Velox

0 vacatures

Velox stelt zichzelf dagelijks de vraag: hoe gaan we met elkaar winnen in die nieuwe, snelle, veranderende wereld? Wij vinden dat de ontwikkelingen te hard gaan om ze voor jezelf te houden. De technologieën te impactvol om je er niet in te verdiepen. De projecten te omvangrijk om ze zelf te realiseren. En de belangen te groot om niet alle kennis te verenigen. Daarin zien we onze taak onze professionals van alles kennis te voorzien om deze ontwikkelingen het hoofd te bieden en om de markt waarin wij opereren te laten delen in onze kennis.

Wij zijn Velox. Een betrokken organisatie met een ondersteunende, persoonlijke en bovenal unieke werkwijze. Velox heeft zich altijd gericht op de drie kerndisciplines; bouw, installatie- en civiele techniek.

Binnen onze unieke werkwijze staan kwaliteit, veiligheid en leveringsbetrouwbaarheid hoog in het vaandel. Onze gedreven consultants zijn altijd op zoek naar talenten en beschikken over specialistische kennis om onze professionals op waarde te kunnen schatten. Ze zijn in staat de technische kennis, persoonlijkheid en projectprestaties van onze professionals kritisch te toetsen. Daarbij vinden wij het belangrijk dat onze consultants tijdens de projecten doorlopend contact houden met onze professionals, zodat er continu inzicht is in de ontwikkeling en prestaties. Alleen op deze manier kan onze hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd worden.

Geloof in co-creatie
Over de afgelopen jaren zien wij regelmatig een duidelijke wisselwerking ontstaan tussen de beste professionals en opdrachtgevers met de meest uitdagende projecten. Velox is hierin de verbinder. We vormen een driehoek: onze professionals, onze opdrachtgevers en onze consultants. Met elkaar doen we het. Met elkaar streven we naar continuïteit en kwaliteit. We hebben bij Velox geloof in co-creatie. Nu de markt voor bouw en techniek professionals zwaar overvraagd is, betaalt deze filosofie zich uit. We hebben die professionals, we weten wat ze drijft en weten bij welke opdrachtgever ze het best tot hun recht komen.

Wij kijken vooruit, we denken vooruit. Hierdoor zitten wij altijd voor de golf van verandering. Het overkomt ons niet. We spelen actief in op komende trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Gedreven door passie, permanente nieuwsgierigheid en heel veel plezier in wat doen.