4006 vacatures gevonden

Projectleider

Heerenveen, Nederland - Voort

Je adviseert klanten over de impact van de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek, contractvormen en wet- en regelgeving. Je denkt mee aan oplossingen, maar je bent ook verantwoordelijk voor de implementatie ervan. Ontwerp, contractvorming, realisatie; jij bent de regisseur in het proces. Daarnaast ben je sterk in het onderhouden van contacten en zie je commerciële kansen bij bestaande en toekomstige relaties. In- en extern breng je partijen bijeen en geef je richting. Je bent een toegankelijk persoon die mensen en partijen weet te binden. Voor de opdrachtgever ben je het gezicht bij de klant, tegelijkertijd ben je ook de rechterhand van de klant. Een rol waarin jij met jouw flexibele houding, energieke optreden en gevoel voor commercie uitstekend uit de voeten kunt.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Junior constructeur

Assen - Voort

Wij bieden jou een uitdagende startersfunctie aan om je als junior constructeur bezig te houden met diverse (inter)nationale projecten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een ervaren constructeur. Met jouw kennis maak je deel uit van een enthousiaste groep collega’s die jou de kneepjes van het vak willen leren. Binnen onze adviesgroep werken wij in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten. De diversiteit van de projecten geeft jou de mogelijkheid om onder begeleiding door te groeien in het werkveld van jouw voorkeur. Denk bijvoorbeeld aan het (parametrisch) ontwerpen, het werken met BIM, specialistisch rekenwerk, forensic engineering etc.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Tendermanager

Deventer - Voort

Als Tendermanager ben jij verantwoordelijk voor het goed in kaart brengen en vertalen van de klantwensen. In deze rol sta je niet alleen voor. Samen met verschillende teams zorg jij ervoor dat alles in de puntjes is georganiseerd. Jij, samen met het tenderteam, overtuigt de klant dat de prijs, kwaliteit en het product overeenkomt met de verwachting of dit zelfs overtreft. Met het tenderteam bedenk je een strategie om het ontwerp en/of EMVI-plan te laten aansluiten op de vraag, maar ook hier zet je graag een stapje meer. Hiermee weet jij toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen te laten zien. In de rol van Tendermanager ben je constant bezig met het projectmatig aansturen van deze teams. Je bevraagt en daagt het team uit om met de beste inhoudelijke oplossingen te komen, die perfect aansluiten op de klantvraag. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de gekozen strategie en voor de aanbieding die de klant in handen krijgt. Jouw verantwoordelijkheden als Tendermanager: Aansturen projectteams van de afdeling planontwikkelingBehoudt van de opdrachtgeversrelatieBepalen van de juiste strategieScherp krijgen van de benodigde aanbiedingsstukken, zoals prijs, plan van aanpak, technische haalbaarheid, kwaliteit en planningZorgdragen voor een juridisch passend contractZorgdragen voor de tijdige en juiste inschakeling van in- of externe ondersteuning bij design- en engineering-activiteiten in samenwerking met Advies & Engineering.Het doen van risicoanalyses en -management met de taak om beheersmaatregelen te formuleren en deze over te dragen aan realisatieteams én erop toe te zien dat deze worden opgevolgd.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Programma Manager

Eindhoven - Voort

Je komt te werken voor de afdeling Training & Opleiding. Deze afdeling biedt één centraal loket voor het volgen van hoog kwalitatieve trainingen en opleidingen. Zij zijn voortdurend op zoek naar kwaliteitsverbetering en kostenoptimalisatie voor opleidingen en blijven hierbij scherp toezien op de match tussen wat er van hen gevraagd wordt en wat zij leveren. Je werkt nauw samen met collega's van de afdeling, maar ook met klanten en leden van diverse projectgroepen voor opleidingstrajecten.   Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van projectgroepen die gezamenlijk opleidingstrajecten opleveren voor de organisatie. Je coördineert het ontwikkeltraject tot en met de implementatie, en zorgt ervoor dat zowel de borging bij de afdeling als die bij de klant succesvol verloopt. Je wordt in eerste instantie verantwoordelijk voor twee grote ontwikkeltrajecten die van groot belang zijn voor de organisatie.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Administratief medewerker

Nieuwleusen - Voort

De vacature betreft een brede administratieve functie. De administratief medewerker zal zich bezig houden met het bijhouden en onderhouden van de materiaal webshop, administratie en planning van het te gebruiken materiaal, planning van het lokale wagenpark, administratie en planning van de externe inhuur en het bijhouden en begeleiden van transportstromen. De werkdagen zijn van 08.00 uur tot 17.00 uur.    Werkzaamheden Onderhouden van de webshop Bijwerken van de webshop Planning opstellen voor het lokale wagenpark Transportstromen beheren Planning opstellen voor het materiaal Verwerken van externe inhuur Beantwoorden van vragen vanuit de uitvoering

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider

Genemuiden - Voort

Als projectleider realiseer jij projecten tot een succesvol eind met de juiste bouwkundige kwaliteit. Je geeft leiding aan de betrokken medewerkers van het project en stimuleert en motiveert medewerkers op coachende wijze. Je bewaakt en controleert het project de kosten, de planning, de bezetting en het rendement en stuurt bij waar nodig bij. Je levert het project met een positief rendement op en waarborgt de continuïteit in klantrelaties.  Als projectleider wordt je in gezet op grote utiliteitsbouw werken met veel diversiteit. Denk aan de nieuwbouw en renovatie van bedrijfshallen, scholen, zorgcentra en appartementencomplexen. Per jaar draai jij een omzet tussen de € 10 - € 15 miljoen. De projecten zelf liggen tussen de € 4 - € 10 miljoen. Je draait meerdere projecten tegelijk, in de praktijk komt dit neer op één groot project en één kleiner project. Je bent 1 à 2 dagen per week op kantoor te vinden en de rest op de projecten. Je werkt vanuit de cloud dus inloggen op je laptop is zo gedaan.   

19 Maart 2020 - lees meer ...

Trainee BIM in Sittard

Sittard - Voort

Als trainee BIM in omgeving Maastricht ga jij aan de slag met het modelleren van projecten vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering. Dit doe je volgens het BIM protocol van jouw opdrachtgever. Dit protocol gebruik je ook voor de controle van modellen van externe partijen. De focus ligt hierbij op de volledigheid en juistheid van de modellen. Een goede communicatie met collega’s, klanten en adviseurs is een belangrijk aspect van je werk. Met de traineeship BIM leer jij alles over de BIM methodiek en hoe je hiermee werkt. Word een specialist in onder andere Revit Architecture, IFC en Revit Bouwkundig Content Creation! Of verdiep je in Revit, IFC, 3D modellen, Navisworks en BIM360. Zo kan jij je als trainee verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Trainee projectleider bouw Eindhoven

Eindhoven - Voort

Als trainee projectleider bouw in Eindhoven ben jij betrokken bij diverse projecten vanaf het startpunt tot aan de oplevering. In de verschillende bouwfasen ben jij mede het aanspreekpunt en zet je jouw kennis in om het project in goede banen te leiden. Ook ben jij de vraagbaak van het projectteam en draag je bij aan de realisatie van de gestelde werkzaamheden van het team. In de afwisselende functie van trainee projectleider in de bouw leer je alle aspecten van het vak kennen, zodat je kunt doorgroeien naar een zelfstandige projectleider. Met de traineeship BIM leer je meer over de methodiek en hoe je hiermee werkt in jouw functie of team. Zo kan jij tijdens je baan als trainee projectleider bouw je verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider bodem

Eindhoven, Nederland - Voort

Je zorgt ervoor dat, voordat er iets word gebouwd op de grond alles veilig word gedaan voor mens en milieu.  - Je krijgt je eigen projecten waar je vanaf de offerte aanvraag tot de eindrapportage verantwoordelijkheid voor krijgt.  - Het inlichten van je collega's zodat ze precies weten wat er gedaan moet worden om het project in goede banen te leiden; - Zelfstandig verkennend bodemonderzoek; - Samen werken met mede projectleiders aan de uitvoering van grote projecten; - bij andere klussen wanneer nodig. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Technisch beheerder leidingen

Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam, Nederland - Voort

Als Technisch Beheerder krijg je de verantwoordelijkheid voor het beheer en onderhoud van een aantal distributienetten binnen het netwerk van de opdrachtgever. Dit betekent dat je verantwoordelijk bent voor het opstellen en uitvoeren van een aantal beheers- en onderhoudsplannen (conform de specificaties die aan de leidingen gesteld zijn) waarbij je rekening houdt met klantbenadering, techniek en kosten van het onderhoud. Je bent eindverantwoordelijk voor de bewaaksystemen en de aansturing van de externe onderhoudspartijen en daarmee de uiteindelijke operationele beschikbaarheid van de installaties.   Beheren van installaties binnen een specifieke regio;Begeleiden van in- en uit bedrijfsstellingen van leidingen bij onderhoud en bij storingen;Monitoren van verstoringen en zonodig aansturen van externe monteurs;Maken van storingsanalyses en oplossen van complexe technische klachten om eventuele onderbreking van de netten zo kort mogelijk te houden.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectmanager Stadswarmte

Amsterdam, Nederland - Voort

Als Projectmanager Stadswarmte voor de regio Amsterdam of Almere realiseer je alle werkzaamheden die deel uitmaken van een project. Je geeft sturing aan engineers, werkvoorbereiders en opzichters. Daarnaast onderhoud je contact met alle extern betrokken partijen zoals (deel)gemeenten, engineersbureaus, aannemers, ontwikkelaars, bewoners en andere stakeholders. Ook organiseer je overleggen en bijeenkomsten die je zelf leidt. Uiteindelijk zorg je ervoor dat wordt voldaan aan de projectdoelstellingen als overeengekomen met de opdrachtgever (Business Manager) en de eindklant en ben je eindverantwoordelijk voor o.a. budget en kosten, planning, kwaliteit en communicatieaspecten van het project. Je rapporteert aan de Regiomanager. Je initieert verbeterprojecten en voert deze uit om alle betrokkenen op een hoger professioneel niveau te krijgen en te behouden. Vanzelfsprekend voer je alle werkzaamheden uit volgens onze richtlijnen en eisen voor veiligheid, arbo- en milieuzorg zodat optimale arbeidsomstandigheden gewaarborgd blijven.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Ambitieuze junior projectmanager

Amsterdam, Nederland - Voort

Je gaat bij de opdrachtgever werken bij het bedrijfsonderdeel Aanleg. Aanleg is één van de bedrijfsonderdelen van de tak Operatie. Zij verzorgen de aanleg van aansluitingen voor het grootverbruik. Ook leggen zij infrastructuren aan op het gebied van laagspanning, middenspanning, openbare verlichtingsnetten en hoge en lage druk gas. Als Projectmanager werk je in een team met Engineers, Uitvoerders en een Projectcoördinator samen aan het ontwerp en de realisatie van onze projecten. Hierin ben jij end-to-end verantwoordelijk voor de realisatie van complexere infrastructurele energieprojecten. Voorbeelden van projecten zijn: reconstructie van kabels en leidingen als gevolg van projecten op initiatief van bijvoorbeeld gemeenten, aanleg van kabels en leidingen om het bestaande netwerk te verbeteren en aansluitingen voor grootverbruik aansluitingen. In deze functie zorg je er voor dat de opdrachtgever tijdig haar projecten heeft voorbereid en uitgevoerd. Naast overleggen met collega’s overleg je ook regelmatig met gemeentes, overheidsinstellingen, eindklanten of projectontwikkelaars om kansen te ontdekken en om er achter te komen welke projecten gaan spelen. De werkzaamheden bestaan verder uit: Het sturen op kwaliteit, kosten en planning;Signaleren en oplossen van risico’s, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft;Doorlopend coördineren van meerdere technische projecten;Aansturen van een team van Engineers en Uitvoerders. Zij bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor en zorgen voor de juiste uitvoering, waarna jij overkoepelend alles coördineert;Namens de opdrachtgever deelnemen aan combi-overleggen met andere infra-bedrijven, zoals Vitens en VodafoneZiggo om projecten in de regio gelijktijdig uit te kunnen voeren.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Tekenaar Verkeersmaatregelen

Bodegraven, Nederland - Voort

Een aannemer in de regio Utrecht zoekt iemand met: Ervaring met Autocad, Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, affiniteit met verkeer, ruimtelijk inzicht, oog voor detail, kennis van de richtlijnen van de CROW, 96a en 96b is een pré of bereidheid deze je eigen te maken.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Traineeship Persoonlijke Ontwikkeling

Groningen - Voort

Bij Voort is het mogelijk om naast je technische skills ook je soft skills te ontwikkelen. Vanaf maart 2020 zal er weer een nieuwe groep beginnen met dit traineeship. Dit kan binnen de diverse technische vakgebieden. Een jaar lang ga jij aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Op basis van jouw wensen en ambities wordt er gekeken hoe jij verder kunt groeien met onder andere coaching, drie speciaal ontwikkelde trainingen, extra trainingen naar eigen keuze en een opleidingsbudget. Ook een projectbezoek en kennissessies staan op de planning. Coaching Gedurende het jaar heb je 2 coaching gesprekken. Dit doe je met een externe coach. De coaching is individueel en gericht op jouw persoonlijke ontwikkelvragen. Voort Academy Je kunt nog 3 extra Voort Academy trainingen naar keuze volgen. Het trainingsaanbod bestaat uit technische en persoonlijke trainingen op ieder niveau. Opleidingsbudget Je krijgt een opleidingsbudget van € 1.250 euro. Dit budget is in te zetten voor individueel maatwerk, bijvoorbeeld om meer technische kennis op te doen. 3 Trainingen 'Beïnvloeden zonder macht' 'Voeren van lastige gesprekken'  'Sturing geven aan anderen'' Kennissessies Er wordt twee keer een inspirerende kennissessie georganiseerd. Een vakspecialist vertelt meer over een relevant onderwerp en licht het op een praktische wijze toe met concrete voorbeelden. De sessie staat in het teken van inspireren en delen van kennis. Projectbezoek Je bezoekt een project bij één van onze opdrachtgevers. Je krijgt o.a. een rondleiding waarbij je de mogelijkheid krijgt om je vragen te stellen, inspiratie op te doen en te luisteren naar de verhalen van ervaren professionals en de opdrachtgever.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

(Jr.) Milieukundig medewerker omgeving Friesland

Drachten - Voort

Als milieukundig medewerker ben grotendeels van de week veel buiten de deur het veld in. Je veldwerk bestaat onder andere uit bodemonderzoek, maar andere onderdelen kunnen ook aan bod komen zoals: water en asbest. Je werkt nauw samen met je collega's in het projectteam dus je vindt het ook leuk om in groepsverband te werken. Maar daarnaast kan het ook voorkomen dat je een dag alleen op pad moet. Je bent zelf verantwoordelijk voor de data verwerking en de rapportage. Dus je zal je eigen bevindingen in het veld ook zelf op kantoor mogen uitwerken. Afhankelijk van je studieachtergrond (MBO of HBO) en je interesses kan je doorgroeien naar een zelfstandig medewerker en ga je meer de advieskant op. Maar daar is het eerst belangrijk bij dat je buiten praktische ervaring in het veld op doet.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Civil 3D ontwerper

Groningen - Voort

In deze functie als Civiel technisch ontwerper ga jij je bezighouden met het bedenken van technische oplossingen, denk hierbij aan het ontwerpen van D&C projecten en as-built tekeningen. Dit ga jij doen met het programma Civil 3D. Je komt in teamverband te werken waarbij communicatieve vaardigheden van belang zijn, zowel voor de samenwerking als het overbrengen van informatie. Als ontwerper krijg je de kans om aan mooie civiel technische projecten mee te werken en hier een steentje aan bij te dragen. Het zijn voornamelijk de grotere projecten in de binnenstedelijke infra.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Traineeship Projectmanagement Civiele Techniek

Groningen - Voort

Vanaf maart 2020 zal er weer en nieuwe groep starten met het traineeship Projectmanagement. Met het traineeship projectmanagement in Noord-Nederland ontwikkel jij jezelf in jouw vakgebied. Door de technische trainingen krijg jij de juiste kennis om projecten tot een succes te maken. Daarnaast verbeter je jouw persoonlijke vaardigheden en leer je hoe je deze het best kunt inzetten. Zie hieronder een kort overzicht van de trainingen die tijdens het traineeship worden gegeven: De technische trainingen: • Aanbesteden & contracteren • Risicomanagement • EMVI in de theorie en praktijk • UAV-gc • Systems engineering • Omgevingsmanagement De persoonlijke trainingen: • Het merk ‘IK’ • Effectief communiceren • Persoonlijke effectiviteit • Timemanagement Op onze website staat nog meer informatie over dit traineeship en andere traineeships!

19 Maart 2020 - lees meer ...

Ambitieuze junior projectmanager

Almere - Voort

Je gaat bij de opdrachtgever werken bij het bedrijfsonderdeel Aanleg. Aanleg is één van de bedrijfsonderdelen van de tak Operatie. Zij verzorgen de aanleg van aansluitingen voor het grootverbruik. Ook leggen zij infrastructuren aan op het gebied van laagspanning, middenspanning, openbare verlichtingsnetten en hoge en lage druk gas. Als Projectmanager werk je in een team met Engineers, Uitvoerders en een Projectcoördinator samen aan het ontwerp en de realisatie van onze projecten. Hierin ben jij end-to-end verantwoordelijk voor de realisatie van complexere infrastructurele energieprojecten. Voorbeelden van projecten zijn: reconstructie van kabels en leidingen als gevolg van projecten op initiatief van bijvoorbeeld gemeenten, aanleg van kabels en leidingen om het bestaande netwerk te verbeteren en aansluitingen voor grootverbruik aansluitingen. In deze functie zorg je er voor dat de opdrachtgever tijdig haar projecten heeft voorbereid en uitgevoerd. Naast overleggen met collega’s overleg je ook regelmatig met gemeentes, overheidsinstellingen, eindklanten of projectontwikkelaars om kansen te ontdekken en om er achter te komen welke projecten gaan spelen. De werkzaamheden bestaan verder uit: Het sturen op kwaliteit, kosten en planning;Signaleren en oplossen van risico’s, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft;Doorlopend coördineren van meerdere technische projecten;Aansturen van een team van Engineers en Uitvoerders. Zij bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor en zorgen voor de juiste uitvoering, waarna jij overkoepelend alles coördineert;Namens de opdrachtgever deelnemen aan combi-overleggen met andere infra-bedrijven, zoals Vitens en VodafoneZiggo om projecten in de regio gelijktijdig uit te kunnen voeren.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Adviseur ruimtelijke ordening

Maastricht - Voort

Wil jij bijdragen aan een samenleving die oog heeft voor de toekomst? Dan is deze functie echt iets voor jou!  Als adviseur ruimtelijke ontwikkeling adviseer je over planologische procedures en vergunningen, haalbaarheid van vraagstukken en stel je ruimtelijke plannen op, zoals bestemmingsplannen, ruimtelijke onderbouwingen en milieueffectrapportages. Ook neem je de rol van projectleider op je tijdens specifieke ruimtelijke vraagstukken. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Trainee BIM in Maastricht

Maastricht - Voort

Als trainee BIM in omgeving Maastricht ga jij aan de slag met het modelleren van projecten vanaf het ontwerp tot en met de uitvoering. Dit doe je volgens het BIM protocol van jouw opdrachtgever. Dit protocol gebruik je ook voor de controle van modellen van externe partijen. De focus ligt hierbij op de volledigheid en juistheid van de modellen. Een goede communicatie met collega’s, klanten en adviseurs is een belangrijk aspect van je werk. Met de traineeship BIM leer jij alles over de BIM methodiek en hoe je hiermee werkt. Word een specialist in onder andere Revit Architecture, IFC en Revit Bouwkundig Content Creation! Of verdiep je in Revit, IFC, 3D modellen, Navisworks en BIM360. Zo kan jij je als trainee verder ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Adviseur Bodem

Maastricht, Nederland - Voort

Als bodemadviseur ga je, onder de hoede van een senior adviseur, aan de slag met verschillende bodemgerelateerde projecten. Je werk bestaat onder andere uit het verrichten van historisch onderzoek met veldinspecties en het voorbereiden en rapporteren van bodemonderzoek. Het maken van offertes en regelen van meldingen en vergunningen kunnen hier deel van uitmaken. Wij zijn op zoek naar twee bodem adviseurs: een startende en een ervaren adviseur. Je werkt zelfstandig als ook samen in een projectteam. Afhankelijk van je werkervaring ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten waaraan je een organisatorische en inhoudelijke bijdrage levert. Voor deze functie ben je in het bezit van de certificaten BRL 1001, 2001 en 6001. Mocht je beschikken over BRL 2002, 2003, 2018, 6002 of ervaring hebben met asbestinspecties is dat een pré.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Planvoorbereider woning- en utiliteitsbouw

Apeldoorn - Voort

Als Planvoorbereider bereid je bouwplannen voor in het voorbereidingsproces, van voorlopig ontwerp tot definitief ontwerp. Gedurende het ontwerpproces beoordeel en bewaak je het voorlopig ontwerp op technische en financiële haalbaarheid, verzamel je informatie ten behoeve van het voorlopig ontwerp en controleer je de onderlinge samenhang van de projectgegevens. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: aansturen op kosten en techniek waarbij je rekening houdt met de belangen van diverse partijenmaken van budget- en elementenramingenaansturen van het calculatieteam t.b.v. de inschrijfbegrotingonderzoeken van de bouwmethodiek in samenspraak met andere disciplinescontroleren van de uiteindelijk contractstukken a.d.h.v. de gemaakte afspraken en bijsturen waar

19 Maart 2020 - lees meer ...

Adviseur wegen

Heerenveen - Voort

Vind jij het juist leuk om je te verdiepen in het beheer van de openbare ruimte? Als adviseur ben je betrokken bij diverse opdrachten en dan met name gericht op wegbeheer voor diverse gemeenten. Je vindt het leuk om met verschillende beheerssystemen te werken en hierin nauwkeurig te werk te gaan met data om vervolgens een advies te schrijven. Binnen deze vacature zijn er zowel kansen voor starters, als voor meer ervaren kandidaten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging om zich verder te ontwikkelen.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider bodem

Leeuwarden, Nederland - Voort

Als projectleider ga je aan de slag met verschillende bodemgerelateerde projecten. Je werkt zelfstandig als ook samen in een projectteam. Afhankelijk van je werkervaring ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten waaraan je een organisatorische en inhoudelijke bijdrage levert. Voor deze functie ben je in het bezit van de certificaten BRL 1001, 2001 en 6001. Mocht je beschikken over BRL 2002, 2003, 2018, 6002 of ervaring hebben met asbestinspecties is dat een pré.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider/werkvoorbereider GWW

Leeuwarden - Voort

Vanwege uitbreiding van het team zijn we op zoek naar versterking op het gebied van de werkvoorbereiding. Je bent betrokken in de gehele keten van aanbesteding tot en met de uitvoering. Je vervult een rol in het tenderteam en wordt direct ingezet op lopende contracten. Concreet zorg je voor de kostprijscalculaties en een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Je vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Je houdt rekening met tijdslimieten, budgetten en technische specificaties. Je zorgt ervoor dat materieel, goederen en diensten gewaarborgd zijn en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. Je schuift aan bij team overleggen zowel met interne als externe opdrachtgevers. De projecten kunnen zowel te maken hebben met de wegenbouw als met beton- en waterbouw.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Filteren