4006 vacatures gevonden

Werkvoorbereider/ calculator Groen

Veldhoven, Nederland - Voort

Dit bedrijf is opzoek naar een rekentalent voor de voorbereiding van projecten en het opstellen van offertes. Jij maakt de juiste vertaalslag van een ontwerptekening naar de in te zetten uren, materieel, materiaal en overige kosten. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt binnen het aanbestedingsproces en zorg je dat de deadlines worden behaald. Je bent organisatorisch sterk en zorgt voor de juiste inkoop en administratie samen met de projectleiders. Tevens ben je verantwoordelijk voor de nacalculatie en blijf je in contact met de uitvoerders. Vanuit de input van de uitvoerders kunnen de nieuwe projecten nog beter worden.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Engineer Elektra & Gas

Hoogeveen, Nederland - Voort

Als engineer vertaal je de klantwensen binnen de kaders naar ontwerp en ben je verantwoordelijk voor budget, risico, tijd, informatie en kwaliteit. Je inventariseert de behoeftes van zowel de interne als de externe klant en initieert een project , maakt duidelijke afspraken over de uit te voeren taken en werkzaamheden. Informeert opdrachtgevers over technische oplossingen en de financiële gevolgen daarvan. In het project vertaal je de wensen naar een ontwerp en zorgt voor schouwingen en technische analyses. Ook de administratieve afhandeling hoort bij jouw verantwoordelijkheden, zo zorg je voor de benodigde vergunningen, zakelijke rechten en aankoop van gronden. Met je projectteam bespreek je de uitkomsten van de fysieke schouw, indien nodig stel je je de pannen en budget bij. Ziet toe dat de volledige projectmap  tijdig wordt overgedragen  naar uitvoering. Je zorgt voor een vlotte doorstroming en een vlotte afsluiting van het project.  

19 Maart 2020 - lees meer ...

Medewerker engineer

Kolham - Voort

De medewerker engineering ondersteunt de (senior) engineers op de gebieden van detailontwerp, projectdata en projectgerelateerde werkzaamheden voor projecten in de ondergrondse infra op het gebied van elektra en gas. Dit door middel van het maken van detailengineering bestaande uit werktekeningen (incl. vergunningsaanvragen), bepaling materiaalbehoefte en het ingeven daarvan in de systemen. De medewerker engineering zorgt dat de materialen benodigd voor projecten in de systemen komen te staan met de juiste leverdata erbij.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Trainee energietechniek

Duiven - Voort

Als trainee energietechniek in de omgeving van Arnhem ben jij betrokken bij diverse projecten vanaf het startpunt tot aan de oplevering. Jij coördineert en voert regie over het volledige werkproces waarbij je verantwoordelijk bent voor het technisch ontwerp. Daarnaast fungeer je als hét aanspreekpunt voor de aannemer, mogelijk de gemeente en de klant. Je bewaakt je eigen planning en neemt verantwoording voor je werk zodat de uiteindelijke teamdoelen gerealiseerd worden. Een greep uit jouw veelzijdige werkzaamheden: begeleid je kleine projecten maar ook complexe en grote multidisciplinaire projecten zullen (afhankelijk van je ervaring) onder je verantwoording vallen;stem je de planning en uitvoeringsdetails af met onze in- en externe klanten, de aannemer en gemeentelijke instanties;controleer je meerwerk van de aannemer na uitvoering van het werk;ben jij de technische vraagbaak voor de monteur als hij/zij onvoorziene zaken tegenkomt en niet weet hoe er verder gewerkt moet worden;ben jij voor alle partijen het aanspreekpunt;neem jij zo nodig deel aan werkgroepen;daarnaast ondersteun je de teamleider in de dagstart en wekelijkse aannemer-gesprekken;ben jij inzetbaar binnen verschillende regio's

19 Maart 2020 - lees meer ...

Opzichter/Projectcoördinator Mutaties

Alphen aan den Rijn - Voort

Als opzichter/projectcoördinator mutaties ben je verantwoordelijk voor al het korte werk bij huurders binnen woningcorporaties. Je bent gericht op KGO's en kunt zelfstandig de opnames, calculaties werkvoorbereiding en uitvoering op je nemen. Daarnaast valt de rol van klachtenopzichter voor de woningcorporaties ook binnen de functie.

19 Maart 2020 - lees meer ...

3D tekenaar/ontwerper

Herten - Voort

Als 3D-modelleur Civiele Techniek draag jij jouw steentje bij aan de voorbereidingen en uitwerkingen van uiteenlopende projecten. Je bent verantwoordelijk voor creativiteit in het ontwerp om oplossingen te bedenken op het gebied van wegen, riolering, groen, waterveiligheid en herinrichtingsvraagstukken. Tot onze opdrachtgevers behoren veelal provincies, gemeenten, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers. Je bent verantwoordelijk voor o.a. het opstellen van ontwerpen en modellen met behulp van o.a. Civil 3D en Infraworks . Je gaat je verder specialiseren in het geven van adviezen op basis van programma’s zoals Civil 3D, Infraworks, Navisworks waarbij BIM in ontwikkeling is.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Junior calculator/werkvoorbereider groen

Venray, Nederland - Voort

Je bent enerzijds op kantoor bezig met werkvoorbereidings- en planningswerkzaamheden en anderzijds zorg je ervoor dat de uitvoering goed verloopt en er snel ingespeeld wordt op alle voorkomende situaties. In deze variërende functie is er veel ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en innovatie.Daarnaast ben je ook inzetbaar ten behoeve van: Het verzorgen van een tijdige en adequate informatievoorziening naar alle interne en externe betrokkenenHet voorbereiden van de inkoopproceduresHet verzamelen van alle gegevens ten behoeve van de garantie en nazorg van de projectenUitwerken van calculaties en offertes in samenwerking met projectleiders en collega’s van het bedrijfsbureauOpstellen van betrouwbare kostprijzenHet aanvragen van offertes bij leveranciers en onderaannemersVerzorgen en indienen van inschrijvingsdocumentenBeoordelen en afwegen van risico’s en kansenBewaken van gemaakte afspraken met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemersBewaken van totale proces, van aanvraag tot en met indiening van offerteZorgdragen voor uitvoering van processen en activiteiten conform het KAM-systeem Je bent de spin in het web is tussen de uitvoering (projectleiders), verkoop binnendienst en de klantJe legt verantwoording af aan hoofd bedrijfsbureau

19 Maart 2020 - lees meer ...

Bim modelleur constructief

Hellevoetsluis - Voort

Als Bim modelleur ga je modelleren aan constructieve utiliteits en industrie projecten. Je komt terecht in Zuid-Holland en werkt hier samen met een team aan mooie projecten. Je werkt met Bim en revit. Je bent onderdeel van een team waarin een constructeur en een adviseur zit.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Calculator bouw

Het Harde - Voort

Dit doe jij als calculator: je vervaardigt begrotingen voor diverse projecten in het renovatie en onderhoud. Je takenpakket bestaat onder andere uit het opstellen van calculaties en ramingen, het opvragen van offertes en het opstellen van kostprijzen. Je verzamelt en controleert gegevens en beheerst deze informatie tijdens de calculatiefase. Verder houd jij je ook bezig met het berekenen van risico-analyses van projecten en denk je mee over bouwsystematiek, planning en logistiek. Tot slot draag jij zorg voor opbouw van calculaties zodat het project goed overdraagbaar is in de start-up van een project. Om je functie nog leuker te maken bezoek je regelmatig projecten om werkzaamheden op te nemen. Dit ben jij als calculator: omschrijven mensen jou accuraat en ambitieus? Dat komt goed van pas in deze functie. Verder zoeken we een calculator die communicatief niet schuw is en analytisch en klantgericht is ingesteld. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Elektra & Gas

Leeuwarden - Voort

Binnen Aansluitingen ben je werkzaam in een hecht team. Jij coördineert en voert regie over het volledige werkproces waarbij je verantwoordelijk bent voor het technisch ontwerp. Daarnaast fungeer je al hét aanspreekpunt voor de aannemer, mogelijk de gemeente en de klant. Je bewaakt je eigen planning en neemt verantwoording voor je werk zodat de uiteindelijke teamdoelen gerealiseerd worden. Verder: · begeleid je kleine projecten maar ook complexe en grote multidisciplinaire projecten zullen (afhankelijk van je ervaring) onder je verantwoording vallen; · stem je de planning en uitvoeringsdetails af met onze in- en externe klanten, de aannemer en gemeentelijke instanties; · controleer je meerwerk van de aannemer na uitvoering van het werk; · ben jij de technische vraagbaak voor de monteur als hij/zij onvoorziene zaken tegenkomt en niet weet hoe er verder gewerkt moet worden; · ben jij voor alle partijen het aanspreekpunt; · neem jij zo nodig deel aan werkgroepen; · daarnaast ondersteun je de teamleider in de dagstart en wekelijkse aannemer-gesprekken; ·  ben jij inzetbaar binnen verschillende regio's.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider

Wouwse Plantage, Nederland - Voort

Voor een opdrachtgever in de omgeving West-Brabant ben ik op zoek naar een werkvoorbereider/BIM Modelleur. Het betreft een kleine ontwikkelaar (vijf collega's) en bouwer met de focus op woningbouwprojecten. Het werkgebied is voornamelijk gericht op West-Brabant. Als werkvoorbereider ben je betrokken vanaf de ontwikkelende fase van een project tot de start van de bouw. Hierdoor heb je de volledige kennis van het project in eigen handen. Daarnaast schakel je direct met de kopers en begeleid je deze tijdens de bouw van hun droomhuis. Tot het takenpakket behoren de volgende werkzaamheden: Controleren en uitwerken van tekeningen (afkomstig van architect en aan te passen op basis van specifieke wensen koper)Aanvragen van offertesContact met leveranciers, onderaannemers en autoriteiten + inkoopRapporterenCoördineren, controleren, en afstemmen van de werkzaamhedenKopersbegeleiding

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Elektra & Gas

Duiven - Voort

Binnen Aansluitingen ben je werkzaam in een hecht team. Jij coördineert en voert regie over het volledige werkproces waarbij je verantwoordelijk bent voor het technisch ontwerp. Daarnaast fungeer je al hét aanspreekpunt voor de aannemer, mogelijk de gemeente en de klant. Je bewaakt je eigen planning en neemt verantwoording voor je werk zodat de uiteindelijke teamdoelen gerealiseerd worden. Verder: · begeleid je kleine projecten maar ook complexe en grote multidisciplinaire projecten zullen (afhankelijk van je ervaring) onder je verantwoording vallen; · stem je de planning en uitvoeringsdetails af met onze in- en externe klanten, de aannemer en gemeentelijke instanties; · controleer je meerwerk van de aannemer na uitvoering van het werk; · ben jij de technische vraagbaak voor de monteur als hij/zij onvoorziene zaken tegenkomt en niet weet hoe er verder gewerkt moet worden; · ben jij voor alle partijen het aanspreekpunt; · neem jij zo nodig deel aan werkgroepen; · daarnaast ondersteun je de teamleider in de dagstart en wekelijkse aannemer-gesprekken; ·  ben jij inzetbaar binnen verschillende regio's.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Planner

Hengelo - Voort

Als Korte Termijn Planner (KTP'er) is het je doel om de projecten, die vanuit WFM door worden gezet, op een zo efficiënt mogelijke manier worden ingepland, zodanig dat aanwezige capaciteit 100% productief benut kan worden en het jaarorderboek in de juiste volgorde van prioriteit wordt uitgevoerd. Als KTP'er ben je onderdeel van het team van Workforce Management (WFM) Hengelo. Je directe collega's zijn KTPers en Middellange Termijn Planners.   Naast het inplannen van de projecten volgens het jaarorderboek, houd je je bezig met het volgende: • Je stelt de operationele planning bij in het geval van onverwachte gebeurtenissen (bijv.: verstoringen aan het netwerk, ziekte, materiaal-schaarste e.d.). • In goed overleg met de lange termijn planner en korte termijn planner zet je projecten door aan bijvoorbeeld de aannemer, medewerkers engineer e.d. Dit doe je door de juiste afweging te maken van de uit te voeren werkzaamheden en competenties. • Je rapporteert aan het management over de mate waarin de planningen zijn gerealiseerd en eventuele knelpunten. • Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de balans tussen het werkaanbod en de beschikbare capaciteit per medewerker en doet op basis daarvan voorstellen voor verbetering, bijvoorbeeld t.a.v. verschuiven van projecten. • Je bent in eerste instantie het aanspreekpunt voor alle E&A Teams voor alle voorkomende werkstromen welke binnen deze teams worden uitgevoerd.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkstroombeheerder Amsterdam

Amsterdam, Nederland - Voort

Binnen Aansluitingen ben je werkzaam in een hecht team. Jij coördineert en voert regie over het volledige werkproces waarbij je verantwoordelijk bent voor het technisch ontwerp. Daarnaast fungeer je al hét aanspreekpunt voor de aannemer, mogelijk de gemeente en de klant. Je bewaakt je eigen planning en neemt verantwoording voor je werk zodat de uiteindelijke teamdoelen gerealiseerd worden. Verder: begeleid je kleine projecten maar ook complexe en grote multidisciplinaire projecten zullen (afhankelijk van je ervaring) onder je verantwoording vallen;stem je de planning en uitvoeringsdetails af met onze in- en externe klanten, de aannemer en gemeentelijke instanties;controleer je meerwerk van de aannemer na uitvoering van het werk;ben jij de technische vraagbaak voor de monteur als hij/zij onvoorziene zaken tegenkomt en niet weet hoe er verder gewerkt moet worden;ben jij voor alle partijen het aanspreekpunt;neem jij zo nodig deel aan werkgroepen;daarnaast ondersteun je de teamleider in de dagstart en wekelijkse aannemer-gesprekken;ben jij inzetbaar binnen verschillende regio's.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkvoorbereider Elektra & Gas

Nijmegen - Voort

Binnen Aansluitingen ben je werkzaam in een hecht team. Jij coördineert en voert regie over het volledige werkproces waarbij je verantwoordelijk bent voor het technisch ontwerp. Daarnaast fungeer je al hét aanspreekpunt voor de aannemer, mogelijk de gemeente en de klant. Je bewaakt je eigen planning en neemt verantwoording voor je werk zodat de uiteindelijke teamdoelen gerealiseerd worden. Verder: · begeleid je kleine projecten maar ook complexe en grote multidisciplinaire projecten zullen (afhankelijk van je ervaring) onder je verantwoording vallen; · stem je de planning en uitvoeringsdetails af met onze in- en externe klanten, de aannemer en gemeentelijke instanties; · controleer je meerwerk van de aannemer na uitvoering van het werk; · ben jij de technische vraagbaak voor de monteur als hij/zij onvoorziene zaken tegenkomt en niet weet hoe er verder gewerkt moet worden; · ben jij voor alle partijen het aanspreekpunt; · neem jij zo nodig deel aan werkgroepen; · daarnaast ondersteun je de teamleider in de dagstart en wekelijkse aannemer-gesprekken; ·  ben jij inzetbaar binnen verschillende regio's.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectmanager E

Duiven - Voort

Als Projectmanager zorg je dat de opdrachtgever haar projecten ten behoeve van het uitbreiden of aanleg van kabels en leidingen tijdig heeft voorbereid en uitgevoerd. Je overlegt regelmatig met verschillende stakeholder om kansen voor Liander te ontdekken. Welke projecten spelen en wat moet de opdrachtgever hiervoor doen? Zodra de projecten concreet worden beleg je de voorbereiding bij één van de Engineers in jouw team, waarbij je stuurt op kosten, tijdigheid en kwaliteit. Vanaf de intake tot de afronding van infrastructurele projecten voel jij je verantwoordelijk voor de voortgang. Risico's signaleer je en los je op, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je coördineert in de werk-keten doorlopend meerdere projecten en stuurt een team aan van Engineers en Uitvoerders. Zij bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor en zorgen voor de juiste uitvoering waarna jij overkoepelend alles coördineert.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Engineer E

Duiven - Voort

Als Engineer E ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige voorbereiding van de projecten m.b.t. elektra. In deze functie ontwerp jij voor verschillende projecten: reconstructies, uitbreidingen en saneringen. Binnen de functie Engineer E bereid je het project van A tot Z voor en ben je verantwoordelijk voor volledige uitvoering en afronding van het project.  Jij zorgt onder andere voor: Tracé bepaling;Aanvraag van de vergunningen;Maken van de tekeningen;Maken van financiële voorcalculatie; Reserveren van benodigde materialen. Als Engineer E controleer je achteraf de resultaten en zorg je dat het project zo snel mogelijk wordt afgerond. Door contact te hebben met collega's en externe partijen behaal jij de opgestelde doelstellingen. Je overlegt met uitvoerders, zorgt voor een strakke planning en je werkt aan meerdere projecten tegelijk. Na afronding van het project evalueer je de werkzaamheden en kosten. 

19 Maart 2020 - lees meer ...

Werkstroombeheerder Amsterdam

Almere - Voort

Binnen Aansluitingen ben je werkzaam in een hecht team. Jij coördineert en voert regie over het volledige werkproces waarbij je verantwoordelijk bent voor het technisch ontwerp. Daarnaast fungeer je al hét aanspreekpunt voor de aannemer, mogelijk de gemeente en de klant. Je bewaakt je eigen planning en neemt verantwoording voor je werk zodat de uiteindelijke teamdoelen gerealiseerd worden. Verder: begeleid je kleine projecten maar ook complexe en grote multidisciplinaire projecten zullen (afhankelijk van je ervaring) onder je verantwoording vallen;stem je de planning en uitvoeringsdetails af met onze in- en externe klanten, de aannemer en gemeentelijke instanties;controleer je meerwerk van de aannemer na uitvoering van het werk;ben jij de technische vraagbaak voor de monteur als hij/zij onvoorziene zaken tegenkomt en niet weet hoe er verder gewerkt moet worden;ben jij voor alle partijen het aanspreekpunt;neem jij zo nodig deel aan werkgroepen;daarnaast ondersteun je de teamleider in de dagstart en wekelijkse aannemer-gesprekken;ben jij inzetbaar binnen verschillende regio's.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectmanager E

Doetinchem - Voort

Als Projectmanager zorg je dat de opdrachtgever haar projecten ten behoeve van het uitbreiden of aanleg van kabels en leidingen tijdig heeft voorbereid en uitgevoerd. Je overlegt regelmatig met verschillende stakeholder om kansen voor Liander te ontdekken. Welke projecten spelen en wat moet de opdrachtgever hiervoor doen? Zodra de projecten concreet worden beleg je de voorbereiding bij één van de Engineers in jouw team, waarbij je stuurt op kosten, tijdigheid en kwaliteit. Vanaf de intake tot de afronding van infrastructurele projecten voel jij je verantwoordelijk voor de voortgang. Risico's signaleer je en los je op, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je coördineert in de werk-keten doorlopend meerdere projecten en stuurt een team aan van Engineers en Uitvoerders. Zij bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor en zorgen voor de juiste uitvoering waarna jij overkoepelend alles coördineert.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Uitvoerder Bouw

Pijnacker - Voort

Als uitvoerder heb je de dagelijkse leiding over veelal grote bouwprojecten en ben je het aanspreekpunt voor bouwplaatsmedewerkers, leveranciers en onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en kwaliteit en zorgt ervoor dat de regels worden nageleefd. Als uitvoerder coördineer jij de bouw op het gebied van logistiek, planning, kwaliteit, budget en inzet van personeel. Je organiseert bouw- en werkbesprekingen, je signaleert meer- en minderwerk, je woont interne vergaderingen bij, je geeft instructies aan collega’s en betrokken partijen en communiceert met derden. Kortom, een veelzijdige functie waarin jij de ruimte en volledige verantwoordelijkheid als uitvoerder krijgt.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectleider bouw

Breda - Voort

Als projectleider leid je projecten van begin tot eind vervul je een centrale rol in het projectteam. Je weet zelf wat dat inhoudt: veel! Samenwerking met het bedrijfsbureauteam, uitvoeringsteam en ketenpartners binnen een open en resultaatgerichte cultuur is vanzelfsprekend. Het bedrijf werkt regelmatig voor woningcorporaties waarbij klant- en bewoners tevredenheid een belangrijke maatstaf voor het voortdurende succes is. Projecten dienen derhalve als vanzelfsprekend te voldoen aan productkwaliteit en een gezond financieel resultaat. Sturen op klantbeleving middels intensieve communicatie en nakomen wat is afgesproken met de klanten en bewoners vormen de basis voor succes bij opdrachtgever. Het werkgebied is overwegend West- Midden Brabant.

19 Maart 2020 - lees meer ...

(Senior) Projectmanager gebiedsontwikkeling landelijk gebied

Herten, Nederland - Voort

In deze functie werk je aan de meest uiteenlopende projecten in het landelijk gebied om de kwaliteit van onze leefomgeving te verbeteren. Van grote tot kleine projecten op het gebied van landschap, natuur, water, landbouw, recreatie en cultuurhistorie. Gaat jouw hart sneller kloppen van uitdagingen die spelen in het landelijk gebied en werk je graag samen met een multidisciplinair team aan haalbare-, maakbare- én betaalbare projecten?

19 Maart 2020 - lees meer ...

Adviseur Bodem

Maastricht, Nederland - Voort

Als Adviseur Bodem voer je op projectbasis opdrachten uit voor onze klanten uit sectoren zoals olie & gas, chemische industrie, transport & logistiek. Het continueren en uitbreiden van de bedrijfsvoering is het primaire doel van deze klanten. Hiervoor kunnen bodemonderzoeken en bodemsaneringen nodig zijn. Wij zien het als onze uitdaging om deze onderzoeken en saneringen naadloos aan te sluiten op de lopende bedrijfsvoering. Jij vervult hierin een belangrijke rol. Je vertaalt de wensen van de klant naar een passend aanbod. Je stelt offertes, kostenramingen en saneringsvoorstellen op en maakt plannen van aanpak, risicoanalyses en rapportages. Eenmaal in de uitvoering ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het veldwerk. Ook het organiseren van vergunningen en meldingen en het voorbereiden en begeleiden van bodemsaneringen maakt deel uit van je werkzaamheden. Na een inwerkperiode word je het aanspreekpunt voor een aantal klanten. Dit vraagt om een flexibele en proactieve werkhouding. Een spoedopdracht van jouw klant kan je hele werkdag op zijn kop zetten. Daar moet je wel tegen kunnen.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Junior landschapsontwerper

Eindhoven, Nederland - Voort

- Technisch uitwerken en ontwerpen van buitenruimtes, bijvoorbeeld daktuinen, landgoederen, tuinen, parken, pleinen en woonwijken; - Meewerken aan inrichtingsplannen en meedenken over de visievorming;   

19 Maart 2020 - lees meer ...

Projectcoordinator

Eindhoven, Nederland - Voort

Je gaat je focussen op de aansturing van integrale projecten. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:  - Uitzetten van verschillende onderzoeken op het gebied van inrichtings- en uitvoeringsplannen. Denk hierbij aan: bodemonderzoek, geohydrologisch onderzoek, ecologisch onderzoek en onderzoek naar kabels en leidingen.  - Aanbevelingen schrijven vanuit de uitkomsten van de onderzoeken; - Bewaken van de budgetten en de planning. Daarnaast is risicomanagement een belangrijk aspect; - Goed contact onderhouden met de projectleider over de voortgang van het project.

19 Maart 2020 - lees meer ...

Filteren