen de afdeling Beheer & Exploitatie (B&E). Dit team bestaat uit o.a. het bedrijfsbureau, contractmanagers, maintenance engineers en adviseurs. Zij houden zich bezig met het verwerven, managen en beheren van landelijke complexe beheer- en onderhoudscontracten. B&E ontwikkelt, borgt en deelt vanuit haar kenniscentrum kennis op het gebied van Maintenance Engineering. Maintenance Engineers worden landelijk voor de servicevestigingen ingezet. Specifiek voor deze vacature zijn we op zoek naar versterking op het project Schiphol. Heijmans is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud en draagt vanuit die rol de zorg dat gebouwen en installaties beschikbaar en betrouwbaar zijn. Risico inventarisaties, planmatige onderhoudsconcepten en projectmatige onderhoudsactiviteiten liggen hieraan ten grondslag. Dit is de verantwoording van het team Maintenance Engineering Schiphol. Binnen het team hebben we ruimte voor een ambitieuze maintenance engineer die zich de komende jaren op persoonlijk en inhoudelijk vlak wil uitdagen. Als Maintenance Engineer bij Heijmans Utiliteit team Schiphol breng je adviezen uit en je ontwerpt en beantwoordt complexe technische inhoudelijke en procesmatige vraagstukken. Jij bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van het onderhoudsproces, door te sturen op risico’s, prestaties en kosten.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Integral Project Lead

Eindhoven - YER

As Integral Project Leader, you are responsible for the complete end-to-end (E2E) product creation cycle of Mother & Child Care products. You have at least 5 years’ experience in leading multi-disciplinary product development projects in a high volume consumer product development environment. If you like to work in an innovative and dynamic organization, then we have the job for you! As Integral Project Leader you are responsible for the complete end-to-end (E2E) product creation cycle of Mother & Child Care products. You manage projects starting from initial ideation based on a thorough understanding of the needs of consumers, through function development, product realization, market activation & launch into post-market surveillance. You oversee the execution of a part of the program related to a specific subcategory of Mother & Child Care business. You manage assigned resources between the projects and programs, ensuring they are executed according to business strategy and goals. As key figure at the centre of the project, you engage and motive the team members. Your responsibilities, you will: Set-up and lead one or more multi-disciplinary project team(s), with internal and external project members and business partners/sub-contractors; Define and achieve competitive edge project goals within constraints of budget, time, quality and strategic boundary conditions; Manage the involved risks, and take corrective actions if the project runs out of your plan. You manage the stakeholder’s field around the projects; Manage the development related activities from Value Proposition Creation, Advanced Development until New Product Introduction and ensure a solid handover to Lifecycle Maintenance team; Set up, together with your team, a review structure that provides optimal insight into the current status of the project.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Huizen - YER

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Werkvoorbereider die aan de uitdagende projecten van Heijmans wil gaan werken. Zoek jij afwisselende projecten en heb je een passie voor techniek? Dan is dit de nieuwe uitdaging voor jou! Als ervaren bouwprofessional ben je in staat zelfstandig de werkvoorbereiding voor een compleet woningbouwproject te realiseren. Je geeft ondersteuning aan het projectteam op één of meerdere gebieden voor o.a. inkoop, planning, werkmethodes, (hulp)constructies, materieelkeuze, logistiek, inrichting bouwplaats en kwaliteit. Je levert een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers op basis van kennis van werkmethoden en uitvoeringsvoorwaarden en stelt corrigerende maatregelen voor. Als je het leuk vindt om ook de kopersbegeleiding van jouw projecten op te pakken, dan kan dit ook onderdeel zijn van jouw werkzaamheden. Je draagt zorg voor de uitvoering van processen en activiteiten conform het kwaliteits- en VGWM-zorgsysteem. Je stelt kwaliteits- en deelwerkplannen op en controleert voorbereidingsdocumenten die door derden zijn ingebracht. Je verzorgt de administratieve werkzaamheden rondom het project en in overleg het aanvragen van vergunningen. Je werkt projectplanningen en schema’s uit, draagt zorg voor de bewaking hiervan en voert de technische administratie uit ten behoeve van de uitvoering van werken. In voorkomende gevallen zorg je voor het compleet houden van het projectdossier.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

3 Januari 2019 - lees meer ...

project-/bedrijfsleider

Den Bosch - Van Leeuwen P&O

De taken van de project-/bedrijfsleider zijn: Je bent de spil tussen uitvoerders en werkvoorbereiders en je geeft daar direct leiding aan. Je controleert verder bestek en tekeningen. De kosten- en urenbewaking van het aangenomen werk behoort tot jouw verantwoording, als ook de registratie en bewaking van de meer- en minderwerken. Je onderhoudt contact met klanten en opdrachtgevers en overlegt met deze. Daarnaast hou je functioneringsgesprekken met het buitenpersoneel.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Bouwkundig toezichthouder

Utrecht - Maandag

Bij Maandag® zijn wij op zoek naar een Bouwkundige Toezichthouder. Je houd je bezig met het controleren en rapporteren tijdens de bouw of het bouwwerk voldoet aan de minimale eisen voor constructieve veiligheid, brandveiligheid, installatietechnische, milieutechnische en bouw fysische kwaliteit (Bouwbesluit). Ook voer je vooroverleg met aannemers, bij alle grotere bouwwerken voor de aanvang van de bouw. Indien nodig adviseer je de aannemer om maatregelen te nemen die verder gaan dan de minimale eisen van het Bouwbesluit. Indien nodig heb je de verantwoordelijkheid om de bouwwerkzaamheden stil te leggen als er wordt afgeweken van de verleende bouwvergunning of het Bouwbesluit. Jij vertegenwoordigt de gemeente op de bouwplaats. Hierbij draag je bij aan de zorg voor goede afstemming en communicatie met gerelateerde partijen. Op verschillende locaties in regio Utrecht liggen er opdrachten als toezichthouder bouw klaar. Als Bouwkundig Toezichthouder- ben je vanuit je expertise en ervaring verantwoordelijk voor het toezien en adviseren van alle in uitvoering zijnde bouwwerken, nieuwbouw en verbouw.

3 Januari 2019 - lees meer ...

Traineeship voor Civiele starters

Arnhem - bouwhuysch

Voor 3e jaars of net afgestudeerde civiele techneuten heeft bouwhuysch de vraag gekregen voor het werven en begeleiden van ambiteuze starters. De traineeship zal worden vorm gegeven door jouw wensen en persoonlijkheid. Aan de hand van persoonlijke coaching via het Insights Model wordt er samen met jouw gekeken hoe wij het traject aanvliegen. Misschien ben jij op je plek buiten dicht bij de de realisatie of pas jij meer bij de kant van projectbeheersing. Onze opdrachtgever is zowel actief in de wegenbouw als de beton- en waterbouw.

2 Januari 2019 - lees meer ...

Junior Ontwerper Civiel

Den Haag - bouwhuysch

Als ontwerper pak je allround werkzaamheden op het gebied van de infrastructurele werken op. Binnen de afdeling ben je actief om projecten in de tenderfase uit te werken in een voorlopig ontwerp. Vervolgens werk je dit ontwerp door naar een uitvoeringsontwerp ten behoeve van de werkvoorbereiding. Binnen het team lever je een belangrijke bijdrage door je kennis van geïntegreerde contracten. Je weet hoe een UAV-GC contract vanuit vraagspecificatie omgezet wordt richting een voorlopig ontwerp. Deze ontwerpen werk je uit  in AutoCAD.

2 Januari 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Civiele Betonbouw

Rotterdam - bouwhuysch

In de rol van werkvoorbereider civiele betonbouw ben je betrokken bij de gehele keten van aanbesteding tot en met de uitvoering. Je vervult een rol in het tenderteam of je wordt direct ingezet op lopende contracten. Concreet zorg je voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Je vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Je houdt rekening met tijdslimieten, budgetten en technische specificaties. Je zorgt ervoor dat materieel, goederen en diensten gewaarborgd zijn en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. Je schuift aan bij team overleggen zowel met interne als externe opdrachtgevers. Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Je bent een bouwer, want deze organisatie is volop in ontwikkeling

2 Januari 2019 - lees meer ...

ontwerper / bestekschriijver

Den Haag - bouwhuysch

Als Bestekschrijver / Tekenaar werk jij op een zeer ambitieus ingenieursbureau en ben jij dagelijks bezig met het ontwerpen van infrastructurele projecten en het opstellen van bestekken op verschillende detailniveaus. Je bent oplossingsgericht en kijkt met een kritische blik naar het project in haar vroegste vorm. Je taken hangen af van het project waar je voor ingezet wordt: dat maakt het dynamisch, afwisselend en vooral heel interessant. Binnen deze functie wordt je uitstekend begeleid en liggen er veel doorgroeimogelijkheden voor het grijpen.

2 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Beton- en Waterbouw

Den Haag - bouwhuysch

Als Uitvoerder Beton en Waterbouw ben jij een geboren leider en weet jij van aanpakken als geen ander. Je kent en benut het talent van jouw collega’s optimaal en zorgt voor een gemoedelijke sfeer op de bouwplaats constant door een bron van inspiratie en motivatie te zijn. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van kwaliteit tijdens het gehele bouwproces en zorgt samen met jouw gedreven team dat projecten tijdig en succesvol worden opgeleverd. Binnen het bedrijf bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar projectleider of hoofduitvoerder.

2 Januari 2019 - lees meer ...

Civiele starters voor 2-jarig Traineeship

Den Haag - bouwhuysch

Als recent afgestudeerde Civiele starter wil jij je ontplooien tot een ware alleskunner. Tijdens de Traineeship Civiele Starters werk je in nauw verband samen met projectleiders, ontwerpers en procesmanagers in de ontwerp- en realisatiefase, en ben jij mede verantwoordelijk voor het succes van zowel grote als kleinschalige bouwprojecten. Tijdens het 2-jarig traject bekijk jij het vakgebied met een frisse blik en doe je ervaring op in verschillende functies, zoals werkvoorbereider of uitvoerder. Door middel van persoonlijke coaching (via het Insights Model) en nauw, persoonlijk contact met ons tijdens jouw Traineeship kijken bouwhuysch, de opdrachtgever en jij samen waar jij het beste tot je recht komt en welke bouwstenen wij jou kunnen bieden om door te blijven ontwikkelen binnen de Civiele Techniek.

2 Januari 2019 - lees meer ...

Uitvoerder Wegen Overijssel

Overijssel - bouwhuysch

Als uitvoerder wegen voer je diverse gww werken en soms asfalt. Binnenstedelijk werk of de grote wegen. Jij bepaalt dit samen met onze opdrachtgever. Je vindt het fantastisch om met een gedreven team een mooie wegenbouwprojecten in regio Overijssel, Flevoland en Gelderland te realiseren. Veelal GC werken, maar ook het RAW werk. Het team wordt per project ingedeeld en ook de variërende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd. De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft.

2 Januari 2019 - lees meer ...

Filteren