2117 vacatures gevonden

Calculator-werkvoorbereider bouw

Groningen - Bouwselect

Als calculator-werkvoorbereider de werkzaamheden onder andere uit: bepalen kostprijs van de projecten, opstellen en bijhouden meer- & minderwerk, controle van werktekeningen en inkoop van materiaal en onderaannemers. het betreft een uitdagende combi-functie met zeer diverse werkzaamheden. Je bent de spil in het project en het aanspreekpunt voor veel partijen. 

22 December 2018 - lees meer ...

Projectleider onderhoud

Groningen - Bouwselect

Een nieuw jaar met nieuwe kansen! In deze functie ben je een spin in het web en bezig met veel diverse werkzaamheden. Daardoor is het een erg uitdagende rol en zal je je functie nooit als eentonig ervaren. Als projectleider ben jij zowel verantwoordelijk voor de resultaten als het aansturen van een team. Jij bent een echte aanpakker en kunt samen met je collega’s de onderhoudsprojecten in goede banen leiden.

22 December 2018 - lees meer ...

Allround werkvoorbereider bouw

Gelderland - Bouwselect

Als werkvoorbereider zorg je voor de organisatorische en technische voorbereiding van één of meerdere bouwprojecten. Tevens bewaak je het proces en de kosten tijdens de uitvoering van bouwprojecten. Je wordt opgenomen in een projectteam, bestaande uit onder andere een projectleider en uitvoerder, waarbij je zorgdraagt voor een efficiënt bouwproces. De projecten worden ontwikkeld en gerealiseerd met BIM en LEAN. Je taken bestaan o.a. uit: controleren, toetsen en aanpassen van werktekeningen van onderaannemers en toeleveranciers; bepalen en uitwerken van de meest effectieve en efficiënte werkmethoden; berekenen en verzorgen van de bestellingen en inkoop van materialen; • onderhandelen met leveranciers en onderaannemers over de prijs; opstellen en bewaken van de projectplanning en deelschema’s; bewaken van voortgang en kosten op de bouwplaats; bijhouden van administratie van het bouwproject; • onderhouden van contacten met het uitvoerende team op de bouwplaats; schakel zijn tussen externe contacten en het uitvoerende team op de bouwplaats.  

22 December 2018 - lees meer ...

Bim-coördinator

Gelderland - Bouwselect

Als BIM-coördinator geef je sturing aan het BIM-proces, organiseert BIM-overleggen en controleert de kwaliteit van de door diverse partijen aangeleverde BIM-modellen. Je ondersteunt het projectteam in het gebruik van BIM tijdens de werkvoorbereiding- en uitvoeringfase en zorgt ervoor dat het model up-to-date blijft. Daarnaast denk je samen met collega’s mee aan de verdere implementatie van BIM binnen het bedrijf. Je werkt mee en adviseert in het ontwikkelen en beheren van standaarden.

22 December 2018 - lees meer ...

Aankomende calculator

Breda - Centerpoint Den Bosch

Als aankomend calculator wordt u on the job opgeleid en begeleid door een ervaren calculator. U werkt nauw samen in een team van 3 collega's op het bedrijfsbureau. U werkt mee aan verschillende soorten projecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. Het is de bedoeling dat u na een aantal jaar doorgroeit naar zelfstandig calculator.

21 December 2018 - lees meer ...

Projectcoördinator

Veghel - Centerpoint Den Bosch

De projectcoördinator is daarbij verantwoordelijk voor de calculaties, de werkvoorbereiding, voortgang en veiligheid van zijn projecten. Het bewaken van het financiële resultaat en het maken van wekelijkse rapportages vanuit projectbewaking behoren tevens tot zijn takenpakket. Het bijzondere aan deze functie is dat u betrokken bent van initiatief tot en met oplevering. Eer van uw werk dus. Samen met het team brengt u uw projecten tot een goed einde. U werkt met moderne ICT concepten zoals BIM en staat open voor nieuwe technieken en werkwijzen.    

21 December 2018 - lees meer ...

Junior Werkvoorbereider

Tilburg - Centerpoint Den Bosch

U bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van één of meerdere projecten in Noord-Brabant. U heeft affiniteit met inkoop. U werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoekt u de projecten. U rapporteert aan de bedrijfsleiding. De projectgrootte is variabel.

21 December 2018 - lees meer ...

Hoofduitvoerder onderhoud & renovatie

's-Hertogenbosch - Centerpoint Den Bosch

Als hoofduitvoerder bent u verantwoordelijk voor de uitvoering van grote onderhoud en/of renovatieprojecten. U coördineert en bewaakt alle te verrichten activiteiten op de bouwplaats van eigen werknemers en onderaannemers. U speelt een belangrijke rol bij het motiveren van het team. U zorgt voor het beheer en registratie van de projectdocumenten, veilige bouwplaats en een tijdige oplevering van het project conform de gemaakte afspraken met de opdrachtgever. Kortom u bent verantwoordelijk voor de voortgang, kosten, kwaliteit en veiligheid. 

21 December 2018 - lees meer ...

Uitvoerder Utiliteitsbouw

Breda - Centerpoint Den Bosch

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandig uitvoerder utiliteitsbouw. U bent belast met de realisatie van meerdere complexe (deel)projecten en u geeft leiding aan de uitvoering van het project. U bent verantwoordelijk voor een efficiënte organisatie en bewaakt de kwaliteit en veiligheid. U verzorgt de planning- en kostenbewaking en u controleert de uitgevoerde werkzaamheden. U coördineert de werkzaamheden en onderhoudt contacten met leveranciers, onderaannemers en opzichters. Als zelfstandig uitvoerder bent u het aanspreekpunt op de bouwplaats. U onderhoudt contacten met de bouwdirectie en u gaat naar bouwvergaderingen. U rapporteert aan de projectleiding.

21 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider Wegenbouw

's-Hertogenbosch - Centerpoint Den Bosch

Als werkvoorbereider verzorgt u de voorbereiding en de begeleiding van het (deel)project civiele constructies. U denkt mee in het bepalen van de meest efficiënte werkwijze, U ondersteunt de uitvoerders bij het opstellen van planningen, materieelbehoefte, schema's en draaiboeken. U bereidt aanbestedingsprocedures voor, coördineert deze en wikkelt ze af. U maakt kostprijsbegrotingen aan de hand van het bestek, tekeningen en andere gegevens en legt risico's vast. U levert de gevraagde gegevens t.b.v. wet en regelgeving op gebied van KAM en veiligheid.

21 December 2018 - lees meer ...

Calculator Bouw

's-Hertogenbosch - Centerpoint Den Bosch

Als calculator maakt u zelfstandig kostprijsbegrotingen van bouwprojecten of delen daarvan onder leiding van de projectleider of directie. Daarnaast verzorgt u ook de kostprijsberekeningen of delen daarvan aan de hand van bestek, tekeningen en andere gegevens. U werkt zelfstandig aan één of meerdere projecten. Verder bent u verantwoordelijk voor het uitrekenen van materialen en hoeveelheden, het opstellen van de begrotingsstaat en het spiegelen, beoordelen en verwerken van offertes en het selecteren van onderaannemers. Daarnaast geeft u gevraagd en ongevraagd kostendeskundige adviezen. In voorkomende gevallen neemt u ook het werk op.

21 December 2018 - lees meer ...

Financieel adviseur

Wageningen - Gemeente Wageningen

Heb je affiniteit met het Sociaal Domein en ben je een krachtige adviseur? Wil je een bijdrage leveren aan een toekomstgerichte organisatie? Lees dan gauw verder! financieel adviseur Voor 36 uur per week Wat ga je doen? Je hebt binnen deze functie de volgende taken: • Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen op gebied van planning & control voor het team Sociale Dienstverlening. • Je bent een krachtige sparringpartner voor het management, collega’s en bestuur. • Je adviseert op een proactieve manier als het gaat om financieel gerichte vraagstukken. • Je bent in staat de cijfers op een duidelijke en overzichtelijke manier te presenteren. • Je kunt het verhaal achter de cijfers goed uitleggen. • Je bewaakt de kwaliteit van de uitvoering van de begroting en hebt in jouw rol van adviseur oog voor de bestuurlijke verhouding, politieke context en gevolgen op de bedrijfsvoering. • Daarnaast signaleer, analyseer en adviseer je (gevraagd en ongevraagd) over risico’s, ontwikkelingen en gevolgen van wijzigingen in beleid. • Je werkt hierin nauw samen met collega’s binnen het Sociaal Domein die zich bezig houden met onze transformatieopgave. Als financieel adviseur werk je binnen het Team Bedrijfsvoering. Binnen dit team zijn ongeveer 60 professionals werkzaam binnen de vijf clusters: Juristen, Financiën & Control, Informatisering, ICT Beheer en P&O & Inkoop. Waar ga je werken? Wageningen is een mooie unieke stad met een internationaal karakter. Als City of Life Sciences werkt Wageningen volop aan de kwaliteit van leven. Denk bijvoorbeeld aan innovaties op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid. Wageningen is ook Stad der Bevrijding! Elk jaar wordt dit groots herdacht en gevierd op 4 en 5 mei. Werken bij de gemeente Wageningen? Dat vraagt wat van jou, maar daar krijg je ook heel veel voor terug. Je krijgt ruimte om te innoveren en kan meebouwen aan een organisatie die gaat werken met zelforganiserende teams. Samen met de collega’s in je team sta je voor de afgesproken resultaten en kwaliteit. Of het nu gaat om onze dienstverlening of om het maken van plannen, de inwoner staat centraal. We denken dat we dit beter kunnen bereiken door medewerkers meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te geven. Dit alles in een uniek gebouw midden in Wageningen! Voor de gemeente Wageningen staat plezier in je werk centraal. Wat breng je mee? • Je hebt HBO werk- en denkniveau, met bij voorkeur een afgeronde opleiding op het gebied van gemeentefinanciën, aangevuld met 3 tot 5 jaar ervaring in een gemeentelijke organisatie; • Ervaring in een soortgelijke functie m.n. met de focus op het Sociaal Domein is een pré; • Je bent in staat helder en overtuigend te communiceren op verschillende niveaus; • Je hebt lef, weet anderen te inspireren en draagvlak te creëren; • Je bent iemand die denkt vanuit de bedoeling, waarbij de inwoner centraal staat; • Je werkt graag samen, bent aanspreekbaar en durft anderen ook aan te spreken. Je bent je bewust van de ‘keten’ waarin je samen met collega’s werkt. • Je hebt oog voor de belangen die spelen; • In jouw resultaatgerichte manier van werken neem je initiatief, regie en zorg je voor een integrale advisering en verbind je je aan het te behalen resultaat; • Daarnaast communiceer je effectief. Je kunt goed luisteren en vraagt door. Op een heldere en oplossingsgerichte manier weet je mensen mee te nemen in jouw afwegingen en mogelijke oplossingen; • Kaders en regels zijn niet leidend. Het switchen tussen overtuigend & creatief adviseren en meebewegen in de gekozen koers is voor jou vanzelfsprekend; • Je vindt het een boeiende uitdaging om dit vorm te geven en brengt een vernieuwende en frisse blik mee; • Je staat open voor feedback en geeft deze ook aan anderen. Verder heb je goed zicht op jezelf, weet je jouw talenten goed in te zetten en vind je het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen. Wat bieden wij? Een omgeving waar je je werk met plezier kan doen. Ook kun je rekenen op: • Een salaris van maximaal € 4.225,00 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (36 uur), inschaling indicatief in functieschaal 10; • Een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar, met de bedoeling om dit bij goed functioneren om te zetten naar een vaste aanstelling; • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om thuis te werken, zodat je werk en privé goed kan combineren; • Een smartphone die je zowel zakelijk als privé kunt gebruiken; • Een extra budget boven op je brutosalaris van circa 17,05% (IKB). Dit budget kun je voor een groot deel naar je eigen wensen vormgeven. Zo kan je extra verlof kopen, een fiets aanschaffen met belastingvoordeel of het budget laten uitbetalen voor extra inkomen. Hoe kun je reageren? Wil je meer informatie over deze functie neem dan contact op met Hemmie Weijman, telefoon 0317-49570. Ben je enthousiast over deze functie? Reageren kan tot en met 6 januari 2019 via email met een brief en CV naar [email protected] Solliciteren kan ook via de

21 December 2018 - lees meer ...

Vergunningverlener Wabo

Etten-Leur - Gemeente Etten-Leur

Het team VTH Wabo van de afdeling Ontwikkeling is belast met de vergunningverlening, het toezicht en de handhaving van regels op het gebied van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Vergunningverlener Wabo Specialisatie Bouwen 36 uur Jouw uitdaging als Vergunningverlener Wabo In deze functie ligt de nadruk vooral op het behandelen van de aanvragen om omgevingsvergunningen voor een bouwactiviteit. Je bent bij het gehele proces van de aanvraag betrokken. Hierbij beoordeel je alles van een aanvraag, van ontvankelijkheid tot alle wet- en regelgeving (zoals Bouwbesluit, bouwverordening, bestemmingsplannen, etc.). Ook beoordeel je de bouwkosten. Bij meervoudige aanvragen fungeer je eveneens als regisseur. Je bewaakt het proces en de termijnen en bent indien nodig de aanjager in dit proces. Het afhandelen van bouwinformatieverzoeken van burgers en bedrijven behoort ook tot je takenpakket. Je signaleert problemen tijdig en zoekt naar goede oplossingen. Hoe ziet jouw werkdag er dan bijvoorbeeld uit? Een werkdag als vergunningverlener Wabo is heel divers. Op maandagochtend praat je eerst even bij met je collega’s over het weekend. Vervolgens handel je bouwinformatieverzoeken van burgers af. Daarna ga je verder met aanvragen om omgevingsvergunningen. Tussendoor ga je lunchen in ons bedrijfsrestaurant of loop je even het centrum in voor een boodschap. Ook heb je regelmatig contact met je collega’s over inhoudelijke aanvragen en bewaak je het proces van een aanvraag en neem je waar nodig actie.

21 December 2018 - lees meer ...

Calculator Servicebouw

Utrecht - Centerpoint Amsterdam

Vanaf het allereerste moment denkt u mee over bouwtechnische oplossingen voor de (veelal vaste) klanten. Het werk is zeer gevarieerd, van kleine klussen tot projecten van een paar miljoen. U hebt dus altijd meerdere projecten tegelijk onderhanden. Soms werkt u vanuit een bestek, soms op basis van een eigen opname. U begeleidt zelfstandig offertetrajecten, waarbij u ramingen (obv kengetallen) of volledige calculaties doorrekent, offertevergelijkingen maakt en zelfstandig de offertes uitwerkt. U kunt zelfstandig ABK-begrotingen opmaken en u weet onze aanbieding (ontwerp & calculatie) op een attractieve wijze te presenteren.

21 December 2018 - lees meer ...

Hoofduitvoerder Gestapelde Woningbouw

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

Wij zijn met spoed op zoek naar een hoofduitvoerder die een lopend project kan overnemen. Het betreft een woningbouwproject, gestapeld. Het project wordt uitgevoerd te Amsterdam en loopt minimaal tot het eind van het jaar. U bent verantwoordelijk voor het project in tijd, geld en kwaliteit. U stuurt 2 deeluitvoerders aan en u rapporteert aan de projectleider.

21 December 2018 - lees meer ...

Organisatiedeskundige Bouw

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

We zijn op zoek naar een allround werkvoorbereider. Samen met de projectleider en de uitvoerder vormt u het projectteam. U draagt zorg voor de gehele werkvoorbereiding, zowel technische als organisatorisch. Bovendien bent u verantwoordelijk voor de inkoopvoorbereiding. Op de grotere projecten zult u collega werkvoorbereiders aansturen.

21 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider Timmerfabriek

Utrecht - Centerpoint Amsterdam

Voor de timmerfabriek van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. U bent betrokken bij de productie van kozijnen en interieur. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het inmeten, vervaardigen van calculaties, uittrekken en bestellen van materialen, tekenwerk en de aansturing van het productieproces. Al met al een veel omvattende functie bij een gezonde organisatie.

21 December 2018 - lees meer ...

Projectvoorbereider Bonnenwerk

Beverwijk - Centerpoint Amsterdam

In de functie van projectvoorbereider/werkvoorbereider zult u het bedrijfsbureau gaan versterken. U heeft de gehele coördinatie van de projecten tot 5000 euro onder zich. Het gaat hier om het onderhoud/renoveren van de schil van een complex in opdracht van corporaties en VVE's. De projecten zijn niet complex maar de hoeveelheid aan projecten vraagt veel van uw organisatievermogen. U neemt de opdracht in ontvangst, voert deze in het systeem, vervaardigt de planning, maakt de afspraken met de bewoners, bewaakt de uitvoering en terugkoppeling en u verzorgt de administratieve verwerking. Het komt een enkele keer voor dat u het project op locatie zult moeten opnemen.

21 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider Renovatie

Beverwijk - Centerpoint Amsterdam

U bent betrokken bij de ver- nieuwbouw van een bestaand pand tot bedrijfsruimte. De bouwsom betreft 32 miljoen exclusief de inbouw. U bent verantwoordelijk voor de technische- en organisatorische werkvoorbereiding.

21 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider/Projectleider 8871

Kop van Noord Holland - Centerpoint Amsterdam

Onze opdrachtgever kent geen bedrijfsbureau. In de functie van projectleider bent u verantwoordelijk voor de calculatie van projecten uit de aanbestedingsmarkt. Bij gunning verzorgt u de inkoop, gehele werkvoorbereiding en stuurt u de uitvoering aan. U bent niet de projectleider die alleen vanaf kantoor de projecten wenst aan te sturen. U bent regelmatig op de bouw om de voortgang te bewaken. U bent in staat om met autocad kleine aanpassingen te vervaardigen.

21 December 2018 - lees meer ...

Calculator/Werkvoorbereider Industriebouw

Velsen - Centerpoint Amsterdam

In de functie van calculator/werkvoorbereider bent u voornamelijk betrokken bij projecten in de industriebouw, het bouwkundige gedeelte. Vanaf bestek en tekeningen vervaardigt u de gehele calculatie. Bij gunning bereidt u de projecten geheel voor en in samenspraak met de uitvoerder bepaalt u de planning. Ook de inkoopvoorbereiding behoort tot uw verantwoordelijkheid. Uiteraard kunt u ook op andere bouwkundige projecten ingezet worden.

21 December 2018 - lees meer ...

Technisch Beheerder

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

In deze veelzijdige functie zult in eerste instantie belast zijn met het beheer van de woningen. Het opstellen van MJOP's, aantrekken van aannemers, voorzitten van vergaderingen en de controle op de uitvoering behoren tot uw taken. Uiteraard kunt u ook betrokken zijn bij het geven van bouwadvies aan particulieren.

21 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider/Projectleider Duurzaam Bouwen

Sassenheim - Centerpoint Amsterdam

In deze functie bent u betrokken bij de nieuwbouw van woningen, uitsluitend voor particulieren. Tijdens de calculatiefase kunt adviezen uitbrengen betreft de verschillende bouwmethodieken en inkoop. U bereidt de projecten geheel zelfstandig voor en tijdens de uitvoering bent u het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, uitvoering en onderaannemers.

21 December 2018 - lees meer ...

Calculator/Wervoorbereider Burgerwerk

Sassenheim - Centerpoint Amsterdam

U rekent in overleg met de directie de projecten door. Het betreft hier burgerwerk. Het gaat om het verduurzamen van bestaand vastgoed. Een optimale opbrengst is het doel en u denkt mee in gedetailleerde oplossingen. Voor diverse projecten koopt u materialen en manuren in. Met uw enthousiasme en inspiratie betrekt u de particulieren bij het bouwen van hun droomhuis of het realiseren van hun duurzame verbouwing. U komt dus ook bij de klanten thuis en u weet ze daarbij op hun gemak te stellen. U zorgt ervoor dat het volledige project ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Van aanvraag tot oplevering begeleidt u op efficiënte wijze het project.

21 December 2018 - lees meer ...

Werkvoorbereider Infra & Groen

Velsen - Centerpoint Amsterdam

Voor afdeling GWW en cultuurtechniek zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkvoorbereider. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn: • U bent verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van de werkbegroting; • U verzorgt het totale inkoopproces van uw projecten en vraagt offertes aan binnen de door de directie gestelde budgetten en termijnen; • U onderhoudt contacten met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en uitvoerders; • Ter voorbereiding stelt u kwaliteitsplannen, planningsschema's en werkplannen op; • U draagt zorg voor een juiste en overzichtelijke projectadministratie • U controleert tekenwerk en revisietekeningen;

21 December 2018 - lees meer ...

Filteren