2520 vacatures gevonden

Allround monteur én hakselaar specialist

Smilde - GroeNoord

Allround monteur én hakselaar specialist GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 14 vestigingen in vier provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen: Landbouw, Industrie en Tuin & Park. GroeNoord Smilde ligt in een gemengd landbouwgebied. In Smilde zelf liggen voornamelijk akkerbouwbedrijven met in een cirkel daaromheen veel veehouderijbedrijven. Het onderhoud van de moderne landbouwmachines en -voertuigen wordt gedaan door het vakkundige en gemotiveerde team van GroeNoord Smilde. Onze Mensen Onze Kracht Met 14 vestigingen in vier provincies bedient GroeNoord klanten vanuit de afdelingen Landbouw, Industrie en Tuin & Park. GroeNoord Smilde ligt in een gemengd landbouwgebied. Alle monteurs van GroeNoord hebben voldoende vakkennis en omdat die kennis altijd up-to-date is, spreken ze de taal van onze klanten. Onze kracht zit ‘m in onze mensen. GroeNoord Smilde is ambitieus én groeiend. De werkzaamheden rondom het hakselaars nemen toe en daarom willen we het team van monteurs verbreden met kennis, kunde en slagkracht. Allround Monteur Een allround monteur met elektro-technica-kennis die zich overal in vast wil bijten. Het liefst in trekkers, maar ook in de werktuigen die voorbijkomen. Eentje met een open houding dus. Problemen zijn uitdagingen, die ga je gemotiveerd en met geduld te lijf. In deze functie zorgen jij en je acht collega-monteurs ervoor dat klanten het optimale uit hun materiaal kunnen halen. Het hele team van vertegenwoordigers, magazijnmedewerkers en monteurs van GroeNoord Smilde heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Monteur, specialisme Oogstmachines Bij een storing of reparatie aan een machine, zorg jij, met een goed uitgeruste servicebus, dat het materiaal snel weer draait. Hakselaars, persen en combines vind je veel bij de loonwerkers. Dat betekent dat je een stressbestendige alleskunner bent. Dat je kunt improviseren, flexibel en gedreven bent en je geen 9-tot-5-mentaliteit hebt. Je bent welbespraakt en hebt een open houding. Kortom: je voelt je thuis in deze wereld. Hakselaars staan bij jou voorop, maar heb je ook nog handigheid met trekkers en andere werktuigen? Dat komt goed van pas in de rustigere winterperiode. Een mooie, zelfstandige baan dus, waarnaast je van GroeNoord ook nog alle kans krijgt je verder te ontwikkelen middels opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

8 Mei 2019 - lees meer ...

Bouwkundig vectorworks tekenaar architectenbureau groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

In deze uitdagende functie zal je starten met allround werkzaamheden om zo het bedrijf te leren kennen. Hierbij kan je denken aan het uitwerken van detailtekeningen, meewerken aan het oplossen van bouwkundige vraagstukken en het te woord staan van de klant. Daarna zal je de ontwerpers en bouwkundig tekenaars gaan ondersteunen om vervolgens je eigen Vectorworks werkplek te verwerven. 

8 Mei 2019 - lees meer ...

Tekenaar / werkvoorbereider interieurbouw groningen

Groningen 9743 Groningen - Bouwselect

In deze uitdagende functie zal je je voornamelijk gaan richten op zowel 2D als 3D tekenwerkzaamheden met diverse programma’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor je eigen projecten, hierbij kan je denken aan: het na bellen van leveranciers, opstellen van materiaallijsten, maken van planningen en de communicatie naar de klant. 

8 Mei 2019 - lees meer ...

Assistent Uitvoerder

Amsterdam - BAM Infra Nederland

Sta jij net aan het begin van je carrière en moet je de fijne kneepjes nog leren? Stel jij nog 1000den vragen en heb je nog wat wegwijs nodig? Bij BAM ben je aan het goede adres, wij helpen jou graag met een vliegende start! Als Assistent uitvoerder ga jij onder begeleiding van de uitvoerder aan de slag met infrastructurele projecten bij de marktleider in de regio Zuid Holland! Zelfstandig ga je werken uitvoeren tot 2 miljoen euro en rapporteer je aan de hoofduitvoerder en projectleider. Wat ga je doen? Onderhouden van alle contacten met de afgevaardigden van opdrachtgevers of andere stakeholders, inleenkrachten, leveranciers en/of onderaannemers. Jij bent het gezicht van BAM op locatie! Je hebt een ondersteunde rol tijdens de voorbereiden van het project, ten behoeven van de werkmethoden, planning en inzet van het materiaal; Je houdt de kostenbegroting tijdens de uitvoer van het project nauwlettend in de gaten.

8 Mei 2019 - lees meer ...

Projectorganisator / Projectcoördinator

Den Haag - BAM Infra Nederland

Draai jij je hand niet om voor wat uitdaging? Kom jij tot je recht in een rol waar je initiatief mag en kan tonen? Dan is de rol van projectorganisator als rechterhand van de projectleider, een uitgelezen kans voor jou. Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en begeleiding van de werkvoorbereiding en uitvoering. Je zorgt voor het opstellen en beheren van een integrale project-/ contractplanning en verzorgt de inkoop. Je monitort en stuurt bij waar nodig als het aankomt op de juiste inzet van de medewerkers en planning. Je ziet toe dat er gewerkt wordt volgens de vastgestelde procedures en werkomschrijvingen ter verbetering van de kwaliteit van het onderhoud.

8 Mei 2019 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

7 Mei 2019 - lees meer ...

Senior Kostendeskundige Bouw

Den Haag - Building Heroes

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor een team van calculatoren en zorgt ervoor dat jullie betrokken worden bij de complexe woningbouwprojecten. Dit gebeurt al in de initiatieffase van het project. Je pakt de projecten direct na de ontwikkeling op, stelt het projectbudget vast, zet de kaders neer en je maakt de risicoanalyse op.Naast dat je verantwoordelijk bent voor de definitieve berekeningen en de aansturende rol ben je ook verantwoordelijk voor:controle op de financiële begrotingen;spoedige doorstroom van de begrotingen;opstellen van rapportages en analyses en deze vervolgens kunnen toelichten aan de directeur;meedenken over verbeteringen en de kwaliteit van het proces;adviseren over bouwmethodieken, veiligheid, innovaties en besparingsopties.

7 Mei 2019 - lees meer ...

Hoofd Uitvoerder | Woningbouw

Den Haag - Building Heroes

Jij weet door je ervaring wat er nodig is om de Hoofduitvoerder te zijn die alles goed laat lopen. Je collega uitvoerders en bouwplaatsmedewerkers weten wat ze aan je hebben: een motiverende, positief ingestelde hoofd Uitvoerder die niets over het hoofd ziet. Vol enthousiasme en inzicht stuur je je collega's aan. En dit doe je soms wel op verschillende projecten. Het ligt er maar net aan wat jij kunt en hoe groot en complex de woningbouwprojecten zijn. Plezier in je werk heb je in ieder geval, hoe complex een project ook is: jij ziet juist de uitdaging er in. Jij zorgt ervoor dat deze uitdagende projecten binnen bestekeisen volgens kwaliteitsplan, planning en werkbegroting worden gerealiseerd. Ook let je op de juiste VGM-informatie en het naleven van een risico inventarisatie, want zoals eerder gezet; jij ziet niets over het hoofd. Alles op de werkplek loopt dankzij jou gestructureerd, je houdt daarbij rekening met veiligheid, gezondheid en milieu. Want bouwen doe je niet alleen, maar ook met je collega's en voor de toekomstige gebruikers.

7 Mei 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw

VLEUTEN - Randstad

Vacature Werkvoorbereider Burgerlijke & Utiliteitsbouw regio Utrecht Voor onze moderne opdrachtgever in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider burgerlijke en utiliteitsbouw. Ben jij een werkvoorbereider met passie voor nieuwbouw, met name woningbouw? Ben je communicatief sterk en een echte teamplayer? Ben je goed in plannen en organisatorisch sterk? Vind je het leuk om na te denken over de bouw in de toekomst? Lijkt het je geweldig om je functie naar eigen inzicht in te vullen? Dan hopen wij dat je snel reageert! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever is van oorsprong een familiebedrijf en heeft een rijke ondernemingsgeschiedenis. Het bestaat uit vier vestigingen landelijk met zo’n 400 collega’s. De lijnen op kantoor en op de bouwplaatsen zijn kort en informeel. De kracht van dit bedrijf ligt in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van onroerend goed. Kennis van collega’s is daarbij cruciaal. Om deze reden is dit bedrijf gedreven in de inzet van de kwaliteiten van zijn medewerkers. Dit geeft een nieuwe collega de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Gezamenlijk worden er slimme en toekomstgerichte oplossingen bedacht. Dit bedrijf denkt vooruit! Wat ga je doen als Werkvoorbereider Burgerlijke & Utiliteitsbouw regio Utrecht? Als werkvoorbereider burgerlijke & utiliteitsbouw ben je de dagelijkse spil tussen projectleiding, tekenkamer en de uitvoering. Je controleert, toetst en past werktekeningen aan van onderaannemers en leveranciers. Je leidt de inkoop van materiaal en materieel in goede banen. Je houdt de kosten op de bouwplaats in de gaten en bent regelmatig bezig met de projectplanning. Je bedenkt de meest effectieve en efficiënte werkmethode voor het bouwproject. Wat zijn de functie-eisen voor een Werkvoorbereider Burgerlijke & Utiliteitsbouw? - Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van bouw, HBO is een pré; - Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als werkvoorbereider; - Je bent in het bezit van VCA VOL; - Je hebt kennis van BIM; - Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk); - Je bent klantgericht en hebt service en kwaliteit hoog in het vaandel staan; - Je weet waar je kwaliteiten liggen en bent in staat om zelf te beschrijven hoe je de functie van uitvoerder het beste kan vervullen. Wat bieden wij voor de functie van Werkvoorbereider Burgerlijke & Utiliteitsbouw? - Een salaris tussen €3100 en €4750 bruto per maand (afhankelijk van diploma / werkervaring); - Vakantiedagen, ATV, vakantiegeld en pensioen conform de Bouw cao; - Direct een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever; - Een uitdagende functie met vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Interesse in de baan van Werkvoorbereider Burgerlijke & Utiliteitsbouw? Reageer dan via de solliciteer-knop met een actueel CV en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Elisa Buitelaar op 0610341474. Hopelijk spreken wij je snel!  Werken via Randstad Bouw afdeling Kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring.  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

7 Mei 2019 - lees meer ...

Afdelingshoofd Kleinbouw

Amsterdam - Centerpoint Amsterdam

In deze functie van afdelingshoofd / bedrijfsleider bent u verantwoordelijk voor een eigen afdeling binnen de organisatie. U stuurt een afdeling aan waar een werkvoorbereider, een calculator, een uitvoerder en enkele timmerlieden werkzaam zijn. Het is de bedoeling dat deze afdeling verder wordt uitgebouwd. Onder de afdeling kleinbouw vallen restauratieprojecten en onderhoudswerkzaamheden tot 1 miljoen euro. In grote lijnen bewaakt u de voorbereiding en uitvoering van de projecten. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het binnen halen van nieuwe opdrachten.

7 Mei 2019 - lees meer ...

Uitvoerder

VLEUTEN - Randstad

Vacature Uitvoerder Burgerlijke & Utiliteitsbouw regio Utrecht Voor onze moderne opdrachtgever in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een uitvoerder burgerlijke en utiliteitsbouw. Ben jij een ervaren uitvoerder met leidinggevende werkervaring in de nieuwbouw / woningbouw? Ben jij in staat om mensen te coachen en te motiveren? Vind je het belangrijk om toekomstgericht te werken? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarbij je je functie naar eigen inzicht mag invullen? Dan hopen wij dat je snel reageert! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever is van oorsprong een familiebedrijf en heeft een rijke ondernemingsgeschiedenis. Het bestaat uit vier vestigingen landelijk met zo’n 400 collega’s. De lijnen op kantoor en op de bouwplaatsen zijn kort en informeel. De kracht van dit bedrijf ligt in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van onroerend goed. Kennis van collega’s is daarbij cruciaal. Om deze reden is dit bedrijf gedreven in de inzet van de kwaliteiten van zijn medewerkers. Dit geeft een nieuwe collega de vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen. Gezamenlijk worden er slimme en toekomstgerichte oplossingen bedacht. Dit bedrijf denkt vooruit! Wat ga je doen als Uitvoerder Burgerlijke & Utiliteitsbouw regio Utrecht? Als uitvoerder burgerlijke & utiliteitsbouw regio Utrecht heb je de dagelijkse leiding over nieuwbouwprojecten, met name in de woningbouw. Je coacht en motiveert de mensen die werkzaam zijn op het bouwproject. Je draagt zorg voor het benodigde materiaal, maatvoering en constructiewerk. Je houdt de planning goed in de gaten en speelt in op onvoorziene omstandigheden of achterstand. Daarnaast woon je bouwvergaderingen bij en ben je aanspreekpunt voor de opdrachtgever, onderaannemers en leveranciers. Wat zijn de functie-eisen voor Uitvoerder Burgerlijke & Utiliteitsbouw? - Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van bouw; - Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als uitvoerder in de woningbouw; - Je bent in het bezit van VCA VOL; - Je hebt kennis van BIM; - Je bent communicatief vaardig (zowel mondeling als schriftelijk); - Je bent klantgericht en hebt service en kwaliteit hoog in het vaandel staan; - Je weet waar je kwaliteiten liggen en bent in staat om zelf te beschrijven hoe je de functie van uitvoerder het beste kan vervullen. Wat bieden wij voor de functie van Uitvoerder Burgerlijke & Utiliteitsbouw? - Een salaris tussen €3100 en €4500 bruto per maand (afhankelijk van diploma of werkervaring); - Vakantiedagen, ATV, vakantiegeld en pensioen conform de Bouw cao; - Direct een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever; - Een uitdagende functie met vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Interesse in de baan van Uitvoerder Burgerlijke & Utiliteitsbouw? Reageer dan via de solliciteer-knop met een actueel CV en een korte motivatie. Wil je meer weten over deze vacature, bel dan met Elisa Buitelaar op 0610341474. Hopelijk spreken wij je snel!  Werken via Randstad Bouw afdeling Kaderpersoneel biedt je de beste vacatures en begeleiding in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en recruitment, gecombineerd met ruime inhoudelijke ervaring.  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

7 Mei 2019 - lees meer ...

Adviseur Waterbeheer

Breda - Waterschap Brabantse Delta

De organisatie Waterschap Brabantse Delta zorgt voor veilige dijken en kades, zuivert rioolwater, verbetert en bewaakt de kwaliteit van het oppervlaktewater en regelt de hoogte van het water in Midden- en West-Brabant. Zo’n 500 enthousiaste medewerkers zetten zich daar dagelijks voor in met het oog op de toekomst. Dat doen ze niet alleen, maar samen met inwoners, agrariërs, overheden, bedrijven, onderwijsinstellingen, natuurterreineigenaren en andere organisaties. Samen zorgen we ervoor dat het in Midden- en West-Brabant goed en veilig wonen, werken en genieten is in de buurt van water. Ons waterschap is een overheidsorganisatie waarbij het bestuur vergelijkbaar is met een gemeentebestuur. Dit bestuur wordt eenmaal per vier jaar gekozen door de inwoners van Midden- en West-Brabant en heeft als taak het beleid vast te stellen en te controleren of dat goed wordt uitgevoerd. De bestuursleden hebben de grote uitdaging om de belangen van inwoners, bedrijfsleven, landbouw, recreatie, natuur en stadsleven met elkaar te verenigen. Ons waterschap is continue in beweging. In de uitvoering van onze taken houden we rekening met de belangen van de samenleving en bereiden ons voor op toekomstige ontwikkelingen. Dit vraagt flexibiliteit en creativiteit van de collega’s en maakt werken bij ons waterschap uitdagend en afwisselend. Bij waterschap Brabantse Delta sta je zelf aan het roer van jouw loopbaanontwikkeling. Persoonlijk leiderschap en groei is hier belangrijk. Net als een goede balans tussen werk en privé. Als je wilt werken aan je professionele en persoonlijke ambities zijn er verschillende mogelijkheden. Klantgerichtheid, duidelijkheid en samenwerking zijn kernwaarden van waterschap Brabantse Delta. Voor de afdeling beheer en bediening zoeken wij een: Adviseur waterbeheer 36 uur, standplaats Breda Die zorgt voor de programmering van onze wateropgaven De afdeling De afdeling Beheer & Bediening is verantwoordelijk voor het beheer van het watersysteem, waterkeringen en vaarwegen. Met het proces beheer slaan we de brug tussen beleid en uitvoering; we vertalen strategische doelen naar concrete maatregelen in het watersysteem, in een dynamisch krachtenveld van omgeving en bestuur. Het proces beheren (programmeren) levert een goed uitvoerbaar, afgewogen én dynamische programmering van maatregelen op, waarbij we het gedachtengoed van assetmanagement toepassen: optimale afweging tussen prestaties, kosten en risico’s (én kansen!). We houden overzicht en faciliteren van daaruit een slagvaardige uitvoering. We werken intensief samen met collega’s in andere processen. De functie: Als Adviseur Waterbeheer (roepnaam: Adviseur Programmeren) ben je een nieuwsgierige spin in het web: Je bent verantwoordelijk voor de programmering van werkzaamheden op het gebied van waterkwaliteit, waterkwantiteit, waterveiligheid, kunstwerken of vaarwegen. Afhankelijk van je kennis, ervaring en interesse en na afstemming met je collega’s is er ruimte je te concentreren op één van deze werkvelden. Je verbindt informatie over processen van het waterschap met externe informatie. In je netwerk verzamel en deel je kennis en informatie, met zowel interne als externe stakeholders, om zo samen verder te komen. Je vertaalt beleidsdoelstellingen naar uitvoeringsmaatregelen, bediening, inspectie, onderhoud, renovatie, nieuwbouw, beheermaatregelen, monitoring, onderzoek, en weer terug (sluiten PDCA cyclus: Plan-Do-Control-Act). Je beschouwt de gehele levenscyclus van de assets, en houdt lange termijn doelen in beeld terwijl je soms ook korte termijn adviezen geeft. Je werkt nauw samen in een team met vier adviseurs beheer en vier adviseurs programmameren. Daarnaast zijn gebiedsadviseurs, assetmanagers, specialisten, beleidsadviseurs en operationele medewerkers belangrijke gesprekspartners voor je. Je formuleert onderzoek en informatie vragen, die helpen om de goede kennis te vergaren. Je hebt een spilfunctie in de calamiteitenorganisatie, en draait mee in de wachtdienst (in de rol van coördinator maatregelen).

7 Mei 2019 - lees meer ...

Technisch vastgoedmanager Wonen

Amsterdam - Real Estate Recruiters

Als Technisch Manager Wonen ben je verantwoordelijk voor de technische managementactiviteiten van (een gedeelte van) de woningportefeuille van de cliënten, waarbij jij de directe gesprekspartner bent voor zowel de eigenaren als de gebruikers/huurders van de objecten. Werkzaamheden: -Het opstellen van (meerjaren) onderhoudsbegrotingen en periodieke managementrapportages; -Het aansturen en coördineren van de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden door derden, alsmede de aansturing van eventuele huismeesters; -Het afhandelen en zo nodig inspecteren van storingen en reparaties; -Het aanvragen en beoordelen van offertes van externe uitvoerders en het initiëren en begeleiden van planmatig- en groot onderhoud (MJOB); -Het bijwonen van voortgangsgesprekken met eigenaren en controleren van facturen van uitgevoerde werkzaamheden; -Verantwoordelijk voor de storingstelefoon buiten werktijd (2 maanden per jaar) en het dagelijks spreekuur voor technische klachten van de huurders; -Tot slot het verzorgen van periodieke rapportages zoals budgetbewaking, meerjarenplanning en begrotingen.

7 Mei 2019 - lees meer ...

Projectleider Installaties, woningcorporaties Amsterdam

Amsterdam - Real Estate Recruiters

-Je actualiseert het inhoudelijke gedeelte van de meerjarenonderhoudsbegroting en stelt behorende budgetten vast voor het planmatig onderhoud; -Je stelt op, sluit af en beheert de onderhoudscontracten en je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke en kwalitatieve uitvoering; -Je adviseert binnen de afdeling over het technische beheer en ingewikkelde onderhoudskwesties met betrekking tot installaties in bestaande bouw en nieuwbouw; -Je coördineert alle voorkomende fasen van onderhoudsprojecten binnen het gestelde budget waarbij je zorgdraagt voor de informatiestromen van en naar de opdrachtgever; -Je voert technische inspecties uit en maakt deelcalculaties ten behoeve van te verstrekken (reparatie) opdrachten aan installaties; -Je bewaakt de naleving van de gemaakte afspraken en acties tijdens de voorbereiding, uitvoering en nazorgfase van vragen, klachten en calamiteiten van opdrachtgevers en klanten -Je draagt bij aan duurzaamheids- en energieprestatieafspraken binnen de organisatie.

7 Mei 2019 - lees meer ...

Projectmanager nieuwbouw (36 uur), Amsterdam

Amsterdam - Real Estate Recruiters

-Je bent verantwoordelijk voor het onderwerp & realisatie (tot en met in exploitatie name) van woningbouwprojecten (nieuwbouw en renovatie); -Je bent vanaf de ontwerpfase betrokken bij de projecten en verantwoordelijk voor de technische kwaliteit en realisatie binnen het afgesproken bouwbudget en planning; -Op bouwtechnisch vlak adviseer en ondersteun je de ontwikkelingsmanagers, die verantwoordelijk zijn voor het gehele project vanaf initiatieffase tot en met de realisatie; -Je stuurt de in- en externe partijen aan die nodig zijn voor het ontwerp & realisatie van jouw projecten, verbindt deze met elkaar en zorgt door een efficiëntie samenwerking; -Je coördineert alle voorkomende fasen binnen diverse grote en kleine projecten waarbij je zorgdraagt voor de informatiestromen van en naar de opdrachtgever; -Je handelt vragen en klachten van huurders tijdens de realisatie- en in exploitatie name fase adequaat af, waarbij de klant centraal staat.

7 Mei 2019 - lees meer ...

Projectleider bouwkundig (36 uur), Woningcorporatie te Amsterdam

Amsterdam - Real Estate Recruiters

-Je actualiseert het inhoudelijke gedeelte van de meerjarenonderhoudsbegroting en stelt de daarbij behorende budgetten voor het planmatig onderhoud vast; -Je adviseert binnen de afdeling zowel product- als gebiedsgericht over het technisch beheer in bestaande bouw en nieuwbouw; -Je coördineert alle voorkomende fasen van onderhoudsprojecten binnen het gestelde budget waarbij je zorgdraagt voor de informatiestromen van en naar de opdrachtgever; -Je ondersteunt dagelijks onderhoud bij ingewikkelde onderhouds- en klachtenkwesties; -Je neemt deel aan en/of initieert overleggen met betrokkenen over de gebruik(s)kwaliteit, veiligheid, planning en kosten van de onderhoudsvraagstukken binnen het planmatig onderhoud programma; -Je coördineert inspecties, het opstellen van werkomschrijvingen, werkpakketten en opdracht richting derden, binnen beleidskaders en het budget van de opdrachtgever(s); -Je bewaakt de naleving van de gemaakte afspraken en acties tijdens de voorbereiding, uitvoering en nazorgfase van het project en voor de afhandeling van vragen en klachten binnen de vastgestelde termijn.

7 Mei 2019 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

6 Mei 2019 - lees meer ...

Werkvoorbereider Bouw | Carré Bloemendaal

Bloemendaal - Building Heroes

Als Werkvoorbereider kom je te werken in een enthousiast team en ben je verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van de nieuw te bouwen stadvilla's binnen het project Carré van Bloemendaal. Je werkt nauw samen met meerdere interne afdelingen en weet altijd de juiste prioriteiten te stellen. Je bent een ster in plannen en staat bekend om jouw accurate handelen en technische kennis. Jij zorgt ervoor dat de inkoop wordt voorbereid en daarbij ook de bijbehorende budgetplanning in orde is. Je controleert tekeningen, bewaakt de planning en zorgt ervoor dat LEAN-principes binnen het project geïntegreerd wordt. De mogelijkheid bestaat om vanuit het kantoor in Amersfoort te werken, maar indien gewenst kan je ook op het project in Bloemendaal zelf werken. 

6 Mei 2019 - lees meer ...

Projectleider Bedrijfshuisvesting | Modern bouwbedrijf

Tilburg - Building Heroes

Als ervaren Projectleider denk jij oprecht mee met de klant. Samen met je team geef jij vorm aan de veranderende klantvraag in Nederland. Naast de coördinatie, de overall planning en het bewaken van de van de voortgang ben je in staat om onderaannemers en leveranciers te selecteren en te contracteren. Je geeft sturing en leiding aan je projectteam waarin je met jouw kennis en ervaring verschillende collega's ondersteunt. Door jouw coördinatie, coaching en inspiratie weet jij het beste uit individuen en de teams te halen. Jij voelt precies wat de opdrachtgever belangrijk vindt en je verbetert processen en methodieken continue om de klanttevredenheid hoog te houden. Daarnaast ben jij in contact met verschillende stakeholders en weet jij commerciële kansen te signaleren en benutten. 

6 Mei 2019 - lees meer ...

Personeelscoördinator Noord-Oost Nederland

Nieuwegein - BAM Groep N.V., Koninklijke

Zorg jij voor een optimale bezetting van vaklieden op onze projecten door vraag en aanbod op elkaar af te stemmen? Ben jij voor vaklieden het aanspreekpunt voor HR zaken? Lees dan snel verder. Wat ga je doen? Als personeelscoördinator zorg je voor de capaciteitsplanning van vaklieden (monteurs/timmerlieden), zodat de verschillende projecten in het land doorgang kunnen vinden. Daarnaast ben je, samen met de leidinggevenden, vaak het eerste aanspreekpunt voor de vaklieden voor alle HR gerelateerde vragen; bijvoorbeeld vragen over verlof, ontwikkeling of verzuim. Voor jou is geen dag hetzelfde en het is jouw doel om snel en optimaal te voorzien in capaciteitsvragen voor de projecten. Je haalt de vraag op bij de projecten en je weet precies wat de projectleiders nodig hebben. Je onderhoud contact met de verschillende leidinggevenden in het land, interne en externe leveranciers en jouw directe collega’s van het BAM Bouw Collectief. Je overziet jouw unit’s/regio’s en schat in wat er waar nodig is om de capaciteitsplanning rond te krijgen. Taken en verantwoordelijkheden: je bent partner voor management over alle mogelijke vraagstukken voor de inzet van vaklieden; coördineren van overplaatsingen of uitlenen/ inlenen van vaklieden van en naar andere werklocaties dan wel projecten. Je stuurt op het efficiënt indelen van ploegen, op basis van competenties en afstand woon-werk om de kostprijs te verlagen en productiviteit te verhogen; onderhouden van een intern en extern netwerk; opstellen en analyseren van rapportages over capaciteit; Samen met de HR Business Partners en jouw collega’s van het BAM Bouw Collectief werk je aan de ontwikkeling en uitvoering van thema’s, zoals toekomstige kernbezetting, scholing en ontwikkeling, beoordeling/ functioneren, kwalitatieve en kwantitatieve instroom, leerlingen en leermeesters. Het team bestaat uit 6 andere collega’s, waar je nauw mee samen werkt. Jullie zien elkaar twee keer per week in Nieuwegein. We zoeken een collega die zich gaat richten op de projecten in Noord-Oost Nederland, waardoor je de andere dagen op locaties in Noord-Oost Nederland zal zijn. We zoeken een collega voor 32 tot 40 uur per week.

6 Mei 2019 - lees meer ...

Automonteur

Nijkerk - Vakgarage Autoplus

Automonteur Vakgarage Autoplus - Nijkerk Kom bij ons 4 dagen werken en ontvang een fulltime salaris! Functie Omschrijving Binnen ons team is een vacature ontstaan voor automonteur / autotechnicus. Je gaat als automonteur/ autotechnicus voor ons aan de slag in Nijkerk. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit de controle van voertuigen op algemene toestand, het signaleren van gebreken, uitvoeren van reparaties, onderhoudswerkzaamheden.

6 Mei 2019 - lees meer ...

Bouwkundig Adviseur, Fulltime

Bergen op Zoom - Real Estate Recruiters

Ben jij technisch onderlegd en altijd op zoek naar accurate oplossingen? Zoek jij een functie waarin je administratie, objectbezoeken en informatievoorziening kunt afwisselen? Ben je ondernemend en ga je zelfstandig te werk? Dan zoeken wij jou! Ter aanvulling van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een Bouwkundig Adviseur. In de functie van Bouwkundig Adviseur krijg je een grote mate van vrijheid en ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van een groot aantal schoolgebouwen in samenwerking met het team. In deze functie ben je letterlijk altijd in beweging. De werkzaamheden omvatten een landelijk dekkingsgebied. Momenteel ligt het zwaartepunt in Zuid- en West-Nederland. Dit is wat je o.a. doet: -Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor je eigen portefeuille van schoolbesturen en overige externe partijen; -je bereidt jaarlijkse onderhoudsplannen en jaarbegrotingen voor; -je bereidt aan derden opgedragen onderhoudswerken voor, begeleidt deze en voert de oplevering uit; -je bereidt (renovatie) projecten voor; -je vraagt offertes aan en beoordeelt deze; -je controleert facturen en onderhoudscontracten. Dit is wie jij bent: -Je bent een echte teamspeler die onderlinge samenwerking opzoekt en gebruik weet te maken van de competenties van je collega’s; -je bent communicatief vaardig en staat stevig in je schoenen; -je bent altijd op zoek naar slimme en accurate oplossingen; -je bent ondernemend en je hebt altijd ideeën ter verbetering; -je bent gefocust op kwaliteit en hebt een klantgerichte houding.

6 Mei 2019 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

5 Mei 2019 - lees meer ...

Junior Calculator | Ontwikkelende aannemer

Amersfoort - Building Heroes

Als jij graag snel stappen zet om als calculator het verschil te maken zit je hier op je plek! Aan de hand van je ervaren collega's word jij snel een ster in het vak. Bij dit bedrijf wordt de verbinding met mensen op basis van hun ambities en kwaliteiten en het maakt dus ook niet uit als je nog veel moet leren. Je krijgt bijna alles mee van het project. Dit komt omdat je al vanaf de SO-fase tot en met de nacalculaties betrokken bent bij het project. Je bent verantwoordelijk voor de cijfermatige kant van het project en denkt mee in de uitvoeringsfase. Je toetst contractdocumenten, voorwaarden en risico's en signaleert kansen. Je projecten zijn erg divers en je houdt jezelf bezig met werken in de utiliteitsbouw, woningbouw, renovatie- en verduurzamingsprojecten. Jij kiest zelf hoe je jouw week indeelt en als je het fijn vindt om een dag thuis te werken , zodat je jezelf volledig kunt focussen, dan doe je dat gewoon! Je komt terecht op een afdeling met 3 andere calculators die graag zien dat hun team versterkt wordt met een leergierige professional. Deze 3 calculators nemen jou mee in de wereld van de calculatie. Daarnaast neemt de hoofd planvoorbereiding jou ook bij de hand en jou razendsnel naar een nog hoger niveau tillen. Vind je het leuk om een tijd mee te draaien met andere afdelingen, dan word je daarin alleen maar aangemoedigd.

4 Mei 2019 - lees meer ...

Coördinator van de werkvoorbereiding voor de grootste bouwput van 2019 in groningen

Groningen - Bouwselect

Voor dit project gaan wij meehelpen om de projectorganisatie vorm te geven. Wij zijn nu op zoek naar 2 coördinatoren voor de werkvoorbereiding die elk 1 projectteam aansturen. Als Coördinator op dit project werk je nauw samen met de Projectleider en heb je enkele Werkvoorbereiders (senioren en junioren) onder je die je aanstuurt en begeleidt. Uiteraard ben je inhoudelijk volledig betrokken met het werk en de materie maar de grootste uitdaging en focus ligt op de coördinatie en overview van alle werkzaamheden van de Werkvoorbereiders onder je.

4 Mei 2019 - lees meer ...

Filteren