3836 vacatures gevonden

Werkvoorbereider Woningbouw (32-40 uur)

Regio Amsterdam - Propylon

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de begeleiding van diverse (grootschalige) bouwprojecten. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde doelstellingen. Om deze doelstellingen te behalen stel je planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema's op en zorg je voor de inkoopvoorbereiding. Je beoordeelt eveneens leveranciers en zorgt ervoor dat de gegevens voor de financiële bewaking en de afhandeling van projecten kloppen. Ook het signaleren en berekenen van meer- en minderwerk behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Tot slot controleer, registreer en distribueer je documenten. Als werkvoorbereider werk je in beginfase vanaf kantoor. Zodra het heien er op zit werk je vanuit het ketenpark.

Vandaag - lees meer ...

Commercieel Medewerker Binnendienst

Koudekerk aan den Rijn - VAKO Transport Systems

Wil jij bijdragen aan de verdere groei van onze organisatie? Zoek jij een commerciële uitdaging? Werk jij graag in een klein en hecht team? Wij zijn op zoek naar een topper om ons team te versterken: Commercieel Medewerker Binnendienst (+/- 24 uur) Bedrijfsomschrijving VAKO Transport Systems B.V. ontwerpt en produceert kwalitatief hoogwaardige afdeksystemen en diverse container laad- en lossystemen, zowel stationair als mobiel en levert deze aan klanten in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast ontwerpt en maakt VAKO hydraulische constructies die staal, aluminium of RVS bevatten voor vele uiteenlopende doeleinden, bijv. DIN-platen. Door deze diversiteit aan projecten werkt VAKO voor veel verschillende branches, zoals land- en tuinbouw, grond-, weg- en waterbouw, afvalverwerking en bulk verwerkende industrie. Wat ga je doen? Als Commercieel medewerker binnendienst ben jij samen met onze Sales Manager het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten. Samen worden jullie verantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelstellingen. Je reageert op aanvragen welke of per telefoon of per mail binnenkomen. Je kan goed luisteren naar de klant en geeft gericht advies over onze verschillende producten. Aangezien onze klanten over de hele wereld gevestigd zijn, doe je dit in de Nederlandse, Engelse of in de Duitse taal. Je maakt offertes en volgt deze op. Ook ga je actief op zoek naar nieuwe klanten. Jij hebt de vaardigheid om nieuwe contacten te leggen en deze te onderhouden. Je werkzaamheden omvatten onder andere: Relatiebeheer; Acquisitie; Maken en opvolgen van offertes/opdrachtbevestigingen; Diverse administratieve werkzaamheden; Organiseren beurzen. Wat verwachten we van jou? Commercieel sterk door ervaring en/of opleiding (minimaal MBO-opleiding); Affiniteit met techniek; Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift; Beheersing van de Duitse taal is een pré; Dienstverlenende en klantgerichte instelling; Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken; Goede beheersing van Microsoft Office; In het bezit van rijbewijs B. Wat bieden we jou? Werken in een super enthousiast team en een informele werksfeer; Een salaris dat afhankelijk is van je ervaring en opleiding; De mogelijkheid om cursussen te volgen; Bij goed functioneren bieden we je een vast contract; Arbeidsvoorwaarden volgens CAO kleinmetaal. Klinkt dit als een geweldige kans voor jou? Stuur dan je CV en motivatie naar Mariska Wulffers via [email protected] of bel naar 071-3410705. We kijken er naar uit om van je te horen!

Vandaag - lees meer ...

Junior KAM Medewerker

Breda - Building Heroes

Als Junior KAM medewerker kom je te werken op een KAM afdeling bestaande uit een Manager KAM, 2 veiligheidskundige, 1 KAM coordinator en 3 BREEAM experts. Je inventariseert bij de verschillende afdelingen wat er is veranderd o.g.v. KAM, wat er verbeterd moet worden en waar de behoefte ligt en maakt hiervan een PVA voor de KAM Manager. Daarnaast doe je interne audits en door jouw basis kennis van ISO ga jij continu op zoek naar verbeteringen. Tot slot ben jij ondersteunend aan interne projecten die het KAM beleid naar een hoger plan tillen en ondersteun je jouw team met administratieve taken.

Vandaag - lees meer ...

Projectleider Service en Onderhoud

Vlissingen - Building Heroes

Als Projectleider Service & Onderhoud ben je verantwoordelijk voor een soepel verloop van gehele projecten van begin tot eind. Je bent als Projectleider Service & Onderhoud een belangrijke schakel tijdens het gehele projectproces. Naast het feit dat je het aanspreekpunt bent voor opdrachtgevers en de woningcorporaties stuur je ook de uitvoerders, werkvoorbereiders en onderaannemers aan. Binnen de rol van Projectleider Service & Onderhoud heb je een uiteenlopende functie waarbij je de voortgang, planning en budget ten allen tijden bewaakt en tegelijkertijd alle processen soepel laat verlopen. Samen met de Manager en eigenlijk het hele team ligt jouw focus op het tevreden stellen van de klant en een kwalitatief hoog eindproduct leveren.In een notendop zullen jouw taken en verantwoordelijkheden het volgende zijn: De voortgang, kwaliteit en de gemaakte afspraken bewaken;Coördineren, coachen en inspireren;Een bijdrage leveren in de acquisitie van nieuwe opdrachten;Tijdens het voortraject in diverse bouwmethodieken duiken en onderscheidende, klantgerichte en winnende oplossingen bedenken;Trends en ontwikkelingen in de markt volgen hier het team en organisatie in meenemen;Financieel, technisch en inhoudelijk verantwoordelijk zijn voor het project waar je aan werkt.

Vandaag - lees meer ...

Teamleider DDO & Mutatie

Vlissingen - Building Heroes

Als Teamleider DDO & Mutatie ben jij dé schakel tussen verschillende teams en de bedrijfsleider. Hierbij ben je ook het aanspreekpunt voor de verschillende opdrachtgevers. Als teamleider heb je een modern CMS waarbij je financiële status analyseert en de projectleiders hiermee voedt en handvatten tot verbetering aanreikt. Dit maakt je geen manager met (rode) pen, je bent een mensen-mens en staat midden in het bedrijf. Je coacht, motiveert en inspireert. Hiernaast houdt je ook i terne workflows en processen strak in de gaten waarbij je continu naar verbetering op zoek gaat en deze implementeert. Niet als uitgangspunt maar als doel.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit, de bewaking en de vastlegging hiervan. Tot slot houdt je functioneringsgesprekken welke je vastlegt en opvolgt zodat mensen worden uitgedaagd en beter worden. Breng jij onze opdrachtgever naar een nieuw niveau? Dan zoeken wij jou.

Vandaag - lees meer ...

Traineeship Werkvoorbereider - Prefab

Eindhoven - Building Heroes

Jij krijgt de kans om bij een van de grootste modulaire bouwers van Nederland aan de slag te gaan. Deze keer is het niet nodig om jarenlange ervaring te hebben om mee te draaien bij een toonaangevende organisatie, want je krijgt intensieve begeleiding door je ervaren collega. De werkvoorbereiding bij deze organisatie kent 2 kanten. Werkvoorbereiding projecten en werkvoorbereiding productie. In dit traineeship kom jij bij beide afdelingen te werken om zo te kijken wat het beste bij jou past en waar je hart sneller van gaat kloppen. Door de goede begeleiding van je ervaren collega kan jij snel stappen gaan maken in je carrière en krijg je de mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.Jouw werkzaamheden in dit traineeship zijn onder andere het maken van tekeningen voor de units,  het controleren en het bewaken van de tekeningen. Jij levert de juiste informatie aan de fabriek. Je schakelt veel intern en zoekt je collega’s op om te sparren over je werkzaamheden.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider | Renovatie & Onderhoud | Amersfoort

Amersfoort - Building Heroes

Als Werkvoorbereider bij deze toonaangevende renovatie- en onderhoudsbedrijf, speel je een centrale rol in het succes van hun projecten. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt plannen, organiseren en coördineren van renovatiewerkzaamheden.Samen met projectleiders, uitvoerders en vakmensen werk je nauw samen om projecten op tijd en binnen budget te voltooien. Je stelt gedetailleerde projectplannen op, beheert budgetten en coördineert inkoopactiviteiten. Het opstellen van technische documenten en zorgen voor kwaliteitsborging behoren tot je taken. Je rapporteert regelmatig over projectvoortgang aan het management en klanten.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider | Renovatie | Utrecht

Utrecht - Building Heroes

In de rol van Werkvoorbereider voor renovatie- en onderhoudsprojecten in de regio Utrecht ben jij verantwoordelijk voor de grondige voorbereiding en planning van projecten met een omvang tot 20 miljoen euro. Jij bent de drijvende kracht achter het coördineren van alle pre-executiefases, waaronder inkoop, kwaliteitscontrole, en projectplanning. Je ondersteunt het projectteam en speelt een cruciale rol bij het realiseren van hoogwaardige renovatie- en onderhoudsoplossingen in deze diverse en dynamische omgeving.

Vandaag - lees meer ...

Medior | Uitvoerder | Nieuwbouw

Woerden - Building Heroes

Als Uitvoerder in de nieuwbouw, ben je verantwoordelijk voor het coördineren en leiden van de bouwwerkzaamheden op diverse projecten. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden volgens de planning verlopen en voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Je speelt een cruciale rol in het succesvol afronden van de nieuwbouwprojecten, waarbij je een belangrijke schakel bent tussen het management en de uitvoerende teams op de bouwplaats. Je krijgt de kans om je leiderschaps- en organisatievaardigheden te laten zien in een stimulerende en dynamische werkomgeving.

Vandaag - lees meer ...

Applicatiebeheerder GIS

Rotterdam - Voort

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste en proactieve Functioneel Applicatiebeheerder die graag de touwtjes in handen neemt. In deze rol krijg je de kans om de regie te voeren over diverse assetregistratiesystemen en een cruciale rol te spelen in het optimaliseren van de digitale processen. Wat ga je doen? Overzicht behouden: Jij bent de meester van de diverse assetregistratiesystemen, waarbij je zorgt voor een gestructureerd overzicht en efficiënte werking.Monitoring: Actieve en passieve monitoring behoren tot jouw takenpakket. Jij bent alert op incidenten en grijpt direct in om problemen op te lossen, voornamelijk gericht op gebruikerservaring.Incidentmanagement: Als troubleshooter ben je de held die incidenten oppakt en oplost, waardoor gebruikers zonder haperingen kunnen blijven werken.Communicatie en leveranciersmanagement: Je fungeert als de spil tussen ons team en de applicatieleveranciers. Bij tweedelijns incidenten, updates en meer ben jij de contactpersoon die de communicatie vlekkeloos laat verlopen.Functionaliteiten deployen: Met jouw innovatieve geest draag je bij aan de groei van onze systemen door nieuwe functionaliteiten voor te stellen en succesvol te implementeren.Documentatie up-to-date houden: Als hoeder van kennis zorg je ervoor dat procedures, werkinstructies en andere relevante documentatie altijd actueel zijn en makkelijk toegankelijk op onze Wiki.Testplannen opstellen en uitvoeren: Je neemt de leiding in het ontwikkelen en uitvoeren van testplannen voor nieuwe functionaliteiten, waarmee je de betrouwbaarheid en prestaties van onze systemen waarborgt.Samenwerken in een Agile omgeving: Als teamspeler werk je nauw samen met collega's, waaronder andere functioneel applicatiebeheerders en technisch applicatiebeheerders. Actieve deelname aan Scrum events en het gezamenlijk streven naar sprintdoelen zijn hierbij essentieel.

Vandaag - lees meer ...

Business Analist GIS

Rotterdam - Voort

Ben jij de analytische kracht die onze opdrachtgever zoekt? Als Business Analist speel je een cruciale rol in het ontrafelen van technische behoeften en vertaal je ze naar concrete oplossingen. Jouw expertise is onmisbaar in het nauwe samenspel met diverse stakeholders, waaronder interne klanten, gebruikers, teamleden, andere teams en ontwikkelaars. Wat maakt deze rol zo uitdagend? Focus op Assetmanagement: Je richt je met name op applicaties en diensten die de spil vormen in het beheer van Assets in het kernproces van onze opdrachtgever. Dit omvat ondersteuning voor monteurs bij buitenwerkzaamheden, zoals het lokaliseren van leidingen op de kaart. Wat ga jij concreet doen? Analyseren en Documenteren: Identificeer, analyseer en documenteer de functionele behoeften van bestaande en nieuwe applicaties.Vertalen naar Technische Specificaties: Zet functionele vereisten om in heldere technische specificaties voor ontwikkelaars en IT-teams.Samenwerken met Belanghebbenden: Werk samen met belanghebbenden om bedrijfsprocessen te begrijpen en te optimaliseren.Impactanalyses en Advies: Voer impactanalyses uit en adviseer over de technische haalbaarheid en risico's van voorgestelde oplossingen.Beheren van Documentatie: Stel de documentatie op en beheer functionele en technische specificaties.ICT-beleid Waarborgen: Zorg ervoor dat oplossingen in lijn zijn met het ICT-beleid in samenwerking met informatiemanagers, architecten en security-specialisten.

Vandaag - lees meer ...

Projectleider

Regio Arnhem - Propylon

Als projectleider coördineer en controleer je op functioneel gebied de werkzaamheden van de werkvoorbereider alsmede de uitvoerder en geef je leiding aan het uitvoeringsteam aan de aan jouw toegewezen bouwprojecten. Daarnaast draag je bij aan de verdere uitvoering van het personeelsbeleid, rapporteer je periodiek aan de directie inzake financiële projectprognose en voortgang. Je signaleert afwijkingen en onderneemt hierop actie, je ziet toe op de naleving van het projectkwaliteitsplan en je neemt maatregelen om de voortgang in werkvoorbereiding en uitvoering te waarborgen. Ook behoort het monitoren van de inkoop tot je werkzaamheden.

Vandaag - lees meer ...

Projectleider Constructeur

Arnhem - Kracht Recruitment

De organisatie zoekt we een projectleider met expertise in zowel renovaties en transformaties van bestaande panden als nieuwbouwprojecten. Ze zijn op zoek naar een zelfstandige projectleider met minimaal 10 jaar ervaring voor een werkweek van 32 tot 40 uur. De rol omvat zowel interne als externe coördinatie en het ontwerpen van bouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw, variërend van eenvoudig tot middelgroot. Daarnaast houdt de functie het volgende in: - Ontwerpen van beton-, staal- en houtconstructies; - Toezicht houden op en structureren van projectvoortgang en resultaten; - Leiden van de projectorganisatie; - Ondersteunen bij detailengineering; - Onderzoeken van constructieve mogelijkheden bij bestaand vastgoed; - Vertegenwoordigen van de belangen van alle betrokken partijen; - Bijdragen leveren aan adviesopdrachten op het gebied van materialen, middelen, funderingen en voorzieningen.

Vandaag - lees meer ...

Planvormer Renovatie en Verduurzaming

Heerenveen - Kracht Recruitment

Als Planvormer Renovatie en Verduurzaming werk je aan omvangrijke en uitdagende renovatie- en verduurzamingsprojecten voor diverse opdrachtgevers, voornamelijk woningcorporaties. Jij bent het aanspreekpunt in het voortraject en analyseert de vraag van de opdrachtgevers om samen strategische oplossingen te ontwikkelen. Je staat aan de basis van projecten, ontwikkelt scenario's en innovatieve plannen. Verder ben je bezig met: - Het bedenken van alternatieven om projecten op de meest effectieve en kwalitatieve manier vorm te geven; - Toetsen van wensen en klantbehoeftes; - Werkt nauw samen met met het team van ketenpartners, projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder en bewonersconsulente; - Je zorgt je voor succesvolle projecten waarbij jouw bouwkundige expertise een essentiële bijdrage levert.

Vandaag - lees meer ...

Field Service Engineer

Oostrum - Kracht Recruitment

Als Internationaal Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen op mechanisch, elektrisch en besturingstechnisch gebied. Daarnaast voer je optimalisaties door op locatie bij bestaande klanten. Daarbij houd je gedurende je werkzaamheden klant en collega op de hoogte van ontwikkelingen en bewaak je klanttevredenheid. Je mag uitgaan van de volgende taken en verantwoordelijkheden: - Oplossen van storingen; - Meedenken en meewerken aan optimalisaties; - Analyseren van de technische processen; - Op de hoogte houden van klant en collega; - Verzorgen van de nodige rapportage.

Vandaag - lees meer ...

Werkvoorbereider Duurzaamheid GWW

Amsterdam - Kracht Recruitment

Als Werkvoorbereider Duurzaamheid GWW krijg jij een uitdagende rol waar jij de voorbereiding realiseert op variërende duurzame projecten in de GWW. Hierin loop jij mee in het proces van tender tot en met oplevering. Binnen deze rol heb jij de mogelijkheid om met verschillende niveaus in het bedrijf te communiceren. Jij geniet van aanzienlijke vrijheid bij het invullen van je werkdag, waarbij jij je bezighoudt met diverse verantwoordelijkheden, waaronder: - Het opstellen en beheren van gedetailleerde werkplannen; - Actief beheren van het onderhoudsbudget; - Organiseren en coördineren van de inkoop van materieel, materiaal en onderaannemers; - Plannen en organiseren van alle benodigdheden voor projecten; - Projectleiders adviseren in de wijzigingen van de uitvoeringsplannen.

Vandaag - lees meer ...

Senior Werkvoorbereider Nieuwbouw

Nijmegen - Kracht Recruitment

Als Senior Werkvoorbereider ben je een cruciale schakel in het projectteam. Je zorgt voor een gedegen voorbereiding van bouwprojecten, waarbij je oog hebt voor detail, kostenbeheersing en planning. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de werkplannen, het aanvragen van vergunningen en het coördineren van de benodigde materialen en middelen. Daarnaast speel je een sleutelrol in het bewaken van de voortgang en het signaleren van eventuele knelpunten. De taken en verantwoordelijkheden die bij jouw rol horen zijn: - Opstellen en beheren van gedetailleerde werkplannen en planningen; - Coördineren van vergunningsaanvragen en bouwvergaderingen; - Inkoop van materialen en het bewaken van het budget; - Aansturen en begeleiden van junior werkvoorbereiders en onderaannemers; - Bewaken van kwaliteit, veiligheid en milieuaspecten op de bouwplaats; - Signaleren en oplossen van eventuele knelpunten in de voorbereidingsfase; - Rapporteren aan de Projectmanager en fungeren als aanspreekpunt voor stakeholders.

Vandaag - lees meer ...

Uitvoerder Innovatieve Spoorbouw

Utrecht - Kracht Recruitment

Als Uitvoerder Innovatieve Spoorbouw ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van diverse innovatieve spoorprojecten. Jij houdt je bezig met kleine tot grote opdrachten in de vernieuwing en nieuwbouw. Hierin staat veiligheid en efficiëntie centraal. Jij schakelt met diverse lagen in het bedrijf om het project naar een succes te tillen. Verder houd jij je bezig met de volgende taken: - Jij analyseert begrotingen, werkopdrachten en projectplanningen grondig en voorziet projectleider van advies; - Het opstellen van begrotingen en planningen; - Jij houdt toezicht op projectmatige revisies, reparaties en wijzigingswerkzaamheden aan de bovenleiding spoorbaan; - Het aansturen van de ploegen en monteurs; - Het afstemmen van de werkzaamheden met collega's, projectleiders en opdrachtgevers.

Vandaag - lees meer ...

Omgevingsmanager Duurzame Projecten

Amsterdam - Kracht Recruitment

Als Omgevingsmanager Duurzame Projecten vervul jij een sleutelrol bij het zorgvuldig managen van alle omgevingsaspecten binnen uitvoeringsprojecten. In nauwe samenwerking met het kernteam neem jij de leiding over een gespecialiseerd team van conditioneringsexperts. Jouw rol is van essentieel belang voor het handhaven van een positieve en constructieve relatie tussen het project, de omgeving en de betrokken stakeholders. In deze functie houd jij je bezig met: - Beantwoorden van vragen van stakeholders; - Deelnemen aan integrale risicosessies en input leveren voor het beheersen van risico's met betrekking tot de omgeving en de conditionering; - Actief betrokken zijn bij kernteamvergaderingen om samen oplossingen te vinden voor problemen die voortkomen uit vergunningsvoorwaarden en werkvoorbereiding; - Reviewen van EMVI-plannen om de effectiviteit van de voorgestelde plannen te beoordelen; - Leidinggeven aan een team van specialisten voor diverse conditioneringsaspecten.

Vandaag - lees meer ...

Kostenadviseur Utiliteitsbouw Bouwadviesbureau

Amsterdam - Kracht Recruitment

Als kostenadviseur ga jij met vijf belangrijke pijlers aan de slag. Enerzijds ben je bezig met analyses maken en de daaropvolgende adviezen uit te brengen aan klanten. Daarnaast coördineer je ook adviesopdrachten en bewaak je voortgang van projecten. Je zorgt voor efficiënte werkprocessen en zit projectoverleggen voor. Om het binnenhalen van nieuwe prospects en projecten pleeg je acquisitie en lever je een bijdrage aan het acquisitieplan. Binnen de organisatie lever je een essentiële bijdrage aan het kennismanagement en de kennisoverdracht onderling. Je bent bezig om de business unit te ontwikkelen en stelt nieuwe USP's en targets vast.  Naast dit alles ben je tevens een vraagbaak voor collega's en lever je een bijdrage aan de innovatie en productontwikkelingen. - Het maken van kostenramingen in de gehele bouwcyclus; - Jouw opdrachtgevers voorzien van bouweconomische adviezen; - Het onderhouden van relaties met opdrachtgevers, gemeenten, aannemers en andere betrokkenen; - Het doornemen van calculaties met hoofd calculatie.

Vandaag - lees meer ...

Projectmanager Bouwmanagement

Veldhoven - Kracht Recruitment

Als projectmanager ben je bedreven in het vinden van een uitgebalanceerde aanpak, waarbij je evenwichtig aandacht schenkt aan de opdrachtgever, jouw projecten en het team. Je toont flexibiliteit door het ene moment aan tafel te zitten met een opdrachtgever en het volgende moment een vakinhoudelijk gesprek te voeren met een aannemer over zaken als meer- of minderwerk. Je beheert het gehele project volgens de principes van GOTIK. Daarnaast omvat jouw rol de volgende verantwoordelijkheden: - Volledige verantwoordelijkheid voor het realiseren van projecten, vanaf het opstellen van het Programma van Eisen; - Actief klantcontact onderhouden en relaties onderhouden met diverse stakeholders; - Leidinggeven aan het projectteam en afstemmen met de opdrachtgever; - Beheren van contracten, rapporteren, plannen en controleren, en het tijdig signaleren van afwijkingen; - Waarborgen van kwaliteit en veiligheid; - Sturing geven aan de GOTIK-aspecten.

Vandaag - lees meer ...

Bewonersbegeleider Renovatie Projecten

Venlo - Kracht Recruitment

In deze veelzijdige rol ben je betrokken bij grootschalige renovatieprojecten in de regio; jij zorgt ervoor dat een project soepel verloopt door dagelijks bezig te zijn met efficiënt delen van kennis met collega's via end-to-end samenwerking. Daarbij ben je: - Betrokken zijn bij elkaars werk en communiceren met bewoners over verwachtingen en doelen; dit is van groot belang voor een succesvolle uitvoering van het project; - Uitvoeren van huisbezoeken om relevante informatie te verzamelen en bewoners mondeling en schriftelijk te informeren over het planningsvervolg; hierdoor waarborgen we transparante communicatie met alle betrokkenen; - Op de juiste wijze benaderen van bewoners met luister- en empathisch vermogen; dit bevordert een positieve interactie en klanttevredenheid; - Bewaken van het overzicht en belang van het grotere geheel zonder details te verliezen; zo garanderen we een gestroomlijnde projectaanpak; - Fungeren als aanspreekpunt voor bewoners tijdens voorbereiding en uitvoering van groot onderhouds- en renovatieprojecten; dit versterkt de vertrouwensband en efficiënte communicatie; - Effectief communiceren met opdrachtgevers, bewoners en het projectteam; dit draagt bij aan een succesvolle afronding van het project; - Omgaan met weerstand van bewoners en omzetten naar positieve interacties; hierbij komt diplomatie en tact goed van pas; - Zorgvuldig overdragen van bewonersinformatie naar het projectteam als schakel tussen beide; dit zorgt voor een naadloze informatiestroom en samenwerking; - Zorgen voor klanttevredenheid met klantgerichte benadering en zorgvuldige communicatie; dit staat centraal in onze bedrijfsfilosofie en bedrijfsvoering.

Vandaag - lees meer ...

Inkoper Bouwtechnisch Productie Bedrijf

Gorinchem - Kracht Recruitment

Je gaar bezig met het beheren van alle materialen die nodig zijn voor de projecten, van het opstellen van (raam)contracten tot het beheren van levertijden en financiële afwikkelingen. Daarnaast ga je: - Dagelijks contact onderhouden met (internationale) leveranciers; - Maken van prijsafspraken en onderhandelen over kwaliteit, levertijden en condities; - Monitoren van prijsontwikkelingen in de markt en tijdig anticiperen op veranderingen; - Bijdragen aan de optimalisatie van de projecten en hierin je invloed uitoefenen; - Fungeren als waardig sparringpartner voor de Projectleiders, Engineers, Productieleiders en MT.

Vandaag - lees meer ...

Junior Projectmanager COA

Rotterdam - Kracht Recruitment

Als Projectmanager COA en medewerker van het leadsbureau hou jij je bezig met de veranderende behoefte aan opvangcapaciteit. Dit wordt vertaald naar concrete opdrachten voor het realiseren van nieuwe locaties. Jij vindt potentiële nieuwe locaties en schouwt deze op kansrijkheid. Hierna ga je met gemeenten in gesprek om draagvlak te creëren en te kijken of het project binnen kaders kan worden gerealiseerd.  Jouw hoofdtaken zijn als volgt: - Potentiële nieuwe locaties zoeken en invulling geven voor de werkzaamheden met betrekking tot het leadsproces; - In samenwerking met de portefeuillemanager zorgen voor up-to-date inzicht in de ontwikkeling van de portefeuille; - Aannemen en afschrijven van leads; - Verzamelen en beoordelen van informatie; - Uitvoeren van online en fysieke schouw voor haalbaarheid van het project; - Creëren van draagvlak bij stakeholders als o.a. gemeenten; - Betrokken bij de eerste fases van het bouwproject; 

Vandaag - lees meer ...

Service Monteur

Leeuwarden - Kracht Recruitment

Als servicemonteur binnen het bedrijf in de regio Leeuwarden ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de optimalisatie van diverse elektrotechnische en werktuigkundige installaties. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de gebouwgebonden installaties naar behoren functioneren bij verschillende klanten in de omgeving. De specifieke klantengroep waarop je wordt ingezet, varieert en kan bestaan uit particulieren, scholen, zorginstellingen, brandweerkazernes, ijshallen, kantoorgebouwen en rechtbanken. Deze diversiteit hangt af van je ervaring, specialisatie en ambities, en wordt bepaald door het team waarin je wordt ingedeeld. Daarnaast behoren de onderstaande taken tot de verantwoordelijkheden: - Inspecteren, oplossen van storingen en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan elektrotechnische en werktuigkundige gebouwgebonden installaties; - Werken aan duurzame gebouwinrichting en toekomstbestendige installaties; - Bieden van uitstekende service en gedegen advies aan onze klanten; - Vastleggen van bevindingen in onze systemen.

Vandaag - lees meer ...

Filteren