Werf uw kandidaten via Uta-jobs.nl & Bouwjobs.nl

Vragen of interesse?
Neem gerust contact met ons op!

0165 - 54 47 72
info@uta-jobs.nl

Telefoon
E-mail

Bouwjobs.nl is de enige online vacature- en CV-bank gespecialiseerd in vacatures vanaf MTS-niveau binnen de bouwkunde en civiele techniek. Uta-jobs.nl richt zich alleen op vacatures in de aannemerij.

Voordelen Bouwjobs.nl & Uta-jobs.nl
- Één van de meest bekende jobboards binnen de bouwbranche;
- Meer dan 10 jaar ervaring in de werving van kandidaten binnen de bouwbranche;
- Gericht benaderen van kaderpersoneel vanaf MTS-niveau;
- Drie websites voor een groter bereik: Bouwjobs.nl voor alle bouwbranches, Uta-jobs.nl speciaal gericht op aannemerij B&U en aannemerij GWW en Gwwjobs.nl gericht op civieltechnische vacatures;
- Gescreende CV-database (enkel CV’s met bouwkundige of civieltechnische achtergrond);
- Elke nieuwe vacature wordt meegenomen in de jobagent-mailing naar honderden kandidaten;

Voor werkgevers

Uta-jobs.nl is gratis in gebruik voor werkgevers die werven voor eigen, intern personeel. Via onderstaand formulier kunt u een gratis account aanvragen waarbij u de beschikking krijgt over 5 vacaturelocaties. Wilt u meer vacatures plaatsen, toegang tot de CV-database of een bannerlocatie? Kijk dan in ons informatiedocument of naar onze kennismakingspakketten naar de mogelijkheden.

Voor bureaus

Uta-jobs.nl is het ideale wervingsmedium voor intermediairs binnen de bouwbranche. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden om via onze websites in contact te komen met potentiële kandidaten. Kijk voor alle mogelijkheden naar ons informatiedocument. Interesse in een kleiner abonnement? Bekijk dan onze kennismakingspakketten.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen en/of opmerkingen? Wij zijn te bereiken per telefoon op 0165-544772, per mail op info@uta-jobs.nl en middels ons contactformulier.

Direct aan de slag: vraag uw account aan

Algemene gegevens

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Uw intresse

Aanvraag verzenden

Heeft u al een account?
Ga dan naar de inlogpagina en log direct in!