Vacatures bij bouwhuysch


Over bouwhuysch

bouwhuysch is een toonaangevend en eigenzinnig HR adviesbureau voor werving & selectie en management development vraagstukken in het topsegment van de civieltechnische arbeidsmarkt. Wij worden gedreven door groei, durf en ambitie van mensen en organisaties. Tot onze opdrachtgevers behoren overheden en voorstaande ingenieursbureaus en aannemers.

De innovaties in de techniek, de ontwikkelingen in de verantwoordelijks-verdeling tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en het integrale multidisciplinaire bouwen, zorgen ervoor dat de ingenieurs en de bedrijven van nu behoefte hebben aan een adviesbureau dat de markt kent. bouwhuysch kent niet alleen de markt, maar begrijpt deze ook. Gedreven professionals en organisaties helpen hun talenten te ontplooien, dat is waar de wij goed in zijn. Vertaalt naar onze eigen organisatie: een platte structuur, met heldere, korte lijnen.

Naast het invullen van rode draad functies in het bedrijfsleven heeft bouwhuysch een vaste kern interim professionals die op projectbasis ingezet kunnen worden. De interim professionals van bouwhuysch beschikken over toonaangevende kennis en kunde op het gebied van risicomanagement, projectplanning, aanbesteden, geïntegreerde contracten en samenwerkingsvormen. Onze adviesgroep is onder meer betrokken bij actuele projecten als de Noord/Zuid-lijn en diverse (tenders van) spoedaanpakprojecten. Daarnaast kunnen de interim professionals ingezet worden als klankbord van (semi)overheden voor vraagstukken zoals integraal beheer van de openbare ruimte en organisatieadvies.

www.bouwhuysch.nl


Omgevingsmanager Infra projecten

Apeldoorn - bouwhuysch
Logo bouwhuysch

Uitvoerder Groen

Eindhoven - bouwhuysch
Logo bouwhuysch

Startende Werkvoorbereider Wegen

Nederland - bouwhuysch
Logo bouwhuysch

Traineeship civiele techniek

Amsterdam - bouwhuysch
Logo bouwhuysch

Civiel afgestudeerd? - Landelijk

Utrecht - bouwhuysch
Logo bouwhuysch

Starter Civiele Techniek

Utrecht - bouwhuysch
Logo bouwhuysch

Uitvoerder wegen

Utrecht - Bouwhuysch B.V.
Logo Bouwhuysch B.V.

Risicomanager infrastructuur

Haarlem - bouwhuysch
Logo bouwhuysch

Senior werkvoorbereider wegen

Breda - bouwhuysch
Logo bouwhuysch

Procesmanager

Zaandam - bouwhuysch
Logo bouwhuysch

Projectleider wegen Rotterdam

Rotterdam - bouwhuysch
Logo bouwhuysch

Projectleider wegen Amsterdam

Amsterdam - bouwhuysch
Logo bouwhuysch
Alle vacatures

Adres
bouwhuysch
Krijn Taconiskade 268
1087 HW Amsterdam

Contact
Kees Dekker
T: 020 2213941
[email protected]
http://www.bouwhuysch.nl